עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by hagayben,

עבדתי על המחשב כמה דקות עזבתי אותו ואז אני מריח ריח חזק של שרוף אני חושב. ישר ראיתי שהמסך לא מראה כלום אז ניתקתי את כל החוטים מהמחשב ,פתחתי אותו והתחלתי להריח חלקים אני חושב שהריח בא מהספק אבל שאני מחבר את המחשב הוא נדלק והכל אבל לא עולה מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  2. הסיפור קצת מוזר וארוך אני אנסה לנסח אותו הכי טוב שאני יכול. יש לי שני מחשבים, אחד ממש ממש ממש ישן, מעבד סלרון, 256MB זיכרון, 40 גיגה הארדיסק, geforce 2 mx400 בקיצור גרוטה שלא שווה אגורה. הבעיה במחשב הזה היא שלפני חודש בערך ראיתי פסים על המסך, ואז המחשב קפא ועשה ריסט. ידעתי שזה כנראה הכרטיס מסך ואז לקחתי את הכרטיס מסך מהמחשב החדש יותר (geforce 6800GT) וחיברתי למחשב הישן יותר. ואז הווינדוס עלה והכל היה בסדר אבל בערך חצי דקה אחרי שהווינדוס עולה הוא עושה ריסט. קבוע. במחשב השני, AMD 3500, זיכרון 512MB, 40 גיגה הארדיסק, geforce 6800GT. הבעיות במחשב הזה היו, 1. שחיברתי אותו למסך המסך לא זיהה את הכרטיס והמסך כתוצאה מזה לא עלה. אבל שלקחתי אותו למעבדה הוא חיבר למסך שלו וזה עבד. …

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  3. Started by Yobo,

מומחים יקרים, היה לי מחשב ותיק בן כחמש שנים שיום אחד התחיל לאתחל את עצמו. המחשב היה פנטיום 4 על לוח של אסוס עם ווינדוס XP. לא אפרט יותר מדי, ותכף יובן מדוע. הבעיה התחילה בכך שהמחשב אתחל את עצמו פתאום ללא כל אזהרה. כך סתם באמצע הכל, איתחול קר, כאילו פסק המתח לרגע. בלי מסכים כחולים, בלי אזהרות, ובלי שום רישום של תקלה במערכת ההפעלה. עם הזמן האיתחולים נעשו תכופים יותר. עד שכבר לא ניתן היה להשתמש במחשב. החשוד הראשון היה ספק הכוח. הוא הוחלף לספק 380W של EZ. הבעיות לא עברו. החשוד השני היה הזכרון. אך הוא עבר את כל המבחנים. החשד במערכת ההפעלה נפסל משום שהאיתחולים קרו לעיתים עוד בשלב הביוס. החשוד האחרון היה לוח האם. למרות שלא נראו עליו סימני בלאי, החלטתי שהוא היחיד שנותר להאשים. ב…

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  4. Started by tavor21,

שלום לכולם ! לאחרונה יש לי בעיה בהדלקת המחשב - הוא לא נדלק .. הכל התחיל בהודעת שגיאה כאשר הוינדוס עולה (חסר קובץ להפעלת הוינדוס...), ביצעתי פורמט אבל זה לא פתר את הבעיה , המחשב היה עולה עד לוינדוס מציג מסך כחול ונתקע או מבצע ריסט ... לפעמים פשוט נתקע בשבלב האתחול, הוא לא עולה וגם המקלדת לא מגיבה (אני לוחץ על נאםלוק ואין חיווי ) ההארד דיסק חדש אבל שאר המערכת לא כל כך .. מה יכול להיות הבעיה ?? תודה על העזרה מראש

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  5. שלום אח שלי קיבל מערכת מחשב חדשה, ועליה הייתה מותקנת וינדוס 7 HOME PRIMUME מהחנות (עם רישיון), אחרי יום היו ריסטרטים ומסך כחול... חשבתי אולי הבעיה בוינדוס, והתקנתי מחדש לאחר פרמוט, וינדוס אולטימט עם רישיון חוקי, ואחרי יומיים מההתקנה שוב מסך כחול וריסטרט... ואחרי בדיקה עם התוכנה BLUE SCREEN VIEW הנה ה-2 סיבות / קבצים שהתגלו: ================================================== Dump File : 111209-16426-01.dmp Crash Time : 12/11/2009 17:02:44 Bug Check String : POOL_CORRUPTION_IN_FILE_AREA Bug Check Code : 0x000000de Parameter 1 : 0x00000002 Parameter 2 : 0x9eaf8820 Parameter 3 : 0x9eaf8825 Parameter 4 : 0x140328c4 Caused By Driver : halmacpi.dll Caused By …

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. היי לפניי שבוע היו ברחוב שלי הרבה הפסקות חשמל לחלקיק השניה , זה גרם למחשב להכבות כל הזמן , אבל לאחר שהחשמל חזר המחשב לא נידלק אוטמטי , בסוף החלטתי לנתק את כבל המתח מהמחשב , אבל כל הפסקות החשמל האלו קצת קילקלו את הנתב האלחוטי שלי, פשוט מההירות הגלישה ירדה , הזמנתי טכנאי של בזק והוא החליף לי נתב חדש , כי הוא טען שברקים או בעיות כאלו של הפסקות חשמל הרסו את הנתב האלחוטי , עכשיו אני מודאג מה לגביי המחשב שלי, האם זה גם קצת קילקל את המחשב, לכן אני מבקש מימכם אם יש תוכנה כזו שתבדוק טוב את תקינות לוח האם+ המעבדץ בתודה רוני

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by inrock,

שלום לכולם לפתע אחד הכוננים שלי היה בלתי נגיש וזאת שמזה מספר ימים בזמן אתחול מבוצעת בדיקה אוטומטית של הדיסקים היום ביצעתי סריקת דיסקים+תיקון סקטורים פגומים. וראה איזה פלא לפתע הדיסק הנעלם מזוהה ובנוסף התפנו לי עשרות גיגה בשני כוננים ! למישהו יש הסבר? למה הצטבר זבל על הדיסקים? אני מנקה בתדירות גבוהה האם הדיסק גוסס? האם תוכנה באמת יודעת לתקן סקטורים פגומים? תודה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  8. חיברתי עוד 4 הרדיסקים( עוד 4 בנוסף ל 2 הקימים) ההרדיסקים עובדים במחשבים אחרים האוורסט מזהה אותם אבל הווינדוז עצמו מזהה רק 2 הביוס מזהה גם את כולם הPROPERTIES של ההרדיסקים הכונן מופיע אבל אין לו אות סימון לוח TYAN K8E 2865. 2.5 ג'יגה זכרון. הרדיסקים שנוספו זה 2 סיגייט 80ג'יגה ועוד IDE של 80 ועוד IDE של 40 ג'יגה. מערכת הפעלה XP PRO SP3 תודה לעוזרים.

9. Started by danielbarki,

פירמטתי את המחשב ועכשיו יש לי windows 7 32 bit הכל עבד חלק עד שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך שהורדתי מהאתר של החברה, היה צריך לעשות ריסטרט, עשיתי, ועכשיו זה נתקע כל פעם על הרקע של השולחן עבודה, אבל אין אייקונים או את החלק של ה"התחל" פשוט נתקע על המסך פתיחה, ואני לא מצליח למחוק בסייף מוד קופצת לי שגיאה שאי אפשר לפתוח את הווינדוס אינסטולר בסייף מוד אז אי אפשר למחוק... *הייתה לי אותה בעיה עם windows 7 64 bit שניסיתי להתקין. *זה נראה לי יותר בעיית חומרה ולכן לא פירסמתי בפורום תוכנה... הורדתי דרייברים ממקורות שונים ומסתבר שהבעיה היא לא בדרייבר! מישהו יכול להציל אותי? אני נואש.

10. Started by shaihac,

אין לי מסך כחול ריסט פשוט ופתאומי מכל פעולה במחשב נכבה ונדלק מחדשש... טמפרטורותת טובות מאוד 44 בדקתי ב everst סריקות ב נוד 32 ואדד ווארר הכל פיקסס אז מקווה שתוכלו לעזור לי

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  11. בטעות ניתקתי תעכבר ואז חיברתי,ושהדלקתי תמחשב היה לי הודעה מביוס והיה כתוב לי press f1 to setup ו press f2 to load defult משהוא כזה,אז עשיתי F2 ופיתאום יש בצד המחשב כמו סימן של _ שמהבהב איזה 5 שניות ואז המחשב עולה והווינדוס ניטען!! למה זה קרה?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  12. Started by bennnn,

שלופ ,היום שיחקתי במחשב כרגיל, ופתאום שמעתי בום, כמו של נגיד אקדח של ילדים עם קפצונים. כל חשמל בחדר נכבה,העליתי את המתג של החשמל ושום נשמע פיצוץ דומה. השאלה האם זה בום מהספק כח בדרכ? או שמשהו אחר הלך.? אני פשוט לא רוצה לקנות סתם ספק כח ולגלות שזו לא הבעייה.בבקשה אשמח לעזרההה

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  13. Started by Weihenstephan,

שלום.. אפשר לראות את המפרט של המחשב שלי פה בצד.. אני כל כמה זמן מקבל מסכים כחולים.. אני על win7(לא בטא) אני צריך לציין שהזכרונות עברו כמה לופים של memtest והמעבד עבר בדיקת מאמץ של occt וכך גם ה gpu העניין הוא שאני כל הזמן מקבל מסכים כחולים כשרשום למעלה למשל: memory managment או irq less or not equal או משהו כזה.. השאלה אם יש איזה תוכנה של מיקרוסופט שאפשר להוריד שאפשר באמצעותה לברר מה פשר כל המסכים הכחולים האלה.. התדירות של המסכים הכחולים משתנה.. זה יכול לקרות בדיוק כשהמחשב מגיע לשולחן עבודה עם הדלקת המחשב וזה גם יכול לקרות אחרי 10 דקות ואפילו 4 שעות. אני נורא אשמח לעזרה פה

14. Started by yanme,

היום קיבלתי מחשב חדש עם המפרט הבא core i5 750 2.66 לוח intel DP55WB זיכרון kingston 4 gb 1333 (2xgb) כרטיס מסך geforce gts 250 HD 500 GB SATA 2 הבעיה היא כזאת בעת התקנת מערכת ההפעלה בשלב העתקבת הקבצים מקבל מסך כחול ונתקע ניסיתי כמה פעמים זב קורה בשלב הרחבת קבצים כל פעם באחוז אחר פעם אחת הגעתי גם ל 97 אחוז והמחשב נתקע ראוי לציין הדיסק של ההתקנה תקין התקנתי לפני יומיים על מחשב אחר (windows 7 86x) ועשיתי FDISK תקין NTFS דרך ההתקנה יכול להיות שהגרסא לא מתאימה לCORE I 5 אולי צריך 64 ביט ? מה עוד יכול לגרום לבעיות אלו ?

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  15. שלום, יש לי לפטופ בן שנה וחצי. אתמול מישהו הפיל לי אותו באמצע עבודה לריצפה אמנם שום דבר נשבר חיצונית אבל הוא נכבה לי. מאז אני לא מצליח להעלות אותו ה- WINDOWS עולה ומטרסט באמצע. ב- SAFE MODE הוא נתקע ב MUP.DLL (אוליי זה קשור?) בREPAIRE ניסיתי להפעיל CHKDSK אבל הוא נתקע ב70 אחוז, את כונן D הצלחתי לראות ולעשות DIR והכל. אני מאמין שההרדיסק ניזוק מהנפילה הזו, מה עוד אפשר לעשות יש איזושהי תוכנה שאני יכול להעלות איתה את המחשב ולבצע תיקון להרדיסק או משהו דומה? תודה לעונים... ???

16. Started by Elijah Baley,

שלום, כאשר אני מדליק את המחשב יש המון קווים ונקודות בצבעים מוזרים. אותן הפרעות מוצגות עוד בזמן הBOOT ומממשיכות גם כשהווינדוס עולה. לפעמים המחשב מגיע למסך כחול בו רשום infinite loop כגורם לבעיה. לפעמים המחשב כן מצליח להדלק בצורה נורמלית ולהשאר ככה מספר שעות עד שהמחשב מגיע פתאום לאותו מסך כחול. אני רוצה לבדוק את הכרטיס מסך אם הוא הגורם לבעיה ולהפעיל במקומו את הכרטיס המובנה. נכנסתי ל device manager וביטלתי שם את הכרטיס מסך (עשיתי disable איפה שהיה כתוב ATI 4800 SERIES) עשיתי ריסטרט והבעיה לא נעלמה. האם באמת ככה מבטלים את כרטיס המסך או שצריך להוציא אותו פיזית או בכלל דרך הBIOS. והאם צריך לאפשר את הכרטיס המובנה באותו הרגע או שהוא מופעל כבר? והאם יכול להיות שהמובנה בעצם הגורם ל…

17. Started by shlomo1441,

שלום חברים אני משחק במישחקים די כבדים עם חלונות 7 BIONIC COMMANDO BATMAN ARKHAM... ובכל מישחק שאני משחק בו המישחק ניסגר .כל פעם אחרי זמן שונה וכותב לי "GAME" STOPED WORKING וWINDOWS 7 SEARCHING FOR SOLUTION ולא מוצא פיתרון לבעיה. כל פעם זה קורא בזמן שונה. שמעתי שזה קורא להרבה אנשים.ןאין לאף אחד פתרון בVISTA הכרטיס מסך היה קורס לי (HD 4850) והייתה לי הודעה של CATALYST והכרטיס היה עושה RECOVERY אחרי בדיקה במעבדה הכרטיס נמצא תקין.(כל הדריברים מעודכנים) יש למישהו פתרון לבעיה? יכול להיות שהכרטיס פשוט קורס?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  18. אוקיי אז ככה לפני שנה ומשהו רכשתי מקדלת ועכבר אלחוטיים של teac מדגם SMX-10 העכבר התחיל לעשות לי בעיות עם הגלגלת ואחרי ריתוכים לא הצלחתי להציל את הגלגלת ולכן החלטתי לרכוש עכבר תואם שנראה זהה לחלוטין אך הציפ של האלחוטי של העכבר החדש הוא מדגם: OX-1100 עכשיו בישביל להשתמש במקלדת ובעכבר אני צריך לחבר את שני הציפים אחד של המקלדת והעכבר שהיו תואמים והאחד של העכבר החדש. הציפים נראים בידיוק אותו דבר אך כנראה בגלל שהם על תדר אחר או אלוהים יודע מה. רציתי לשאול האם אפשרי להתאים את העכבר החדש(OX-1100) והמקלדת הישנה(SMX-10) שיעבדו על ציפ אחד בלבד שהוא יזהה את שניהם. אשמח לקבל תשובה מהירה בעניין בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ProRules,

טוב אז ככה: לפני שלוש ימים עשיתי OC כמובן עם בדיקות מאמץ והכל כמו בחתימה שלי אבל עם בדיקות ארטיפקטים ולא היו ארטיפקטים בבדיקה האחרונה. אז שיחתי GTA IV הכל פעל מעולה על מקסימום וזה... אז היום אני מדליק את המחשב ופיתאום הכל ניראה מוזר כזה גם בBIOS במקום אותיות לטיניות אני רואה קצת אותיות והרוב סתם דברים מוזרים כאלה. וגם הכל כל הזמן עם דברים כאלה: (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( ((....... ככה הכל! ואז כשזה טוען את הRAM לפני הWINDOWS וכל זה זה מחרבש משהו מוזר עם סימנים. וכשזה מגיעה לWINDOWS זה לא טוען את הWINDOWS וניתקע בטעינה! עזרה! בבקשה זה דחוף? זה הכ.מ? מה אפשר לעשות חוץ מלקנות חדש?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by DjMorpheu5,

פירקתי תמחשב, הוצאתי תמעבד וכ. מסך וניקיתי אותם והכל ניקיתי והרכבתי בחזרה. המחשב לא עולה. יש רק כתוב במסך Stand By , Power Sawing ועוד משהוא על GZ- 70 - 85 או משהוא, ככה בשורות ובצבע כחול, והכל דולק במחשב כמובן. אז עכשיו מחוברים רק הדברים הבסיסיים + איפוס ביוס ובדקתי זיכרונות גם ועדיין אותו דבר בידיוק. בזמן שאני מוציא זיכרון או כ. מסך, אז יש צפצופים. איך אני יכול לבדוק תמעבד ? אולי יש מצב שעשיתי לו משהוא, אני הרתבתי קצת איפה שמחברים אותו ללוח אם עם בוסם כשניקיתי.

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  21. Started by ronoz,

שלום, לוח GIGABYTE GA-G41M-ES2H עם מעבד E6300 אוורור למעבד מקורי של אינטל שבא עם המעבד. הכל בסדר חוץ מזה שהמאוורר של המעבד טס ב 3200 סל"ד ועושה המון רעש. בBIOS השליטה על הFAN מופעלת, גם תוכנות לא עוזרות... יש למישהו רעיון? תודה.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  22. שלום לכולם,יש לי בעיה במחשב יש הפרעות במסך וזה לא מגנט או רמקול לייד המסך כמו שאמרו לי הרבה.. שיחקתי בזיכרון של המחשב זה משפיע איכשהו פעם פחות פעם יותר יכול להיות שזה זה ? צילום מסך של הבעיה: 1)http://www.zix.co.il/images/z-517755557.JPG 2)http://www.zix.co.il/images/z-73258842.JPG תודה גדולה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. תיאור המצב: פתחתי את המארז, ניקיתי אבק עם שואב, הסרתי זיכרונות ומעבד וניקיתי (שאבתי) הכל. לאחר חיבור מחדש, המחשב נדלק, המאווררים ההארדיסק הכל, אבל המסך לא מקבל סיגנל מהמחשב (אור כתוב סטנד ביי במסך). אין ציפצופים או משהו כזה, ויש קולות רגילים מההארד דיסק.. פתרונות שכבר ניסיתי ולא עבדו: - ניתוק כבלים וחיבור מחדש - ניתוק מסך וחיבור מחדש - איפוס BIOS (הוצאת בטריה) - חיבור מחדש של זיכרונות - השארת סטיק זיכרון אחד בלבד - חיבור מחדש של כרטיס מסך אין צורך לציין שהכל פעל לפני הניקוי, ושדברים טריוויאלים כמו "המחשב מחובר לחשמל" מן הסתם נבדקו.. תודה מראש על העזרה לכולם!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by rlord,

שלום חברה יש לי בעיה רצינית עם המחשב אחריי כמה זמן פתאום המחשב עושה לי את המסך הזה ואז עושה ריסט הנה התמונה: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  25. Started by XDude,

הצורב המדובר הוא - GSA-H42N של lg הצורב מזהה דיסקים של dvd, מלאים וגם ריקים הבעיה היא בדיסקים רגילים cd-r.. עדכנתי קושחה ואין לי עליו אחריות כי אין לי קבלה, אני מקווה שמישהו נתקל בזה ויודע מה הבעיה, גם אם הבעיה היא עינית. תודה!

• 1 תגובה
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים