תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב לכולם, מדי לילה אני משאיר את המחשב שלי דלוק. היום בבוקר כשקמתי, הדלקתי את המסך, הזזתי את העכבר, אך המסך לא נדלק נשאר שחור (שחור של מסך דלוק, לא כבוי) עשיתי ריסט ראיתי שהמסך כן עובד, המערכת עולה, הווינדוס עולה, ואחרי שניה בערך המסך נהיה שחור שוב. מה הבעיה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב בן 5. פנטיום 3 700MHZ. לאחרונה המחשב התחיל להיתקע לעיתים קרובות. הכוונה בתקיעה היא שפשוט התמונה על המסך קופאת, המקלדת לא מגיבה (כולל num lock) העכבר לא מגיב ואין ברירה אלא לרסט את המחשב. לפעמים פשוט התמונה מתחרבשת ורואים ריבועים גדולים במקום התוכן שצריך להיות. בתזוזת העכבר רואים שמשהו זז במסך, אבל אחרי דקה שוב מקבלים קיפאון מוחלט. פרטים נוספים: 1. לקחתי את המחשב לטכנאי (אמין בעיני) שטען כי הלוח מנופח כולו והחליף אותו. הבעיה לא נעלמה. 2. ב-Windows 98 יש פחות תקיעות מאשר ב-Windows 2000 3. כאשר הורדתי את רמת הצבע מ-16 ביט ל-256 צבעים רמת התקיעות והתדירות שלהן ירדה מאד. 4. לא הצלחתי לאפיין את הסנריו שמביא לתקיעה. לפעמים זה קורה תוך כדי עבודה יחסית מאומצת (מס…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, היום ארגנתי מחשב (ישן) לאחי. בקיצור,אירגנתי לו כרטיס ישן אבל טוב. (ATI Rage) בקיצור, כל המשחקים נראים עם שחור. כאילו,נגיד.. יש לך משהו עגול,מסביבו אתה רואה מרובע שחור. ככה בהמון משחקים.. בדקתי,לא מדובר בכרטיס מסך. (החלפתי לאחר) מפרט טכני: Intel Pentium II 266MHZ לוח ASUS ישן ולא ידוע (שמצאתי פעם ברחוב,במחשב מפורק מתחת הבית,שעבד מצויין.) זיכרון: 192mb שתי סטיקים 64MB ואחד 128MB ,חברה לא ידועה,199MHZ. כרטיס מסך: ATI Rage (אני לא חושב שהדגם יעזור,אחרי הכל.. זה לא קשור לכרטיס). הרדיסק: Maxtor 6GB 5600rpm Windows XP (ובכל זאת מחזיק את המערכת יפה ) האם יש למישהו מוסג על הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני בצרות- המחשב הראשי שלי בעסק לא עובד- לוח אסוס WD2 , כרטיס מסך X850 של ספייר, ספק חזק מאוד, 9 הארדיסקים, כרטיס עריכה. זה התחיל מזה ששמתי לקידוד סרט וידאו (כרגיל), אחרי שעתיים אני רואה שהמחשב כיבה את עצמו והוא לא עולה. אחת מתוך 5 פעמים הווינדוס עולה. ב"ד נתקע על מסך שחור בדוס. כשהוא עולה- הוא "מקרטע". אפילו צליל הפתיחה של הווינדוס נשמע עם קרטועים נמשכים כאלה... סרט וידאו שאני שם במדיה פלייר - נתקע ו"משתחרר", אחרי כמה שניות נתקע לגמרי והעכבר תקוע. רק כיבוי מהחשמל. לפעמים פשוט ללא סיבה עושה ריסטרט... מכבה את עצמו. זה מחשב מאוד חזק מאוד יציב, גדוש ועמוס אבל עובד תמיד טוב . אני בטוח שזה בעיית חומרה- שיזרתי את המחשב אחורה (עם כרטיס מיוחד של RADIX שיש לי,לא המשחזר של ה XP), ל…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי מחשב נייד יקר עם עט. (THINKPAD 14) ניסיתי לצייר עם 2 תוכנות ובשניהם יש לי בעיות. אז במקום לפתוח אשכול בתמיכה של מיקרוסופא.... אני בא מייד למומחים:) 1- תוכנת SKETCHBOOK 2015 הסרגלי כלים / שורת הפקודות נראים קצת מטושטשים. התוכנה עדכנית והרזולוציה שלי היא לא מטורפת (FHD ) אני מצרף תמונה. שימו לב ששורת הכותרת של התונה למעלה כן מופיעה בחדות כמו שצריך. אין לי מושג מה הבעיה וכל הדרייברים תקינים . 2- תוכנת FRESH PAINT של מיקרוסופט. אני תופס עם האצבע / עט את הסרגל כלים המרכזי, גורר אותו ימינה- הבחור הולך שמאלה. גורר שמאלה- הוא זז ימינה... יענו, בכיוון ההפוך. יש לכם ריעיונות מה הבעיה? תודה לכם.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המשך מההודעה הבאה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=136556.0 אוקיי, כמו שאמרתי כבר קניתי אתמול כרטיס מסך, דגם: Leadtek Winfast 6600GT AGPx8 עכשיו, מאז שחיברתי אותו למחשב התחילו הבעיות - דבר ראשון זה שחור-לבן בטלויזיה (כמו שמצויין בהודעה הנ"ל). חוצמזה גם התחילו בעיות נוספות: לדוגמא, פתחתי את המשחק GTA SA, ולאחר שסגרתי אותו הופיעה לי ההודעה הבאה: ד"א, יש לי ספק MI-350ATX. אז לחצתי אוקיי על ההודעה הזו, ומאז כל פעם שאני נכנס למשחק הוא נתקע באמצע, הופך למסך שחור ואז צריך לעשות ריסט. יכול להיות שהספק שלי לא מספק מספיק זרם? קשה לי להאמין כי... יש לי 4 מאווררים, הארד דיסק, צורב DVD של NEC, כונן DVD של LG, שלושה זכרונות של 512 , ארבע יציאות של USB ומוד…
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא 9600xt 256mb ואני לא מצליח להציג את הרזולוציה 1440X990 על מסך מלא(הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים). כשניסיתי לחבר את הכרטיס X1950PRO זה הציג לי 1440X990 על מסך מלא באותו מחשב ואותו מסך כמובן. האם ייתכן זה שכרטיס 9600XT תומך ברזולציית 1650X1080 על מסך מלא וב 1440X990 לא? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
המעבד שלי AXP 1800 PALOMINO ועומד על 77 מעלות :\ והלוח (צ'יפסט KT333) על 42 (כמו שתמיד היה) האם לדעתכם החלפת HEATSINK תעזור משמעותית, או שאוטוטו המעבד\הליבה מתפגרים ואין טעם להחליף?
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי, תקלה בלתי נסבלת שאני כבר לא יודע מה לעשות איתה. המחשב שלי דולק תמיד ואני כמעט אף פעם לא מכבה אותו. מדי פעם, אחת לכמה ימים, אולי שבוע, אני מגלה שהוא ביצע ריסטארט ולא מוצא boot disk להתחיל ממנו. זה יכול להפתר ע"י: 1. כיבוי המחשב, הוצאה של הזכרונות והחזרה למקום. 2. ביצוע 5-7 ריסטים \ כיבוי והדלקה של המחשב. לאחר שזה "נפתר" המחשב עולה כרגיל ואין שום בעיה. אם אני מכבה אותו יזום, כמעט תמיד הוא לא יעלה שוב והתקלה תחזור. חשבתי שזה הזכרונות או הסלוטים, ניסיתי בסלוטים אחרים, ניסיתי להחליף סטיקים ולהשתמש רק בחלק אחר בכל פעם אבל זה כנראה לא זה. ניסיתי לאפס\לעדכן ביוס, נראה שזה עזר לאיזה חודש אבל חזר. אולי יש לכם רעיון איך…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני על מערכת הפעלה אקס פי פרו.... ולאחרונה שמתי לב שהקובץ driverpg.exe שנמצא ב system32 קורס בלי הפסקה !!!! כל פעם שאני מעלה את המחשב...הוא קורס תוך דקה ואז שוב כעבור 10 דקות וממשיך..... זה מפריע לי לעבוד על המחשב ברציפות.....מוציא אותי מתוכניות וכו... מה עושים? ניסיתי למחוק את הקובץ אבל הוא חוזר כל ריסט!!! מה גורם לו לקרוס ומה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ששלום לכולם ! המחשב שלי הוא סבבה והכל אני לא דורש ממנו להפעיל תוכנות מיוחדות או טובעניות בכלל. הוא היה מהיר עד לפני מספר ימים שכאשר הדלקתי אותו הוא פשוט נהיה איטי ביותר. נורית ההארדיסק על המארז כל הזמן דלוקה- מה שמראה על מאמץ שלו, אך זה קורה כאשר המחשב לא מפעיל אף תוכנה. המחשב מתנהג כמו במצב של מחסור בRAM אך כמובן שזה לא המצב. השירים במדיה פלייר נשמעים מקוטעים, לפתוח את הfirefox לוקח שעות וכו', פשוט לא מתפקד. הרצתי את האנטיווירוס שמותקן לי NOD32 והוא לא מצא כלום. המחשב נותר במצב המעצבן הזה גם כאשר בtask manager לא רצה שום אפליקציה של המשתמש פרט ל"explorer" כמובן. זה מצב ממש מתסכל ולא אופיייני למחשב הזה. מה אפשר עוד לעשות? איך ניתן לשפר את המצב? תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התחלתי לעבוד כטכנאי מחשבים בבית ספר. אני יודע להתקין תוכנות, וינדווס והכל אבל אני צריך עזרה במספר דברים: 1. איך אפשר לעשות שתלמיד לא יוכל למחוק תוכנות? 2. איך אפשר לעשות שהמחשב יחזור למצב התחלתי אחרי ריסט? 3. מישהו מכיר תוכנת השתלטות על כל 30 המחשבים בחינם? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי מחשב נייד של Gigabyte דגם W566N מקרוב משפחה הבעיה עם המחשב - הוא לא נדלק. ניסיתי כל מה שאני יודע, עד שפשוט פתחתי אותו כשפתחתי ראיתי דבר כזה : לחצו כאן לתמונה 2 החצים מתארים את 2 החלקים החסרים במחשב. חיפשתי בכל מקום באינטרנט ולא הצלחתי למצוא כלום. אני אשמח אם מישהו מכם יוכל להגיד לי איזה חלקים חסרים פה בדיוק, כי לי פשוט אין מושג. תודה,
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השבוע קיבלתי את ה-lite-on x52 השחור והיפה שלי... הבעיה היא שהוא לא מוכן לקרוא דיסקים... לא צרובים ולא מקוריים, פשוט כאילו אין דיסק בכונן. ניסיתי לחבר אותו על ה-IDE לבד או עם הצורב, ניסיתי לעדכן firmware... כלום. יש לי כמובן ASPI מעודכן (והתקנתי אותו שוב ליתר בטחון). ה- windows מזהה אותו כמו שצריך, כולל ה-UDMA והכל. מה עושים? ???
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שבוע וחצי בערך הייתה הפסקת חשמל בביתי.. לאחר מכן ניסיתי להדליק את המחשב שוב ולצערי הוא נדלק ל4 שניות בערך אפילו לא נדלק המסך לא רואים כלום והוא ישר כובה.. מה לעזאזל נשרף לי ? אני כמעט בטוח שהאחריות שלי עדיין תקפה לפחות לגבי רוב החלקים... אני בספק לגבי הספק כי אחרת המחשב לא היה נדלק כלל.. אולי מעבד.. לוח אם... בבקה תעזרו... לא בא לי לבזבז סתם כסף על "ביקור במעבדה, זמן טכנאי.." כל הבולשיט הזה... וגם אני מתחרפן בלי מחשב ! תודה רבה אנשים יקרים ומשכילים ! יום טו2
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
חייב עזרה - לא מבין למה זה קורה: - צילום עצמי במחשב שלי - ולא דרך קווי האינטרנט....וזה בדיליי = ליטנסי מרגיז גם כשאני מכבה את כל התוכנות ברקע יש לי פנטיום 4 1.7 זיכרון 512 כרטיס מסך NVIDIA 5200 איך מטפלים בבעיה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני שנה בערך קניתי מחשב חדש.. הוא עלה לי בערך 4 אלף ש"ח, בנו לי את המפרט בפורום אחר.. יש לי עם המחשב הזה המון בעיות.. יש לי לאגים כשאני מסמן סמלים על שולחן העבודה, כשאני מגלגל את הדפדפן יש לאגים והמעבד עושה רעש צריבה כזה ממש כל פעם שאני נוגע בגלגלת. וכשאני לא נוגע בה זה מפסיק במשחקים כמו BF3 אני מקבל 50 FPS ותקיעות במפה עם 10 אנשים, שזה לא הגיוני בכלל... אני אמור להחזיק לפחות 64 שחקנים עם המחשב הזה.. אמרו לי להזיז את הכ"מ לסלוט PCI-E אחר בלוח אם, אבל יש לי רק אחד.. המחשב הגיע עם OC למעבד מTMS ומאז שקיבלתי אותו הוא עשה לי מסכים כחולים במשך חודש שלם בערך, עד שאמרו לי לבטל את הOC בביוס, ואז זה הפסיק.. כרגע אני על הגדרות סטוק. רציתי לשאול אם יש איזו דרך לבדוק עם המחשב …
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לאח שלי מחשב פנטיום E6500 לוח אם ASUS P5VD2-MX זיכרון 1.5 GB כרטיס מסך GEFORCE 8400GS ספק כח ג'נרי 480 של מונו-מון ומאוורר מעבד אין לי מושג איזה... כל כמה זמן שהמחשב עובד (Win xp) אז הוא מגיע למצב שיש רעש שמתגבר והמחשב נתקע/ מפסיק להגיב עד שלאחר מכן הוא חוזר לעצמו עד הפעם הבאה... מה הסיבה יכולה להיות? מאוורר מעבד שעבר זמנו או דורש ניקוי או שאולי הספק כח גורם לזה? מה שכן בזמן IDLE הוא בדק עם EVEREST טמפרטורות ומבחינת טמפרטורות הכל נראה תקין ואני לא מאמין שאם הייתה בעיית התחממות בזמן אידיאלי הטמפרטורות היו במצב תקין יש למישהו רעיון? (מעבר ללהחליף ספק לבדוק)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד דל VOSTRO, עם מערכת חלונות 7. אני רוצה לעשות Factory Reset למחשב אבל לא מצליח. ניסיתי לעשות F8 שהמערכת מתחילה לעלות, אבל אין שם אופציה ל FACTORY RESET. ניסיתי דרך מערכת ה- Dell OS recovery באתר של דל, אבל לדגם הזה אין אפשרות. הצעות יתקבלו בברכה, תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום.. יש לי ספק כוח של EZ COOL 350W היה לי הארדיסק SATA2 מחובר והוספתי עוד אחד שפועל רגיל עד שמבצעים פעולות של העתקה וכולי האם זאת בעייה של חוסר מתח? אם כן האם צריך לשדרג ספק?
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור? הציוד ההיקפי הפסיק לעבוד פתאום - מסך נכבה, מקלדת לא מגיבה, אבל המחשב ממשיך לפעול , לאחר שכיביתי והדלקתי ראיתי במערכת ההפעלה שה CPU ב 100% ואז זה קרה שוב. עכשיו ברגע שאני מעלה את המחשב הוא במצב הזה (מסך כבוי וכו) מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היום לאחר עדכון של ווינדוס 7, המחשב ביצע ריסט. מאז המחשב לא עולה. ראיתי שהוא מנסה להעלות אותו דרך boot cd. הבנתי שאולי הוא לא מזהה את ההארדיסק ולכן ניגשתי לביוס כדי לבדוק אם הוא באמת מזוהה. בביוס באמת הופיע רק ההארדיסק המשני (משמש לאחסון בלבד). כיבתי את המחשב .. ניסתי להחליף את הכבל סאטה וגם את הכבל חשמל שלו בנפרד. ועדיין המחשב לא זיהה את ההארדיסק. כשהמחשב פעל.. נגעתי ב HD כדי להרגיש אם הוא מסתובב.. ולפי התחושה הוא לא הסתובב. יש עוד משהו שאפשר לעשות לפני שאקח את המחשב למעבדה ? יש מצב שהHD הלך לעולמו ? אם כן.. מה העלויות של שחזור הנתונים? (500GB) תודה על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום העברתי כונן dvd rw מסוג nec nd3540a ממחשב אחד לאחר ויש לו בעיה לקרוא חלק מהדיסקים. חלק הוא מציג בתור דיסקים ריקים ושואל אותי אם אני רוצה לצרוב עליהם, חלק הוא מראה בצורה שגויה (לדוגמא דיסק התקנה של מדפסת הוא מראה לי שם איזה קובץ מוזר שאין לי מה לעשות איתו) וחלק הוא מפעיל נורמלי. ניסיתי להפעיל דיסק התקנה של ווינדוס הוא מראה לי אותו כדיסק ריק אבל שהפעלתי את המחשב דרך הדיסק מהsetup של המחשב הוא עבד, כאילו יש איזו בעיה בווינדוס לפי איך שנראה לי. אם יש הצעות אני אודה לכם מאוד
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אתמול רציתי לצרוב איזשהוא קובץ לדיסק , כאשר הכנסתי את הדיסק לצורב הכל היה בסדר וכאשר ניסיתי לצרוב אותו (בעזרת הווינדוס) קיבלתי לאחר כמה דקות הודעת ERROR . מאז יש לי בעיה , אני לוחץ על eject והמגש יוצא אחרי איזה 10 דקות . . .כמובן שהוא כבר לא מזהה שום דיסק . . . ניסיתי להתקין תוכנות צריבה שונות מתוך חשיבה שאולי הבעיה בתכנת הצריבה של ווינדוס אבל זה לא עזר... היום כשהדלקתי את המחשב הכונן כבר לא היה קיים . . .לא מבחינה חשמלית (לא מגיב ללחיצות) ולא מבחינת מערכת ההפעלה.... מה עושים ? מערכת ההפעלה היא ווינ7 64 ביט הצורב של LG . . לדעתי הצורב הכי פשוט שלהם , לא סגור 100 אחוז על הדגם...
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי דיסק מקסטור 80GB SATA משני. העתקה מהדיסק הזה לדיסק הראשי - עליו מותקנת מערכת הפעלה ויסטה, עוברת חלק ומהר בצורה תקינה. מגיעה למשהו כמו 24MB לשניה (דיווח של ויסטה) לעומת זטת העתקה לדיסק הזה מהדיסק הראשי, של אותו קובץ (350MB) עומדת זמן ממושך על מהירות 0. אחרי דקות ארוכות המהירות עולה ל 100KBPS במקרה הטוב ל 200. ניסיתי לבדוק את הדיסק עם התוכנה של סייגייט ושל HDTUNE והם מדווחים שהכל תקין. את HDMM לא יצא לי להריץ. הדיסק עדיין באחריות, אבל אני רוצה מידע מדוייק שאכן מדובר בדיסק תקול. האם נראה לכם שהתופעה לעיל היא אכן אומרת בודאות שמדוסר בדיסק תקול? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-