תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מבקש להוריד דרייבר רשת לזכרון נייד, דיסקאוןקי על מנת להתקין במחשב נייד ללא אפשרות להתחבר לרשת אינטרנט. איך אני מעביר את הדרייבר מהמחשב בו הורדתי לזכרון הנייד ? תודה,
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הי לפני כמה ימים השתבש לי האינטרנט בבית והייתי צריך להשתמש במחשב נייד שלי. הורדתי מן plus-ins לאפטר אפקטס שהוא מוסיף מודלים תלת מימדים לאפטר. עכשיו ראיתי שבתוכנה הוא עושה לי קוד שגיאה שהמחשב לא תומך בתלת מימד, הסתכלתי ביוטיוב וראיתי שצריך דרייברים של NDIVIA כדי לשנות את זה. הורדתי מהמחשב נייד דרייבר. ועכשיו הוא דורש לעשות כניסה. ואין לי אינטרנט עכשיו. (פעם הורדתי גם דרייברים ללא צורך בכניסה, כנראה בגרסאות החדשות הוא מבקש את זה)
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
כשהווינדווס שלי עולה אז נפתח לי מן מסך פתיחה עם שם משתמש וסיסמא , עכשיו הקטע שלא עשיתי בכלל סיסמא , אז כל הזמן כשאני מדליק את המחשב ועולה לי המסך הזה אז אני לוחץ על : "אישור" , סתם כזה והוא מכניס אותי לווינדווס , עכשיו ניסיתי להיכנס לחשבונות משתמשים כדי לשנות את אופן הכניסה וזה העלה לי את ההודעה הזאת : (איך אני יכול להוריד את המסך כניסה שהכניסה לווינדווס תהיה אוטומטית? ) [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי סרט מאתר Pirates Bay. הסרט דובר ספרדית ובחרתי כזה שיורד עם תרגום באנגלית (קובץ mkv) בצפייה במחשב הסרט נראה כשתרגום באנגלית מופיע. העברתי את הסרט לדיסק און קי אבל אז נעלם התרגום. למה זה קורה ? האם יש דרך לשמר את התרגום כך שלא יעלם כמו כאן ?
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני מוריד סרט מאתר מורידים וכתוב שם שיש "תרגום מובנה" על הסרט אבל כשאני מפעיל את הסרט אין שום תרגום ואין נעליים. הם אומרים שצריך להתקין "נגן תומך" בשביל שהסרט יעבוד עם תרגום השאלה שלי איך אני מצליח להוציא את הקובץ תרגום SRT שהוא בכלל לא מובנה מהקובץ של הסרט ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וברכה יש לי ווינדוס 10 וכל קובץ שאני מנסה להוריד מגוגל אני מקבל שגיאה שקובץ זה עלול להזיק למחשב שלי והאם ברצוני לשמור או להתעלם. איך אפשר לבטל את זה?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד asus n550 עם כרטיס מסך משולב 750m הבעיה היא כשאני רוצה להפחית את הרזולוציה במשחקים התמונה מוקטנת ונוצרת מסגרת שחורה מסביב לתמונה את ה gpu של intel הגדרתי שיתאים לרזולוציות נמוכות אבל את הכרטיס של nvidia לא הצלחתי להגדיר הדריבר מאד מצומצם בניידים ואין אפשרות לשנות הגדרות של המסך גם השתמשתי באפשרות של alt ctrl f11 וגם זה לא עזר אם למישהו יש פתרון אני אשמח לשמוע ותודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אי אפשר לעשות בא כלום חוץ מלהכנס להגדרות ולראות מין קוביה מדליקה כזאת בתלת מימד.. תמונה: 1. מה זה הקוביה המעפנה הזאת מה זה מראה שם בכתוב?! 2. איך אפשר להזיז דברים... 3. מה מי מו ?
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הוא ביקש שאכבה את המחשב לצורך השלמת ההתקנה והמחשב עולה עם פסים לבנים והווינדווס לא עובד
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני לא מוצא איפה מה שירד כדי למחוק אותו , הוא תופס מקום של איזה כמעט 10 GB היה לי לפני הסרט מקום פנוי 12 GB הייתי מודע לזה ומה תופס, אבל עכשיו זה ירד ל3 GB בגלל הסרט המסריח הזה .הורדה דרך האתר מגה פשוט בעייתית. נסתי עם סיקלינר ,הוא מחק רק 400 MB הבקשה שלי שתעזרו לי ותגידו לי איך לאתר את הסרט או למחוק כדי שיהיה לי מקום. רק להגדיל לאיזה 11 GB זה יספיק תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לחצתי באתר מפוקפק על לינק מגנט שמישהו שם "בואו תראו את הסרטון!" של משהו שלא הייתי צריך לדחוף את האף אליו. הביטורנט הוריד קובץ וידאו של 8 מגה. לא פתחתי את הקובץ. רק אחרי שהקובץ ירד ראיתי מגיבים באתר "אני לא נוגע בזה", "נראה לך שאני אלחץ על הלינק?" וכו'... אז מחקתי את הקובץ. השאלה: כמה נדפקתי? אני לא מבין באינטרנט ולא באבטחת מידע אז אני קצת פרנואיד, כי אין לי מושג מה ההשלכות של לחיצה על לינק מגנט מבלי שהפעלתי את הקובץ. אני צריך לפרמט עכשיו? להחליף כתובת ip? לשרוף את המחשב?
-
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מבין מה זה הtemp3 למה הוא על 69 מעלות ומראה לי שם להבה מישהו יכול לענות לי או שהשאלה לא מובנת יש לי מחשב amd אטלון 3000+ לוח גיגביט ga k8nf 939 גיגה ראם 240 גיגה כרטיס מסך חרא איזה טורבו קאש בקיצור אני לא יודע מה זה temp3 ואני גם לא יודע איך לעלות לכם את התמונה מה מקור הבעיה שהוא חם
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
עכשיו זה מראה לי ב clock fre.. וכו.. 450mhz ולמטה 1.00ghz האם זה בסדר? יש לי כרטיס מסך נוודיה 6800gs .סתם ככה יש לי בעיה בכרטיס המשחקים לא זזים טוב וגם איכות הסרטים לא משהו.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ניתקתי את כל הכוננים, התקנתי WIN10 על כונן SSD חדש, לאחר סיום ההתקנה כיביתי את המחשב, חיברתי את הכוננים, ועכשיו המחשב לא מזהה אותם (הוא זיהה אותם כשנכנסתי להתקנה של ווינדוס בפעם הראשונה, שכחתי לנתק את הכוננים). המלצות?
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
- 2 followers
-
-
היי לכולם/ן יש לי נקות אינטרנט בממד, ואני רוצה להוציא אותה משם ג בגלל הקרינה וגם בגלל הקליטה המוגבלת. מה עלי לעשות ? יש חדר בבית בו יש נקודה שבעבר היה בה חיבור לטלפון, האם אני צריכה לקחת את הכבל רשת והראוטר מהממ"ד ופשוט לחבר את הכול לנק' החדשה? או להזמין טכנאי ? תודה מראש, אביב
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מדובר במחשב בן שנה וחצי שנרכש מטיאמאס. לאחרונה החלה תופעה כזו - משתמש רגיל במחשב, מבצע כיבוי דרך התחל->כיבוי. והולך לישון. בבוקר במחשב לא נדלק בלחיצה על כפתור הדלקה, הנורה האדומה בעכבר שמחובר למחשב דולקת, הנורות הצהובות במקלדת שמחוברת למחשב גם דולקות. משמע חשמל כן מגיע למחשב. אבל לא נדלק בלחיצה על כפתור הדלקה. פשוט נשאר דומם. ככה למךש מספר שעות אני נשאר חסר אונים עד שפתאום המחשב נדלק. בשעות שונות של היום. הוא יכול גם לא להידלק כלל. החלק השני והכי מעניין בסיפור, המחשב תחת אחריות של טיאמאס לעוד שנה וחצי. ברגע שאני מכניס את המחשב אליהם לבדיקהב הם מחברים אותו לחשמל והוא נדלק מיידית. גם לאחר עשרות כיבויים והדלקות. ולא יודעים מה הבעיה ובמה לטפל. …
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב אז אני לא בטוח שזה בעיהה... אבל קניתי מחשב שהזיכרון הוא 1GB... ועכשיו אני רואה שהוא 960MB... למה הוא ירד?? תודהה
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים יש לי לוח אם של אסוס (crosshair iv formula) כרגע מותקן לי על המחשב 12 גיגה של קינגסטון מדגם KHX1600C9D3K3/12GX Intel X.M.P, DDR3-1600, non-ECC, unbuffered DIMM קניתי והתקנתי עוד 4 גיגה גם כן של קינג סטון מדגם KHX1600C9D3/4G DDR3-1600, Non-ECC, Unbuffered DIMM למפרט של הזכרונות הלוח תומך עד שש עשרה גיגה אך ברגע שאני מתקין את הזיכרון המחשב נתקע ולא מעלה את הווינדוס (בשלב שכבר רואים את הסמל של ווידוס) אם אני מוציא את הזיכרון המחשב חוזר לפעול כרגיל. מה נראה לכם הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
כנראה צריך לעדכן את ה-BIOS אבל אני לא יודע איך?? יש לי שתי זיכרונות של 256 PC3200 400MHZ
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
המחשב חדש, בן שלושה שבועות בלבד. i5 4440 8GB 750ti SSD 128 לחלונות 8.1 HD 2GB לאחסון Seasonic 550G בשבוע האחרון הזיכרון מתמלא ב task manager ל 96-98% כשאין תוכנות כבדות ברקע. לאחר אתחול הוא חוזר ל 17-20%. מה יכול לגרום לבעיה?
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
תקשיבו אנשים יש לי 2 זכרונות 128 כל אחד במהירות של 2100 (266) עכשיו אצלי במערכת הם פועלים במהירות של 133 מגה הרץ בלבד!! מה אני עושה?!!? איך אני מביא אותם למהירות שבה הם אמורים לפעול!?!? זה אומר פי 2 יותר ביצועים! אני חושב שזה בגלל שהיחס בין הזכרונות למעבד.... המעבד שלי פועל בבאס של 100 מגה הרץ כלומר גם הזכרונות פועלים באס הזה ובגלל זה הם ב 133 במקום 266 לא? חוץ מזה יש דבר כזה זכרונות 133 בפנטיום 4!?!?!? יש לי P4 1800 ואני חושב ש 133 כבר לא תואם למעבדים האלו מאז ה P4 1700... מה אני עושה? יש הצעות?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיברת בכוח וכנראה גם לא טוב זיכרון RAM 256 נוסף ללוח אם של GIGABTE שעבד מצוין עם 512. לאחר הדלקת המחשב, עלה מיד ריח שרוף והמחשב לא עולה יותר. על הלוח אם יש נורית כתומה קטנה דולקת עכשיו. מה זה אומר? איך אפשר לתקן?
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-