תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
הי, אני צריכה עזרה דחופה. מישהו יודע איך עושים הילוך לאחור (שהסרט ילך מהסוף להתחלה במקום ממהתחלה לסוף) בתוכנת 'עורך הוידאו' של ווינדוז או ב'פאואר פוינט'? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אהלן קרה לי מקרה מוזר עכשיו... הגעתי למחשב, הדלקתי את הרמקולים ולאחר מכן ניתקתי את האוזניות שהיו מחוברות בקידמת המארז. ברגע שעשיתי זאת המחשב באופן פתאומי נכבה, נשמע רעש של ״טיק״ די חזק, וכרגע הוא לא נדלק כלל... מה אפשר לעשות? ללכת ישר לאחריות? אני מקווה שזה לא משהו רציני... עוד דבר-אני זוכר שלפני כמה ימים גם היה משהו מוזר עם האוזניות שם. ברגע שחיברתי אותם קיבלתי זרם קטן באצבע והמחשב נכבה. אבל לאחר מכן הוא נדלק וחשבתי שהכל כבר בסדר. אולי המידע הזה יכול לרמז על בעיה כלשהי.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מדפסת okipage 14ex, המדפסת מדפיסה סתם דפים מתי שעולה ה-windows. התקנתי והסרתי את הדריבר המקורי שקיבלתי עם המדפסת. בדקתי את הכתובת שלו ב-bios. והחלפתי כבל. ולא עזר כלום. לפני שהתחילה הבעיה המדפסת פעלה מצוין. הצילו!!! מה אפשר לעשות? תודה לעונים!!!
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
כאשר חיברת מחשב במשרד מסויים הרשת זוהתה לסירוגין כלומר כבל רשת מראה שכביכול הכבל רשת מתנק ומתחבר וכך חוזר חלילה. החלפתי כבל רשת וגם העברתי למחשב אחר את הכבל לראות אם יש בעיות רשת אך המחשב השני התחבר יופי. לקחתי את המחשב למעבדה חיברתי אותו אצלי ואכן התחבר יופי רק במשרד הוא מתחבר לסירוגין. מה גם שהסרתי והתקנתי את כרטיס הרשת בשנית וגם את ההתקן של הלוח עצמו. אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הבעיה המון תודה
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אשמח לעזרה בנושא. מדובר במחשב חדש לחלוטין (כרגע מותקנת בו מערכת הפעלה “אובנטו” שהגיעה כברירת מחדל) אני יודע שיש שבדורות הקודמים צריך לטעון מנהלי התקן. רק שאני לא מצליח לטעון שום מנהל התקן שהורדתי- להבנתי גם אם מנהל ההתקן לא קשור הוא אמור להיות מופיע ברשימה…. יכול להיות שאני מפספס לגמרי והקבצים לא מתאימים אשמח להכוונה. תת הדגם המדויק הינו DRL3M44 לא מצאתי יותר מדאי באתר הרשמי של דל בנושא דרייברים. https://www.dell.com/support/product-details/en-il/servicetag/0-M2NUY2tMTTU5TmJHWmVTSC95Z2FGQT090/drivers
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, גיליתי שכאשר אני מזיז את העכבר אז המחשב שלי מרעיש, האם זה אחד המאווררים שיש לי במחשב, או שזו סיבה אחרת? מישהו שמע על דבר כזה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לכום לאחר התייעצויות פה בפורום התחדשתי ב SSD לאחר פירמוט המחשב - מערכת ההפעלה מותקנת על גבי SSD. המחשב לא מזהה את הדיסק הקשיח השני בדיסק קשיח של 3TB הוא מציג לי רק 1.99 TB שאני יכול לגשת אליו והשאר: 746.52 MB כשטח שמסומן בשחור כ "לא הוקצה" כאשר אני רוצה להתעסק עם השטח הלא מוקצה על ידי לחיצה וקליק ימני הוא לא נותן לי לגשת לשום אופצייה. מה בדיוק אפשר לעשות והאם ניתן גם איכשהו לשחזר מידע שהיה קיים בשטח ה"לא מוקצה" ? תודה רבה !! אפי.
-
- 15 תגובות
- 12.8k צפיות
-
-
אני לא יודע למה זה פתאום התחיל לקרות אבל אם הייתי יודע מה התקלה או בכלל מרגיש תקלה בדיסק קשיח הייתי עושה משהו מישהו יודע ממה זה נגרם? ואם כן איך אפשר לסדר את זה? או שמא מערכת ההפעלה השתגעה?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן טוב חבר שלי קיבל את המחשב שהוא קנה מנועה מחשבים AMD ATHLON 64 3500+ BOX 939PIN 1820 ¤ 1 ALBATRON 6800 ULTRA 256MB 3090 OCZ EL DDR 1024MB PC-3200 Dual Channel 1740 SEAGATE 160/7200 SATA 8MB 690 Thermaltake Xaser III Lanfire - Black Case 625 MSI K8N NEO2 PLATINUM 975 ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 525 ¤ 1 הרכבה 170 9345 אבל יש בעיה... קפצה לו הודעה שאין מספיק מתח זה קורה כל פעם שהוא מדליק את המחשב מה אתם אומרים? ואל תבקשו בנצ'מרק הוא מוריד עכשו את PCMARK03
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 2.8 Presscot, LGA 775, נשבר לי כנף אחד, באיסטרוניקס אין. מה עושים? מדובר במעבד עם המאוורר העגול הגדול זה שמגיע בBOX, איפה אפשר להשיג?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש שקניתי לא מזמן עם מעבד I7, זכרון 16G, לוח Z88 ויש לי בעיה כזו.. מדי פעם שאני מכבה את המחשב, הוא נותן לי הודעת שגיאה DRIVER_POWER_STATE_FAILURE עם הודעת שגיאה, ואז הוא עושה סריקה של בדיקת זכרון ולא מוצא כלום..(צירפתי תמונה עם ההודעה) אחרי זה אני עושה ריסטרט והמחשב עולה כאילו כלום. התקנתי מחדש את המערכת ההפעלה אבל ההודעות האלה חוזרות, לא באופן קבוע אבל מדי פעם.. אתמול בלילה שוב קרתה לי הבעיה הזו שוב בלילה, כלכך התעצבנתי, והרצתי ידנית בדיקת זכרון של WIN7 הוא לא מצא כלום, אבל קרתה בעיה נוספת, לפתע נתקע לי בSTARTING WINDOWS וזה אף פעם לא קרה, מישהו קרה לו שנתקע לו המסך שם? הייתי צריך לכבות שוב ולהדליק, אז הוא הריץ לי ואמר שיש בעיה בWIN וצריך לעשות REPAIR, …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר כדקה שהמחשב במנוחה (אני לא נוגע בעכבר) השימוש במעבד מגיע ל- 100%. בתמונה שצירפתי ניתן לראות בחלקו המצעי של הגרף את המעבד כאשר אני פותח תוכנה ולא נוגע שוב בעכבר (9%-2%). בחלקו השמאלי של הגרף ניתן לראות את המעבר לאחר שסגרתי את התוכנה (100%) ולא נגעתי בעכבר. למען הגילוי הנאות אציין שהרצתי חיפוש בפורום על הבעיה שתוארה לעיל ומצאתי הודעה שמתוארת בה בעיה דומה, אך לא מצאתי שם מענה הולם. מפרט המחשב שלי (אני קצת מתבייש): מעבד- PENTIUM 4 3Ghz זיכרון- 1GB כרטיס מסך- NVIDIA GeForce 6200 TurboCache [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 16.6k צפיות
-
-
יש מצב שאוברקלוק קטנטן ישרוף לוח או מעבד בלי שיהיה ריח שרוף ובלי שתהיה עדות בלוח אם לצ'יפ שרוף או קבל נפוח, ככה שהלוח ימות בפתאומיות אחרי איתחול ואחרי שהמחשב עלה ותיפקד מצויין ללא תקלה בפעם הראשונה שאחרי האוברקלוק? המחשב מבוסס לוח אם M863G V1.5 + מעבד AMD 2400+ והעליתי באס בקטנה מ-133 ל-138 בסה"כ..
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך HD2400 ואחרי שהתקנתי את הדריבר התידרות רענון של המסך היא מאוד נמוכה,יש לי מסך CRT, וזה לא שינה אם שיניתי את ההגדרות בין 60 ל100 הרץ ,זה ממש לא נעים ונוח להסתכל ככה על המסך, אז מחקתי את הדריבר ואז רואים טוב כלומר תדירות רענון תקינה אבל כמובן שזה לא חכם ונכון להיות בלי דריבר לכרטיס מסך אז הורדתי את הדריבר האחרון של הכרטיס ועוד הפעם אותה הבעיה. אין לי שום מושג מה לעשות ומה גם שאותה בעיה מופיעה על שתי ווינדוסים שונים של XP. מישהו יודע מה לעשות?... רותם.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, אתמול בזמן שניקיתי את חדר העבודה נפל המסך מחשב על הרצפה וחטף מכה לא נעימה מאז כל פעם כשאני מדליק את המחשב בזמן עליית המחשב התמונה "מופיעה-נעלמת" וכאשר מערכת ההפעלה עולה המסך פשוט מפסיק להראות תמונה למרות שהוא עדיין פועל (המנורה עדיין עובדת) כאשר אני לוחץ על כפתור הSOURCE התמונה חוזרת לשנייה ומיד נעלמת שוב פעם. יש למישהו מושג מה הבעיה ועד כמה אני צריך מסך חדש? תודה מראש לעוזרים. דרך אגב, המסך הוא SAMSUNG 226BW LCD
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מדובר במחשב נייח, כשאני מדליק אותו אז הספק עובד, המאווררים עובדים, אפשר לפתוח ולסגור את הכונני דיסקים. הבעיה היא שהוא לא מראה כלום על המסך- פשוט מסך שחור שכותב no signal, ניסיתי לחבר אותו למסכים אחרים עם כבלים אחרים כך שבוודאות המסכים והכבלים טובים. אפילו המאווררים שעל הכרטיס מסך עובדים. המחשב לא מצפצף בכלל. ניסיתי לחבר גם דרך חיבור הdvi וגם דרך חיבור הvga שעל הכרטיס מסך אך עדיין אין תגובה. מב הבעיה פה? האם זה יכול להיות כרטיס מסך תקול בלבד? כי אין שום צפצופים כשמדליקים את המחשב. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר אבל גם איתו לא רואים כלום. (אני לא יודע אם הכרטיס הזה תקין ממש, כי גם הוא עשה בעיות עם מחשב אחר). אציין שלא נעשו התקנות של חומרה חדשה בזמן האחרון, המחשב עמד …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מערכת ההפעלה winxp קורסת באופן קבוע (מסך כחול) לאחר כמה שניות מעליית המשתמש. בsafe mode אין קריסה. צרפתי את תמונת המסך הכחול. אודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב השבוע וצצו לי בעיות שונות כגון משחקים לא פועלים או אינם ניתנים להפעלה וגם חומת האש איני מצליח להקליט (נורטון) יש לי ווינדוס xp ושדרוג היה למעבד p4 2.4gh יש פתרון???
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
לדוגמא: אני משחק במשחק ואז אחרי חצי שעה המשחק עושה שגיאת באגים ואז מסך כחול (פירמטתי את המחשב זה לא עזר) הבעיה הזאת חוזרת על עצמה כל פעם תודה לעוזרים :-\
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי בעיה מוזרה, איני מצליח להתקין XP במחשב. העלתי את הדיסק התקנה דרך BOOT הוא מתחיל להתקין את הXP ואז נעצר באמצע ונותן את ההערה הבאה: עשיתי כבר הכל,החלפתי הרד דיסק אחר,הוספתי זיכרון למחשב,ניסתי להחליף דיסק התקנה (יש לי כמה) של XP מה הבעיה ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש ובו לוח אם M2A-VM HDMI ומסך ViewSonic VX2235wm גירסת ה 2ms. חיברתי את המסך והכרטיס מסך שעל לוח אם בעזרת חיבור DVI-D הקיים בשניהם. ברזולוציה הכי גבוהה 1680X1050 מתרחשת תופעה מוזרה ברבע התחתון השמאלי של המסך יש ריצוד של פיקסלים. נגיד בשולחן העבודה של XP בלי שאני עושה משהו פיקסל אחד או שניים משנה את צבעו ללבן או אדמדם וחוזר למצב המקורי שלו ( כחלק מהתמונה ) וכך יש מן ריקוד לש פיקסל אחד שניים אחד אחרי השני. עד כמה שאני מצליח לראות ברזולוציות האחרות זה לא קורה. מה הסיבה לך? בעית מסך? בעיית כרטיס מסך בלוח האם? בתודה מראש. עריכה: עכשיו חיברתי את המסך והמחשב בעזרת חיבור VGA ונכון לעכשיו התופעה פסקה ( או שאני כבר לא רואה טוב ). אז מה מקור התופעה בחיבור הד…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי בעיה מוזרה מאוד, מקווה שאתם יכולים לעזור לי. אז ככה, בכל פעם שאני מכבה את המחשב המאווררים ( של הספק כוח, המארז והמעבד) ממשיכים לעבוד ועושים רעש. ניסתי לאפס את הביוס כמה וכמה פעמים וזה לא עוזר. אני לא יודע איפה מקור הבעיה. יכול להיות שזה בעיה של ניהול צריכת חשמל? הבעיה היא בספק כוח או בלוח אם? מה אתם אומרים? בכל מקרה זאת בעיה מטורפת כי אי אפשר לישון בחדר כשיש בו רעש כזה. בינתיים אני מנתק בסיום עבודה את כל המחשב מהחשמל ומחבר אותו כשאני חוזר לעבוד. תודה לעוזרים ושבת שלום.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי PLEXTOR 24-10-40 והוא היה מצוין עד עכשיו אבל בזמן האחרון בתוכנה NERO הוא כותב לי IDE\SCSI COMMAND ABORTED וניתקה ב3%, בהתחלה חשבתי שזה הצורב ושלכתי אותו לתיקון והביאו לי 24-10-40 חדש אבל שוב אותה הבעיה. אז הבעיה היא בדיסקים שנצרבים רק כ30% מהם ואז ניסיתי מהירות 16 ושוב אותה בעיה אז אולי למישהו יש פיתרון, כל הדיסקים האלה מאותו הספינדל של SILVER LINE ואני תקוע בלי מקום בHD והרבע דברים לצרוב והרבע דיסקים(בסביבות 70 נשארו לי). מה אלי לעסות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , המחשב שלי מרעיש , (רעש של מאוורר) (מחשב שמחובר לטלוויזיה ) 1.האם יש אפשרות להפוך את המחשב לשקט יותר ? אם כן איך ? 2. אם אין דרך , יש לי 2 מחשבים ללא שימוש , הם גם מרעישים קצת . יש חנות שאני יכול למכור לה את המחשבים ולקנות מחשב חדש בכסף הזה ? מחשב לטלוויזיה לא צריך חומרה חזקה , רק שמהחשב יהיה שקט. תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-