עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by מתן 202,

שלום יש לי בעיה אני בא לפרמט תמחשב ויש לי בעיה הוא רשום R דיסק לא מזוהה ואז אומר לי ללחוץ F3 החלפתי 3 דיסקים קישחים החיבורים בסדר גמור חלפתי דיסקים של וינדוסים ואין עדיין אותו דבר אבל שמעתי שאפשר לסדר משהו דרך הביוס ? בבקשה תעזרו לי אני משתגע תודה רבה לעוזרים הנה תמונה : http://eliad.org/viewer.php?id=1273714364.jpg עריכה:והוא רושם בעליית המחשב secondary ide channel no 80 conductor cable instal

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by A1eX,

לאחר התקנת וינדווס 7 בגירסאת 64BIT נעלם לי הסאונד, מדובר בכ. קול קריאטיב AUDIGY 2 ZS, דרייבר מעודכן מהאתר הרישמי.

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by koz145,

הכונן שלי בDEVICE MANAGER מסומן בסימן קריאה ! בצבע צהוב. נייסתי לעדכן אותו אבל הוא לא מוצא דריבר . RUXW 9MR8XQJK5M SCSI CdRom Device זה השם של הכונן. ניסיתי להריץ את התוכנה של מיקרוסופט, שעושה FIX לבד אבל הוא לא פותח לי אותה יש איזה בעיה עם TROUBLESHOOTING או משהו כזה. אני חייב לצרוב משהו דחוף, בבקשה תעזרו. בסטטוס הוא כותב: Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39)

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  4. Started by dark_zero,

המחשב עושה ריסטרטים לא יודע למה אבל פעם-פעמיים ביום הוא פשוט נסגר ואז פתאום עושה ריסטרט מה יכולה להיות הבעיה????

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  5. המחשב נדלק , אך לא מופיע כלום במסך ואין ציפצוף מלוח אם בדקתי עם ספק כוח אחר , אותה בעיה. זה לוח אם או מעבד תקול? אם זה לוח אם ואני מחליף ללוח אם אחר ומשאיר אותו מעבד . ראיתי שיש מדריך בלינקיה עבור זה , אך השאלה אם זה יעבוד כמו שזה אמור לעבוד או שזה משהו זמני בשביל בדיקות ? בנוסף הוצאתי את כל הסטיקים של ראם , והלוח מצפצף ציפצוף ערוך. תודה

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  6. Started by hachling,

בכמה ימים האחרונים כל הקבצים שהורדתי מהאינטרנט לדיסק מסוים נתקלים בבעיות. או שהטורנט נעצר באמצע ומודיע על בעיות CRC או שקובץ שירד בצורה אחרת גם כן מודיע על בעיות CRC לאחר שירד כבר בשלמותו לדיסק. ניסיונות לפתוח או להעתיק את הקבצים הבעייתיים לדיסק אחר גם כן לא צולח. לעומת זאת קבצים ישנים על אותו הדיסק לא נתקלים בבעיות. בהתחלה חשבתי שאולי יש לי בעיה עם המודם ופשוט ההעתקה למחשב מהרשת מתבצעת עם תקלות אבל לאחר כיבוי והדלקה של המודם לא שינה כלום. ניסיון הורדת קבצים לדיסק אחר לא נתקל כלל בבעיות. הפעלתי תוכנה של windows 7 לזיהוי בעיות בדיסק ולא נמצא דבר. האם הדיסק באמת גמור?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  7. אשמח אם יכולו להסביר לי את הבעיה והפתרון, הנה הטקסט לאחר פתיחת קורא המיני דאמפ: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.4.0007.2 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Documents and Settings\Administrator\שולחן העבודה\Mini051210-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\symbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) UP Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp3_qfe.091208-2029 Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x80554040 Debug ses…

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by erjerjerj,

המחשב של אחי מגיב לאט מאוד (לדוגמא: לוקח זמן עד שלחיצה על כפתור ימני פותחת תפריט) הדברים שבדקתי כדי לשלול בעיית תוכנה: הורדתי תוכנות מיותרות- במצב idle המחשב צרך כ 270MB זכרון וכמעט ולא צרך CPU בדקתי וירוסים וספייוורים, והכי חשוב - הרצתי live CD של ubuntu והאיטיות נמשכה מכאן הסקתי שהבעיה בחומרה. ביצאתי בדיקת זיכרון עם memtest86 (למרות שלא היו מסכים כחולים, ולכן לא נראה לי ששם הבעיה) בדקתי bad sectors בהרדיסק אם התוכנה שבאתר - HDTune ספק הכח חדש בדקתי שה page file מוגדר כראוי איזה בדיקות נוספות ניתן לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לאחרונה, החלו להישמע רעשים מוזרים וחזקים יחסית מהמחשב שלי. לפעמים המחשב קורס ומאתחל את עצמו מחדש לפעמים (גם כשהתוכנה לא כבדה בכלל). מה לדעתכם יכול לגרום לבעיה?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  10. מדובר במחשב שאני הרכבתי לו , AMD X2 4200 פשוט בלי הרבה בלאגן ועם ספק כוח מאוד איכותי אנמרקס ליברטי 400.. המחשב עבד נהדר , רוב הזמן מכובה פעם בכמה ימים אבא שלי היה מדליק אותו ומשתמש , ככה במשך כשנה. פתאום באים להדליק ואין סימן לחיים... נורא מוזר לי המצב הזה כי במקרים כאלה אני יודע שזה כנראה ספק כוח שמת , אבל כאן מדובר בספק כוח איכותי... אין לי עכשיו גם כוח להתחיל להחליף ספקים כמו איזה ניגר , יש איזה בדיקה יותר פשוטה שאפשר לעשות קודם?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by guyb7,

אהלן, קניתי לוח-אם, מעבד וספק כוח חדשים, ומשום מה המערכת מסרבת להידלק. לוח האם הוא: Gigabyte GA-G41M-ES2L G41 CHIPSET. המעבד: Intel Dual Core E5400 2.8Ghz. ספק הכוח: ThermalTake LitePower 500W W0311RE. את כל הרכיבים הרכבתי על מארז ישן שהיה לי, וחיברתי הארד-דיסק IDE וזיכרון DDR2. חיברתי את חיבור ה-ATX ללוח-אם (12X2) וגם את חיבור ה-ATX-12v למיקום שלו ליד המעבד (2X2). מכיוון שהכפתור Power במארז לא עובד, סגרתי מעגל ישירות על לוח האם בפינים המתאימים. כשאני מחבר את הספק לחשמל ומדליק אותו, פשוט לא קורה כלום. הספק נראה לי בסדר, וכשאני מחבר אותו יש מין זץ חשמל כזה שמעיד שאין בעיה בכבל, ושמגיע חשמל לספק. אני מפספס משהו? אחד הרכיבים תקול או שפשוט עשיתי משהו לא נכון? תודה!

• 25 תגובות
    • 4k צפיות
  12. Started by lidor_abo,

יש לי שאלה, אם הדיסק הקשיח שלי מחובר אליו חשמל וכבל נתונים ובכל זאת המחשב לא מזהה אותו לפעמים הבעיה בספק כוח או שאני טועה?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה ,קניתי כרטיס מסך למחשב של חבר HD5450 מותכן אצלו WIN7 64Bit ,חיברתי את הכרטיס הדלקתי את המחשב והוא ניתקע בסמל של החלונות (הסמל ממשיך "לנשום") אבל המערכת לא עולה. הוא יכול להישאר ככה גם שעה ולא להראות סימן שהוא ניתקע פשוט לא לעלות את המערכת ,אם אני מחבר את המסך לכרטיס המובנה של הלוח אם ,אפילו כשהכרטיס מסך יושב בPCIE המחשב כן עולה . אבל ברגע שאני מחבר את המסך לכרטיס החדש המחשב לא מסכים לעבוד ...אני כבר עובד עצות : : את הכרטיס חיברתי למחשב אחר (לשלי) עבד מצויין בבקשה עזרה תודה לכולם

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by oz12,

שלום המחשב שלי עושה ריסטרטים כול הזמן הוא מגיע לטעינה ואז ישר מסך כחול ושוב מחדש הכול. הצלחתי להיכנס ל safemode כמה פעמים ואז לעצור את המסך הכחול והוא אמר שהבעיה עם ה sptd.sys לאחר כמה פעמים המחשב כבר לא נכנס לשוםsafe mode מה לעשות ?הדבר היחיד שאני יכול כדי להגיע למחשב זה להכניס את הדיסק של הוינדוס ללחוץ R ומשם מה ?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by Eliya,

המחשב עושה ריסטים פתאומיים שהוא במנוחה המחשב עושה ריסט בערך כל חצי שעה-שעה עשיתי בדיקות מאמץ ובדיקות טמפ' והכל תקין. לקחתי אותו למעבדה של החברה שקניתי ממנה את המחשב והם טוענים שהמחשב עבד להם כיום-יומיים שלמים בלי לעשות ריסט שלקחתי את המחשב בחזרה הביתה חיברתי את המחשב ושוב ריסטים לכן ניסיתי נקודה אחרת בבית לחבר את המחשב ולראות אולי זה בעית מתח או משהו כזה אבל גם בנקודה הנוספת בבית המחשב עשה ריסט מה עושים? נ.ב. יכול להיות שלאפס את הביוס יפתור בעיה זו?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. נייד E6400 + win 7, לאחרונה התחילו לי כל מיני מריחות בתצוגה (ראו תמונה מצורפת) עדכנתי דרייברים למסך + עידכונים לwin ולזה לא עזר. האם מדובר בבעיית חומרה או תוכנה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  17. שלום! לא עשיתי שום שינוי תוכנה במחשב לאחרונה, אני חוזר מהבפר מדליק אותו וזה נותן לי את ההודעה AMD data change update new data to DMI! לפעמים הההודעה הזאת הייתה מופיעה אבל המחשב היה עושה BOOT וכו', עכשיו המחשב לא עושה צעד אחרי ההודעה הזאת. עשיתי LOAD DEFULTS בביוס, אני מבקש עזרה בדחיפות, מחר עלי להגיד פרויקט לבגרות ועוד לא סיימתי אותו. תודה מראש עידכון- שיחקתי עם ההארד דיסקים לא עזר כלום. הוצאתי את הסוללה של הלוח אם- כנ"ל הוצאתי את הכרטיס מסך גם אם אני עושה FIRST BOOT DEVICE ככונן DVD ושם בו את דיסק ההתקנה של הוינדואוס המחשב עדיין נישאר קפוא בהודעה הנ"ל גם לסייפמוד לא ניתן להכנס><

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  18. ניסתי לחבר Hard Disk וצורב DVD ל IDE1 עם אותו כבל אבל המחשב נתקע בשלב ה BIOS. הוא הוציא הודעה בסגנון please insert disk... שאלה 1: מה תפקיד הג'מפרים בצורב ובכונן קשיח וכיצד יש לחבר אותם אם רוצים ששניהם ישבו על אותו IDE וכמובן שהכונן הקשיח צריך להיות ה master. שאלה 2: אין לי חיבור SATA וגם אין לי צורך בסאונד מהצורב. כמה כבלים אמורים להיות מחוברים לצורב? 1 IDE ו 1 חשמל?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by AmitDaniel,

שבת שלום לכולם , אז נתחיל במה שיש במארז ונעבור לבעיה העיקרית : מעבד : intel q8200 זיכרון : 4 gb חברת kingstone אם זה משנה כרטיס מסך : gigabyte 9800 gt 1gb הוספתי גם צילום מסך של הטמפרטורה בזמן משחק . המשחק העיקרי שזה קורה הוא batman AA במשחקים פחות כבדים FM10 , PES10 , זה לא קורה גם ב- cod 4 modern warfare 2 זה לא קרה לי . פסלתי את בעיית המשחק כי התקנתי את אותו משחק אצל חבר (יש לו מחשב קצת יותר חזק אבל הכל עובד ) ועוד משהו קטנטן הדופן של המחשב פתוחה בזמן המשחק ולמרות זה יש לי ריסטרטים. תמונה א' - לפני שהתחלתי לשחק http://yfrog.com/42temp1lp תמונה ב' - באמצע המשחק (שיחקתי רק 3 דק' לא ידעתי מתי המחשב ייפול ) http://yfrog.com/4rtemp2ep מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  20. בוקר טוב לכולם D: כבר זמן מה יש לי בעיה די מפגרת במחשב כל נגיעה בוא או מתקיעה אותו או עושה קראש וגם כשאני משחק פתאום זה עןשה לי קראש שקשור לקבצי דאמפ לא יודע פשוט איך כותבים את זה באנגלית וגם יש קבוע פעם שהמחשב קופא וזה תמיד קורה כמעט באותו יום ופעם אחת בשבוע :s07: ויש עוד בעיה לפעמים כשאני גם נותן בתעות מכה למארז המחשב נכבה נדלק מחדש ועושה הOC נחשל למשהוא תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  21. Started by gizzz,

שלום לכולם המחשב שלי נהיה איטי בטירוף,כל העתקה או ביצוע של כתיבה לדיסק הקשיח נהיה תהליך איטי. איך אני בודק ביצועי דיסק קשיח? אולי הלוח אם שלי לא בסדר?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  22. שלום לכם, יש לי בעיה במחשב של ה"מסך הכחול" זה מופיע לי פעם ב 5-7 שעות והמספר לפי מה שאני זוכר זה: 00x000000c2 רציתי לדעת איך אפשר לתקן שגיאה? מה התקלה במחשב? תודה, ערן

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  23. Started by matanhh,

שלום לכולם.יש לי win7 pro אנגלית מקורי.יש לי מדפסת hp 5610 all in one .הורדתי תדרייבר שמתאים ל win7 32 ביט.התקנתי תדרייבר הסורק צילום ופקס עובד מצויין. כשבאים להדפיסק זה כותב לי שיש בעיה לא מוכרת ואי אפשר להדפיס ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש תמדפסת לא עזר.ב xp שהיה לי מיקודם עבד ההדפסה טוב מאוד.ב win7 לא מסכים להדפיס למה זה? איך פותרים תתקלה?.תודה מראש לכולם!

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  24. הדיסק תמיד נראה ריק למרות שכרגע צרבתי אותו באותו צורב בדיוק. במחשב אחר הכל תקין. WTF קורה פה? תודה.

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  25. לאחרונה כשאני משחק במשחקים או סרטים, לפעמים אני מקבל מסך כחול והמחשב מרסטרט את עצמו. כשהסתכלתי על הminidum כתוב שזה כנראה נגרם בגלל RTKVHD64.sys. גיגול קצר העלה שמדובר בכרטיס קול שלי. הסרתי את הדרייבר הנוכחי והתקנתי את הדרייבר הכי חדש, אבל אני מקבל מסכים כחולים. מה יכולה להיות הבעיה? מצ"ב קובץ ה dmp http://www.megafileupload.com/en/file/227352/042510-24117-01-dmp.html

• 2 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים