עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by erezo,

התקנתי מדפסת USB משולבת של CANON מדגם MX375 ושיתפתי את המדפסת למחשב השני, ובמחשב השני לחצתי "התחבר" על המדפסת שמותקנת במחשב הראשון, אני מדפיס בהצלחה משני המחשבים. יש רק דבר אחד שאני לא מצליח להבין: 1. אני מגדיר במחשב השני הדפסה ידנית משני צידי הדף, ההודעה על המשך ההדפסה משני הצדדים, תיבת הדו שיח קופצת במחשב הראשי (מחשב א') ולא במחשב ב', השאלה היא למה, והאם ניתן לשנות זאת? האם כך זה צריך לעבוד? תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by shaharazu,

שלום לכולם, רציתי לדעת האם קיים רכיב שיכול להגיד לי אם "ספק הכוח" תקין או לא? " " " "לוח-אם" " ? " " " "מעבד" " ? אני שואל משום שקרה לי מקרה בו חשדתי שהמעבד הוא זה שנישרף והכנסתי מעבד תקין ללוח אם שבדיאבד היה שרוף ומה שקרה זה שהוא שרף לי את המעבד התקין. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by nicknone,

זה נראה לי הפורום המתאים אז אני שואל פה. קניתי דיסק קשיח חיצוני בחיבור USB. קיבלתי ביחד איתו כבל USB קצר(15-20 סנטימטר). אמרו לי לי להשתמש רק בכבל הזה כי בארוך יותר יכולות להיות בעיות. באיזה אורך בערך האות משתבש בכבל USB רגיל? ולשים את הפילטרים שבאים עם המצלמות הדיגיטליות לכבל יעזור? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by dog,

בעקבות תופעת ריסטרטים שהיו, לי עשיתי חיפוש ברשת לקוד - BCCode: a מה שהופיע לי אחרי הריטסטרט האחרון. הציעו שם לבדוק את הדרייברים. הדרייבר האחרון שהתקנתי לפני מספר חודשים היה לכרטיס המסך amd radeon hd 7700 שקניתי כחדש (לפני כן השתמשתי בגראפי שעל המעבד). כבר אז הייתה לי בעיה להתקין את הדרייבר ולבסוף נאלצתי להתקין וינדואס חדש (7-64) כי זה לא התקין על הוינדאוס הקודם (גם הוא היה 7-64). אם איני טועה הבעיות של הריסטרט, שקורות גם הרבה בעת הפעלת משחקים, התחילו איכשהו מאז. אחרי הבדיקה שהוצעה שם עם דרייבר verifier נמצא אכן שיש בעיה באחד הדרייברים וקיבלתי מסך כחול כזה שאחריו הצלחתי להעלות מע' הפעלה רק לאחר תיקון של וינדואס וריסטור. לא צויין איזה דרייבר וגם בהודעה שקיבלתי לאחר מכן בהת…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אז אחרי חיפושים ברשת כולל בפורום פה, התברר שיש מצב שהכרטיס מסך החיצוני גורם לבעיה. ניתקתי אותו והנה שוב תוך כדי הרצת Ubuntu 11.04 המחשב פשוט קפא אחרי כמה דק' !. הרצתי MEMTEST במשך 3 שעות בלי שום שגיאה. מה עוד אפשר לעשות כדי לקבוע מי האשם בתקיעה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. טכנאי מחשבים החליף לי היום את הלוח אם(הקודם נדפק,והוא התקין לי לוח אם יד 2) יש לי במחשב 2 הארדיסקים,ואת C פירמטתי היום והתקנתי עליו את הוינדוס,ואת D לא פירמטתי(אני צריך לצרוב את החומר שלו בדחיפות) אחרי התקנת הוינדוס המחשב עלה הכל טוב ויפה,עשיתי ריסט ואז בהעלאת המחשב הופיעה הודעה בודדה: press a key to reboot וכשאני רוצה להגיע למצב בטוח הוא כותב לי: disk boot failure, insert system disk and press enter מה עושים? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. שלום רב, אתמול הרכבתי דיסק קשיח חדש, בלי לשים לב משכתי את הכבלים שיוצאים מהמארז מכפתור הריסטארט ומתחברים ללוח אם. עכשיו יש לי שמונה כבלים, בצבעים שונים ומספרים ואותיות שרשומות עליהם, מישהו יכול להגיד לי איך לחבר ע"מ שכפתור הריסטארט יפעל לי ? 8 כבלים והם : צבע מספר ואותיות שרשומים עליו אדום 1+5V לבן 2 מינוס D לבן 1 מינוס D ירוק D פלוס 2 ירוק D פלוס 1 אדום 2+5V שחור 1GROUND שחור 2GROUND את הסדר משמאל לימין בבקשה. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by [{AMD}],

אתמול זה התחיל שהדלקתי את האימיול ויצאתי החוצה וכשחזרתי אחרי 3 שעות המחשב לא פעל וגם היום השארתי את האימיול דולק הלכתי לביה"ס וכשחזרתי המחשב מכובה עוד פעם מה לעשות?????????????

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. המחשב חדש, יותקן עליו וינדוז 7 64 ביט. במחשב יהיו: SSD של סמסונג 500 גיגה ( 850 EVO ), ודיסק נוסף, שחור של ווסטרן 5 טרה. במחשב יהיו גם 16 גיגה זיכרון ראם. 1. האם יש טעם לחלק את ה- SSD לשתי מחיצות, נניח בשביל משחקים, כדי שלא יותקנו תחת פרוגרם, או שזה לא משמעותי? ( אני מתכוון גם לעשות אימג ל- C עם אקרוניס, ככה שענין המשחקים והנפח שיתפסו, יהיה רלבנטי לגיבוי ). 2. האם המחשב שלי יצטרך PAGE FILE , אם כן, איזה גודל מומלץ, והאם להקצות זאת במחיצה הראשונה של ווסטרן, או להשאיר על ה- SSD?

10. Started by proevo4ever,

היי, אני יודע שיש בביוס של הלוחות אם של ASUS פיצ'ר שנקרא EZ TUNING משהו כזה לבצע OC ו RAID בקלות האם דבר דומה קיים גם בלוחות אם של GIGABYTE והאם ניתן בעצם ליצור RAID מכל לוח-אם ? (אולי זה קיים כבר שנים ואני פשוט לא מודע)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. יש לי בעיה במחשב כל פעם שאני מפעיל משחק הוא אחרי כמה זמן או נתקע או מפעיל את עצמו מחדש או מביא מסך כחול שכתוב בו physical memory 0x000000f4 לפעמים אני יכול לשחק קצת ואז זה קורא פתאום ולפעמים זה מצחיל להתקע או להיות איטי בצורה מחרידה ואז זה קורה בדקתי עם זכרונות אחרים וזה עדין קורא החלפתי את הדיסק הקשיח לאחד אחר והחלפתי את הכרטיס מסך מה שנשאר לי שזה או הלוח אם או המעבד איך אני יכול לדעת מה מהם.... ויש אפשרות גם שהמחשב מתחמם לי ברגע שאני מפעיל את המשחק אם כן איך אני יכול לדעת כי ב SPEEDFAN אני לא יכול לדעת כי ברגע שאני נכנס למשחק אני לא יכול לבדוק אותו תודה לכם והמשך יום נעים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, רכשתי מחשב חדש לאחרונה, קיבלתי אותו אתמול, חיברתי אותו לחשמל מקלדת עכבר מסך כמו שצריך הדלקתי אותו, בפעם הראשונה הוא נדלק, ביקש CD בשביל להתחיל BOOT הכל טוב ויפה, הכנסתי את הדיסק של הווינדוס ועשיתי ריסט, מאז המחשב לא נדלק, הוא נכנס ללופ: כאשר אני מדליק את המחשב המאווררים עובדים על 100%, ואז הוא מתכבה, אחר כך נדלק לבד לסיבוב נוסף המאווררים שוב על 100% ואז יורדים לפעולה נורמלית, נדמה כאילו הוא נדלק , אבל אחרי 10 שניות מתכבה שוב. ניסיתי לדבר שם עם התמיכה והוצאנו זכרונות, איפסנו תביוס, ניסיתי לנתק דברים שיכולים לגרום לקצר, ושום דבר.. עדיין אותה תקלה. מפרט: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX לוח:GIGABYTE GA-EP45-DS4 כרטיס מסך:SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADE…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by nebula,

אז ככה, לאחרונה שמתי לב לבעיה בכרטיס קול שלי. או לא בדיוק בעיה, אבל משהו מוזר קרה: הכרטיס קול (SBlive Value) מוציא סאונד רק במצב של DirectSound. כלומר כל סאונד "רגיל" ממערכת ההפעלה לא שומעים, ובעצם המחשב מודיע לי הודעה שאין לו משאבים שקשורים בכלל לכרטיס קול כשזה נוגע לניגון קבצי מדיה דרך waveout (נגיד הסאונדים של ווינדוס, פלאש 6 וכד'). אבל שוב מה שמוזר שיש סאונד כאשר הוא מגיע מערוצי ה DX (משחקים, מדיה פלייר 9, ווינאמפ וכד'). הדוגמא הכי בולטת היא בעבודה עם ווינאמפ: כאשר אני בוחר את output Plugin של Directsound אז אני שומע סבבה. כאשר אני בוחר את ה Output Plugin של Waveout אז אני נתקל בהודעת שגיאה: No Sound Devices found. התקנתי את הדרייברים מחדש, הזזתי את כרטיס לסלוט PCI א…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש לי בעיה בהגדרות של הביוס, לא יכול להשתמש בהן, אז אני רוצה לעשות איפוס לביוס כדי שההגדרות יחזרו להיות פעילות שוב. הבעיה היא, שאני לא יודע איך עושים איפוס לביוס, וגם לא מצאתי תשובה במדריך שהורדתי מהאתר של גיגהבייט. אז איך אני עושה איפוס לביוס של 945P-G?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by koboc9,

קרוב משפחה שלי העביר אליי את המחשב שלו משום שהוא חיבר אליו דיסק און קי ואז המחשב נפל. ניקיתי את המחשב ואת המאוררים, המחשב נדלק אבל מסרב לעעלות, הוא מגיע עד למסך של בחירת המשתמש, מראה כיאילו הוא מתחיל אבל לא מגיע לשולחן העבודה. יש למישהו ריעון מה הסיבה לכך וכיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה רבה. שכחתי לציין- המחשב הוא סלרון, ומערכת הפעלה היא XP HOME.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי יש לי הארד דיסק נייד של WD יחסית חדש סך הכול שנה אצלי לפני כמה ימים אח שלי הפיל אותו ומאז הוא עושה בעיות מאוד קשות.... שאני מחבר אותו למחשב ולחשמל הוא עובד והמחשב קולט אותו אבל הוא לא נותן לפתוח אותו ולהיכנס לכונן ולקבצים בפנים והוא אחרי כמה דקות שנתקע הוא רושם לי הודעה שההארד דיסק לא מאותחל ואם אני רוצה לאתחל אותו...גם כשאני רוצה לאתחל אותו הוא נתקע באמצע ניסיתי לעשות איתחול מהוינדוס מהCMD וגם דרך תוכנה של WD וכלום לא עובד... אני חייב את עזרתכם נגמרה האחריות שלו ולא בא לי לזרוק 500 שקל לפח...אני לא מדבר על לשחזר את כל המידע שלי את זה כבר הבנתי שהסיכוי אפסי אבל לפחות שיעבוד... תודה לעוזרים.....

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by RusTy,

יש לי AMD Athlon Xp 2500 Gigabyte 7N400L-1 Radeon 9800 Non Pro C3 128Mb Geil 256x2 Golden Dragon 3200 המחשב עבד הכל סבבה הייתי בוינדוס , פתאום הוא מתכבה לבד אני מדליק לא עובד , לא עשה ציפצופים , ניתקתי הכל מהספק חיזקתי את הקירור למעבד , זיכרונות , וכרטיס מסך , אני מחבר המחשב משמיע צפצוף ארוך של איזה 2 שניות כל 2 שניות , ניסיתי לחזק אלף פעם כל חלק וחלק והוא נדלק פעם אחת , בטעינה של הוינדוס הוא נתקע , עשיתי ריסט והצג לא עובד המחשב דולק , אבל לא רואים כלום , הוא הביא לי גם צפצוף אחד של 2 שניות וזהו המחשב רק חזר לפני 3 ימים מתיקון (ב PCH) בבקשה אני מתחנן , מישהו יכול לעזור לי ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by VolTAge,

לפני כשבוע פירמטתי את המחשב פירמוט אחד רגיל והתקנתי Winme שוב... ופתאום כל הבעיות התחילו לי מאז כל פעם שאני מפעיל את המחשב ישר ה Ram usage יורד לי ל77% כשמה שמופעל לי ב System tray זה האיסיקיו ואם אני בכלל מפעיל מוזיקה ומירק אז זה יורד לי מתחת לחמישים אני לא יכול לשמוע שיר נורמלי... יש לי 128 ראם ומקודם זה לא קרה לי (אבל בכל זאת אני קונה עוד) אבל עדיין מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה תודה - זאת לא בעיה פרטית שלי, אלא של חבר שלי, אני כותב את זה בשמו.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. בעקבות HOTFLASH תקין אני כותב מילים אלו דרך מחשב שחזר מהמתים. הייתה לנו בעיה אחת: המחשב עלה וביקש שאני אלחץ F1 כדי להמשיך, והמקלדת לא עבדה. שמתי ג'אמפר על הלוח ליד המיקום של המקלדת-אינפוט והיא עבדה. הבעיה היחידה היא שהוצאתי את הג'אמפר מהFPIO2 (שזה אוסף של פינים שקשורים לכ.קול). שהחזרתי את הג'אמפר לא היה סאונד (ואני לא יודע אם היה לפני זה, כי המחשב לא עלה עד שהוצאתי משם את הג'אמפר). בכל אופן, לפני הHOTFLASH היה סאונד. הוצאתי את הג'אמפר מפה: 1 ::::::: בעקרון ה2 האחרונים משמאל לימין. 2 קראתי בחוברת של הלוח וראיתי שהמקום שהוצאתי את הג'אמפר ממנו היה VCC במספר 2, ובמספר 1 היה SPDIF-OUT. העברתי את הג'אמפר לשורה 3…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by logos,

ואני בטוח שזה אמיתי כי הXP הודיע לי פתאום שנגמר המקום של הזיכרון הווירטואלי! וכל זה קרה בשניה, שניה אחת הניצול היה על 150 בשניה קפץ ל700!! הייתי שם צילום מסך אבל נבהלתי שהמחשב נתקע והכל ועשיתי ריסטרט בלי לחשוב... WTF HAPPEN???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by EliaYek,

אנשים יש לי במחשב את הבעיה של מסך המוות הכחול בקיצור ניסיתי לעשות תיקון לווינדוס אבל כל פעם שרציתי לעשות משהו המסך היה נכבה לי ( המחשב עובד אבל המסך נכבה ) והמסך לא היה נדלק בלי הדלקה מחדש של המחשב ניסיתי להחליף מסך - לא עוזר , אותה תקלה ניסיתי להחליף כבל - לא עוזר , התקלה נשארת זה בדוק בעיה חומרתית? ( כרטיס מסך או מאורר? ) או אם למישהו יש עוד רעיון? כרגע המחשב במצב שצריך לו REPAIR + כרטיס מסך דפוק?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by יהודה18,

לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להיתקע, פשוט להיתקע. זאת לא בעיית תוכנה כי פשוט לא יכלתי לעשות כלום, לא ctrl alt del ולא כלום, רק ריסט. אח"כ זה התחיל להיתקע גם באמצע אתחול המחשב, למשל הייתי יכול להיתקע במסך שרואים את הלוגו של אקספי. עשיתי הכל, הרצתי סריקת וירוסים, סריקת דיסק (scandisk), איחוי דיסק ואפילו סיסטם רקוברי, ושוב הכל מהתחלה ועדיין, המחשב מסרב לעבוד. כל הנסיונות האלה הביאו אותי למסקנה שזו בעיית חומרה. פתחתי היום את המחשב (המארז) וגליתי שהמאוורר על המעבד לא עובד, נגעתי במעבד והוא היה רותח, כנ"ל הזכרון הפנימי. ובקיצור.. המחשב פשוט לא עובר את השלב הראשון שהוא מראה איזה כרטיס מסך יש לו ולא עולה. מי שיכול להגיד לי, או לנסות לחשוב מה הבעיה אני ממש אודה לו ! נ.ב המחשב הוא פ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by SEFi,

והאם זה הגיוני שנדפק לי הביוס בכול צורה שהיה? עם איזו תוכנה? ואם אפשר להרחיב בבקשה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Imtheman,

יש לי מחשב עם הלוח הנ"ל המסך (שנבדק על מחשב אחר ונמצא תקין והוחלף במסך אחר שהראה בדיוק אותה בעיה )ישר בהדלקה (גם בביוס )מרצד מישהוא מכיר תופעה כזאת ?

25. עשיתי פלאש לביוס עם הקובת awdflash.exe ועכשיו זה רושם לי תוך כדי העדכון image file is not original bios bios image file checksum not zero מה הבעיה ???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים