עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. במנהל ההתקנים, הכרטיס קול מופיע תחת התקנים אחרים בסימן שאלה צהוב, כשהוא קרוי "Audio device on High Definition Audio Bus". ניסיתי להפוך אותו ללא זמין ואז לזמין, התקנתי את הדרייבר שנמצא בהורדות של לוח האם שלי באתר של ASUS, התקנתי עוד 101 דרייברים אחרים שחשבתי שיתאימו, ושום דבר לא פועל. ניסיתי גם למחוק את הדרייבר של הכ.מסך, ואז להתקין את הדרייבר של כ.הקול אבל גם זה לא עובד. אין לי יותר רעיונות, יש למישהו כמה להביא לי? עריכה: השתמשתי בדיסק הלא נכון של הלוח אם, אין לי מושג איך P:

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  2. רכשתי כמה חלקים חדשים - לוח, מעבד וזכרונות (ראו מפרט שלי), ומאז הרכישה ולאחר התקנת WIN7, פעם ביום קורה באמצע עבודה שהמחשב נכבה לגמרי (אני שומע את מאווררי ספק הכוח כבים גם הם) ואחרי שנייה המחשב נדלק שוב. בדקתי טמפרטורות, הכול תקין. חשבתי שזה מצב AHCI וביטלתי אותו מהביוס. הייתי אומר שמדובר בספק-כוח, אבל העיתוי של החלפת החלקים גורם לי לחשוב שזה יהיה צירוף מקרים גבוה מידי, שבדיוק שהחלפתי חלקים הספק התחיל לגסוס. בכל אופן, אודה לעזרתם ולאבחון של הבעיה. הייתי לוקח את המחשב למעבדה, אבל הבעיה שהתקלה באה פעם ביום, וכמו שאני מכיר את הדברים, היא לא תחזור במעבדה. אגב, אתמול בבוקר הייתה תופעה מוזרה נוספת שלא חוויתי מעולם: המחשב היה דלוק אבל הכול היה מקרטע ותקוע באופן בלתי נסבל. הרקע של…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by tzvikaboom,

היי מחשב עולה וינדוס 7 מתחיל לעלות רגיל אחרי כמה דקןת פשוט נתקע העכבר לא מגיב רק כיבוי והוצאה מהחשמל של כמה שעות עזרו ועכשיו כבר לא עוזר כלום ניסיתי להחליף זכרון לא עזר נואש כבר מה לעשות ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. חבר שלי רכש את המחשב הנייד של TOSHIBA מדגם L500 pro sattalite והיה לו דרייבר של כרטיס מסך (ATI) ישן אז רציתי לתומי לעדכן אותו לדרייבר החדש, הורדתי את הדרייבר 10.3 מחקתי את הישן עם הdriver swepper התקנתי כביכול לאחר הריסטרט המחשב לא קולט את הדרייבר ויותר מכך הרזולוציה נמוכה ואי אפשר להגדיל, נסיתי לבדוק באתרים דרייברים נוספים ושיחזור מערכת אבל לשווא, מישהו בקשה יכול לעזור לי??!! לא נעים לי מהבן-אדם.. :s05: נ.ב יש לו מערכת הפעלה WIN7 PRO.

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  5. Started by tzvikaboom,

צריך עזרה דחוף !!! המחשב נדלק אבל לא עולה המאוורים עובדים אבל אין כלום

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by DuDsAn,

אהלן אני נתקל בבעיות בזמן שאני משחק במשחקים. יש לי בעיות של נפילת FPS נראה לי... בזמן המשחק פתאום יש "לאגים" או שאפשר להגדיר את זה כנתקע קצת ואז המשחק ממשיך רגיל ואז שוב נתקע בעקביות כל כמה שניות. בנוסף הרצתי בדיקה ב Riva והטמפ עבודה של הקור (נבדק בעזרת ATI TOOL) היא 84 ובמנוחה היא 59. אני לא יודע אם זה תקין או לא כי אני אישית באמת שלא מבין בנושאים אלו . מפרט : i7 920 MSI X58 Platinum 6gb ram ddr3 nvidia geforce 9800gtx+ 1gb הייתי כותב לכם איזה ספק יש לי אבל האמת שאני פשוט לא יודע.... אם יש לכם מושג למה אני נתקל בבעיות של FPS אני אשמח לדעת והאם הטמפ של הכרטיס מסך תקינה.

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  7. Started by אוניה,

אינני מצליחה לשנות שפה מעברית לאנגלית באמצעות אלט+שיפט . הדרך היחידה בה אני יכולה לכתוב באנגלית זה ע"י הקפסלוק , אבל אז זה נעשה באותיות גדולות ולא מתאים לסיסמאות וכד' ביטלתי את רוב סרגלי הכלים כפי שהציעו לי ולא עזר . אודה להתייחסותכם

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  8. אני מנסה להתקין XP על מחשב כלשהו, הדיסק בפנים, אני מדליק את המחשב, והוא פותח לי תפריט הגדרות BIOS בלי שביקשתי. כשאני מדפדף שם בין התפריטים, באחד מהם רשום שבBOOT הקודם שלו הייתה לו בעיה עם המהירות של המעבד ושעכשיו הוא בSAFE MODE. אבל רשום בביוס שהמעבד על 2400MHz בדיוק כמו שרשום על המעבד. בנוסף רשום גם שהוא על מכפלה 18 של 133/33, אבל כמובן שאי אפשר לשנות את זה כשאני במוד של 2.4 ולא של יידני. מה הבעיה שלו? תודה!

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  9. Started by eran131,

שלום, הורדתי את התוכנה HWMonitor וראיתי שם משהו מלחיץ בטמפרטורות של המחשב- תמונה- תתמקדו בבקשה על Tempin2: תודה, ערן

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  10. שלום התקנתי כונן קשיח עם חומרים שונים,באמצעות התקן מיוחד שהופך כל כונן לכונן חיצוני. הכונן מתחבר באמצעות USB מזוהה ע"י המחשב אבל במחשב שלי לא מופיע אות כונן,לכן גם אין אפשרות לבצע פעולות. הפעלתי מאפיינים>חמרה> מנהל התקנים> בקר אפיק טורי אוניברסלי מקש ימני על usb mass storage device >מאפיינים מתקבל מסך שבין היתר מציין כי ההתקן פועל כראוי,בלשונית כללי מופיעים פרטים על ההתקן סוג התקן: בקרי אפיק אוניברסלי יצרן: compatible usb storage device מיקום:(usb to ata/atapi bridge) מיקום 0 עוד אציין כי במסך מנהל ההתקנים>כונני דיסקים מצויין הכונן המדובר כ: usb device זהו עד כאן אני מקווה שההסבר מובן,הענין הוא שאין אות לכונן ואני לא יודע איך לגשת ולהפעיל אותו…

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  11. שלום התקנתי כונן קשיח עם חומרים שונים,באמצעות התקן מיוחד שהופך כל כונן לכונן חיצוני. הכונן מתחבר באמצעות USB מזוהה ע"י המחשב אבל במחשב שלי לא מופיע אות כונן,לכן גם אין אפשרות לבצע פעולות. הפעלתי מאפיינים>חמרה> מנהל התקנים> בקר אפיק טורי אוניברסלי מקש ימני על usb mass storage device >מאפיינים מתקבל מסך שבין היתר מציין כי ההתקן פועל כראוי,בלשונית כללי מופיעים פרטים על ההתקן סוג התקן: בקרי אפיק אוניברסלי יצרן: compatible usb storage device מיקום:(usb to ata/atapi bridge) מיקום 0 עוד אציין כי במסך מנהל ההתקנים>כונני דיסקים מצויין הכונן המדובר כ: usb device זהו עד כאן אני מקווה שההסבר מובן,הענין הוא שאין אות לכונן ואני לא יודע איך לגשת ולהפעיל אותו…

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  12. Started by hanank9,

שלום לכם אז ככה המחשב שלי יחסית חדש וטוב:מעבד q8300 ,זכרון 4 gb ,לוח אם asus p5qc וכרטיס מסך 9600gt. לאחרונה התחלתי לשחק במחשק כמו cnc4 והמחשב היה קורס חשבתי שהבעיה במחשק ואז ששיקחתי במשחב אחר הוא שוב קרס ראיתי את הטמט של כרטיס מסך ובמנוחה הם מגיעים 65-70 האם זאת הסיבה שאר הטמפ תמונה:http://tinypic.com/view.php?pic=29zlna&s=5 אני מבקש עזרה..אולי זה לא הכרטיס מסך תעזרו לי ....מה צריך לעשות קירור לקנות מחכה לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  13. Started by matan560000,

שלום.. יש לי שתי אר דיסקים במחשב אחד של 80 GB ואחד של 40 GB עכשיו.. יש צופצ'יק לבן קטן כזה שמחברים לCS\MASTER\SLAVE עכשיו ב80 GB הווינדוס שלי מותקן וב40 יש לי את כל המשחקים שירים תוכנות וכו'.. עכשיו על האר דיסק הראשון הצופציק על CS ובשני אין כלום ואתמול זה עבד לי הכל עכשיו אני רק עם אר דיסק אחד כי השני לא עובד למה זה ככה ? והמחשב מבקש ממני ללחוץ F1 כדי שהמשחב יעלה איך מבטלים את זה ? בבקשה תעזרו לי אנ ימשתגע תדוה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  14. Started by SEangel,

המחשב מרסטרט בלי הודעה מוקדמת. לפעמים מגיע למצב שהוא מרסטר בלופ (מגיע למערכת ההפעלה וקורס). מערכת ההפעלה הי וינ7 שהותקנה לא מכבר. כל המפרט חדש: ספק כח סיסוניק S12II 620W לוח אם ג'יגהבייט 770TA-UD3 זכרונות קורסאייר XMS3 (במתח 1.64 ובתזמונים של 8-8-8-24), נבדקו בממטסט שלוש שעות וחצי ונמצאו תקינים. מעבד AMD 435. הארד דיסק סמסונג טרה SJ (או JS, לא זוכר ) איך אני יכול לבודד את מקור הבעיה? (עדיף מבלי לבדוק עם מעבד אחר) יכול להיות שמשהו אחר גורם לבעיה (מלבד שי הגורמים שבכותרת)? הדו"ח לאחר הקריסה שהתקבל ממערכת ההפעלה: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 3b BCP1: 0000…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by red-x,

שלום, ברשותי מחשב עם מעבד פנטיום 4 2.4 גה"צ, windows XP. בשנה האחרונה החלפתי לו מאוורר מארז, והרחבתי זכרון ל-1 ג"ב. בשבוע האחרון המחשב פתאום ללא סיבה נראית לעין מאתחל את עצמו, לפעמים מספר פעמים אחד אחרי השני. חשוב להגיד שזה קורא מבלי טעינה של תכנה כבדה מסויימת, אלא פשוט באמצע עבודה, כאשר לעיתים קרובות רק הדפדפן כרום פועל. מה אני יכול לעשות כדי לקבוע את מקור הבעיה?

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  16. Started by blackorder,

לאחרונה מדי פעם קורה לי שהמסך נהיה לבן או שחור ורק כשאני עושה ריסט למחשב אני יכול לראות שוב האם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  17. יש לי DVD של LG מקליט (200$ בדיוטי-פרי) שהעינית נדפקה. בחברה רוצים מחיר גבוה מאוד ולא משתלם (לפחות 350 ש"ח וצפונה). גם טכנאי מעבדדה אמר סדר גודל כזה. אני מנסה לברר בהרבה מקומות ללא הצלחה אפשרות שאחליף את העינית DVD לעינית של צורב ע"מ שאוכל להמשיך ולהקליט כרגיל. מישהו ניסה זאת בעבר? זה מעניין לדעת אם אכן אפשר לקנות צורב LG ב150 ש"ח , עם עינית הרבה יותר איכותית ולהשתיל אותה במקום. תודה תודה ותודה

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  18. Started by tzvikaboom,

מחשב פנטיום 4 מע הפעלה וינדוס 7 המחשב נתקע העבר לא זז מקלדת לא מגיבה אחרי ריסטרט לפעמים תקוע במסך ראשוני של כרטיס המסך החלפתי זכרון ואני מאמין שההארד דיסק לא תקין האם יש אפשרות לבדוק עם כונן נייד ?

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  19. Started by felixb,

שלום, מדובר על מחשב P4 עם מ"ה WIN XP עליו. בזמן האחרון, מידי פעם המחשב פשוט קופא, כלומר לא ניתן לעשות כלום (לא להזיז את העכבר ולא לעשות CTRL+ALT+DEL). כיצד ניתן לדעת מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  20. Started by Hershiley,

שלום לכולם. מחשב שבאתי להתקין עליו WINDOWS XP פשוט מצפצף כשאני מדליק אותו, ונכבה, בלי שום סימן מהמסך. מה אפשר לעשות? התסריט המלא והמפורט הוא: הטילו עלי את המשימה להתקין ווינדוס על מחשב ישן של חבר. המחשב הגיע אלי אחרי שהייתה בו בעיה כלשהי שפתרו אותה ע"י החלפת הזכרונות ל512MB 400MHz DDR. הכנסתי את הדיסק של הXP והמחשב נדלק, עלתה ההתחלה של הווינדוס, הוא כבר החל לטעון קבצים ואז נכבה פתאום. הדלקתי אותו שוב, והמחשב רשם שיש לו בעיה של POWER, וביקש שאני אסתכל על התפריט אתחול, איפה שאפשר לקנפג את כל ההספקים, מהירויות וכו'. לחצי ESC בשביל לדלג על התפריט, והוא נכבה שוב. אחרי כמה נסיונות חוזרים, הוא רשם שהמהירות שעון של המעבד לא נכונה או משהו כזה, אז פתחתי את המארז, ניתקתי את המאוורר …

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. אהלן, מדובר על המפרט שהפרופיל שלי, שעליו מותקן win7 x64. התקלה הופיעה רק אחרי התקנת הwin7, אבל עושה רושם שהתקלה היא חומרתית. התקלה היא באמצם תקיעה של המחשב, בדרך כלל בפתיחת טאב או תוכנה חדשה - אבל לעיתים גם באמצע משחק. המחשב קופא\נתקע למשך מספר שניות עד ששומעים "תיק" מהמחשב. יש לי חשד לגבי הHDDים, אבל לא בא לי להאמין שאחד מהם תקול.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by phmu,

אהלן, לפני כשבוע המחשב התחמם מאוד בפתאומיות ועשה לעצמו ריסט. הסתכלתי מסביב ונראה שהמאוורר של הספק לא מסתובב כמו שצריך. הורדתי את המכסה ובנתיים שמתי מאוורר רגיל שיקרר אותו. במשך השבוע שמתי לב שגם בלי המאוור הגדול המחשב לא מתחמם והכל בסדר. אתמול פתאום שוב ללא אזהרה המחשב התחיל להתחמם בפתאומיות (לא עשיתי שום דבר מיוחד חדש) והכל נתקע. לאחר ריסט אני מקבל גיבריש ופסים מאונכים בזמן הפעלת המחשב והוא עולה רק ב safe mode. צירפתי סירטון: (בבקשה לראות עד הסוף) http://www.youtube.com/watch?v=DMC4lpxSzwI מה שמוזר, שבsafe mode הכל תקין ואני אפילו יכול לראות HD ביוטיוב. אז מה נשבר? הכרטיס מסך או משהו אחר? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by sharonp,

אני מקווה שניתן לקטלג את זה בתור בעיית חומרה.. אחרת תמיד אפשרת להעביר לציוד היקפי למרות שכאן אני חושב שאמצא מענה טוב יותר. ניסיתי לחבר את המיקרופון למחשב שלי לאחר שהיה מחובר למחשב אחר, ועבד (אצלי - לא). ניסיתי לשחק עם ההגדרות בקונטרול פאנל -> צלילים והתקני שמע, וידאתי שהכל שם לא מסומן בתור MUTE ושהווליום מקס' בכל ההגדרות ועדיין המיקרופון לא מקליט ולא משמיע. וידאתי שהוא מחובר למקום הנכון המיקרופון הוא silver line xt-mm201 אפשר עזרה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אורח
    Started by אורח,

הבעיה היא כזאת, הביצועים של הכרטיס יורדים לאחר כמה ימים שהמחשב דלוק, זאת אומרת שאם אני עושה ריסטרט אז הכל בסדר ואז כמה זמן אחרי שהמחשב נשאר דולק הביצועים יורדים ובמקום לקבל בערך 18000 ב3DMARK VANTAGE אני מקבל בסביבות 9000. אם אני עושה ריסטרט אז הכל מסתדר בחזרה ואז שוב זה קורה. יש לי Radeon 5870.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  25. Started by bizon,

שלום יש לי בעיה כזאת. כשאני משחק באיזה שהוא משחק אז אחרי כמה זמן נתקע לי המחשב ואי אפשר לעשות שום דבר וזה בגלל הזכרונות מכיוון ש היום עשיתי בדיקה יש לי 2 זכרונות כל אחד של 2 גיגה, היום הורדתי MEMTEST ועשיתי בדיקה ואחרי בערך דקה המחשב נתקע בדיוק כמו במשחק לאחר מכן חשבתי שאולי יש בעיה באחד מהזכרונות אז הוצאתי 1 ועשיתי MEMTEST איזה שעה ולא היה שום בעיות לאחר מכן הוצאתי אותו והכנסתי תשני וגם איתו לא הייתה שום בעיה לאחר מכן החזרתי את שתיהם ושוב פעם הייתי לי את אותו הבעיה אני לא מבין למה זה קורה הזכרונות זה אלה http://benchmarkreviews.com/index.ph...110&Item id=1

• 5 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים