עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eldar4455,

אין לי מושג מה קרה אבל פתאום שהדלקתי את המחשב קפצה לי ההודעה הזאת: צד ימין למטה: http://jpg.co.il/view/50f7e6803beef.png/ זה קפץ לי כבר פעמיים ההודעה הזאת. תודה לעוזרים=]

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  2. Started by abr328,

שלום רב, בהפלת המחשב אני מקבל את ההוה הבה : RUNDLL אירעה בעיה בהפעלת : C:\Users\user\AppData\Local\Conduit\BackgroundContainer.dll המודול שצוין לא נמצא. מה עושי בתודה מראש אברהם

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by topgun,

בזמן האחרון יש לי בעיה שפשוט מטריפה אותי: הרבה (מאוד!) פעמים בעבודה שוטפת בווינדוס, למשל העברת קבצים מתיקיה לתיקיה וכאלה, יוצאת לי הודעה כזאת: ולפעמים מצורפת אליה גם הודעה נוספת (שכרגע אין לי תמונה שלה, אני אצרף בפעם הבאה שזה יקרה) עם משולש צהוב. עכשיו הקטע הוא, שלפעמים אני סוגר את ההודעה (בין אם בלחיצה על OK, ביטול או סגירת החלון) וזהו, הכל ממשיך כרגיל. ולפעמים מופיעה ההודעה השניה וכנ"ל. אבל לפעמים מופיעות שתי ההודעות או רק הראשונה, ואחרי שאני סוגר אותן האקספלורר כאילו עושה רפרש, השורה של ההתחל נעלמת, כל החלונות שקשורים לאקספלורר ("המחשב שלי", תיקיות למיניהן....) נסגרות. ומשהו ממש מעצבן זה שלפעמים זה קורה לא רק בהעברת/מחיקת קבצים אלא גם סתם בפעולות אחרות (למשל הה…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by NRT,

שלום ותודה מראש על כל עזרה ותמיכה שתוכלו לתת לי. אני מקבל הודעות VPU recovery בזמן שאני משחק משחקים כבדים. זה קורה כל 10 דקות בערך (אין זמן קבוע), חשוב לציין שהטמפרטורה של הכרטיס לא עולה על ה 65 בזמן עומס (לא בעיית חימום). אני לא מקבל את ההודעות כשאני משחק משחקים ישנים וקלים יותר, אבל לפעמים גם במשחקים הישנים זה קורה פעם אחת כשאני נכנס למשחק במסך הפתיחה. יש לי כרטיס ATI Radeon 1950x pro מעודכן עם הדרייברים הכי חדשים (catalyst 8.10) ואני זוכר שעדכנתי את הביוס לפני חצי שנה בערך, יש לי את כל העדכונים מ windows update. אין לי מושג מה הבעיה. תודה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  5. שלום, הודעות שנשלחות אלי למכשיר סמסונג גלקסי נקסוס מטלפון סמסונג גלקסי S 3 מיני מתקבלות כסימני שאלה. כל יתר ההודעות שנשלחות בעברית מתקבלות כמו שצריך וגם הודעות שנשלחות מהטלפון שלי לסמסונג גלקסי S 3 מיני מתקבלות בעברית כרגיל. מה חסר לי בטלפון? מאיפה מורידים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Forest14,

המחשב כולל מעבד QUAD Q9400, עם לוח ASUS P5Q PRO ו4G של זיכרון. בנוסף כ. מסך 285GTX של ג'בייט. וכ. קול של קריאטייב, מע' הפעלה - ויסטה אולטימייט. תוך כדי משחק ישן ביצעתי לו ריסט, המחשב עלה עם הודעות של ERROR : 1. קירור מעבד לא עובד (לא נכון) 2. לא מזהה HD (יש 2 של 320 ו2 של 1 טרה) מבקש ללחוץ על מקש להמשך. ולאחר הלחיצה עולה ללא כל בעיה.(כאילו אין שום בעיה בכלל) נראה לי שהבעיה היא בביוס- אם כן, מה לשנות שם ?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by yuvalkob,

בזמן האחרון אני מקבל הודעות כאלה למחשב: הפעם היה כתוב שם על משטרת ישראל אבל כבר קרו מקרים שהיו כתובות שם קללות. זה קורה שאני נכנס לאינטרנט אבל אין לזה שום קשר לאיי סי קיו כי ההודעות הופיעו גם שלא הייתי מחובר אליו. הרצתי בדיקת אנטי וירוס (נורטון 2003) שלא מצאה כלום מישהו יודע מה זה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אהלן מתי שאני סוגר תוכנות ולפעמים סתם קופצות לי הודעות משונות של הווינדוס וזה התחיל לעצבן נראה לי בעיה בזכרון מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  9. Started by DORAZABI,

קופצות לי כל הזמן הודעות בצד ימין מכל מיני אתרים כשאני גולש...איך אני פאקינג מבטל אותן? שלא יגיע משום אתר

10. Started by Bek-Ab,

בסמארטפון שלי עם מערכת הפעלה android מתפרצות הודעות המציעות התקנת אפליקציות או פירסומות. בתחתית ההודעות יש סימן קריאה קטן וכשפותחים אותו - ההודעה המתקבלת היא כי הבקשה הגיעה מגוגל. כל הנסיונות לבטל בהגדרות את הודעות גוגל - נכשלו. הצעות יש??

11. Started by shlidor,

שלום לכולם לאחרונה החלפתי דיסק קשיח והתקינו לי מערכת חלונות XP , בזמן האחרון כל פעם מופיעות לי כל מיני שגיאות מערכת למינהן עם מספרים ארוכים ומוזרים, בנוסף כשאני מדליק את המחשב הוא עולה ואז מתכבה ועולה שוב. מה עושים כדי לפתור את זה תודה

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  12. המחשב שלי נטול בעיות לאורך שנים מתוחזק וכל פיפס שלא במקום אני עולה עליו מרחוק לצערי כבר כל היום אני רב עם הנייד שלי ללא שום סיבה נראת לעין עלתה לי הודעה בסטראטאפ iastoricon.exe has stopped working זה קשור ל intel rapid storage technology חוץ מההודעה הפשוטה הזאת התסמינים עצמם הם שהמחשב איטי בצורה מחרידה ולא ניתן לעשות שום פעולה איכשהו אחרי בערך חמש שעות אני פה בפורום ולא ברור לי איך הצלחתי שמנסים לטייל באקספולרר בכוננים ובתיקיות לוקח המון זמן עד שמשהו בכלל נטען שאני מנסה לעשות אנאינסטול ל אינטל רפיד הוא לא כל כך מצליח קורס ונותן הודעה של משהו שקשור ל NET WORKFRAME ב MSCONFIG ב STARTUP IASTROICON.EXE הבעיה עדיין נשארה יש לי שתי מערכות הפעלה במחשב העלתי את …

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by shay_1,

שלום, יש לי מחשב נייד חדש חדש כבין חודשיים מחשב מסוג lenovo z40-70 לאחרונה כשאני מפעיל אותו אני נתקל בכמה הודעות שגיאה (מצורף תמונות) כל לחיצה על אינתר מעבירה אותי להודעת שגיאה אחרת עד להגעת מסך שחור שבו רשום No bootable device--Please restart system ואני צריך להפעיל את המחשב מחדש ואז הוא עולה רגיל וגם עובד בצורה מעולה. יש לציין שזה לא קורה לי כל הפעלה מחדש זה קורה מתי שמתחשק לו. מישהו יודע מה יכול לגרום לבעיה ואיך פותרים אותה? מצורף תמונות של ההודעות שגיאה. תודה מראש. http://jpg.co.il/view/54e47d151e77c.jpg/ http://jpg.co.il/view/54e47d74c6017.jpg/ http://jpg.co.il/view/54e47d95ed2b6.jpg/ http://jpg.co.il/view/54e47db94bfce.jpg/ http://jpg.co.il/view/54e47dd99cccc.jpg/ h…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני כבר אחרי הפרמוט החמישי השבוע!! יש לי לפעמים בעיות שגיאה בעיקר בקובץ DLLCHACH שנמצא בתיקיה SYSTEM32. המחשב מרתיע על כך ואומר להריץ את הצ'ק דיסק, לאחר כמה דקות המחשב נתקע ולא מגיב וסוגר כל חלון פתוח. מה שאני נאלץ לעשות זה רק ריסט ואני כבר יודע שהמחשב לא יעלה יותר. מה אני אמור לעשות? ניסיתי את אקס פי הום אדישן ופרופשיונל והדיסקים שלי ובמחשבים האחרים שלי זה לא קורה ככה. רציתי להזכיר כמה דברים: התופעה התחילה בשבוע האחרון ולפני כך היא לא הייתה, יש לי לוח אם של אביט IS7-E והארדיסק 16- GB של מקסטור. תודה מראש וזה די דחוף לי לכל מי שיכול לעזור..

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  15. Started by TNT,

ההודעה על הנושא הזה ננעלה, מצטער על שמיודם לא רשמתי כותרת טובה, אבל אני חייב תשובה לעיניין הזה. ויש לי שאלה אחרונה בקשר לזה, אז אתם יכולים לסגור או למחוק את זה אחרי זה. הבעיה היא- בשבוע האחרון התקנתי את וינדווס כמעט 10 פעמים. יש לי בעיה מוזרה מאוד ואני לא יודע איך היא נוצרת. לבעיה- לפני שזה קרה לפעמים המחשב ניתקע ולרוב עשיתי כיבוי כמו שצריך אבל נידמה לי שהייתה התוכנה EDONKEY במקרים האלה ברקע פועלת. אז כחה לאחר הכיבוי יש לי הודעה- non system disk replace the disk and press any key ולמי ששואל לא היה דיסקט בכוi דיסקטים. זה הדבר המוזר, ושאני לוחץ על מקש כל שהוא זה רושם לי - boot failure:system healthed טוב ניסיתי להיכנס לוינדווס בדרך אחרת, ניכנסתי לכונן דרך דיסקט איתחול וא…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by berner,

לתשומת ליבך! MAJER יש לך 1 הודעות פרטיות שלא קראת, לחץ כאן כדי לראות. × שלום לחברי הפורום בצעתי הפעלה מחדש למחשב וקבלתי הודעה הבאה "This driver release to failure" מה עלי לעשות לתיקון הבעיה בברכה …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. בעת שימוש בווינדוס מדיה פלייר, קיבלתי הודעת שיגאה (פעמיים), שאומרת שעלי לסגור תכניות, כי למחשב אין מספיק זכרון פנוי (משהו כזה - לא זוכר את הניסוח המדויק). וזאת כאשר במחשב שלי 8 ג'גה RAM, ורק 1.8 מהם היו בשימוש. עצות? :s05: תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  18. היי, רק היום (לראשונה),הופיעה הודעת שגיאה,אשר אומרת כי הOC failed,וצריך להיכנס לSETUP כדי לסדרה - זאת לאחר אך ורק,שרק כבל החשמל+חיבור למסך (HDMI) מחוברים למחשב;על מנת לבצע בדיקה,וכל שאר החיבורים החיצוניים=לא מחוברים (חיצוניים=כמו חיבור הרשת,העכבר וכו'...).האם לכך יש קשר,שהודעת השגיאה הנ"ל הופיעה? - לאחר שהפעלתי מחדש את המחשב,כשכל יתר החיבורים חוברו - הודעה זו לא הופיעה שוב - מה זה אומר?,שהכל בסדר ואין בכלל מה לדאוג?,למה הופיעה הודעת השגיאה הנ"ל מלכתחילה?,ולסיום אם לא הופיעה שוב,אלא רק פעם אחת בלבד,בתנאים אשר ציינתי - זאת אומרת,שהסיבה/סיבות להופעתה - הן אך ורק,שיתר החיבורים לא היו מחוברים,ושאין שום סיבה לבעיה ו/או לדאגה? תודה רבה מאוד מראש .

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  19. הי, כל פעם אחרי שאני עושה Restart אני מקבל את ההודעה שכתובה בכותרת ורק אחרי מספר פעמים שאני עושה hard restart (לוחץ על הכפתור במחשב) אני מצליח לעלות. את ההודעה אני מקבל עוד לפני ששומעים את הצפצוף בעליית המחשב. יש לי לוח אם Gigabyte GA-7s748 ומעבד Aopen AK73Pro. ניסיתי לשדרג את גרסת ה- BIOS לשתי הגרסאות האחרונות שמפורסמות באתר של Gigabyte אך ללא הצלחה (ההתקנה נכשלה). אשמח לקבל עזרה. תודה דוד

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  20. שלום. ההודעה cmos checksum error מופיעה אצלי בעת הדלקת המחשב. החלפתי בטריה לחדשה היום, כפי שהצעתם לי כאן בפורום. הבעיה ממשיכה! באתר של לוח האם שלי, תחת שאלות-ותשובות (FAQ), ניתנה התשובה הבאה: Please check whether the jumper for "Clear CMOS" was lost or being set at "2-3". If so, please set the jumper back to "1-2 ON" to get the system resuming its normal service. אם כי מבין גדול במחשבים אני לא, נראה לי שאכן ה"Jumper" הזה [יהיה מה שיהיה הדבר הזה] יושב במקום הנכון. האם יש הצעות נוספות? אשמח לשמוע, ותודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by VanGuard,

קניתי מחשב נייד חדש של MSI הפעלתי אותו והכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס. הוא התחיל את התהליכים הראשונים ולפני שעולה המסך של ההסכם , איפה שלוחצים F8, הגיע הודעה שההארד דיסק מושחת. המחשב חדש לגמרי אז בגלל זה נראה לי מאוד תמוה שה-HD דפוק אך אני לוקח בחשבון שזה אפשרי. האם יש סיכוי שהדיסק של הווינדוס פשוט דפוק? האם שווה לנסות לפרמט את ההארד דיסק דרך BOOT DISK ואז לנסות להתקין את ווינדוס?

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  22. Started by Director,

זה עושה את זה כל רבע שעה בערך ..

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  23. Started by rsigall,

שלום, משהו מוזר קרה לצורב ה-DVD שלי: כשאני מנסה לצרוב דיסק מסוג dvd-r או dvd+r תוכנת הצריבה מתחילה בתהליך הצריבה ולאחר כמה שניות אני מקבל הודעת Illegal disc (וככה למעשה נדפק דיסק). זה קורה רק בסוג הדיסקים האלו. דיסקי CD-R, CD-RW ו-DVD-RW הוא צורב בסדר גמור. נסיתי כמה דיסקים dvd+/-r של חברות שונות. ניסיתי כמה תוכנות צריבה - 3 גרסאות של nero וגם את Ashampoo. עשיתי גם עדכון firmware - לא עזר. מערכת ההפעלה היא Windows XP SP2 עם כל העדכונים. הצורב הוא LG GH20NS10 (בחיבור SATA) - חדש (יש לי אותו כחודשיים) וצרב בסדר פעם הקודמת שצרבתי. מישהו מכיר מה אפשר לעשות? בתודה מראש, רון.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  24. Started by wow,

מפרט המחשב שלי הוא: Q9450 4 ג'יגה זיכרון DDR2 DFI X48 4780 windows 7 X64 לאחרונה כשאני קם בבוקר אחרי שאני רוצה להמשיך להשתמש במחשב (הוא נשאר דלוק בגלל הורדות) מופיעה לי ההודעה Insufficient system resources ושום דבר לא מגיב לי,הבעיה נפתרתרק אחרי ריסט. הבעיה התחילה לי רק לאחרונה,המחשב גם עבר פירמוט אבל הבעיה חוזרת. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  25. היי לכולם, יש ברשותי מחשב דלל vostro v131 עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 ואקספלורר 9 לאחרונה (יומיים כבר) מופיעה הודעה מאוד מציקה שמפריעה לגלישה באינטרנט... אשר מופיעה כל הזמן.... רענון דף, פתיחת דף חדש, סגירת דף קיים ובכלל..... מצורפת תמונה.... אשמח לכל עזרה בעניין. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.