תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעייה חדשה במחשב (amd 3200 939/gigabyte k8n pro sli..), המחשב פשוט לא עולה ולא מגיבללחצנים של הפעלה וריסט (שבמארז)... אני מדליק את המחשב (מחבר אותו לחשמל והוא ישר נדלק), המאווררים (של המעבד ושל המארז - המאורר של הספק כוח לא עובד) עובדים, המנורה של הכונן דיסקים עובדת , אך הלוח אם עצמו לא עולה במסך... בדקתי שכל הכבלים של הספק כוח מחוברים הייטב למחשב ולכל שאר החלקים (הוצאתי וחיברתי מחדש) אך המחשב פשוט לא מגיב לכלום, רק המאווררים פועלים והוא לא מגיב כשאני לוחץ על הכפתור של הכיבוי או ריסט (גם לחיצה ארוכה).... מה יכולה להיות הבעייה ? והאם יש לי דרך לסדר את זה עוד היום (מחר אני חוזר לצבא והמחשב של אחותי)...? תודה מראש, עידו.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
4 קבצי מינידאמפ, המחשב החל לקפוא עם המסך הכחול הזה... בנוסף מרבה להתקע או לקפוא... משהו אומר לי שזה קשור ל INTERNET EXPLORER 8 שהתקנתי... בקיצור - מצורפים קבצי מינידאמפ אשמח אם מישהו מכם יוכל לעזור לי לפענח אותם... תודה... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
העכבר והמקלדת היו מחוברים אצלי בכניסות ps2, ולאחר ריסט שהמחשב עשה לי בפתאומיות שתיהם הפסיקו לעבוד אז הוצאתי עד החיבור של העכבר וחיברתי ישירות לUSB וכרגע אני עובד איתו ועם מקלדת וירוטואלית. מה הסיבה לבעיה זאת?ואיך אפשר לתקנה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום כולם! יש לי מחשב בן בערך 7 שנים שיש עליו את הכרטיס מסך Redon 9700 המחשב הנייח לא ממש משמש אותי פרט להורדות וגיבויים לכן אני לא צריך מחשב עם כרטיס מסך חזק יותר בכל מקרה היום שהדלקתי את המחשב ראיתי את המסך הבא (תמונה מצורפת) הבעיה שאני לא מצליח להבין אם זאת בעיית דרייברים או בעיית חומרה או בעיית ווינדוס ואני אפרט למה הקושי דבר ראשון מותקן לי ווינדוס 7 אז אולי יש שם איזה באג או בעיה שלא שמעתי עליה דבר שני שאני מעלה את המחשב במצב בטוח (Safe mode) אז הכל בסדר ועולה הקטע הוא שאני לא מצליח למחוק או להתקין מחדש את הדרייבר של ATI הוא נותן לי שגיאה ופרטי השגיאה הם: Failed to load detection driver אוקיי אז אלה הפרטים אני אשמח לנדב עוד פרטים במידת הצורך תודה! [attachment deleted…
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שבועיים קניתי מחשב חדש לאחי ושמתי לב שהוא קורס טוטלית כשאני מנסה להכנס למשחקים (מעט כבדים לא ממש רציניים) ובנוסף בניגון סרטי HD. בדקתי יותר לעומק והתקנתי בזהירות את הדרייברים של הכרטיס מסך וגם DIRECTX, קודקים והכל אבל שום דבר לא עזר. הועלתה ההשערה שזה אולי בחומרה, לכן הורדתי אוורסט ועשיתי טסט מאמץ למערכת. לאחר שנייה בדיוק המחשב קרס מדובר במחשב די טוב יחסית מעבד אינטל דואל קור 8400 כרטיס מסך של אינוידיה GTX 260 ג'יגה בייט זכרון 4GB ראם לוח אם של ג'יגה בייט עם צ'יפסט E43 אם אני לא טועה הרדיסק 500GB ניסיתי שוב בדיקות מאמץ באוורס ואני רואה שכאשר אני מבצע טסט מאמץ על הזכרון המהיר בלבד (ללא מעבד או שאר החומרה לסוגיה) המחשב קורס מייד וכאשר אני עושה בד…
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אהלן! נתקלתי בבעיה במחשב בימים האחרונים המסך נכבה, או יותר נכון פשוט נהיה שחור לכמה שניות ואז חוזר, המסך עצמו לא באמת נכבה, רק הכל נהיה שחור... זה קורה בעיקר כשאני באינטרנט אני לוחץ במועדפים מעביר את הסמן על אחד האתרים והמסך נהיה שחור... כל פעם שאני מעביר את הסמן על אתר אחר... המחשב נהיה בנוסף ממש איטי בקושי מגיב, ולא אפשרי לראות סרטים במחשב יש כל מיני הפרעות כאלה... למה זה קשור? ואיך פותרים זאת??? תודה !!
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חבר שלי הפעיל משחק עם קראק מסוים ושאני מנסה להפעיל את המחשק אז הקראק מראה לי לוגו של DOS ולו זה מראה את הלוגו של המשחק.. איך זה יכול להיות?!
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
טוב אתמול קניתי לוח ma790x-ud4p של ג'יגהבייט ומעבד 720BE היום שהתקנתי וגם איפסתי ביוס חיברתי לחשמל ושום דבר לא קורה אני מקבל רק את המנורה הכחולה שנדלקת ליד כפתור ההדלקה בCM ELITE 334 וזהו שום מאוורר לא פועל ולא כלום יכול להיות שצריך לעדכן ביוס? עריכה: לא משנה הבעייה נפתרה מרוב טיפשוטי לא חיברתי את הפאנל של המארז נכון
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היום היית לי תקלה מאד מוזרה. התחיל עם זה שלא נתן לי להתחבר לאינטרנט. אז עשיתי ריסט, והמחשב פשוט לא עלה היה לי מסך שחור. לאחר מכן עשיתי עוד ריסט וזה לא עזר. אחרכך סגרתי את המחשב עם הכפתור של הספק כוח לכמה שניות וזה לא עזר. לאחר מכן סגרתי את המחשב לכמה דקות, והמחשב עלה. אני סורק עכשיו עם אנטי וירוס וכו' הטמפרטורה בסדר גמור, אני גם נוהג כל תקופה לנקות אותו. יש לי על הלוח אם מסך קטן והמספר שהופיע שם זה 25. על פי מה אני צריך לחפש אותו בגוגל?
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום רב, נתקלתי בתקלה שקורה לסירוגין וכרגע לא ניתן להתגבר עליה. מדובר על לוח אם + כ.מסך מובנה ASUS-M2AVM. לא ניתן לקבל תמונה על מסך המחשב.אני מדליק את המחשב כרגיל,המאוררים עובדים+HD נטען אבל לא נשמע צפצוף יחיד - מה שתמיד קיים. האם ניתן לקבוע שמדובר בתקלה שקשורה לצ'יפ הגרפי על לוח האם? תודה,
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שבוע שחזרתי מהצבא המחשב לא עלה ( נדלק, נכבה, נדלק נכבה, בלי לראות כלום על המסך ) בדקתי את זה קצת לעומק וראיתי שהכבל 4 פינים ( המרובע ) שמתחבר ללוח האם נצבע בצבע חום ב 2 פינים. ברגע שאני מנתק את הכבל הזה, אין את הבעיה של נפילת הספק, אבל המסך נשאר שחור. אפשר לצאת מנקודת הנחה שזה בוודאות הספק כוח?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 260GTX ולפעמים כשאני משחק במשחקים אחרי כמה זמן המשחק קופא וזה נותן לי ERROR של LiveKernelEvent. המחשב רץ על וינדוס 7 וכל הדרייברים מעודכנים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
ניתקתי את ה-HDD ואת כונן ה-DVD. המעבד מותקן, כרטיס המסך מותקן, סטיק אחד של RAM מותקן, וספק הכוח מחובר לרכיבים (בלוח הוא מחובר בשני מקומות). כשאני מדליק את המחשב, אורות ה-PHASE LEDS נדלקים והמאווררים מסתובבים כמו שצריך - אבל לא נשמע שום צפצוף (הרמקול מחובר ללוח) והמסך נכנס למצב שינה. אין לי אפשרות לבדוק עם כרטיס מסך אחר, אבל ניסיתי עם סטיק הזיכרון השני, והבעיה נשארה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני רציתי לפרמט את המחשב ולגבות עליו חומר ששקל בערך 20GB , לפני הפירמוט הכנסתי א הUSB והכונן הקשיח עלה והמחשב זיהה ונפתח כונן דיסקים חדש. עכשיו , לאחר שפירמטתי אני מנסה לחבר זה מראה שזה מחובר וקולט אבל אין במחשב שלי את הכונן הזה בכלל וכאילו זה לא קולט אבל זה מחובר והאור נדל וזה מראה את זה אפילו במחשב, ניסיתי גם במחשבים אחרים שלפני כן זה עבד בהם ופשוט זה קולטאת החיבור והכל אבל לא נפתח ולא רואה שם כונן. תודה רבה רבה מראש לעוזרים , מי שמצליח לעזור לי מלך אני חייב את זה דחוף זה מלא חומר !
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לאחר הפסקת חשמל, המחשב לא מצליח להתחבר לראוטר (לא מקבל כתובת), למרות שיש אור ירוק בכניסת הכרטיס. מנהל ההתקנים מראה שהכרטיס תקין, אך בפועל הוא לא מצליח להתחבר. הבעיה מסתדרת מעצמה, אך היא חוזרת על עצמה בכל פעם שיש הפסקת חשמל (טרם חובר UPS). הבעיה מסתדרת מעצמה בכך שאני מבצע מספר ריסטרטים למחשב, ו/או מסיר את כרטיס הרשת ממנהל ההתקנים, ונותן ל WINDOWS 7 להוסיף אותו לבד לאחר ריסטרט. מדוע זה קורה לאחר כל פעם שיש נפילת חשמל ? זה אמנם מסתדר לבד לאחר מספר ניסיונות (ריסטרטים או הסרה והתקנה של הדרייבר שכבר קיים במחשב), אבל מוזר.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, היום קניתי צורב DVD נוסף למחשב. כאשר חיברתי אותו למחשב (חיבור SATA) ולכבלי החשמל הפנימיים המחשב החל להתנהג בצורה מוזרה מאוד. כאשר המחשב עלה, אם בכלל, הוא פשוט נתקע בהפעלה ולא יכולתי לבצע שום פעולה במחשב עד שהיה נשמע איזשהו רעש (לפי עניות דעתי מהלוח אם) שלא נפסק רק אם כיבוי המחשב. בפעם הראשונה שהפעלתי את המחשב, קפץ חלון כחול שבו היה רשום: XXX not equal or less. איך אני מסדר את הבעיה הזאת? אם צריך להגדיר משהו ב- BIOS רק תאמרו לי מה, ואני אעשה את זה. אשמח לתגובה מהירה ככל הניתן! בתודה מראש, borissurets
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
most bizarre bug ever: ASUS P5K-E, no post, no display, no keyboard, power OK. this usually implies faulty memory, but non of my 4 sticks worked in either slot. also changed video card/slot and reseted CMOS. SOLUTION: temporarily change memory to a LOWER RATED BRAND! i was ashamed to tell the guy at the store about this mad voodoo theory, but it worked! http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-246388_12_0.html
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי Win 7 על המחשב ומאז התחילו קריסות של פעם ביום עם מסך כחול. אני מניח שזה אחד מהדרייברים הלא נכונים שהמערכת התקינה בעצמה. השאלה היא איך אני יכול לבדוק מה גורם לתקלה ולהחליף דרייבר במידת הצורך? ואיך ניתן לבטל את העדכון וההורדה האוטו' של הדרייברים ע"י המערכת? ועוד עניין ששמתי לב אליו הוא שכשמסירים דרייבר כלשהו בעזרת מנהל ההתקנים ההתקן עצמו נעלם מהרשימה בכלל ולא מופיע עם סימן שאלה. איך אני יכול לגרום לכך שכל ההתקנים יוצגו גם אם חסר להם דרייבר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי הסיפור כזה....הייתה היום הפסקת חשמל המחשב אחכ לא עולה ,הוא פועל לכמה שניות ונכבה, פנטיום 4 3 גיגה הרץ..הספק כח עובד ניסיתי להחליף זכרונות כ מסך הרדסק אותה בעייה יכול להיות שנשרף המעבד??? מה אני יכול לעשות? המאוור של המעבד לא עובד... החלפתי גם מאוורר הוא כן עובד, אבל אותה בעייה, מה עושים בבקשה עזרהה אני נואש
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלפתי היום את הלוח אם לGA-EP43-UD3L עם אותם זכרונות ומעבד (PD 802 2.6 GHZ ו2*2GB של GSKILL) המחשב עלה כמה פעמים בלי שום בעיה ואפילו שיחקתי שעתיים בלי שום בעיות החלטתי להסתכל בביוס כדי לראות שהכל נעול (ולא AUTO) וגיליתי שהמעבד שלי רץ ב266*20 (5320, יותר מפי 2 ממהירות הסטוק) ישר הורדתי ל133 MHZ (סטוק) ונעלתי את המתחים על NORMAL כרגע VCORE=1.2175 CPU TERMINATION=1.200 DRAM VOLT=1.800/2.100 (ניסיתי שניהם) אפילו ניסיתי להעלות את הVCORE עד 1.23 כדי לראות אם זה יעבוד אבל נאדה... המחשב מנסה לעלות,לא מגיע אפילו למסך שמסביר לך איך להגיע לביוס וישר נכבה. אחרי כמה שניות הוא נדלק שוב ואז נכבה שוב וחוזר חלילה עריכה- נפתר! מסתבר שהלוח אם זיהה את הערכים הנורמלים לא נכון כרגע הVCORE על 1…
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
תקלה כזאת: מחשב נכנס באופן פתאומי ל Stand by בטווחי זמנים רנדומלים, ואינו נותן לצאת ממנו. רק לאחר אתחול מחדש של המחשב זה מסתדר. למישהו יש רעיון, מאיפה יכולה להגיע בעיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר העדכני מהאתר של רילטק, הוא פשוט לא מזהה את הרמקולים. אגב, ב XP הוא לא מזהה את המיקרופון, ובגלל זה הזמנתי מ DX כרטיס קול ל USB שעלה 2 דולר, וככה אני יכול לחבר את המיקרופון, והוא עובד על הוינדוס 7 ומזהה את הרמקולים. אבל, הסאונד שלו ממש גרוע, אני רוצה להשתמש בכרטיס קול המובנה. מבחינה פיזית הכל בסדר, עובדה שעל ה XP זה עובד. למישהו יש פיתרון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כשאני מנסה להדליק את המחשב, הנורה נדלקת אך נכבת מייד... החלפתי לספק חדש (Thermaltake Purepower 460w) השאלה היא: אם הבעיה במעבד, הלוח אם יראה לפחות את הביוס בהתחלה? למישהו רעיון אחר לתקלה? לוח: GA-965p-s3 מעבד: e6600
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אהלן ח'ברה.. המחשב של אחותי P4 קופא כדקה לאחר העלייה של המערכת. - החלפתי RAM ממחשב אחר, לא עזר - חיברתי את הספק למחשב אחר- הוא תקין. - עשיתי פירמוט + התקנה מחדש - לא עזר. - ניקיתי אבק, החלפתי משחה טרמית- טמפ' תקינות אך עדיין קופא. - הוצאתי והחזרתי סוללה- לא עזר. לוח אם: ecs P4VXASD2 מה הסיכוי שהבעיה בהארד דיסק? ואם למישהו יש עוד רעיון, אשמח..אני כבר מיאוש מהמחשב הזה. ואם מישהו מכיר איזו תוכנה לבדיקה ותיקון של ההארד דיסק והיא גם bootable זה יהיה מצויין.. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המשחק Counter strike source ואני הייתי משחק בוא פעם ולפעמיים היה מצב שפשוט המשחק נתקע והמשחק עבד חלק והכל .. ועכשיו הורדתי משחק למחשב Mini Ninjas ואני משחק והכל טוב ויפה ואחרי 10 דקות משהו כזה המשחק נתקע וזה יוצא מהמשחק ורושם לי : המחשב גם אחרי פורמט וזה עדיין ממשיך, הדרייברים מעודכנים, ניסיתי לנקות את המחשב מבפנים, אין וירוסים ובדקתי באתר שאתה בודק אם המחשב שלך מחזיק את המשחק וראיתי שהוא מחזיק מפרט מחשב:
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-