עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב, לאחר שחיברתי את המוניטור דל u2715h (חדש) שתומך ברזולוציה של 2560x1440 ואיתחלתי את המחשב קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה : The current input timing is not supported by the monitor display.please change your input timing to 2560x 1440, 60 Hz or any other monitor listed timing per the monitor specifications. אז הנחתי שזה מכיוון שלא התקנתי עדיין את הדרייברים. אז איתחלתי את המחשב ושיניתי לרזולוציה המינימלית דרך הbios של 640x480 ואז הצלחתי להעלות את מע' ההפעלה (windows 7). הבעיה שגם לאחר שהתקנתי את הדרייברים, ברגע ששיניתי את הרזולוציה בשולחן העבודה ל2560x1440 המסך חזר להודעת השגיאה שציטטתי (בדקתי לפני וקצב הרענון היה מוגדר על 60Hz). כרטיס המסך…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי, במחשבי מותקנים שני SSDים של סמסונג: 850 Pro ו 850 Evo, כשעל הPRO מותקנת מערכת ההפעלה + RAPID מופעל. לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב, והתקנתי מחדש ווינדוס 8.1 64. הכל עובד בסדר, מלבד ההודעה הבאה שמופיעה עם הפעלת המחשב: "WMI Service is disabled. Enable?" ניתן לבחור "כן" ו"לא". 1. חיפשתי בגוגל, ולא מאתי פתרון לנושא. 2. גם לפני שאני לוחץ על "כן", כשאני בודק את המצב הservice, הוא מופיע כפעיל, ומוגדר לAutomatic (Delayed Start). 3. על פניו אין שום סימן לתקלות כלשהן. 4. התקנה מחדש לא פתרה את המצב. 5. הווינדוס מעודכן לחלוטין. 6. כל הדרייברים למיניהם מותקנים. כפי שרשמתי בהתחלה, אותו מחשב עם אותו 8.1 עבד ללא השגיאה הזאת עד ה…

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  3. שיחקתי משחק watch dogs. כל פעם הודעה שגיאה. נסיתי לסגור הכול תוכניות. עדיין הודעה שגיאה(תמונה) יש לי מחשב חזק מספיק מעבד intel Core i7 2600K 3.4Gh זכרון G.Skill 2x4GB RipJaw X Edition Dual Channel 1600MHZ 7-8-7-24-2N לוח אם ASUS P8P67 Delux B3 כרטיס גרפיקה Sapphire HD 6970 2GB דיסק קשיח Micron RealSSD C300 SATA III SSD 128GB דיסק קשיח samsung 2TB Spinpoint F4EG 32MB SATA II HD204U מה בעיה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by BigSmoke,

http://img180.imageshack.us/img180/4230/91972805xn6.jpg ההודעה הזאת כל הזמן קופצת לי ישר איך שאני מדליק את המחשב ולא משנה על איזה אפשרות אני לוחץ היא חוזרת וחוזרת

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  5. כמה צריך להגדיר בזיכרון הווירטואלי ???

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  6. היי, החלפתי דיסק קשיח מסוג SATA וההודעה הבאה מתקבלת בזמן עליית המחשב: The Bios does not be installed. Press [g] to continue" לאחר לחיצה על g, המחשב עולה כרגיל, אבל לא מזהה כמובן את הדיסק החדש. במחשב מותקן דיסק IDE שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ( XP - SP2 ), והיה מותקן דיסק נוסף של 250GB SATA והכל עבד תקין. הדיסק 250GB SATA נדפק, והוחלף לאותו דגם (WD) אבל עם נפח גדול יותר ( 500GB ). לאחר התקנת הדיסק החדש, מתקבלת ההודעה. לוח האם הוא ASUS KV8. כמובן, שחוץ מהוצאה של הדיסק הישן, וחיבור הדיסק החדש, לא נעשה שום שינוי במחשב. האם יכול להיות שהבעיה קשורה באיזשהו אופן לג'מפור של הדיסק החדש ? למרות שידוע לי שאין חשיבות לג'ימפור בדיסק SATA, האם יכול להיות שהשילוב בין דיסק IDE (שבו מותק…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by spcp,

עצה, מישהו יודע ?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by hellyeahmofo,

אני עוזב את המחשב , חוזר אחרי חצי שעה , ורואה מסך שחור ובו הודעת השגיאה NTDLR is missing press ctrl+alt+del to restart אחרי הריבוט הוא עדיין נתן לי את ההודעת שגיאה , רק פעם שלישית הוא הצליח התחברתי לאינטרנט , ה norton warm protection טען שהיה נסיון חדירה , ואז החיבור התנתק בנוסף לזה , לאחר תקופה של יותר מחודש , שוב פעם מישהו פרץ לאייסיקיו שלי עושה לי spam ומנסה לשלוח לי קבצים

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  9. Started by פבלו,

שלום. בימים האחרונים כשאני מדליק את המחשב הופיע לי הודעה מוזרה שאומרת: "WPOW.exe - System Error" ובתוך ההודעה רשום שהתוכנית (לא ידוע איזו כי לא רשום) לא יכולה לעבוד בגלל ש-binkw32.dll חסר מהמחשב. ההודעה גם מציעה לי להתקין את התוכנה מחדש, אבל לא רשום איזו תוכנה זו. היום הופיע הודעה נוספת, והתמונה מצורפת בהודעה. למישהו יש מושג מה הולך שם. יש לי ווינדוס 7, 64 ביט.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  10. כמעט אחרי כל פעולה שאני עושה מופיע לי ההודעה הזאת.... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by Mr.wiz,

במחשב עים מערכת מילניום התחילו בעיות,windows עולה ונותן הודעת שגיאת qm וכשפותחים את explorer הוא נותן שגיאה ומציע לעשות restart. מהי השגיאה qm ומה לעשות כדי לטפל בבעיה.? ב-save mode אין הודעת שגיאה וגם explorer ניפתח ללא הודעת שגיאה.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  12. Started by BlackBird71,

אני מנסה לעדכן או להתקין מחדש את הסקייפ הוא מופיע לי הודעת שגיאה 1603עשיתי לו ניקוי מלא גם מהרגיסטרי ועדין לא מצליח להתקין אותו גם אחרי שהורדתי את ההתקנה המלאהכנל לפייסבוק לפלאגין של השיחות בתחילת ההתקנה הוא מפסיק עם הודעת שגיאה והוא בחיים לא היה מותקן אצלי במחשבאז חשבתי שזה הNET FARME שיש לי עכשיו 4.5.1 הסרתי אותו לגמרי ושניסיתי להתקין ידנית הוא העלה לי את ההודעה הבאה Fatal Error ולא התקין לי אותו בכללהוא כן התקין אותו דרך העדכונים של הווינדואוס..אבל עדין שום דבר לא עובד ואני לא מצליח להתקין כלוםאני יושב על זה כבר כמה שעות ואני על סף יאוש ניסיתי כל תוכנה אפשרית לפתרון הבעיה אך ללא הצלחה כולל התוכנה של התיקון בעיות לNET FRAME של מיקרוסופטבבקשה תצילו אותי

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון. אם לא אנא תעבירו אותי בהתאם. אני משתמשת באקספלורר 8 (מטעמי התאמה לתוכנת בבילון ישנה) ונוהגת לפתוח כמה כרטיסיות (קבוע יש 5 כרטיסיות ולפעמים יותר). לאחר כמה זמן עולה הודעה: הודעה מדף אינטרנט out of memory line : 7 ואני מתבקשת לתת אישור. לפעמים זה מסדר את הבעיה אבל בד"כ אני נאלצת לסגור כרטיסיה אחת או את כל האקספולרר ולהפעיל מחדש. מה אומרת הודעת השגיאה וכיצד ניתן לפתור זאת. תודה

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  14. Started by goldzvi,

בהפעלת המחשב הנני מקבל הודעה על שגיאת מערכת "sdtray.exe לא נמצאה נקודת כניסה". מה זה ואיך מתקנים? תודה

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  15. Started by horacio,

יש לי הודעה כזאת אפשר הסבר מה זה? לאחר שהכך עולה הןא כותב לי כך: loppy disk fail -40 cpu mas been changed re-enter cpu setings in thecmos setup and remenber to save before בבקשה אפשר אסבר מה זה ואיך מתקנים את זה בתןדה מראש

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  16. לא זוכר מתי זה התחיל אבל לפני שבוע בערך החלפתי כרטיס מסך וגם לפני זה הייתי מקבל את ההודעה אחרי ריסטרט\הפעלה רגילה. לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אם לא אז בבקשה להעביר לפורום המתאים ולא לנעול :> אז..מזה יכול להיות ? בעיה בוינדוס או אולי וירוס ?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  17. תמונה מצורפת. הכל התחיל מזה שהביוס הפסיק לזהות את כל ה2.5 ג'יגה של זיכרונות שברשותי. החלפתי מקומות ביניהם והבעיה נפתרה, לאחר מכן פתאום התחלתי לקבל את ההודעה הזו... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  18. Started by tg,

אני מרכיב מחשב חדש עם לוח ABIT-IS7 ומעבד פנטיום 4 - 2.4 עם HT . בעת ההדלקה של המחשב אני מקבל הודעת שגיאה כזו : cpu is unworkable or has been changed please recheack cpu soft menu הלוח וגם המעבד חדשים ! אם לוחצים על F1 אפשר להמשיך ולעבוד.... האם משהו יודע מה הבעיה ???

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by איצ,

שלום לכולם! לאחרונה בכל הפעלה של המחשב (נייד WIN 10 אם שאלם) הוא נותן הודעה כזו to skip disk checking, press any key within סופר 8 שניות וכותב scanning and repairing drive c אולי משהו יודע מה המחשה רוצה מחיי??? תודה

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. אחרי הרבה מאוד ניסיונות...של ריסטרט או כיבוי והפעלה הווינדאוז כן עולה והכל רגיל... העליתי את הביוס ושמה הבוט נראה תקין ניסיתי גם לסמן להעלות את הדיסק ...של הווינדאוז וזה לא נותן לי את המסך של להקיש בשביל העלאת הדיסק... אלא שוב מגיע להבהוב של הסמן---- גם ניסיתי ללחוץ F8 ושום דבר... ניסיתי גם לחבר הארד דיסק אחר ואותו הדבר.... מישהו יכול לעזור לי .?? תודה רבה בכל מקרה[br]פורסם בתאריך: 25.08.2008 בשעה 11:35:08 טוב הצלחתי לסדר לבד...........תודה בכל זאת

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  21. יש לי לוח ga-h77-d3h, ספק 750 של seasonic וכרטיס מסך 7770 אחד היה לי והכל עבד בסדר שמתי אחד נוסף (אותו כרטיס בדיוק), חיברתי לחשמל, שמתי את הכבל של הxfire (לא הייתי בטוח איזה צד הוא הנכון אז אחרי שזה קרה החלפתי את הצדדים ועדיין אותה בעיה) והבעיה היא כשהווינדואוס מתחיל לעלות אז הוא נתקע (בדיוק כשהוא מתחיל להראות את הציור של החלונות הצבעוני שמתחת רשום loading windows) לפני ששמתי את הכבל xfire המחשב הצליח לעלות, (כן שכחתי בפעם הראשונה לחבר אותו ) תודה לעוזרים. עריכה: נראה שזו בעיה של ההארדיסק

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  22. היי חברים, יש לי מחשב נייד של אסוס מדגם ZenBook-Flip-14-UX461. עשיתי פירמוט והתקנתי ווינדווס 10 של 64 ביט. הווינדווס מראה שאין זיהוי לרשתות כלשהן. יש לי מחשב נוסף והוא כמובן כן מזהה את הוייפיי וגם את הרשת הקווית כשמחברים את כבל הרשת. ניסיתי להוריד פחות או יותר את כל הדרייבירים שניתן להוריד להבנתי ובפרט מהאתר הרשמי של אסוס ושל אינטל: https://www.asus.com/Laptops/For-Home/ZenBook/ZenBook-Flip-14-UX461/HelpDesk_Download?model2Name=ASUS-ZenBook-Flip-14-UX461UA https://downloadcenter.intel.com/download/30057/Windows-10-Wi-Fi-Drivers-for-Intel-Wireless-Adapters באתר של אסוס הורדתי והתקנתי את כל הדרייבירים כולל זה …

23. Started by Tal11,

היי, ניסיתי לחבר הארד דיסק קצת ישן (שעובד) למחשב שלי. מה שקרה זה שבחיבור ללוח אם נגעתי בחיבור אחר (שלדעתי שייך לכונני דיסקים), SATA שחור, והפינים התעקמו... אח"כ חיברתי לחיבור המתאים בלוח-אם (SATA אדום), ולחיבור של הספק. בכל מקרה הווינדווס XP מתרסט עכשיו אחרי שהוא נטען. ניסיתי סייפ-מוד, גם לא הולך. ניסיתי LOAD DEFAULT בהגדרות של הביוס למרות שזה לא משנה, ניסיתי גם START LAST KNOWN CONFIGURATION. ההארד-דיסק שניסיתי לחבר עכשיו מנותק, אבל עדיין יש לי ריסט אחרי הטעינה של הווינדווס. פתחתי בפורום חומרה ולא בתוכנה. יש לדעתכם צורך לחבר אותו במחשב אחר, לגבות את המידע ולפרמט? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by XEON123,

היי חברים, התקנתי ווינדוס 10 פרו 64 והכל בסדר חוץ מ-utorrent שלא נותן גישה זאת ההודעה שאני מקבל: בבקשה עזרתכם

25. אני מנסה להתקין את הווינדוס 10 שהורדתי מאתר של מיקרוסופט וצרבתי על דיסק און קי קיצר אני מעלה את הווינדוס דרך ה bios הוא עולה אבל ברגע שזה אומר לי להכניס key. לא משנה על מה אני לוחץ פשוט נתקע ולא מגיב .. אשמח לעזרה למה זה ככה .

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.