עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לאחר התקנת מחשב מחדש והתקנתהדריבר המקורי שהגיע עם הלוח נוצרהתופעה מוזרה של ריסטים בזמנים רנדומלים רק בעת שימוש ברשת/גלישה יש למישהו רעיון אני כבר אובד עצות.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by RDS,

כמו שאפשר לראות בכותרת,המחשב שלי לא עולה, ועולה לי ההודעה: disk boot failure, insert system disk and press enter זה קרה אחרי שהעברתי תמונות למחשב דרך DISK ON KEY... עזבתי את המחשב כשהDISK ON KEY לא מחובר, ומצאתי את ההודעה הנל.. ניסיתי להפעיל מחדש, ולכבות ולהדליק, וכלום, ההודעה חוזרת על עצמה.. מה לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. איך ניתן לדעת אם הבעיה במחשב הם הזכרונות? (זו שאלה כללית, אין לי כרגע בעיה ספציפית) אם המחשב נדלק ןכעבור כמה שניות (5+) הוא נכבה ספונטנית מעצמו (בין אם הוא הגיע למערכת ההפעלה ובין אם לא) על מה מעידה התקלה? האם הבעיה בספק הכח של המחשב? אם ישנה בעיה בספק הכח של המחשב, המחשב ידלק בכלל? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  4. שלום, לאחרונה התקנתי COD2 ולאחר כמה דקות של משחק המחשב פשוט קופא ואין מה לעשות חוץ מלכבות ולהדליק מחדש. ניסיתי להוריד דרייבר חדש לכרטיס מסך, ואין שינוי.. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה, מפרט 1024 DDR gforce 6600 MB - gigabyte GA8I915G-MF

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by gif,

שלום ובוקר טוב. יש לי שאלה:אם עכשיו אני הולך לעשות ביקור אצל מישהו,והמחשב שלו לא מעלה את הוינדווז ז"א שהוא לא נכנס גם לסייף מוד ולא מעלה את הוויזדווז עצמו. עכשיו,איזה פתרונות אתם מציעים לי בשביל ל"החיות לו את המחשב"(שיעלה בחזרה)? אני חשבתי על microsoft windows recovery console ועל windows PE (מערכת הפעלה ניידת עם כלים שימושיים)ואין לי מושג איך אפשר "להציל את המחשב" עם זה... אז מה שאני צריך ממכם זה שתביאו לי עוד אפשרויות לבעיה שלי(ז"א פתרונות לבעיה\עוד כלים להצלת המחשב) וגם איך אפשר "להציל את המחשב" עם windows PE? תודה. נ.ב אני רוצה גם תשובות מהמנהלים היקרים שלנו

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  6. Started by holly man,

שלום חברים יש לי לוח אם של asus p4s8x ביומיים האחרונים כאשר אני מדליק את המחשב הוא נדלק ועף יש לביוס ויש הודעה שכתוב בה message confirmation the system intruded,chassis opend or tempered before.please check the system תודה

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by elior021,

שלום לכולם. יש לי עכבר שמחובר לUSB ויש בעיה הוא פשוט קופא כל 15 שעה וצריך להפעיל את המחשב מחדש ניסיתי לחבר עכבר אחר כדי לבדוק אולי זה בעיה בעכבר זה לא עזר מישהו יודע מה אני צריך לעשות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  8. היי חבריה, לוח אם asus p4r800vm מעבד 2.6 אינטל הבעיה היא זו: 2 סלוטי הזכרון עובדים רק אם אני מתקין באחד מהם זכרון לא משנה באיזה מהם. אם אני מתקין 2 יח' זכרון בשניהם זה תוקע את מערכת ההפעלה ומעלה מסך כחול. עשיתי סריקת וירוסים-אין בעיה יש פתרון? תודה,אהוד

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  9. Started by MATANEL,

שלום. היו לי לוח P5GD2X של ASUS , ומעבד P4 3.0 המעבד נשרף לי ובמסגרת האחריות הוחלף המעבד בP4 3.2 כעט כשאני מדליק את המחשב הוא נות לי הודעה CPU CODE EROR ולאחר מכן עולה כרגיל. האם זה יכול לפגוע בביצועי המחשב .? והאם הדבר מצריך עדכון BIOS???

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  10. אהלן, בדיוק היום פרמטתי את הנייד אחרי שתקף אותו וירוס אחרי הפירמוט נכנסתי למחשב שלי וראיתי שהכונן הקשיח שלי עם 40GB מציג פתאום כאילו יש לו רק 10GB. מה יכולה להיות הסיבה לזה ואיך פותרים את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  11. תראו הורדתי ויסטה צרבתי את הקובץ ISO דרך ה NERO 7 בדקתי שהויסטה פועלת ופעל אז עשיתי ריסט בשביל לפרמט תמחשב ולהשתדדרג לויסטה אז זה לא מזהה את הויסטה אבל שאני מכניס דיסק של Windows Xp אז זה מזהה אבל בWINDOWS עצמו אחריי שהמחשב עולה אז זה מזהה את הויסטה איך זה יכול להיות בבקשה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  12. Started by SPIDERRRMAN,

יש לי את המחשב הבא: : Antec P180 (שעבר השתקה וציפוי פנימי בחומר אקוסטי מגומי מיוחד חוסם רעשים) לוח אם: DFI LANPARTY UT P35-T2R Intel 775 Motherboard מעבד: E6600 Conroe זיכרונות: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 כרטיס מסך:LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL כ. קשיחים: 500 GB WD צורב: Asus 1814BLT -=SATA=- Lightscribe ספק כח: Thermaltake 470W PFC 120mm קירור: THERMALRIGHT דגם ULTIMA-90 והבעיה היא שכאשר אני מחבר הארדיסק נוסף למחשב במקום לעבוד רגיל הוא הופך אותיות לאותיות אחרות ולפעמים יש קוביות כאלה בכל מיני צבעים מהבהבות לפעמים הבעיה היא שאיפה שלא אמור להיות כלום יש נקודות ... או פסים …

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by eladbu,

שלום לכולם הרכבתי לפני יומיים מחשב רציני ומאוד מכובד מאז החיבור לחשמל כל הזמן יש לי זרם במתכות הלוח הורכב כראוי עם ספייסרים ובמרווח מהדלת שום חוט לא חשוף למארז וכל הכבלים על סטירפים מה יכולה להיות הבעיה????

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  14. Started by xena2305,

שלום רב, ברשותי מחשב בעל מפרט הבא: מעבד INTEL Q6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3P 2 הארד דיסק 250 גיגה כל אחד במערך רייד 0 dvd עקב אכזבה מהויסטה החלטתי לעבור בחזרה לXP. אין לי פלופי אז הטמעתי את הדרייבר לXP בעזרת NLITE. החלק הראשון של ההתקנה עבר בשלום, פירמטתי את הדיסק והXP התחיל להתקין את עצמו. בשלב מסויים המחשב עשה רסטארט ואז מייד אחרי הוא פשוט נתקע והפסיק לרוץ. הוא אפילו לא מגיע לחלק שבו אני יכול להיכנס לביוס ולראות מה לא כשורה. הוא מתחיל למנות את ההתקנים במחשב(DEVICE), ההתקן הראשון הוא הצורב, התקנים 2,3 ו-4 ריקים הוא לא מזהה בהם כלום, ואז לפני ההתקן החמישי הוא נתקע. מכיון שאין ביכולתי להכנס לביוס האם האופציה היחידה היא לנסות לנתק את אחד הכוננים הקשיחים?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  15. היי חבריה, שוחחנו על הנושא הזה לפני כשבוע ואכן במקום פין שנשבר לי במעבד שתלתי חלק של סיכה, הכל עובד פיקס,אך המעבד מתחמם ,50-58 מעלות,מעבד 3 גיגה ישן של אינטל,לא יודע אם זה פרסקוט. בכל אופן האם הסיכה היא גורם להתחממות?אם כן האם ניתן להוסיף קרור? במחשב יש לי מאורר בפרונט ושני מאוררים בגב. אם זה פרסקוט איך אני בודק? aida32 לא מזהה את סוג המעבד תודה נ.ב. חום המעבד אינו יציב הוא מתחיל ב45 ועולה עד 58 אך רוב הזמן הוא נע בין 48-54

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by manshush,

קניתי מחשב ויש לי את הכרטיס מסך HD4870 וחבר שלי היה אצלי וסידר לי באפשרויות למטה ב Activate Profiles שיהיו לי מהירויות של מאוור 20 30 40 50.... והשתמשתי בזה והכרטיס מסך לא התחמם הוא היה על טמפרטורה של 53 מעלות מקסימום ועכשיו פירמטתי לויסטה והעתקתי את הקבצים של העוצמה אבל יש לי בעיה אחת שאני לא יודע איך להכניס אותך ל Activate Profiles שאני יוכל לקבוע ועכשיו הם לא פועלים בכלל והכרטיס מסך שלי רותח הוא 80-82 מעלות אז אני חייב עזרה אם מישו מבין בזה חבר שלי בטירונות אז הוא לא יכול לעזור לי אחרת אז אם מישו יודע איזה קובץ צריך לערוך או שצריך לוהסיף קובץ אני מודה לו זה דחוף!!!!!!!! תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by lior0,

שלום לכולם, קניתי צורב חדש pioneer dvr-115. חיברתי אותו והכל טוב ויפה אך המחשב לא מזהה אותו. ברגע שהמחשב עולה הוא אומר שהוא לא מזהה את הכונן החדש. הבעיה גוררת גם בעיה של זיהוי כונן הDVD שעובד ולא עובד לסירוגין. המחשב ישן יחסית : intel pentium 4 cpu 2.40ghz תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by moshe20,

מבקש את עזרת המומחים.... פרטי המחשב מעבד:6300 זכרון:2gb מארז רגיל ספק רגיל כרטיס מסך:gigabyte x1950 pro הבעיה: נשבר לי כבר מהכרטיס מסך הזה כל פעם יש איתו בעיה אני משחק בעיקר במשחקי רשת כמו 2מונס ומלא פעמים יש לי הפרעות קפיצות כאלה לא אחידות המחשב קופא בעיית ה VPM ההרורה ניסית הכל פירמוט עדכנתי ביוס עכנתי דרייברים אין וירוסים ואי ספייוורים אבל עדיין יש לי בעיה במשחקים מלא פעמים המחשב קופא או נותן ארורים מה יכול להיות הבעיה???? נראה לי אני מחליף כרטיס מסך לאנוידייה וזהו

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by brum,

אהלן התחלתי לקבל את ההודעה הזו פתאום וכמובן שהווינדוס לא עולה. החלפתי מקלדת - ובכל זאת עדיין אותה ההודעה. חיברתי מקלדת USB אבל כפי ששיערתי עדיין אני מקבל את ההודעה הזו. אשמח אם מישהו יתן עצה בעניין תודה וערב נעים.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by shahar07,

אני מקבל הודעת שגיאה שההתקנה של הסורק לא צולחת, המכשיר הוא 7283 של HP היא מחוברת בצורה אלחוטית על מערכת vista [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by StreetRacer,

אהלן חברה, לאחר שפתרתי את הבעיה הקודמת (זהה) על ידי החלפת רכיבים במחשב שלי, התפניתי לבנות לאח שלי מערכת יחסית זהה. המפרט הוא כזה : PHENOM 9500 ASUS M3N78-EMH HDMI CORSAIR 2GB DHX 800MHZ 500 SEAGATE RAID EDITION GALAXY 8800 GT (אגב, מאוד מרעיש בסל"ד גבוה) התקנתי XP, הורדתי דרייברים עדכנים של NVIDIA והורדתי גם כן K-LITE CODECS. לפעמים המחשב מריץ HD טוב, לפעמים לא. מה לעזאזל עושים ? בבקשה עיזרו לי. האם החלפה למעבד אינטל 6420 (יש לי מיותר) וללוח של GIGABYTE GA-73PVM-S2H תפתור את הבעיה ? או שהאם אני צריך רק לבצע התקנות של תוכנות מסויימות ?

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  22. Started by alfus73,

שלום רב, השארתי את המחשב שלי דלוק למס' שעות. שחזרתי, המסך היה כבוי ונורה אדומה הופיעה על המחשב. סגרתי אותו והפעלתי מחדש. כשאני פותח את המחשב, המסך לא נדלק (עד עכשיו היה פועל אוטומטי). המחשב לא עולה. כלומר אני שומע שהוא נדלק אבל המסך לא מקבל מספיק חשמל כדי להידלק. גם כוונני הסידי וה-DVD לא נפתחים. אני לא מצליח לראות כלום. המסך שחור (יש נורית כתומה בחלק התחתון של הפאנל שנשארת כתומה כל הזמן ולא מתחלפת לכחול). פתחתי אותו וראיתי שהמאווררים עובדים ויש נורה ירוקה שדולקת על לוח האם. חברתי את המחשב למסך אחר וגם שם הוא לא עולה והמסך נשאר כבוי. נתקתי את הכבלים בצורה מדורגת המחוברים להתקנים אבל זה לא פתר. אודה לכל על כל סיוע ועצה.

23. Started by Shiker,

ישמע קצת טיפשי אבל הלכתי לעבודה וכשחזרתי מקש ה-SHIFT עובד למחצה אם אני לוחץ על שיפט + 1 זה ייתן סימן קריאה אבל אם אני רוצה ללחוץ על שיפט + אלט זה לא יעביר לשפה.. או למשל שיפט + ף שזה אמור לתת נקודותיים גם הוא לא ייתן.. אני עובד עצות זה ממש דפוק כל הקטע הזה בחיים לא נתקלתי בזה.. יש לך מקלדת סטנדרטית מתחברת בחיבור רגיל לא יו. אס. בי

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by Achiron,

המחשב נהיה איטי, המחשב נתקע ואז יש BSOD. לפעמים אחרכך יש בוט של 10 דקות או אין בוט בכלל (אומר לי משהו של DISK BOOT FAILURE), בכל מקרה, אתמול בדקתי והיה לי רק 500 מגה פנוי בC. בדקתי בתוכנה שמראה לי את זה וויזואלית ומה ראיתי? הקובץ ההכי גדול על הכונן הוא הלוג של דוקטור וואטסון. 2 פאקינג ג'יגה. קובץ טקסט. אז לא רק שאני לא יודע לפענח מה אומר הלוג, אני גם לא יכול לפתוח אותו בשום תוכנה שיש לי על המחשב. אני הזזתי אותו לכונן אחר, אבל, מה לעשות? יש לי הרגשה שהלוג המפלצתי קשור לBSODים, אבל לא יודע איך לבדוק את זה. קשה לי להאמין גם שהבעיה קשורה לחומרה, כי בדרך כלל עד כמה שאני יודע זה אמור להיות קשור לזיכרון ויש לי רק סטיק אחד ולא נגעתי בו מעולם. אבל אני אבדוק אחרכך בMEMTEST.

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  25. לפני מספר ימים שידרגתי את הזיכרון מ512MB DDR ל 2GB DDR2, בנוסף שידרגתי את הלוח אם ללוח של gigabyte צ'יפסט G33. השארתי את המעבד intel pentium 4. הקטע הוא שאני לא ממש מרגיש את ההבדל שאמור לבוא בעקבות הוספת הזכרון. התיקיות עדיין נפתחות באותה האיטיות, חלק מהתכניות הקלות נפתחות קצת יותר מהר אבל זה בהחלט לא ההבדל שציפיתי לו!!!

• 4 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.