עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Shadowman,

שאני מפעיל את המחשב בוא מגיע עד ללוגו של הווינדוס... הפס רץ כמה פעמים.. עד לכאן הכל רגיל... כשהוא בה לעלות לווינדוס יש משך שחור!!! העלתי את המחשב במצב בטוח, הסרתי את הדריברים של כרטיס המסך.. עשיתי רסטרט אז הווידוס עלה נורמלי. כשניסיתי להתקין שוב את הדריברים של הכרטיס מסך עשיתי רסרט ניתקלתי באותה בעיה!! מה זה?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  2. עד עכשיו היו לי שתי הארד דיסקים: אחד ATA133 וS-Ata שתיהם סמסונג 80 ג'יגה עכשיו קניתי הארד דיסק חדש 120 ג'יגה של סמסונג Sata. חיברתי אותו למולקס וללוח דרך הכבל Sata. עכשיו כשאני בווינדוס עדיין יש לי רק שתי כוננים איך אני מסדר את זה? בבקשה כמה שיותר מהר..

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by yuyudodo,

יש לי לוח אם אינטל עם ציפ 865G לפרימרי IDE מחוברים שני הארדיסקים ואין בעיות לסקנדרי IDE מחוברים שני כוננים אופטים (asus X52 וצורב דיוידי של NEC) הביוס אינו מזהה את שני הכוננים בסקנדרי שלי! הוינדוס לעומת זאת מזהה את הכוננים ומאפשר לעבוד איתם. למישהו יש פתרון לבעיה? ניסיתי להחליף כבל. שניהם מוגדרים על כייבל סלקט. בעיה נוספת היא במצב DMA של הצורב. בעיקרון כשגם הצורב וגם הסידי מחוברים המצב הוא PIO ואין איך לשנות את זה. אז בשימוש כללי אני מנתק את הסידי ואז הצורב עובר למצב MULTI WORD DMA MODE 2 מצב זה מהיר מPIO אך עדיין איינו מספק ביצועים של ULTRA DMA למישהו יש פתרון לעניין? (ניסיתי אין ספור פעמים את שיטת השיוני בדוויס מנג'ר והתקנה מחדש של הדרייבר) תודה...

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  4. יש לי צורך בכרטיס מסך המובנה מעבר לכרטיס מסך המשני, לאחרונה פירמטתי לשלל ווינדוסים 8.1\10\7 בכולם הוא עובד בסדר, גם כשהכרטיס מסך החיצוני מותקן או מנותק לאחרונה ניסיתי להריץ DDU ומאז המחשב מסרב לעלות כשהכרטיס מסך המובנה מאופשר ניסיתי מצב בטוח, בוט מהביוס.. כלום נאדה שחזור מערכת לא בא בחשבון כי אין נקודות שחזור המחשב עולה, הביוס נטען בצורה תיקנית מגיע שנייה לפני הבוט לווינדוס ועוד פעם ריסטרט ושוב check תקין של הביוס ושוב ושוב ושוב, תקוע בלופ מעבר לאלטרנטיבה של פירמוט, מה אני יכול לעשות? איך אני יכול להכניס דרייברים למערכת כמו ה OEM של מיקרוסופט שבנויים בווינדוס? אשמח למעט עזרה

5. וניסיתי תווינדוס אפדייט והוא לא עובד ומחקתי את כל הוירוסים עם כל מיני תוכנות מה לעשות אם יש למישהו להמליץ על איזה תוכנה טובה...

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  6. בעיה מוזרה מאוד. חלק מהתוכנות שאני פותח נפתחות חלק. הרוב מנסות לגשת לדיסקט (אין דיסקט בפנים..) אני שומא קול קטן כאילו מחפשים דיסקט הלד של הכונן דיסקטיםנדלק ל 2 שניות ואז הן נפתחות כרגיל. חלק לא מסכימות להיפתח אם אין דיסקט בפנים. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה המרגיזה הזאת?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by NuKe007,

אני משתמש במחשב: Duruon 800 לוח אם של ECS דגם K7VZA אני חושב 3 סטיקים של 128 מ"ב SDRAM הארד דיסק ראשי של 20GB ועוד הארד דיסק 6.4 כ. מסך GEFORCE 2 MX 400 צורב, וכונן דיוידי, וכונן דיסקטים. המצב הוא כזה, לאחרונה (משהו כמו חודשיים כבר שזה לא ממש לאחרונה) המחשב נתקע מלא פעמים ללא שום סיבה הגיונית, בהתחלה חשבתי שהמחשב סתם דורש פירמוט, והכל עבד טוב עד ששוב זה חזר, אמרתי אולי התקנתי משהו לא בסדר, ושוב המחשב נתקע. (כשאני אומר נתקע, זאת אומרת קופא לגמרי הווינדוס וחייבים ריסט, וזה קורא לא בזמנים קבועים). ניסיתי להבין מדוע זה קורה, ניסיתי להחליף לכרטיס מסך אחר ולא הלך, ניסיתי לא להוריד הרבה קבצים ששמתי לב שזה קורה יותר כשאני מוריד אבל זה קרה גם מספר פעמים רבות גם בלי פעילו…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם, המחשב שלי נכבה אתמול בלי כל סיבה, בדקתי מה הבעיה וראיתי שהמאוורר בכרטיס מסך- radeon 9600 נדפק. החלפתי לכרטיס מסך הקודם שלי geforce 5500 ואז המחשב עלה, אבל איך שהגיע לווינדוס (אחרי הlogin) הוא מעלה מסך כחול עם כיתובים הקסדצימליים, ועושה ריסט. בדקתי הכל, חיבורים, ניקיתי את כל המאווררים מאבק.. חשוב לציין שהווינדוס עולה אז כנראה שזו לא בעיית ווינדוס.. הריסט קורה אחרי דקת פעולה בערך בתוך הווינדוס. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה רבה, יוני

9. Started by Ran B,

תראו לפני חודש בערך הכל התחיל..העכבר פתאום התחיל מעצמו לשנות את הרגישות שלו (sens..).. הוא ניהיה רגיש יותר או ריגש פחות כל כמה דקות..לאחר קצת זמן שזה קרה שמעתי שהווינדוס עושה שני ציפצופים כאלה כאילו הוא מצא חומרה חדשה או משהו התחבר/התנתק..(והעכבר לא התנתק או התחבר בדקתי טוב טוב)..ואז הוא עוצר את העכבר לכמה שניות העכבר לא מגיב..ואז הרגישות שלו עצומה או חלשה מאוד!! ואני פשוט לא מבין מה קורה.. בימים האחרונים זה ממשיך לקרות אבל עכשיו המצב לאט לאט ניהיה יותר גרוע..עכשיו גם הלד של העכבר האופטי שלי נכבה לכמה שניות..הווינדוס רושם למטה משהו עם בעיה לא הבנתי..ופעם אחת הוא גם רשם לי נמצאה חומרה חדשה..עכבר מיקרוסופט בלה בלה בלה..ואז העכבר חוזר לתפקד..ברגישות גבוהה או נמוכה, עכשיו ז…

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  10. אחרי שפירמטתי במנהל התקנים התחילו הריסטים ומופיע סימן קריאה על אחד התקנים ואני לא יודע מה זה ואיך לסדר ניסתי לעדכן את זה מהדיסק ורגיל ולא מצליח אולי עידכו ביוס יעזור אבל אין לי מושג איך עושים http://rotter.name/User_files/nor/4769b979070106b6.jpg *נערך לקישור עקב מימדים מוגזמים.

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  11. Started by Elior Boaron,

היי קניתי מחשב חדש 3900x עם rtx 2080 super הבעיה שאחרי 5-10 דק' משחק ב apax הוינדוס קורס (מסך כחול) עידכנתי דריוורים הרצתי בדיקה על הזיכרונות הטמפרטורה של המעבד מגיעה לאזור ה 60-70 במשחק ושל הכ מסך ל 50-60 ניסיתי להחליף מקום לזיכרונות פירמטתי את המחשב ועדיין אחרי פורמט אותם תוצאות המחשב פשוט קורס אחרי 10 דק' מקסימום עם שגיאה שונה כול הזמן critical structure corruption פעם IRQL NOT LESS OR EQUAL פעם memory management ועוד .. יש למישהו רעיון? איך אפשר להבין מה הבעיה? צירפתי dump של ווינדוס אם מישהו יודע לפתוח ... minidump.rar

12. שלום! חזרתי מחופשה יחסית ארוכה בה לא נגעתי במחשב בכלל וחזרתי להפתעה לא נעימה נכנסתי למשחק (overwatch לצורך העניין ) ואחרי בערך עשר דקות משחק המחשב נתקע והמסך הפך כחול ראו תמונה- אחרי שהמחשב עושה ריסטרט הוא נכנס למצב בוט ולא מזהה בכלל את הSATA.רק אחרי כמה ריסטרטים הוא מזהה. ניסיתי לערוך כל מיני בדיקות שונות לזכרון ולהארד דרייב ולא מצא שום בעיה בסופו של דבר החלטתי לפרמט את C drive-איפה שהווינדוס ממוקם והשארתי את D איפה שכל שאר הדברים אחרי הפירמוט ניסיתי שוב פעם להכנס למשחקים וזה עשה לי את אותה הבעיה לפני שאני קופץ למסקנות ומבזבז כסף רציתי לשאול מה דעתכם הבעיה? מה נראה לכם שגורם לזה? אני משתמש בWindows 10 pro x64 bit חשוב ל…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם לפני כמה ימים הרכבתי את המחשב החדש שלי (מפרט בחתימה) התקנתי ווינדווס xp sp2 אותו עותק שאני מתקין תמיד ולמיטב ידיעתי תקין. בכל הפעלה מחדש של המחשב אני מקבל הודעה שזוהתה חומרה חדשה pci device למרות שלא מותקן לי כלום בשום סלוט של pci כל החומרה שכן מותקנת פיזית במחשב מופיעה במנהל ההתקנים וניראת תקינה. כשהוא מנסה לעדכן את החומרה הוא לא מצליח כל הניסיונות שלי להבין ממה זה נובע כשלו אולי תוכלו לעזור לי ולהאיר את עיני? מצרף תמונה של מנהל ההתקנים למרות שלא בטוח שהיא תעזור במשהו תודה מראש שחר.

• 12 תגובות
    • 901 צפיות
  14. Started by avihy_1989,

שלום רב, היה לי לוח ga-z68x-ud3-b3 והיה בו תקלה בכרטיס הרשת לאחר מכן קיבלתי לוח ga-z68x-ud4-b3 ( כתוב שהגיע ממחסן תיקונים) לאחר צריבת ביוס uefi הייתי חייב מכוון ויש לי gtx780 ובלי ביוס uefi הוא לא עובד. הביוס התעדכן בהצלחה על פי הודעה שהוא נתן לי . כביתי את המחשב מהספק כמו שהוא ביקש אבל לאחר מכן אני לא עולה עם המחשב הוא מצפצף לי צפצוף ארוך אחד ועוד 3 קצרים. הבנתי שזה כרטיס מסך -AGP , שמתי כרטיס הכי פשוט שיש לי בבית , HD3450 . גם לא עובד ניסיתי לנקות בעדינות עם מברשת שינים נקייה את ה pciex16 לא עוזר. נסיתי לאפס את הcmos לא עוזר נתתי ללוח להתרוקן מחשמל במשך לילה שלם , גם לא עוזר, ניסיתי להוציא ראם , להחזיר , ונקות אותו , ניתקתי את כל התקני ה usb , כל ה hdd ניסיתי להפעיל ללא…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. על המחשב הותקן ווינדוס אוטימט 64 ביט גירסת שידרוג (של משרד החינוך) מה ניתן לעשות ?

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by Trin1ty,

צהריים טובים, שדרגתי את המחשב למפרט הבא : CORE I3-4130 GIGABAYTE H81M-S2PV 8GB RAM SEASONIC S12II-520 GTS-450 הווינדוס הותקן, הכרטיס מסך עובד פיזית, איך אין תצוגה( משתמש לבנתיים במעבד הגרפי שבא עם המעבד). הביוס עודכן. האם הפיתרון הוא לבטל את הכרטיס ONBOARD ? אם כן, מהי הדרך ?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by BaChoni BaChoni,

שלום בשיחה עם נציג הוט בעניין תקלה זניחה ... התברר לי שהוט יכולים לדעת לפחות את שם המחשבים שלי המחוברים ברשת לפיירבוקס , האם יש להוט גישה לקבצים משותפים ברשת הביתית , וידאו , תמונות וכו' ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

פעם היו לי ארבע פרטישנים שתיים בכל הרד דיסק אחרי שהתקנתי וינדוז 2000פרו בתור NTFS ושיחקתי איתו קצת משחקים ושטויות נמאס לי אז רציתי למחוק אותו עכשיו מה אני בא למחוק והוא לא מוחק לי את הוינדוז הוא מוחק לי את המחציה הבאה בתור!! עכשיו אחרי שכל המידע במחיצה הכי חשובה שלי הלך לעולמו אמרתי טוב אין מה לעשות תמצא הכל מחדש... אבל מה כל המחיצה של הוינדוז 2000 נעלמה!! לאן?? איך אני מחזיר את זה?? מזמן לא עבדתי אם FDISK אז שכחתי מה אני צריך לעשות שם :-[ אהה ועוד משהו עכשיו המחיצה של הוינדוז נעלמה אז במקום נגיד היה כונן F הוא נהיה כונן E בבקשה עזרה :-\

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  19. יש לי בעיה מאוד מעצבנת, בדיוק קניתי מחשב חדש ופעם ראשונה שהפעלתי ההפעלה של הוינדוס עברה חלק והוא נכנס לוינדוס בזמן שהוא פעל שיחקתי מאחורה עם הכבלים ובטעות הכבל של הכוח התנתק והמחשב נכבה ישר, ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוינדוס מתחיל להיטען ואז מופיע מסך כחול שבודק את הדיסק ורשום משהו בסגנון one of your disks needs to be checked for consistensy וזה מתחיל לבדוק אותו למשך איזה דקה, עד עכשיו זה לא מצא שום טעויות איתו וזה ממש מתסכל שעם מחשב חדש אני צריך כל הזמן לחכות יש איזה דרך לבטל את הבדיקה הזאת? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  20. היי פתחתי את המחשב, חיברתי את הדיסק, וינדוס רואה אותו ,הכל בסדר, מתחיל להעביר נתונים והולך לישון כשאני משאיר את המחשב דולק כי זה לוקח שעות הגיבוי, שעד הבוקר זה יסיים. בבוקר אני קם - הדיסק נעלם, לא מזוהה ע"י וינדוס. לא מופיע ב MY COMPUTER וגם לא מופיע ב DISK MANAGE בקליק ימני שעושים על MY COMPUTER. עשיתי ריסטרארט , נכנסתי ל BIOS , הוא מופיע ב BIOS אבל שוב לא מופיע בוינדוס. זה דיסק מפורמט והכל, אני מגבה בצורה תכופה בצורה כזאת. מה קורה פה?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  21. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by dazzler,

חיברתי את זה לחיבור הגיימפורט והיה סימן של חומרה חדשה ,אבל כשאני מוסיף את הגויסטיק בהגדרות רשום שהוא לא מחובר. ואני לא מצליח להפעיל אותו.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  23. המחשב שלי לא עולה הוא רושם את ההודעה הזאת boot failure reboot and select proper boot device or insertboot media selected boot device press any key when ready מה הבעייה? הלך ההארדיסק???? :\ תודה רבה !!!!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם, השתדרגתי במערכת חדשה יחסית (חוץ מהכונן קשיח שעליו מותקן וינדוס מהמחשב הקודם) ולאחר חיבור של כל החלקים הוינדוס לא עולה, הוא בא לטעון את הוינדוס ומיד עושה ריסטרט, ולאחר הריסטרט הוא רושם שהמחשב לא הצליח להעלות את הוינדוס ושואל אותי אם להפעיל בצורה נורמלית או על ידי שחזור הגדרות (משהו כזה) וגם שניסתי לעשות שחזור מערכת זה חזר לאותו חלון שוב השאלה שלי אם פירמוט של המחשב יעזור או שיש דרך אחרת?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by אורןאסולין,

שלום לכולם התקלה היא שאני מפעיל את המחשב המחשב מגיעה למסך טעינה של windows xp ואז יש לי מסך כחול ומופיעה מופיעה שגיעה eror 0x0000007b(0xf789e524,0xc0000034,0,0x0000000,0x00000000 והמחשב מועל מחדש ניסיתי לפרמט אבל זה לא נכנס לי למסך רק אני מנתק את הארד דיסק הוא ניכנס לי למסך אבל כמובן לא מוצא לי את הארד דיסק הגדרתי בביוס יקרא מהCD ראשון כמובן תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.