עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב שלי לא מוצא תהארד דיסק שלי... ניסיתי כל מיני שטויות בביוס, ניסית גם לעשות OFF ON לגאמפר הזה בביוס, ניסיתי להוציא ולהכניס תחיבורים של ההארד דיסקכלום! הוא כל הזמן מבקש ממני לעשות בוט לראיד משהו כזה, לפני שעולה הוינדוס (יש לי הארד דיסק 1 שמחובר בכבל אדום כזה לא ברור לי איך קוראים לו) ניסיתי לשחק שהוא ינסה להיכנס לסקאזי ראשון ואחרי זה לHDD-0 או כמעט כל צרוף אפשרי... בבקשה תעזרו לי =/ SweeT EviL

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  2. שמעו לחבר שלי היו שני סטיקים של זכרונות: אחד של 512 מ"ב DDR 400 ואחד של 256 מ"ב DDR 333 הכל עבד טוב ויפה עד שהוא החליט לקנות עוד סטיק של 256 מ"ב. עכששיו הוא לא שם לב אבל הוא קנה סטיק בתדר 266. כשהוא הרכיב אותו על המחשב הוינדוס נטען והתחיל לקרטע. אי אפשר היה להקשיב למוסיקה ולשחק משחקים הכל קירטע. אחר כך הוא כיבה ת'מחשב, הפעיל מחדש והמחשב בכלל לא עלה. אז באתי אליו, הוצאתי את הסטיק הזכרון החדש, המחשב עדיין לא עלה. עשיתי לו CLEAR CMOS ואז המחשב עלה. אחרי שהוא עלה הוינדוס עדיין המשיך לקרטע.... אז החלטנו לעשות פורמט. עשינו פורמט ועדיין הוינדוס ממשיך להתקע... אתם יודעים במה הבעיה? אולי בגלל שהזכרונות פועלים בתדרים שונים? למרות שעד לפני יום הכל עבד מצוין... אני אשמח לעז…

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by neta3200,

המחשב הינו נייח שפת מערכת ההפעלה : עברית קצב הביט, 64 סיביות תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: המעבד שלי הינו E8400 בעל 2ליבות של 3Ghz ופתאום המחשב מראה לי ליבה אחת שהיא 2.67GhZ למה? ממתי התקלה קיימת? שבוע. האם בוצעו שינויים כלשהם בחומרה, או שהתקנתם תוכנות לאחרונה? לא.

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  4. כותרת וינדוס 7 64 ביט נסיתי AVG ואבסאט מצאו חלקי וירוס אני חושב על כוון וירוס יש למישהו רעיון נוסף או אנטי וירוס חזק יותר

5. Started by kfir_dnd,

הוינדוס קורס לי ברגע שאני מתקין חיבור לאינטרנט... מה שקורה זה ככה: 1. אני מתקין את התוכנה של החיבור לאינטרנט 2. אני עושה הפעלה מחדש כדי לסיים את ההתקנה 3. איך שוינדוס מסיים להיטען ומופיע לי שולחן העבודה הוא קורס פירמטתי את המחשב וזה עבד טוב עד שהתקנתי שוב וזה שוב קרה... מה אני עושה ואיך אני מסדר את זה? לתוכנה שאני מתקין קוראים sky broadband הבעיה הזאת ממש משגעת אותי חברה תעזרו לי כמה שיותר מהר אני מזה שאין לי אינטרנט בבית תודה מראש

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  6. Started by gryffin,

שלום, אתמול בלילה הכנסתי את המחשב למצב Sleep כמו תמיד לפני שאני הולך לישון, והיום כשקמתי ראיתי שהמחשב כבוי (כנראה הפסקת חשמל או משהו). הפעלתי את המחשב, הויסטה עלתה, אבל הגעתי למסך שחור. עשיתי Ctrl+Alt+Del, הפעלתי את הטסק מנג'ר וראיתי שהאקספלורר (מה שמפעיל את הדסקטופ וכל השאר) לא עלה, וכל קבצי הסטרטאפ גם לא. אני מנחש שזאת איזשהי בעיה עם הסטארטאפ ומה שעולה עם הווינדוס. למישהו יש רעיון מה עושים?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  7. Started by EroSenin,

לפעמים שאני משאיר את המחשב דולק' בלילה אני מגלה שהיה ריסטרט של המערכת ואף פעם זה לא קרה לי שעבדתי על המחשב. אין לי שום minidump בדקתי בתיקיה. מה עלי לעשות עלמנת למנוע את הקריסות הללו?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  8. Started by דןזט,

צריך תרופה. כפי שניתן לראות היה לי וירוס שהסתנן לרשת (אולי בעקבות איזו תוכנה שהותקנה). כנראה שהוא שינה לי את הגדרות ה- DNS של הראוטר, כך שלעיתים די קרובות קפץ לי אותו באנר בכל מחשבי הרשת. אז הבנתי שהוירוס התעסק לי עם הראוטר, ולכן איפסתי אותו. זה עזר לכמה שעות עד ששוב הבעיה חזרה (וגם קיבלתי שלל באנרים חדשים, בעיקר ברוסית). פירמטתי אחד מהמחשבים שחשבתי שהוא הבעייתי ואיפסתי שוב את הראוטר, אבל גם זה עזר אולי לכמה שעות. מחשב אחד נסרק ע"י קספרסקי וע"י Malewarebytes ונמצא ללא רבב, האחרים נסרקו ע"י נוד וגם שם לא התגלה כלום. האם לדעתכם אין לי ברירה לפרמט את כל המחשבים ולאפס את הראוטר או שאולי יש עוד מה לעשות? יש עוד משהו שאני חושב שקצת מוזר: היה לי איזשהו אתר *ורנו שקפץ כל הזמן בכל…

• 22 תגובות
    • 4.6k צפיות
  9. Started by djy69,

היי, יש לי לוח אם שתומך ב- 3 כרטיסי מסך.... סוקט X79. העניין זה להוסך כרטיס מסך לא מאותו דגם. כלומר, יש לי GTX780 ואני רוצה להוסיף עוד כרטיס נניח GT740 FTW 2GB אני פשוט זקוק למוניטורים/TV נוספים ... האם המערכת תאפשר לי לעשות שיכפול של המסך נניח 2 מסכי (TV (HDMI שיקרינו את אותו הדבר בכרטיס הנוסף? אני עורך וידאו וזקוק ליותר מוניטורים (מסיבות שונות)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dinnnn,

היום ניסיתי לראות מה נשאר על ה HD הישן ה HD מתחבר בIDE למחשב המחשב מזהה אותו בניהול דיסקים אבל רוצה שאני יאתחל אותו לפני שאני יכול להיכנס אליו איך אני יכול לראות את המידע מבלי לאבד אותו יש לציין שה HD לא מגומפר תודה דין

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  11. הוספת הארד דיסק עשויה להאט את קצב העליה של המחשב? כמובן שהראשון עם ה - XP עשיתי כ - master והשני slave יכול להיות שעוד הארד דיסק ישפיע על הספק וממילא על המהירות של המחשב?

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by dodhaloy,

שלום לכולם.. יש לי מחשב דל אינספירון עם 4 GB RAM רציתי להוסיף עוד 4 GB, וראיתי שהוא מסוג DDR3 אבל כתוב לי שה: DRAM frequency הוא 665MHz ראיתי רק זכרונות עם תדרים של 1333, 1600, ו1066 ואנילא יודע מה אני צריך להתקין אצלי... כמו כן הבנתי שקינגסטון היא חברה הכי טובה לזה, מה אמורים להיות המחירים, מאיפה לקנות? והאם אני יכול להתקין אותו לבד, אני קצתמבין בחומרה הפנימית.. תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. ברצוני להוסיף דיסק פנימי קשיח של 4 טרהבייט ומעלה למחשב (עם מערכת הפעלה WIN10 pro 64 bit) מבוסס לוח אם של Gigabyte מ2010 ערכת שבבים P55 P55A-UD3R עם שבב marvel 9128 הדיסק החדש ישמש בעיקר לצורכי אחסון תמונות RAW, ולא ישמש כדיסק איתחול/מערכת בפעלה - היא יושבת על ה SSD. (כרגע מותקנים SSD למערכת הפעלה, שני דיסקים של 1T ואחד של 2T) (הביוס מוגדר כעת כ IDE - ולא AHCI - אני יודע שזו לא ההגדרה המיטבית, אבל לא בא לי להתקין הכל מחדש) א. באתר של אייבורי כתוב עבור דיסקים קשיחים 3TB ומעלה, שהם עובדים רק עם לוחות מבוססי P61 ומעלה. (באתר של KSP לא מוזכרת הסתייגות כזו בכלל, וגם לא הצורך במערכת הפעלה 64 ביט.) האם יש באמת מגבלה כזו כ…

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  14. שלום ומה שלומכם? מחשב נייד 5470 DELL VOSTRO נמאס מהאיטיות של המחשב הזה ומביצועיו הנחותים יחסית. נראה לי שדיסק SSD ישפר את הביצועים. 1. האם מישהו יודע אם אפשר, או בנוסף לדעסק קשיח הקיים או במקומו. 2. האם מישהו יודע אם יעשו שירות עד הבית? 3. עלות? נרכש עם אחריות 3 שנים בבית הלקוח מאייבורי לפני כשנתיים

• 1 תגובה
    • 4k צפיות
  15. Started by YOAV28,

האם אפשר להוסיף דיסק קשיח לבד למחשב dell inspiron 5000 לבד או שרק במעבדות dell ? ,תודה מראש יואב

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  16. יש לי מחשב שעבר פירמוט והוא ללא מערכת הפעלה ויש לי גם כן דיסק קשיח ממחשב שהתקלקל עם מערכת הפעלה באם אוסיף את הדיסק עם ההפעלה זה ייתר לי להתקין מערכת חדשה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. קניתי מחשב חדש לפני שבוע, התקנתי WINDOWS 7 למערכת. הכל עובד כמו שצריך עד הרגע שחיברתי דיסק קשיח שני שעליו יש את כל הנתונים ומהסמכים חשובים שלי. דיסק קשיח WD SATA, חיברתי אותו כמו שצריך. פעם אחד המערכת עלתה וזהיתה את הדיסק השני בהצלחה. לאחר חיבוי והדלקה של המחשב יש את הבעיה הזאת: מגיעה למסך של LOADING OPERATING SYSTEM ונתקע וווינוס לא עולה אלא עושה LOOP לחלון של לוח אם וכן אלה במעגלים. בBIOS המערכת מזהה את הדיסק השני כSLAVE והראשון עם מערכת הפעלה כMASTER. כאשר אני מוציאה את הSATA כבל מהדיסק השני - מערכת הפעלה עולה רגיל. אני חייבת את הדיסק השני - בבקשה תעזרו לי מה לא בסדר? איך מגדירים BIOS נכון? או איפה אפשר למצוא אינפורמיה על זה. …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by tiptipon,

יש לי כיום RAID 10 במחשב שמופעל דרך לוח האם כיום הוא מכיל 4 דיסקים של 4 TB כל אחד ואני רוצה להוסיף עוד שניים של 4 TB האם זה אפשרי ? האם החומר שקיים ב RAID ימחק לי ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by CASSPY,

שלום! מבקש עזרה בהתקנת הארד דיסק נוסף תחת מערכת הפעלה win 98 במחשב שלי יש הארד דיסק של 40 גייגה ניסתי להוסיף עוד הארד דיסק 80 גייגה הביוס מזהה את הארד דיסק ללא בעיות מערכת הפעלה לא רואה את הארד דיסק הנוסף אין הקצאת אות עבור הארד דיסק -במחשב שלי - אשמח לקבל עזרה בהתקנה בתודה-כספי

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  20. Started by buuhaa,

אהלן. קניתי הארדיסק נוסף ואני רוצה להתקין אותו. יהיו לי מעתה צורב, כונן DVD, ו-2 HD. מהו סדר החיבור המומלץ לדעתכם ? האם כדאי ששני ההארדיסקים יהיו על הפריימרי או שזה לא משנה ? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  21. שלום. היה לי הארדיסק מכאני עם ווינדוס 7, ולאחרונה שמתי במקומו כונן ssd עליו הותקן ווינדוס 8.1. הכל עבד חלק עד שניסיתי להוסיף את ההארדיסק הקודם, וכעט הבוט פשוט נתקע. בבוט כמובן שסימנתי שכונן הבוט יהיה הssd

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Maor Panker,

היי ברשותי מחשב נייד דל עם לוח אם מסוג DELL 0G26GT כרגע ישנו סטיק אחד 4GB בתדר 800 מעוניין להחליף לשני סלוטים בדואל צ'אנל של 4GB בתדר 1600 איך אדע שהלוח תומר בתדר זה ?? תודה רבה לעונים

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by אסנת אילה אהרון,

שלום לכולם יש לי מחשב ניד של טושיבה נקנה שנה שעברה בארה"ב הזיכרון לא מספיק לי ואני צריכה להסויף זיכרון , המחשב אומר שהכמות זיכרון קטנה ( יש לי רק חומר לימודי ותמונות( מי יכול להסביר לי מה עלי לעשות אני גרה בירושלים תודה מראש לעונים

24. Started by chinchi,

שלום, מדובר במחשב של אחי. עקב תקיעות במשחק lord of the rings 2 לאחר כ10 דקות משחק על רמת פרטים גבוהה ללא פילטרים בעבודה חלקה, המשחק לפתע עוצר, נשמע קול שגיאה, אך אי אפשר לראותה, וחייב להתבצע ריסט. החלטתי כי עלי להחליף זיכרון. יש להוסיף כי הבעיה מגיעה בד"כ מחוסר זיכרון היות וישנן תקיעות רגעיות שמעידות על חוסר זיכרון. הכרטיס : 6600GT לוח: asus עם (מה לעשות)sis, מעבד אינטל 3.0 וזיכרון ג'נארי ישן: Field Value DIMM1 512 MB PC2100 DDR SDRAM (2.5-3-3-6 @ 133 MHz) האם כדאי להחליף זיכרון\ להוסיף עוד. האם הבעיה יכולה לנבוע מסיבות אחרות? תודה

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  25. Started by amitha,

יש לי מחשב בן קצת יותר משנתיים עם זיכרון 1G של חברת CEON, השבוע רציתי לפנק אותו והוספתי עוד זיכרון של 1G של אותה החברה ( שני הזיכרונות במהירות של 667M ), הלוח אם תומך עד 2G זיכרון , אבל המחשב משום מה מזהה רק 1G , יש לי שני סלוטים של זיכרון , ביצעתי את הבדיקות הבאות: זיכרון ישן בסלוט 1 - תקין זיכרון חדש בסלוט 1 - תקין זיכרון ישן בסלוט 2 - תקין זיכרון חדש בסלוט 2 - תקין משום מה כאשר שני הזיכרונות מחוברים המחשב מזהה רק 1G ( לא משנה איך נחבר אותם , הצלבתי ביניהם ועדיין אותה תוצאה ) אין לי ג'אמפרים על הלוח אם הקשורים לזיכרון, אז מה זה יכול להיות ???

• 5 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.