עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם מחשב בן-3 מותקן מחדש כבר חודש מסיבות פרקטיות (לא היו בעיות חומרה). מהשבוע אני רואה שנעלמים לי קבצים. עשיתי בדיקת דיסק והוא גילה ופתר בעיות (יש תוכנה אחרת מומלצת פרט לזו שבמערכת?) מאתמול עושה ריסיטים סתם כך, מחשב ללא מאמץ וטמפרטורות סבירות (SPEEDFAN) הורדתי את ה-V מריסוט אוטומטי כפי שהציעו לאחר כאן האם יתכן שנפגע לי הספק? כיצד אני יכול לבדוק אותו. תודה מראש, יהודה

• 13 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by A1eX,

הוספתי זיכרון שעובד על 2.2V בנוסף לזיכרון הקיים שעובד על 1.8V... עכשיו אני צריך לעדכן ידנית בביוס לזיכרון החדש את המתחים אבל הבעיה שאני לא מוצא איפה זה... מישהו מכיר את הביוס הנ"ל (American Megatrends)? מדובר בלוח ASUS P5K SE.

3. היי האם יש לקנות מאריך 12 וולט של הכבל שיוצא מהספק כח ללוח אם להזנת המתח של המעבד?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by coperl,

הורדתי משהו של ג'יגה וזה נתקע לי באמצע, עכשיו יש כמעט ג'יגה שזה תופס ואני לא יודע איך למחוק את זה, זה לא נמצא בקבצים זמניים של מערכת ההפעלה או של הדפדפן (כרום). למי שלא יודע ארחיב, מגה החדש עובד בסוג של ענן שהוא מוריד הכל איפשהוא בדפדפן ואחרי שהוא מוריד הכל הוא שומר כרגיל, כאמור אני רוצה לדעת איפה זה נשמר בינתיים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  5. Started by Idan-h,

תראו אני עשיתי OC רק למעבד לא לזכרון, כי חששתי שיקרה לו משהו, בכל זאת זכרון של PQI, לא החברה הכי טובה בעולם.. היום קמתי בבוקר המחשב לא נדלק ראיתי שמאורר אחד לא פועל ומקצר הוצאתי אותו והמחשב פעל, אבל מידי פעם קיבלתי מסכים כחולים. בדקתי את הזכרון תחילה עם התוכנה של מייקרוסופט וקיבלתי כמה שגיאות, ואח"כ עם Memtest-86, וגם שם קיבלתי הרבה שגיאות, אז כנראה שהזכרון נדפק או לפחות סטיק אחד ממנו. אני רוצה לפנות לאייבורי כי הם נותנים אחריות לזכרון לכל החיים, אבל אני חושש שהם יגידו לי שעשיתי OC בגלל הסטוריית הביוס, למרות שלא עשיתי שום OC לזכרון! מישהו יודע אם קיים דבר כזה "היסטוריית ביוס" ואיך אפשר לאפס אותה? אולי להוציא את הבטריה לאפס את גרסת הביוס? או לאפס את גרסת הביוס בדרך אחרת? א…

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  6. Started by המפציץ A החמקן,

לאחרונה שנמכתי מווינדוס 10 לווינדוס 8.1 ושמתי לב שבשונה מתמיד הופיע לי מנהל התקן שלא מזוהה בשם microsoft acpi, קוד שגיאה 28 ניסיתי לעדכן לחיצה הפוכה > ווינדוס אפדייט וניסיתי לעדכן את כל הדרייברים מהאתר של היצרן + ביוס כלום לא השתנה והוא עדיין לא מזוהה מה זה בעצם acpi? ולמה אני לא מצליח לעדכן אותו? ווינדוס 8.1 פרו UEFI

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by minor,

כונני הצורב וה-CD הרגיל נעלמו להם. בבדיקת ה-Device Manager הם קיימים אולם עם סימן קריאה, כאשר ב-Properties מצוין כי המחשב מצליח להעלות את ה-Drivers שלהם, אולם לא את הכונן עצמו (cannot find the hardware device). קוד השגיאה שצוין שם הוא 41, תוך הפניה ל- troubleshooter. אחרי בדיקה מקיפה שעשיתי שם נראה שגם הוא התייאש והודה שהוא לא מצליח לפתור את הבעיה... כמובן שכל זה אחרי restart וכל יתר הדברים האלמנטריים (כמו לבדוק שהם בכלל נמצאים במקומם ולא ברחו לאנשהו....) ??? ??? ??? ??? למישהו יש רעיון בבקשה? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  8. שלום! מחיצה D אצלי עם קבולת 120 ג'יגה .בפועל חומר במחיצה יש לי 62 ג'יגה וזה ע"י בדיקה שעשיתי במאפיינים. מה הענין? תודה

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by אוניה,

אינני מצליחה לשנות שפה מעברית לאנגלית באמצעות אלט+שיפט . הדרך היחידה בה אני יכולה לכתוב באנגלית זה ע"י הקפסלוק , אבל אז זה נעשה באותיות גדולות ולא מתאים לסיסמאות וכד' ביטלתי את רוב סרגלי הכלים כפי שהציעו לי ולא עזר . אודה להתייחסותכם

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  10. בווינדוס 10 וזה קרה לי לצערי הרב ב 2 המחשבים הנייחים ורק כשמחברים את הרמקולים ליציאה הירוקה הזאת מקדימה איפה שיש על המארז אז יש ווליום אבל אם מחברים ליציאה הירוקה מאחורה המחשב אין ווליום ולפני הורדה והתקנה של עדכון 1607 לא היתה בעייה כזאת האם למישהו עוד קרה הבעייה הזאת כי מוזר שבמחשבים הניידים אצלי אין בעייה כזאת וזה ממש מוזר שעדכון משתיק ואף משבית יציאה אחורית של כרטיס קול שעבדה לפני כן

11. Started by Krot84,

שלום לכם, יש לי כרטיס קול CREATIVE LIVE PLAYER עם היציאה הדיגיטלית, רציתי לדעת אם קיים כבל שמצד אחד הוא מתחבר ליציאה הדיגיטלית ומצד שני חיבור RCA שאותו אני מחבר ל RECEIVER?

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. אם במקרה מישהו מכיר את התופעה ויוכל לעזור אני אשמח. יש לי שתי יציאות קדמיות למיקרופון ורמקולים. ויציאה אחורית שתמיד מחובר אליה רמקולים. היציאה הקדמית של הרמקולים (/אוזניות) לא עובדת , אלה אם אני מחבר מיקרופון ליציאה הקדמית השנייה ואז הכל מסתדר. למישהו יש פתרון לתופעה? תודה

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by alfonso,

לפני כחצי שנה קניתי מחשב נייח והדיסק הקשיח שלו נדפק. (הדיסק באחריות) בחנות שבה קניתי מוכנים להחליף לי את הדיסק בתנאים הבאים: 1. יתקינו לי דיסק משומש 2. תמורת תשלום מוכנים להעתיק לי חומר מהדיסק התקול (שעדיין לא מת לחלוטין) לחדש ולהתקין לי עליו את מערכת ההפעלה יש לציין ששילמתי עבור פעילות זו בעת קניית המחשב (העתקת חומר והתקנת מערכת הפעלה) האם תנאים אלה מקובלים?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום כולם היום בזכות הגשם היתה קפיצת חשמל פה קיצר המחשב של אבא שלי היה מחובר לחשמל ודלוק עכשיו המחשב אבא שלי בא להדליק אותו ואני מקבל פוסט ואז מתחיל הזה של הווינדוס להטען ואז הוא רושם Data eror reading frive C abrot?ingore?retry?fail? לחצתי ריטיי והמשחב נתקע אין מה לעשות הוא לא מכון לעלות תווינדוס אפילו במצב בטוח דרך אגב המשפט הוא 128 ראם 500 הרץ פנטיום 3 מערכת הפעלה 95 המחשב לא עבר פורמט 7 שנים ואי אפשר לפרמט אותו כי יש עליו חומר חושב של העסק של אבי האם יש איזושהיא דרך לעלות תווינדוס ולגבות תדברים?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  15. Started by Aloha-Boy,

אוקי בשבוע האחרון קורה לי שפתאום בווינדוס (ורק בווינדוס) מופיעים לי כל מיני קווים שחורים\עיוותים כאלו מוזרים שמחייבים אותו לעשות ריסט. מה שמוזר שכבר ב POST אחרי הריסט...הכלנעלם כאילו לא היה זה קורה רק אחרי זמן מה של עבודה,ולא ישר אחרי הדלקה,מה שגורם לי לחשוב שמשהו מתחמם. כנראה הכרטיס מסך או משהו...מה אתם חושבים ואיך פותרים את זה.??? (זה לא הווינדוס ..כי אני על ווינדוס חדש,אחרי פורמט,ובקודם זה התחיל) יש לי Radeon9500 pro

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  16. קניתי את הלוח הזה http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=199 ומסיבה כלשהיא כשאני שם עליו את הזכרון שלי(http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=256M184-266DDR&Count=0505064211) הוא לא רוצה להכנס לתוכנות(עושה ריסטים או נתקע) כולל לWINDOWS)וגם כולל תוכנות מBOOT יש לי עוד מקל זכרון שהוא DDR 400 והוא עובד עם הלוח בצורה טובה אז אם יש למשהוא הסבר למה זה לא עובד שיכתוב פה

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  17. או קיי אנשים אני הייתי חובר לאינטרנט זהב ובזמן האחרון היה לי בעיות ניתוקים אחת האפשריות לפתירה של זה היה לשנות את ההגדרות של צריכת חשמל במאפייני כרטיס רשת אבל אצלי לא הופיע הלשונית הזאת בכלל אז אמרתי בוא נסיר ונתקין ומאז היה לי בעיה אחרי ההתקנה מכוון שאחרי שהתקנתי שוב שהתחלתי לשמוע מוזיקה היא היית נתקעת טוב אז פירמטתי וזה שוב קורה מה הבעיה ? זה לא קרה לי בעבר.... יש לי כרטיס רשת- 3com etherlink III isa (3c509/3c509b) in legacy mode וכרטיס קול - avance logic als 120 אם למישהו יש הצעות מה לעשות אני ישמח לשמוע תודה.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by balash-,

רציתי לעשות קומבינת קירור לכ. מסך ושמתי מאוורר 120MM ככה איך שהוא על הכרטיס בצורה כזו : ______ מאוורר > |---I---| כרטיס מסך ------|_|-------| ^ המעבד של הכ. מסך (גוף קירור פסיבי) שמתי וזה הכל טוב ויפה בקיצר חיברתי תמאורר לספק עם חוטים חשופים... ובטעות נראה לי אחד החוטים נגד בלוח של הכ. מסך ואז נכבה המחשב ושאני מדליק אותו אני רואה כזה מסך ורוד ואז מסך ירוק וזהו יעני כלום אני לא יכול לראות א…

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  19. לפני שמגדירים דבר הכרטיס אמור לזהות קודם את הטלויזיה והוא לא מזהה ! בהגדרות התצוגה בכרטיסיית המתקדם מסומן X אדום באפשרות הטלויזיה, זה אומר שהוא לא מזהה. (מצורף לכאן תמונה) עשרות פעמים איתחלתי את המחשב חיברתי שוב ושוב מחדש את החיבורים התקנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך כלום לא עזר ! :-\ הכרטיס הוא R9800 והוא חדש בן 2-3 שבועות, וכל הכבלים הם חדשים ושום דבר לא פגום. יש לכם איזה פיתרון? כבר ניסיתי הכל אפילו בודדתי את החיבור (הבננה צהובה) ורק אותו חיברתי בלי חיבורים נוספים ומיותרים ולא עזר. אשמח אם תציעו לי פיתרונות אפשריים כי אני כבר מזמן אובד עצות בבעיה הזאת. :'( תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  20. אהלן מדובר ב macbook pro של תחילת שנת 2011 הפין של האוזניות נשבר בתוך השקע... כל הניסיונות לשלוף אותו כשלו ב idigital רוצים ממני 2500 ש"ח על התיקון הזה מישהו כאן נתקל אולי בתקלה דומה?

• 16 תגובות
    • 11.8k צפיות
  21. שלום רב, אתמול הרכבתי דיסק קשיח חדש, בלי לשים לב משכתי את הכבלים שיוצאים מהמארז מכפתור הריסטארט ומתחברים ללוח אם. עכשיו יש לי שמונה כבלים, בצבעים שונים ומספרים ואותיות שרשומות עליהם, מישהו יכול להגיד לי איך לחבר ע"מ שכפתור הריסטארט יפעל לי ? 8 כבלים והם : צבע מספר ואותיות שרשומים עליו אדום 1+5V לבן 2 מינוס D לבן 1 מינוס D ירוק D פלוס 2 ירוק D פלוס 1 אדום 2+5V שחור 1GROUND שחור 2GROUND את הסדר משמאל לימין בבקשה. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  22. זה התחיל לפני 7 חודשים בערך שפתאום כל פעם שאני עושה ריסט או מפעיל את המחשב, אז הוא לוקח איזה 3-4 דקות עד שאני מקבל פוסט. אמרתי טוב ננסה לבדוק מה קורה וחיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי לזה פתרון אז למדתי לחיות עם זה, ואז לפני בערך 4-5 חודשים הכרטיס שלי נשרף (8800GTX) כי עכשיו הוא בכלל לא נתן לי פוסט, טוב אז הלכתי לחנות וקניתי HD5750 ועם הכרטיס עדיין הייתה את הבעיה של העליה הארוכה אבל פחות זמן בערך דקה שתיים לקח למחשב לקבל פוסט, זה היה לפני 4-5 חודש.. לפני שבוע המחשב התחרפן, עם הכרטיס HD5750 אני לא מצליח להכנס לווינדוס רק עם כרטיס יותר חלש שהיה לי בבית HD4550 אבל גם איתו הבעיות המשיכו, לכן הוצאתי 2 סטיקים של 2GB כל אחד והפעלתי המחשב עלה והכול בסדר לאחר כמה שעות שוב פעם עשיתי …

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  23. ניסיתי להפעיל את המחשב, ועל המסך לא מופיע כלום, הכרטיס מסך בסדר, וגם הכונן הקשיח זז, אבל לא מופיע כלום, ואין צפצופים, במה יכולה להיות הבעייה?

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  24. Started by Domovoi,

היי,כאשר אני מכניס CD לכונן אני לא רואה אותו ב-My computer,כאילו הכונן לא רואה אותו.. ניסיתי עם כונן אחר ויש את אותה בעיה,אזה כנראה זה משהו בתוכנה. יש למישהו רעיונות?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.