עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tvholic,

שלום כולם, יש לאחי בעיה בכונן DVD של המחשב. משום מה הכונן קורא רק מדיות עם + ולא קורא דיסקים צרובים עם הסימן + מישהו יודע למה ומה הבעיה? הכונן אמור לקרוא את שני הסוגים. (ככה כתוב במפרט שלו בכל מקרה...) אגב, הכונן זה optiarc dvd rw AD 5170A כדאי לעדכן את מנהל התקן? תודה

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  2. שלום וערב טוב חברי האתר, לאחרונה מחשבי הקט שעבר למארז חדש לפני חודשיים התחיל בשלוש שבועות האחרונות לעלות ברמת הרעש שהוא עושה. בעבר לפני המעבר של חומרת המחשב למארז החדש(מארז HTPC ) היה קולות בודדים וקלים של שריקה, חשבתי שזה הכונן אופטי, אז זהו שלא! כשהעברתי את החומרה למארז החדש החלפתי גם כונן שיהיה תואם מבחינת צבע. כרגע יש לי מספר חשדות לגורמי הרעש, הרדיסק או מאוורר של המעבד/ מאוורר דפוק מאוד מאוד. אם מדובר במאוורר לא בעיה לפרק לו ת'צורה ולשמן אותו. במקרה ואכן מדובר בקשיח אז זו בעיה... יש לכם דרך יעילה וטובה ומהירה לגלות את מקור הרעש מבלי להתחיל לעשות ניסויים של לבדוק כל רכיב ורכיב בנפרד כי אין לי זמן לזה. אני חייב לציין שהרעש כבר נהפך לדבר כמעט בלתי נסבל והמחשב רועש ב…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by kobibatat,

שלום. השבוע החלפתי מחשב וכאשר אני מכבה אותו המסך לא נכנס למצב STANDBY כמו בכול מחשב. המסך מחובר לכרטיס מסך GEFORCE . המנורה של המסך נשארת דלוקה והוא מחפש סיגנל.מסך סמסונג. בתודה. קובי

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Omry,

הכול מחובר כמו שצריך, אבל עדיין אין סאונד. אשמח לקבל רעיונות לפתירת הבעיה. נ.ב. התקנתי דרייברים וכל מה שצריך

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by Eksh,

שלום לכולם יש לי מסך DAEWOOD LCD TFT 19" דגם HL-900 עכשיו הבעיה מתרחשת אחרי הפסקות חשמל או כל כיבוי פתאומי [שהמחשב והמסך דולקים] אני מדליק את המחשב,המחשב עצמו עובד והכל,אבל המסך לא מראה כלום. רק אחרי חצי שעה-שעה אחרי שאני משאיר את המסך והמחשב דולקים ביחד,אז המסך מסכים להראות משהו =\ חוץ מהבעיה הזאתי ברוך השם הוא עובד טוב איך אפשר לסדר את זה שזה יידלק נורמלי אחרי הפסקת חשמל? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  6. Started by skullfacer,

אני באמת לא מבין מה הבעיה בתקופה האחרונה מתנתק לי האינטרנט ושאני מסתכל על המודם אני רואה שהcable מהבהב אוקי אני מנתק תמודם מהחשמל מחבר שוב אני רואה שהcable לא מהבהב יותר אז אני בא לעשות ניתוק מהאינטרנט פאק ניתקע המחשב ואני מקבל מסך כחול זה התחיל לקרות לי בשבוע האחרון מערכת הפעלה Windos vista ultimate 64bit אם תוכלו לעזור לי לפתור תבעיה אני מאוד ישמח תודה לעוזרים ד''א הטמפ' שלי נמוכה אז לא הגיוני שאני יקבל את זה מחום של המחשב אני חושב אולי דרייברים שוב תודה לעוזרים יוני. =] עדכון : שאני מקבל מסך כחול אני מקבל שמות של קבצים והם:ndiswan.sys wanarp.sys שניהם נימצאם בC:\Windows\System32

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  7. שלום! לפני כשנה נשרף לי המעבד עקב אי-תפקוד של אחד המאווררים... נסעתי לחנות בה קניתי את המעבד ושם החליפו לי אותו מאז הכרטיס מסך שלי לא מתפקד כראוי... לדוגמא: אם מותקנת אצלי על המחשב מערכת הפעלה Windows Xp Service Pack 3/2 אז כשאני אפילו משנה רזולוציה המחשב עושה הפעלה מחדש... וב SP 1 זה לא ככה... הנה המפרט של המחשב שלי: ------------------------------ מעבד: AMD Athlon 64 3000+ לוח אם: Gigabyte-K8NSC-939 זיכרון ראם: Major 512 Mb DDR400 כרטיס מסך בעייתי(כרגע מנותק): ATI Radeon 9200 128Mb או ש 64 MB כרטיס מסך נוכחי: nVidia Riva TNT2 32 Mb איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  8. יש לי בעיה כבר הרבה זמן שגם אחרי פירמוט ה WINDOWS עדיין קיימת. כשהמחשב עושה Restart המסך נכבה (מהבהב כאילו שהמחשב כבוי) יש לי מסך samsung 2053 וגם עם כל מסך אחר שחיברתי יש בעיה, אם אני עושה כיבוי למחשב ואז מדליק אותו מחדש המסך נידלק ועובד. איך אני יכול לפתור את התקלה המוזרה הזו? תודה!

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  9. היי הלוח שלי תומך בפונקציית: Supports AMD Cool'n'Quiet Technology יש לי, תופעה, שהפעלת הפונקציה בביוס, "תוקעת" את המחשב באיתחול. ביטול הפונקציה, משחרר את המחשב והאיתחול בסדר. יש למישהו רעיון ו/או מבין את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  10. שלום, רציתי להתייץ אתכם לגבי בעיית חומרה שיש לי לאחרונה, אני צריך עזרה בזיהוי ודאי של הבעיה. יש לי מחשב בן קצת פחות משנתיים: לוח אם - Asus P5LD2-SE מעבד: Core 2 Duo E6300 1.86 זיכרון: 3GB, לפי החלוקה הבאה: 2X1GB + 2X512MB. כרטיס מסך: ATI CONNECT 3D Radeon X300 256MB. לפני כחודש ימים, התחלתי לראות תופעה מוזרה של "מריחות צבע" סביב אייקונים שונים, לדוגמא של תיקיות. הכוונה היא שמסביב לאייקון הצהוב המוכר, הופיעו נקודות ועם הזמן גם קוים ירוקים וסגולים. דבר דומה קרה באינטרנט, לדוגמא סביב הלוגו של האתר Facebook מופיעה לעיתים מריחת צבע סגולה. המחשב גם היה עמוס, אז החלטתי לפרמט אותו, אם כבר אז כבר. פירמטתי את המחשב והתקנתי חלונות XP מחדש עם SP3. אבל הדבר לא פתר את הבעיה, ואליה נוספ…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by BHXHO2,

אז ככה נתחיל התקנתי xp pro הכל עבר יפה רק מה שקרה זה ככה קיבלתי דיסק עם דרייביירם התקנתי נסיתי להפעיל הייתה שגיעה מסתבר שנתנו לי דרייברים של ויסטה הסרתי אותם ניסיתי להתקין של xp נתקע באמצע אחר כך מה שקרה המחשב סירב לעלות הוא מגיע על הקטע של העליה שהמערכת נטענת ומשם לא קורה כולם ניסיתי להתקין מחדש זה רושם לי אחרי הדרייברים של הf2 והf6 שווינדוס עולה וכלום לא קורה ניסיתי כמה דיסקים הוא לא נותן לי שום שגיעה או מסך כחול בנוסך גם עם התוכנה קומנודור שעולה מידסק בוט עצמאי וגם מחבש לא עולה מגיע לטוען מערכת ולא קורה כלום ניסיתי עוד כמה תוכנות בסגנון כלום המחשב לא מוכן לעלות בתודה אלירן מחשב חדש בן יום אחד נקנה יום שישי באיבורי

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by danvis,

שלום לכולם, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי בפעם הראשונה (המחשב נקנה לפני כ-5 חודשים). הבעיה היא, שאני לא מצליח למצוא את הגישה ל-bios כדי לשנות את סדר ההפעלה של הכוננים לדיסק. אני יודע שבד"כ אתה אמור ללחוץ על delete לפני ש-windows מתחיל להיטען, הבעיה שלי היא שהמסך נשאר במצב של stand by ממש עד השניה האחרונה לפני ההטענה של ווינדוס, ונדלק רק עם המסך פתיחה של ווינדוס. כשניסיתי ללחוץ על delete (הלוח אם הוא מדגם Gigabyte X48 DS4), כל ההטענה של המחשב (עד כמה שאני יכול לקבוע) פשוט נתקעה, ושום דבר לא עלה לי על המסך. כמו שאמרתי הלוח אם הוא מדגם X48 DS4, המסך הוא Benq 24 G2400w, מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה הום אדישן מקורי. תודה מראש ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by dark crystal,

הכרטיס קול פתאום לא עושה כלום, במחשב בבקרה של הכרטיס רואים שיש קול אבל אני לא שומע כלום דרך הרמקולים. הבעיה התחילה אחרי שניקיתי את המחשב, וחזיקתי והרכבתי מחדש את הכרטיס קול ושום דבר לא משנה.. שאני עושה שיחזור מערכת לכמה ימים אחרוה הבעיה מסתדרת אך אחרי כמה דקות המחשב קופא והבעיה חוזרת.. למישהו יש מושג מה זה?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  14. ברשותי מחשב UMPC מדגם ASUS R2H מזה כשנתיים. לאחרונה החלו להשמע תקתוקים בזמן גישה לדיסק ובזמן BOOT - ככל הנראה מהכונן הקשיח. בנוסף, קרסה לי מערכת ההפעלה פעם אחת ללא סיבה נראית לעין אם כי מאז השחזור ממחיצת היצרן זה לא קרה שוב. תופעה חדשה יחסית מתרחשת כשמנסים לעשות UNZIP לארכיבים גדולים או להעתיק קבצים גדולים - ברוב המקרים (9 מתוך 10) המחשב מבצע RESTART באמצע הפעולה ללא כל התרעה מוקדמת. גם תופעות כמו קריסה של EXPLORER או תקיעות של יישומים מופיעות לעיתים קרובות יותר בזמן האחרון. למען הגילוי הנאות, המחשב באמת משמש ליעודו המקורי ונמצא הרבה בתנועה כך שלא מן הנמנע שהוא ספג לא מעט טלטולים ותנאים לא אופטימליים מבחינת טמפרטורה במהלך השנתיים שלו ב"שירות". הניחוש שלי הוא שמדוב…

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by tripple,

אהלן, נתונים כלליים של המחשב שלי: מעבד: pentium 4, 3GHZ זכרון: 2X DDR 512M (לא זוכר איזו חברה...משהו פושט עם C בהתחלה...) כ. מסך: radeon hp3650 512m ddr2 זכרון קשיח: 2X 80GB (אין לי שמץ איזו חברה, נראה לי WD) בכל אופן, אני מריץ עליו את oblivion על 1024X768 עם הקלות מסוימות בתצוגה על מנת שיפעל כראוי. התקנתי את pc accelerator, והפעלתי דרכו את כל הזירוזים למיניהם שהתוכנה יכולה להוציא מכרטיס (מצאתי שם כמה אופציות כאלה) והפעלתי את המשחק - הוא פעל ממש טוב למשך חצי שעה בערך ואז פתאום התחלתי לשמוע צרצורים כאלה מתוך המחשב, ובהתאם לצירצורים מופיעים גם לאגים מעצבנים במשחק. אני לא בטוח מאיפה זה בא, אבל יש לי הרגשה שזה מהזכרון הקשיח, אני חושב שיש לי איזו חוליה חלשה/תקלה חומרתית שמונע…

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  16. שלום,יש לי כרטיס מסך 6800 גי טי ל agp/ החלפתי לו משחה טרמית-אך לצערי שמתי משחה על משחה קיימת וכנראה נגרם נזק..יש מלא ריבועים ונקודות על המסך- ולעיתים אפילו הווינדוס לא עולה. מה עושים.?האם יש אפשרות לתקן.??איך אני יודע שהכרטיס נשרף?או שאפשר עדיין לתקן את זה?ןוהאפ מישהו מכיר מקום שיכול לבדוק ולתת לי חוות דעת מקתועית?תודה רבה

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by realomer,

אני מחבר את הלפטופ (dv4 1120us) לLCD אך הLCD לא מזהה את המחשב והמחשב דוקא מזהה את המסך. החיבור הוא באמצעות כבל HDMI תקין.. אם למשהו כבר יש רעיון כי אני אובד עצות. תודה.

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  18. המיקרופון תקין במחשב אחר , בשלי הוא לא , אני מכניס והדריבר קולט אותו ורשום שיש מיקרופון אבל בוונטרילו לא שומעים אותי וברשמקול זה לא מקליט כלום ניסיתי את כל החיבורים במחשב וזה לא עובד , אני לא יודע מה לעשות =[ מיקרופון פשוט של 20 שקל ככה שאין שום דריברים שבאים איתו או משהו אוזניות וכל שאר הדברים פועלים תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by elc,

שלום, יש לי לוח אם אותו רכשתי לפני כשנתיים וחצי של פוקסרון פנטיום 4 עם כרטיס מסך מובנה. השגתי כרטיס מסך nvidia 5200 הכנסתי אותו לסלוט שלו הדלקתי את המחשב ואז הוא נותן מספר ציפצופים מהירים וזהו לא עולה כלום! רק המאוורים פועלים. לא הבנתי בדיוק מה קורה? הכרטיס לא מתאים או שאולי זה בגלל הכרטיס מסך המובנה ? (שנכון לעכשיו אני צריך להשתמש בו בעל כורחי). הבנתי שצריך להגדיר משהו אפשר לעבור שלב שלב ? לעזרתכם!! תודה ** אני חייב לציין שהייתי בחברת מחשבים אחת שהכניסה לי nividia 5700 וזה עבד , אין לי מושג איך הם עשו את זה , בכל מקרה לא קניתי מהם כי המחיר שהם רוצים עבורו לא משתלם לי בכלל.

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  20. Started by kip,

אהלן. צריך עזרתכם. המחשב פשוט עוצר כל כמה זמן. לא מגיב לכלום למעט ה reset התמונה פשוט תקועה. לא קשור למשחק או משהו כבד, לא מצאתי שום דבר משותף לכל הארועים. עצתכם....

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  21. Started by Bashash,

*אם המחשב מתנתק ממקור חשמל, הוא לא יעלה לאחר מכן ורק איפוס ביוס עוזר. *אם המחשב היה כבוי כ-10 שעות, שוב, הוא לא יעלה אלא אם כן מאפסים את הביוס. *כרטיס הקול המובנה מתחיל לעשות רעשים ולקטוע את הקול אחרי נגיד יומיים שהמחשב היה דלוק. בוא נגיד שאני כבר זוכר כל פינה ששיניתי משהו בביוס... מקומם. יש מה לעשות או שרק בדיקה בחנות ממנה קניתי את הלוח והפעלת אחריות יכולה לעזור?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  22. כאשר אני מדליק את המחשב מופיעה לי ההודעה הבאה: http://up40.siz.co.il/up1/ad4kyi0djdmz.jpg לא נותן לי להכנס לוינדוס לפעמיים זה מכניס אותי לוינדוס אבל אחרי כמה זמן זה מגיע לי שוב לזה. אני חושב שזה קשור לכרטיס רשת אבל אני לא בטוח מה אני אמור לעשות עזרה בבקשה . תודה מראש לכל מי שיעזור D:

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by SoleKiller,

קיצר הAMD שלי החליט להשתתק היה קצת ריח של פלסטיק שרוף אמרתי לעצמי שזה בטח הכרטיס מסך מתנקם בי שלא החלפתי לו מאוורר, וואלה לא הכבל נשרף בתוך הספק כוח קצר? הארכה מסריחה? בעיה ברשת חשמל? מה דעתכם? וכמובן האם להחליף רק ספק כוח או שנראה לכם שצריך עוד משהו

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  24. Started by casio888,

No IDE Master H.D.D Detected זאת ההודעה שאני מקבל כשאר אני מפעיל את המחשב בכל פעם וצריך ללחוץ על f1 בשביל להמשיך. מפרט מחשב: intel e6750 2g kingston 800mhz לוח אם של asus nvidia geforce 9600 gt הצורב מחובר לי ב ide ויש לי שני כוננים קשיחים שתיהם של wd אחד 160 ג'יגה אחד 500 ג'יגה שניהם מחוברים ב sata 2 תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. המחשב נתקע קופא לא זז חדש מIVORY עבר רק חודש מאז שקניתי אותו זה בעיה במחשב ? או שיכול להיות וירוס או משהו בווינדוס שהתקנתי ?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.