עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, לצערי המחשב החל מיום חמישי האחרון החליט לעשות ריסטרטים בממוצע כל 5 דקות. זהו מחשב שהרכבתי בעצמי לפני שנה ו-3 חודשים בערך.עד ליום חמישי המחשב עשה ריסטרט לעצמו פעם בחודשיים כך שזה לא הפריע לי יותר מדי, אך מיום חמישי הוא קורס כל 5 דקות. הוא קורס גם כשאני מפעיל את מערכת ההפעלה על מצב בטוח, ניסיתי להתקין את ויסטה מחדש אך הוא לא נותן לי בגלל הריסטרטים, כל המאווררים פועלים כשורה. מה שאולי מעניין זה שהבעיה התחילה יומיים לאחר שפג התוקף של הנורטון אינטרנט סקיוריטי אך היום חידשתי את הרישיון כשהצלחתי בקושי רב בין הריסטרטים להתקין את התוכנה. האם ייתכן שזהו ווירוס? כמו כן כשהתקנתי את המחשב לפני כשנה הוא לא פעל בפעם הראשונה ויצא ריח שרוף, אך לאחר הרכבה חוזרת המחשב פעל כשורה…

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  2. Started by zwex35,

אהלן , ברצוני לעשות כרגע פרמוט , ואני לא יכול כי אני רוצה לעשות כמה דברים לפני.. א' - יש לי 250 ג'יגה במחשב , מחולקים לC + D , בשניהם יש לי חומרים מהווינדוסים הקודמים בגלל שעשיתי פירמוט לא טוב וסתם יש לי רק 30GB פנויים אחרי פירמוט..ברצוני לאחד את שניהם ככה שיהיה לי רק C והוא יהיה נקי מכל הדברים.. ב' - שהפרמוט ימחק הכל. עזרה ?? דחוף :s05: [br]פורסם בתאריך: 28.03.2010 בשעה 23:54:30 עזרה משהו..? באמת שזה דחוף וחשוב לי לעשות את זה עוד היום..

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  3. שלום! כמו שאלא מכם בעלי הזכרון הרחב יכולים להבין החלק הגוסס במחשב שלי ניהיה קרוב יותר לעלייתו השמיימה. אתחיל מתיאור הבעיות שהיו לי- במחשב שקניתי לפני שנתיים (מפרט בצד) החלו בעיות בהדלקה כחודש לאחר הקנייה. אז היה מותקן על המחשב WIN XP והוא היה נידלק פעם ב10-15 ניסיונות. כל הניסיונות היו מגיעים או לבלו סקרין או לריסטרט אחרי הBOOT SCREEN. כשנה לאחר מכן התקנתי WIN7, אך הבעייה המשיכה. או בלו סקרין עם הקוד (000000*7) או עם משהו שקשור לATI או ריסט ישר אחרי הBOOT SCREEN או שהבוט סקרין היה פשוט ניתקע. לא ייחסתי לבעייה הרבה תשומת לב מכיוון שכשהמחשב היה נידלק הוא היה עובד כראוי. כחצי שנה לאחר מכן במהלך משחק בBAD COMPANY2 המשחק ניתקע בפריז, הסאונד חזר על עצמו והתמונה במסך קפאה יחד ע…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by DanielArea,

לפני כמה ימים השתמשתי בתוכנה לניהול מחיצות כדי להעביר שטח ממחיצה מסויימת לאחרת. המחשב עשה ריסט ותוך כדי עשה תהליך של התוכנה בשביל להעביר את השטח בין המחיצות.. שהמחשב נדלק הווידנואוס (7) נכנס עם "פרופיל זמני" וכתב שכל הקבצים שנאי יעשה בפרופיל הזה ימחקו אחרי ריסט. ואני גם לא יכול לעשות כלום במחשב אי אפשר להכנס לתיקיות ולא למחשב שלי ולא ללוח בקרה לכלום אי אפשר להכנס.. איכשהו בפוקס הפיירפוקס עובד אז יש לי אינטרנט.. גם התוכנה של המחציות עובדת אבל היא לא מזהה דיסק קשיח בכלל עכשיו והייתה שם רק אפשרות לעשות RECOVERY..שלא עזר בשיט.. אז אמרתי יאלה נפרמט לא נורא אבל גם זה אני לא מצליח..המחשב מכין את הקבצים להתקנה של הווינדואוס ונתקע ואומר שהחיבורים לא טובים או משהו כזה. ניסיתי ע…

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  5. כמו שאמרתי בכותרת המחשב נכבה לי במשחקים ואין לי מושג למה.. המעלות של המעבד הם 50 זה המון(מפרט בצד) ולגבי הכרטיס מסך לא הצלחתי למצוא תוכנה שתפרט לי עליו והתוכנה EVEREST לא מדויקת הייתי רוצה לדעת ממה הבעיה. תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  6. מדובר על כרטיס HD4650 של פאוורקולור. מחשב חדש לגמרי. התקנתי ווינדוס אולטימט 64 ביט. אני מנסה לחבר את הכרטיס ב HDMI ל LCD. אני לא מקבל סיגנל בטלויזיה אבל מה שיותר מטריד אותי זה שהמחשב עצמו לא מזהה שמחובר מסך נוסף. כשאני עושה לו DETECT הוא מהבהב קצת אבל לא מוצא כלום. התקנתי את הדרייבר הכי עדכני מהאתר של ATI, אבל זה לא הועיל. אגב, גם באובונטו זה עושה בעיות. אבל שם אני די בטוח שמדובר בבעיית דרייברים. מה דעתכם? האם החלפת מערכת הפעלה ל 32 ביט עשויה להועיל? תודה מראש לכל העוזרים. מאיזושהי סיבה לא ברורה, המחשב זיהה את הטלויזיה באמצעות הHDMI רק כשניתקתי את הVGA מהכרטיס. אחר כך, החזרתי אותו והמחשב זיהה את שניהם.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  7. הי מדובר בנייד של חברה מסוג לנובו N100 יש בנייד דיסק של 70GB הרצתי עליו CCLEANER עשיתי איחוי ניקיתי קבצים של תוכנות שלא הוסרו טוב ועדיין מראה שיש לו רק 6GB פנוי אין DATA על המחשב .... מערכת הפעלה של ויסטה אשמח קצת לעזרה אם מישהו נתקל בבעיה תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם זו ההודעה הראשונה שלי פורום אני מקווה שאצליח לנסח אותה בצורה המובנת ביותר. אני עובד על פרויקט קבלתי מחשב פנטיום סלרון עם מעבד של 2.8 וRAM של 512 אין לי מושג אם זה פנטיום 3 או 4 אני מאמין ש3 בכל מקרה התקלה הראשונית במחשב הייתה שהוא היה נכבה באמצע העבודה לכן החלפתי לו ספק כוח לEZCOOL 400V אחרי שהחלפתי את הספק חשבתי שהמחשב יפעל כראוי אך מרגע ההדלקה שלו הוא מראה לי מסך שחור וריק והמסך מחשב מראה נורית ירוקה זה אומר שהוא עובד לדעתי נשרף הכרטיס מסך על הדרך עם הספק הישן מה דעתכם בנושא ומה עלי לעשות אשמח לקבל תגובות מכל אחד תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Infection,

שלום יש לי מחשב נייד LGX110 הינה מפרט: מעבד Intel® Atom™ Processor N270, 1.6GHz, 533MHz FSB, 512KB L2 Cache מעבד זיכרון 1GB (DDR2 667MHz, Embedded single channel) זיכרון תצוגה 10" WSVGA LED (Hannstar) סוג Intel® GMA 950 כרטיס גרפי דיסק קשיח 120GB (2.5" SATA) דיסק קשיח תקשורת WLAN 802.11 b/g (Azurewave) אלחוטית 10/100MB Ethernet רשת יציאות (SD, MMC, MS, MS pro) קורא זכרונות כרטיס קול SRS WOW HD, SRS TruSurround XT,Stereo Speakers (2W/ch) כרטיס קול בזמן האחרון מופיעים לי מסכים כחולים, זה קורה כשאני מפעיל את התוכנה uTorrent זה מה שמופיע לי אחריי שהמחשב עושה ריסטרט ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור:…

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  10. Started by The_Godfather1,

שלום רב, לפני כ-4 חודשים הפסיק לעבוד לי המחשב בפתאומיות, המסך לא נדלק והמחשב לא "חושב" אפילו (נורא אדומה המארז לא מהווהות). מסרתי את המחשב לחנות מחשבים לבדיקה והם אמרו לי שכרטיס המסך שלי נשרף(ATI RADEON HD 3850 512 MB) הייתי בטוח שהם לא טועים וכמעט שילמתי להם 100 ש"ח על הבדיקה. קניתי לפני כמה שבועות כרטיס מסך חדש NVIDIA GEFORCE 260 GTX 8XX MB התקנתי אותו והכל ועדיין המחשב לא פעל אותו דבר המסך לא נדלק המחשב לא חושב רק המאווררים פועלים. בדקתי את הכרטיס הישן אצל חבר אם הוא באמת נשרף ומתברר שהוא עובד. כשאני מוציא את המעבד המחשב פועל באותו אופן כמו עם המעבד בפנים, לכן אני חושד ששם הבעיה. זיכרון יש לי 4 GB יחסית חדש והספק עלה לי 400 ש"ח והוא גם חדש לכן נשאר רק המעבד. האם אני צ…

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  11. היי. פרמטתי מחשב ישן של חבר להתקין לו מחדש XP . הכל הלך יפה . פירמטתי את הדיסק. המחשב עושה ריסטרט ראשון אחרי הפרמוט. (עוד לא הגעתי למסך עם כמה זמן עוד נשאר ולא להגדרות המקום והשעה) . מופיע המסך השחור שעליו מופיע סמל וינדוז. יש פס שבו רצים ריבועים כחולים משמאל לימין (מתחת לסמל) והוא נתקע אחרי כמה שניות וזהו. קראתי איפה שהו שאולי הדיסק התקנה שרוט או משהו אך העתקתי אותו לדיסק חדש ועדיין לא קורה כלום מישהו יכול לעזור? כבר פירמטתי כמה פעמים והכל שוב חוזר על עצמו. חנן

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  12. התקנתי על מחשב שנרכש לפני יומים ווינדוס 7 אולטימייט. למחשב יש כונן של 300GB. המחשב מראה כאילו הדיסק הקשיח מלא. (נשארו 2 - 3 M). אחרי ההתקנות אולי השתמשתי ב 20GB. כשאני בודק את גדלי הקבצים אין אינדיקציה של שום קובץ ענק שמילא את הדיסק. בדקתי את עניין הגיבוי מערכת אך הוא מוקצה כ גיגה או שניים. הדיסק אינו משותף. לא בוצעו שום הורדות ואין אינדיקציה לוירוס. ריסטרט כמובן שלא עוזר. לעצות שלכם אודה.

• 3 תגובות
    • 6k צפיות
  13. Started by ankriron,

תראו יש לי ווינדוס ויסטה והתקנתי עדכונים והעדכון היה משהו נראלי ווינדוס ויסטה pack 2 משהו כזה והתקנתי וזה כיבה לי תמחשב וזה התקין וזה הדליק מחדש וזה כתב לי לכתוב קונטרול אלת דלית לחצתי וזה הדליק מחדש ושוב כך כל הזמן חשבתי שאם אני יוציא כרטיס זיכרון אחד כי יש לי 2 אז זה יעבוד הוצאתי החזרתי וכלום ופתאום חיברתי את הכל שוב וכשהדלקתי את המחשב היו 3 צפצופים והמסך לא נדלק המקלדת והעכבר כלום חוץ מהמחשב עצמו אין מסך כלום והכל מחובר...... בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  14. שלום, המחשב נקנה בערך לפני שנתיים והמפרט הוא: Q6600 8800GT 2GB abit IP35-E Corsair VX450W מערכת הפעלה: Windows 7 אז ככה- יום אחד הדלקתי את המחשב, הוינדוס עלה והמחשב עבד בסדר גמור. אחרי כמה דקות הוא פשוט קפא ולאחר מספר שניות הוא עשה ריסט. המסך היה שחור והמחשב לא עלה (אבל הוא כן פעל). כיביתי את המחשב. לאחר כמה דקות הדלקתי אותו שוב, ואז הופיע לי ההודעה הבאה: cpu is unworkable or has been changed please recheck-cpu soft menu נכנסתי לביוס, בחרתי ב-LOAD DEFAULTS (אני לא זוכר בדיוק מה היה כתוב, אבל טענתי הגדרות ברירת מחדל), אז המחשב עשה ריסט ועלה בסדר, עד שהוא קפא (אחרי כמה דקות), עשה ריסט ושוב פעל אך לא עלה. ראיתי את ההודעה הזאת מספר פעמים נוספות מאז שהבעיה צצה. עכשיו, כשאני מ…

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  15. יש לי WIN XP SP3 ולוח אמ מסוג Mainboard : FUJITSU SIEMENS K8 Neo4 יש לי 2 G של זכרון במחשב כשאני נכנס לביוס וגם דרך הוינדואז זה מראה רק 1.5 אבל בתוכנות חומרה כמו לדוגמא " PC WIZARD, " זה מראה לי את כל ה2 G חבר אמר לי שאולי אני צריך לעדכן את הביוס. הורדתי עדכון מהאתר של MSI וכשאני מנסה להקין אותו אני נתקל בשגיאה. אני חושב שאני עושה את הפעולה לא כמו שצריך כי אני מנסה להתקין אותו דקך הוינדואז.. איך בדיוק אני עושה את התהליך הזה אני צריך לצרוב את הקובץ ואז לעשות BOOT לCD? אשמח להסבר תודה רבה

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  16. שלום, לאחרונה התחילה אצלי במחשב תופעה מטרידה של ריסטרטים במחשב, המחשב מבצע ריסטרטים באופן רנדומלי, הטמפרטורה של המעבד היא 29 מעלות והיא יציבה, טמפרטורת לוח אם טובה, אין שום OC במחשב יש לי ספק OCZ 600W האם למישהו יש ראיונות ממה זה עוד יכול לנבוע? אני כבר נואש

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by yotamavi,

היום כשחזרתי הביתה הרמקולים לא היו מחוברים למחשב, אך גם לאחר שחיברתי אותם המחשב אומנם זיהה אותם ובמערבל ניתן לראות שהמחשב מנגן אך הרמקולים לא משמיעים כלום. כשאני מחבר את האייפון ישירות לרמקולים ,ניתן לשמוע ללא בעיה. הרמקולים -Z4i ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ללא הצלחה .. מערכת הפעלה- ווינדוס 7 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by bullet,

יש לי מסכים כחולים וזה התחיל כבר יותר מדי לעצבן אותי. עכשיו המערכת הפעלה שלי היא Windows XP SP3 ויש לי דיסק התקנה של SP1 אני יכול לעשות עם הדיסק הזה את הrepair ? זה משנה כאילו איזה Service pack יש לי?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מידע חדש: סמן העכבר קופא כל כמה זמן, ניסיתי להחליף מ ps2 ל usb, אבל עדיין הוא קופא. לאחרונה כאשר אני מפעיל את המחשב, אז לאחר ההצגה של הסמל של winxp (הטעינה) מופיע לחלקיק שנייה מסך כחול והמחשב מבצע איתחול. לאחר האיתחול אני בוחר באפשרות start windows normally והוא עולה כרגיל. הבעיה מופיעה ברוב הפעמים כשאני מפעיל את המחשב. קצת מידע: לא שינתי חומרה במחשב winxp מכוון לא לבצע איתחול כאשר יש מסך כחול - אבל בכל זאת קורה איתחול. לא נוצר minidump . אין מידע ב event viewer (הוא עדיין לא מספיק לעלות, כאשר האיתחול מתרחש). אולי זה קשור לאחד העידכונים שהגיעו דרך windows update (פשוט זה הדבר היחיד שהשתנה במערכת לדעתי)? בתודה לעוזרים, ערן.

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  20. ניסיתי להתקין וונדוס 7 התקין הכל טוב ויפה סיים להתקין עשה ריסט למחשב ואז תמיד שהעתי למסך של הboot זה עשה ריסט או שהופיעה הודעת שגיאה 0xc0000428 משהו שהוונדוס לא מקבל את החתימה של המוצר הנערף ניסיתי להתקין עוד 100 גירסאות מדיסקים שונים מאנשים שונים ותמיד אותה בעיה פרשתי באתי להתקין xp בחזרה שוב בעיה b0100800 אותו דבר בעיה עם החתימה של המוצר. מה עושים ? צריך לשנות משהו בביוס ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי דיסק קשיח נייד PASSPORT של WD חמש מאות גיגה. עד לאחרונה כשהייתי מחבר אותו למחשב מיד היה עולה החלון של הפעלה אוטומטית. לאחרונה הוא לא עושה את זה ואפילו במחשב שלי הוא לא מציג את זה, אני צריף להפעיל מחדש את המחשב כשזה מחובר ורק אז אני יכול להשתמש בו. מה צריך לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  22. Started by avirangu,

שלום אני חדש פה בפורום ואני מקווה שאני לא עובר על אחד החוקים לאחר שלא מצאתי פיתרון לבעייה שלי בהרבה פורומים אחרים באתי לנסות פה ואני מקווה שסוףסוף אני יפתור את הבעייה. טוב לפני כחצי שנה קניתי מחשב והייתה בו בעיה שכאשר אני מתקין משהו (בעיקר דרך דמון טולס)הוא קופא לגמרי ולא מגיב כלל והפיתרון היחידי הוא ריסטרט לקחתי אותו אל החנות (IVORY) לא יודע מה הם עשו בדיוק והם פירמטו גם (למרות שהוא היה חדש)וסידרו את הבעיה אך כבר כ3.5 חודשים המחשב קופא וזה משגע אותי אני כבר לא יודע מה לעשות לפעמים זה במהלך עבודה ולפעמים לא בנוסף כאשר הוא נתקע שומעים לפעמים! את אותו הצליל שהיו אמורים לשמוע כמה פעמים וזה מפסיק ועוד משהו במצב קיפאון אפילו הNUM LOOK או הCAPS LOCK לא עובדים! בבקשה תעזרו לי ת…

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  23. שאני מאפס את ההגדרות בביוס הוא עושה לי OC מעלה את הבאס של המעבד ל 266X12 ואת הזכרונות מוריד ל 266X2 זה מוזר הברירת המחדל אמורה להיות 200X12 מעבד וזכרונות 333X2 למה זה ככה ? ואי אפשר לשחק במכפלה כלום אז אני נאלץ לסדר את זה ידני להוריד את המעבד ל 200 ולעלות את הזכרונות ל 333 משהו אולי דפוק בלוח אם ? כי המחשב עושה מצויין רק בביוס קורה משהו מוזר , אני מכוון בביוס את הזכרונות 667 אני נכנס ל CPUZ רשום 250X2 איך יכול להיות 500MHZ ולא 667MHZ ? שאני נכנס לביוס רשום 667MHZ !!! עריכה : עשיתי CLR CMOS כלום המחשב עולה רגיל לא מאפס את עצמו והכי מוזר שאני מגמפר את ה CLR BIOS המחשב לא אמור לדלוק והוא דולק רגיל ממש מוזר העניין הוא שהמחשב עובד רגיל אבל הזכרונות 500MHZ שזה מבאס אותי והלוח ל…

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  24. היי לאחרונה המחשב התחיל להוציא ריח שרוף בדקתי טמפרטורה והכל תקין בכל הרכיבים, כשאני מדליק אותו הוא קורס כעבור בין 3 דקות ל 15 שעה. מה יכולה להיות הבעיה המחשב דיי ישן בין 6 שנים בערך אם לא יותר המפרט הוא AMD 3000+ s775 לוח אם epox 3j משהו כרטיס מסך 6800GT זיכרון 1GB הוחלפה משחה טרמית ומאוור למעבד. מארז מאסטר קול אלייט

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום רב, אני באמת שכבר לא יודע מה לעשות אני חייב את עזרת המומחים אני מקבל ביפ מהספיקר הפנימי מהלוח אם לא בהפלעת המחשב בכלל ! אפעם לא... אין איזה פטרן קבוע או משהו שאני יכול להעיד, אבל בזמן שאני משתמש במחשב, בלי כל קשר לשימוש, (לפעמים שומעים את הביפ אפילו שהמחשב בSLEEP !) זה פשוט BEEP אחד, לא חזק מדיי שאורך בערך 2 שניות ומספיק. הם מופיעים בהבדלים של שעה לכל היותר... מה לא נסיתי... נסיתי לעקוב בשעה שיש את הביפ על ה EVENT VIEWER של וינדוס, ואין שום דבר שאני מצליח להבין שמה בכלל או משהו סדרתי שקורה... ביטלתי את ה SMART FAN בביוס... נסיתי לבטבל אפילו מהREGISTRY את הספיקר, ושניתי את הערך שלו ל NO אבל עדיין, יש את הצפצוף אין לי כל הסבר לזה........ זה כבר מלווה אותי איזה…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים