עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by -LosNir-,

שלום, אפשר לראות את המפרט שלי בצד. כרגע מותקן Windows 7 64bit חדש, וכאשר אני נכנס ל Sleep אני יכול לצאת ממנו בלי בעיות. הבעיות מתחילות כאשר אני עושה Overclock. אני נכנס לביוס, מגדיר BUS 333Mhz 11.5x (יוצא 3.8Ghz) וכאשר אני נכנס ל Sleep, ואח"כ מנסה לצאת ממנו, המחשב מתחיל להדלק כרגיל, אבל לאחר 1-2 שניות הוא נכבה, ואז לאחר 1-2 שניות שוב נדלק, ואז לאחר 1-2 שניות שוב נכבה, עד אינסוף (יש לציין שבכל הזמן הזה המסך נשאר כבוי). מה אפשר לעשות? תודה!

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  2. לפני כמה דקות המחשב (שאפשר לראות במפרט בצד) פתאום נכבה, חשבתי שיש הפסקת חשמל אבל לא, כי הטלוויזיה עבדה עכשיו שאני לוחץ על הכפתור הדלקה פשוט לא קורה כלום. לא ציפצופים ולא קליקים ולא שום דבר במסך כמובן ואף מאוורר לא מתחיל לזוז, ממש כלום לא קורה. ניסיתי ספק כוח שיש לי בארון, חיברתי במהירות ועדיין אותה התופעה. ניסיתי בלי זכרונות מסויימים ובכלל, לא שינה כלום. מכיוון שזה לא הספק כוח, אז הרכיב הבא שאני מאשים הוא הלוח אם, אבל יש על הלוח את הלד הירוק שמראה שהוא מקבל חשמל, והלד הזה עובד. אז רוב הסיכויים שזה הלוח אם או שיש עוד אפשרויות לנסות? אין לי בעייה לפרק או להרכיב כל מה שצריך על מנת לא להשאיר את המחשב בksp מחר... עוד כמה פרטים: בזמן התקלה שום תוכנה כבדה או משחק לא עבדו…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מדובר על core i7 920 2.66 Asus P6X58D Asus 5850 OCZ GOLD 1600 2x3 WD 500gb black caviar SeaSonic 750w Silver s12d מסך גם חדש Acer שתדעו על מה מדובר - http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16824009167 עכשיו לבעיה: חיברתי את הכרטיס ב HDMI למסך. הווינדוס [7] עולה הכל טוב ויפה עד שהתקנתי את הדרייבר לכרטיס מסך Catalyst 9.12hotfix עשיתי ריסט ושהווינדוס עלה זה הציג הכל בקווים וורודים ארטיפקטים והכל היה נראה שבור כזה לא יודע בלאגאן.. בקיצר בדקתי אם הסלוטים או משו אחר דפוק עדיין אותה בעיה עד שהחלפתי ל DVI וזה הציג תמונה כרגיל המשחקים רצים אין ארטיפקטים כלום.. *למישו יש מושג מה יכול לגרום לזה? אני רוצה לדעת כי אני טס חזרה מארה"ב וישלי אפשרות היום להחליף אם מ…

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  4. Started by Zadu,

שלום לכולם, יש לי את המחשב שלי שנה וחצי - שנתיים ובזמן האחרון (אולי אפילו די הרבה זמן) נגיד אני מחלץ קובץ RAR של 8 GB דוגמא, כל המחשב איטי מאוד בזמן החילוץ ואני לא יכול לבצע פעולות אחרות וחייב לחכות לזה שיגמר. מפרט המחשב : מעבד :Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 כונן קשיח : Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון:Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe צורב : LG GSA-H62N X18 DVD מארז ללא ספק: NZXT Apollo ספק כח: OCZ STEALTHXSTREAM 600W ---------------------------------------------------- דברים שעשיתי : 1. defrag עם התוכנה : Defraggler 2. סריקת וירוסים בboot modeעם avast 3. בדיקת spyware עם su…

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  5. Started by Ivan,

אני לכתוב כאן מדריך קצר לבעיות שמחשב לא עולה בכלל שלבים בהדלקה כאשר ספק דולק נכון הוא מעלה ללוח סיגנל שנקרא POWER GOOD זה סיגנל מתחיל תוכנית בביוס שרצה על מעבד של מחשב שנקראת POST זה תוכנית קטן שרץ ובודק תקינות בסיסית של מחשב וזה רץ במה קוראים BUILDING BLOCKS שזה רץ בשלבים ומתקדם שלב שלב ולא ממשיך אם מוצא בעיה. אם כל טסטחים של פוסט רצים טוב מחשב יתן ביפ אחד קצר בסוף של פוסט. כדי שפוסט מודיע שגיאות על מסך הוא צריך שזכרון וכרטיס מסך יעבדו פחות או יותר אם הוא לא מגיע למצב שאפשר לכתוב על מסך הוא מודיע על שגיאה בביפים ברמקול של מארז ופרוש של ביפים תלוי בסוג של ביוס ובלוח אם וכתוב בחוברת של לוח אם. בשביל שיתחיל פוסט צריך רק 4 דברים שעובדים ספק לוח מעבד רמקול של מארז אז אם …

• 5 תגובות
    • 17.5k צפיות
  6. שלום לכם היום שידרגתי את המחשב והמפרט שלי כרגע הוא e6750 radeon 4870 1gb 550w chiftec ספק עכשיו אחרי ששיחקתי בсod6 אחרי בערך 10 דקות המחשב קרס והופיע מסך כחול. צירפתי את הקובץ דאמפ שהווינדוס יצר אחרי הבעיה מקווה שתצליחו לעזור לי . תודה עריכה עכשיו אני מקבל מסך כחול כל כמה שעות לא קשור אם אני משחק או לא.... יש למישהוא מושג מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by pergola,

קניתי את הרמקולים X530.. והרמקול סנטר שלי בבדיקה של התוכנה של הכרטיס קול.. לא משמיע צליל. הוא פשוט לא עובד.. איך אפשר לדעת אם הבעיה ברמקול, או שזאת בעיה שאפשר לסדר?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  8. טוב אז ככה- אני לא ממש יודע איך לתאר את הבעיה שלי כי היא משונה ואני גם לא בטוח לגבי הפתרון (אם זה בחומרה או משהו אחר) בכל אופן אני לוקח לדוגמא את המשחק Call Of Duty MW2 שבו אני משחק וכל הזמן יש לי מריכות של הרקע כלומר סתם דוגמא אני רואה כל מיני קוים שממשיכים שלא צריך או סתם קווים כאלה שקופצים במסך וכל זה עינין של שניות אבל יש כל הזמן את המריכות האלה וזה מרגיז.. לפעמים גם פתאום המשחק נתקע לכמה שניות וניהיה מסך שחור ולשניה לבן ואז יוצא לי מהשרת. אני לא יודע אם אלו תופעות של אותו בעיה ואני גם לא יודע מה הבעיה אז אם מישהו יודע איזה שהוא כיוון שאני צריך לבדוק אותו זה מאוד יעזור! הינה תמונה שהעלתי שתיראו איך הקו ממשיך שם מעבר למה שצריך (אני נעמדתי כדי לצלם כי אם הייתי ממשיך…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום רב.. לפני כחודש רכשתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של חברת TEAC - פשוט בגלל שאני גם עובד איתם בעבודה כבר שנה וזה עובד יופי בעבודה... עכשיו אחרי כחודש מקש הSHIFT השמאלי מכבה את המחשב כל פעם שאני לוחץ עליו - ללא אזהרה מוקדמת וללא שאלה האם באמת בא לי לכבות את המחשב... ומקש הSHIFT הימני פשוט עושה מה בראש שלו... כל פעם משהו אחר... אולי יש איזשהו רצף מסויים אבל אין לי מושג מהו... בקיצור - כמו שאתם יודעים למקשי הSHIFT שימוש רב בעבודה עם המחשב ואין לי את היכולת לוותר עליהם... אם זה היה מקש אחר אולי הייתי חיי עם זה אבל בבקשה תעזרו לי... כשאני מחבר מקלדת אחרת למחשב - עם חיבור PS2 - אז היא עובדת יופי... זה רק עם האלחוטית ככה... ניסיתי לנתק ולחבר מחדש - ניסיתי להתקין דרייברים מחדש - ניס…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. שלום, ביצעתי אתחול ntfs לדיסק קשיח 200 גיגה . התחלתי בהתקנת xp ובשלב ההתקנה מופיע נפח של 130 גיגה .לאן נעלמו כל ה- 70 גיגה ? בביוס מוצג הדיסק כ- 200 גיגה. תודה מראש חיים

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  11. Started by HeX0R,

שלום, יש לי בעיה מוזרה עם המחשב... הוא מסרב בתוקף להישאר במצב שינה. ז"א כאשר אני מכניס אותו למצב שינה הוא באמת מתכבה אך נידלק מיד. נכנסתי לביוס והגדרתי את Wake UP on USb כמבוטל. למרות זאת לא חלפה הבעיה. בניסיון נוסף הכנסתי אותו למצב שינה ותוך כידי שלפתי את כל חיבורי הUSB החוצה. רק אז הוא נכבה ולא נדלק שוב... ההתקנים המחוברים הם רק מקלדת ועכבר... מה יכולה להיות הבעיה פה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 4.1k צפיות
  12. Started by gif,

היי ! לאחר יום יפה שכזה פתחתי את המחשב בשביל לנקות אבק...(כמובן בעדינות...) חיברתי הכל בחזרה אבל שום חיבור לא מגיב...אני מתכוון למקלדת ,חיבר למסך , עכבר ...רק החבורי USB מגיבים.. למישהו יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  13. בוקר טוב, היום שאני בא להדליק את המחשב הוא נדלק מתחיל לעשות צליל מוזר כזה שחוזר על עצמו איזה 6 פעמים ואז יש ביפ ארוך מהלוח אם. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. בעיה מוזרה! במחשב נייד HP Compaq nc6220 אי אפשר להגיע למערכת ההפעלה. אחרי ההדלקה והלוגו של HP רואים רק סמן כזה _ מהבהב וזהו. גם בניסיון איתחול מדיסק זה מגיע לשלב של אחרי העתקת הקבצים ונשאר תקוע על "Starting windows setup".. מה יכולה להיות הבעיה? הוא לא נותן שום הודעת שגיאה ואי אפשר לדעת..

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by CTDesign,

פירמטתי את המחשב והתקנתי WIN7 על המחשב X64 בטעות במקום את הX84 עכשיו שאני מנסה לעשות BOOT FROM DVD הוא מתחיל את הטעינת קבצים ואז עוצר באמצע ורושם שאחד הכוננים חסר או משהו כזה והוא לא נותן לי להמשיך בפירמוט מישהו יכול לעזור לי ?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  16. Started by danielbarki,

קניתי DOK 16GB של חברת סנדיסק. הבעיה היא שאני מחבר אותו למחשב שלי וגורר או מעתיק קובץ מהדיסק הנשלף למחשב, או שהוא נתקע על " מגלה פריטים..." או שבאמצע או בהתחלת ההעברה הוא כותב שהקובץ שרציתי להעביר לא נמצא ושאני פותח את התיקייה של הדיסק נשלף נעלמים לי כל הקבצים. הבעיה היא רק במחשב שלי ובשאר המחשבים הכל עובד טוב. אם זה משנה זה המחשב היחיד בבית שהוא וינדוס 7. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  17. שלום. :'( בחצי שנה האחרונה המחשב שלי היה בתיקון אצל טי אמ אס,+TMSFOX ואז שוב אצל TMS. התקלה הייתה רעש סטאטי שנבע מכרטיס המסך העליון. לאחר תוספת כספית גבוהה מצדי הוחלפו הכרטיסים לכרטיסים חזקים יותר במעט. המחשב עבד בOC של 3.125GHZ ובתדר לזכרונות של 1000MHZ שנקבעו מהיום בו רכשתי את המחשב דרך TMS חלק וללא תקלות. קיבלתי את המחשב שלי ב28.12.2009, כאשר כבל חשמל המאוורר הצדדי היה מנותק, כבל הS/PDIF היה מנותק, ברגים היו חסרים אבל לא נורא, לקח לי שעה אבל טיפלתי והחזרתי את הכל למקום. באותו יום בו קיבלתי את המחשב, החלו מסכים כחולים. כל יום, כל יום! יש לי מסכים כחולים. יש לי תיעוד שלהם דרך מצלמת הווידאו שלי. הנה המקבץ אותו אספתי של המסכים והקפיאות שהתרחשו, רובם סתם מגלישה תמי…

• 13 תגובות
    • 5k צפיות
  18. Started by Cereal Killer,

אהלן, התקנתי עכשיו לוח חדש למפרט שמימין הלוח הוא asus p5q pro turbo הכל חובר (24 פין, 8 פין, כוננים, פאנל קידמי, מסך, מתח לגרטיס מסך) אני לוחץ על כפתור ההפעלה, הספק נדלק המאוררים מסתובבים אבל אין פוסט, אין ביפים והמסך שחור... אני אודה על כל עזרה...

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  19. Started by wooper,

בדקתי בממטסט יצא תקין יש לי דסקים של WD באיזה תוכנה מומלץ לבדוק אותם? עריכה: לא משנה בדקתי ב MHDD

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  20. האם מישהו פה נתקל אי פעם ב-MACHINE CHECK EXCEPTION במקרה? אני כבר תקופה ארוכה סובל מ-STOP ERRORS (מסכים כחולים) בווינדוס אקס פי 64, כשה-STOP ERROR הוא 9C יש על זה מידע נוסף פה: http://support.microsoft.com/kb/329284 הסיבה שאני כותב את זה כאן היא שה-STOP ERROR הזה - או יותר נכון, ה-MCE - מעיד באופן ישיר על בעיית חומרה (למעשה, הוא השם ה-"כללי" בארכיטקטורה הקיימת לבעיית חומרה שלא קשורה לשום רכיב "אקסטרה", ולכן בדרך כלל נוגעת לרכיבים הבסיסיים כמו הזיכרון, המעבד, לוח האם וכו') מישהו פה אי פעם נתקל בזה או הצליח לפתור את זה? הטמפ' של המעבד שלי לא מזהירות אבל הן לא ממש מצדיקות את זה (עד כמה שאני מבין)... אני רץ ב-50 מעלות ב-IDLE פחות או יותר, המעבד הוא E8400, לוח האם הוא I…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ilf,

HD SAMSUNG SPO802N דרש אתחול ללא הודעה מוקדמת הצלחתי להציל את החומר ולאחר מכן אתחלתי ואחר יום יומים הואט שוב פעם דורש אתחול הפעלתי את התוכנה HDD Regenerator והיא מצאה פגמים ואומרת שתוקנו מה אפשר לעשות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  22. Started by avishaul10,

יש לי מחשב P4 גיגה זיכרון פנימי HD 80G של WD המחשב עבור עבודה בלבד לא משחקים ועדיין המחשב איטי מאוד שמתי לב שהHD מאווודדדדד חם אבל בבדיקת טמפרטורה דרך תוכנה הוא מראה 39 מעלות זה בסדר? אם אני שם HD חדש המחשב יעבוד יותר טוב? יש לאחי אותו מחשב והוא רץ ממש מצויין ביטלתי את כל האפקטים מהווינדוס וזה עדיין לא עוזר אפילו לינוקס רץ אצלי לאט מה עוד אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  23. שלום לכם! בנ-דודה שלי הביא לי את המחשב שלו שאני אסדר אותו. יש לו בעיה(אחת מכמה) שאחרי ריסטרט הHDD לא מזוהה, או סתם הוא לא מזוהה וצריך לכבות ולהדליק את המחשב. קשה לי להגיד פרטים מדויקים מכיוון שגם הווינדוס לא טוב. אני יכול להגיד בערך 9800GT E8400 לוח אם של אינטל HD של SEAGATE. אריאל

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by House M.D.,

יש לי בעיה די רצינית במשחקים - ה FPS משתנה בצורה דרסטית מאוד. למשל , אני משחק במשחק Gothic 3 . (על גרפיקה בינונית ברזולוציה המקסימלית) . ה FPS הוא בין 110 לבין 60 , תלוי באזור שבו אני נמצא במשחק (למשל 110 FPS סתם בשדה , ו 60FPS בעיר עם הרבה פרטים). עד כאן הכול טוב ויפה , אבל לפעמים ה FPS יורד בצורה דרסטית , לדוגמא 7 FPS ואז המשחק נתקע לכמה שניות , ואחרי כמה שניות הכול חוזר להיות כרגיל. זה קורה לאו דווקא במפה עמוסה , זה יכול לקרות גם באזור שיש לי בו 110FPS בדרך כלל. ממה הבעיה הזו יכולה לנבוע? התחממות? לא , עשיתי בדיקת מאמץ והטמפרטורה תקינה , גם של המעבד וגם של הכרטיס והלוח אם. ואני מנקה את המחשב הזה כל שבועיים בערך. יש להדגיש ששיחקתי באותו משחק לפני כ9 חודשים עם אות…

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  25. אני מנסה לעזור לחבר להתקין על המחשב שלו מערכת ההפעלה xp ,המחשב הגיע עם לינוקס. המחשב בעיקרון עם 16 גיגה אבל שאני מגיע לבחירת ההארד דיסק במהלך ההתקנה מופיעים לי 4 כוננים, 1. 2G 13G. 2 3. כונן קטן 8MB שרשום עליו BIOS 4. ועוד כונן קטן 8MB ניסיתי לפרמט את כונן ה13G ולהתקין עליו אבל כשסיימתי והמחשב הופעל מחדש הוא נתקע על NTLDR is missing ויש אפשרות רק לעשות ריסטרט ? מה צריך לעשות ? הבנתי שצריך למחוק את כל הכוננים לפני ההתקנה אין שום בעיה אם זה ?וגם את הכונן של הBIOS ? דרך אגב אם נכנסים לBIOS רואים רק כונן אחד של 16G ולא את כל הכוננים. אשמח לעזרתכם תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים