עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by המוח,

או USB1? יש לי אוורסט על המחשב.. תודה :]

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  2. Started by MagnuM_47,

שלום יש לי בעיה עם הצורב DVD... אני מכניס דיסקים של DVD והוא פשוט לא מראה כלום... כאילו שהדסיק ריק... ואז אני עובד עליו, אני עושה כאיללו אני רוצה לצרוב עם הדיסק הזה ואז הוא אומר שאי אפשר כי יש משהו בתוך הדיסק.. ווכה זה אם 90% מהדיסקים של הDVD שלי.. סרטים תמונות הכל... הדיסקים לא שרוטים או משהו הם במצב טוב... מה דעתכם? ד"א דיסקים רגילים הוא כן מעלה...

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  3. Started by I7210I,

שלום יש לי שתי יציאות USB בקידמת המחשב ושאני מחבר אל אחת מהן לפון סלולרי או כל דבר אחר הן משחקות עם המגעים או שבכלל לא קוראות את מה שמחובר אליהן היציאות שמאחורה לעומת זאת בסדר גמור מה ניתן לעשות עם אלו שמקדימה? תודה

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by dviraz,

יש לי את המפרט הזה : מעבדים Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore Box AM250DCB לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 מארזים Compucase HEC 6C28 Silver/Black ספקי כוח Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS זיכרונות Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC קשיחים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950XT 256MB Vivo Dual DVI Retail SX195XT25V מסכים ViewSonic 19" LCD VX922 וניסיתי להתקין על המחשב Win Vista Ultimate 64 bit והמחשב נתקע לי בתחילת ההתקנה !! אז התקנתי את ה Win Vista Ultimate 32 bit וההתקנה הצליחה! אז יש לי שאלה, האם עכשיו המחשב שלי עובד יותר לאט ממה שהוא יכול? האם אני מנצל את היכולת שלו עד הסוף ככה?…

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by VanGuard,

אני מעוניין לנקות את המחשב מבפנים בצורה יסודית. כולל פירוק כמה שיותר גורמי. מה הדך הכי טובה לעשות את זה? באילו חומרים להשתמש? כיצד לנקות את הכרטיסים והכוננים? עוד דבר...הבאתי חומר תעשיתי מיוחד שאנחנו משתמשים בו בצבא לניקוי מגעים וכרטיסים. הוא נקרא (I.D RED (fast evaporating industrial degreaser. הםא מומלץ להשתמש בו ואם כן אז כיצד? תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  6. Started by ilay22,

יש לי DVD מחובר ב IDE, באמצע הכבל יושב ה DVD ובסוף הכבל ההארד דיסק עם הבוט סקטור יש לי עוד HD מחובר ב SATA החלפתי את ה DVD בחדש שמחובר ב SATA והוצאתי את הישן כהדלקתי את המחשב במסך שבהוא מזהה את הרכיבים, לקח לו ה-מ-ו-ן זמן לזהות את הכל, ואז הוא כותב NO BOOT DEVICE, כשניתקתי את ה DVD כלום לא השתנה. ניסיתי להעביר את הHD שישב על הIDE לאיפה שישב ה DVD ואז הוא זיהה את הכל מהר, אבל כתב NTDLR MISSING למיהשו יש מושג מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  7. Started by Amit_S,

שלום לכולם, רציתי לדעת למה המחשב שלי עושה restart מדי פעם בלי להזהיר לפני או משהו כזה? לפעמים גם המסך פשוט נהיה "שחור" לכמה שניות ואז הוא חוזר לתצוגה רגילה ולפעמים מהמסך השחור הזה הוא פשוט עושה restart. אמרו לי שכנראה הכרטיס מסך שלי מתחמם יותר מדי, פתחתי את המחשב ועשיתי שם נקוי רציני ולא עזר. אני בודק ככה בלוח בקרה של nvida על כמה מעלות הכרטיס מסך (7600gt), הכרטיס מסך שלי נמצא עכשיו בדיוק ברגע זה שאני כותב את ההודעה (שום משחק לא מופעל או משהו כזה, רק אייטונס, מסנג'ר, קספרסקי ופיירפוקס) 53 מעלות. זה הרבה? אם לא, מה הסיבה להפעלות מחדש? אם כן, מה עושים? ד"א אני קראתי את הfaq בקשר לזה שהטמפרטורה עולה.... פתחתי בכל זאת אשכול בשביל לדעת אם זאת הבעיה? איך אני יודע?

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  8. Started by avi123,

יש לי בעיה מסוימת במחשב שלי ואני אודה לכם אם מישהו יוכל להציע לי פיתרון כאשר אני מחבר מיקרופון למחשב ומנסה לבדוק אם הוא פועל המיקרופון לא נשמע דבר זה מוזר מכיוון שבמחשב השני בבית הוא אכן פועל אני אודה לכם אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה המציקה הזו

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by Thunder Storm,

הצורב שלי הלך לעולמו. ולא היה לי תקציב אז לקחתי מהמחשב של בן דוד שלי כונן דיוידי שפעל מצויין במחשב שלו. אני מחבר את הכונן למחשב שלי.. וכשאני אני מכניס דיסק המחשב ניתקע או שהוא הצליח לקרוא משהו ואז הוא ניתקע אם אני לא מכניס כלום אז המחשב פועל כרגיל, יש לציין שיש לי עוד צורב במחשב, אולי יש עניין לשנות את סדר החיבור בניהם או משהו כזה ? ואגב חיברתי רק חיבור IDE וחשמל... בלי סאונד, וגם כשחיברתי ת'סאונד זה לא עזר. תודה רבה לעוזרים.

10. Started by extasa,

אממ ליפני שפירמטתי היה לי מסכים כחולים והמחשב היה נתקע ומהאוזניות הייתי שומע רעש כזה עכשיו אחרי שפרמטתי את המחשב הכל היה טוב בערך שבועיםם ואז עוד פעם מתחיל להתקע בפרייז כזה ולא מגיב בכלל ולפעמים זה עם סאונד רועש כזה מה לעשות??????

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by Galit17,

כשאני מחברת רמקולים מאחורנית פתאום לא שומעים, כשאני מחברת את הרמקולים מקדימה איפה שהיציאה לאוזיות אז כן שומעים. זה כבר עשה לי בעיה לפני כחודש שבאמצע ששמעו פתאום לא שמעו ואחר כך שוב שמעו. בכל אופן כרגע לא שומעים בכלל ביציאה שמאחורנית והיציאה שמקדימה מיועדת לאוזניות וזה מוזר שאיפה שהאוזניות כן שומעים ומאחורה לא שומעים. היה איזה קטע שכיביתי את המחשב והדלקתי ואז כשחיברתי את החוט מאחורה שמעו לשניה ואז זה הפסיק. הלוח שיש לי: gigabyte 965 ds3 rev3

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  12. Started by the king2006,

תראו יש לי בעיה במחשב הוא לא רוצה לפעול אתמול הוא עבד בסדר גמור אבל עכשיו לא רוצה לפעול , זה לא הספק כי כבר החלפתי מה זה יכול להיות כל החיבורים בסדר ??! תודהההה

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  13. Started by MDK,

גם לאחר שהחלפתי מאוורר המחשב עדיין מבצע מדי פעם ריסטרטים. יש לי את המחשב 5 שנים. (ראה במפרט) יכול להיות שזה וירוס\TROJAN\מזיק אחר? הטמפ' נעות בין 40-45 ללוח ו77-81 למעבד. האם לדעתכם משתלם עכשיו לקנות מחשב חדש והאם אפשר לקנות משהו סביר ב2500-3000 לצרכים משרדיים בעיקר? (בלי מסך, רמקולים, עכבר ומקלדת)

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  14. Started by Cyron,

4-5 שניות לאחר הדלקה נכבה, אין ציפצופים כלל בדקתי עם ספק חלופי, גם עם זכרונות חלופיים - לא עזר בדקתי את המעבד על מחשב אחר - עבד מה שנותר בעצם הוא הלוח שכנראה מקולקל או מקצר. איך אפשר לוודא את התקלה ? האם ניתן לעשות משהו ? תודה

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  15. קניתי מחשב נייד דל INSPIRION 6400 שמותכנת עליו ויסטה והמחשב לא משמיע שום קול (לחצתי על כל כפתורים הרלוונטיים) האייקון של הקול בשורת המשימות מסומן באיקס אדום וכשעומד עליו העכבר הוא כותב: NO AUDIO OUTPUTDEVICE IS INSTALLED וכשאתה מנסה להפעיל שיר מהמדיה פלייר הוא כותב לך: Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might not be a sound device installed on your computer, it might be in use by another program, or it might not be functioning properly. התקשרתי לתמיכה של החברה וענה לי מישהו שלא נראה לי שהבין ממש מה הבעיה והוא אמר לי שאני צריך לבוא למעבדה כי יתכן שזו בעיית חומרה. אין לי את הזמן הזה! יש למישהו פתרון אחר?

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  16. Started by ashkii,

אני לא מתכוון לנגוע בשום רכיב, רק להסתכל האם יש סכנה של התחשמלות או חבלה במחשב? בתודה מראש...

17. Started by ImpZ,

כרגע עשיתי פורמט וכשאני מנסה להזיז משהו איזשהו חלון פתוח ממקום למקום או לדפדף למטה ולמעלה באתרים זה זז בתקיעות... למשהו אני חושב שזה בגלל הדרייברים של כרטיס המסך כי כשהתקנתי אותם זה אמור לעשות לך ריסט, אבל אחרי שחזרתי מהריסט נהיה לי מסך שחור וכתב לי "NO SIGNAL" ועשה ריסט אוטומתי וכשחזרתי זה הראה שהדריברים מותקנים אבל כשאני מנסה להכנס למשחקים זה כותב שאין לי דרייברים וכל המחשב זז בתקיעות .. גם ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש כבר 6 פעמים וכל פעם אותו דבר :\

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  18. הי! XP SP2, פנטיום 4, מחשב לא משהו סה"כ... מסך LG LCD 15". כשאני מפעיל את המחשב, לאחר 2 שניות של המסך של XP is loading...., המסך נכנס למצב חיסכון באנרגיה. המחשב ממשיך לפעול, אבל לא רואים כלום כמובן. ניסיתי לבטל הגדרות חיסכון באנרגיה דרך הביוס, לא עזר. ניסיתי להיכנס למצב בטוח - הצליח! ביטלתי את כל הגדרות החסכון באנרגיה בהגדרות תצוגה. הפעלתי מחדש - לא עזר. הבעיה אינה במסך ככל הנראה. יש למישהו רעיון? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by oron_s,

שלום שאני מסתכל ב-cpu-z ב core voltage הוא קופץ האם זה תקין? יכול להיות שיש לי בעיה בספק כוח?

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  20. Started by xtreme21,

המחשב לא קורא לי את הכונן הוא רושם לי את הכונן בביוס ובמנהל התקנים הוא רושם שיש בעיה הכונן לא מופיע במחשב שלי! בקשה עזרה דחוף! דחוף! דחוף!

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  21. שמתי ספק כוח חדש כי הקודם נהרס לי . קיצור סידרתי אותו והכל טוב ויפה חוץ מדבר אחד מציק . שאני מדליק את המחשב זה לא מזהה ישר את המאוורר של המעבד וכותב לי שאין CPU FAN שאני לוחץ על F1 זה ממשיך והכל רגיל . אבל אני לא רוצה שזה יהיה לי למה אם אני לא לוחץ F1 המחשב נתקע . ועוד בעיה שאני לא מצליח להיכנס לBIOS זאת אומרת שאין לי אופציה להגיע אליו אני לוחץ DEL אבל עדיין לא הולך לי . יש למישהו רעיון?

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  22. Started by TheGame,

שלום לכם : חג שמח ושנה טובה קודם כל ! עכשיו לבעיה : אני משחק פיפ"א 2007 ובאמצע זה נתקע לי ועושה לי מסך שחור...ואני צריך לעשות ריסט דרך אגב זה לא קורה לי רק בפיפ"א 2007 זה קרה לי גם ב : call of duty 2 , באטלפילד 2 nba 2007 ככה שאל תעלו על דעתכם שהבעיה היא בהתקנה של המשחק או לא יודע מה...כי זה לא...זאת עובדה 100% המפרט שלי הוא כזה : (אם זה חשוב ) כרטיס מסך : 1900gt עם 256mb זיכרון זיכרון : 1GB של kingston .... שתי כרטיסים של 512 כל אחד מעבד : e6300 לוח אם : ‏ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E הנה תמונה של הטמפ' שלי במחשב ... אמרו לי שאולי זה יעזור ואולי זה חשוב.... תודה וחג שמח לכולם ושנה טובה !

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  23. הכל עבד יופי עד אתמול, אבא שלי בא לחבר את הDOK שלו והמחשב לא זיהה את ההתקן (למרות שהוא חיבר אותו בעבר). הכנסתי את הDOK שלי ועבד, אז אמרתי לעצמי שצריך לפרמט את המחשב כי יש עליו הרבה זבל שמאט אותו . אחרי הפירמוט (היום בצהרים) גם הDOK שלי לא עובד יותר). חשוב לציין מספר דברים בקשר לבעיה: 1. התקנים אחרים כמו עכבר USB עובדים שלי בעיות, כמו כן ניסיתי לחבר את הDOK ע"י כבל מאריך ולא עובד . 2. גם הUSB הקדמי לא עובד. 3. יש לי כרטיס הרחבה (PCI) של USB (יש עליו 4 חיבורים של USB2) וגם הוא לא עובד. 4. במנהל התקנים במאפיינים של הUSB רשום 0 Mha או איך שאומרים את זה, ורק באותו התקן של העכבר רשום שיש מתח (לא זוכר כמה אבל יותר מ0) מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by or2077,

יש לי בעיה בכרטיס קול שהרמקולים עובדים, יענו החיבור עובד... אבל כשמחברים מיקרופון זה לא מזהה, פעם היה לי את הדריבר של ריילטק אבל פירמטתי את המחשב ואין לי את זה כבר ניסיתי להוריד מהאתר של ריילטק את הדריבר המתאים אבל זה מוריד על 0.5 KB וזה לא בגלל האינטרנט שלי זה ככה בעוד כמה מחשבים שבדקתי... מישהו יכול לתת לי הורדה לדריבר? זה הכרטיס: Realtek ALC880(D) High Definition Audio Controller תודה

25. Started by A.Iniesta,

כשמכבים את המחשב דרך התחל > כיבוי, אז הוא לא מכבה את המחשב, אלא מכבה ומדליק מחדש. מה אפשר לעשות? תודה.

• 5 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.