תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
לאחר שפירסמתי "בשבחי" הכרום האיטי והמקרטע מה שנכון התקנתי פיירפוקס והכל הסתדר פלאים. זה בקצרה מה שהיה (אפשר לקרוא על הבדיקה בדיווח קודם) מה שחדש הוא שניסיתי לעבוד במצב גלישה בסתר incognito (בהמלצת אתר שראיתי) והתוצאה מפתיעה היוטיוב עובד חלק סרטים עולים במרץ והגלישה בין הסרטים חלקה ורצופה (לא מקרטע) מכאן המסקנה שכמות העוגיות וחומר המעקב הרגיל של כרום והעבודה שלו ברקע "לדאוג" לי לפרסומות מתאימות עולה עד כדי כך שכל הכרום נתקע ומקרטע (ניתן לראות מנהל המשימות כמה הוא מעסיק את המעבד ואת הזכרונות) המסקנה מכאן או שתעבדו במצב גלישה בסתר אבל זה לא הכי נוח ואפשרות שנייה זה למנוע מכרום שימוש בעוגיות ולהגביל אותו ככל שניתן באיס…
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי 4 GB RAM וכשאני גולש בכרום אני מגיע באופן קבוע לניצול 70-80%...אין לי מושג למה הוא הוא זולל ככה, אבל בכל מקרה לעשות משו בנידון? יש לי SYSTEM CARE שמנקה אוטומטית ראם אבל היא לא תמיד עושה את זה. ראם שמנוצל באופן גבוה ישפיע על המחשב?
-
- 31 תגובות
- 28.3k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה בכרום. הוא מתרגם לי לבד אתרים אבל לאגלית-עברית. למשל את המילה HELLO הוא לא יחליף לשלום, הוא יחליף לSHALOM. זה מאוד מעצבן, איך מבטלים את זה? אני רוצה שהדפדפן יהיה באנגלית רגילה. הנה תמונה מהאתר IMDB עם הדוגמה:
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני 30 יום הלחתי לאקסלנט כדיי שיחליפו לי את הלוח, אחרי 30 יום של נידנודים שלי לחברה על התעקבות המחשב הם התקשרו אליי ואמרו לי שהלוח הוחלף והכרטיס טלויזיה נראה להם לא תקין (הכרטיס לא נקנה מהם אלה מאוניברס-קלאב והוא לא באחריות) הם אמרו שהם לא נוגעים בכרטיס בגלל שהוא לא נקנה מהם. השאלה העיקרית שלי היא : איך הם יודעים שהכרטיס לא תקין אם הם לא נגעו בו ? ד"א:הכרטיס היה תקין עד שהוא הגיע אליהם...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד אתמול הכל עבד פיקס....ואז התחברתי לרשת האלחוטית אצל אבא שלי בבית, זה עבד כ 10 שניות ומאז הכרטיס לא רואה יותר שום רשת (לא אצלי בבית ולא אצל אבא שלי וכמובן שהרשת בסדר כי ניידים אחרים מתחברים). הכרטיס הוא Intel® PRO/Wireless 3945BG Network Connection במחשב LENOVO 3000 N100 מה לא ניסיתי - הפעלתי/סגרתי את הכרטיס, תיקון, התקנתי דרייבר חדש מהאתר של אינטל.... כלום. בבקשה עזרה דחוף! אני שניה לפני פירמוט המחשב. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס גרפי מהסוג Geforce 8800GT OC 512MB בימים האחרונים כשאני משחק משחקים אחרי זמן קצר המאוורר של הכרטיס הופך למטוס קטן. אני מפחד שהכרטיס ימריא יחד עם המחשב ואני לא אראה אותו יותר מה יכולה להיות הבעיה? ומה יכול להיות הפתרון? ניסיתי לעדכן דרייבר וניסיתי גם כמה משחקים שונים והתופעה חוזרת. אני אשמח לעזרה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
OK חזרתי ביום חמישי הביתה ואיך שנגעתי במחשב שני דברים קרו: 1. המסך איבד את הסיגנל 2. המאוורר של הכרטיס מסך עלה למהירות גבוהה מאוד (הרבה רעש) *הכרטיס מסך הרלוונטי הוא 7900GS... יש לי אותו כבר בערך חצי שנה ועד היום הוא לא עשה לי בעיות מיוחדות* חשבתי שזה סתם משהו מקרי... עשיתי RESET... שוב נשאר אותו הדבר (תופעות 1+2) מייד לפני הBOOT חיכיתי כמה שניות עשיתי כיבוי מלא... והפעם המחשב הגיע עד לשלב של העליה של ה WIN... ופעם לא ויתרתי והוצאתי את הכבל של המתח מאחור; אחרי זה היה נראה שהכל יסתדר (אבל זהו שלא...) חצי שעה אחרי המחשב באופן מתפיע שוב נכנס למצב המדובר (בלי שממש מישהו עבד עליו) ניסיתי לעדכן דרייברים (90 > 140) וזה לא ממש עזר.. הבעיה חוזרת בכל מצב, בלי קשר לזמן א…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם כרטיס המסך. לפני יומיים קניתי והתקנתי את כרטיס המסך 9500GT וכשבאתי לראות סרטים באיכות גבוהה(1080P) התמונה נראת מקוטעת. המסך הוא: MK241H ASUS התומך ב-1080P. המעבד שיש לי במחשב הוא: AMD ATHLON(64) 3200+ אשמח אם תוכלו לעזור לי עם בעיה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
חבר שלי קנה כרטיס מסך חדש: 6600GT AGP (ללוח-אם AGP כמובן) והמחשב שלו מראה פעמים מסכים כחולים, כלומר Bad sectors. הוא שלח את המחשב לבדיקה אצל טכנאי, והטכנאי טוען שהכרטיס מסך שלו הוא הגורם לבעיה. מתוך נסיוני האישי וגם מסיפורים ששמעתי, ידוע לי שבבעיה כזו בדרך-כלל מדובר דווקא בהארד-דיסק. האם הגיוני שהכרטיס מסך הוא הגורם לבעיה? ואיך ניתן לפתור בעיה זו? בבקשה עזרו לי!
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אנשים יש לי במחשב את הבעיה של מסך המוות הכחול בקיצור ניסיתי לעשות תיקון לווינדוס אבל כל פעם שרציתי לעשות משהו המסך היה נכבה לי ( המחשב עובד אבל המסך נכבה ) והמסך לא היה נדלק בלי הדלקה מחדש של המחשב ניסיתי להחליף מסך - לא עוזר , אותה תקלה ניסיתי להחליף כבל - לא עוזר , התקלה נשארת זה בדוק בעיה חומרתית? ( כרטיס מסך או מאורר? ) או אם למישהו יש עוד רעיון? כרגע המחשב במצב שצריך לו REPAIR + כרטיס מסך דפוק?
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
קיצר חיברתי את הכרטיס מסך החדש שקניתי ושאני מדליק את המחשב זה רושם לי משהו באדום שהוא לא מצליח לקלוט אותו וחיברתי אותו מצוין והכל! מי שלא יודע על איזה כרטיס מסך אני מתכוון הנה הכרטיס: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=247&grp=3 ד"א זה עוד לפני שהוינדוס והכל עולה ישר אני מדליק אותו ואני מקבל את ההודעה בצבע אדום וזה מהבהב ועושה רעש מהמחשב יעני פים פים פים...
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ברשותי PowerColor X800 XT PE. היום, ללא שום פעילות מצידי במחשב בכלל, המסך התחיל להשתגע, כאילו שמו עליו אפקט Noise אדום. אני זוכר שלמישהו זה קרה וכולם אמרו לו שהלך לו הכרטיס מסך. האם הלך לי הכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי. מאיזה שהי סיבה הכרטיס מסך הפסיק לעבוד מוצג error 28 מהdevice manger מוצג הerror הזה Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) התקנתי דריוורים מחדש אפילו פירמטתי וכלום לא עוזר. למיש'ו יש פתרון או שזהו הלך הכרטיס? הכרטיס זה NVIDIA GeForce 8800 GTS אני אשמח לתשובה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי חדש (חודשיים בערך). הכרטיס הוא x1950xt 256 של ספיר. בהתחלה הוא היה במנוחה עומד על 50-53 מעלות, ובזמן האחרון הוא עומד במנוחה על 60-64. האמת שאני חושב שזה ככה מאז שהתקנתי את 6.12 יכול להיות שזה באמת בגלל הדרייבר החדש? חשוב לציין שהכרטיס והמחשב בכלל עובדים מעולה מריצים את כל המשחקים חלק מדיבל 2 טוטאל וואר רץ חלק לגמרי כשכל ההדגרות על הכי גבוה ופילטרים על max ככה שאין מצב שהוא דפוק או משהו... סתם מציק לי השינוי הדרסטי הזה של יותר מעשר מעלות ... תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך Evge Geforce 8800 GT SuperClocked קיצר הכרטיס מסך לא מופיע במחשב ... גם אם אני עושה בשולחן עבודה לחצן ימני ואז מאפיינים ואז הגדרות הוא לא מופיע וגם יש לי תוכנה Everest edition משהו כזה וגם שם הכרטיס מסך לא מופיע ... מה התקלה ומה עושים ?
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, קניתי השבוע מחשב חדש, וגיליתי שבחנות לא חיברו את הכרטיס מסך ( Sapphire hd 7950) ללוח אם והשאירו לי תעבודה. אז נאלצתי להיעזר בחבר, והתקנו את הכרטיס מסך ללוח אם בעצמנו (asus b85) הבעיה צצה שחיברתי את המחשב פעם ראשונה, גיליתי שלכרטיס מסך שלי אין כניסה של VGA , ואילו המסך שלי ישן ויש לו רק יציאה של VGA לכרטיס מסך יש כניסות של DVI, HDMI וDISPLAY PORT אז מה שעשיתי הוא, ניסיתי לחבר את הVGA באמצעות מתאם VGA to display port -לא עובד ניסיתי לחבר את הVGA לכרטיס המסך באמצעות מתאם DVI -גם לא עובד אבל שחיברתי את המתאם DVI ללוח אם דווקא, המסך כן הגיב מה יכול להיות הסיבה לכך ? אולי הכרטיס מסך לא הותקן כראוי או הכרטיס לא תקין ? או שמא החיבור והמתאמים לא תקינים ? או אולי יש סיבה…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
[table][tr][td]<blockquote>נידפק לי ה9800GT שהיה לי והטכנאי הביא לי חלופי 6600 משהו של נווידיה. מאז סרטים רצים לי נורא מקורטע כשאני עושה על מסך מלא ולפעמים אפילו הסאונד נעלם ופשוט רואים תמונה קופצת. כאילו זה איזה משחק מחשב שרץ על FPS נורא נמוך. לפעמים כשאני לוחץ על עצירה התמונה פשוט ממשיכה אבל בלי סאונד. עוד משהו מוזר שקורה(בעיקר כשיש איזה וידאו ברקע ועברתי רגע לדפדפן) זה שלפעמים יש מין קרעים כאלה בדפדפן לאיזה שניה ואזה מסתדר. מין עיוותים כאלה כמו תיקים לדפדפן.</blockquote><blockquote>הייתי מבין אם זה היה באכות HD(שגם לא עובדים) אבל אפילו משהו באיכות נמוכה בקושי עובד על מסך מלא ולפעמים גם לא כשאני מגדיל על מסך מלא. לפעמים כשאני רואה שידורים באינטרנט אז כ…
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי, מחשב שנקנה לפני שנה - בזמן שאני משחק משחקים כבדים לדוגמא cod warzone הכרטיס מסך שלי מגיע ל 85-90 מעלות. שמתי לב שאני מוציא את הדלת זכוכית של המארז החום יורד ל 75-80. להבנתי אין מספיק אוויר שיוצא מהמארז(יש רק מאוורר אחד אחורי שמוציא את האוויר החם) ו- 3 מאווררים שמכניסים אוויר חדש(מקדימה). בחלק העליון של המארז לא ניתן להוסיף מאווררים(סגור מלמעלה). חשבתי לקנות מארז חדש ומאווררים נוספים שיוציא גם אוויר למעלה- מה אתם חושבים? או פתרון אחר תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי, הפורום הזה עזר לי רבות בעבר, נראה אם תצליחו גם הפעם. אז ככה.... קודם כל המפרט : Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ ATI Radeon X800 (R430) Video Adapter 1024 RAM הבעיה: אז ככה, חזרתי היום מהצבא שמח וטוב לב, כשאני מצפה לקבל את המחשב כמו שעזבתי אותו. אני מנסה להפעיל... פופ, המסכים לא עולים (אני משתמש ב-2 מסכים שמחוברים לכרטיס מסך כדי לראות את הדסקטופ על 2 המסכים) טוב, מנסה קצת להתעסק, חושב שהגיע הזמן לעשות טיפול 10,000.... מוציא את כל החוטים, מפרק את הכל... לוקח את המחשב לשולחן עבודה. מוציא שואב אבק, קיסמי שיניים, מברשת שיניים, כמה מברגים ומתחיל לעבוד. מפרק את המאוורר, מוציא את הכרטיסים, מנקה ק…
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
בזמן שאני משחק (כל משחק) המסך נכבה על דעת עצמו (לפעמים אני פשוט רואה את כל המסך בצבע צהוב..) והמחשב לא מגיב לשום פעולה (ALT+TAB/ALT CTRL DEL) ומאלץ אותי לעשות ריסטארט בנוסף לכך אני שומע רעש מוזר ולפעמים המאוורר מתחיל לעבוד ממש מהר. למה זה קורה? המחשב חדש מאוד קניתי אותו לפני שבוע וקצת כרטיס מסך: Gigabyte nvidia gtx780 3gb oc מעבד: intel i5 4670 ספק:seasoninc 750w gold ניסיתי לעדכן את הדרייברים וניסיתי להפעיל כמה משחקים ובכולם אותה התוצאה
-
- 22 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולםם.. אז ככה אני אנסה לתאר בקצרה את הבעיה הדלקתי את המחשב ולא ראיתי כלום במסך (הנורה נשארה בסטנד ביי והיה רשום no input signal) בהתחלה חשבתי שיש בעיה עם החיבור למסך אבל זה היה תקין לחלוטין נכנסתי למחשב דרך LogMeIn ואכן קיבלתי תמונה אבל של מסך שונה מהרגיל פחות צבעים וכו" ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך (GF 6600) אבל בתפריט אוטורן של הדיסק היה כתוב: sorry, we dont support this VGA card . כאשר נכנסתי למאפייני תצוגה>צג לא היה כתוב את שם הצג, לא הייתה לי אפשרות לקבוע צבעים ופיקסלים וכו'. מה קרה? האם כרגע פועל כרטיס המסך המובנה שבלוח אם? אם כן איך אפשר לחבר בינתיים את המסך לכרטיס זה?? ומה יכולה להיות הבעיה בכרטיס מסך שלי?? תודה מראש!!!! רועי (:
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך nvidia geforce gt 520, לפעמים בזמן האחרון כשאני רואה סרטון ביוטיוב המחשב נתקע לכמה שניות ואז חוזר לעצמו כשהסרטון עצמו עם מסך ירוק או שחור (הסרטון עצמו לא כל המסך), ובצד מופיעה הבועית שבתמונה. אשמח לעזרה תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
בכל המשחקים שאני מנסה לשחק פרט ל c&c - renegade המסך מחליף צבעים כל הזמן כל שניה קופץ בצבע אחר איך אני מתקן את הבעייה המעצבנת הזאתי???
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מצטער שההודעה ארוכה אבל בבקשה תקראו הכל כדי לנסות לעזור לי.. תודה.!! יש לי בעיה, אחרי כמה זמן שאני משחק בכל משחק, המשחק מתחיל פתאום לפעול מהר מידי.. הכל זז יותר מהר ממה שצריך.. בכל משחק..! גם בfear בhalf life 2 ובGTA ... פרמטתי את המחשב כדי לנסות לסדר את הבעיה וכמו כן התקנתי את הדרייבר של הלוח אם (nForce_6.53_WinXP2K_english) ושל הכרטיס מסך (81.85) ואחרי זה עדכנתי לדרייברים הכי חדשים: 81.94_forceware_winxp2k_english ו- nForce4_amd_6.70_winxp2k_english בדקתי ספייורים ווירוסים ומחקתי אותם.. ושום דבר לא עוזר! לפעמים המשחק עובד יותר מידי מהר, ואז אני צריך להפעיל מחדש את המחשב וזה עובד טוב לכמה זמן.. הטמפרטורה של הכטיס מסך במאמץ זה 60.. ו43 בערך 5 דקות אחרי המאמץ.. ובבוקר, שא…
-
- 102 תגובות
- 38.9k צפיות
-
-
שאני משחק grid אחרי כמה דקות נתקע המסך והופך לשחור/ירוק/אפור/לבן ועוד ויש לופ של המוזיקה [מן טררררררר כזה] אז החלטתי לבדוק אם זה מהכרטיס מסך והורדתי atitool בשביל לבדוק את הכרטיס בזמן עומס שאני נכנס לתוכנה אני רק לוחץ על max core והמחשב עושה ריסט לבד מה זה יכול להיות ? תודה
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-