תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
ל- HTPC שלי, מבוסס לוח אם Asus M3N78-EM יש בעיות קליטה קשות עם כרטיס הרשת האלחוטי העלוב שקניתי לו. הוצאתי מהמחשב השני כרטיס PCI-E Abit AirPace, שהקליטה שלו הרבה יותר טובה, והתקנתי ב- HTPC - והוא לא עולה. אני מדליק אותו, המאווררים מסתובבים, הלדים נדלקים אבל אין כלום על המסך - הוא אפילו לא מגיע ל- POST. הוצאתי את הכרטיס החדש, החזרתי את הישן (כרטיס PCI) והוא עולה בלי בעיה. הכנסתי את ה- AirPace בחזרה למחשב הישן, עולה, הכרטיס מזוהה ועובד. החזרתי אותו שוב ל- HTPC ואותה תופעה - לא מגיע ל- POST. כלומר הכרטיס תקין ולוח האם תקין ועדיין הם לא מסתדרים אחד עם השני. יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס על המערכת שלי(7600 בילד, גירסא סופית בלה בלה בלה) אני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך(ניסיתי המון גרסאות) וזה פשוט לא עובד המסך מהבהב לפעמים, או פתאום נסגר ומסרב לעבוד(על אקספי זה עבד טוב, עם כמה בעיות מדי פעפ שקשורות בכרטיס מסך) אבל זה בחיים לא עשה לי את זה בשולחן עבודה וכאלה ועכשיו בווינ 7 זה עושה המון בעיות חיפשתי בגוגל וראיתי רק מישהו אחד עם הבעיה הזאת ואצלו החיבורים היו פשוט לא טובים אז הוא חיזק או משהו אבל אני באמת אובד עצות הכרטיס מסך יחסית חדש, ולא בא לי להתבאס עליו ושלא יעבוד לי מישהו מכיר ויודע איך לפתור? אני אובד עצות.
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
הי חברים. הבעיה הזאת ממש מוזרה. היא התחילה לקרות לי לאחר שפרמטתי את ה-HDD והתקנתי WIN7. בביצוע ה- RESTART הראשון , הייתה יציאה מה- Windows אבל זהו , המחשב תקוע , המסך נכבה ואין מניעה מלעשות SHUT DOWN ידני. לחיצה על כפתור ה- RESTART לא הובילה לכלום , עושה רושם שכאילו זה לא עזר ומכאן אני מתחיך לחשוב שמדובר בבעית חומרה. לא בוצעו שום שינוי חומרה, אפילו לא פתחתי את המחשב , יתכן וההתקנה של WIN7 לא קשורה אבל זה התחיל לקרות מאז. לפני שאני מתחיל בהתקנה של ויסטה בחזרה כדי לבדוק שזה לא תלוי מערכת הפעלה , הייתי שמח לשמוע את עצתכם. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום הפעלתי את המחשב וגיליתי שהוא לא מגיע לWINDOWS אפילו לביוס אי אפשר להיכנס, רואים רק את התמונה של הלוח אם וזהו המחשב לא מגיב פנטיום4 לוח אם p4p800 של אסוס
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, אני מוריד משחקים סתם ככה וכאלו בשביל לבדוק למה זה לא עובד, וכלום לא עובד, אני מנסה לתקן את המשחק Bullyזה עשה תארור, SpiderMan זה עשה תארור, GTA IV זה עשה תארור, Pro Evolution10demo זה עשה תארור.. אני מיואש חברה, אפשר עזרה בזה ? תודה... עם אתם מביאים לי ממש תמיכה אפשר גם אייסקיו : 205205461 תמונה : [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם! בזמן האחרון נתקלתי בבבעיה שלאחר כמה שעות מזמן הפעלת המחשב הזיכרן הפנימי כולו נכנס לשימוש מה שמאט את המחשב בצורה בלתי נסבלת! בדקתי אם זו איזהו שהיא תוכנה שמעמיסה אבל לא מצאתי שום תוכנה שלוקחת כ"כ הרבה מהזכון(בדקתי את זה ע"י הסתכלות במנהל המישימות, בטאב של תהליכים ששם כתוב כמה זיכרון כל ישום צורך) צריך עזרה דחןף זה משגע אןתי שכל כממה שעות אני צרעל לרסטר את המחשב !!!!!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מנוכה 50 מעלות. מאמץ של 2 דקות 70+ או של 3 דקות 80C עםOCCT+HWMONITOR. Q6600
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי מפורט בצד. המחשב שלי עושה ריסט לבד בערך פעם-פעמיים ביום, והדבר לא קורה בעת הרצת משחק או משהו מיוחד - אלא סתם גם שהמחשב לא עושה כלום. העניין הוא שאין גם BLUE SCREEN OF DEATH , וגם הוא פורמט וזה לא עזר. טמפ' בדקתי למעבד ולכרטיס מסך , הן תקינות . הדבר היחיד שעלה לי כאופציה אפשרית הוא ספק הכח , האם יש עוד רעיונות? להחליף פשוט ספק? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
המחשב החל לפתע לא לעלות, ולהשמיע צליל ארוך ולאחריו 2 קצרים. לאחר בדיקה, מצאתי שהבעיה היא לכאורה בכרטיס המסך, ולכן החלטתי להוציא אותו, לנקות אותו מאבק (שהיה מאוד מאובק) ולהחזיר אותו. מעכשיו יש בעיה שונה: כבר לא נשמע הצליל הארוך והשנים הקצרים, אך גם לא נשמע הצליל הבודד שמעיד כי הPOST עבר בהצלחה. מה גם שנורית ספציפית נדלקה, ולאחר בדיקה במינואל, מצאתי את המידע הבא: לכאורה הכרטיס מסך לא מתאים למערכת, אבל המחשב כן עבד כשורה ב4 השנים האחרונות. לוח האם שברשותי הוא GA-K8NSNXP (איני בטוח ב100%, אבל לפי המניואל שלו, נראה שזה הלוח אם שלי) וכרטיס המסך הוא Geforce FX5200. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי עולה, ופועל כמו שצריך אבל הוא מצפצף. יש כזה צפצוף ארוך שמסתיים כל 10 דק', ז"א שהוא מצפצף ברצף 10 דק', זה ממש ממש מפריע. המעלות של המחשב סבירות ביותר, המעבד על 35, הכרטיס על 58 (HD4870) והארד דיסק על 39. מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע הרבה פעמים .. קניתי אותו לפני שלוש שנים .. ok לפעמים אני סתם משחק במשחקים או סתם גולש באינטרנט ופתאום הוא נתקע (קופא) ולא מגיב לכלום .. אני צריך לכבות את המחשב ולחכות איזה 10 דק' ואז להדליק אותו אם אני מנסה להדליק אותו לפני ה-10 דקות אז הוא נתקע באמצע ההפעלה .. זה קורה לי הרבה פעמים במשך היום ולקחנו אותו לתיקון במעבדה החליפו לי את הדיסק הקשיח במחשב ועדיין הוא נתקע .. תודה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום ! כשאני מדליק את המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה: oc fail - please enter setup to change ox fail settings אני לא מוצא אותם בביוס ואני לא מבין מה התקלה .. אולי מישהו יעזור לי .. אני לא יודע אם הנושא קשור לפורום הנ"ל אבל זה הכי הפורום הכי קרוב שחשבתי שקשור ..
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
יש לי את הלוח abit ip35 ועד עכשיו השתמשתי ב2 גיגה זיכרון ולאחרונה רכשתי 4 נוספים כאשר ניסיתי לחבר את כל 4 בסטיקים יחד המחשב סירב לעלות, לא עזרו לי כל ניסיונות שינוי התדר למיניהם כאשר המחשב הוא רק עם אחד הזוגות הוא פועל בסדר גמור\ אך כאשר מנסים לחבר את כל ה4 הוא לא עולה יש לציין "לא עולה" הכוונה שהוא גם לא משמיע שום כל או משהו הוא פשוט לא עושה בוט בנוסף כל הזיכרונות מאותה חברה ובאותה מהירות אני אשמח לרעיונות מה לעשות במצב הזה
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
המחשב נתקע לאחר שעתיים של משחק, הסאונד נתקע כ-5 שניות ולאחר מכן המוזיקה נשמעת ברקע. לא ניתן לעשות דבר אלא reset למחשב. פירמטתי את המחשב ועדכנתי הכל לגרסה העדכנית. ניקיתי את המחשב ביסודיות, החלפתי ספק כח לספק לאותו ספק והמחשב עובד לטווח ארוך יותר. בכל מקרה הנה פרטי המחשב: Nividia 8800 GTS Microsoft Windows XP - הווינדוס חוקי Home Edition Version 2002 Service Pack 3 Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz GB of RAM Physical Address Extension חשוב לציין שהתוכנה לא העירה שמשהו חריג בטמפ' המחשב. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום. כרטיס מסך Radeon x1950 pro מסך dell 2007 fp. לאחרונה, כשאני מדליק את המחשב, בזמן שהוא עולה (לפני שמגיעים לוינדוס), על המסך נכתבת הודעה שהוא לא תומך ברזולוציה ושאני יעבור לרזולוציה המקורית שהיא 1600x1200(הרזולוציה שהגדרתי בוינדוס היא 1360 1024x עבדתי ככה במשך שנה לפחות בלי בעיות) בעיקרון לא זה מה שמפריע לי. לאחר זמן עבודה מסויים, המסך מציג הודעת שגיאה ועובר כאילו למצב של sleep (זה לא שבאמת הוא אמור להכנס למצב שינה כי לא נגעתי במקלדת עשר דקות או רבע שעה), בלי שאפשר "להעיר" אותו, גם אם אני מכבה ומדליק. אחרי שזה קורה, המסך מתעורר רק כאשר אני מכבה את המחשב מהכפתור של ההדלקה ומדליק שוב, ואז התופעה חוזרת לאחר כחצי שעה. גם רואים די מוזר. האמת שאני מהמר שזה בגלל הכרטיס מסך. …
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בבקשה מי שיכול לנתח את קובצי הDUMP ולהגיד לי מה הבעיה בדיוק. טמפרטורות תקינות. מתח תקין. ספק כח תקין. כרטיס מסך תקין. מעבד תקין. וזה אחרי בדיקת מעבדה. תודה לעוזרים ושבת שלום. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב חדש נכבה כל פעם שאני משחק בשש בש של play65 אני מניח שהבעיה לא בתוכנה עצמה אלא התוכנה גורמת להתנגשות מסויימת בקבצי הDMP כתוב שהבעיה היא ב: viahduaa.sys . מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
זה התחיל אתמול, ואין לי מושג למה זה. מחשב בן כשנה וחצי, AMD 6000 2GBRAM 1.8 TB מקום אחסון מארז ANTEC P150 עם ספק מקורי שלו (440 אם אני לא טועה) מסך 22 רחב בכל מקרה, הבעיה היא כזאת: אני מדליק את המחשב, הכול נדלק כרגיל, זה מגיע לטעינת הווינדוס, לאחר הטעינה מסך שחור ומפה אין שום התקדמות. המחשב ממשיך לעבוד כאילו הכול בסדר, הכול דולק אבל לאחר הטעינת ווינדוס(XP) יש רק מסך שחור. ניסיתי לתת לו זמן, (שעות), לא הועיל. מודה לעוזרים. ארקדי
-
- 3 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי נגן IRIVER H320 40G שנמצא אצלי כבר הרבה זמן ואיבדתי את הדיסק של הדרייבר שלו... שאני מחבר את הייריבר למחשב הוא מזוהה לי בכוננתי דיסקים כ- כTOWHMBE MK6046GAL $ USB DEVICE שהוא אמור בגלל להזדהות כ טושיבה קיצר אני לא יודע מה לעשות ניסיתי יום שלם לחפש את הדריברים באינטרנט או באתר של איריוור אבל לא מוצא לי.. אני אודה מאוד למי שיעזור לי..
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה השגתי hard disk 160GB + hard disk 6.4GB. העניין הוא שיש לי מחשב נייד, אז אין לי את היכולת לחבר אותם בשירשור. קניתי מחבר חיצוני שמגשר ביןIDE/SATA ל USB - מחברים כבל לחשמל (220v) וצידו השני של הכבל (4 פינים נקבה) מתחבר לזכרון, כבל נוסף מתחבר מצד אחד למחבר SATA/IDE לתוך הזיכרון הקשיח, (ה 160 הוא SATA וה 6.4 הוא IDE) ומצדו השני ל USB למחשב הנייד. הבעייה היא שהכונן לא מופיע, ניסיתי לאתר אותו דרך המחשב שלי - ניהול - ניהול דיסקים, אבל הוא לא הופיע שם (אף אחד מהם), עשיתי לו רענן, סריקה מחדש של דיסקים - לא מצא שום דבר. בIDE ניסיתי לג'מפר אותו כ slave לכונן משני - לא עזר. (בsata לא ראיתי אפשרות - הנחתי שהוא עושה זאת אוטומטית) חשוב לציין שכשחיברתי כונן דיסקים - …
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אז ככה. קיבלתי אתמול מחשב חדש עם מפרט של GIGABYTE P55 UD-2 והארד דיסק של SEAGATE 1 TB SATA. הטכנאי שהרכיב את המחשב התקין עליו WIN 7. כשהגעתי הביתה עשיתי פורמט למחשב והתקנתי עליו XP מקורי. הוא עושה את השלב התקנה של הפורמט (כאשר הוא שואל אותי באמצע התקנה אם לפרמט או לעזוב את זה ככה) ואז אני בוחר בפורמט NTFS. ואז הוא עושה פורמט ולאחר מכן מעתיק קבצי WINDOWS. אח"כ הוא עושה ריסטרט (לאחר 15 שניות). ואז במקום להיכנס למסך הכחול של ההתקנה הוא נותן לי את ההודעה הבאה: A disk read error has occurred; press Ctrl-Alt-Del to restart שיחקתי עם ה-BOOT והגעתי למצב שהארד דיסק הוא בבוט ראשון, לאחר מכן הCDROM ואז משהו אחר, לא זוכר. וגם ניסיתי להחליף ביניהם וזה גם לא עובד - עדיין אותה ההודעה. ג…
-
- 4 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
לפני כחודשיים בערך קניתי מחשב מהרשת המסריחה הזאת , התקנתי עליו win7 builud 7600 עבד במשך שבוע תקין ואחרי שבוע הלך הכרטיס מסך בטענה שהוא "תקול".סבבה החליפו לי אותו ולאחר שבוע התחילו סדרה של מסכים כחולים..דאגתי לעדכן את כל הדרייברים לגרסה האחרונה ,עדיין התופעה המשיכה..החזרתי את המחשב לחנות והוא נשאר שם בבדיקה שבוע!לאחר מכן אני מקבל טלפון לקחת את המחשב בטענה שהכל תקין המחשב עבר בדיקות של הארד דיסק וזכרון ונמצא תקין.וותרתי בפעם הזאת לקחתי את המחשב אלי כמובן שהמסכים הכחולים המשיכו , התקנתי XP SP2 ופרמטתי את 7 , לא הספקתי לעבוד עליו יומיים וכבר שוב מסכים כחולים..עכשיו הם אומרים לי לשים אותו בבדיקה שוב....מה הייתם עושים במקומי?כבר מיואש , עצבני , רוצה לרצוח מישהו הרי ברור שזו בע…
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הי, ברשותי מחשב הבא: intel pentium d לוח אם של dfi sis 662 tmg המחשב די ישן ולאחרונה הוא נדלק ללא תמונה על המסך ולא מתכבה גם בכיהוי כוח (לחיצה על מתג ההפעלה למשך מספר שניות) הדרך היחידה לכבות אותו זה להוציא את הכבל מהשקע. פעולות בדיקה שכבר ביצעתי: ניתקתי את כל הכבלים וכל הרכיבים וניסיתי להפעיל שוב. ניסיתי להחליף זיכרון , לשים כרטיס מסך חיצוני (הכרטיס מסך הוא מובנה על לוח האם) אפילו החלפתי ספק וכלום לא עזר אציין כי כאשר הפעלתי אלת המחשב ללא סטיק של זיכרון הוא אפילו לא צפצף והתריע על תקלה כל הבדיקות ההלו נוטות לשכנע אותי שהלוח אם מת ? האם זה יכול להיות משהו אחר? תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
Phenom II X2 550 gigabyte m85m-us2h 2giga ram משום מהוא נופל כל הזמן. איפה להתחיל לבדוק את הבעיה? חוץ מזה על המעבד רשום לי שהוא מדגם לא מזוהה. אשמח לעזרה ולעצות.
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
המחשב הוא פנטיום 4. לא היה עליו תוכנה אנטי וירוס והוא התמלא בוירוסים ששינו את מקשי המקלדת ועשו עוד בעיות. ניסיתי לפרמט בדרך שאני תמיד עושה boot from disk מעלה את ההתקנה של הוינדוס ואז לוחץ אנטר. אבל אי אפשר לעשות את זה משום מה גם שאני לוחץ אנטר וגם שאני לוחץ על R באפשרות התקנה הוא לא מגיב. רק על f3 שזה יציאה מההתקנה. מה האפשרויות העומדות בפניי לפירמוט בדרך אחרת? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-