תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
לוח אם- ALBATRON KM51PV כשאני מדליק את המחשב הוא אחרי כמה זמן ניתקע הוא יכול להיתקע עוד במסך השחור לפני העלעת הוינדוס הוא יכול להיתקע באמצע שעולה הוינדוס או אחרי שהוא עלה ישר יכול להיתקע עשיתי עידכון לביוס לא עוזר ניתקנתי הכל מהלוח אם היה מחובר רק כרטיס מסך וזיכרון הדלקתי אותו ושוב ניתקע מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב כשהוא ניתקע עם אני לוחץ ריסט הוא מכבה את המסך והמסך לא נידלק ביכלל צריך לכבות את המחשב ביכלל ושוב להדליק ככה המסך ידלק ושוב פעם המחשב יתקע אחרי כמה זמן ...
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקלה במחשב שלי די ברורה, יש לי שני מקלות של 1GB והמחשב כאילו יש רק אחד. חשוב לציין שניסיתי להחליף ביניהם ולבדוק בסלוטים שונים וזה לא זה, כלומר אלה לא הזיכרונות עצמם. עוד חשוב לציין שזאת תקלה שהייתה כבר מקודם, המחשב נלקח למעבדה ושם הבעיה נפתרה לחודש בערך על ידי Clear CMOS. דרך זאת כבר לא עוזרת. כמו כן התקלה הזאת מלווה, לעיתים נדירות באי יכולת להעלות מסך. מפרט: Intel Core 2 Duo 6320 2*1GB DDR II/III Ram (לא בטוח לגבי הסוג) Ati Radeon 3850 Windows 7 Professional תודה רבה חברים.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
ישלי 3 מחשבים שמחוברים בכבל רשת לראוטר/מודם של בזק, מותקן על כולם Windows 7. היה קצר חשמלי בבית, החשמל נפל, ומאז אחד המחשבים לא מצליח להתחבר לאינטרנט. שאר המחשבים מחוברים כרגיל. המחשב הבעיתי עובד כרגיל, אין הודעות שגיאה, אין קריסה של תוכנות, הכל עובד, פרט לכ שהולא מצליח להתחבר ולקבל כתובת IP. כיביתי את כל המחשבים ואת הראוטר, הדלקתי, אותו דבר. העלתי אותו במצב של Last Knows Configuration - לא עזר, עשיתי שחזור מערכת לאתמול - לא עזר. החלפתי כבל רשת, החלפתי את הכניסה שאליו הוא מתחבר לתוך הראוטר - לא עזר. פתחתי את המחשב, לא ראיתי שום דבר חריג על לוח האם (ככל שאני מבין), הנורה של כרטיס הרשת דולקת כאשר מכניסים לתוכה את כבל הרשת, האם יתכן שרק כרטיס הרשת (מובנה על לוח אם) נהרס ? כי…
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום יש לי תקלה באחד המחשבים שלי ואני מתקשה לגלות את מקור הבעיה המחשב הוא מחשב בעל מעבד P4 3GHZ וג'יגה זיכרון ב3 סטיקים, ספק כוח של FSP אז ככה היום בזמן טעינת הווינדוס הוא פשוט התחיל להראות מסך כחול ולקרוס, ישר חשבתי שזאת בעיית זיכרון אז הוצאתי את כל הזכרונות וניסיתי להריץ עם כל סטיק בניפרד אך זה עדיין קורס (בדרך כלל בעיות זיכרון כאלו נגרמות כתוצאה מסטיק בעייתי כך פה זה לא נובע מכך מפני שזה לא עולה עם שום סטיק) קראתי את המדריך על ה minidump אבל הווינדוס לא עולה בכלל ולכן אין לי גישה למערכת ההפעלה, האם קיימת אפשרות אחרת לקרוא את הלוג? מה יכולה להיות התקלה??
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
קניתי לוח אם, מעבד, וזיכרון חדשים Corei5 750 ddr3 2gb ולוח אם שתואם לשניהם. הכל עובד כמו שצריך אבל יש לי בעיה המחשב עושה ריסטארט אחרי זמן מה כשאני משחק בדקתי את החום של המעבד והחום היה 45 מעלות כשאני לא מפעיל כלום ומקסימום 65 מעלות כשאני משחק. האם המעבד הוא הבעיה? ואם כן איך אני יכול לפתור את זה?
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הספק הזה zephyr HEC 650 אמור להריץ את המערכת הבאה בלי בעיות: לוח אם Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P מעבד AMD Phenom II X2 550 Box זיכרון OCZ DDR3 2048MB (1024MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value כרטיס מסך HD4850 ATI שני HDD אני שואל משום שבכל פעם שאני צריך לעשות רסטארט המערכת לא עולה (המסך לא נדלק ממשיך להחשיך ומשמיע צפצופים). ואני צריך לנתק את הכבל החשמל הראשי ולהרכיב אותו מחדש אחרי כמה שניות ואז להדליק. אם השאלה הזו אינה מתאימה לפורום הזה בבקשה להעביר אותה. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרצתי scan ל- hard-disc דרך ה- MHDD. לאחר ההרצה UNC , DELAY מציג אפס שגיאות. בבדיקת ה- SMART קבלתי ערך גבוה מאוד עבור ה- Reallocate event count. המחשב נתקע במסך ההטענה של WINDOWS. מה עושים ?
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לפני כחודשיים בערך קניתי מחשב מהרשת המסריחה הזאת , התקנתי עליו win7 builud 7600 עבד במשך שבוע תקין ואחרי שבוע הלך הכרטיס מסך בטענה שהוא "תקול".סבבה החליפו לי אותו ולאחר שבוע התחילו סדרה של מסכים כחולים..דאגתי לעדכן את כל הדרייברים לגרסה האחרונה ,עדיין התופעה המשיכה..החזרתי את המחשב לחנות והוא נשאר שם בבדיקה שבוע!לאחר מכן אני מקבל טלפון לקחת את המחשב בטענה שהכל תקין המחשב עבר בדיקות של הארד דיסק וזכרון ונמצא תקין.וותרתי בפעם הזאת לקחתי את המחשב אלי כמובן שהמסכים הכחולים המשיכו , התקנתי XP SP2 ופרמטתי את 7 , לא הספקתי לעבוד עליו יומיים וכבר שוב מסכים כחולים..עכשיו הם אומרים לי לשים אותו בבדיקה שוב....מה הייתם עושים במקומי?כבר מיואש , עצבני , רוצה לרצוח מישהו הרי ברור שזו בע…
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
זה קרה..גם לי הארדיסק 500GB WD בן כשנה .. גוסס.. החדשות הטובות -הרב מגובה.. הפחות טובות - לא ברור מה לא.. ההארדיסק היה מחולק לשני פרטישנים (רציתי לשמור לחוד את התוכניות ואת ה דאטה ושבדיעבד הבנתי שזה לא משנה כלכך). כנראה שחלק מה DATA לא מגובה לגמריי.. התופעה התחילה בזה שה XP לא עלה.. וניסיתי לעשות RECOVERY ואף התקנה מחדש ל XP.. אבל לא הצלחתי עד שקיבלתי מסך כחול. לקחתי את זה לטכנאי המעבדה ממנה קניתי את המחשב, שאמר - "אין בעיה הדיסק באחריות" יופי.. אבל ה דאטה? בקיצור - כרגע הסטטוס הוא שחיברתי את הדיסק חיצונית דרך USB למחשב. פעם ביום אני מצליח לעלות ולראות את הספריות לדקה אבל לא מצליח להכנס לקבצים ולהעתיקם כי הוא שובק חיים לאחר כמה שניות. המליצו לי "להקפיא" את ההארדיסק מכוסה…
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, הבעיה שלי שכאשר המסך חוזר ממצב המתנה (כאילו מתכבה) לפעמים הוא חוזר כמסך שחור עם קווים או צבעים פזורים (צירפתי תמונה לדוגמא). או לדוגמא לפעמים כשאני מכבה את המחשב המסך לא מתכבה ביחד איתו ופשוט נהיה שחור.. כאילו הנורית שלו לא עוברת מאור ירוק לצהוב.. ולאחר מכן כשאני מדליק את המחשב הוא לא נדלק כבר ונשאר במצב שלו עם אור ירוק ושחור... אם אני מכבה אותו מהשקע ונותן קצת זמן "מנוחה" הוא חוזר לעצמו שוב. מחשב ישן: amd 3000, כרטיס מסך: radeon 9600, מסך : 19 אינצ'==> acer al1916 תודה מראש.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הי חברים. הבעיה הזאת ממש מוזרה. היא התחילה לקרות לי לאחר שפרמטתי את ה-HDD והתקנתי WIN7. בביצוע ה- RESTART הראשון , הייתה יציאה מה- Windows אבל זהו , המחשב תקוע , המסך נכבה ואין מניעה מלעשות SHUT DOWN ידני. לחיצה על כפתור ה- RESTART לא הובילה לכלום , עושה רושם שכאילו זה לא עזר ומכאן אני מתחיך לחשוב שמדובר בבעית חומרה. לא בוצעו שום שינוי חומרה, אפילו לא פתחתי את המחשב , יתכן וההתקנה של WIN7 לא קשורה אבל זה התחיל לקרות מאז. לפני שאני מתחיל בהתקנה של ויסטה בחזרה כדי לבדוק שזה לא תלוי מערכת הפעלה , הייתי שמח לשמוע את עצתכם. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי windows 7 ultimate. אני מחבר לUSB את קורא הכרטיסים שלי שקניתי ממש לפני כמה שעות והוא פשוט לא מזהה אותו,ממשיך לעבוד כאילו כלום. עידכנתי את הדרייברים של לוח האם שלי,הסרתי במנהל ההתקנים את ההתקנים של הUSB כדי שהוא יזהה אותם מחדש אבל כלום לא עוזר לי!. לא קיבלתי דרייבר יחד עם קורא הכרטיסים.מה אני עושה?! בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
היום כשחזרתי מצאתי את המחשב תקוע, ואחרי שכיביתי והדלקתי מחדש, המסך לא נדלק, והמחשב כאילו פועל חצי דקה ואז נכבה ונדלק מחדש מעצמו..ככה חוזר.. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ביום בהיר אחד (שאח"כ כבר לא היה בהיר)... המחשב נתקע במסך ההטענה של חלונות. ניסיתי להריץ לו דיסק RECOVERY דרך ה- BIOS, אך אז הוא גם לא מראה את המסך הנ"ל ותקוע במסך שבד"כ היה מוצג לפניו. הפעלה ממצב SAFE MODE מציג מלא דרייברים ממחיצת OS וגם שם נתקע... *המחשב מזהה את ההארד דיסק. מה קרה לו ?
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי את הלוח abit ip35 ועד עכשיו השתמשתי ב2 גיגה זיכרון ולאחרונה רכשתי 4 נוספים כאשר ניסיתי לחבר את כל 4 בסטיקים יחד המחשב סירב לעלות, לא עזרו לי כל ניסיונות שינוי התדר למיניהם כאשר המחשב הוא רק עם אחד הזוגות הוא פועל בסדר גמור\ אך כאשר מנסים לחבר את כל ה4 הוא לא עולה יש לציין "לא עולה" הכוונה שהוא גם לא משמיע שום כל או משהו הוא פשוט לא עושה בוט בנוסף כל הזיכרונות מאותה חברה ובאותה מהירות אני אשמח לרעיונות מה לעשות במצב הזה
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הייתה בעיה עם הארד דיסק, הוא הוחלף, קיבלתי אחד חדש ושאני מדליק את המחשב קורת התקרית, חיפשתי קצת באינטרנט פתרונות, בדקתי את החיבור של הארד דיסק, איפסתי את הביוס, ועם או בלי התקנה של הווינדוס בתוך הכונן עדיין זה נתקע בהודעה הזאת. חשוב להדגיש שזה הארד דיסק חדש ואני לא חושב שהוא תקול. מה אתם אומרים ? אני אעשה דיסקט בוט ? זה יעזור ? מישהו יכול לשלוח קישור להסבר קצר + הורדה של מה שצריך לשים בדיסקט אני אודה לו.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! יש לי מחשב די ישן, פנטיום 4, 768MB RAM, רץ על XP הלך לי כבר ספק כוח אחד. בזמן האחרון המחשב מאתחל את עצמו באופן אקראי. לא משהוט מאוד תדיר בממוצע פעם בכמה שעות ספר הכוח ממש רותח כשזה קורה למישהו יש מושג האם יש קשר, וכיצד אפשר למנוע מהספק להתחמם כ"כ? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הייתי בWORD במחשב של אימא שלי ופתאום המחשב קפא... לחצתי לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי עד שהוא נכבה ואז הדלקתי שוב, כשהדלקתי שוב המחשב עובד אבל כאילו המסך לא קולט את המחשב וכותב לי no signal הוצאתי את החיבור לחשמל ולמחשב וחיברתי מחדש ולא עזר.. לקחתי את המסך וחיברתי למחשב שלי(שהוא ישן יותר ועגלה אגב) והמסך עבד וקלט את המחשב מה עושים? אני שומע את המחשב עובד אבל המסך לא מראה אותו... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
בבקשה מי שיכול לנתח את קובצי הDUMP ולהגיד לי מה הבעיה בדיוק. טמפרטורות תקינות. מתח תקין. ספק כח תקין. כרטיס מסך תקין. מעבד תקין. וזה אחרי בדיקת מעבדה. תודה לעוזרים ושבת שלום. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עריכה לאחר הערתו של 007 פלקון עשיתי אתחול למחשב כדי לעשות לו OC ולאחר מכן המחשב לא עלה יותר. המאוררים מסתובבים אבל המסך שחור. כרטיס המסך תקין. המעבד תקין. זכרונות הוצאו והמגעים נוקו. יש לי לוח ASUS עם מעבד 3.4 פנטיום. הלוח איכותי והיה יקר בזמנו, דגם P5AD2-E PREMIUM. ניסיתי לעשות OC. המחשב ביקש איתחול ולא נדלק יותר מאז. פירקתי כ.מסך וזיכרונות והחזרתי. המעבד עובד בלוח אחר. הוצאתי והחזרתי את הסוללה וגם הוצאתי את הג'מפר שליד הסוללה, שיניתי את מקומו, לחצתי על כפתור ההפעלה, החזרתי את הג'מפר למקום. ושוב כלום לא עובד. המחשב מצייץ שיש סיסטם פייל ועוד משהו שאני לא מבין. http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=12430 יש עוד משהו לעשות??? אגב, מצאתי את זה בלי…
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שיחקתי לי NFS פתאום המשחק נתקע מסך שחור בלית ברירה הפעלתי את המחשב מחדש ומאז הוא נדפק פעם כשהייתי מפעיל את המחשב הוא היה עושה ביפ קצר כזה וממשיך עכשיו כשאני מדליק הוא עושה ציפצוף ארוך מוזר כזה והמסך לא פועל בכלל נראה לי נדפק לי איזה רכיב במחשב... המפרט שלי: E6600 GB 965p-ds3 8800 320MB עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
השארתי את המחשב דלוק עם משחק ברקע אחרי כמה דקות המסך ניהיה לבן והמחשב ציפצף (מהרמקול הפנימי) כמו אזעקה כזה הכפתור כיבוי לא עבד רק ההדלקה מחדש אחרי שהמחשב נידלק זה היה כאילו לא קרה שום דבר המזגן דלוק אז טמ"פ לא קשור לא היה OC על שום חלק מפרט Q6600 MSI G31 HD 4850 4GB RAM אני לא יודע בדיוק איפו הבעיה אז פתחתי את הדיון כאן
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הוא לא מבצע POST. המסך פשוט שחור. כיביתי והדלקתי, אחרי שתי שניות היא נכבה ונדלק מעצמו. אחרי שלוש שעות שהוא היה מנותק מהחשמל הוא הסתדר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
היי.. יש לי בכרטיס מסך בעייה שנקראת Graphical Artifacts, פרטים עלייה: http://hwzone.co.il/guides/pc_problems_guide/2 * תראו במדריך את התמונה הראשונה, ככה אני רואה את רוב המשחקים... עכשיו זה החמיר, אפילו בדפדפן אינטרנט זה עושה לי קווים כאלו צבעוניים ואתמול ששיחקתי למרות כל הבלאגן של הצבעים הנמרחים המחשב עשה לי ריסטרט.. פרטי המחשב שלי: חלק 1: http://eliad.org/viewer.php?id=1255863639.jpg חלק 2: http://eliad.org/viewer.php?id=1255809223.jpg חלק 3: http://eliad.org/viewer.php?id=1255834895.jpg (הקישורים מפנים לשלושה חלקים של תמונה מהתוכנה אוורסט אולטימייט, שם צילמתי את המפרט) ויותר פרטים על הכרטיס מסך שלי מהתוכנה TechPowerUp GPU-Z: http://gpuz.techpowerup.com/09/10/19/7kk.png…
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת שמפיל לי את הווינדוס כשמחברים אותו הסוג שלו : כרטיס רשת TP-Link TL-WN821N אין לו עדיין שנה ויש לו עבר קצת בעייתי חצי שנה הוא דפק לאחמ"כ הדריוור עשה בעיות מחקנו והתקנו מחדש והוא הסתדר שלשום שוב עשה צרות עוד פעם הותקן דריוור ונרגע העסק ואתמול הוא הפיל את החלונות כל פעם שחיברתי (אם זה עוזר יש לי חלונות XP ) :s05: :s05: :s05:
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-