תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם חבריי הפורום. יש לי בעייה מאוד מוזרה במקלדת במחשב אף פעם לא נתקלתי בבעייה כזאת. * יש לי win-xp בעברית פנטיום 3. הבעייה היא כזאת: שאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לי לשלוחן העבודה אני מתחיל ללחוץ על כל מקש במקלדת ולא עובד לי המקלדת בכלל , היא עובדת לי רק עם אני לוחץ על המקש לחיצה ארוכה אז היא מפעילה לי את אחד הכפתורים במקלדת. 1.אז ככה ניסיתי לעלות במצב בטוח ובמצב בטוח המקלדת עובדת מצויין בלי בעיות . 2. החלפתי מקלדת למקלדת חדשה ועדיין אותה בעייה . 3. שיחזרתי את המחשב שלי לחודשיים אחורה ועדיין הבעייה נמשכת. תוכלו להגיד לי מה אני יעשה ? מה הבעייה במקלדת? אולי צריך להתקין windows חדש . *** המקלדת מחוברת ל- ps2*** תודה לכם!!!
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום רב, לרגל החלפת מחשב ורצון לחסוך, החלטתי לקנות חלקי מחשב תוך רצון להשתמש במארז והכוננים האופטיים הישנים שבידי (פנטיום CELLRON). שאני מרכיב את החלקים החדשים (AMDX2 עם בורד של ASUS) אני שם לב שהחיבורים לספק כח לא זהים. האם אני חייב להחליף גם את המארז והספק או שיש מתאמים בין הסוגים השונים של החיבורים ???
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מותקן לי ויסטה. אני מגיע לתפריט שבו אני יכול לבחור אם להכנס ל safe mode או last known good configurations וכו', אבל שאני מנסה להכנס אני מקבל את הודעה השגיאה הנ"ל. fatal system error the initial session process or system process terminated unexpectedly with status of 0x00000000 the system has been shut down עצם זה שהגעתי לתפריט boot של ויסטה אמור לשלול בעיה ב bios , אבל מה פירוש ההודעה הזאת בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש (מעבד E6600, לוח אם ABIT AB9PRO) 1) יש לי בעיה שה CPU USAGE עולה ל 60%-70% והטמפ' של המעבד עולה מ40 מעלות ל47-49 מעלות במנהל המשימות שמתי לב שה emproxy.exe הוא הגורם לכך כנראה והוא צץ לו פתאום אחרי שבמשך מס' שעות הכל היה תקין. חיפשתי בגוגל וזה ישום שקשור למקפי (משהו עם המייל פרוקסי..) ומה אפשר לעשות? 2) דבר נוסף, שמתי לב שה CPU USAGE די רגיש , כל פעם שאני מפעיל יישום הוא קופץ למעלה עד ל50-60% , זה אמור להיות ככה? מה אני יכול לעשות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
Y0 :סמיילישעושהיו: מזה כשבועיים אני אוכל סרטים קשים עם ה Marvell Yukon המ*ויין המובנה בלוח האם (הג'יגהביט את'רנט). אותם הסרטים עליהם אני מדבר הם למעשה הופעה של BSOD הטוען שקובץ ה yk51x86.sys אחראי לקריסה, תחת הכותרת IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL_OR_HUNGRY_OR_DEAD_OR_MAGGOT וכו'... נוסו מספר גרסאות שונות של הדרייבר, אך ללא שינוי. פורמטה מערכת ההפעלה והותקנה מחדש, עם גירסת דרייבר 10.14.6.3 - עדיין ללא שינוי. לפחות פעם או פעמיים ביום, לאחר תעבורה די רצינית דרך כ' הרשת המובנה, אני חוטף את ה BSOD. תחילה חשבתי שזה בגלל האוברקלוק, המערכת הורדה לסטוק - המסכים הכחולים ממשיכים להכות בי! היום העפתי את ה Cellshocks לטובת קינגסטונים 800 KVR קפרעליהם שרצים בתזמונים של 90-90-90-5002 במתח של 1.…
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
זה הוא המדריך: לוקח זמן עד שה Xp מתכבה לכם הנה טריק שיכתבה בשניות... כנסו ל RegEdit קוד: Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control. Click on the "Control" Folder. Select "WaitToKillServiceTimeout" Right click on it and select Modify. Set it a value lower than 2000 (Mine is set to 200) הוא יכול לגרום נזק כלשהו למערכת או שאפילו עדיף לבצע מדריך זה?
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ברגע שמדליקים את המחשב הוא, לא עולה , המסך נשאר בסטנדביי, לא נדלק אפילו והמחשב משמיע ביפ, ביפ כל 2-3 שניות. למישהו יש רעיון? הבעיה התחילה כשעשיתי אתחול. P3 1000 512 MB RAM. לגבי הביוס- המסך לא נדלק, ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך ולבדוק עם הכרטיס של הלוח אם אבל גם שם אין תגובה.
-
- 5 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
חיפשתי ב nvidia.com לא מצאתי לה גיפורס 4 .
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום! ממ לא יודע מה קרה לאחרונה לכונן דיסקים שלי אבל הוא התחיל מה שנקרא לסנן. הוא החליט שיש דיסקים שלא בא לו לקרוא אותם. (כמובן שאת הדיסקים שהוא לא קורא בדקתי על מחשבים אחרים והם תקינים) ממ..מה עושים? הכונן שלי מסוג: HL-DT-ST RW\DVD GCC -4241N
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היום קניתי זכרון חדש עוד סלוט של 512 400MHZ. לפני זה היה לי סלוט אחד של 512 גם כן 400MHZ. קיצר חיברתי את הזכרון החדש. הפעלתי את המחשב, הוא נדלק אבל יש מסך שחור וזהו כלום לא קורא אני לא רואה שהוא טוען משהו (בנורה). בדקתי אם זה אולי כרטיס מסך אבל זה לא כי הצלבתי עם הכרטיס מסך של המחשב השני בבית וזה היה בסדר. קיצר כרטיס מסך זה 100% לא. מה שנראה לי זה אולי הלוח אם. אבל מה כבר גורם לזה? עכשיו חשוב לציין שגם אחרי זה ניתקתי את הזכרון החדש וחזרתי למצב הקודם שהייתי בו מהתחלה (עם כרטיס אחד) ובכל זאת אותה בעיה. ניסתי להעביר בין הסלוטים לשחק עם זה וכו' וכלום. עדיין מקבל מסך שחור והמחשב לא עולה. מישהו יודע אולי מה קרה בדיוק.?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי עכשיו זכרון Corsair DDR II 667mhz value לוח אם Asrock ConroeXfire -eSata2 כרטיס מסך Gigabyte 7600gt silentpipe II קניתי סטיק של 1GB אותו מפרט טכני של הזכרון הנוכחי שלי, ניסיתי להתקין הPOST עולה טוב הווינדוס נטען אבל אין תמונה על המסך כשאמור להיות מסך של בחירת משתמשים. בקיצור ניסיתי לפתור את זה... עשיתי עדכון ביוס וכל מיני ניסויים על איפה לשים את הסטיקים. כרגע הסטיק הנוסף לא מותקן ואין בעיה, כששמים את הסטיק החדש לבד יש מסכים כחולים. בקיצור מצורפים כאן כמה קבצי מינידאמפ (משום מה יש לי קבצים מיום ראשון הבא 3/6/2007) תעזרו לי! איפה הבעיה שלי?! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי יש לי מסך LCD VIEWSONIC 712 ומופיעים בו כל מיני קווים וכיתובים כאילו של עמודים אחרים שנצרבו ולא קשורים לחומר הנצפה ברגע נתון. הרצתי תוכנה לבדיקת פיקסלים ועד כמה שאני מבין אין פיקסלים שרופים אבל בחלק מהצבעים בהרצת התוכנה אני קולט יותר בבירור את הבעיה הנ"ל. האם זו בעיה שניתנת לתיקון - שווה לוותר צמסור את הצג למעבדה? יש לי שומר מסך שמוגדר 0 גחלון שחור לחלוטין ברעש השהצג לא בשימוש, הבעיה הולכת ומחריפה עם הזמן כאילו יש מתחת למסך בו אני צופה קווים, כיתוב וכל מיני סימנים אפילו כשאני עובד רק עם חלון אחד - כלומר זו לא בעיה שקיפות של הגדרת כרטיס המסך... מה שגורם לי לחשוב שמדובר בבעיה טכנית ולא משהו שקשור לשיטת המסך היא החמרה תמידית והימצאות התופעה בצד אחד בלבד של המסך ושם היא מ…
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב , כל המאוורים בפנים עובדים הנורה הירוקה מהבהבת אבל המחשב לא עולה ... אני גם לא מקבל שום ביפים. מה זה יכול להיות? AMD 3200 1GB 7300GS 400W Generic.
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעייה בצורב dvd שלי . נתונים: win xp pro סוג צורב זה lg אני רוצה לציין שהצורב הוא חדש לגמרי. הבעייה היא כזאת: כל דיסק של dvd שאני שם במחשב הוא לא מזהה לי אותו בכלל , ניסיתי במחשב הנייד שלי את אותו דיסק ואכן כן הוא מזהה לי אותו. במחשב שלי הוא לא מזהה בכלל . אני רוצה לצין שניסיתי הרבה דיסקים של dvd פשוט הוא לא מזהה לי אין לי הודעת שגיאה אין לי כלום. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם P5B DELUXE וכאשר אני נכנס לBIOS ואז ל hardware monitor המסך קופא ולא משתחרר עד שאני עושה RESET. לפעמים זה משתחרר אחרי 2 דקות ואז מראה טמפרטורה. שלחתי את זה לחנות והטכנאי אמר שזה תקין(דבר שנשמע לי ממש הזוי). אבל לא נראה לי הגיוני שרכיב שקופא ל2 דקות (בין אם זה טלויזיה , לוח אם או כל דבר אחר) הינו תקין. דעתכם בעניין ? ויעזור לי מאוד אם בעלי לוח P5B DELUXE יגיבו ויגידו לי איך אצלהם עולה ה hardware Monitor. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני משחק בבטלפילד 2 המחשב שלי דיי חזק ליבה כפולה 1.5 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך ג'יפורס 7600 GS 256 בקיצר הוא פועל טוב אבל הבעיה היא שלפעמים דיי הרבה פעמים לאחרונה הוא פשוט מחליט פתאום לצאת מהמשחק עכשיו לפני כמה זמן הוא אפילו הפעיל את עצמו מחדש. אני חושב שזה אולי קשור לספק כי יש לו עומס זה ספק של 230V
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי כרטיס X1900XT וכשאני משחק STALKER אחרי 10-15 דקות מופיעים קווים מוזרים על המסך בצבעים שונים והוא מתחרפן. בשביל להיפטר מהם אני יוצא לווינדוס חוזר למשחק וממשיך לשחק אבל הפסים חוזרים שוב אחרי כמה דקות. אחרי כמה פעמים שאני יוצא מהמשחק וחוזר אליו בשביל להמשיך לשחק אני מקבל מסך כחול ואז רק ריסטרט יכול לעזור. ניסיתי את כלהדרייברים האחרונים של הכרטיס מסך ( 7.1-7.5 ). מישהו יודע מה לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את הזיכרון במחשב שלי ל 2 כרטיסים מסוג קינגסטון בעלי נפח של 1 GB כל אחד. לפי נתוני לוח האם שלי שמצאתי באתר ביוסטר הוא תומך בכרטיסי DDR SDRAM DIMM 2 X 1GB 184 PIN-PC2100 עד נפח כולל של 2 GB במהירות של עד 266MHZ, אני מעדיף לשים את הכרטיס במהירות המומלצת על פי נתוני היצרן אך במידה ולא האם ניתן לשים כרטיס במהירות העולה על זו שלוח האם שלי תומך וכן מהם ההשלכות של כך ? להלן נתוני המחשב שלי לפי מה שתוכנת אוורסט מצאה : Field Value CPU Type: Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133) Field Value Motherboard Name : VIA U8668 pro (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Field Value Motherboard Chipset :VIA VT8751 Apollo P4M266 Field Value Sy…
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך בבקשה עזרה מאיפו אני משיג דיסק שחזור מערכת של מחשב נייד סוני דגם VGN-N320E תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום..יש לי בעייה במחשב שקרתה היום...תפאום המחשב לא מפעיל שום תוכנה שום דבר..ואפילו חלק מהאפרויות בלוח בקרה הוא לא מפעיל...רק הדפדפן אקספלורר עובד והדואר אלקטרוני...שום דבר אחר...כל האייקונים נעלמו...שום דבר לא עובד...ניסיתי לעשות ריסטרט ניתוק תמיכה מווינדואוס לא עוזר כלום..מעבר לזה אני לא ממש יודע מה לעשות..בישביל זה יש פורום עם חברה מומחים כמוכם שאני מקווה שתעזרו לי...כאשר המחשב נדלק...דבר ראשון כשהוא מעלה את השולחן העבודה הוא כותב לא ניתן לפתוח את rstrui.exe אין לי מושג מה זה אומר.. אם מישהו יוכל לעזור לי ואולי אפילו להנחות אותי באיסיקיו אני מאוד אשמח..כרגע אני כותב ממחשב שני בבית שעובד כמו שצריך..שני המחשבים בבית פועלים על אותה רשת אם זה משנה משהו... מספר האיסיקיו שלי…
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הוינדוס קורס לי ברגע שאני מתקין חיבור לאינטרנט... מה שקורה זה ככה: 1. אני מתקין את התוכנה של החיבור לאינטרנט 2. אני עושה הפעלה מחדש כדי לסיים את ההתקנה 3. איך שוינדוס מסיים להיטען ומופיע לי שולחן העבודה הוא קורס פירמטתי את המחשב וזה עבד טוב עד שהתקנתי שוב וזה שוב קרה... מה אני עושה ואיך אני מסדר את זה? לתוכנה שאני מתקין קוראים sky broadband הבעיה הזאת ממש משגעת אותי חברה תעזרו לי כמה שיותר מהר אני מזה שאין לי אינטרנט בבית תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
כל כמה זמן לא ידוע, לא ספרתי. המחשב עושה ריסט בלי להודיע כלום רק ריסט לאחר שהוא עולה הוא רושם לי שהמערכת הפעלה התאוששה מבעיה חמורה שלח או אל תשלח. ואז אחרי כמה זמן שוב ריסט זה קרה לי אתמול בלילה והיום בצהריים אני מעריך שזה קשור לחומרה אולי למאווררים? אבל אני לא בטוח וזה מעצבן אותי, מישהו יכול לאבחן את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 522 צפיות
-
-
חברים שלי אני זקוק לעזרתכם יש לי mp3 ופירמטטי את המחשב בזמן הפירמוט עשיתי טעות ופירמטטי גם את הmp3 שלי ומאז אני מחבר אותו למחשב שלי והוא מופיע לי ככונן דיסקים ולא כדיסק נשלף אם אני מנסה לישלוח איזה שהוא קובץ או שיר הוא מגיב בהודעה נא הכנס דיסק לקונן מה עליי לעשות האם פי שלי הוא של חברת uptec ואין לי עליו אחריות אני מודה לכל מי שיוכל לעזור לי בתודה מראש מיקי כהן
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. יש לי בעייה עם המחשב ואוליי אתם יודעים איך לפתור אותה או שהוא באמת הלך פארש. עשיתי ריסט למחשב שלי ומאז הוא לא עולה. הוא פשוט נכבה ולא נדלק. ניסיתי להוציא את החשמל ולהחזיר וכשאני לוחץ על כפתור ה POWER הוא נדלק לפחות משניה ונכבה. אם אני מנסה שוב ללחוץ על ה POWER הוא לא מגיב בכלל. כשמוציאים ומחזירים את החשמל שוב אותו סיפור, לחיצה על הPOWER מדליקה את המחשב לחלקיק שניה והוא נכבה ולא נדלק יותר. ניסיתי להחליף ספק והמקרה חוזר על עצמו. האם הלוח אם שלי נדפק? מישהו יודע אם יש לי בכלל מה לעשות או שהמחשב הלך? תודה לעונים...
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6600 עם לוח אם DS3 REV3.3 גליתי שהמאוורר של ה CPU לא מסתובב כל הזמן. הפעלתי את התוכנה SPEED FAN וראיתי שה CPU על 65 מעלות פתחתי את המחשב והמאוורר באמת לא פעל. נתתי לו "דחיפה" קלה והוא התחיל להסתובב והטמרפרטורה ירדה ל 40 תוך כמה שניות. המחשב חדש. (בן כחודשיים) למשהו יש מושג?
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-