תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
הבאתי מחשב חדש עם מסך של DELL 23 אינץ' ושמתי בו את הרזולוציה המקסימלית 1920X1080 וכששמתי ברקע שולחן עבודה תמונה שהייתה במחשב הישן התמונה הופיעה בחצי מסך למה זה ככה ואיך ניתן לשנות? תמונה אמורה להתאים את עצמה לכל מסך.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר נשבר לי מזה, קניתי מחשב חדש, שלפי כל התוכנות שבודקות ביצועים (כולל systemrequirementslab) אני אמור להריץ את כל המשחקים שיצאו עד היום על ההגדרות הגבוהות ביותר עם 60+ FPS, אבל המצב האמיתי הוא שאני מריץ משחקים (כמו רומא 2 שיצא עכשיו) על ההגדרות הכי גבוהות רק ב40-8 FPS, הגעתי ל8 FPS!! הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן, ולפי ווינדוס אפדייט גם האחרים, אין לי מושג מה לעשות, האם הציפיות שלי מהמפרט גבוהות מדי? הנה הוא: כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE 690 GTX מעבד: INTEL CORE QUAD 6MB I5 4670 3.4 GHZ זיכרונות: RJ X G.SKILL 2X4 DDR3 1600MHZ קירור למעבד: CORSAIR H80I ספק: ENERMAX NAXN 750 W דיסקים קשיחים: SAMSUNG 840 PRO SATA3 128 SSD 2TB S3 7200 64MB SEAGATE
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה התחילה כאשר עשיתי ריסטארט למחשב. הפעלתי מחדש, הגעתי למסך לוגאין ולא הצלחתי להגיע למצב שבו אני מכניס סיסמה. מצאתי שהבעיה היא שלא המקלדת ולא העכבר של הלפטופ עובדים. בהתחלה יכולתי לחבר עכבר אלחוטי, אך כאשר ניסיתי לעשות Troubleshooting בווינדוס גם הוא הפסיק לעבוד. חשוב לי לציין שהמקלדת והעכבר (וגם מקלדת ועכבר חיצוניים ב USB) עובדים היטב ב BIOS וגם ב Recovery של ווינדוס, אך ברגע שאני מגיע למסך הלוגאין של מערכת ההפעלה הם מפסיקים לעבוד. אני יכול לעלות עם גרסה ניידת של ווינדוס מדיסק און קי, עם גישה לקבצי מערכת ההפעלה המקורית (בכונן C), וגם שם המקלדת והעכבר עובדים. מה שאין לי זה יכולת להעלות את הווינדוס המקורי שעל המחשב, ולהסיר/להתקין דרייברים משם לד…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, נסתי לגבות את תקית הפרופיל של פיירפוקס ואני רואה שפשוט אחרי שאני מחליף את התקיה המקורית ושם את הגיבוי , זה פשוט לא ממפעיל לי את פיירפוקס. אפשר עזרה עם זה איך מגבים? session manager נותן אפשרות גיבוי ושחזור , אך האם ניתן לגבות session אבל להחזיר את הsession הזה מבלי להתקין את התוסף session manager? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, מצאתי את זה אתמול - זה כשאני נכנס למשחק אחרי איזה כמה דקות בתוכו אני שומע את הסאונד כאילו ב- slow motion, ונניח את הדיבור של האנשים - tttaaaaakkkiiinngg fffiiirrrreeee. אבל זה לא קורה בעלייה הדרגתית - זה פתאום קופץ שהסאונד מתעוות, אני מניח שזה רק סימן, ולא באמת הבעייה שהסאונד מתעוות... אם אני מנסה לצאת מהמשחק - הוא מרסט את המחשב, אם אני ממשיך לשחק - אחרי כמה דקות הוא גם מרסט. מה זה יכול להיות? דרך אגב - היה לי את זה פעם, חשבתי שזו בעיית התחממות בכרטיס מסך, קניתי את הקירור Heatpipe של זלמן כולל המאורר שאותו שמתי על החוזק המירבי, וזה נגמר. אבל עכשיו זה חזר.. יכול להיות שזאת בעיית תוכנה? נ.ב. - זה קורה אך ורק בתוך משחקים. תודה לעזורים..
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שאני מתקין את הכרטיס מסך שלי ב XP ,אני מפעיל מהתחלה את המחשב ואז המחשב מראה לי שלא התקנתי את הכרטיס מסך כלומר הוא עושה לי את הצבעים הכי נמוכים שזה אומר שהכרטיס מסך לא מותקן ,מה לדעתכם הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, קניתי לפני איזה שנה כרטיס פוסטקארד עם 4 ספרות דיגיטליות, הגיע איתו איזה חוברת קודים קטנה שלא הצלחתי לפענח אותה (והספיקה ללכת לאיבוד מאז) קניתי את הכרטיס במטרה להפסיק "לנחש" מה קורה כל פעם שיש צפצופים או מסכים שחורים בתקווה שזה יראה לי בדיוק מה להחליף אבל אני פשוט לא יודע איך להשתמש בדבר הזה... יש מישהו בעל ניסיון שמוכן לשפוך קצת אור על הכרטיס הזה? הוא מחליף קודים כמו משוגע ואני לא יודע מה זה אומר אף פעם! יש לי עכשיו מחשב שפעם בתקופה מחליט שהוא לא עולה עד שלא מוציאים ומחזירים את הכרטיס מסך שלו... אני מנסה לגלות תבעיה עם הפוסטקארד אבל אין לי מושג איך להתקדם עם זה... אשמח לשמוע קצת פרטים ממישהו שמשתמש בו...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היוש. הלך לי כונן ssd 128g במחשב נייד בן כשנתיים. מחפש כונן אך כל המקומות שמצאתי מחזיקות את הגרסה הארוכה יותר פיזית. אשמח להכוונה היכן ניתן לקנות. תודה! מצרף תמונה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
בדירה הקודמת היה לי את האינטרנט של בזק והוא עבד פצצה גם בקאונטר סטרייק. לפני כשבוע עברתי דירה והאינטרנט של בזק היה איטי (בגלל תשתית) אבל בכל זאת בקאונטר סטרייק היה לי פינג ממש טוב (50-80 טוב ביחס לישראל). ובכל זאת נאלצתי לעבור לאינטרנט של הוט (מקבל 500 מגה בקו ישיר) לטובת צרכים אחרים והוא פשוט פצצה מכל בחינה חוץ מקאונטר סטרייק שם אני מקבל פינג 80-100 שזה כבר גבולי. ניסתי לפתוח פורטים ובכל זאת זה לא עזר. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בומים מהדיסק הקשיח כל איזה כמה שניות הוא עושה בום בום בום זה רעש ממש מטריף והוא די חזק! זה מהדיסק הקשיח בוודאות פתחתי את המארז וזה מגיע ממנו 100%. לקחתי לאייבורי אמרו שהחליפו אבל עדין הבעיה נמשכת! הדגם הוא WASTERN DIGITAL 5001AALS. מה אפשר לעשות/לבדוק/לנסות? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בעקבות הורדות נרחבות בקאזה המקום ב-c כמעט נגמר ונגיד עומד על 100 מגה. לפתע אני מדליק את הקאזה והנה קורה משהו מוזר ביותר : נעלמים לי איזה חצי מקבצי ההורדה או יותר . לאחר בדיקה קצרה והסקת מסקנות הבנתי שההרדיסק מוחק אוטומטית קבצים לא חיוניים כמו קבצי ההורדה בקאזה כדי לפנות מקום בכונן. זוהי תופעה מעצבנת ביותר בשבילי הרי תארו לכם שהורדתם כבר 650 מגה וחסר לכם 10 מגה ואתם מדליקים את הקאזה ולפתע קובץ ההורדה נעלם (אפילו בשביל מישהו עם אינטרנט מהיר-כמוני). איך מונעים זאת ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי מצלמת רשת של חברת chicony דגם icam 6185- מצלמה+מיקרופון מובנה המחשב שלי עונה לדרישות מערכת מינימום שלהם. התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם המצלמה- מזהה וידאו אך לא קול במיקרופון המובנה. במנהל התקנים רשום תחת התקנים אחרים: usb2.0 audio device בסימן שאלה צהוב (כשאני מוציא את הכבל הוא כמובן נעלם) במחשב אחר זה תקין- ז"א הבעיה לא במצלמה. ניסיתי להחליף ל- usb אחרים- לא תקין התקנתי sp3 – לא תקין ניסיתי להוריד דרייברים אחרים דרך האינטרנט- ללא הצלחה. אני כבר מיואש ולא מוצא פיתרונות..... יש הצעות??? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. לאחרונה קיבלתי במתנה שני מסכי מחשב לא חדשים כ"כ בגודל 23 אינץ, אך הבעיה הינה ששניהם בעלי חיבור VGA ואילו ללפטופ שאליהם אני מעוניין להתחבר יש יציאת HDMI יחידה. חשבתי על חיבור של ממיר HDMI-VGA ולחיבור הVGA לחבר מפצל VGA שיגיע לכל אחד מן המסכים. החשש הוא שמה שיקרה זה הפשוט יוצג על שני המסכים אותה התצוגה ואילו המטרה היא פיצול מסכים בין שניהם. אשמח לתיקון לתכנון או לדרך יותר חכמה/ יעילה לבצע זאת. שבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
במקור היה לי windows 98 והסאונד עבד מעולה עכשיו שידרגתי ל-Windows XP PRO ועכשיו הוא לא מזהה את הכרטיס קול בכלל ואין סאונד, אין לי גם את הבקרה על הווליום בכלל כי המחשב לא מזהה את הכרטיס, במנהל ההתקנים יש Multimedia Audio Controller אבל הוא עם סימן שאלה צהוב ואני לא יודע איזה דרייבר להתקין לו ומאיפה אני משיג את הדרייבר השאלה שלי היא איך אני יודע איזה כרטיס קול זה ואיך אני משיג את הדרייבר שלו? בתודה, ניב
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה כונן ה - DVD שלי מזהה רק מדיות של CD-ROM השאלה שלי היא אם אפשר להתקין איזשהו דרייבר או שאני חייב לקנות כונן חדש? תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי כרטיס מסך חדש דרך הקניה הקבוצתית הפעלתי crysis 1 לפני הקניה עם הכרטיס GPU של אינטל ה3000 וזה עבד (על הגדרות נמוכות) בלי בעיות היום התקנתי את הכרטיס החדש (חובר לספק 520W של אנטק NEO ECO שמגיע עם 2 חיבורים לכרטיס מסך) הכל הותקן המחשב עלה הותקנו דריברים 13.1 הכל עובד יפה (הפעלתי NFSMW עובד מדהים) שאני מפעיל CRYSIS אני שומע רעשים מכיוון הכרטיס מסך (בדקתי שזה לא מאווררים) רעשים שאני יכול להגיד שהם לא מכנים אך תלויים במה שמוצג בזמן טעינת מסך אין רעש בתפריטים יש ישמח לקבל עזרה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס גרפי מובנה hd intel graphics 4600 יש לו 2 יציאות מהלוח אם - אחת HDMI והשניה DVI . האם ניתן לחבר 2 מסכים בו זמנית לכל יציאה שרק מסך אחד יעבוד בו זמנית ואני אוכל להחליט בלי לאתחל את המחשב איזו מסך יקבל את התצוגה של המחשב ? במידה וכן איך אפשר להחליף מסך תצוגה ? האם יש קיצור דרך מהיר דרך המקלדת ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום... רכשתי IPOD NANO דור 5 8GB התקנת בהתלהבות את הITUNES וקיבלתי הודעה כזו.. למה? (גם אחרי שאני מנתק ומתחבר מחדש..) [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המסך כבר איזה חצי שנה מתכווץ ונפתח, ולפעמים הוא נשאר מכווץ לכמה ימים. לפעמים אני נותן מכה (כן אני יודע שזה לא בסדר.. ) וזה מסתדר אבל עכשיו הוא גם התחיל להראות לי דברים כפול, לא בדיוק כפול אבל כאילו צל של כל דבר. המסך הוא Acer 76e 17' יש לי אותו כבר 4 שנים ואין לי כסף לחדש.. כמה אתם אומרים יעלה לי לתקן את זה, אם בכלל אפשר ? תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר במשך שבוע אני מנסה לפתוח אימייל-אוטלוק, של מייקרוסופט,וכן סקייפ ואין שום אפשרות זה נצרך לי במידי! מישהו יודע על תקלה במייקרוספט? איך ניתן להגיע למענה אנושי או כל עזרה אחרת מאד אשמח לעזרה..תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ואני בטוח שזה אמיתי כי הXP הודיע לי פתאום שנגמר המקום של הזיכרון הווירטואלי! וכל זה קרה בשניה, שניה אחת הניצול היה על 150 בשניה קפץ ל700!! הייתי שם צילום מסך אבל נבהלתי שהמחשב נתקע והכל ועשיתי ריסטרט בלי לחשוב... WTF HAPPEN???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שתי בעיות בזיהוי והתקנה של דריברים במחשב הנייד המחשב הוא ibm-t20 -2647-44g ראשית כאשר אני מכניס את כונן ה dvd לביי הוא לא מזוהה אבל כבר הישתממשתי בכונן והוא פעל וזוהה בסדר בדקתי במאפיינים של המחשב שלי והתקנים ולא היה שם שום כונן cd. בעייה נוספת היא כרטיס הרשת שאף הוא לא מזוהה (כרטיס הרשת בא עם המחשב מובנה). יש לי רק רכיב אחד בהגדרות חומרה שלא הותקן לו הדרריבר ניסתי להתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת עליו אבל הדבר לא צלח לכן אני חושב שמדובר בכונן הdvd ואין לי דרייבר אליו (מחשב מחודש בלי שום cd הודתי את הדרייבר של כרטיס הרשת מהאיטרנט) כרטיס הרשת ממה שא ראיתי בbios הוא intel mini pci 10/100 בבקשה תעזרו לי!!!!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Radeon Software Version - 17.7 Radeon Software Edition - Crimson ReLive Graphics Chipset - AMD Radeon R6 Graphics Memory Size - 512 MB Memory Type - DDR3 Core Clock - 800 MHz Windows Version - Windows 10 (64 bit) System Memory - 12 GB 1.8 CPU Type - AMD A10-8700P Radeon R6, 10 Compute Cores 4C+6G המהירות בסיס של המעבד שלי הוא 1.80GHz, ומשום מה, גם כשאין תוכנות פתוחות, הוא על 2.5 בערך (יש לו מהירות טורבו עד 3). 1. האם זה תקין? (המהירות כך גם כשה-CPU נמוך מידי) 2. איך אפשר לייעל את המעבד שלא יהיה כך? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי הרכבתי את לוח האם הנ"ל עם מעבד I5 650. כאשר אני מנסה להפעיל את המחשב, הוא כאילו מתחיל לעבור, 4 הלדים של ה-flash led נדלקים למשך כ-3 שניות, המאוורר של המעבד כאילו רוצה להתחיל להסתובב אבל מתחיל רק אם אני עוזר לו עם היד, מסתובב גם הוא למשך כ-3 שניות והכל כבה. כעבור מספר שניות התהליך חוזר על עצמו - בלי שלחצתי על לחצן ההפעלה, כאילו מנסה שוב ושוב לפעול אבל לא מצליח. פרקתי את הלוח מתוך המארז כדי לוודא שאין קצר לגוף, החלפתי ספק אבל התוצאה לא השתנתה. רעיון?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-