עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי בעיה מוזרה, יש לי מחשב חדש בן שנה. הבטריות של העכבר התחילו פתאום להגמר תוך יומיים, שמתי בטריות חדשות לגמרי. חיברתי עכבר אחר וגם איתו אותו סיפור. מישהו נתקל בכזה מקרה?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by volkh,

בדקתי הכול חיבורים הכול תקין הוא היה בלי ג'אמפר הכול עבד שמתי את ג'מפר על master ואז המחשב כתב שהוא לא יכול להפעיל את המחשב ויש בעיה העפתי את הגמפר כמו שהיה תמיד בלי ופתאום הוא לא מזהה אותו בביוס ויש מסך שחור וקו למעלה ומצד שמואל .... שמתי הרד דיסק אחר והוא עובד רגיל ואת הארד הזה הוא לא מזהה בכלל

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  3. הבעיה שלי היא כדילקמן: התקנתי גירסא בשם F7a היא כנראה גירסא דפוקה או משהו (כנראה היא עשתה לי בעיות במחשב) אבל זה טפל. הבעיה היא כאשר אני מנסה לעשות עידכון (ניסיתי דרך: 1. התוכנה בסביבת חלונות 2. דוס 3. דרך הביוס עצמו - הוא נותן תמיכה לזה) ואני מפעיל את המחשב מחדש הוא לא עובד. אז אני עושה restart ידני ואז הוא כן עובד רק שהוא כנראה לא אוהב את העידכון (ניסיתי 3 גירסאות - F4,F5 and the last one F6) אז הוא מפעיל את התוכנה של ההגנה לביוס ומעיף לי את העידכון וחוזר לגירסא המקורית. לא משנה אפילו אם אני נכנס לתפריט לפני שהוא עושה את זה ומנסה להגיד לו לא לעשות את זה הוא לא מקשיב לי ותמיד מעיף לי אותה ונשאר לי עם הגירסא הזאת שאני כול-כך לא רוצה. האם יש למשהו פיתרון לבעיה שלי? אולי י…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by לוח שנה,

שלום לכם, עשיתי המהרה למעבד ל 500MHZX7.5 . ואת הזכרון המהרתי ל500MHZ. הכל עבר בדיקות ארוכות של OCCT בהצלחה, ולא היתה התחממות יתר, וכך הכל עובד טוב כבר זמן ארוך. היום היתה קריסה באמצע משחק(דבר שלא כל כך קורה) ואז המחשב עלה במהירות הסטוק שלו(200MHZ באס) על 7.5. הגדרתי בביוס את ההגדרות הקודמות ושמרתי, והמחשב מתעלם מזה. ז''א הוא שומר את השינויים, אבל בפועל זה לא משתנה. כשזה קרה הייתי על גירסת ביוס 14C, שהיא בטא. כעת שיניתי ל13, אבל זה לא עזר. אשמח אם תעזרו לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  5. Started by freedimension,

שלום. זו הפעם הראשונה שלי באתר הזה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. קניתי לפטופ של HP מודל 6186re וכשאני נכנס לביוס הוא לא מזהה את ה-HD. אני רוצה לפרמט אותו אבל הביוס טוען שהוא לא מזהה את ה-HD מישהו כבר נתקל בבעיה הזו פעם? שמעתי שיכול להיות שאני צריך איזה שהוא דרייבר של חברת צד שלישי אבל אני לא בטוח לגבי זה וגם לא לגבי צורת ההתקנה. אחרי שישבתי במסנג'ר ובסקייפי עם חברים מומחים שגרים בחו"ל, הגענו למסקנה שהכי טוב שאגש מחר בבוקר לחברה שמספקת את האחריות למוצר ואבקש מהם לתקן את המצב. ראוי לציין שהלפטופ חדש, בן שבועיים בלבד ולא נעשו בו שום שינויים מרגע הרכישה. אןדה לכם על עזרתכם. יגאל.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  6. Started by sagytb,

יש לי דיסק קשיח של segate barracuda 3tb שכנראה נפח את נשמתו. כשאני מחבר את הדיסק הקשיח למחשב, בעליית המחשב, הביוס לוקח לו לעלות כמה דקות טובות (לא משנה אם אני נכנס לביוס או שה windows עולה - בשניהם אותו דבר). כשהביוס עולה הוא לא מזהה ת הדיסק הקשיח. הבעיה שכל הגיבויים שלי נמצאים שם, כל התמונות. יש דרך להציל את הדיסק הקשיח ? או להציל את המידע? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by gif,

היי ניכנסתי לביוס שלי (AMI) ובאפשרויות של ה BOOT לא הופיע לי הכונן דיסקים שלי אלא רק הכונן קשיח והכונן דיסקטים. מה אני עושה בכדי שהביוס יזהה אותו? תודה.

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  8. Started by tood,

בוקר טוב, לוח אם-ga-8s648fx מערכת הפעלה :וינדוס אקספי הפעלתי את המחשב ,עולה עד המצב שבו הוא מודיע לי על Disk boot failure החלפתי הארדיסק זה לא פתר את הבעיה בביוס נתתי לו אפשרות לשחזר ברירת מחדל גם לא עזר. אודה על פתרון לבעיה את הסידי רום הוא מזהה אהוד

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  9. אחים שלי שלום רכשתי את הלוח הזה לוח אם Gigabyte Ga965ds4 התקנתי והכל בסדר עד שצרפתי את הHD הישן שלי שיהיה מקור אחסון, ומה הבעיה מאחר והHD שלי לא SATA אלא IDE חברתי אותו אם מתאם מיוחד שממיר מSATA ל IDE הפעלתי המחשב ומאחר וזה אמור להיות PLAG?&PLAY התברר לי כי לא מזוהה כלל חזרתי לביוס וניסתי ולא הצלחתי כלל. למי יש הצעות או פיתרון, לא יתכן שהלוח לא נותן גיבוי לHD ישנים אודה לסיוע בברכה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by lior46,

מה יכולה להיות הבעיה? הרכיבים חדשים cpu-amd athlon 3000 am2 לוח am2nf6g-vsta אין לי כרטיס מסך(אני רוצה לעבוד עם המובנה) האם צריך לעשות משהו מיוחד בשביל לעלות עם כרטיס מסך מובנה? או שהבעיה היא בספק שיש לי שהוא 300w ואין לו את היציאה של ה 4 פינים רק את ה 20 פינים

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  11. Started by SPONER,

אני מפעיל את המחשב מחדש, מופיעה לי שני שורות שקשורות לביוס באחת כתוב ללחוץ F10 ו בשניה F2 לחצתי הרבה לחיצות לכל אחת לחיצה בודדת ,וכלום לא עזר. תודה מראש לעוזרים ! מערכת הפעלה WIN7 32 ביט לוח אם (Intel Corporation DG41RQ (J2E1 זה פשוט מחרפן, איך אני נתקע בכזה מקום אחרי לחיצות ממושכות הגעתי למסך כל שהוא שהוא לא דומה לשום דבר שראיתי באינטרנט , אז יצאתי משם . הינה תמונה של המסך הראשון http://www.fastup.co.il/images/64557186.jpg

• 14 תגובות
    • 6.3k צפיות
  12. Started by Elite_Sniper,

קיבלתי היום את המעבד 1300 סלרון, חיברתי אותו, הפעלתי את המחשב ואני מקבל הודעה של: check your pc and signal cabel. ניסיתי לחבר מחדש את המעבד, בדקתי אם הכול מחובר, והכול בסדר. ניסיתי לאפס ביוס. הלוח אם : pcpartner, via apollo 133A (VT82c694x) Chipset. מה יכולה להיות הבעיה? אולי צריך לעשות עידכון ביוס? (למי שזה לא ברור, אני משתמש במחשב אחר)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by adam99,

שלום! כשאני מדליק את המחשב הוא אומר לי: Hardware Monitor found an error. Enter Power Setup menu for details. וכשאני נכנס לתפריט Power Setup בביוס הוא מראה לי את כל המתחים וב3.3V כתוב ליד באדום 2.9V מה הבעיה? תודה!

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  14. פרינט סקרין של אוורסט לבעיה: כתובים שם גם הפרטים הנוספים על המחשב. הבעיה נשארה גם אחרי שאיפסתי את הביוס (הוצאתי "בטריה") והפעלתי הגדרות ברירת מחדל. פתחתי את המחשב כל הסטיקים מחוברים טוב, והבעיה נשארת גם שהחלפתי בין שניים מהם. מדובר על וינדוס 7. אשמח לעזרה בנושא. תודה

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  15. יש לי הארד דיסק WD שישים גיגה הביוס מזהה אותו איזה שיש את הרשימה של הIDE אבל איפה שבוחרים את הBOOT הוא לא מופיע מה לעשות? אני חייב לעשות BOOT מההארדיסק הזה

16. אז מה יש לי בפועל?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  17. היי לחבר שלי יש לוח giga byte ga-7vaxp http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VAXP.htm לאחר שימוש של שנה בערך הלוח עולה עד לזיהוי IDE ושם הוא עוצר ולא מוכן להמשיך לא לביוס ולא כלום ??? גם ניסיון להיכנס לביוס ליפני שהוא מחליט לקחת חופש עלו בתוהו הלכתי להחליף אותו ותתפלאו החליפו לי אותו ביום אחד כלומר למחרת זה היה מוכן אני הולך לקחת אותו ואני מקבל לוח אם חדש באריזה מקורית שמח וטוב לבב הולך ;D להרכיב לו את המחשב והינה בעיה הWINXP עולה ממש לאט לעובד בצורה מעוררת חשד הפעלה מחדש וכניסה לביוס מגלים לי כי המעבד נימצא על 101 מעלות והלוח על 40 מעלות נשמע לי קצת מוזר למרות הAMD גם לו יש גבול והוא מזמן עבר חלף לו :smiley5: נגעתי בהיטסינק והוא …

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by wooper,

היי אנשים מידי פעם ההגדרות של הביוס מתאפסות למשל כל פעם אני צריך להגדיר במחשב שאין לי raid חוץ מזה אני צריך לכוון כל פעם את השעה כי גם השעון מתאפס תודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  19. Started by sroolik,

שלום, הגיע לידיי לוח אם GA-8ST800 והביוס שלו נעול, ניסיתי להוציא את הסוללה ל- 5 דקות והחזרתי וזה לא עזר אין לי סיסמא וכנראה שאני לא אצליח להשיג את הסיסמא איך אני יכול לפתוח את הביוס ? (ד"א, אני יודע שזה נשמע קצת חשוד, אבל הלוח הגיע אליי בדרך ישרה לחלוטין...........)

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  20. Started by druide,

יש לי לוח של ASUS p4u800-X ואחרי כמה ניסיונות O.C המחשב פשוט קרס (2-3 ניסיונות) אני מדליק את המחשב והוא אומר לי להכניס דיסקט לכונן A: מחכה כמה שניות ורושם לי System halted ואין לי בכלל כונן A ש לי רק סידי יש אפשרות להציל את המחשב ללא נזק כספי?

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  21. Started by sevenX,

אוקיי צרבתי ביוס חדש לכרטיס שלי 9600SE של גיגהבייט דרך התוכנה שלהם כניראה שהוא לא התאים ועכשיו המחשב ניתקע בעליה של הווינדוס הבנתי שבשביל לסדר את זה צריך כרטיס PCI השגתי אחד והוא עובד עכשיו שאני נכנס לתוכנה שלהם כדי לצרוב בחזרה תביוס הישן היא כותבת לי NO CARD FOUND עכשיו זה כניראה ביגלל שמחקתי תדרייבר כי המחשב לא עולה עם הדריייבר של ATI אפילו עם הכרטיס PCI מה אפשר לעשות?????? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  22. Started by Net,

הורדתי שתי משחקים בביטורנט... ושניהם נתקעו לי ב98.9 אחוז וזה אומר שזה ממשיך להוריד אבל זה לא! מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by HumanFly,

שוב אני, ושב תקלה טוב זהל א משמח אותי הפעם אחרי שדפקתי פירמוט חמוד למשחב והכל עובד כשורה, לפתע, אני מתחיל לשחק להנאתי במשחק ומחשבת ותפאום ! הביפר משתגע !! ביפ ביפ ביפ !! כן הבנתם נכון, כל משחק מחשב זה עושה את זה בצורה מטורפת. שאני יוצא מהמשחק הביפר עושה ביפ בצורה פחות כרונית אבל עדיין מעצבן. המסקנה שלי ? המעבד הולך להשרף או הכרטיס מסך ? טוב קצת רקע- מזה פעמים רבות המאוורר של הכרטיס מסך שלי לא עובד ואני מסדר אותו כל פעם מחדש, שמתי לב שהוא לא עובד שוב אבל רק ממש לאחרונה הביפר התחיל לצףצף. אני מוריד את אפשרות הוריס כי במארז הקודם שלי זה גם קרה והייתי ממוגן מספיק, אז פשוט ניתקתי את הביפר זה ממש עצבן!. בכל מקרה המעבד שלי הוא p4 1800 northwood מעבד מספיק טוב והמאוור שלו…

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  24. בגדול - 2 מחשבים חדשים - אחד תותח ב-4000 שקל, אחד שני ב-1500 שקל. המחשב ב-1500 רץ משמעותית יותר מהר. איך אני מאתר את הבעיה או צוואר הבקבוק של מחשב ה-4000? זה מבאס רצח. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. מעבד : AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4Ghz 8Mb AM3 BOX לוח אם : Gigabyte GA-MA770TA-UD3 AMD 770+SB710 Chipset AM3 Model G770TAUD3/38495 זיכרון: OCZ 4Gb i5 kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 7-7-7-24 Platinum OCZ3P1333LV4GK Model OCZ3414K כרטיס מסך : Sapphire HD5770 1GB GDDR5 PCIE Vapor X Model S5771GD5V ספק כוח : THERMALTAKE 450W HDD: WESTERNDIGITAL 320GB 16MB SATA2 רזולוציית משחק 1280X1024 איכות תמונה גבוהה- המשחק המדובר הוא SPLIT SECOND המשחק לא רץ באופן חלק על איכות תמונה גבוהה במפרט הנ"ל, מה הבעיה? תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.