עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום חברים, הסיפור מעט ארוך, אז אודה לכם על הסבלנות. הסיפור החל לפני מספר חודשים, עם הבארטון 2600 שהיה לאחי. כל פעם אחרי שהיינו מפרמטים, מערכת הקבצים הייתה נדפקת, והווינדוס לא היה עולה. כשהייתי מכניס דיסק הפעלה של ווינדוס, הוא היה מראה לי את הכוננים, ותחת הכונן הראשי כותב כי המערכת הקבצים היא לא ידועה (unknown היכן שאמור לבוא NTFS). חשבתי שמדובר על דיסק קשיח, אז החלפתי את הכונן לכונן חדש של 500ג'יגה שרכשתי במיוחד למטרה זו. לדעבוני, הבעיה המשיכה. לכן, החלפתי לכונן ה-250ג'יגה שהיה עד אז במחשב האישי שלי כיוון שידעתי שהוא תקין לחלוטין, והבעיה המשיכה. לבסוף, ויתרתי על העניין, אמרתי אולי בקר ה-SATA של הלוח מפגר. החלפתי ללוח אחר (DFI NF3 LANPARTY ומעבד 64ביט של AMD). התקנתי הכל,…

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  2. הי, חיברתי ממיר DVI (שהגיע עם כרטיס המסך) ליציאת כרטיס מסך ATI 9800 PRO וחיברתי לו מסך אנלוגי - חיבור VGA רגיל - ואין תמונה. בנסיון חיבור מיציאת ה DVI למסך עם כניסת DVI - ללא הממיר - התקבלה תמונה. ניסיתי שני ממירי DVI והם לא עבדו. האם יש צורך לשנות משהו בהגדרות הדרייבר כדי להציג תמונה? (דרייבר 5.11 של אומגה - וגם דרייבר מקורי של ATI לא הועילו). זה אמור לעבוד למיטב הבנתי (אחרת למה שמו את הממיר בקופסה?) תודה על העזרה...

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  3. Started by galedri,

מיצטער על השעה המאוחרת אבל זה ממש דחוף לי משעה 1 עד 4 ניקיתי את המחשב אבל ממש את כולו את הספק את הלוח אם בקיצור פתחתי והוצאתי הכל וניקיתי והדלקתי את המחשב ורציתי למחוק כמה דברים פתאום המחשב ניתקע ועשה לי ריסט לבד וכל פעם שאני עושה פעולה כלשהי למשל להיתחבר לאיסיוק או להיכנס לווינאמפ וזה זה ניתקע לי ועושה ריסט תעזרו לי בבקשה תודה..

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  4. לוח אם של אזוס, צ'יפסט sis מעבד סלרון. הבעיה התחילה אחרי שחיברתי את הלוח לספק (שכנראה היה דפוק). עכשיו כשמחברים לחשמל ומדליקים הלוח נדלק, עושה את הציפצוף הראשון שהמערכת עולה, ומיד נכבה. א"א להדליק עוד פעם אלה אם כן מנתקים את הספק (ספק אחר כמובן, לא הגורם לבעיה) ומחברים שוב, ואז אותו סיפור. יש למישהו רעיונות? או שאפשר להספיד את הלוח? תודה, בז'נגלו.

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  5. אבל בכרום הוא עובד מצויין תמונה מצורפת מה אני רואה בכניסה לאתר זה קורה לי רק באתר הזה

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  6. בווינדוס 10 וזה קרה לי לצערי הרב ב 2 המחשבים הנייחים ורק כשמחברים את הרמקולים ליציאה הירוקה הזאת מקדימה איפה שיש על המארז אז יש ווליום אבל אם מחברים ליציאה הירוקה מאחורה המחשב אין ווליום ולפני הורדה והתקנה של עדכון 1607 לא היתה בעייה כזאת האם למישהו עוד קרה הבעייה הזאת כי מוזר שבמחשבים הניידים אצלי אין בעייה כזאת וזה ממש מוזר שעדכון משתיק ואף משבית יציאה אחורית של כרטיס קול שעבדה לפני כן

7. Started by galiarbel,

היי חברים יש לי לפטופ של אסוס חדש יחסית. לפני חודש בערך פתחתי את המחשב ולא הצלחתי להקיש סיסמא כי המחשב הקיש עצמאית משהו ואי אפשר היה להפסיק אותו. כיביתי והדלקתי וזה נפתר. אתמול חזרה הבעיה, אבל הפעם לא עוזר שאני מכבה ומדליקה. מקשי המקף והכוכבית כאילו לחוצים ואי אפשר להפסיק אותם. לפעמים זה מפסיק מעצמו ואז אפשר להקליד (כמו עכשיו למשל) אבל אז זה חוזר ולא ברור מה צריך לעשות כדי להפסיק את זה. איפה הבעיה לדעתכם?

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  8. כי שמעתי שלמשל אתרים מסויימים משתמשים במשאבי המחשב לשם משהו אחר... יש לזה הרחבה? סתם מתוך סקרנות

9. Started by zame,

היי חברים יש לי מחשב מדגם DELL 1525 INSPIRON לאחרונה החלטתי לנוסת לחבר אותו לטלוויזיה בסלון באמצעות HD אך לא הצלחתי אין תגובה בין המחשב לטלוויזיה שיחקתי קצת עם ההגדרות של הכרטיס מסך ושל הווינדאוס 7 לא הלך אין הגדרה מיוחדת בטלוויזיה שמונעת את זה בדקתי טוב טוב אשמח לקבל עזרה תודה מראש כפיר

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  10. Started by הקוסמת מארץ עוץ,

היי, ברשותי כונן נייד 320 ג'יגה של טרקסטור. בעל מחשב מקינטוש העביר אליו סרטים ומאז באף מחשב אי אפשר לפתוח את הכונן. ניסיתי בשני מחשבים עם WIN 7, במחשב עם XP, בכמה וכמה יציאות USB ועדיין נשאר אותו דבר- בכל חיבור נאמר כי תוכנת מנהל ההתקנים הותקנה בהצלחה, רואים את הכונן במנהל ההתקנים, אבל אין במחשב שלי (או בשום מקום אחר שאני מכירה, לחילופין) ראיה לקיום הכונן. כלומר- אין יל אפשרות לפתוח אותו, או לפחות לפרמט אותו. ניסיתי להסיר את תוכנת מנהל ההתקנים, להתקין מחדש, לעדכן ומה לא- ועדיין, אותו דבר. הכונן ממש חשוב לי! איך אני יכולה לפרמט אותו ככה שאוכל להשתמש בו שוב? תודה!

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  11. בעיקרון מה שקורה הוא שכאשר אני מחבר לפעמים את הכבל של הספק כוח לספק כוח ואפילו לפני שאני מדליק את המחשב נגרם הפסקת חשמל באזור שבו המחשב נמצא , בנוסף לקח הבחנתי שכשאר אני מצליח להפעיל את המחשב יש רעש כמו גיצי חשמל אפשר לקרוא לזה שבאים מכיוון הספק כוח ... השאלה דיי נראית רטורית אבל האם הספק הוא גורם נפילת החשמל או שזה בעיה עם החדר , לא יצא לי לבדוק בחדרים אחרים אם הבעיה חוזרת .. הספק כוח הוא של topower 650w

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  12. שלום אני הייתי רוצה לדעת לגבי הנושא של חיבור שני כרטיסי מסך או אפילו 3 על אותו לוח אם. עכשיו השאלה שלי היא כזו לדוגמא אני קונה לוח אם שיש עליו חיבורים ל 3 כרטיסי מסך האם אני צריך ששלושתם היו אותו דגם & RAM ו MHZ ? והשאלה השניה שלי האם אני יצטרך לקנות ספק יותר חזק כרגע יש לי 550W תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  13. Started by Kenny,

מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר? : You're either using GPT on a UEFI motherboard or you've got a locked OEM partition אני מנסה להריץ תוכנה כלשהי, לא משנה איזו : יש בעיה עם התוכנה, והפתרון נמצא למעלה... מה זה אומר GPT על לוח UEFI ? יש לי Gigabyte Z77 למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  14. Started by za-david,

קודם כל ברצוני לציין שהשאלה היא למטרת ידע ואין מדובר בתקלה שאני צריך לפתור. אז ככה, הבעיה היחידה שלי בהרכבת מחשב חדש היא בחיבור לוח האם למארז, הבעיה היא בחיבור הכבלים הקטנים מהמארז ללוח האם, אני אף פעם לא הצלחתי להבין איך העניין הזה עובד, לפי אילו סימנים הולכים או אם יש איזשהו סדר סטנדרטי מסוים. תודה מראש לכל המגיסים שיכולים לעשות לי סדר בעניין.

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  15. Started by asaf556,

שלום יש לי וינדוס 7 שנתקע בעלייה בלוגו ולא ממשיך למערכת בדקתי את החיבורים של הכבלים במחשב והכל בסדר האם התקלה היחידה שיכולה לעשות את זה זה תקלה במערכת ההפעלה שפירמוט יפתור או שיתכן שזה נגרם מבעיית חומרה? אשמח אם תענו לי בהקדם

• 10 תגובות
    • 974 צפיות
  16. אהלן ברשותי לוח abit an8-ultra ואחרי ריסטרט הוא פשוט לא עולה, יש חשמל, המאווררים זזים אבל אין יציאת תצוגה.לא רואים כלום. ניסיתי להחליף כרטיס מסך, לא עוזר. עשיתי איפוס CMOS, הוצאתי סוללה וכל זה, גם לא עזר. הלוח מקבל POSTCODE 9.0.. ובחוברת שלי כתוב שזה Complete uGuru initial process, AWARD BIOS take over booting job ואין לי מושג מה זה אומר. מה אתם אומרים הבעיה?< בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  17. שלום רב, ברשותי 2 מחשבים, הישן יותר הוא פנטיום 1 233 עם 128 מ"ב זיכרון, הוא עובד רק כמה שעות בשבוע לצרכים של אינטרנט ומשחקים של הוינדוס 98. מאוורר המעבד עובד פעם כן ופעם לא, אם נוגעים בחוט שמוביל אליו הוא מתחיל לעבוד קצת. פנים המארז והמאוורר הנ"ל נקיים. האם לעזוב ככה או לקנות מאוורר חדש? האם יש רעיון אחר לתיקון? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  18. Started by KaBuKiM,

בוקר טוב כולם, אז ככה. כבר כמה ימים שהמחשב שלי מתריע לי שמשהו לא בסדר איתו. הוא לא באמת אומר "אחי, אני לא בסדר", אלא בעיקר נופל במצבים מוזרים. למשל, אני משחק Oblivion בכיף כשאחרי כמה שעות (זה לא זמן קבוע) המשחק נתקע ותוך כמה שניות המחשב מאתחל את עצמו. ככה זה יומיים-שלושה (ממש התחיל כשהתקנתי את המשחק). אתמול, בלי קשר לזה, כביכול, חיברתי קורא כרטיסי-זיכרון ל-USB כדי להעביר תמונות מהמצלמה והופס - המחשב קרס ושוב אתחל. היום בבוקר קמתי והמחשב לא הגיב (הוא עובד 24/7). המאוורים מסתובבים, המחשב נשמע כרגיל אבל אין תמונה, אין עכבר ואין מקלדת. מת. אני מאתחל - כלום. נאדה. כיביתי, ניתקתי את כבל החשמל, חיכיתי כמה דקות ושוב הדלקתי - נשמע כאילו הכוננים התחילו לזוז, המאוורים עובדים אבל אין…

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  19. Started by FEARRR,

מחשב חדש תקין קניתי לפני חצי שנה הכל עבד עד לפני חודש בערך מאז הוא עושה בעיות. לקחתי אותו למעבדה שם הוא נדלק והיה תקין וגם אחרי שהחזרתי אותו הוא עבד יום יומיים כרגיל ושוב אותה בעיה השארתי אותו ככה הוצאתי את כל הכבלים מהספק הנחתי לו יום שהחזרתי את הכבלים הוא נדלק כיביתי אותו בלילה וקמתי בבוקר שוב אותה בעיה. נסיתי הכל כל הכבלים מחוברים כראוי, הוצאתי את הכבל מהחשמל הכנסתי כלום לא עוזר. ושוב מחשב תקין יש אור בלוח אם. לוח אם : Tuf gaming B450 Plus אם זה רלוונטי ממה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  20. Started by בני גור,

נמצא במעגל אין סופי, גם אם עושים לו ripier', וגם הפעל במצב normaly, שם דבר לא עוזר.

21. Started by דנה כלפון,

היי, יש לי מחשב DELL LATITUDE E6510 עם מצלמה מובנית ואני זוכרת שלפני כמה שנים השתמשתי בה בשירותי סקייפ, מאז לא היה לי בה צורך. ניסיתי להפעיל אותה שוב בכניסה לזום וקיבלתי הודעה שהוא לא מאתר את המצלמה. ניסיתי להתקין ועדיין קיבלתי הודעה שאין לי גישה למצלמה. יש משהו נוסף שאני יכולה לעשות לפני שאני נאלצת לקנות מצלמה למחשב? תודה מראש, דנה

22. Started by HaimTS,

שלום, תיאור הבעיה, כל פעם שמדליקים את המחשב בפעם הראשונה המחשב קופא ישר אחרי הpost. אחרי איתחול, בד"כ מופיע מסך כחול : stop: 0x0000007e... )אם זה עוזר). ליפני החלון של הלוג-און בפעם השלישית כמעט תמיד המחשב עולה באופן תקין. יש רעיונות מאיפה יכולה לנבוע תקלה זה? נ.ב המפרט שלי מופיע בצד. זה לא נראה לי כמו בעיה של חלונות ולכן מקמתי את ההודעה בפורום חומרה. תודה, HaimTS

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  23. Started by BONO,

משחקים לא רצים לי חלק בכלל ברזולוציות גבוהות כמו 1280 על 1024 וברזולוציות נמוכות יותר המשחק רץ עם תקיעות קטנות זה המפרט שלי: Cpu: Amd Athlon XP 2000 Mother Board: Giga-Byte GA-7VAXP Memory: Corsair 256 MB DDR 3200 CAS 2 Hard Disc: Maxtor 80 GB 7200 Video Card: Giga-byte MAYA II Radeon 9700 Pro Sound Card: Hercules Game Theatre XP 6.1 Monitor: iiyama 454 Pro SoftWare Windows XP Pro DirectX 9.0 Catalyst 3.0 All The System Have The Latests Drivers For 24/12/2002

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  24. Started by urich,

יש לי שתי בעיות בזיהוי והתקנה של דריברים במחשב הנייד המחשב הוא ibm-t20 -2647-44g ראשית כאשר אני מכניס את כונן ה dvd לביי הוא לא מזוהה אבל כבר הישתממשתי בכונן והוא פעל וזוהה בסדר בדקתי במאפיינים של המחשב שלי והתקנים ולא היה שם שום כונן cd. בעייה נוספת היא כרטיס הרשת שאף הוא לא מזוהה (כרטיס הרשת בא עם המחשב מובנה). יש לי רק רכיב אחד בהגדרות חומרה שלא הותקן לו הדרריבר ניסתי להתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת עליו אבל הדבר לא צלח לכן אני חושב שמדובר בכונן הdvd ואין לי דרייבר אליו (מחשב מחודש בלי שום cd הודתי את הדרייבר של כרטיס הרשת מהאיטרנט) כרטיס הרשת ממה שא ראיתי בbios הוא intel mini pci 10/100 בבקשה תעזרו לי!!!!

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  25. Started by עומר,

עברתי פורומים רבים ומרובים בשאלתי ואמרו לי להגיע לכאן ... אז ככה : ברשותי מחשב מסוג AMD 1700M וכרטיס מסך GeForce 3 Ti 220 ו- Windows XP . מדי פעם כשאני משחק במשחקים (כל משחק ) נופל לי המחשב תוך הצגת מסך כחול בו רשום שהקובץ שמפיל את המחשב הוא הקובץ cmuda.sys אמרו לי שזהו קובץ של הדרייבר של כרטיס הקול . הסרתי את הדרייבר ,שיחקתי בלעדיו ,ועדיין המחשב נופל ... האם למשהו יש מושג מה לעשות כדי לפתור את הבעיה ?????

• 3 תגובות
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.