תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להתקין וונדוס 7 התקין הכל טוב ויפה סיים להתקין עשה ריסט למחשב ואז תמיד שהעתי למסך של הboot זה עשה ריסט או שהופיעה הודעת שגיאה 0xc0000428 משהו שהוונדוס לא מקבל את החתימה של המוצר הנערף ניסיתי להתקין עוד 100 גירסאות מדיסקים שונים מאנשים שונים ותמיד אותה בעיה פרשתי באתי להתקין xp בחזרה שוב בעיה b0100800 אותו דבר בעיה עם החתימה של המוצר. מה עושים ? צריך לשנות משהו בביוס ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח נייד PASSPORT של WD חמש מאות גיגה. עד לאחרונה כשהייתי מחבר אותו למחשב מיד היה עולה החלון של הפעלה אוטומטית. לאחרונה הוא לא עושה את זה ואפילו במחשב שלי הוא לא מציג את זה, אני צריף להפעיל מחדש את המחשב כשזה מחובר ורק אז אני יכול להשתמש בו. מה צריך לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שאני מאפס את ההגדרות בביוס הוא עושה לי OC מעלה את הבאס של המעבד ל 266X12 ואת הזכרונות מוריד ל 266X2 זה מוזר הברירת המחדל אמורה להיות 200X12 מעבד וזכרונות 333X2 למה זה ככה ? ואי אפשר לשחק במכפלה כלום אז אני נאלץ לסדר את זה ידני להוריד את המעבד ל 200 ולעלות את הזכרונות ל 333 משהו אולי דפוק בלוח אם ? כי המחשב עושה מצויין רק בביוס קורה משהו מוזר , אני מכוון בביוס את הזכרונות 667 אני נכנס ל CPUZ רשום 250X2 איך יכול להיות 500MHZ ולא 667MHZ ? שאני נכנס לביוס רשום 667MHZ !!! עריכה : עשיתי CLR CMOS כלום המחשב עולה רגיל לא מאפס את עצמו והכי מוזר שאני מגמפר את ה CLR BIOS המחשב לא אמור לדלוק והוא דולק רגיל ממש מוזר העניין הוא שהמחשב עובד רגיל אבל הזכרונות 500MHZ שזה מבאס אותי והלוח ל…
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
היי לאחרונה המחשב התחיל להוציא ריח שרוף בדקתי טמפרטורה והכל תקין בכל הרכיבים, כשאני מדליק אותו הוא קורס כעבור בין 3 דקות ל 15 שעה. מה יכולה להיות הבעיה המחשב דיי ישן בין 6 שנים בערך אם לא יותר המפרט הוא AMD 3000+ s775 לוח אם epox 3j משהו כרטיס מסך 6800GT זיכרון 1GB הוחלפה משחה טרמית ומאוור למעבד. מארז מאסטר קול אלייט
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני יספר מה קרה לי ואשמח לתשובה ממכם אוקי הדלקתי את המחשב וניכנסתי לווינדוס שיחקתי קצת במחשב ועשיתי ריסט למחשב יש לי 2 מערכות הפעלה רציתי לעבור לווינדוס השני ואחרי הריסט שעשיתי על מנת להגיע למערכת השניה המחשב פשוט לא עולה הכל תקין הלוח מגיב הכרטיס מסך מגיד הכל מגיב רק לא רואים אפילו תקלה מכיוון שהוא החליט לא להראות לי תקלה בצג המחשב אין לי מושג מה הבעיה המחשב נידלק והכל פעיל אבל הצג לא עובד ניסיתי לחבר אותו לצג אחר אבל גם בוא הוא לא מראה שום דבר אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
זה קורה לי הרבה בזמן האחרון עשיתי בדיקות טמפ' יציבות וטובות בדרך כלל המחשב עושה ריסטארט פתאומי שהמחשב אפילו לא במאמץ ואחרי שהוא ריסטארט הוא עובד לאיזה 15-30 דק' טובות ואז שוב פעם[br]פורסם בתאריך: 22.03.2010 בשעה 11:55:23 UPשאלה בנוסף איך עושים בדיקה לתקינות הספק ללא האופציה לנתק את הספק פיזית מהמחשב ולראות אם הוא עובד
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעיה החלה לפני כמה שבועות. בתחילה המחשב היה קופא ללא כל סיבה נראית לעין, והדבר היחיד שהיה אפשר לעשות הוא רק RESET למחשב. לאחר מספר פעמים שהדבר חזר על עצמו, המחשב החל פתאום להכבות באופן פתאומי (כיבוי טוטאלי), ואי אפשר היה להדליק את המחשב אלא לאחר ניתוק של כבל החשמל מהספק לדקה. כאשר זה היה קורה, הנורית של המחשב הייתה נדלקת לכשלוש שניות ונכבית לכשלוש שניות וחוזר חלילה. הנורית היתה ממשיכה להבהב גם לאחר שהוצאתי הכבל ונכבית לחלוטין רק לאחר כ-20 שניות !!! בתחילה חשבתי שהבעיה היא חימום יתר של המערכת, אז החלטתי לעשות ניקוי יסודי לכל המחשב, כולל פתיחת הספק וניקויו. אבל זה לא עזר. אחת מתופעות הלוואי של הכיבויים הפיתאומים הייתה שחלונות היה נתקע בעליה (גם ב - SAFE MODE),…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה רצינית, כתבתי עליה פה בפורום לפני שנה בערך, מאז הבעיה חלפה לה ושוב פעם חזרה לאחרונה. המחשב עובד כהרגלו עד שלפתע בלי שום התרעה המסך נכבה, אבל אני יודע שזאת לא בעיה של המסך: אם יש סאונד מהמחשב אז גם הוא נפסק, ובכלל אין תגובה למקלדת וכדומה. בזמנו נאמר לי פה בפורום שצריך לשחק קצת עם כרטיסי הזכרון או כרטיס המסך, וזה באמת מסתדר לפעמים אחרי שאני משחק איתם, אבל בקצב הזה אני בטוח שמתישהו יגרם שם נזק לסלוטים, וגם אי אפשר להמשיך כך כשכל רגע המחשב יכול להתנתק. עוד כמה נקודות חשובות: ניסיתי להוציא את הזכרונות, להחליף סלוטים, להחליף זכרונות. בד"כ כשהמסך לא נדלק המחשב משמיע שני צפצופים, מין ביפים כאלה אחד אחרי השני, כשהראשון נראה לי טיפה ארוך יותר. (נראה לי זה אומר בעיה בזכרון) בכל…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוג מערכת ההפעלה : professional XP 2002 SERVICE PCK3 סוג הדפדפן : Opera סוג כרטיס המסך : NVIDIA AMD ATHLON )TM( 64X2 DUAL +CORE PROCSS 6400 RAM 2.00GB 3.21GHZ מסך כחול אין לי מושג איך להביא לכם את אותו, אז צילמתי במצלמה. ובגדול זה מה שיצא בגלל הפלש זה הדבר הזה: STOP: OXOOOOOOD1(OXB4CDOOO4CDOOO4,OXOOOOOOO2,OXOOOOOOO1,OXB9B8F75( NVNRM.SYS - ADDRESS B9B8F75C BASE AT B9B85000 DATESTAMP לצערי זה כל מה שיכולתי לראות. מידע כללי : היו הפסקות חשמל פה ושם בגלל מזג האויר החורפי, לפני כשבוע לערך היתה לי מקלדת של מייקרוסופט. המקלדת התקלקלה אז החלפתי אותה במקלדת של TEC שעולה 80 שח לערך באופיס דיפו. שמתי לב שזה התחיל בעת שניגנתי מוזיקה במדיה פלייר, אז המחשב עשה איתחול, ככה זה קרה כמ…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב מחבר כדי לבדוק אותו. החבר אמר לי שהמחשב לא נדלק. פתחתי מכסה וחיברתי הכל לחשמל כדי לבדוק תהליך הדלקה, ברגע שהדלקתי את המפסק החשמלי (של הכבל המפצל) נורת הלוח-אם נדלקת, ואז הכל נדלק לשניה (מאווררים מתחילים להסתובב,עכבר נדלק לשנייה,נורות הקיבורד נדלקים...) ואז הכל נכבה, ואז זה חוזר על עצמו עד שאני מוציא מהחשמל. כל זה קרה ללא שאני לוחץ על לחצן ההדלקה של המחשב. החלפתי ספק כוח (זאת הייתה המסקנה הראשונה שלי), חיברתי הכל לחשמל אך כלום לא השתנה (המחשב התנהג כמו שתיארתי קודם). בדקתי הכל, זיכרון כשיח ונייד,כרטיס מסך, חיבור לfront panel,הכל....אך לא עזר. בדקתי מעבד,אין סימנים של משהוא שרוף וכל המגעים תקינים. הוצאתי את כל הרכיבים הלא חיוביים, השארתי רק את המעבד, אך עדיין כל…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לא מכבר לוח אם P55M UD2 אני עובד עם חלונות 7 בגרסאת 64 ביט לאחר עדכון ביוס החלה תופעה מוזרה: בכל הפעלה של המחשב הכרטיסים השונים (רשת / קול / USB ) אינם מתפקדים ומסומנים בסימני קריאה במנהל ההתקנים. הפתרון היחידי הוא להסירם מתוך מנהל ההתקנים ולזהותם מחדש ניסיתי גם לעדכון לגרסאת ביוס חדשה שיותר (שיצאה בינתים) וגם לעדכן דרייברים אך ללא הועיל משום שבכל הפעלה מחדש של המחשב התופעה חוזרת על עצמה אשמח לפתרון תודה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי דרופים בFPS בכל משחק שאני משחק לא נראה לי שזה קשור לכרטיס מסך כי החליפו לי אותו לכרטיס חדש והבעיה ממשיכה עכשיו יש לי 9800GT ולפני זה היה לי 8800GTS שניהם כרטיסים לא רעים לדוגמא כשאני משחק ב CALL OF DUTY 4 ה FPS שלי יורד מ 125 (המקסימום שהגדרתי לו ) עד 30 FPS אפילו המפרט של המחשב : מעבד - E6550 לוח אם - gigabyte p35-DS3R זכרונות - OCZ platinum DDR2 800hz ספק כוח - EZCOOL 500W REAL דיסק קשיח - HITACHI 16MB 320GB כרטיס מסך - 9800GT אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
קודם כל נרשמתי לפה עכשיו, בהמלצה של ידידי גדי ביטון (Gadi BittoN) התותח אז נעים מאוד אנשים! שמעו אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל המחשב שלי פשוט השתגעעעע קיצר זה יהיה קצת ארוך... אמממ רציתי לפרמט את המחשב עכשיו ככה יש לי 2 הארדיסקים, אחד של 250 ג'יגה שעליו אני תמיד מתקין את הווינדוס ואחד של 500 ג'יגה שבפרמוט אני אף פעם לא נוגע בו כאילו! כל היומיים/שלוש האלה אני רק בנסיונות ופרמטתי לפחות 12 פעם ולא הולך כלום הבעיה היא כזאת: כשהארדיסק של ה-500 מחובר לכונן אני פשוט לא מצליח לפרמט זאת אומרת הוא עושה את הפעולה של הפרמוט והכל, אבל אז נכון שהווינדוס עולה עם מסך כחול כזה ושהוא מתקין את הכל והדקות בצד אמורות לרדת, אז זה נתקע קבועעע על 39 דקות לסיום ולא זז, ולא גם לא אחר…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני לא יכול לראות חלק גדול מתכני הוידאו באינטרנט... כל פעם שאני מנסה לראות וידאו הדפדפן קורס, ומדווח על תקלה. המוזר, שזה לא קורה בכל אתר. בMako לדוגמא אני לא יכול לראות כלום, אבל ביוטיוב אין לי בעיה כלל. התקלה מופיעה גם בפיירפוקס וגם באקספלורר... ממה ששמתי לב עכשיו זה מופיע גם בSOPCAST.. למישהו יש רעיונות? ניסיתי להחליף קודקים ללא עזרה... נ.ב, שמתי את זה פה כי לא ראיתי איפה לשים תקלות תוכנה.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום, הוצאתי לאחרונה את הכרטיס מסך שלי [5770] בגלל בעיות ואני רוצה להמשיך להשתמש במחשב. איך אני מחברת את הספק ללוח אם שיפעיל את הכרטיס מסך או לא יודעת, או שאני צריכה פשוט להפעיל כרגיל? אם אפשר בבקשה לענות במהירות, זה דיי סבל לעבור ממחשב חדש וטוב למחשב יישן ואיטי DX בתודה, הילה
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מדובר במחשב עם מעבד סלרון "כפול ליבה" ולוח אם P5RD1-VM אסוס. המחשב כבר הרבה מאוד זמן איטי ברמות קשות תחת XP ולאחר שהתקנתי עליו NOD32 לבדיקת וירוסים, הוא פשוט לא עובד אחרי הSTARTUP של XP. גיביתי את כל החומר שלי על דיסק קשיח נפרד על מנת לפרמט אותו ללא איבוד חומר (הדיסק ללא מחיצות), וכשהחזרתי את הדיסק הקשיח למחשב, הוא פשוט נכבה כל 20 שניות, בלי להגיע למסך של הבוט מהדיסק של XP. חשבתי שהספק הג'נרי 500W לכאורה שהיה לי פשוט הגיע לקיצו, אז החלפתי אותו בתרמלטייק 450W של המחשב הישן שלי. כעת עם הספק הזה כשאני מדליק את המחשב, האור של הPOWER המארז מהבהב, והאור של הדיסק קשיח דולק קבוע. אין לי מושג מה לעשות מכאן או מה מקור הבעיה. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש מישהו עם הלוח הזה, שיוכל להריץ עבורי את התוכנה DPC Latency Checker ולהעלות צילום מסך. אני מקבל את זה (פלט בעייתי, בגלל הקווים האדומים) ומנסה להבין אם זה פרטי ללוח / מפרט שלי, או קיים בכל הלוחות מהדגם הזה. ככה אוכל לדעת מה לעשות הלאה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
המחשב עושה restart ללא התראה לאחר שימוש של שעה-שעתיים+ . אני משתמש בwindows7 טמפ המעבד לפי core temp מראה על 31 ו 41 מעלות (e6500 wolfdale). כרטיס מסך 4850 מראה על 41 מעלות. לפי eset smart security, ו super anti spyware ו windows defender עם העדכונים האחרונים אין לי ספייוור או וירוסים. אני רוצה לציין שהיה לי restart כשהתוכנה היחידה שהפעלתי היתה הדפדפן, לא באמצע משחק או התקנה או סריקה של תוכנה. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אחרי שחיטטתי בארון מצאתי מחשב ישן מפורק, בתוכו היה לוח אם ישן של ATI מובנה עם מעבר של AMD בעל ליבה יחידה-1.67GHZ כאשר אני מחבר את הלוח אם לספק ומפעיל (ללא מסך RAM HDD או משהו אחר) המאוורר של המעבד+ספק מתכבים אחרי כמה שניות הצעות למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
במסך הכחול מופיע משהו על dumping to physical disk או משהו כזה...
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הווינדוס7 שלי (32 ביט)עושה בעיות,זה התחיל בריסטרטים שהצלחתי להיפטר מהם וכרגע מכבה את עצמו למסך כחול שאומר שיש בעיה בחומרה. ניסיתי לפרמט ולהחליף ל64 ביט,אבל הוא פשוט לא מאפשר לי.. שהוא מגיע למסך שאמורים לבחור בו את הכונן,הוא לא מעלה לי כלום,רואים רק מסך בצבע תכלת.. כנראה בגלל בעיית התוקף שלו שעבר,כמו שיש לכולם עכשיו. אז אני רוצה להשתמש בתוכנה HIREN BOOT בשביל למחוק את כל הכוננים לגמרי, ולהצליח לפרמט ל64 ביט. אם מישהו יכול לתת לי מדריך איך להשתמש בה למטרה הזו,כי אני לא מוצאת בשומקום. יש לציין - אף פעם אני לא מעדכנת את המחשב,זה מבוטל אצלי,המעלות של המחשב במצב מעולה,אין וירוסים אין כלום והמחשב חדש יש לי אותו 3 חודשים. תודה לעוזרים<:
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
צהריים טובים. לאחרונה פירמטתי את המחשב, זאת לא פעם ראשונה שאני עושה זאת, אני דיי בקיא בנושא. אני לא נוהג להשתמש הרבה בצורב הDVD שלי, אך בסביבות שבוע אחרי הפירמוט כאשר ניסיתי לצרוב, גיליתי שהצריבה היא מאוד איטית ובנוסף בזמן הצריבה כל המחשב נתקע. נתקע זאת אומרת העכבר זז באיטיות ובלאגים, אם יש מוזיקה ברקע, או סתם צליל הודעה בתוכנת מסרים, הצליל נשמע בצורה איטית כאילו הוא בSLOW MOTION. השתמשתי בכונן לפני הפירמוט והכל היה בסדר, וכאשר פירמטתי התקנתי כרגיל את כל הדרייברים המגיעים עם הלוח אם וכו', למרות שאני דיי בטוח שהכונן תמיד משתמש בדרייברים של XP. חשוב להדגיש שהבעיה חוזרת גם בזמן צריבת דיסק, וגם בזמן קריאת דיסק (למשל סרט או שירים שמנוגנים מדיסק). אין לי מושג איך לתקן את בעיית …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי על מחשב חדש את חלונות 7. ההתקנה עברה ללא בעיות וכל ההתקנים בסדר. הבעייה היא שלאחר כיבוי והדלקה מחדש של המחשב, חלונות לא עולה - מיד לאחר מסך ה- BIOS אני מקבל מסך שחור, מבלי שחלונות אפילו התחיל את הטעינה. אין שום הודעה בדרך, והכיתוב היחיד על המסך הנו האותיות EB בפינה הימנית התחתונה של המסך. לעומת זאת כאשר אני מדליק את המחשב כאשר דיסק ההתקנה בכונן, חלונות עולה ללא שום בעייה. חשבתי שאולי משהו בהתקנה לא היה בסדר, פירמטתי את הכונן והתקנתי את חלונות שוב. הבעייה חזרה. ניתקתי את הכבל האדום של הכונן וחיברתי אותו ליציאה אחרת (במחשבה שאולי הבעייה עם הכונן, SAMSONS F3 1TB SATA2), ללא הצלחה. פירמטתי שוב את הכונן והתקנתי את חלונות על הכונן הקשיח השני (SEAGATE BARRACUDA SATA2), לא…
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
http://img265.imageshack.us/img265/6097/19032010010.jpg יכול להיות שיש בעיה מסוימת בהארד דיסק? ממש תודה רבה לעוזרים. *אני משתמש בווינדווס 7 גירסת ה64 ביט.
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
המחשב שלי באמצע עבודה, עמידה, גלישה עושה ריסט לבד, פעם בכמה שעות. המחשב ללא OC הטמפ' במאמץ של כל המחשב תקינות, הרצתי תיקון שגיאות לדיסק קשיח, והרצתי MEMTEST ולא גילה תקלות. ממה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-