תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
אהלן התחלתי לקבל את ההודעה הזו פתאום וכמובן שהווינדוס לא עולה. החלפתי מקלדת - ובכל זאת עדיין אותה ההודעה. חיברתי מקלדת USB אבל כפי ששיערתי עדיין אני מקבל את ההודעה הזו. אשמח אם מישהו יתן עצה בעניין תודה וערב נעים.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
Stop c000021a Fetal system Error בטוח הלך לי ההארדיסק? כי פתאום קיבלתי את ההודעה כשאר אני מפעיל את המחשב, ואז הוא עושה לי RESET... למישהו יש פיתרון? בדקתי חיבורים, והכל..
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אתמול כשהפעלתי את המחשב עלתה לי כבר על ההתחלה רק בדף הראשון שעולה במחשב הודעת WARNING כזאתי: WARNING: Immediately back-up your hard disk drive. a failure maybe imminent. ואז למטה רשום לי: Press F1 to continue ,DEL to enter SETUP לחצתי F1 וזה מפעיל תמחשב..לא סמתי לב לדברים מוזרים מדי חוץ מהעלייה של הוינדוס עוד במסך הboot screne שזה לקח הרבה הרבה הרבה הרבה מאוד מאוד זמן לעלות וככה בכל הפעלה של המחשב.. אבל חוץ מזה לא שמתי לב לשום דבר מוזר מהרגיל. אז אם אפשר בבקשה עזרה ומה זת ההודעה הזאתי?מה מדובר שמה ומה אני צריך לעשות?והאם זה באמת קשור לhard disc?
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום. מקווה שזה הפורום הנכון. קניתי והרכבתי מחשב חדש (מפרט בצד). כשהמחשב עולה, מייד אחרי הלוגו של אסוס מופיעה האזהרה הבאה : WARNING: H/W MONITOR STATUS ABNORMAL. כשאני נכנס לביוס אני מגיע לתיקיה של power ולאחר מכן לתיקיית h/w monitoring , שם מופיעים לי באדום הדברים הבאים : VCORE VOLTAGE- 4.08V VOLTAGE 3.3 -4.08V 5V VOLTAGE-6.85V 12V VOLTAGE-16.32V אני מבין שכנראה יש יותר מדי מתח במסילות, אבל מה גורם לזה ? באותה תיקייה מופיעים גם הערכים של טמפ' המעבד וטמפ' לוח האם, שניהם מינוס 128 מע' צלזיוס (תקלה כמובן). יש קשר בין הדברים ? לציין שלאחר שאני מאשר את ההודעה ב POST ה-win עולה כרגיל ללא בעיות, הטמפ' תקינות והכל עובד. הביוס מעודכן לגירסה האחרונה שלו, יש למישהו רעיון ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המחשב עולה לי הודעה במסך Attention out of range H:27.8KHz V:62.0Hz וכאשר חיברתי את המחשב למסך אחר הוצג לי מסך ירוק רועד האם מישהו יכול לעזור לי למצוא את מקור הבעיה אני אודה לו בתודה שי בוארון
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אודה למי שישיב לי על בעיה שהתעוררה במחשב שבביתי שלאחר 5 שניות הוא לא ממשיך להידלק ויוצאת הודעת אזהרה: WARNING !!! USB DEVICE OVER CURRENT DETECTED!!! PLEASEN REMOVE OVER CURRENT USB DEVICE!!! כעבור 10 שניות הוא נכבה, ממה נגרם השינוי המדובר באזהרה ומה דרך התיקון? ניתקתי את כל החיבורי של הUSB החיצוניים והכרטיס של הרחבה שלנתי כניסות USB הנוסף שהיה במחשב ועדיין הבעיה נשארה. מה עלי לעשות ??
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... בזמן האחרון כל הזמן קופץ לי החלון הזה...מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
פעם בכמה שעות קופצת הודעת ארור ,כל פעם על תוכנה אחרת מה יכולה להיותה בעיה? תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
בס"ד שלום, אני מדליק את המחשב ומופיעה לי הודעה שיש בעיה עם המעבד. אשמח לקבל עזרה .. ICQ 7060856 Messenger+Email shaharmix@gmail.com צירפתי תמונה של הבעיה !!!... תודה מראש, שחר. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
בעקבות תופעת ריסטרטים שהיו, לי עשיתי חיפוש ברשת לקוד - BCCode: a מה שהופיע לי אחרי הריטסטרט האחרון. הציעו שם לבדוק את הדרייברים. הדרייבר האחרון שהתקנתי לפני מספר חודשים היה לכרטיס המסך amd radeon hd 7700 שקניתי כחדש (לפני כן השתמשתי בגראפי שעל המעבד). כבר אז הייתה לי בעיה להתקין את הדרייבר ולבסוף נאלצתי להתקין וינדואס חדש (7-64) כי זה לא התקין על הוינדאוס הקודם (גם הוא היה 7-64). אם איני טועה הבעיות של הריסטרט, שקורות גם הרבה בעת הפעלת משחקים, התחילו איכשהו מאז. אחרי הבדיקה שהוצעה שם עם דרייבר verifier נמצא אכן שיש בעיה באחד הדרייברים וקיבלתי מסך כחול כזה שאחריו הצלחתי להעלות מע' הפעלה רק לאחר תיקון של וינדואס וריסטור. לא צויין איזה דרייבר וגם בהודעה שקיבלתי לאחר מכן בהת…
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם,אשמח לעזרה בקשר להודעה שעולה כל פעם שאני מפעיל את המחשב(מצורף צילום מסך)
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, מבקש את עזרתכם: כאשר אני מפעיל את ה WINDOWS XP לאחר ה LOGGING, אני מקבל הודעה The system has recovered from a serious error. ב ERROR SIGNATURE רשום: BCCode : 1000008e BCP1 : C000001D BCP2 : 804DC126 BCP3 : 80550864 BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 א. מה זה אומר והאם בעיית חומרה/תוכנה? ב. איך פותרים את הבעיה? *לאחר ההודעה המחשב מתפקד כרגיל (אין בעיית התנגשות חומרה)מלעט הבעיה בסעיף הבא. * קיימת בעיה שפתאום באמצע עבודה המחשב מבצע RESTART לבד... *אין וירוסים -סרק באמצעות NAV 2005 ולא נמצאו וירוסים * מדו"ח MICROSOFT חוזר לתקלה נכתב כי נראה שמקור הבעיה ב RAM - איך אני מוודא את הבעיה והאם זה בזכרון עצמו או שה SLOT של ה MOTHERBOARD נדפק? בברכה גב…
-
- 11 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום מדובר במחשב נייד asus tuf fx 504 מופיעה הודעה אל תכבה את ההמחשב , המחשב מעדכן ביוס. כבר שעה שהמחשב תקוע באותה הנקודה ולא מתרחש דבר. מה יקרה אם אני אכבה אותו ואפעיל אותו מחדש ? מה עלי לעשות .
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום הורדתי סרט בגודל כ 9 ג.ב. למחשב האישי. כשרציתי להעביר אותו לדיסק און קי בנפח של 32 ג.ב. הופיעה הודעה שהקובץ גדול מידי וזה לא יורד. גם כשניסיתי עם כונן 64 אותו הדבר. הכוננים היו כמעט ריקים. מה הסיבה לזה ומה הפתרון. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
לאחרונה קיבלתי הודעות תחת הכותרת טעות. הן מופיעות זו לאחר זו, כמו סריה של קלפים, אחת מאחורי השנייה. בהודעה נאמר שלא הצליח למצוא את הקובץ מצויין בהודעה. בכל הודעה יש שם של קובץ אחר אבל המכנה המשותף לקבצים זה ההתחלה: utt והסוף:. tmp מופיעה גם הכתובת שבה כביכול לא נמצא הקובץ: C-USERS-ADM-APPDATA-LOCAL-TEMP איך מתפטרים מזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
Please enter SETUP to recover BIOS setting Press F1 to run SETUP Press F2 to load default values and continue כיצד אני פותר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מה זה אומר שההודעת שגיאה רושמת בעת התקנת תוכנה הזכרון לא יכול להיות read כדי לפתור תקלת באגים לחץ אישור או ביטול לסגור מה זה ההודעה הזו בוצעה הפנייה לזכרון משהו כזה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה אומר system alert? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מקבל הודעה זו ב boot של win xp במערכת של win 2000
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כשאני מפעיל את המחשב מופיעה הודעת שגיאה cpu fun error press f1 ה-cpu והמאוורר עובדים בפועל תקין. כשנכנסתי לsetup היתה הודעה: over clocking faild' pleas enter setup to re configur your system מה אתם מציעים לעשות ? תודה מראש לעונים רובי
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מחשב חדש. ההתקנה של XP הייתה יחסית איטית, בשלב מסויים ההתקנה נתקעה. לאחר ניסיונות נוספים שלא עזרו החלטתי לפרמט את הדיסק הקשיח עם תוכנת PARAGON, בנוסף ביצעתי פעולה של בדיקת שטח הדיסק, אך הפסקתי את הפעולה באמצע (בגלל שזה לוקח מלא זמן) ע"י ריסט, מפני שהתוכנה לא הגיבה לבקשת הפסקת הפעולה פשוט המשיכה לבדוק את הדיסק. אחרי זה ניסתי שוב להתקין את XP ואז קיבלתי את ההודעה הנ"ל שחסר את NTLDR עשיתי חיפוש בנושא ובכל מקום הייתה התייחסות לתיקון הבעיה ע"י העתקת הקובץ לדיסק הקשיח בעזרת דיסק ההתקנה של XP ואו ליצור דיסק איתחול שבו יש את הקובץ כדי להעתיקו אל הדיסק הקשיח. לאתחל את המחשב עם דיסק התקנה של XP זה לא אפשרי מפני שחסר את הקובץ. אם הדיסק מפורמט אז מה יועיל העתקת הקובץ אל הדיסק הקשי…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבעיה בקובץ viamraid.sys התקנתי הארד דיסק 160 ג`יגה לפי חודש בערך, נמתי שאני מנסה לעביר קבצים מהארד דיסק של ה-160 להארד דיסק אחר שלי (80 ג`יגה, שניהם SATA) והוא עושה לי IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ניסיתץי לשחק בקומפיוטר מנג`מט העברתי אותו לדינמיק (160 ג`יגה) שניהם היו על בייסיק ) גם לא הצלחתי מישהו יכול לעזור לפתור בעיה זו ? יש לי שתי דיסקים קשיחים אחד של 80 ואחד של 160 גם כשאני מנסה לצרוב מהדיסק משהו הוא עושה לי בעיה וגם שאני מנסה להעביר ממנו (מ-160) ל-80 אני מקבל את אותה הודעת שגיאה עם הקובץ viamraid.sys מישהו יכול לעזור ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אחרי פירמוט מחשב ועדכון דרייברים התחלתי לקבל את ההודעה הזאת הפעלה של המחשב. עקבתי אחרי ההוראות באתר הזה- https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_other-update/atkexcmdexe-has-stopped-working/a0299c08-d717-4101-b87b-838c2849ac1f?auth=1 ולמרות שעידכנתי שם את מה שצריך ההודעה עדיין מופיעה. יש פיתרון אחר שניתן ליישם?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב בוקר טוב לפני כחודש עשיתי UPGRADE לויסטה. אתמול החלטתי לעדכן את כל הדריברים וכעת כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל הודעת שגיאה "error loading ctmbha.dll the specified module could not be found" מפורומים שונים התברר שיש חוסר תאימות בין ה SOUND BLASTER של CREATIVE למחשב של DELL (או משהו כזה). אכן, המדיה דירקט לא עובד אבל הכל כן. בכל אופן לא באתר של קריאטיב ולא של דל יש פיתרון. מישהו יודע לפתור את הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-