תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש ברשותי המפרט: Amd 4200 Gigabyte GA-M55S-S3 A-DATA 1Gb X2 western digital 640GB Palit gforce 8600GT ספק FXP 400W היה לי קפיצה בחשמל שבגללה הדיסק קשיח התקקלקל והוחלף באחריות, אחרי שקיבלתי את הדיסק קשיח החדש ניסיתי להתקין את ה-WIN 7 והוא נתקע באמצע ההתקנה כל פעם שניסיתי, בנוסף ניסיתי לחבר דיסק קשיח אחר שכבר מותקן עליו WIN וברכע שהוא מגיע למסך של ה-WIN (הראשון כשהמחשב עולה, לא שהוא ממש נכנס ל-WIN), ניסיתי להחליף ספק,זכרונות וכרטיס מסך וזה לא שינה כלום. מה דעתכם? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכם ! לאחרונה ניסיתי לחבר את האוזניות שלי (דגם Sennheiser 202 ) למחשב שלי (מארז CoolerMaster Centirino 532 ולוח אם DFI Infinity 975X/G ). הופתעתי לגלות שהאוזניות נכנסות עד הסוף רק בפאנל הקידמי של המארז בחיבור הירוק (שיש לידו ציור של אוזניות), אך למרבה הפלא כנראה שהמחשב לא מזהה את האוזניות או לחלופין - החיבור הזה לא פועל כמו שצריך. יש לציין שהאוזניות עובדות נפלא גם עם ה-Ipod שלי וגם עם ה-Laptop שלי. אולי כדאי לי לקנות מתאם של החיבור של האוזניות לחיבור הירוק של הרמקולים מאחורה ? אשמח לשמוע ממכם הצעות לפתרון הבעיה !
-
- 1 תגובה
- 5.5k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין WIN XP קיבלתי שגיאה בזמן הפורמט. עכשיו אני מנסה עם WIN 7 ואני מקבל את השגיאה the file or directory d:\windows\system32\logfile is corrupt and unreadble.please run the chkdsk utility/ אני ממש נואש אשמח לכל עזרה אפשרית.
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מחשב נייד נכבה לבד, בעבר המחשב היה נכבה אחרי כמה עשרות דקות והיום כבר אחרי דקה או שתיים המחשב נכבה. בבדיקת מעבדה נאמר לי שהתקלה היא בלוח אם,אני רוצה לנסות לתקן אותה לבד, מישהו מכיר איזה חלק בלוח יכול לגורם לתופעה?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי צורב של סמסונג, ומשהו מוזר קורה איתו, שום דיסק הוא לא קורא (כותב שאין דיסק בכונן) אבל דיסק התקנה של WIN 7 הוא כן משהו וקורא אותו והכול בסדר... מה זה יכול להיות? אני שומע אותו מניע את הדיסק אבל אז מגיע הברקס ושומעים חריקה כזאת מהכונן וזה חוזר 2 - 3 פעמים והדיסק גולש החוצה... ניסיתי להסיר ולתקין שוב את הכונן אבל זה לא עזר. תעזרו לי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום רב, אני באמת שכבר לא יודע מה לעשות אני חייב את עזרת המומחים אני מקבל ביפ מהספיקר הפנימי מהלוח אם לא בהפלעת המחשב בכלל ! אפעם לא... אין איזה פטרן קבוע או משהו שאני יכול להעיד, אבל בזמן שאני משתמש במחשב, בלי כל קשר לשימוש, (לפעמים שומעים את הביפ אפילו שהמחשב בSLEEP !) זה פשוט BEEP אחד, לא חזק מדיי שאורך בערך 2 שניות ומספיק. הם מופיעים בהבדלים של שעה לכל היותר... מה לא נסיתי... נסיתי לעקוב בשעה שיש את הביפ על ה EVENT VIEWER של וינדוס, ואין שום דבר שאני מצליח להבין שמה בכלל או משהו סדרתי שקורה... ביטלתי את ה SMART FAN בביוס... נסיתי לבטבל אפילו מהREGISTRY את הספיקר, ושניתי את הערך שלו ל NO אבל עדיין, יש את הצפצוף אין לי כל הסבר לזה........ זה כבר מלווה אותי איזה…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש את ה 5850 ויש לו כמה בעיות פירוט:יש לו את הכרטיס מסך בידוק היום שלוש חודשים הוא קנה את המחשב ב KSP והוא שם יותר ויותר לב שיש בעיות בכרטיס !! לדוגמה:כשהוא רואה משהוא ביוטיוב על מסך גדול אז... ניתקע לו המחשב ולא רואים כלום במחשב אחד ניתקע לו המחשב הוא השאיר אותו על התפריט הלך לחצי שעה ואז חזר ולא זז כלום מה הבעיה פה הכרטיס פגום???לא ביצע שם OC טמפ בסדר תמונה מי HWMONTIOR http://www.siz.co.il/my.php?i=tyhmmzkfjwyd.png מאמץ:http://www.siz.co.il/my.php?i=ezqmwjzaz4w1.png זה בסדר מה הבעיה תודה !!
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
בעיה מוזרה של איטיות בעת התקנה של כל דבר בעצם משחקים תוכנות לא משנה כמה שוקל זה פשוט לוקח ימים(רציני במובן של ימים) הדבר המוזר הוא שבמשחקים שכבר נמצאים במחשב למשל אני יכול לשחק על הגדרות גבוהות והם עובדים חלק, ובכלל כל התפעול הרצוף של המחשב עובד אחלה רק בעת התקנה וגם כאשר אני מנסה להעביר קבצים מכונן לכונן לדוגמא או אפילו לעתיק קבצים באותו כונן לתיקיה אחרת או כשאני פותח מספר יישומים יש תקיעה ואיטיות עד כדי דפיקה של הראש במקלדת המחשב עם 4 ג'יגה זיכרון מעבד 6320 כרטיס מסך 9600 לוח אם gigabyte 965p ו3 הארדיסקים של 120+320+250 ג'יגה ביצעתי כבר פירמוט והתקנה מחדש של ווינדוס ועדיין לא עוזר מערכת הפעלה ווינדוס 7 כרגע, לפני הפירמוט xp כאשר גם בxp אותה הבעיה קיימת. יש למיש…
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום . המחשב שלי עןשה ריסט כל הזמן וכל כמה ימים אני מחליף ןינדוס עכשיו ידו לי שיש בעיה בחומרה רק שאני לא יודע מה הספק חלש או הכרטיס מסך או כלרגיב אחר רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה הבעיה ולהלחיף את החלק אני יודע שטכנאי יכול להגיד לי מה הבעיה אבל הוא עולה כסף שאת הכסף הזה אני מעדיף להשקיע בקנית מוצר חדש
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מדובר בלוח הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3010&ProductName=GA-MA790XT-UD4P עם הזכרונות האלה: http://www.patriotmemory.com/products/detailp.jsp?prodline=5&catid=18&prodgroupid=107&id=669&type=1 המחשב היה קורס. בבדיקה עם MEMTEST86+ התקלה כי הזכרונות (שפעלו במהירות 1600MHZ) תקולים. הורדנו את מהירותם ל1066 והם עבדו טוב. בדקנו כ"א מהם כ3 שעות על סלוט זכרון אחר (בנפרד) במהירות 1600 והם עבדו, כ"א בתורו (כ3 שעות לכל אחד) ללא תקלות. למערכת ספק כח של Silver Power המספק 500W (מיוצר ע"י סיסוניק ובעל תג +80 לבן) וכרטיס מסך רדאון 4870. לדעתי הבעיה היא בלוח. האם הבעיה המתוארת לעיל היא עילה …
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
המחשב עבד בלי בעיות עד אתמול כל פעם שאני מפעיל אותו הוא מגיע למסך הזה של Welcome ונכבה אני יכול להיכנס בSafe Mode וניסיתי לעשות Repair אבל הוא נכבה באמצע... יש פתרון לבעיה??
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מחשב חדש, מערכת הפעלה חוקית.עובד מצויין כבר שבועיים ללא שום תקלות. שלשום התקנתי סימס3 מקורי, עבד מצויין גם לאחר מכן. אתמול בערב כיביתי, ומאז רק ניתקנו מהחשמל היום בשביל לנתב בצורה יפה את הכבלים, ומאז כשאני מפעיל אותו עולה מתחיל לטעון במסך הראשון של הלוח אם MSI, ואז מבקש דיסק BOOT או משהו כזה, עשיתי רפייר לשלשום לפני הסימס.. עדיין אותו הדבר. הרצתי את בדיקת הזיכרון.. ושום דבר.. הוא עולה רק כשהדיסק של הבוט בפנים... reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key שמתי את הדיסק.. ורק איתו המחשב עולה... בלי זה זה נתקע במסך הזה וזהו... רעיון? בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן שהמחשב שלי עושה לי בעיות. אני לוחץ על כפתור ההפעלה, הוא נדלק, אבל שום דבר מעבר לכך. המאווררים עובדים על המקסימום והוא משמיע את הצפצוף שהוא משמיע בד"כ פעם בודדת, מספר פעמים בחלוקה לא אחידה. פעם פשוט הייתי אותו מהחשמל, מוציא את הבטרייה של הביוס, לוחץ מספר פעמים על לחצן ההפעלה, מרכיב הכול מחדש והוא עבד. עכשיו זה כבר לא מצליח. הוא לא עולה אפילו למסך הראשוני - המסך פשוט שחור. ממה זה יכול להיגרם? זיכרון? לוח-אם? הארד-דיסק? אני באמת אשמח לתשובה כמה שיותר מהירה, כי כרגע אני תקוע עם מחשב מאוד מאוד מעאפן ואני די צריך לסיים כל מיני דברים למחר לבי"ס, דברים שנמצאים על המחשב השני. בתודה מראש ___________________________________________________________________…
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום רב! כאשר אני לוחץ על הכפתור של הדלקת המחשב. המחשב עצמו עושה רעש של נדלק (כלומר מאווררים והכל) אבל המסך לא נדלק. לוקח לו משהו כמו חצי דקה !! להדליק את המסך ורק אז עולה המסך הראשוני של הביוס ומשם... ממשיך להידלק רגיל לווינדוס והכל רגיל ותקין. כלומר חצי דקה הוא דולק אבל לא באמת דולק משהו מוזר ממש. במה יכולה להיות התקלה? זה ממש מטריד אותי כבר כמה שבועות המחשב יחסית חדש intel dual2.6
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם. יש לי מארז עם 2 מאווררים רגילים אחד מכניס אויר השני מוציא. לא מזמן ניקיתי את המחשב ובטעות שברתי כנף של המאוורר שמכניס את האוויר מאז המחשב בקושי נדלק לא בטוח לגמרי שזאת כל הסיבה. אני בטוח שזה איכשהו קשור לכ. מסך שהוא מתחמם יש איזה מסך כחול או יש לי פריז ואז הכל חוזר וכתוב שהמנהל תצוגה הפסיק להגיב וה windows שחזר אותו. אבל הבעיה גם לפעמים שאני נותן למחשב מספיק זמן להתקרר הוא לא נדלק ועושה צפצופים. אני טיפה מבין וניסיתי להדליק את המחשב בלי ראם\כ.מסך לראות מה גורם ל POST להתקע. לפי מה שהבנתי זה הכ.מסך. המחשב בן 3 שנים וקצת אם יש משהו מסויים שצריך להחליף אולי כ. מסך אני מוכן אם זה יפתור לי את הבעיה לגמרי. ולהחליף מאוורר כמובן אבל זה שטויות. תודה מר…
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה במסך שמוציאה אותימדעתי. אני מדליק את המחשב וכעבור שניה מדליק את המסך ( LG Flatron L1750SQ), המסך נדלק, במרובע מלבני כותב הודעה כזו: Stromsparmodus ואז המסך חוזר להיות שחור ולא מופיעה תמונה ולא כלום. ( האור הירוק בפינה, שאמור להראות שהמסך דולק, הופך לכתוןם. ) כרטיס מסך - ATI Radeon HD 5600 מישהו יכול לעזור לי? מה זאת המילה הזאת שהמחשב מציג? ( Stromsparmodus ) תודה ויום טוב, רונן.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם כבר כמה ימים המחשב שלי מתנהג בצורה מוזרה ביותר. הכל התחיל מזה שהוא נכבה לגמרי כמה פעמים. מה שיותר מוזר שהיו כמה פעמים שניסיתי להדליק אותו וכאשר לחצתי על כפתור ההדלקה לא קרה כלום ואז רק כעבור איזה 10 שניות הוא נזכר להידלק כאילו יש לו איזה השהייה לא מובנת מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום רב, לפעמים כשאני נכנס לביוס המחשב פשוט קופא ומאלץ אותי לעשות ריסטרט. הבעיה קיימת אך ורק בביוס. לוח האם שברשותי P43 -ES3G של gigabyte. מה יכול לגרום לתקלה? אשמח אם תעזרו לי, תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי שני הארד-דיסקים. בראשון מותקן הווינדוס. התקנתי ווינדוס 7 לפני כמה ימים, ובפירמוט השארתי את המחיצות בדיוק כמו שהיו לפני (הכונן הראשון מחולק ל-2 והכונן השני שלם). בסיום ההתקנה נכנסתי למחשב שלי, אך לא ראיתי את הכונן השני (זה שהשארתי שלם). בדקתי במנהל ההתקנים והוא מופיע שם. הרצתי עדכונים של הווינדוס כמה פעמים, בשביל שאולי ימצא לזה פתרון, אך זה לא מצא. בנוסף, מאז ההתקנה, המיקרופון שלי לא מזוהה במחשב. אני מכניס אותו (הכבל עם הפין האדום), אך הוא לא מזוהה. גם כשאני נכנס ל"התקני הקלטה" (דרך מקש ימני על הרמקול), אני לא מוצא אותו שם. עשיתי שברשימה יוצגו גם מכשירים לא זמינים, אך הוא לא מופיע שם.. מה לעשות עם שתי הבעיות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אז ככה, הבעיה מופיעה כשאני משחק, פתאום המחשב נתקע ואי אפשר לעשות כלום אלא לעשות ריסט ידני. בדקתי בerror report של הוינדוס וזה מה שהופיע לי שם: Description Faulting Application Path: C:\Program Files\Microsoft Security Essentials\MpCmdRun.exe Problem signature Problem Event Name: APPCRASH Application Name: MpCmdRun.exe Application Version: 2.1.6519.0 Application Timestamp: 4b207819 Fault Module Name: mssewat.dll Fault Module Version: 1.0.1961.0 Fault Module Timestamp: 4b81283b Exception Code: c0000005 Exception Offset: 00000000000045a4 OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 596a Additional Information 2: 596a00e4119d83fcb7efdc8e18dfc043 …
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מצלמת Webcam דיי ישנה והיא עבדה כל הזמן לפני כשנה ועכשיו היא לא מזוהה במחשב. חיברתי את כבל הUSB למחשב וזה פותח לי את "אשף חומרה חדשה שזוהתה" אני לוחץ הבא ואז זה מחפש "אשף מבצע חיפפוש" ואז זה רושם לי "לא ניתן להתקין חומרה זו". עכשיו אני שובר את הראש שלי איך להתקין את המצלמה הזאת. התקנתי את הדרייבר שלה וזה ושום דבר. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, במחשב הנייח שלי נוצרה בעיה אתמול בכך שבלילה הכול עבד כרגיל ובסדר. בבוקר אני מנסה להדליק את המחשב והוא לא מצליח אפילו להידלק,ניתקתי את החשמל וחיברתי ואז זה הדליק רק את האורות של המחשב לשניה עם שמיעה של התחלה של המאוור ונכבה ומאז אני לא מצליח להפעיל את המחשב... יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות? תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר התייאשתי ואני מתכוון לקנות לוח אם פשוט יותר מחר בתקווה שהמעבד\זכרונות\כרטיס מסך תקינים.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456226.0 אבל בכל זאת חשבתי לכתוב את הבעיה ולראות אם למישהו יהיה רעיון...אני בכל אופן קיבלתי את מותו הפתאומי והלא מוסבר של לוח האם... לוח אם abit in9 32X-Max 680i intel E6600 g.skill F2-6400PHU2-2GBHZ (2X1GB) נראה לי 800MHZ nvidia gforce 8800GTS שאר החומרה זה creative soundblaster X-FI fetality PCI-ex x1 2 הרדיסקים סאטה וצורב סאטה ספק thermaltake TR2-550 PP ומארז gigabyte 3DAurora אז הסיפור הוא כזה: היו היה... אני חזרתי לדירתי לאחר שבוע שהשארתי את המחשב מנותק מהחשמל, אז חיברתי הפעלתי ואז הוא התחיל לצפצף עליי מהרמקול הפנימי מספר פעמ…
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב חדש שנרכש מ- "נעה מחשבים" בנשר במאי 2009 (מפרט בצד). בחודשים האחרונים בעת הדלקת המחשב נשמעים רעשים כמו של טרקטור וכל המארז רועד, הרעש נפסק אחרי 10 דקות. מבדיקה שעשיתי התברר שמאוורר המעבד מרעיש ובקושי מסתובב, מידי פעם הוא מפסיק לעבוד לחלוטין - לא ברור לי אם זה בהשראת הגדרה מסויימת בביוס או בגלל שהוא מקולקל. בקיצור בעת גלישה באינטרנט אין בעיות, אבל כשאני מריץ משחק המעבד מתחמם ומתחילות הבעיות (ריסט, תקיעות, הודעות שגיאה וכ'). פתחתי את המדבקה והמכסה ונתתי לו כמה שפריצים של WD40, זה עזר אבל הבעיה חזרה אחרי שבוע. בקיצור מה עליי לעשות כעת? המחשב באחריות ל- 3 שנים על תקלות חומרה. צריך להחליף את המאוורר? מה עם הגוף קירור עצמו? אני יכול להביא להם את המאוורר ולק…
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
חברה, המחשב הנייד הישן של אחי עושה קצת בעיות. בבוט הוא כותב את ההודעה הבאה : resource conflict - allocation error static node # 04 חיפשתי פתרון בגוגל, אך ללא תוצאות למחשב שנמצא ברשותי. IBM THINKPAD T23 ניסיתי לשנות דברים בBIOS וכו...אך ללא הצלחה. הבנתי שעדכון ביוס אמור לעזור, אך אין לי כונן דיסקטים, ואין לי שמץ אם ניתן לצרוב על דיסק את הקובץ/USB. כמו כן, אין לי שמץ איפה ניתן להוריד ביוס מעודכן כקובץ DOS ולא EXE. אשמח מאוד אם תעזרו! -תודה!
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-