תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אני לא מבין מה הולך פה יש לי מחשב יחסית טוב מעבד e8400 כרטיס 9800gtx+ asus p5ql-3 4gb ram corsiar 550wtt nzxt tempest כל המשחקים החדשים כימעט עם זה MW2 ו thegodfather 2 רצים חרא ב godfather המשחק רץ על הגדרות הכי גבוהות רזולוצייה 1680x1050 ומתי שמיסתובבים עם המכונית ה fps ירד מ 60 ל 55 במהירות!! והיה ממש תקיעה מתי שזה ירד,ב MW2 שמתי על אותה רזולוצייה הכל extra הכי גבוהה וגם שם שהיו הרבה יריות פיצוצים אש! ושהייתי רץ במקום עם הרבה קרח או אש המשחק היה מקרטע!! ממש איטי וה fps ירד מ 60 ל 35-45, המעלות ניראה לי בסדר מעבד במאמץ שתי הליבות 55 כרטיס מסך במאמץ 65 הארד דיסק 36 לוח אם 27 ו aux 41 יש בזה משהוא? דרייברים הכי מעודכנים
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב יש לי בעיה שצצה מהעבר הרחוק של אחד המחשבים אצלי בבית. המחשב: Motherboard Name Gigabyte GA-VM900M v1 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) Video Adapter NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS (512 MB) Disk Drive Hitachi HDS721616PLA380 (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz (11 x 200) בעבר היה אצל קרוב משפחה והם התייאשו ממנו כי הוא היה קופא כל הזמן בתדירות גבוהה. ניקיתי את המחשב ופירמטתי אותו וגם שמתי לו משחה טרמית חדשה על המעבד קיצר פינקתי אותו..והוא באמת חזר לעבוד כרגיל ,עד לפני כמה ימים שפתאום קלטתי שהוא קפא. נלחצתי כמובן כי ישר הבנתי שהוא יכול להתקע עכשיו כל חצי שעה או כל 2 דקות ..מתי שבא לו בע…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מומחים יקרים, היה לי מחשב ותיק בן כחמש שנים שיום אחד התחיל לאתחל את עצמו. המחשב היה פנטיום 4 על לוח של אסוס עם ווינדוס XP. לא אפרט יותר מדי, ותכף יובן מדוע. הבעיה התחילה בכך שהמחשב אתחל את עצמו פתאום ללא כל אזהרה. כך סתם באמצע הכל, איתחול קר, כאילו פסק המתח לרגע. בלי מסכים כחולים, בלי אזהרות, ובלי שום רישום של תקלה במערכת ההפעלה. עם הזמן האיתחולים נעשו תכופים יותר. עד שכבר לא ניתן היה להשתמש במחשב. החשוד הראשון היה ספק הכוח. הוא הוחלף לספק 380W של EZ. הבעיות לא עברו. החשוד השני היה הזכרון. אך הוא עבר את כל המבחנים. החשד במערכת ההפעלה נפסל משום שהאיתחולים קרו לעיתים עוד בשלב הביוס. החשוד האחרון היה לוח האם. למרות שלא נראו עליו סימני בלאי, החלטתי שהוא היחיד שנותר להאשים. ב…
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם לפתע אחד הכוננים שלי היה בלתי נגיש וזאת שמזה מספר ימים בזמן אתחול מבוצעת בדיקה אוטומטית של הדיסקים היום ביצעתי סריקת דיסקים+תיקון סקטורים פגומים. וראה איזה פלא לפתע הדיסק הנעלם מזוהה ובנוסף התפנו לי עשרות גיגה בשני כוננים ! למישהו יש הסבר? למה הצטבר זבל על הדיסקים? אני מנקה בתדירות גבוהה האם הדיסק גוסס? האם תוכנה באמת יודעת לתקן סקטורים פגומים? תודה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
הסיפור קצת מוזר וארוך אני אנסה לנסח אותו הכי טוב שאני יכול. יש לי שני מחשבים, אחד ממש ממש ממש ישן, מעבד סלרון, 256MB זיכרון, 40 גיגה הארדיסק, geforce 2 mx400 בקיצור גרוטה שלא שווה אגורה. הבעיה במחשב הזה היא שלפני חודש בערך ראיתי פסים על המסך, ואז המחשב קפא ועשה ריסט. ידעתי שזה כנראה הכרטיס מסך ואז לקחתי את הכרטיס מסך מהמחשב החדש יותר (geforce 6800GT) וחיברתי למחשב הישן יותר. ואז הווינדוס עלה והכל היה בסדר אבל בערך חצי דקה אחרי שהווינדוס עולה הוא עושה ריסט. קבוע. במחשב השני, AMD 3500, זיכרון 512MB, 40 גיגה הארדיסק, geforce 6800GT. הבעיות במחשב הזה היו, 1. שחיברתי אותו למסך המסך לא זיהה את הכרטיס והמסך כתוצאה מזה לא עלה. אבל שלקחתי אותו למעבדה הוא חיבר למסך שלו וזה עבד. …
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי במחשב חדש, הרכבתי את כל החלקים לבד בבית, אבל בהדלקה שומעים שהמאווררים מתחילים לעבוד, וגם הHD. אבל המסך לא נדלק, למרות שהוא מחובר. אין צפצופים אבל נדלקים 4 לדים בלוח אם של PHASE LED. המקלדת גם לא מגיבה (NUM/CAPS לא נדלקים) אם המפרט משנה אז: I5+NINJA2 P55UD2 CHIEFTEC650W 5850 SAMSUNG F3 500GB ניתקתי הכל, וחיברתי הכל מהתחלה. עדיין אין תצוגה. גם המחבר של ה8 פין, וגם הגדול יותר מחוברים היטב ללוח אם הכ.מסך מוכנס טוב למקום, וסגור עם 2 ברגים. 2 כבלי המתח מחוברים לספק. המחשב נדלק, כל המאווררים נדלקים. גם של כ.המסך, גם של המעבד, גם של הספק, וגם 3 המאווררים של המארז. אין צפצופים. 4 לדים של PHASE דולקים בלוח אם. המקלדת עדיין לא מגיבה. לא נדלקים הלדים של הNUM\CAPS. איפה …
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי לכם, לפני מספר ימים השתמשתי במחשב והגעתי לניצול מלא של הראם, כלומר 100% על פי מנהל המשימות. בזמן שאני נמצא בניצול המלא (שנמשך כחצי שעה) מיד המוזיקה התחילה להשמיע קירטועים והמסך התמלא בחירבושים ומיד הופיע המסך הכחול. לא הספקתי לתעד את המסך או לקרוא אותו לגמרי, אני זוכר שהיה כתוב משהו על hardware, שזה לא ממש עוזר לנו להסיק מה הבעיה כי זה כל החומרה. אני אציין שהמסך הכחול הזה הופיע מספר פעמים כשאני מביא את המחשב לניצול מלא וגם כן שאני מפעיל את המצב שינה של הויסטה. כל פעם כשאני מפעיל את המצב שינה ומחזיר את המחשב לפעולה הווינדוס נדלק ולאחר כמה דקות או מיד מופיע חרבוש ושוב מסך כחול. לאחר התקלה האחרונה שהתרחשה לפני כמה ימים הכל ניהיה יותר איטי וגם מדי פעם יש תקיעות זריזות (מ…
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום הלכתי לחבר שלי לעזור לו להתקין וינדוס XP, ניסיתי להתקין לו XP שהיה לו וגם הבאתי עותק אחד צרוב ומקורי(הבאתי גם ויסטה מקורי) בקיצור אני מנסה לעשות BOOT דרך הCD/DVD הוא מראה לי את ההוראה שצריך להקיש על מקש כלשהו כדי להתקין את מערכת ההפעלה הבעיה שלא משנה כמה פעמים אני לוחץ ועל מה אני לוחץ במקלדת הוא פשוט מתעלם מכל ההקשות וזו לא בעיה במקלדת כי נכנסתי לביוס דרכה, דגם של הלוח שלו הוא msi ms 6728 ניסיתי לחפש משהו בביוס שקשור לזה אבל לא מצאתי כלום תודה עריכה: הדיסק קשיח הוא בממשק IDE
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
i have a problem with my pci tv card. the model is SINOVIDEO SV1300 but recognized as SAA7130 TV CARD VIDEO CAPTURE. its a cheap one but good enough for me. the problems started about a week ago. when i opened the WINPVR that i watch the tv trought it wasnt showing anything (not the usual black screen but something else like it was stuck with the picture of the background). i tried to reinstall the driver using the disk and it worked. when the problem become again i tried to reinstall the drivers but it said that no device was found. when the windows comes up it founds a new device "multimedia controller" and i install it. when i try to install the winpvr program using…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך של BENQ דגם FP92W יש לי אותו כבר שנתיים וחצי, הוא דלוק כל היום וכשאני לא על המחשב אני מכבה אותו היום באמצע גלישה באינטרנט המסך החשיך טיפה, אחרי שניה החשיך עוד קצת וככה תוך כמה שניות הוא מחשיך שלא ניתן לראות כלום, זאת אומרת אני יכול לראות אם אני ממש מאמץ את העיניים ומתקרב עד כדי נגיעה במסך עם העין כדי לראות משהו כשזה קרה כיביתי את המסך והדלקתי שוב, זה עבד לשניה טוב ואז שוב החשיך ניסיתי לחבר למחשב אחר וזה אותה הבעיה לפני שזה מחשיך קופץ פופ אם וכתוב NONPRESET MODE מה יכול להיות מקור הבעיה ולמי כדאי לפנות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי לפניי שבוע היו ברחוב שלי הרבה הפסקות חשמל לחלקיק השניה , זה גרם למחשב להכבות כל הזמן , אבל לאחר שהחשמל חזר המחשב לא נידלק אוטמטי , בסוף החלטתי לנתק את כבל המתח מהמחשב , אבל כל הפסקות החשמל האלו קצת קילקלו את הנתב האלחוטי שלי, פשוט מההירות הגלישה ירדה , הזמנתי טכנאי של בזק והוא החליף לי נתב חדש , כי הוא טען שברקים או בעיות כאלו של הפסקות חשמל הרסו את הנתב האלחוטי , עכשיו אני מודאג מה לגביי המחשב שלי, האם זה גם קצת קילקל את המחשב, לכן אני מבקש מימכם אם יש תוכנה כזו שתבדוק טוב את תקינות לוח האם+ המעבדץ בתודה רוני
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה התחילו בעיות בהדלקת מחשב. המאווררים עובדים אבל אין קריאה מהדיסק וכמובן שלא מגיע אפילו לביוס. עשיתי ריסט לביוס והבעיה עברה. הבוקר שוב תקלה זהה. ריסט לביוס לא פתר כלום. קראתי כאן שצריך לנתק את ספק הכח וללחוץ מספר פעמים על לחצן ההדלקה כדי לפרוק קבלים. עשיתי והמחשב הסתדר. לדעתי הבעיה בלוח האם. מישהו מכיר הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלופ ,היום שיחקתי במחשב כרגיל, ופתאום שמעתי בום, כמו של נגיד אקדח של ילדים עם קפצונים. כל חשמל בחדר נכבה,העליתי את המתג של החשמל ושום נשמע פיצוץ דומה. השאלה האם זה בום מהספק כח בדרכ? או שמשהו אחר הלך.? אני פשוט לא רוצה לקנות סתם ספק כח ולגלות שזו לא הבעייה.בבקשה אשמח לעזרההה
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
עבדתי על המחשב כמה דקות עזבתי אותו ואז אני מריח ריח חזק של שרוף אני חושב. ישר ראיתי שהמסך לא מראה כלום אז ניתקתי את כל החוטים מהמחשב ,פתחתי אותו והתחלתי להריח חלקים אני חושב שהריח בא מהספק אבל שאני מחבר את המחשב הוא נדלק והכל אבל לא עולה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הזיכרון במחשב הזיכרון הקיים הוא 2 ג'יגה 667 מה"צ (מצורף הפרטים מSIW) רציתי לשדרג לקינגסטון וראיתי שגם זיכרון ה667 וה800 הם באותו מחיר, האם כדאי לי יותר לקנות את ה800? תודה מצאתי G.SKILL יותר זול כאן http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=1000 מה כדאי? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ועכשיו יש לי windows 7 32 bit הכל עבד חלק עד שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך שהורדתי מהאתר של החברה, היה צריך לעשות ריסטרט, עשיתי, ועכשיו זה נתקע כל פעם על הרקע של השולחן עבודה, אבל אין אייקונים או את החלק של ה"התחל" פשוט נתקע על המסך פתיחה, ואני לא מצליח למחוק בסייף מוד קופצת לי שגיאה שאי אפשר לפתוח את הווינדוס אינסטולר בסייף מוד אז אי אפשר למחוק... *הייתה לי אותה בעיה עם windows 7 64 bit שניסיתי להתקין. *זה נראה לי יותר בעיית חומרה ולכן לא פירסמתי בפורום תוכנה... הורדתי דרייברים ממקורות שונים ומסתבר שהבעיה היא לא בדרייבר! מישהו יכול להציל אותי? אני נואש.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לאחרונה יש לי בעיה בהדלקת המחשב - הוא לא נדלק .. הכל התחיל בהודעת שגיאה כאשר הוינדוס עולה (חסר קובץ להפעלת הוינדוס...), ביצעתי פורמט אבל זה לא פתר את הבעיה , המחשב היה עולה עד לוינדוס מציג מסך כחול ונתקע או מבצע ריסט ... לפעמים פשוט נתקע בשבלב האתחול, הוא לא עולה וגם המקלדת לא מגיבה (אני לוחץ על נאםלוק ואין חיווי ) ההארד דיסק חדש אבל שאר המערכת לא כל כך .. מה יכול להיות הבעיה ?? תודה על העזרה מראש
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
טוב אז ככה: לפני שלוש ימים עשיתי OC כמובן עם בדיקות מאמץ והכל כמו בחתימה שלי אבל עם בדיקות ארטיפקטים ולא היו ארטיפקטים בבדיקה האחרונה. אז שיחתי GTA IV הכל פעל מעולה על מקסימום וזה... אז היום אני מדליק את המחשב ופיתאום הכל ניראה מוזר כזה גם בBIOS במקום אותיות לטיניות אני רואה קצת אותיות והרוב סתם דברים מוזרים כאלה. וגם הכל כל הזמן עם דברים כאלה: (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( ((....... ככה הכל! ואז כשזה טוען את הRAM לפני הWINDOWS וכל זה זה מחרבש משהו מוזר עם סימנים. וכשזה מגיעה לWINDOWS זה לא טוען את הWINDOWS וניתקע בטעינה! עזרה! בבקשה זה דחוף? זה הכ.מ? מה אפשר לעשות חוץ מלקנות חדש?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מדליק את המחשב יש המון קווים ונקודות בצבעים מוזרים. אותן הפרעות מוצגות עוד בזמן הBOOT ומממשיכות גם כשהווינדוס עולה. לפעמים המחשב מגיע למסך כחול בו רשום infinite loop כגורם לבעיה. לפעמים המחשב כן מצליח להדלק בצורה נורמלית ולהשאר ככה מספר שעות עד שהמחשב מגיע פתאום לאותו מסך כחול. אני רוצה לבדוק את הכרטיס מסך אם הוא הגורם לבעיה ולהפעיל במקומו את הכרטיס המובנה. נכנסתי ל device manager וביטלתי שם את הכרטיס מסך (עשיתי disable איפה שהיה כתוב ATI 4800 SERIES) עשיתי ריסטרט והבעיה לא נעלמה. האם באמת ככה מבטלים את כרטיס המסך או שצריך להוציא אותו פיזית או בכלל דרך הBIOS. והאם צריך לאפשר את הכרטיס המובנה באותו הרגע או שהוא מופעל כבר? והאם יכול להיות שהמובנה בעצם הגורם ל…
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
חיברתי עוד 4 הרדיסקים( עוד 4 בנוסף ל 2 הקימים) ההרדיסקים עובדים במחשבים אחרים האוורסט מזהה אותם אבל הווינדוז עצמו מזהה רק 2 הביוס מזהה גם את כולם הPROPERTIES של ההרדיסקים הכונן מופיע אבל אין לו אות סימון לוח TYAN K8E 2865. 2.5 ג'יגה זכרון. הרדיסקים שנוספו זה 2 סיגייט 80ג'יגה ועוד IDE של 80 ועוד IDE של 40 ג'יגה. מערכת הפעלה XP PRO SP3 תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אין לי מסך כחול ריסט פשוט ופתאומי מכל פעולה במחשב נכבה ונדלק מחדשש... טמפרטורותת טובות מאוד 44 בדקתי ב everst סריקות ב נוד 32 ואדד ווארר הכל פיקסס אז מקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
בטעות ניתקתי תעכבר ואז חיברתי,ושהדלקתי תמחשב היה לי הודעה מביוס והיה כתוב לי press f1 to setup ו press f2 to load defult משהוא כזה,אז עשיתי F2 ופיתאום יש בצד המחשב כמו סימן של _ שמהבהב איזה 5 שניות ואז המחשב עולה והווינדוס ניטען!! למה זה קרה?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ בן שנה וחצי. אתמול מישהו הפיל לי אותו באמצע עבודה לריצפה אמנם שום דבר נשבר חיצונית אבל הוא נכבה לי. מאז אני לא מצליח להעלות אותו ה- WINDOWS עולה ומטרסט באמצע. ב- SAFE MODE הוא נתקע ב MUP.DLL (אוליי זה קשור?) בREPAIRE ניסיתי להפעיל CHKDSK אבל הוא נתקע ב70 אחוז, את כונן D הצלחתי לראות ולעשות DIR והכל. אני מאמין שההרדיסק ניזוק מהנפילה הזו, מה עוד אפשר לעשות יש איזושהי תוכנה שאני יכול להעלות איתה את המחשב ולבצע תיקון להרדיסק או משהו דומה? תודה לעונים... ???
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום.. אפשר לראות את המפרט של המחשב שלי פה בצד.. אני כל כמה זמן מקבל מסכים כחולים.. אני על win7(לא בטא) אני צריך לציין שהזכרונות עברו כמה לופים של memtest והמעבד עבר בדיקת מאמץ של occt וכך גם ה gpu העניין הוא שאני כל הזמן מקבל מסכים כחולים כשרשום למעלה למשל: memory managment או irq less or not equal או משהו כזה.. השאלה אם יש איזה תוכנה של מיקרוסופט שאפשר להוריד שאפשר באמצעותה לברר מה פשר כל המסכים הכחולים האלה.. התדירות של המסכים הכחולים משתנה.. זה יכול לקרות בדיוק כשהמחשב מגיע לשולחן עבודה עם הדלקת המחשב וזה גם יכול לקרות אחרי 10 דקות ואפילו 4 שעות. אני נורא אשמח לעזרה פה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
קיבלתי היום הארד דיסק חיצוני, כאשר חיברתי אותו התחילו בעיות, פתאום המקלדת האלחוטית לא עובדת העכבר השתגע ושאר היציאות עושות בעיות יש לי לוח asus p5w dh ומותקן עליה win 7 מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-