עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dugi,

שלום אנשים יקרים, אני כבר יוצא מדעתי, מאז רכשתי את המחשב החדש שלי יש לי מסכים כחולים בכל פעם כותרת המסך הכחול שונה והינה הפרטים. לוח EP45 UD3LR F7 מעבד Q8400 זיכרון 2X 2G G-skill כ.מסך ATI 3600 silent ASUS נבדק על VISTA נבדק על windows 7 ושוב על VISTA ביצעתי memtest64 בלופ של 20 סריקות - נמצא תקין החלפתי כ.מסך - עדיין מסכים כחולים ביצעתי בדיקה של הרדיסק דרך התוכנה לבדיקה במצב דוס של WD - נמצא תקין לפעמים המחשב סתם קופא ולפעמים מסך כחול עם ספירה לאחור וריסט. לפני הצגת המסך הכחול המסך מקבל מלא צבעים בצורה מטושטשת למשך פחות מחצי שניה. המסך הכחול מופיע בזמן גלישה מאסיבית עם הרבה טאבים וחלונות ולרוב כשלוחצים על הקליק בעכבר אך גם לפעמים בבוקר אני שם לב שהמחשב עבר ריסט בעקבות מס…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by amos2009,

יש ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטיים. העכבר עובד כרגיל ותקין לחלוטין, הבעיה היא עם המקלדת. בתחילה נפתח לי חלון שסוללות של המקלדת חלשות. לאחר החלפתם אין תגובה כלל של המקלדת. ניסית לבדוק אולי המקלדת לא תקינה, הוצאתי את הסוללות במקלדת וניתן לראות כי החיווי של המקלדת במחשב מראה על סוללות מלאות וקליטה מליאה כאשר אין בכלל סולות במקלדת. בצעתי RESTART אך לא עזר. מה עלי לעשות?

• 3 תגובות
    • 10.2k צפיות
  3. Started by moti7,

המחשב מצפצף סיפצופים ארוכים ולא נגמרים, וכלום לא עולה, כולל הלוח אם. מה הבעיה? איך אני יכול לסדר אותה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by DsDs,

שלום, יש לי בעיה בהדלקת המחשב, במצב רגיל, בהדלקת המחשב, ישנו צפצוף (כנראה של כרטיס המסך), ואז המחשב עולה באופן רגיל.. הבעיה היא, שהרבה פעמים בהדלקת המחשב אין צפצוף, ואז המחשב ממשיך לעלות, אבל לא רואים כלום על המסך (הנורה של המסך מהבהבת אך לא רואים כלום, המסך מנסה להסתנכרן).. בכדי לפתור את הבעיה הזאת, אני מוציא את שקע החשמל מהמחשב, מחבר אותו חזרה, ומדליק שוב את המחשב, הפעם המחשב תמיד(!) עולה באופן תקין, כמובן לאחר שנשמע הצפצוף.. ניסיתי לפתוח את המחשב, ולחזק את חיבורי כרטיס המסך והזיכרון, אך אלה לא עזרו לפתור את הבעיה.. רק לעתים רחוקות המחשב עולה באופן תקין בפעם הראשונה.. מה לדעתכם הבעיה? כרטיס מסך? זיכרון? לוח אם? אולי בכלל ספק כוח? הבעיה היא לא במסך עצמו, כי הוא חדש, וניס…

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by eli_kats,

יש לי בעיה בלוח כשאני נכנס לחלון סטטוס אז אני רואה שבשורה של המתח VCORE רשום FAILD... מזה המתח הזה? איך ניתן לפתור ת'בעיה?, כבר ניסתי להחליף ספק כוח ולא עוזר

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  6. טוב הבוקר לוח האם שלי החליט שהוא עושה מעכשיו מה שבא לו... המחשב לא נידלק. בסוף נואשתי וביצעתי CLEAR CMOS סה"כ מדובר בלוח מסוג ABIT IP35 + זכרונות DDR2 800 + מעבד Q6600. לאחר איתחול מוצלח (יש BOOT) שמתי לב שהזכרונות לא רצים במהירות הנכונה. מסתבר שהלוח קובע כל פעם באופן קבוע יחסים שונים לזכרונות ממש שקבעתי בביוס (מהירות תדר בסיס למעבד 266): DEFAULT - אמור להיות 1:1.5 אני מקבל מהירות של 1066 לזכרונות. 1:1.5 אמור לתת 800 - נותן גם כן 1066. 1:2 - כמובן גם נותן 1066 לזכרונות. 1:1 ו 1:1.2 - לא עולים. 1:1.25 נותן יחס של 5:3 ומהירות של 886 לזכרונות. 1:1.66 נותן יחס של ??? ומהירות של 906 לזכרונות. - אין לי מושג מה קורה פה. בקיצור כל נושא היחסים של הזכרונות בלוח התחרפן -…

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  7. Started by Burkey,

שלום, ברצוני להתייעץ אתכם לגבי בעיה שיש לי עם המחשב שלי. הוא יחסית חדש ( פחות משנה ), והוא עושה לעצמו restart, ללא שום סיבה שאני יכול להצביע עליה. הענין הוא, שהתופעה חוזרת על עצמה לעיתים רחוקות יחסית, משהו כמו אחת לחודש, אולי אפילו יותר. פעם אחת זה קרה כשרציתי לחבר דיסק ב - USB מה שהעלה חשש שאולי היציאה הקדמית מקצרת איכשהו, אבל זה לא נכון, כי מאז לא קרה דבר כזה שנית. עכשיו זה קרה שוב, תוך כדי עבודה ב - WORD, ללא שום סיבה הנראית לעין. קצת פרטים נוספים. מדובר על מחשב מבוסס מעבד AMD Phenom 2 X4. כשקיבלתי אותו, לוח האם ( Gigabyte, MA78GA ), לא זיהה את המעבד, כלומר, זה עבד, אבל הוא כתב לי Unknown CPU. עשיתי עדכון ביוס, ומאז הוא מזהה אותו. כרטיס המסך הוא OnBoard, יש 4 גיגה זיכר…

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by HilaX3,

שלום, אני דיי חדשה אבל כרגע זה לא הנושא~ אני לא כ"כ מבינה במחשבים, ליתר דיוק, כמעט בכלל לא, לכן פניתי לפורום הזה. יש לי מחשב מאוד יש, פנטיום 4 למי שמכיר. [בקרוב יקנו לי חדש.] הבעיה שלי היא שכשאני מדליקה אותו, זה מראה לי מסך של פנטיום 4 הכחול, וזהו. נתקע על המסך הזה. לפעמים הוא טוען אבל רק מסך שחור עם מן קו לבן קטן מהבהב. אני לא יודעת מה לעשות או מה הבעיה.. האם ניתן לסדר זאת עד שיגיע החדש?

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by remoshe,

חברים שלום המחשב לא נדלק ולא מגיב בכלל , החלפתי ספק כוח ואין שום תגובה. ממש מת לגמרי. יכול להיות שהלוח אם נשרף ? ואם כן ספק הכוח היה צריך לעבוד (מאוור לפחות) למישהו יש רעיון או נסיון בזה? תודה משה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by KoDkOd,

התקנתי מחשב חדש,הכל עובד ואין שום בעיה,אבל בהתחלה כשהמחשב עולה,אני מקבל כזאת הודעה לפני שהוא ממשיך לווינדוס (7) AMD data change...update new data to DMI יש איזה בעיה כלשהי? ומה זה אומר? אולי טעיתי בפורום סליחה מראש![br]פורסם בתאריך: 28.12.2009 בשעה 15:55:10 שחכתי להוסיף לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H מעבד AMD Athlon II X2 245 זיכרון kingston 2G ddr3 1333

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  11. Started by 8-Ball,

יש לי הרד דיסק (ממש ישן) WD4000GB, הוא פתאום קרס (המחשב מראה DISK BOOT FAILURE), הבאתי אותו לחבר שלי שאמר לי שהדיסקים אפילו לא זזה יש על ההרד דיסק הזה המוווון נתונים עסקיים מאוד חשובים. שמעתי שיש חברות שלוקחות מס' אלפי שקלים על שירות שחזור. לפני שאני פונה אליהן רציתי לדעת אם יש לכם עצות, איך אפשר אולי להציל את המידע על הדיסק? שמעתי תרופת סבתא שאומרת ככה: לעטוף את ההרד דיסק בניילון נצמד ושקית ולשים אותו במקפיא לכמה שעות ואז לנסות... יש רעיונות נוספים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by biggie,

יש לי צורב דיוידי pioneer dvd-rw dvr 111d הוא דולק פותח את הכונן וסוגר אך כהוא צריך לקרוא דיסק הוא פשוט תוקע את המסך שמראה את הכונן עד שאני מוציא את הדיסק. אני משתמש ב7 ultimate. כיצד ניתן לפתור את הבעיה?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם! חבר שלי קנה מחשב והוא זקוק לעזרה בהגדרת הזיכרון בביוס. DOMINATOR 2X2GB 1600MHZ בברירת המחדל הזיכרונות מוגדרים לפי הלוח כ1333 במקום 1600 במקור. אני לא מצאתי דרך להגדיר את הזיכרונות על 1600 ללא שינוי בתדר המעבד. כאשר הגעתי למצב של(1670 והגדרות נוספות משום שלא הגעתי ל 1600 במדויק) הייתה בעייה רצינית של יציבות והיחס עמד על 2:10 המפרט : CORE I5 750+STOCK HSF P55-UD4 Corsaiar Dominator 1600 2x2GB עובדים במתח של 1.65 וולט. Sapphire 4770 W.D 500GB Black Caviar LG X22 Enermax 525W MOUDULAR Thermaltake KANDALF Dell 2209WA מה עליו לשנות בכדי שהזכרונות יעבדו על 1600 במדויק ללא העלאת תדר ?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  14. האם זה בסדר ? האם WIN XP 32BIT לא מזהה יותר מ 1GB במודול אחד ? תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  15. Started by satlan1,

שלום, יש לי מסך של VIEWTECH...4 שנים ככה. קיצר התחילה בו בעיה בזמן האחרון, כל פעם שהמסך נדלק, לוקח לו איזה 3-4 דקות עד להצגת תמונה. כאילו הוא מנסה להידלק ויש הבזקים כאלה ורק אחרי כמה דקות הוא נדלק. (זה קורה גם שאני מפעיל את המחשב, וגם אם נניח המחשב במצב המתנה ואז אני מזיז את העכבר..) יש משהו שאפשר לעשות? כי אין לי כבר אחריות עליו..

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם! ברשותי לפטופ חדש של חברת HP מדגם tx2620ej. יש למחשב בעיה של איטיות כאשר אני מנסה להציג אתרים עם סירטוני FLASH או כל מני דברים דומים... לדוגמא במשחק החווה בפיסבוק הוא לא זז לי! הוא ממש נהיה איטי כמו מחשב ישן... כמובן שהתקנתי מחדש את הדריברים לגרסאות הכי עדכניות ואפילו התקנתי WINDOWS 7 ולא עזר. אני עובד גם עם השועל וגם עם אקספלורר,בשניהם זה קורה. אפילו שלחתי את המחשב ל HP בגלל איזה בעיה נוספת שהיתה לי והם גם החליפו לי מסך וגם לוח אם למחשב וזה לא עזר. מישהו עוד נתקל בזה? מה אתם מציעים לי לעשות? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by amitstra,

אהלן ניסיתי להדליק את המחשב הבוקר והוא פשוט לא נדלק בדקתי חיבורים בסיסיים אתמול המחשב נדלק אך אינני זוכר שכיביתי אותו אך הוא היה מכובה... (ייתכן וכאן מקור הבעיה) תודה רבה

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by country84,

שלום רב, לפני כחודש שידרגתי את הכרטיס מסך שלי ל-GIGABYTE ATI RADEON HD4850 וגם את ספק הכח (כדי שיתמוך בכרטיס, עלה 400 שקל בערך). הכל עבד יופי עד שפירמטתי את המחשב, פתאום לא היה סיגנל במסך.. לא עזר כלום, חיברתי את המסך לכרטיס המובנה של הלוח אם. בDEVICE MANAGER הכרטיס מסומן כלא מזוהה, וכמובן ניסיתי להתקין את התוכנה מדיסק ההתקנה המקורי של כרטיס המסך אבל היא טוענת שהיא אינה תומכת בסוג הכרטיס שיש לי.. מוזר. שוב לא עזר כלום, לא דרייברים מהאינטרנט, לא איפוס של ה-ביוס ולא 3 פירמוטים למחשב. לקחתי את הכרטיס למעבדה ושם אמרו שהוא תקין ושהבעיה אצלי, כנראה שאולי בPCI SLOT. האם יש תוכנות שיכולות לבדוק \ לאבחן (אולי לתקן?) בעיות בPCI? או שמישהו מבין בזה ויודע איך לעשות את זה? תודה רבה!…

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  19. יש לי מסך חדש של DELL 2209WA המסך מחובר למחשב בחיבור DVI כשהמחשב דלוק הרבה זמן ולא משתמשים בו המסך כאילו "נכבה" נכנס למצב שקט (מנורה כתומה) והוא לא נדלק, רק כאשר אני מכבה תמחשב דרך הכפתור כיבוי במארז אותו דבר קורה לי כשאני מכבה תמחשב ומדליק אותו אחרי כמה שעות... המחשב עולה אבל המסך לא (עוד הפעם מנורה כתומה) אז אני עוד פעם מכבה תמחשב דרך הכפתור במארז ואז מדליק שוב וזה מסתדר מה אמורה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by RoeyTNT,

אהלן, אשמח לעזרה. יש לי כונן חיצוני 500 ג'יגה מחובר ביואסבי למחשב. הוא עבד מצוין עד שהוא החליט היום להשתגע. אני לא מצליח להכנס לכונן, ואני מקבל את השגיאה הזו: אין גישה אל /:F הקובץ או הספריה פגומים ואינם ניתנים לקריאה. יש אפשרות להציל את הקבצים שבפנים ולסדר את העניין? \= תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by asaf556,

שלום. הרכבתי אתמול את המחשב שלי ושיניתי משהו בביוס אבל לא קיבלתי פוסט אז הוצאתי את הסוללה והחזרתי אבל הוא לא נידלק לי עכשיו בכלל שום סימן מה אפשר לעשות?

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  22. Started by elirans333,

שלום .. לא מזמן פירמטתי את המחשב לויינדוס 7 יולטימט החדש וזה בעברית והכל עובד טוב ויפה אבל יש לי בעיה במשחקים יש לי מחשב טוב אבל כל משחק פשוט שיש הוא לא מפעיל לי אותו טוב כאילו מקוטע כזה זה כאילו המחשב שלי לא טוב המשחקים לא רצים לי טוב על המחשב אפילו אם אני עושה גרפיאקה הכי נמוכה הנה זה המחשב שלי http://www.siz.co.il/my.php?i=zzjfjdwmemzz.png עכשיו איך יש לי מחשב טוב ואפילו משחקים ברמה של drift city שזה משחק רשת של ijji לא מפעיל לי כמו שצריך או באטלפילד 2142 שזה משחק לא הכי חדש שלפני הפרמוט עבד לי טוב על הכי גבוה ועכשיו זה לא רץ לי טוב במשחק כגון פיפה 10 שום דבר לא רץ לי טוב לא משנה על איזה גראפיקה אני שם חששוב לציין פרט קטן שאני בתפריט המשחק וזה על הגראפ…

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  23. Started by ערן B,

לפני כחודשיים אחרי התייעצות ניטשת בפורום, קניתי מחשב לפי המלצתם של חברי הפורום (המצלצה על סוג המחשב ומאיפה לקנות אותו). מאז הקניה, אני עובר מסכת קשיים שאין לתארה. (מצטער עם זה נשמע פלצני). רק תקלות, בעיות וכו'. אני אקצר את הסיפור ויסביר את המצב הנוכחי. המחשב מסרב להתקין הווינדוס 7 (החוקי). התקנתי XP (חוקי) והצלחתי אחרי נסיונות רבים להתקין SP3. המחשב בלי סיבה (בטוח שיש סיבה אני פשוט לא יודע מהי) כבה (עושה "קליק" וכבה). המחשב כבר היה במעבדה של החברה - מן כזו מעבדה שהחברה עובדת איתה בנתניה. הם אמרו שהמחשב תקין אבל החליפו בכל זאת לוח אם. אני לא יודע כבר עד כמה הסיפור הזה נכון, החברה הזו ממש איכזבה אותנו, שקרים על גבי שקרים כמעט מהרגע הראשון. כרגע יש לי מחשב חדש, שהשקעתי בו את…

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  24. Started by sbtgn1,

לקחתי לוח אם תקין של חבר שעליו היה E2200 קניתי E5300 חדש ספק חדש וכרטיס מסך שעובד אבל אני לא רואה כלום על המסך ההשערה שאני נוטה אליה אחרי בדיקה באתר של אינטל שהביוס הנוכחי שתומך ב E2200 לא תומך ב E5300 וצריך לשדרג את הביוס הבעיה שהמחשב לא עולה האם יש דרך לשדרג ביוס כאשר הביוס לא תומך עדיין במעבד כל הצעה כולל ניסים תתקבל בברכה חוץ מלהחליף למעבד שתומך ואז לעדכן.

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  25. Started by bg1987,

יש לי מחשב די ישן, שכל הזמן מצפצף בטון גבוהה כזה, זה יותר דומה לרעש של זרם חשמלי מאשר משהו אחר. ניסיתי לאתר את מוקד הרעש, אז החלפתי הארד-דיסק. וזה לא שינה, הספק שקט, המאורר של המעבד שקט, הארד דיסק גם בסדר. אבל הוא עדיין עושה קולות, ניסיתי לברר מאיפה זה בא וזה נשמע כאילו זה מתוך המעבד, או אולי אחד הקבלים לידו, רק שזה לא נשמע לי כ"כ הגיוני, משהו מכיר תופעה כזאת? זה פשוט מטריף לי את השכל (הצפצוף הזה בטון גבוהה ש"חודר" רעש של טלויזיה או מוזיקה) זה המפרט של המחשב.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים