תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום, מדובר על מחשב חדש לחלוטין [הרכבתי הכל לבד אז הכל נקנה בחלקים] שלו רכשתי 3 סטיקים של זיכרון 2GB DDR3 (עבור וינדוס 7 64 ביט). מעבד I7 920. שמתי את הזכרונות במצב של 3 ערוצים בדיוק כמו בספר, שזה מיקומים 1,3,5. כאשר עשיתי זאת המחשב עולה אחרי 18 דקות בדיוק (ספרתי). מה עולה? המסך של הלוח אם שמאפשר ללחוץ על כפתורים לביוס,POST וכו'... כלומר עד אז אין בכלל תצוגה של המחשב, כפתור ריסט/כיבוי לא עושים דבר, אין שום צליל. כלום.. כאשר התחלתי לנתח את הבעיה התחלתי מהכרטיס מסך כי אין תצוגה וחשבתי שהמחשב עובד אבל אין תצוגה ומסתבר שהכרטיס מסך תקין לחלוטין. לאחר מכן עברתי לזיכרון. שמתי רק סטיק אחד ועולה מהר. שמתי 2 סטיקים ועולה מהר. החלפתי בסטיק השני את האחרון שנשאר כך ששוב יש 2 סטיקים. ו…
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
עבד עד אתמול מצויין היום שאני מנסה להדליק המחשב מתחיל ומתי שהוא צריך להראות את הלוגו של הלוח אם (לא של WIN) הוא לא מראה אותו ונתקע אני לא מצליח להגיע ל BIOS הדבר היחידי שניסתי לעשות הוא לנתקמהשחמל וזה לא עזר , אני ינסהלנקות אותו ולראות שהכל מחובר כמו שצריך וינסה שוב אם יש לכם רעיונות לתקלה שברור שהיא חומרתית אני אשמח.
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש השבוע. לדעתי הפרט הרלוונטי לצורך הדיון זה שהלוח אם הוא asrock wolfdale1333. קניתי כרטיס מסך של SAPPHIRE HD5450. המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך, אני מצליח לחבר את המסך רק דרך חיבור הVGA של הלוח אם. הכרטיס בודאות תקין כי חיברתי אותו למחשב אחר ושם הוא עובד פיקס. יותר מזה, חיברתי כרטיס מסך אחר (GS7300) למחשב החדש ואותו הוא כן זיהה. המחשב פשוט מתעלם מהכרטיס מסך הספציפי הזה (גם אין לו איזכור במנהל ההתקנים). מה לעשות? יכול להיות שASROCK לא עובדים עם כרטיסי מסך של ATI ועובדים רק עם NVIDIA?
-
- 20 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום לכם, אתמול בלילה המחשב עבד פיקס.. היה מזג אוויר גרוע ובבוקר לא הייתה כלל בעיה עם המחשב שנשאר דולק כל הלילה. בבוקר ראיתי כמה בעיות שהמחשב פירסם אך לא הזיז לו. לאחר שעשיתי ריסטרט למחשב הוא לא נכבה לבד ואמר משהו על CMD.EXE שעשה בעיות בסגירה. כיביתי ידנית את המחשב. כשהדלקתי שוב, הוא הראה לי עלייה רגילה של המסך עד הצגת התמונה של הלוגו של מיקרוסופט שמתחתיו יש את הפס הכחול הרץ שמראה שהוא מעלה אותו - מייד אחרי זה קיבלתי מסך כחול לשנייה והמחשב איתחל עצמו לבד. ככה כמה פעמים עד שהתייאשתי וכיביתי אותו. ניתקתי מהחשמל וחיברתי שוב אך הפעם המחשב בכלל פועל ל 5 שניות בלי תצוגת מסך ומאתחל עצמו מחדש. אין לי מושג מה הבעיה, אך יש לי ממש דברים חשובים על המחשב של עבודה שבלי זה אני פשוט גמור…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב לא עושה ריסטרטים, גם כשאני לוחץ על הכפתור ריסטרט במארז.... וגם כשאני עושה דרך הווידנוס... וכשאני משנה הגדרות בבוט, כאילו איזה כונן קשיח הוא הראשי... איך מסדרים את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שהתשתית של החשמל בעייתית בגלל החורף הקשה בחוץ בגלל שהמחשב עושה ריסט הבקר של המאווררים נכבה / נדלק בפתאומיות ממש מוזר אם הבקר סגור הוא נדלק בריסט ואם הוא דלוק הוא נסגר בפתאומיות למה ? נכנסתי למיני דאמפ וזה רשם : Probably caused by : win32k.sys ( win32k+a42ee ( מה הפירוש של זה ? בעיה של דרייברים ? ממש מוזר , הפעלתי OCCT וכלום המחשב תקין , אפילו עשיתי OC 25% לראות מה יקרה ולא קרה כלום המחשב עובד רגיל אז למה זה קורה ? 3@2.4 GHZ
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הי, מסכים כחולים תוקפים את המחשב שלי ומסרבים לתת לו לעבוד כמו שצריך. מדובר במחשב חדש, core i5 עם windows 7 X86 (החנות היא יותר משעה נסיעה ממני ואני מעדיף לפתור בעזרתכם מאשר לשרוף חצי יום אצלם) המחשב קופא ללא סיבה ניכרת לעין. אין לי אפשרות לנתח את ה-minidump כי אני מקבל הודעת שגיאה בעת ניסיון ההתקנה של תוכנת הניתוח. ניסיתי כבר כמה גרסאות שונות של וינדוס 7 (כולל 64 ביט) אני מצרף את ה-minidump למי יש רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כאן מחשב בן שנה וחצי שלא עולה, אחרי ההדלקה, אני רואה בבוט סקרין את הפרטים של הכרטיס מסך ואז ישר אחרי זה זה נתקע עם השם של Award bios 2000 ו 4 ציפצופים ארוכים. אחרי ריסטרט נשמע רק אחד ארוך. נראה לי שבהתחלה זה היה 5 ארוכים. מה פשר התקלה בחומרה? מה כדאי לבדוק?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי את המחשב: מ E6600 ל Q9550 והחלפתי כרטיס מסך. המהרתי את המחשב בקלות ל 3.4MHZ והכל זרם טוב. לאחר מס' שבועות התחילה תופעה מטרידה שהמחשב קופא ואז לאחר ריסטרט המסך נשאר שחור. לאחר כיבוי.הדלקת המחשב מאחור התופעה נעלמת ולאחר זמן מה שוב חוזרת. למיטב זכרוני זה לא קרה לי לפני השידרוג. אני חושד או בכרטיס המסך או בספק שיתכן שאינו עומד בעומס! (ראו מיפרט בצד) משתמש בחלונות XP תודה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי מצוין בצד. כאשר אני מתקין או עושה WINRAR או מפעיל משחק כלשהו אינני יכול כמעט לעשות משהו. בניצול של 1GB זכרון RAM ו15% מכוח העיבוד של המעבד (הכי הרבה שהגיע עד עכשיו) ישנן תקיעות ויזואליות אך אם יש מוסיקה או שהוא חושב על משהו כשהוא יוצא מה"תקיעה" הפעולה בוצע וניתן לשמוע קול של מוסיקה וקול של סרט או משחק בזמן ה"תקיעה". לא היה אכפת לי אם היה מנצל לפחות 50% מהיכולות של המערכת אם זה היה מאיץ את התהליך אך זה לא כך. (אני יודע שיש לי 4GB RAM במערכת של 32BIT ואני יכול להשתמש מקסימום3.25GB וזה מספיק לי כרגע). *הערה הכרטיס מסך שלי מעודכן לפאטצ' האחרון ומחקתי את הDRIVER הקודם שלו לפי המדריך של ATI. אודה לכם אם תעזרו לי בפתרון הבעיה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אהלן וסהלן... אז לפני כמה ימים נשפך לי כוס נס קפה על השולחן וזלג לי קצת נס למחשב ובין חורי האיוורור נכנס למחשב טיפטף על כרטיס המסך וכמה כאבלים.. המחשב עובד מצויןן הכל חוץ מהכרטיס מסך, שברגע שנשפך, ישר נכבה המסך, לאחר ריסטרט גיליתי שהכרטיס אמנם עובד, אבל באופן שאי אפשר לעבוד איתו, רואים תמונה מטושטשת עם כל מיני אותיות לא קשורות באנגלית..אז לקחתי מחבר כרטיס מסך אחר , 7600GT של NVIDIA, וגם הוא מציג תמונה מטושושת, אבל בהרבה פחות. כלומר, אפשר לומר וזה הגיוני גם, שכרטיס המסך שלי נהרס, אבל אם זה שלי, אז מדוע הכרטיס של חבר שלי גם לא עובד טוב? חשבתי שאולי מדבר בכאבלים אבל הכל עובד טוב חוץ מהכרטיס מסך, יש מצב שמדובר בלוח אבל כמו שאמרתי הוא עובד טוב וכשאני מחבר את המסך ללוח אני מקבל…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מאז שקניתי את המחשב שלי יש לי בעיה.כשאני נכנסתי למשחקים המחשב/מסך מתחיל "למצמץ" לאיזה חצי דק' ואז הכל בסדר. הסתדרתי עם זה ולא היה לי בעיה עם זה,כי בסופו של דבר המשחק עבד.הייתי בטוח שהבעיה היא של המסך כי הוא ישן. לפני יומיים הבעיה של המחשב החמירה,המחשב מיצמץ אבל אז מופיעות קוביות בכל מיני צבעים על המסך או שהמסך נהיה כולו לבן והדרך היחידה היא לעשות ריסטארט. עכשיו החלפתי את הצג לצג אחר שבחיים לא עשה בעיות,אבל הבעייה נשארה והמחשב עדיין עושה את זה. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך אבל הדבר לא עזר והמסך עדיין עושה בעיות. אני ממש אודה לכם אם תוכלו לעזור כי בדיוק עכשיו יש חופש ואני אשתעמם תחת בלי אפשרות לשחק בכלום. תודה.מפרט טכני:אי-5300,כרטיס מסך 4870 HD.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום.. טוב אז כמו שכתבתי המחשב לא נדלק פרטים: הלחצן של ה on/off תקין - לחצתי עליו והוא יצר קצר בין ההדקים. הספק תקין - קיצרתי בין הירוק לשחור והוא עבד וקיבלתי את המתחים הרצויים. שאר הרכיבים במחשב לפי דעתי תקינים כי ניסיתי להוציא את הזכרונות ושאר כרטיסי ה PCI והמחשב עדיין לא נדלק. אין משהו ויזואלי כמו קבל מנופח או רכיב שנראה שרוף. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות או מה אפשר לעשות? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש למי שיצליח למצוא לי פתרון (ולכל מי שינסה גם כן) לפני חודש הכרטיס קול שלי הפסיק לעבוד פתאום אחרי שהדלקתי את המחשב כרגיל התקבלה הודעה במדיה פלייר שיש תקלה בכרטיס קול ניסיתי את הדברים הבאים ללא שם תועלת: איפסתי את הדרייבר של הכרטיס קול והתקנתי אותו מחדש פירמטתי את המחשב לויסטה פירמטתי את המחשב שוב לwindows 7 ביטלתי את הכרטיס קול והחזרתי אותו שוב דרך ה-bios והתקנתי את הדרייבר מחדש קניתי כרטיס קול חדש מהשקית של creative, אותו המחשב בכלל לא מזהה בתור כרטיס קול ולא מוצא לי דרייברים בשבילו כמובן כשחיברתי את הכרטיס קול החדש ביטלתי את הכרטיס המובנה דרך ה-bios כל זה ועדיין אין קול! צריך לציין, הלוח אם הזה כשמדליקים את המחשב יש איזו בחורה שאומרת משהו בסגנון של "syste…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה התחילו לקפוץ אצלי מסכים כחולים שחייבו ריסטרט למחשב. הצלחתי לעצור את הריסטרט האוטומטי והעתקתי את הפרטים של הבעיה, אך אין לי מושג איך להמשיך מכאן :-\ העתקתי את הקוד שהופיע לי, אבל הבנתי שאם מופיע שם של קובץ הוא מספיק כדי לפתור את הבעיה, אז: NETIO.SYS - Address 8c7b5ea1 base at 8c7af000, Datestamp 4a5bbf63 אשמח לעזרה בנושא! עריכה: אחרי שהורדתי את התוכנה שבסטיקי הצלחתי להוציא פרטים נוספים, אבל עדיין אין לי מושג איך לקרוא את זה/מה לעשות עם זה. Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck D1, {0, 2, 0, 8c7c4ea1} Unable to load image \SystemRoot\system32\DRIVERS\Rt86win7.sys, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for Rt86wi…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תישמעו תמיד היה לי רעש של חריקות במחשב כאלה ונורה אדומה כזאת מהבהבת אבל זה היה רק בהפעלת המחשב ואחרי 5 דקות זה היה הולך. היום אני קם מפעיל תמחשב וזה פשוט לא מפסיק אז כמובן שהלכתי ליראות מאיפה נובע הרעש והוא נובע מהדיסק הקשיח דרך אגב בדקתי הדגם הוא SATA 500GB מימה זה יכול לינבוע ?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
תצוגת המסך במחשב השולחנח שלי לא תקינה - תמונה לא חדה ומטושטשת במידת מה - נראה כמו תצוגה של צללית הנצמדת לתצוגה המקורית - לדוגמא - כמו אותיות כפולות . כרטיס המסך הוא SAPHIRE X3450 DDR2 512 PCI מעבר לכך הכל תקין. האם התקלה בכרטיס המסך ? התקלה הופיעה לפני כחודש ונעלמה ועתה הופיעה שוב. נא עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
היי לכולם כשאני נכנס למנהל התקנים הוא אומר ש2 הכוננים שלי עובדים בצורה תקינה והוא גם מזהה אותם והכל. אבל אף אחד מהם לא מצליח לקרוא דיסקים. בדקתי את הכבלים מאחורי הכונן וכמו שאמרתי מנהל התקנים אומר שהם עובדים בצורה תקינה. יש רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום בבוקר הלכתי למחשב וראיתי את ההודעה הזאת: http://img121.imageshack.us/img121/7670/hardisk1.jpg windows זיהה בעיה בדיסק הקשיח גבה מיד את הקבצים שלך כדי למנוע אובדן מידע ולאחר מכן פנה אל יצרן המחשב לקבוע אם עליך לתקן או להחליף את הדיסק. לחצתי על שאל אותי מאוחר יותר, ושום כעבור כמה דקות זה קפץ לי. יש איזושהי דרך או תוכנה לתיקון בעיה זו ? או שבאמת אני צריך להחליף את הדיסק הקשיח ? תמונה בעיה מצורפת. http://img121.imageshack.us/img121/7670/hardisk1.jpg תודה לעוזרים .
-
- 8 תגובות
- 15.7k צפיות
-
-
פעם שלישית שאני מנסה לרשום פה הודעה והמחשב קרס לי בפנים! שלום לכל חברי הפורום והאתר ברשותי מחשב חדש, יקר עם חומרה ש"אמורה" להיות מעולה. ברשותי כרטיס מסך מבית ati radeon 5870 המחשב היה קורס עם גוונם וצבעים לפני שהתקנתי את ההוט פיקס ויש לציין שלא עשיתי הסרה מוחלטת של הדרייבר אלה התקנתי את ההוט פיקס בהנחה שati ידעו שרוב המוחלט של האנשים לא מוחקים את הדרייבר באופן מוחלט אלה מתקינים את החדש כרגיל. נכון לעכשיו המחשב קורס רנדומלית בכל רגע נתון ומתי שבא לו לפחות 4 פעמים ביום במקרה הזה על הבוקר הוא דפק 3 קריסות בלי להתחשב בכלום. ברשותי מעבד core i7 - 860 6 ג'יגה של ראם וספק 650 וואט. זו הודעה ראשונה שלי כך שאינני יודע בדיוק אילו נתונים אני צריך לתת וכ'ו בבקשה תעזרו לי ל…
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחילו להופיע אצלי (ב XP SP2) מסכים כחולים. לא התקנתי לפני זה חומרה או דרייברים חדשים. בהחלה הם היו מעטים והיו בזמן עומס על המחשב או קשורים לכרטיס הקול (on-board) ואז החלפתי את הדרייברים שלו, וזה לא עזר. לאחר מכן הם התרבו וגם disable של כרטיס הקול בBIOS לא עזר. בין המסכים הכחולים עוברות בין דקות לשעות, ואין חוקיות ברורה בזמנים שלהם. (אבל הם קורים בעיקר כשנעשית פעילות על המחשב, גם אם לא כבדה במחיוד) מופיעים: (רובם כבר לא קשורים לדרייבר של כרטיס הקול) UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED הם קורים גם כשהמעבד לא חם במיוחד. הרצתי memtest86 3.5 ואחרי כמה דקות הוא עצר בגלל exceptio…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה קשה עם המחשב לאחרונה, המחשב לעיתים נכנס לכמה דק של האטה נוראית שבה תצרוכת המעבד עולה ל100%(בלי קשר לאילו ישומים רצים, אלו שרצים פשוט תופסים את כל יכולת העיבוד) וכל המחשב זז לאט בצורה מחרידה. זה קורה בכל הרכב של יישומים שרצים, ולא קשור ליישום ספציפי שגורם לכך, מעבר לכך כבר פירמטתי פעמיים והבעיה נשארה זהה. אני מניח שהביעה חומרתית, יש רעיונות איך לבדוק אם איפה להתחיל לחפש?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
תיאור הבעיה: לא תמיד ה BOOT מצליח במחשב. במיוחד יש בעיה כאשר מדובר ב BOOT קר (לאחר שהמחשב לא פעל) בד"כ מה שקורה זה שהמחשב נדלק (יש מתח, נוריות, מאווררים מסתובבים, אין תצוגה) ומיד נכבה, ומנסה להפעיל את עצמו מחדש. זה קורה עד פעמיים ואז המחשב נדלק, יש POST והמערכת הפעלה עולה (64 WIN7) קוד ביפים בPOST: (אין כבר טבלאות ביפים לתקלות ?? לא מצאתי בחיפוש ללוח שלי, ואין במדריך למשתמש...) 2 ביפים קצרים - פאוזה - 6 ביפים בעיה 2 (נגזרת של הראשונה ?): לפעמים בהפעלה, במקלדת נדלקות 3 נוריות (ולא נכבות) בצורה שנראית אקראית (לפעמים כל הנוריות דולקות, לפעמים חלקן), ולאחר מסך בדיקות הPOST, המקלדת קפואה. לא עוזר ניתוק וחיבור מחדש המצב נשאר זהה. לפעמים גם כיבוי לא עוזר, ורק ניתוק מהחשמל "משחרר…
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
הכרטיס בן פחות משנה. לא מזמן אני קיבלתי ארכיקטורות(רשמתי נכון?) במשחקים למשל BFBC2 אבל זה היה לכמה שניות, חוץ מה משחק רץ ממש טוב 30-40 FPS יציב. ועכשיו בזמן האחרון הכרטיס ממש על הפנים אני בקושי מריץ BFBC2, בקושי מריץ HON, שלא נדבר על SC2 עם ה10 FPS ב800X600 , ואני לא יודע מה הבעיה. יכול להיות משהו שם נשרף? אם כן מה הגיד לKSP כדי להחליף תכרטיס?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, כבר הרבה מאוד זמן יש לחבר בעיה עם המקלדת והעכבר ואני אשמח אם תעזרו לי. בגלל שקשה לי אפילו לנסח את הבעיה אני אנסה להסביר בצורה הטובה ביותר שלי. הבעיה שלי היא שהמקלדת והעכבר לא יכולים לשתף עולה ביחד. במשחקי פעולה לדוגמא שצריך שימוש עם העכבר והמקלדת אז הם לא עובדים ביחד. לדוגמא - כאשר מזיזים את השחקן עם המקלדת אז המשחקן זז,אבל כאשר מזיזים את העכבר ביחד עם המקלדת אז המקלדת מפסיקה לעבוד ורק העכבר זז. וככה זה להפך - אם אני מזיז את העכבר אז הוא עובד ואם אני אזיז את השחקן אז רק השחקן יזוז מבלי העכבר עצמו. חשוב לציין שהעכבר הוא מחברת לוגיטק והמקלדת היא מייקרוסופט. נוסף על הבעיה הזאת אני גם לא יכול לבחור מספר פריטים עם המקש ctrl. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-