עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zedisdead,

אחת ליום בערך המחשב שלי קורס - מופיע מסך כחול בדוס והמחשב מאתחל את עצמו חמור מזה - אם המייל שלי פתוח הכל נמחק במיילים בקיצור לא נעים פירמטתי את המחשב ושלחתי אותו להתקנה מחודשת ושוב אותה תקלה - ולכן המסקנה שלי שמדובר בבעיית חומרה לא תוכנה למישהו יש רעיונות ממה להתחיל? ואיזה תוכנה חינמית יש לבדיקת הזכרונות?

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  2. Started by EvilBoy,

קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו היום אני העברתי מהמחשב הישן שלי לחדש את הכונן/צורב(CD/DVD) אני לוחץ על הכפתור בשביל לפתוח אותו ולסגור וזה עובד אבל הבעיה היא שהמחשב לא קולט שיש את הכונן הזה הוא לא מזהה שיש בכלל כונן במחשב מה לעשות אמרו לי מתי שעושים ריסטרט ללחוץ על DEL בשביל להיכנס לBIOS. ולשנות שם משהו במחשב החדש ,זה קצת שונה מהישן. בישן יש לשוניות ובחדש אין... אז מה צריך לעשות בשביל שהמחשב יקלוט ויזהה שיש כונן במחשב אגב יש לי WINDOWS 7 אם זה עוזר תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  3. שלום, זקוק לתוכנה חינמית לבדיקת חומרת מחשב באופן מקיף ויסודי. הסיבה לכך היא הופעת מסכים כחולים באופן תדיר למדי. התוכנה צריכה להיות מופעלת מה-CD בעת איתחול המחשב. תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום, חברים. יש לי בעיה במחשב זה כמה ימים: לאחר זמן מה שהמחשב דולק, נורת הדיסק הקשיח האדומה דולקת קבוע כל הזמן. לא מורגשת האטה כתוצאה מזה, ואחרי ריסטרט המצב מסתדר עד לעוד זמן מה. החלפתי דיסק קשיח, ולא עזר! מה שעוד עשיתי זה החלפתי לאימג' שכולל רק דרייברים ללא תוכנות, והתופעה ממשיכה גם שם! התופעה לא מופיעה רק במצב בטוח. מה דעתכם? איך אפשר לבדוק מה גורם לבעיה? במנהל המשימות אין משהו חריג כשהנורה נדלקת. מערכת ההפעלה Windows XP Pro.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by CoolingPC,

אז ככה קניתי מארז חדש (ANTEC 300) העברתי את כל הדברים אני בא מדלקי את המחשב והוא לא נידלק אני בא פותח את המארז ורואה שלא חיברתי כמה קבלים והם זה הכפתורים של ההדלקה אז עכשיו אני לא יודע לאן לחבר אותם ככה הם ניראים תודה לעזורים!

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  6. שלום, יש לי לוח אם 939 Albatron KM51PV (socket הלוח תואם SATA1 קניתי הרד דיסק חדש WD3200AAKS, שהוא SATA 2 הלוח לא מזהה את הHD, ניסיתי לעדכן ביוס, לשנות הגדרות ביוס, עשיתי ג'ימפור לOPT1 (כאילו SATA1) לא משנה מה עשיתי זה לא עוזר... המחשב גם לא מזהה הרד דיסק אחר שהוא SATA 1, ומחשבים אחרים כן מזהים את הHS SATA2 ללוח אם אין FLOPPY SATA DRIVER ואני כבר אובד עצות... למישהו יש רעיון?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אהלן, ניסיתי להדליק את המחשב היום בבוקר והמסך נתקע על הביוס,לאחר דקה שהבנתי שזה תקוע עשיתי ריסטרט,ואז הוא פשוט לא נדלק,מה שמוזר זה שיש מנורות דלוקות על הלוח אם,זאת אומרת שהספק כוח עובד עדיין לא ? פשוט כפתור ההדלקה לא מגיב,ניסיתי לנתק זכרונות ועדיין לא עולה.העיניין הוא שלא נגעתי שם בכלום אז זה לא יכול להיות חיוט לא נכון או משהו כזה,ניסיתי גם לנתק הרדיסקים,את כונן הפלופי דיסק,DVD,בדקתי את כל הקבלים,ניסיתי להוציא את הזכרונות,להחליף סלוטים,ניסיתי לחבר גם ספק אחר אבל עדיין לא עובד ועדיין לא מגיב להדלקה,תוך כדי הפירוק שמתי לב שאחד הצינורות בקירור מים טיפה מעוות כניראה מהחום או משהו מזל ששמתי לב כי כניראה הגיע הזמן להחליף אותם. גם אם אין לאף אחד מושג,אשמח אם מישהו יוכל לפרט לי מ…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Big_White,

לאחר שניסיתי לעדכן ביוס מה WIN בעזרת תוכנה של הלוח לוח DFI lanparty NF4 ULTRA-d המחשב נדלק המאוררים מסתובבים אין POST אין כלום. עזרה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by assaf972,

שלום לכולם ניסתי להתקין מערכת הפעלה חדשה ווינדוס 7 או אקספי אבל באמצע התהליך המחשב פתאום רושם לי לא נמצעו כונניםטען מנהל התקן כדי לספק מנהל התקן לאחסון בנפח גדול להתקמה..מה זה אומר? מה אני צריל לעשות? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  10. Started by aviv.123,

שלום ושבוע טוב יש לי בעיה במחשב . הבעייה היא כזאת .. לאחר 20 דקות של משחק במחשב . המשחק מתחיל לקרטע ולאבד FPS .. הסאונד מקורטע ורובוטי . אז אני יוצא מהמשחק ואני נכנס למנהל המשימות ואני רואה שמה משו מוזר.. אחוזי הביצועים ב CPU עומדים על 3 אחוז ככה . ושאני מזיז את העכבר זה עולה ל 30 ביצועים . ושאני נכנס לתיקיה זה עולה ל 40 ביצועים וכ'ו המחשב ברשותי שנתייםועדיין לא נתקלת בבעיות כאלה . לפני חודש התקנתי WINDOWS 7 ואני משחק ב MW2 וזה קורה לי הפתרון היחיד שגיליתי הוא לעשות RESET למחשב .. אבל זה מעצבן לעשות איזה 7 ריסטיםביום תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by Big_White,

Dfi lp nf4 ut D סלוט פי סיאי אקספרס עליון לא עובד המחשב לא מעלה פוסט והמנורות מראות שהוא לא מזהה כרטיס מסך. מישהו נתקל בבעיה דומה ויודע איך לפתור אותה? באינטרנט מצאתי רק תוצאה אחת עם בעיה דומה לשלי וגם שם אין פתרון. מעבד 4800+ (939) זכרונ או סי זד פלאטינום .1024*2 כ.מסך ‏6600‏ אל אי ‏

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  12. התחיל לי היום, המחשב עולה כרגיל (WIN7), אחרי בין חצי שעה לשעה של שימוש, או אפילו סתם דסקטופ\מוזיקה המחשב נתקע לחלוטין, עד לרמה שהסאונד נתקע על אותו צליל. המסך לא נכבה. לא התקנתי דברים חדשים, אני שומר על המחשב ולא מתעסק עם התוכנות והורדות מהסוג שיכול לקלקל לי ככה שאלא אם כן מיקרוסופט עשו עדכון שדופק לי את הוינדוס, אני לא רואה איך זה נובע מתוכנה. השאלה מאיזה חומרה זה יכול לנבוע? בדקתי טמפ', זה לא זה. לא כרטיס מסך ולא מעבד. עכשיו אני ב SAFE MODE, ומריץ אנטיוירוס לכל מקרה, אז זה מאמץ את המעבד ועדיין טמפ' סבירות והמחשב פועל. לא החלפתי חלקים או נגעתי במחשב, זה ממש out of the blue. פרט לתקיעות האלה המחשב עובד טוב מאוד. יש למישהו רעיונות? מה ואיך לבדוק וממה זה יכול לנבוע?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ברשותי לוח אם MSI 645E MAX-U. עפ"י אתר היצרן הביוס הוא:2MB AMI BIOS w/PnP, ACPI, SMBIOS 2.3, כאשר רק הכונן CD מחובר אז המעאכת עולה דרך ה CD אך כאשר אני מחבר את הכונן הקשיח ל IDE2 או IDE 1 כ slave אז המערכת לא עולה בכלל. (יש בעיה בWINDOWS ואני חייב לעלות דרך ה CD בכדי לתקן את זה) אני מכוון בBIOS את ה CD\DVD שהיה הראשון לעלות אבל זה לא נתקע בשלב ה BIOS מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  14. לא יודע אם זה קשור אבל התקנתי ראוטר והתקנתי עכשיו סקייפ והמחשב מאתחל את עצמו פתאום ללא אזהרה אחרי שאני מפעיל את הסקייפ אגב לא פתחתי פורטים לסקייפ ואני לאיודע אם צריך. מישהו יודע? מצ"בקובץ ה midump תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  15. Started by koboc9,

משום מה מאתמול בערב כשבאתי להדליק את המחשב, אני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב עולה נפח לי דפדפן ואז המחשב נכבה. ניסיתי להדליק אותו שוב והוא לא נדלק. אחרי חצי שעה שוב ניתן להדליק אותו והפעם המחשב מגיע עד למסך של טעינת הווינדוס XP ואז הופך למסך שחור ולא מגיב/נכבה. לאחר מכן כשמנסים להדליק את המחשב, לאחר הלחיצה על הכפתור של ההדלקה המחשב משמיע את הרעש שהוא מתחיל לעבוד, את ה"ביפ" הקבוע של לוח האם ואחריי 2 שניות שוב המחשב נכבה. ניקיתי מאווררים, ועשיתי עם מיבש שיער רוח וניקיתי את המחשב אבל זה לא עוזר, יש למישהו השארה ממה זה יכול לנבוע? מה עליי לעשות? יתכן שיש צורך בהתקנה הווינדוס מחדש?(הותקנה בשבוע שעבר עקב קובץ שהיה חסר).

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by jepe,

כל כמה שעות,בדר"כ בצפייה בסרטים המחשב נתקע ומשמיע צליל מתמשך. אין אפשרות לעשות כלום מלבד לכבות אותו ולהדליק מחדש. המחשב חדש לגמרי ואין לי אותו שבועיים אפילו. המפרט: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX מעבד GIGABYTE GA-P55-US3L לוח אם PATRIOT 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 זכרונות GIGABYTE HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL כרטיס מסך SEASONIC 500W : SS-500ET ספק 160GB SATA II 7200RPM 8MB 250GB SATA II 7200RPM 16MB 500GB SATA II 7200RPM 16MB 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ‎ NEC 3550A DVD±RW x16 Dua צורב SAMSUNG LA37B530 FULL HD מסך SAMSUNG 226BW 22'' LCD WIDE מסך צירפתי תמונה של הטמפרטורות מתוך EVEREST. מחשב בזמן מנוחה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by wow,

מפרט המחשב שלי הוא: Q9450 4 ג'יגה זיכרון DDR2 DFI X48 4780 windows 7 X64 לאחרונה כשאני קם בבוקר אחרי שאני רוצה להמשיך להשתמש במחשב (הוא נשאר דלוק בגלל הורדות) מופיעה לי ההודעה Insufficient system resources ושום דבר לא מגיב לי,הבעיה נפתרתרק אחרי ריסט. הבעיה התחילה לי רק לאחרונה,המחשב גם עבר פירמוט אבל הבעיה חוזרת. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  18. Started by shtrum,

שלום לכולם יש לי מחשב שמחובר לטלוויזיה בסלון ומשמש לצפייה בסדרות וסרטים. לוח האם שלו די ישן: AA8-DuraMAX http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=LGA775&pMODEL_NAME=AA8-DuraMAX כרטיס הוידאו שלו גם כן לא מהחדשים אבל מחובר לטלוויזית ה-LCD בחיבור HDMI: Nvidia Geforce 6600 http://img.tomshardware.com/us/2006/02/24/diy_home_theater_pc_part_2_the_quiet_and_powerful_equation/gk-gigabyte-nx6600pciex.jpg לפני יומיים המחשב היה דלוק ולפתע התחיל לצפצף לוח האם כאילו פרצו לי לכספת ורק כיבוי בלחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה כיבה את המחשב. מאז כשאני מדליק את המחשב, הוא נדלק אבל כלום לא מופיע על המסך. חשבתי אולי המחשב כן עולה אבל הלך לי כרטיס…

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  19. Started by aviramgo,

שאני נכנס למחשב כתוב לי: bootmgr is compressed וזה כתוב על חלון שחור.. מה עושים כדי לפתור בעיה זו? תודה רבה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  20. Started by rap_tr,

המחשב פתאום עשה ריסטרט לעצמו, כתוב שיש שגיאה ב-system/system32/config ואני צריך לנסות לשחזר, הבעיה שזאת לא פעם ראשונה שחסר קובץ זה או אחר ובכל פעם אני נאלץ לפרמט, יש למישהו פתרון? (זה פורסם פה,כי אני מניח שזאת בעית חומרה) תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  21. Started by noamb,

אתמול קרה לי מקרה מוזר , הפעלתי קובץ וידאו כלשהו והמחשב נתקע. לאחת מספר שניות הופיע המסך הכחול הידוע לשמצה של windows ,והתריע על בעיה ב-nv4_disp.dll לאחת שתי שניות המסך איבד signal , ומאז לא חזר לעצמו. חשוב לציין כי המחשב עובר boot תקין וכי המקלדת והעכבר המחוברים דרך usb נראים פעילים. לאור הודעת השגיאה , האם מדובר בבעיית כרטיס מסך? ספק? תודה

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  22. אהלן! ברשותי מחשב נייד HP PAVILION DV5 עם מערכת ויסטה הום פרימיום. לאחרונה קניתי כונן קשיח של WD 1.5TB וכאשר הוא מחובר למחשב, בעת הדלקה - הוינדוס לא עולה, יש מסך שחור וכלום לא זז כאשר הוא מנותק - הכל עולה תקין וגם בעת חיבור בוינדוס עצמו, הכונן תקין ואפשר לעבוד איתו. ניסיתי לשחק עם ענייני הBOOT - אך ללא הועיל.. יש עצות ?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  23. כל פעם שאני לוחץ על כפתור הכיבוי המחשב עושה ריסטרט .כדי לכבות את המחשב אני צריך ללחוץ על כפתור הכיבוי כמה שניות .בדקתי בקונטרול פאנל ובביוס כבר ושמה זה כבר נמצא על shutdown מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by nwbugo,

שלום, קניתי מחשב i7 עם לוח אם של ג'יגה-בייט, ex58-ud3r, בנוסף קניתי שלושה כוננים קשיחים שהרכבתי ב-raid 0 בעזרת הבקר המובנה שעל לוח האם. הבעיה היא שאני לא מרגיש בכלל שיפור בביצועים של הכונן הקשיח, לצורך השוואה, יש לי ציון של 5.9 בכוננים קשיחים בבדיקה של windows 7. האם זה תקין? האם יכול להיות שחיברתי משהו לא כמו שצריך? איך אני בודק את זה? אני אשמח לתשובות והערות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  25. שלום מזמן לא הגבתי בפורום זה מפרט המחשב שלי הוא מעבד E8400 לוח ג'יגה בייט PA 31 ES39 כרטיס מסך 9800GT ספק אנרמקס 525 וואט זכרונות (חדשים היום נקנו) קורסאיר XM2 2X2GB 1066MHZ קירור מספק לאחר פעולה קצרה במחשב הוצא מסך כחול והמחשב קרס הדבר חזר כמה פעמים ! אנא עזרו לי

• 2 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים