עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Iniesta,

הי, יש לי מסך למחשב 19 אינץ' שלפני שבוע שבק חיים. אופי תקלה: מסך לא נדלק. מסרתי אותו למעבדה ובתיקון החליפו ספק כשבאתי לביתי המסך דלק אולם הצבעים שלו השתנו והפכו להיות לא טבעיים, יש איזושהיא תקלה בצבע - הוא לא עשיר וחד כמו שהיה לפני כן. שיחקתי עם כל הגדרות התצוגה במסך ובמחשב אך שום דבר לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? דגם FP93GX, Benq

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  2. אהלן אנשים , יש לי בעיה ממש מוזרה במחשב . קיבלתי שלשום את הספק החדש (הישן התקלקל והייתי עם זמני עד עכשיו) ומאז שהחלפתי המחשב עובד בצורה איטית ממש ! הנחתי שזה בגלל הספק החדש אז חזרתי לספק הזמני וגם איתו המחשב איטי המחשב איטי בצורה שכל תוכנה שאני מפעיל מיד NOT RESPONDING לא מגיבה לדוגמא האסקפולרר עולה אחרי כמה דקות שלחצתי על הכפתור עשיתי שחזור למחשב בהנחה שאולי זה משהו תוכנתי אבל גם אחרי זה שום דבר לא השתנה. מה עוד אפשר לעשות על מנת לזהות את הבעיה ? איך בודקים את שאר החלקים במחשב ? תודה לעוזרים !!!

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. המחשב קופא באופן רנדומלי. אחרי כמה משחקים בהגדרות של הביוס, החלטתי לנסות לעשות disable לכרטיס הרשת המובנה על הלוח, והפלא ופלא, המחשב לא קופא כלל. דרייברים מעודכנים (נמחקו והותקנו שוב ליתר ביטחון), פירמוט גם לא עזר, מע' הפעלה Windows 7 Ultimate. ???

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  4. עדכון חשוב: לאחר כל הבדיקות המתוארות בעמוד הראשון, התקנתי מחדש WIN7 64BIT ULTIMATE על דיסק חדש ובדוק בחיבור SATA שונה ועם כרטיס מסך חדש. לאחר יומיים וחצי שוב התחילו נפילות - או שהמסך קופא/נעלם לחלוטין או עיוותים במסך וציפצופים ברמקולים. גם stress test ב-WIN7 גורם לקריסות כנ"ל - בדיוק במו ב-XP ה"קשיש" שלי. * לוח נראה פיזית תקין לגמרי (GA-X38-DS4 די חדש). * כל הזכרונות עברו פעמיים MEMTEST * הדיסקים עברו MHDD, שניהם חדשים. * החלפתי 3 כרטיסי מסך שונים * הספק CROSAIR HX520W מאחורי UPS אימתני כך שאני בספק שזו הבעיה. * ללא OC כלל. מנסה עכשיו להתקין מחדש XP 32BIT רשמי ללא כל תוספות (שעבד אצלי 3 שנים ברציפות) על דיסק חדש עם סטיק RAM בודד וכרטיס מסך חדש על ה-PCIE השני שלא היה בשימו…

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by ItachiSan,

המחשב מבקש ממני סיסמה כשאני מנסה להיכנס לביוס (למרות שלא יצרתי אחת). איך ניתן לאפס אותה? עריכה- לא משנה, מצאתי את התשובה כמה עמודים לפני... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437207.0

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, השבוע שידרגתי את המחשב - החלפתי לוח אם (gigabyte h55) ומעבד (core i3 ) וכמובן הוספתי זיכרון ל 2GB DDR3 . התקנתי ווינדוס 7. הבעיה שאני לא מצליח לצרוב. כל פעם שאני מנסה הצורב נתקע והמחשב מתחיל לעשות בעיות. הצורב הוא צורב ישן LG GSA-4160B. באתר של LG יש עדכוני קושחה רק עד XP. יכול להיות שהצורב לא עובד עם 7 ואני חייב להחליף גם צורב? ???

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  7. Started by Sad T.,

לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות קולות. לא בטוחה מה זה- משהו שמסתובב שם במהירויות שונות (מאוורר?) במקביל התחילו לי בעיות מוזרות, למשל: כשאני כותבת אימייל הרבה אותיות מושמטות פתאום, אבל זה לא קורה בוורד. יש קשר? לרוץ לבדוק?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  8. בעיה די מוזרה אני חושב, לא משנה מה אני מחבר למחשב (רמקולים/אוזניות) שומעים רק בצד שמאל. ניסיתי לבדוק אם הבעיה היא ברמקולים/אוזניות וזה לא זה, לכן הגעתי למסקנה שמשהו נדפק בכ.קול. ניסיתי לעדכן דרייבירם לא עזר, שיחקתי עם הכניסות וניקיתי אותם וגם זה לא עזר. למישהו יש רעיון מה יכול להיות הפיתרון? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Eliya,

לא יודע אם זה הפורום המתאים. לאחר שהתכנתי את הביוס לF5 יש לי לפעמים תקלות, ווינדוס שולח לי הודעות אזהרה שכדי לי לגבות את הקשיח בגלל שהוא יכול להימחק כל רגע,כשאני שם את המחשב על SLEEP ואז מדליק בחזרה המחשב זוחל וכמעט לא זז מה לעשות?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום לכולם,אז ככה החלה להופיע בעייה חדשה (XP 32 ) כאשר אני נכנס למשחקים (ביניהם BORDERLANDS CSS DOTA) העכבר והמחשב זזים בסדר גמור,אבל כאשר אני מנסה להזיז גם את העכבר ולוחץ על כפתור-2 כפתורים במקביל המחשב פשוט מקרטע בצורה מטורפת,או שלפעמים נהיה דיליי בתגובת המחשב,כלומר אם אני מנסה ללכת קדימה ואז זז ימינה שמאלה אני לא יכול להזיז את העכבר ,המחשב לא מגיב לשום פקודה ואז פתאום הוא עושה את כל הפעולות במכה. לפעמים קורה גם שהלוח אם מצפצף והמחשב לא מגיב ואחרי כמה שניות זה עובר וחוזר שוב ושוב. זוהי תופעה דיי חדשה,וגם כדאי לציין שלאחר שאני עושה SLEEP וחוזר , לפעמים הוא עושה ריסטרט ואומר שהייתה שגיאה בווינדוס ואני צריך ללחוץ 50 פעם על סגור כי ההודעה חוזרת על עצמה כל פעם. בכל מקרה אני…

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  11. Started by thedag,

שלום. לפני בערך חודש שמתי לב שנעלמו לי בערך חצי מהקבצים שהיו לי בתיקיית השירים שלי. עכשיו המצחיק הוא שאם אני מקיש בשורת הכתובת את שם השיר אז הוא עולה והכל עובד. למרות שיש שירים שהם פתאום נתקעים וזה עכשיו חשבתי יכול להיות שהבעיה היא סקטורים פגומים? במידה וכן אם אני מתקן אותם נגיד אז השירים יחזרו לי למקום? יש לי הארדיסק של WD 160 GB ד"א אני חייב לציין שהקבצים לא מוסתרים. תודה.

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by yesman,

לאחר הפסקת חשמל פתאומית כשמדליקים את המחשב מופיע מסך הSETUP של הביוס וכשיוצאים מהמסך עם/בלי שמירה המסך מוחשך ומופיע הודעה NO SIGNAL חשבתי שכרטיס המסך הלך אבל זה לא מסביר את מסך ה SETUP של הביוס בכל פעם שמדליקים את המחשב איפסתי את הביוס ע"י הוצאת הסוללה וכלום לא השתנה מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. מרחתי על הציפסט ( גשר צפוני ) משחה טרמית של ZALMAN המחשב נדלק רגיל לכמה שניות ואחרי זה " בום...מת " .... , זאת המשחה : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=5807 היא מקצרת ? המשחה קיצרה לי את הלוח אם ? זה משחה איכותית אמורה להיות היא באה עם גופי קירור יקרים של ZALMAN ! , יש לי הרגשה שהמשחה הזאת לא מיועדת לציפסט , עוד לינק : http://zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=221 מה עשיתי לא בסדר ?! זאת לא פעם ראשונה שאני מורח משחת קירור על מעבד רק שהפעם זה ציפסט אותו עיקרון לא מבין מה קרה שם

14. Started by ofer_shm,

שלום לכולם ..יש לי הארדיסק 1TB של סגייט לארונה הוא התחיל לעשות לי בעיות ואחרי בדיקה התגלה שיש לו 4 באד סקטור האם אני יכול להמשיך לעבוד איתו ? האם אחריות על הארדדיסקים כוללת באד סקטור כלומר האם זה מספיק שיש לו 4 באדסקטור בשביל לדרוש שיחליפו לי אותו? תודה

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  15. Started by BandiT,

שלום, יש ברשותי מחשב intel p4 3.0GHz לוח אם ASUS P4S800D הבעיה היא כזאת, כאשר אני מפעיל את המחשב, המסך לא נדלק, אבל המחשב עולה, אני שומע ברמקולים שהוא נכנס לWINDOWS, אחרי לחיצה על כפתור הכיבוי על המארז, (אחרי כמה נסיונות) המסך נדלק והמחשב מתחיל לעלות, אך לפני שהוא עולה מופיעה הודעה OC error וללחוץ F1 להגיע לsetup או ללחוץ F2 להמשיך לעלות את המחשב עם הגדרות ישנות, אם אני לוחץ F2 המחשב עולה רגיל והכל בסדר ללא בעיות, אם אני לוחץ F1 נכנס לSETUP וישר עושה F10 (יציאה) אז המחשב עולה כבר ללא ההודעה והכל עובד כמו שצריך. הבעיה חוזרת אחרי כיבוי המחשב, ומנוחה של כמה דקות. נגיד עוד שעה הוא יעשה את אותם הבעיות בהדלקה.. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הסיבה? דרך אגב. במחשב יש DDR400 512M…

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  16. Started by Zadu,

שלום לכולם, יש לי את המחשב שלי שנה וחצי - שנתיים ובזמן האחרון (אולי אפילו די הרבה זמן) נגיד אני מחלץ קובץ RAR של 8 GB דוגמא, כל המחשב איטי מאוד בזמן החילוץ ואני לא יכול לבצע פעולות אחרות וחייב לחכות לזה שיגמר. מפרט המחשב : מעבד :Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 כונן קשיח : Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון:Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe צורב : LG GSA-H62N X18 DVD מארז ללא ספק: NZXT Apollo ספק כח: OCZ STEALTHXSTREAM 600W ---------------------------------------------------- דברים שעשיתי : 1. defrag עם התוכנה : Defraggler 2. סריקת וירוסים בboot modeעם avast 3. בדיקת spyware עם su…

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  17. מדובר על core i7 920 2.66 Asus P6X58D Asus 5850 OCZ GOLD 1600 2x3 WD 500gb black caviar SeaSonic 750w Silver s12d מסך גם חדש Acer שתדעו על מה מדובר - http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16824009167 עכשיו לבעיה: חיברתי את הכרטיס ב HDMI למסך. הווינדוס [7] עולה הכל טוב ויפה עד שהתקנתי את הדרייבר לכרטיס מסך Catalyst 9.12hotfix עשיתי ריסט ושהווינדוס עלה זה הציג הכל בקווים וורודים ארטיפקטים והכל היה נראה שבור כזה לא יודע בלאגאן.. בקיצר בדקתי אם הסלוטים או משו אחר דפוק עדיין אותה בעיה עד שהחלפתי ל DVI וזה הציג תמונה כרגיל המשחקים רצים אין ארטיפקטים כלום.. *למישו יש מושג מה יכול לגרום לזה? אני רוצה לדעת כי אני טס חזרה מארה"ב וישלי אפשרות היום להחליף אם מ…

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  18. שלום רב.. לפני כחודש רכשתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של חברת TEAC - פשוט בגלל שאני גם עובד איתם בעבודה כבר שנה וזה עובד יופי בעבודה... עכשיו אחרי כחודש מקש הSHIFT השמאלי מכבה את המחשב כל פעם שאני לוחץ עליו - ללא אזהרה מוקדמת וללא שאלה האם באמת בא לי לכבות את המחשב... ומקש הSHIFT הימני פשוט עושה מה בראש שלו... כל פעם משהו אחר... אולי יש איזשהו רצף מסויים אבל אין לי מושג מהו... בקיצור - כמו שאתם יודעים למקשי הSHIFT שימוש רב בעבודה עם המחשב ואין לי את היכולת לוותר עליהם... אם זה היה מקש אחר אולי הייתי חיי עם זה אבל בבקשה תעזרו לי... כשאני מחבר מקלדת אחרת למחשב - עם חיבור PS2 - אז היא עובדת יופי... זה רק עם האלחוטית ככה... ניסיתי לנתק ולחבר מחדש - ניסיתי להתקין דרייברים מחדש - ניס…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by pergola,

קניתי את הרמקולים X530.. והרמקול סנטר שלי בבדיקה של התוכנה של הכרטיס קול.. לא משמיע צליל. הוא פשוט לא עובד.. איך אפשר לדעת אם הבעיה ברמקול, או שזאת בעיה שאפשר לסדר?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  20. שלום וערב טוב ! אני מנסה בשנית לשקם מחשב שהלך לעולמו לפני מספר חודשים והחלטתי לקחת אותו כפרויקט . הבעיה של המחשב התחילה כשניסיתי להוסיף זיכרון שלא התאים והלוח אם ציפצף,לאחר מספר ניסויונות וריסטרטים כשהמחשב לא עלה ,הוא הפסיק לצפצף ועדיין לא עלה עם המסך.המסך פשוט נשאר כבוי . כשמדליקים את המחשב הוא כביכול מתחיל נורמלי למעט ציפצוף שהייתי רגיל לשמוע שהראה שהמחשב באמת עולה. המעבד פועל וגם הספק כמובן וגם הכרטיס מסך. את הספק החלפתי ליתר בטחון בספק שעובד בוודאות וכך גם את הכרטיס מסך והכרטיס מסך מתאים בוודאות למפרט הזה. מדובר במחשב ישן פנטיום 4 2.4 עם 512 זיכרון ב2 יחידות וכרטיס מסך גרוע למדי אבל בכל מקרה אני מתעד את המחשב הזה לעבודה משרדית. שאבתי אבק ושמתי משחה טרמית למעבד והכל ב…

• 25 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. Started by -LosNir-,

שלום, אפשר לראות את המפרט שלי בצד. כרגע מותקן Windows 7 64bit חדש, וכאשר אני נכנס ל Sleep אני יכול לצאת ממנו בלי בעיות. הבעיות מתחילות כאשר אני עושה Overclock. אני נכנס לביוס, מגדיר BUS 333Mhz 11.5x (יוצא 3.8Ghz) וכאשר אני נכנס ל Sleep, ואח"כ מנסה לצאת ממנו, המחשב מתחיל להדלק כרגיל, אבל לאחר 1-2 שניות הוא נכבה, ואז לאחר 1-2 שניות שוב נדלק, ואז לאחר 1-2 שניות שוב נכבה, עד אינסוף (יש לציין שבכל הזמן הזה המסך נשאר כבוי). מה אפשר לעשות? תודה!

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  22. זה לא בדיוק נחשב לעבוד קשה אבל גם לא הצלחתי כ"כ לזהות מתי זה קורה.. לפעמים זה שאני פותח משחקים, לפעמים זה שאני סתם פותח איזה תוכנה... לא ממש הצלחתי לזהות... אולי יש איזה תוכנה שיכולה לעשות מוניטורינג לכל הרכיבים במחשב? גם טמפ' גם מתח.. גם מהירות מאווררים... גם תעקוב אחרי ה HD, הכל? שאני יוכל לראות למה זה קורה ואולי יהיו כמה תשובות? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by aviv_ni,

פיטרמתי את המחשב ובטעות את הכונן הלא נכון ונימחקו לי בו דברים .. איך אני יכול לשחזר את כל המסמכים שלי ?? אמרו לי שצריך לבדוק משהו סקטורים אם הם נמחקו ואם הם לא אז אפשר לשחזר .. איך אני יכול לעשות את זה או שיש דרך אחרת .. תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, ביצעתי אתחול ntfs לדיסק קשיח 200 גיגה . התחלתי בהתקנת xp ובשלב ההתקנה מופיע נפח של 130 גיגה .לאן נעלמו כל ה- 70 גיגה ? בביוס מוצג הדיסק כ- 200 גיגה. תודה מראש חיים

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  25. לפני כמה דקות המחשב (שאפשר לראות במפרט בצד) פתאום נכבה, חשבתי שיש הפסקת חשמל אבל לא, כי הטלוויזיה עבדה עכשיו שאני לוחץ על הכפתור הדלקה פשוט לא קורה כלום. לא ציפצופים ולא קליקים ולא שום דבר במסך כמובן ואף מאוורר לא מתחיל לזוז, ממש כלום לא קורה. ניסיתי ספק כוח שיש לי בארון, חיברתי במהירות ועדיין אותה התופעה. ניסיתי בלי זכרונות מסויימים ובכלל, לא שינה כלום. מכיוון שזה לא הספק כוח, אז הרכיב הבא שאני מאשים הוא הלוח אם, אבל יש על הלוח את הלד הירוק שמראה שהוא מקבל חשמל, והלד הזה עובד. אז רוב הסיכויים שזה הלוח אם או שיש עוד אפשרויות לנסות? אין לי בעייה לפרק או להרכיב כל מה שצריך על מנת לא להשאיר את המחשב בksp מחר... עוד כמה פרטים: בזמן התקלה שום תוכנה כבדה או משחק לא עבדו…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים