תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום, עברתי דירה לאחרונה אני מחפש שירותי תיקון מחשב קרוב לביתי(רמת גן) ביקרתי באתר דפי זהב וראיתי שיש שם מחירוני שירות ותיקון למחשבים. האם להסתמך על מידע זה או שאולי למישהו כאן המלצות? תודה
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק דגם EX100. אתמול, לאחר שחיברתי את המקלט (עם USB) למחשב אחר ועבדתי שם, החזרתי את המקלדת והעכבר למחשב שלי וכרגע זה פשוט לא עובד. החלפתי סוללות לעכבר ולמקלדת ועדיין אין שום כלום ברגע שאני מחבר את המקלט לכניסת USB מאחורי המחשב. חיברתי מקלדת ועכבר USB אחרים (לא אלחוטיים) לאותם כניסות USB מאחורי המחשב והכל פיקס. מה עושים במצב כזה? אה, וכן הורדתי את הדרייבר של העכבר והמקלדת מהאתר של לוג'יטק (משהו בשם סט פוינט, אבל זה יותר תוכנה מדרייבר של ממש)...
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
אז ככה יש לי פנטיום 4 3 ג'יגה. לפני יומיים אבא שלי הביא לי USB לעתיק לו קובץ, אחרי שהוצאתי את הUSB הוא התחיל לבקש לי כל הזמן את כונן הדיסקטים. הבקשות הן בצורת הפעלה של הכונן ולא באות מתוך הווינדוס. אחרי יומיים הפעלתי את המחשב והוא התחיל לעבוד נורא איטי אפילו בסתם פתיחת דף אינטרנט. כעבור כמה דקות המחשב קפא לי ועשיתי לו ריסטרט, ולפני עליית ווינדוס הוא כותב לי של הOC נכשל ושאני צריך להיכנס לביוס ולשנות דברים. עכשיו לא ברור לי כלום כי אפילו לא ניסיתי להתעסק אף פעם עם OC לשום דבר. המעבד כמעט ולא יורד מטמפ' חמישים אפילו במצב סתמי של הפעלת ווינדוס., והמאוורר מתפחלץ. ניסיתי להיכנס לביוס והדבר המשונה היחיד שמצאתי היה שיש שמה שני סעיפים שאומרים +12V, +3.3. מה קרה פה בעצם ומה ואיך א…
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
הבעיה קיימת כבר חודשיים, ואין לי מושג מה הבעיה בדיוק באמצע משחק כמו COD MW או פיפא (דמו) מופיע לי מסך כחול, והוא מופיע בדרך כלל אם לא תמיד כאשר טוענים שלב ב COD או במקרה של פיפא כשעושים PAUSE למשחק ! תמונה : http://i52.tinypic.com/2agm7m8.jpg קשה לראות מה רשום במסך הכחול כי זה מיד עושה ריסיט.. הטמפרטורות של הרכיבים מתחת ל60 אפילו במאמץ מפרט : E8400 לוח אם Asus P5KPL-CM 2GB זיכרון 550W CHIEFTEC כרטיס מסך INNO 460GTX תודה לעזורים !!
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום בתיקיה של התמונות אפשר לעשות שרואים את כל התמונות בקטן ואז ללחוץ פעמים בישביל לראות בגדול הבעיה אצלי שאני רואה תתמונות אבל שאני לוחץ על התמונה זה מראה לי תמונה אחרת וזה ברוב התמונות שלי קורה איך מסדרים את זה??
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם 1. יש ברשותי שני מחשבים ובשבוע האחרון שניהם לא נכנסים למצב שינה באופן אוטומטי אלא רק ע"י לחיצה על הכפתור של מצב שינה. 2. גם לאחר שאני עושה מצב שינה כפוי (ע"י לחיצה) הם לא נכנסים למצב שינה היברדי. האם משהו יודע על הבעיה אולי זה קשור לעדכונים או משהו כזה אשמח לקבל תשובה.
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
הי האם ניתן לשחק פיפא 17 במחשב עם השלט של אקסבוקס 1 באופן אלחוטי?? (ומשחקים אחרים כמובן) השלט מתחבר ומותאם באופן חוטי ואלחוטי(BT) למחשב בצורה תקינה. בתוך המשחק עצמו לא ניתן לתפעול באופן אלחוטי אלא חוטי בלבד. אני לא משתמש במתאם Xbox Wireless Adapter for Windows , האם השימוש בו מחוייב במציאות או שיש דרך אחרת לטפל בעניין? תודה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מדובר במחשב של סבא שרכש את המחשב הזה לפני חודשים בודדים. בזמנו ראיתי איפשהו שבגלל המעבד יש לפעמים חוסר תאימות ואולי כדאי להתקין XP. בפועל, יש על המחשב WIN7 ולא ראיתי חוסר תאימות מיוחד. אממה..הלקסמרק הענתיקה שלו, נדמה לי מדגם X5490 לא נמצאו לה דרייברים. בסופו של דבר לא זוכר מאיפה, הצלחתי למצוא אבל בפועל ההתקנה לא מתסיימת כי כשצריכים לחבר את הכבל USB וכו' זה כביכול לא "מוצא" את המדפסת. אני באמת לא יודע אם זה הדרייבר, המדפסת, המחשב או הכל ביחד. לפני שאני הולך וקונה לו מדספת חדשה אני באמת רוצה לוודא שזה לא משהו אחר שבסוף יגרום לכך שגם המדפסת החדשה תהיה בעיתית בנושא. רעיונות מישהו? נ.ב. מישהו מצא דרייבר שכזה ל-WIN7?
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
בעקבות תופעת ריסטרטים שהיו, לי עשיתי חיפוש ברשת לקוד - BCCode: a מה שהופיע לי אחרי הריטסטרט האחרון. הציעו שם לבדוק את הדרייברים. הדרייבר האחרון שהתקנתי לפני מספר חודשים היה לכרטיס המסך amd radeon hd 7700 שקניתי כחדש (לפני כן השתמשתי בגראפי שעל המעבד). כבר אז הייתה לי בעיה להתקין את הדרייבר ולבסוף נאלצתי להתקין וינדואס חדש (7-64) כי זה לא התקין על הוינדאוס הקודם (גם הוא היה 7-64). אם איני טועה הבעיות של הריסטרט, שקורות גם הרבה בעת הפעלת משחקים, התחילו איכשהו מאז. אחרי הבדיקה שהוצעה שם עם דרייבר verifier נמצא אכן שיש בעיה באחד הדרייברים וקיבלתי מסך כחול כזה שאחריו הצלחתי להעלות מע' הפעלה רק לאחר תיקון של וינדואס וריסטור. לא צויין איזה דרייבר וגם בהודעה שקיבלתי לאחר מכן בהת…
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי מחשב נייד יקר עם עט. (THINKPAD 14) ניסיתי לצייר עם 2 תוכנות ובשניהם יש לי בעיות. אז במקום לפתוח אשכול בתמיכה של מיקרוסופא.... אני בא מייד למומחים:) 1- תוכנת SKETCHBOOK 2015 הסרגלי כלים / שורת הפקודות נראים קצת מטושטשים. התוכנה עדכנית והרזולוציה שלי היא לא מטורפת (FHD ) אני מצרף תמונה. שימו לב ששורת הכותרת של התונה למעלה כן מופיעה בחדות כמו שצריך. אין לי מושג מה הבעיה וכל הדרייברים תקינים . 2- תוכנת FRESH PAINT של מיקרוסופט. אני תופס עם האצבע / עט את הסרגל כלים המרכזי, גורר אותו ימינה- הבחור הולך שמאלה. גורר שמאלה- הוא זז ימינה... יענו, בכיוון ההפוך. יש לכם ריעיונות מה הבעיה? תודה לכם.
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
קניתי פינת מחשב חדשה קומפלקט שחיברתי אתמול. הכל עבד רגיל אתמול רק לא היה לי אינטרנט בבית אז לא השתמשתי במחשב יותר מדי.. היום הכל היה רגיל, הצלחתי להתקין ביטדיפנדר ולבדוק דרייברים בזמן שאני מנסה לעדכן עברית כשפה שניה המסך משחיר והמחשב נכבה לרגע מסויים.. ואז התחיל מצב (יש לי חלון במארז) אני רואה את הווינדפורס של ה970 G1 דולק עם אור כחול והמחשב עושה רעש כאילו מתחיל לעבוד ואז מפסיק ואז שוב אותו הדבר ככה למשך זמן של איזה דקה עד שכיביתי אותו.. בדקתי חיווטים מבחוץ שהכל מחובר כמו שצריך. הדלקתי אותו שוב, הוא שוב עשה אותו תהליך פשוט עושה רעש כאילו הוא עולה ומפסיק עד שהוא מתייצב וממשיך להוציא סאונד לא ברור כל איזה כמה שניות ועדיין המסך לא עולה, כיביתי אותו כרגע לא נוגע ב…
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
היי. זה המפרט שלי המפרט: Intel Core i7-920 Gigabyte GA-EX58-UD5 לוח אם G-skill DDR3 6144MB 2048MBx3 1600mhz cl-9-9-9 24 זכרון Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE כרטיס מסך Samsung sh-s223 צורב Fractal R4 מארז Chieftec A-135 650W ספק כוח Thermalright ultra 120 extream 775 קירור למעבד Thermalright hr-01 bolt Crucial SSD Solid Series 128GB CT128M4SSD כונן קשיח SSD Western Digital WD Black WD2002FAEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s כונן קשיח אז ככה... כבר כמה שנים שיש לי את הבעיה הזו. ניסיתי להחליף הארדיסקים, אפילו קניתי …
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
לדוגמא : אני עובד עם המחשב ועם מסך רגיל והכל עובד טוב ויפה. נגיד עכשיו אני רוצה לחבר טלוויזיה עם כבל HDMI, איך שאני מחבר את הכבל למחשב, המחשב אוטומטית מזהה את הטלויזיה ומעביר את השידור אליה, מנסה לקבל ממנה את התמונה . איך אני יוצר מצב שכשאני מחבר את הטלוויזיה למחשב התמונה מהמסך הרגיל שאיתו אני עובד לא תיעלם ?? או במילים פשוטות, אני רוצה שכשאני מחבר את הטלוויזיה במחשב, המחשב רק יזהה את הטלוויזיה ואני אוכל להגדיר אותה דרך הגדרות של רזולוציה .?
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
כל התוכנות (פלש לדוגמא) מורדות בפועל ב 32 ביט (כלומר עמוד ההורדה בוחר את גירסת ה32 ולא ה 64)? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום, יש תוכנה מומלצת וחינמית ליצירת אימאג לדיסק הקשיח בחלונות 10? תוכנה כמו גוסט של נורטון. תודה
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
צהריים טובים, בעיה בקשר למחשב נייד לנובו שעודכן ל - Windows 10, לפני חודש בערך קיבלתי עדכון תכונות ל Windows 10, והסכמתי לעדכון, לאחר מכן בכל הפעלה של המחשב לאחר כמה דקות המחשב קרס (הופיעה המסך הכחול של ווינדוס) והופעל מחדש וכך הלאה, בשיחה עם מיקרוסופט ישראל הוסבר שיש לחזור לגירסא הקודמת ולפנות ללנובו ישראל לצורך קבלת עדכון ביוס ועדכון צ'יפים, פניתי ללנובו ישראל, אך שם נאמר שהם אינם יכולים לתמוך במחשב משום שהאחריות הסתיימה, כעת מערכת ההפעלה מחייבת לעדכן את המערכת, כשמתכוונים לכבות את המחשב יש רק עדכן וכבה אין אפשרות לכיבוי ללא עדכון, המחשב הוא מחשב נייד מחברת לנובו G710. אשמח לקבל פיתרון למצב. תודה והמשך יום טוב לכולם
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד Lenovo עם Windows 7, בשבוע האחרון, מסיבה לא ידועה יש לו אינטרנט (גם כשזה חוטי ואם אלחוטי) רק בSafe Mode - מצב לא כל כך פרקטי. כבר התקנתי לו עוד פעם את כל הדרייברים של הרשת ואין שינוי. הדבר המוזר הוא שהאינטרנט (גם בכרום וגם באקספלורר) קורס - לא נתקע או נותן שגיאה שלא מצליח למצוא אתר, אלא קורס לחלוטין. מה אפשר לעשות כדי לנתח את הבעייה/לפתור אותה? תודה רבה על העזרה! אלון
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שהתמונות מוצגות בצבע שחור - זה קורה עם כל התמונות שאני מעביר למחשב. במחשב אחר התמונות נראות רגיל. מצורפת דוגמא... מה יכולה להיות בעיה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום ישלי מחשב די ישן ואחרי שבאתי להעיר אותו מהמקלדת אולי דרך מצב שנה הוא לא הגיב. לחצתי על כפתור הדלקה כדי להעיר אותו. הוא לא הגיש אז לחצתי לחיצה ארוכה והוא גם אל הגיב יש כפתור של הספק מאחורה העברתי לצד השני וניתקתי את הכבל של הספק והוא נכבה. החזרתי שוב את הכפתור לצד שהיה והמחשב לא נדלק. העברתי לצד השני והוא שוב אל נדלק. הכפתור מצולם בתמונה יש שני צדדים לכפתור מה לעשות? בברכה דביר.
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם קצת פרטים המחשב שלי הוא מחשב נייד מדגם Toshiba L750d-15E לאחרונה שדרגתי מחלונות 7 לחלונות 10 בשדרוג האוטומטי ונתקלתי בכמה בעיות. יש לי ראוטר DUAL BAND שמפיץ 2 רשתות אלחוטיות: 2.4 ו-5. אני משתמש בכרטיס רשת אלחוטי מסוג Edimax EW-7722UnD. כשהשתמשתי דרך ווינדוס 7 הכל היה טוב ויפה והצלחתי לגלוש ב2 הרשתות האלחוטיות, ולאחר ששדרגתי לווינדוס 10 - התחילו הבעיות. הכרטיס רשת לא קולט את הרשת של ה5GHZ (גם הכרטיס רשת המובנה). ניסיתי לעדכן דרייברים ולשנות כל מיני הגדרות ע"פ כמה מדריכים ושום דבר לא עוזר. יתרה מזאת - כל פעם שאני מבצע עדכון כלשהו לכרטיס רשת אני מקבל את המסך הכחול עם השגיאה הבאה: SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED (athwbx.sys). הסרתי את כל הדרייברים של הכרטיס רשת…
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
משהו מאוד מוזר... המסך בן כמה חודשים,בזמן האחרון (פעם שנייה) כאשר אני מדליק את המחשב הנורית של המסך מהבהבת בלי סוף (בצבע רגיל...ירוק לא צהוב) ורק אחרי כמה דקות (בפעם הראשונה זה היה כמה דקות)ועכשיו בפעם השנייה רק אחרי כרבע שעה! הוא החליט לפעול אחרי רבע שעה של הבהוב...גם כשאר המחשב מכובה מהספק ורק המסך דולק הוא לא דולק כמו שהוא צריך לדלוק כאשר המחשב מכובה ורק המסך דולק (נורה צהובה דלוקה ברצף) אלה הוא מהבהב פעמיים בירוק ואז פעם אחת בצהוב וחוזר חלילה למה זה קורה?!?! המסך הזה חדש יחסית! האם זה יכול להיות בגלל שיש הרבה אבק שמצטבר עליו? ואם כן איך אפשר לטפל בבעיה? הרי אני לא יכול לכסות את המסך כל פעם....אני מקווה שזה לא משהו בספק כח שלו או משהו אין לי עצבים להתחיל להחליף את המ…
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים 4.1 (סאב וופר ו 4 רמקולי) של חברת shock (אין לי מושג איזה דגם, מערכת לא ממש חדשה) וגם כשהיא לא מחוברת למחשב היא עושה רעש מעצבן ורציף. ממה נובעת הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אוקי, רק הזכרה, פתחתי דיון לפני מספר ימים אחרי שקניתי זיכרון 256 והוא זיהה רק חצי.... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=19538 כמו שאמרו לי שם אנשים חכמים, החלפתי את הזיכרון לזכרון 256SDRAM של יונדאי, ועכשיו, כשעלה המחשב בפעם הראשונה, בספירה כשעולה המחשב הוא אכן ספר 320 (64קיים +256), וגם כשאני לוחץ על מאפיינים במחשב שלי הוא מזהה 320 ראם, הבעיה, שמאז הפעם הראשונה, בדרך כלל הוא לא סופר בהתחלה שם, עדיין במאפיינים במחשב שלי הוא מזהה 320, עוד בעיה, שמדי פעם, בעיקר בפעמים הראשונות שעשיתי ריסטרט הוא עשה איזה רעש כזה, מעין טחינה אבל לא כמו של הארד דיסק, הרעש נעלם אבל חוזר מדי פעם... רציתי לדעת: א. אם זה נורמלי שאין ספירה בהתחלה, ואם לא מ…
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אהלן - לפני כמה ימים מרחתי גריז טרמי על הכרטיס מסך שלי - והוא השתגע המעלות ירדו אומנם 6 מעלות אבל הרזולוציה הייתה נמוכה והיה אפשר רק 8 סיביות... (עכשיו אני חושב שזה כבר לא הכרטיס תקראו ותבינו) טוב - הלכתי לחנות שלכו אותו לבדיקה ואני כנראה מקבל חדש. בנתיים הביאו לי GeForce 256 32mb חלפוי (בבבבבבבבבעעעע) אני מכניס אותו - מפעיל את המחשב המסך לא נדלק והמאוורר על הכרטיס לא עובד - חשבתי שהכרטיס דפוק ! הכנסתי למחשב אחר - עוד כמה גדול ! עכשיו הכנסתי וודו 3 המסך שוב דלק ושוב הכנסתי למחשב אחר - ושוב עבד כמו גדול ! רק כרטיס אחד ישן תיכו עובד אצלי (בנתיים) הוצאתי אותו מפנטיום 1 ! מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום שלום ויום טוב לכולם לאחרונה המחשב שלי עושה לי צרות אני משתמש בWINDOWS XP לפעמים ... כמה פעמים ביום המחשב עושה לי RESET בצורה ספונטנית אין צורך לציין עד כמה זה מטריד עכשיו, אחרי כל פעם כזאת כאשר הוינדוס עולה הוא רושם שהקובץ PCI.SYS שנמצא בספרית דריברס בוידוס דפוק ושצריך לעשות לו ריפאר אבל כמובן שלא טרחתי לעשות זאת מכיון שאם בשלב הזה עושים RESET יזום אז הוינדוס עולה בלי כל בעיה ובכן מה מחובר לי לPCI ? כרטיס קול - נמצא שם יותר משנה לא נראה לי שזאת הבעיה כרטיס רשת - אולי יש נפילות מתח זעירות ברשת שגורמות למחשב לעשות RESET ? מודם - יכול להיות שקפיצות מתח שמגיעות מקו הטלפון ? 1 הוא דיגיטלתי 2 הוא מחובר לUPS IDE CONTROLER - אולי בגלל שכל הסלוטים מלאים הם צורכים יותר מידי מת…
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-