עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by SEangel,

לאחרונה החלפתי כרטיס מסך מ9200SE ל6200 מאז ההחלפה המחשב קורס כל כמה זמן- סימנים מוזרים על המסך ואז המסך מחשיך (לפעמים זה מתחיל מסימנים קטנים במעט מקומות, ואז המחשב עוד מתפקד, ואז, מתישהו זה מתפשט לכל המסך והמחשב קורס) (המפרט שלי לוח אם VER2.0 NF7 זכרונות GEIL 512X2 (הכחולים האלה) AMD בארטון 2800+ (כרגע לא על אובר קלוק) 2 הארד דיסקים, די וי די וצורב די וי די) חשבתי שזה אולי בגלל הספק (ג'נרי אבל כתוב עליו 500W) או אולי בגלל שהמאורר של הצ'יפסט לא עובד (כבר הרבה זמן, אז זה פחות סביר שבגללו)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by King Of Action,

בעקבות הורדות נרחבות בקאזה המקום ב-c כמעט נגמר ונגיד עומד על 100 מגה. לפתע אני מדליק את הקאזה והנה קורה משהו מוזר ביותר : נעלמים לי איזה חצי מקבצי ההורדה או יותר . לאחר בדיקה קצרה והסקת מסקנות הבנתי שההרדיסק מוחק אוטומטית קבצים לא חיוניים כמו קבצי ההורדה בקאזה כדי לפנות מקום בכונן. זוהי תופעה מעצבנת ביותר בשבילי הרי תארו לכם שהורדתם כבר 650 מגה וחסר לכם 10 מגה ואתם מדליקים את הקאזה ולפתע קובץ ההורדה נעלם (אפילו בשביל מישהו עם אינטרנט מהיר-כמוני). איך מונעים זאת ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ron99,

קבלתי את המצלמה מחבר ואין לו את הדיסק התקנה. על המצלמה לא רשום איזה חברה. היא נראת ככה : וזה מה שרשום לה בלשונית על הכבל חיבור ל-USB : USB PC CAMERA MODEL: DC-2110 MAD IN CHINA

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. לא מזמן עשיתי FORMAT על המחשב שלי בכל המחיצות הקיימות ובכל הHDD שיש לי התקנתי WINDOWS 2000 SERVER (אני יודע לא משהוא ) . לצערי הרב WINDOWS 2000 לא התאים לי מסיבות שונות כל שהן ואמרתי לעצמי טוב אני אכניס את ה HDD של ה 20GB לעבודה נתקין עליו WINDOWS 98 ושהוא יהיה MASTER וכך עשיתי מאותו הזמן ואולי קצת אחרי כאשר אני שומע מוזיקה וגם באינטרנט השירים קופצים לי גם קליפים וכל מה שקשור למולטימדיה , שאלתי משהוא שמבין בזה והוא אמר לי שיכול להיות שיש לי התנגשות עם הכרטיס רשת והכרטיס קול (שניהם ON BORD ) אגב יש לי כרטיס רשת כי יש לי ADSL לקחתי כרטיס רשת אחר התקנתי אותו וכמובן שעשיתי את הONBORD בDISAIBLE הדבר עזר באמת אבל עדין יש לי קצת קפיצות מעצבנות ולא מוסברות ואני לא מבין למה יש …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by [{AMD}],

אתמול זה התחיל שהדלקתי את האימיול ויצאתי החוצה וכשחזרתי אחרי 3 שעות המחשב לא פעל וגם היום השארתי את האימיול דולק הלכתי לביה"ס וכשחזרתי המחשב מכובה עוד פעם מה לעשות?????????????

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, רכשתי מחשב חדש לאחרונה, קיבלתי אותו אתמול, חיברתי אותו לחשמל מקלדת עכבר מסך כמו שצריך הדלקתי אותו, בפעם הראשונה הוא נדלק, ביקש CD בשביל להתחיל BOOT הכל טוב ויפה, הכנסתי את הדיסק של הווינדוס ועשיתי ריסט, מאז המחשב לא נדלק, הוא נכנס ללופ: כאשר אני מדליק את המחשב המאווררים עובדים על 100%, ואז הוא מתכבה, אחר כך נדלק לבד לסיבוב נוסף המאווררים שוב על 100% ואז יורדים לפעולה נורמלית, נדמה כאילו הוא נדלק , אבל אחרי 10 שניות מתכבה שוב. ניסיתי לדבר שם עם התמיכה והוצאנו זכרונות, איפסנו תביוס, ניסיתי לנתק דברים שיכולים לגרום לקצר, ושום דבר.. עדיין אותה תקלה. מפרט: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX לוח:GIGABYTE GA-EP45-DS4 כרטיס מסך:SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADE…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ^oz,

טוב, קניתי מערכת חדשה שלא מפסיקה לעשות לי בעיות, כרגע הבעיה הכי מעצבנת זה הצורב, מחובר ל primery ide והוא היחיד, הביוס מזהה אותו כcd-rw , הווינדוס מזהה אותו כcd-rw תוכנת הצריבה (nero) מזהה אותו כצורב, והבעיה היחדה שנותרה היא שהוא לא צורב, קיבינימט הצורב פעל מצוין לפני יומיים ופתאום כנראה חסר לו משהו שם (אני כל כך כועס על כל המחשב הזה) נורת הקריאה נדלקת (הנורה הירוקה) כאשר נורת הכתיבה\צריבה לא (הנורה הכתומה), והוא תוקע לי את כל המחשב עד שאני חייב לעשות hard boot (כל זה כשאני מנסה לצרוב) מה אתם חושבים הבעיה נ.ב: החלפתי מדיות, שם לא טמון הפתרון ??? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by jfkk,

שלום 1 חיבורי ה-usb מקדימה אינם עובדים הורדי דריוור chipset ללוח. 2 בעת חיבור אחת מיציאות ה-usb מאחור יש לי מסך כחול . האם זו בעיה בלוח http://srv2.jpg.co.il/5/5265e6bf03b07.jpg http://srv2.jpg.co.il/8/5265e706af804.jpg תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. צהוריים טובים לכם, רכשתי את הכרטיס קול הנ"ל לפני כשבוע ובנסיוני להתקין אותו, ממש בסוף כשהדרייברים מותקנים (ב-WIZARD), הוא נתקע ולא מסיים את ההתקנה. כל המחשב נתקע באותו רגע ולא חוזר לעצמו. הדבר מוביל גם אחרי ריסט לאי-זיהוי של צורבי ה-DVD שלי, הכרטיס קול OB אפילו ועוד משהו של PLUG & PLAY ב-DEVICE MANAGER. אם אני עושה את זה ב-SAFE-MODE, אז הוא כן מסיים את ההתקנה עד הסוף, רק שכאשר עושים ריסט ה-WINDOWS נתקע עוד ב-STARTUP שלו (הסימן הכחול פשוט נתקע ומפסיק לזוז, וזה נשאר ככה), ואז המחשב עולה רק אם בוחרים ב-LAST CONFIGURATIONS THAT WORKED. פרמטתי את המחשב, מאחר והוא גם ככה היה צריך פרמוט (אני מחזיק כבר את המערכת הפעלה יותר מ-5 שנים בלי פרמוט), ואחרי הפרמוט התקנתי אותו ונדמ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. לפני התיקון שעשיתי לווינדוס הייתה לי תופעה של מסכים כחולים במשחקים אז עשיתי תיקון ועכשיו כל הזמן המשחקים קורסים ורושם לי ארור,אני יכול לשחק חצי שעה וזה יקרוס ולפעמים גם 2 דקות עדכנתי את כל הדרייבירם החדשים יש לי VISTA 64BIT עם כרטיס מסך 4850 אבל גם אחרי תיקון לווינדוס לא התשנה כלום ואני די עובד עצות בדקתי גם טמפרטורות הכול תקין ואני לא מוצא שום סיבה. יש הצעות? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש לי חבר ששכח את הסיסמת המחשב שהוגדרה בביוס.בלעדיה לא ניתן לגשת למחשב בכלל. האם יש אפשרות? ואם כן איך, לפענח א הסיסמה, לעקוף אתה או למחוק אותה מקווה שלא טעיתי בפורום

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by bboysmoke100,

מפרט: I5 4670K GTX 770 8GBRAM SSD 130GB טוב אז אחרי שניקיתי את המחשב מבפנים עם פן קר התחילה הבעיה, איך שאני מתחיל לשחק במשהו כבד והמחשב צריך יותר כוח הוא פשוט נתקע כמו BLUESCREEN אבל עם צבעים אחרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by eizik26,

שלום אנשים. אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי. יש לי HTPC שיש בו מקום רק להארד דיסק אחד. כרגע יש לי 40 גיגה בחיבור IDE ואני רוצה להחליף אותו ליותר גדול אבל בחיבור SATA. האם זה אפשרי? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש לי בעיה כבר אולי איזה שנה, כשאני מוריד באמיול או סתם כשאני משחק במחשב או שומע מוסיקה או אפילו גולש באינטרנט, מידי פעם המחשב שלי ניתקע! ניתקע זה אומר שהנורה של המסך הופכת לכתומה מצהובה, האינטרנט מתנתק, ואם אני שומע מוסיקה באותו זמן שהמחשב קופא אז המוסיקה פשוט חוזרת על אותו ביט של חצי שניה עוד ועוד ואי אפשר לצאת מזה חוץ מלעשות ריסט ידני :-[ ואני לא באובר קלוק או משהו כזה... מפרט מחשב: לוח אם abit is7-e כרטיס קול creative audigy מעבד של אינטל 2.0 ג'יגה הארד דיסק של ווסטרן דיגיטל 80 ג'יגה 8 מגה באפר 7200 עוד משהו? תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Blah,

המסך כבר איזה חצי שנה מתכווץ ונפתח, ולפעמים הוא נשאר מכווץ לכמה ימים. לפעמים אני נותן מכה (כן אני יודע שזה לא בסדר.. ) וזה מסתדר אבל עכשיו הוא גם התחיל להראות לי דברים כפול, לא בדיוק כפול אבל כאילו צל של כל דבר. המסך הוא Acer 76e 17' יש לי אותו כבר 4 שנים ואין לי כסף לחדש.. כמה אתם אומרים יעלה לי לתקן את זה, אם בכלל אפשר ? תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Ovid,

הייתה לי בעיה במחשב שהוא לא עלה, אחרי שעשיתי clear cmos אחרי קצת משחקים זה עזר והמחשב עלה. אחרי פחות משבוע ,כיביתי אותו בלילה ובבוקר הוא כבר לא נדלק... ניסיתי לעשות שוב פעם clear smos ,לשחק עם הזיכרונות ,הוא עלה עד השלב של להגיד לי להיכנס לbios והוא לא יכול להמשיך ואז שוב התחיל לא לעלות... מה כולה להיות הבעיה? זאת בעיית חומרה או משהו אחר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by shahar91,

שלום, אתמול המחשב שלי התחיל לתפקד מוזר הוא נכבה לי כל הזמן - לפני שהוא מעלה את הווינדוס, אחרי שהוא מעלה את הווינדוס, כשאני נמצא בbios או בsafe mode. אני שם לב שכאשר הוא עוד מצליח לשרוד כמה שניות בעליה של הווינדוס 7 אז הוא תקוע לגמרי. רציתי לדעת יש מצב שזה וירוס? או שיכול להיות שהספק לא מתפקד כמו שצריך? תודה רבה לכל מי שיכול לעזור

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by raz002,

שלום, קניתי לפני שבוע מחשב חדש עם מעבד 2 ליבות E7500. משום מה המחשב עושה רעש של צ'יקצוקים כאלה קולות קטנים (לא קשור למאווררים) מאיפה זה יכול לנבוע? בנוסף, אתמול הוא נכבה לי סתם ככה בלי סיבה ושוב אני מזכיר מדובר במחשב חדש. מה יכול לגרום לזה? תודה מראש !

19. Started by mzk,

יש לי מחשב אך ללא חיבור לרשת. האם יש אפשרות לחיבור לאינטרנט ע"י מתאם רשת/מודם סלולארי, מה מביניהם, ומה ההבדלים ביניהם, ומה ממולץ. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by E.Sin,

הי האם ניתן לשחק פיפא 17 במחשב עם השלט של אקסבוקס 1 באופן אלחוטי?? (ומשחקים אחרים כמובן) השלט מתחבר ומותאם באופן חוטי ואלחוטי(BT) למחשב בצורה תקינה. בתוך המשחק עצמו לא ניתן לתפעול באופן אלחוטי אלא חוטי בלבד. אני לא משתמש במתאם Xbox Wireless Adapter for Windows , האם השימוש בו מחוייב במציאות או שיש דרך אחרת לטפל בעניין? תודה למגיבים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Buffer,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש. הוא נדלק בהתחלה לכמה דקות ואחרי ריסט הוא לא נדלק יותר הוא נכנס ללופ של ריסטרט, עולה מסך שחור והמחשב נכבה שוב.. אפילו הביוס לא עולה... מה עושים? בבקשה עזרה. מעבד AMD 5600 לוח asus m3n78-em תודה ניקיתי CCMOS ועולה המסך של הפוסט אבל שם זה נתקע, אם אני מנסה להיכנס להגדרות הוא מפעיל את עצמו מחדש שוב. =\ עריכה 2: אני מקבל את ההודעה הבאה, לפני שהוא נכנס לאטרף של ריסט(שאגב חזר): Express gate is not installed on your system or the installation is incomplete. To get internet access within seconds of starting your computer, please express gate installers to install express gate אין לי מושג מה הוא רוצה ממני, כשעוד יכולתי ביטלתי את ההדלקה מהירה בביוס....

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by יהודה18,

לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להיתקע, פשוט להיתקע. זאת לא בעיית תוכנה כי פשוט לא יכלתי לעשות כלום, לא ctrl alt del ולא כלום, רק ריסט. אח"כ זה התחיל להיתקע גם באמצע אתחול המחשב, למשל הייתי יכול להיתקע במסך שרואים את הלוגו של אקספי. עשיתי הכל, הרצתי סריקת וירוסים, סריקת דיסק (scandisk), איחוי דיסק ואפילו סיסטם רקוברי, ושוב הכל מהתחלה ועדיין, המחשב מסרב לעבוד. כל הנסיונות האלה הביאו אותי למסקנה שזו בעיית חומרה. פתחתי היום את המחשב (המארז) וגליתי שהמאוורר על המעבד לא עובד, נגעתי במעבד והוא היה רותח, כנ"ל הזכרון הפנימי. ובקיצור.. המחשב פשוט לא עובר את השלב הראשון שהוא מראה איזה כרטיס מסך יש לו ולא עולה. מי שיכול להגיד לי, או לנסות לחשוב מה הבעיה אני ממש אודה לו ! נ.ב המחשב הוא פ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by SEFi,

והאם זה הגיוני שנדפק לי הביוס בכול צורה שהיה? עם איזו תוכנה? ואם אפשר להרחיב בבקשה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי, מצאתי את זה אתמול - זה כשאני נכנס למשחק אחרי איזה כמה דקות בתוכו אני שומע את הסאונד כאילו ב- slow motion, ונניח את הדיבור של האנשים - tttaaaaakkkiiinngg fffiiirrrreeee. אבל זה לא קורה בעלייה הדרגתית - זה פתאום קופץ שהסאונד מתעוות, אני מניח שזה רק סימן, ולא באמת הבעייה שהסאונד מתעוות... אם אני מנסה לצאת מהמשחק - הוא מרסט את המחשב, אם אני ממשיך לשחק - אחרי כמה דקות הוא גם מרסט. מה זה יכול להיות? דרך אגב - היה לי את זה פעם, חשבתי שזו בעיית התחממות בכרטיס מסך, קניתי את הקירור Heatpipe של זלמן כולל המאורר שאותו שמתי על החוזק המירבי, וזה נגמר. אבל עכשיו זה חזר.. יכול להיות שזאת בעיית תוכנה? נ.ב. - זה קורה אך ורק בתוך משחקים. תודה לעזורים..

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by shoomil,

המחשב עובד קצת איטי וסרטים עובדים לאט לפעמים והמחשב בסדר כי במסך רגיל זה היה עובד לי בסדר עד שחיברתי את הLCD האם זה יכול להיות קשור בכבל ? יש לי כבל VGA כבל DVI יכול לשנות או שאין קשר יש לי מסך 32 FULL HD תודה גדולה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים