תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
לפני כשעה עשיתי ריסט וניסיתי לעלות את המחשב שוב אבל ללא הצלחה, המחשב נתקע כל כמה שניות לכמה שניות זה מתחיל עוד בPOST כשרואים את 4 חלקים של הלוגו של מיקרוסופט שמה אני רואה שזה נתקע וממשיך אחרי מספר שניות וכשזה מגיע לשולחן עבודה זה עדיין נתקע ואי אפשר לעבוד ככה, ניסיתי לפרמט אבל אותו סיפור זה גם נתקע בתפריטים של הפרמוט, עכשיו אני לא חיי בסרט שהכול בסדר עם החומרה שלי, אבל אתם יכולים לעזור לי לקבוע מה תקול? אני מאמין שזה יכול להיות הספק או המעבד, לא מאמין שזה כרטיס מסך כי הוא חדש בן חודש. תודה.
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לוח MA785GMT וחלונות 7 64 ביט כונן DVD SATA מופיע עם סימן קריאה צהוב ולא פועל האם זו בעיית חומרה או תוכנה? האם יש עצה איך לפתור??
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום רב, רק אתמול קיבלתי את המחשב החדש שרכשתי. במסגרת ניסיונותיי ליצור עבורו גיבוי ראשוני, צרבתי דיסק בוט בעזרת מחשב אחר. כאשר הכנסתי את הדיסק למחשב החדש, נדלק האור הצהוב למשך זמן מסוים, כלומר הכונן ניסה לקרוא את הדיסק, וזהו, שום דבר. המחשב מתייחס לדיסק כאילו שהוא ריק. בדקתי את אותו הדיסק על המחשב השני, ושם הכול בסדר. כדי לוודא שלא מדובר במקרה, בדקתי עוד כמה דיסקים מקוריים שברשותי, ובכולם אותו הדבר- המחשב החדש מתייחס אליהם כדיסקים ריקים, בעוד שהמחשב הישן קורא אותם בלי שום בעיה. האם יתכן שהלך לי הצורב כל כך מהר, או שאולי היה פגום מלכתחילה? האם יש משהו שניתן בכלל לעשות בכדי לבדוק? אם לא, אני שוקל לבטל את כל העסקה של רכישת המחשב... תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד מסוג ACER Extensa 5630 אתמול ראיתי משחק הוקי-קרח שמשודר באינטרנט במחשב וחיברתי אותו ביציאת ה hdmi שלו ל lcd בסלון. לאחר מספר דקות המחשב קפא ונתקע.לחצי על כפתור ההדלקה לחיצה ארוכה וכיביתי. לאחר מכן שהדלקתי אותו שוב הוא עצר בביוס,אמר לי את החומרה שמותקהת בו ואמר שיש error ואם אני רוצה f1 להמשיך ואז כבר שמגיע המסך עם הכיתוב ACER הוא נתקע,יש למעטה סקלה כזו עם פס כחול והוא נתקע בערך אחרי 3/4 דרך. מעבר לכך יום קודם גם ראיתי סרט באותה הדרך דרך המחשב לטלוויזיה,ואני לא יודע מה חשבתי לעצמי אבך פשוט ניתקתי את הטלוויזיה ולחצתי על לחצן הכיבוי ואמרתי לעצמי טוב המחשב יעלה מחדש והוא לבד יסדר לעצמו את הפלט של התצוגה כי כבל ה HDMI מנותק. אך זה לא קרה והוא בכלל לא הגי…
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי! יש לי חבר עם המון ריסטים של מסכים כחולים, אמרתי לו שישלח לי את הקבצי MINI DUMP שאני אוכל לפענח אותם עם הWINDBG. ככל הנראה התוכנה מתאימה לקבצי MINI DUMP של XP ולא מצליחה לפענח את הקבצים של WINDOWS7. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט: Intel Dual Core E5200 2.7GHZ ASUS P5KPL9-AM/PS KINGSTON DDR2 2GB 800MHZ WESTREN DIGITAL 320GB LEADTEK NVIDIA GEFORCE 9500GT 1024MB כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX מסך BENQ 20" רחב ספק כח 500W ומארז ג'נריים. כאמור, המחשב של אחי נתקע באמצע משחקים שנחשבים "קלים" - לדוגמא "NBA2K10" שרץ במחשב השני שיש לו כרטיס מסך יותר חלש ומעבד יותר חלש, עם ספק ג'נרי ומארז ג'נרי (אני מדגיש שזה לא העניין). כל החלקים באחריות - מה זה יכול להיות? נ.ב מדי פעם המחשב בעת ההפעלה פיזית נדלק, אבל המסך לא מציג כלום. לאחר שאני מרסט אותו זה מסתדר... > התופעה הזאת נעלמה, אבל בכל זאת זה מדאיג. שוב, מה זה יכולה להיות? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
http://www.directron.com/installusb.html קניתי קורה כרטיסים ומה גיליתי ? ל גיגגבייט יש layout משלהם והחיבור שיש על הקורה כרטסים הוא שלם .. חוץ מלהחליף לאחד אחר ..אין עוד פתרון ?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, רכשתי דיסק קשיח 250GB SATA של SEGATE, חיברתי אותו ללוח P4P800SE של ASUS והמחשב פשוט מאוד לא זיהה אותו ומראה כאילו אין דיסק קשיח בכלל. ברצוני לדעת מהי הבעיה לכך שהלוח לא רואה את הדיסק קשיח? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייח עם מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate 64-bit. בכל פעם שאני מדליק את המחשב בפעם הראשונה ביום (המחשב כבוי בלילה), קורה דבר מוזר בתהליך האתחול: בשלב מסוים מופיע פתאום מסך עם רקע כחול עם כיתוב בסגנון DOS. המסך מופיע במשך 2 שניות בממוצע, ולכן עקב ריבוי הכיתוב בו קשה להבחין או להבין במה מדובר. הפרטים היחידים שאני מצליח לקלוט הם משהו שקשור ל- Memory, ישנה הרצה מהירה של מספרים מ-0 עד 100 (כפי שאמרתי - במשך 2 שניות), ומיד לאחר מכן המסך מחשיך והמחשב מאותחל שוב, אך הפעם מערכת ההפעלה בדרך כלל מפנה אותי להפעלה במצב בטוח (במקרה של ויסטה) או לניסיון Repair (במקרה של 7). כמובן שאני לא מסכים לכך ומאתחל את המחשב שוב (או פשוט לוחץ על האפשרות של הפעלה רגילה), אך הפע…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי מחשב חדש לוח אם של ג'יגבייט P55 מעבד i5 750 כרטיס מסך רדיאון 5670 ספק אנמרקס 400 וואט קשיח 500 מארז קולרמאסטר 690 II הכל עובד רק אין תמונה במסך סיימתי רק לחבר הכל והמסך מחובר דרך יציאת DVI שיוצאת מהכרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני עושה בדיקות מאמץ ב OCCT ומקבל שגיאות ואין לי שום אוברקלוק. למה זה קורא? יש לי מעבד Q9450 וזה כל הזמן כותב לי בעיה ב CORE אחר פעם ב 1 פעם ב 3
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
החלק הראשון עולה, לאט באופן מבהיל, כשלוחצים על המתג POWER, והדברים מתחילים להירשם, האותיות באנגלית נרשמות כאחת ל-שנייה וחצי בערך, וכך החלק הראשון לוקח עד 10 דק'! המחשב ישן, וזה קרה רק לאחר שהתקינו כרטיס מסך חדש של NVIDIA. שאר הדברים עובדים היטב, והבעיה חלה רק בזמן המסך הראשון בעט לחיצת כפתור הPOWER. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה קניתי כרטיס רשת אלחוטי של TPLINK עם כניסת PCI. ברצוני לשים אותו במחשב הישן בבית שכן החדש מחובר בעזרת כבל לנתב. אני לא יודע למה, אבל המחשב הישן (פנטיום 3) מסרב לזהות את הכרטיס, הוא פשוט מתנהג כאילו לא הכנסתי שום דבר. בדקתי כמובן את הכרטיס רשת במחשב החדש והוא מזוהה מצוין, בנוסף בדקתי כרטיס PCI אחר באותה כניסה במחשב הישן ולא היתה בעיה כלל. על הכרטיס רשת רשום PCI 32 ביט שזה לדעתי הגרסה הרגילה ולא אמורה להיות למחשב בעיה לזהות אותו. אני מבולבל ממש, מישהו יודע מה הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה... יש לי בעיה רצינית עם קירור ועם זה שהמעבד במשחקים מתחמם לי יותר מידי.. ניסיתי כבר הכל.. והציעו לי פה לעדכן את הביוס שלי ואולי זה יעזור... אבל יש כמה בעיות... אין לי מושג איך עושים את זה.. וחוץ מזה שאני מאתחל את המחשב ולוחץ DEL אז המחשב לא נכנס לביוס למסך הכחול הזה.. הוא פשוט נתקע לי!... שתי שאלות יש לי חבר'ה, א. איך אני מעדכן הביוס שלי בלי דיסקט? ב. האם זה יעזור לדעתכם לבעיית ההתחממות שלי? תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי שני דיסקים של 320G ובימים האחרונים כמעט כל פעולה בכל אחד מהם לוקחת המון זמן - סייר קבצים, העתקה/העברה, קומפילציה ופתיחת אפליקציות/חלונות. מדי פעם מופיע לי משולש צהוב בשורת המשימות עם סימן קריאה שחור אבל ללא כל הודעה והוא נעלם כשלוחצים עליו. זה הגיע עד כדי תקיעה מוחלטת של המחשב כשיותר מדי חלונות פתוחים. הדיסקים עצמן תקינים (הרצתי MHDD על שניהם) ולא נשמעים רעשים מיוחדים. גם הטמפרטורה תקינה. רעיונות למישהו? אציין שלמחשב מחובר עוד דיסק 1.5T ב-USB2, שני "כונני USB" דרך ה-HUB של ה-DELL 2407WFP ועוד כונן וירטואלי עם VirtualCloneDrive [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום כבר כמעט חודשיים יש לי קריסות במחשב סתם ככה גם אם אני לא נוגע בו.. לפעמים רואים את הBSOD ולפעמים סתם רואים מסך שחור פתחתי את הקובץ dmp האחרון אבל אני לא ממש מבין מה הסיבה שם כתוב שם גם VISTA_DRIVER_FAULT וגם memory_corruption ומז"א השורה "Some register values may be zeroed or incorrect" ? Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.12.0002.633 AMD64 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\MEMORY.DMP] Kernel Summary Dump File: Only kernel address space is available Symbol search path is: SRV*c:\symbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows 7 Kernel Version 7600 MP (2 …
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה בכונן שלי שאני פשוט לא מצליח להשתמש בו אני מחבר אותו והכל , המחשב מזהה אותו . אני לוחץ על סרט והוא לא נותן לי לפתוח בטענה שהוא לא מזהה את החיבור , אין לי אפשרות גם להעתיק מאותה סיבה.. אחרי שניסיתי במחשב אחר לפתוח אותו הגעתי למצב שהוא לא נפתח בכלל. מופיע חלון שבו רשום : d:/ is not accessible inpage שגיאה בביצוע פעולת מה עליי לעשות?? (יש לציין שיש בכונן 450 ג'יגה חומר )
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן , המחשב שלי לא נידלק ואין שמץ של מושג למה אשמח לעזרה מה בדקתי: כיבתי את המחשב למיטב זיכרוני פשוט הוצאתי את כאבל החשמל מהספק בכד לסדר כאבלים ומאז המחשב לא נידלק , חשוב לי להגיד שעל הלוח אם שלי יש שני כפתורים אחד של RESTART ואחד של POWER שי הכפתורים האילו דולקים (ככה זה היה גם כשהמחשב עבד ודלק) וגם כשאני לוחץ על הלחן כיבי \הדלקה של המחשב לא קורה כלום והמחשב ל נידלק וגם כשאני לוחץ על הכפתור כיבוי \ הדלקה על הלוח אם לא קורה כלום בדקתי שהכל מחבור והכל מחובר בצורה תקינה מערכת : מעבד i7 920 לוח אם p6t זיכרונות 9 GB patriot 1333 & ocz1066 ספק כוח aspire 550W דגם atx-550wtn כרטיס מסך : ati 5830 דיסק קשיח : WD 1tb מערכת הפעלה : win 7 תודה
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן. הווינדוס XP נכנס ללופ של הדלקה וכיבוי ורק אחרי שהשארתי סטיק זיכרון אחד הצלחתי להעלות את המערכת. עשיתי בדיקה ב MEMTEST וקיבלתי ERROR החלפתי לסטיק השני ושוב ERROR לקחתי שני סטיקים אחרים מחבר וגם עליהם קיבלתי שגיאות. נראה לי מוזר. המערכת מדי פעם קורסת כך שברור שיש בעיה. האם לדעתכם הבעיה בכלל בלוח? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי מה הסיבה לזה? יכול להיות שספק הכח של הLCD מקצר? נורית הבדיקה של המסך דולקת תמיד, אבל ברגע שאני מחבר את כבל הVGA למסך רואים את שולחן העבודה לחלקיק השניה ואז זה נעלם , מסך שחור , רוני
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
חיפשתי באתר של טושיבה ולא מצאתי את כל הדרייבים תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה התחילה עד לפני 2-3 שבועות שהרצתי את המשחק Assassin's Creed 2 והמחשב היה קופא לגמרי, שום דבר לא היה עובד הייתי חייב לעשות ריסט. לאחר כמה זמן שמתי לב שהבעיה גם הייתה במשחק Battlefield Bad Company 2, עכשיו זה קורה לי כל איזה 15-20 דקות שאני משחק באטלפיילד.. יש משחקים שאני מריץ והכל עובד יופי בלי בעיה בכלל... -ניסיתי להריץ את באטלפיילד גם על הגדרות שונות, שוב ללא הצלחה... היה לי OC לכרטיס מסך שביטלתי אותו והבעיות עדין המשיכו. היה לי OC למעבד שגם אותו ביטלתי והבעיות עדין המשיכו. כשהמחשב קופא שמתי לב שההארדיסקים והכרטיס מסך עדין ממשיכים לעבוד. יש אפשרות לבדוק מה גורם לזה? אני כרגע מריץ OCCT לכרטיס מסך, וMEM TEST.. - עידכון 1 הרצתי 3DMARK Vantage על ההגדרות הכי גבוהות, ללא…
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
האם יותר מ-5-6 שעות? אם כן, כמה זמן היא צריכה לקחת? תודה מראש ולילה טוב, dr70
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום! היום פתחתי קובץ שסרקתי ופיתאום היה מסך כחול עם ריסטארט,ואני רוצה ליראות מימה זה נובע,אני עושה את הפקודה הזאת בהפעלה %systemroot%minidump וזה לא פועל ב XP זה כן פעל,איך ב WIN7 מגיעים לתיקייה ההיא?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך ל- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=457459.0 בבעיה מעט דומה. לפני שהחלפתי כרטיס מסך היו כמה פעמים שהמחשב כביכול נתקע ואתחל את עצמו, כאשר הייתי באמצע משחק בד"כ, אך לעתים גם ללא "פעילות מאומצת" מצד המעבד/כרטיס מסך. חשבתי שזה אולי התחממות יתר של כרטיס המסך (בגלל שזה במשחק) או אולי של המעבד, אך הטמפרטורות לא נראו גבוהות בצורה מסוכנת (אולי ערכת השבבים של הלוח? בערך 40 מעלות). לא ייחסתי לזה יותר מדי חשיבות כי זה קרה רק מספר פעמים קטן ואחרי שהחלפתי את כרטיס המסך זה לא קרה כלל (שיחקתי וכו' והכל עבד כרגיל), עד אתמול. אתמול זה קרה פעם אחת, שוב בזמן משחק, ולאחר מכן המחשב עלה כרגיל, לאחר מכן לא נכנסתי שוב למשחק מחשש שזה יקרה שוב ולא רציתי להתעסק עם זה באותו רגע. הי…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-