עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כשהתקנתי winfax, היא זיהתה את המודם, אבל עכשיוף בכל פעם ש winfax עולה, היא אומרת שהמודם נמצא כבר בשימוש. אני לא מחובר לאינטרנט דרך מודם, ולא התקנתיאף תוכנה שמשתמשת בו. ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקין אותו, אבל עכשיו winfax אפילו לא מצליחה להגדיר אותו וכותבת שהמודם נמצא בשימוש. מערכת ההפעלה היא windows XP home, והמודם הוא מודם 56K. אם זה חשוב, הדרייבר של המודם לא מאושר ע"י מיקרוסופט. מה אפשר לעשות? בתודה מראש, עדי רובין.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ReDrugOn,

שלום! קניתי לפני כמה זמן מארז, והרכבתי את כל המחשב שלי עליו במו-ידי. הכל "עבר בשלום" אבל דבר אחד ממש ממש משגע, מחרפן, מטריף ומוציא אותי מדעתי: - עם המארז קיבלתי חיבור (אני מדגיש: חיבור - לא רק ההכנה לחיבור) USB קדמי, ומאחוריו יוצא חוט (או שניים) עם הרבה מאוד חיבורים קטנים ("פינים יחידים" או איך שקוראים לזה...). בכל אופן, הסתכלתי בחוברת של לוח-האם שלי (ASUS P4T-E), ולא ממש הבנתי לאן, מי, מה, מו.... מישהו יכול לעזור לי? זה נראה כמו חיווט פשוט, אני רק צריך שמישהו (שיודע כמובן) יגיד לי לאן לחבר כל אחד ו\או לא לחבר....... תודה רבה ושבת שלום!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by GABI,

שלום! יש לי מחשב P3 לוח אם AMD כרטיס מסך 8 מגה. בקיצור אני מדליק את המחשב והוא עובד ב16 צבעים ורק אלהים יעזור לך לשנות את זה אולי אתה יכולים להגיד לי מה הבעייה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by User_Name,

התמונה במסך זזה ללא הפסקה. שמתי את המסך על תדר ריענון 85Mhz הכל בסדר שאני עובד בווינדוס, אבל במשחקים התמונה זזה! אודה לכם אם תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by SpiritKnight,

משחקי OPENGL(סוף2, RTCW, MOHAA וכו') קצת מקרטעים(סוף2 מקרטע המון!!!), לעומת GTA3, Americas army ו UT2K3, שעובדים חלק, ועובדים על טכנולוגיות D3D. הכרטיס מסך זה RADEON9700PRO של ג'יגה, WIN98 ודריברים לא הכי מעודכנים(החדשים עושים בעיות בגלל הWIN כנראה), אלא הדריברים שמגיעים עם הכרטיס. רעיון? אולי להוריד OPENGL מWWW.OPENGL.COM?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by doorman,

יש לי מחשב פנטיום 200MHz וקניתי לו כרטיס 2.0 USB (כדי שנוכל לחבר שם מודם ADSL). בהדלקה הראשונה של המחשב הוא זיהה את הכרטיס וביקש דרייבר, הבעיה היא שבחוברת המצורפת הם אומרים לתת ל Windows לזהות איזה שהוא כרטיס USB ולהתקין אותו, אחר שהכרטיס זוהה יש להריץ Setup מתוך דיסקט ההתקנה ואז הוא מותקן סופית. הבעיה היא שה- Win מזהה, מעתיק קבצים מהדיסק שלו ונתקע..... ניסיתי הרבה דברים וכל פעם ה- Win נתקע. בחוברת רשום שהוא תומך ב- Win98 והוצאתי גם את כל שאר הכרטיסים וזה עדיין לא עוזר. הבורד הוא Pc Partner הכרטיס USB עם צ'יפסט של Via. למישהו יש רעיון ? The Doorman

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by naveh3,

היי חבר'ה, הבעיה שלי היא מסכים כחולים שמופיעים מדי פעם עם הודעת שגיאה. (ארוכה מכדי לפרט) :'( המסך הכחול הוא מין מסך שכשהוא מופיע הוא כאילו נמצא בדוס ואז אני חייב לעשות ריסט. הוא עולה לי לפעמים אחרי שאני עושה ריסט, ולפעמים סתם ככה כשאני מפעיל תוכנה (קורה אחת לשלושה שבועות בערך) אני יודע שהמסכים האלו התחילו לעלות מהרגע שהתקנתי תוכנת נרו (גרסה הכי חדשה), אולי בגלל שהתקנתי את התוכנה ואין לי צורב. (יעני התקנתי תוכנת נרו בלי שיהיה לי צורב כך שהיא לא זיהתה חומרה). מישהו יודע מה הבעיה, ויותר חשוב איך פותרים אותה. :'( :'( :'(

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by someone,

יש לי DVD ולאחרונה התקנתי צורב, ועכשיו הכוננים לא מזהים איזה דיסקים אני מכניס... נראה לי שרק כשאני מכבה את המחשב זה כותב את הדיסק שיש בפנים, עד שאני מכבה זה מראה את הדיסק שהיה בפנים בכיבוי האחרון.. מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. מאז שהחלפתי את הRadeon 8500 לTI 4200 שלי,המחשב לפעמים מכבה את המסך במשחקים ולא מגיב ללא שום סיבה נראית לעין... אחרי שהמסך נכבה,לפעמים לחיצה על-Esc מדליקה את המסך וחוזרת למשחק לשניה או שתיים,או לפעמים לכמה דקות. בפעמים אחרות המחשב פשוט עושה ריסטרט... עריכה:אני אומר שהבעיה היא במשחקים כי עד כה לא נתקלתי בה בWindows,או בתוכנות כלשהן... ב3DMark הבדיקה עוברת חלק,וגם בPrime 95 המערכת לא מראה מצוקה כלשהי. לדעתכם הפאק הוא בתוכנה או בחומרה? מה יכול לגרום לזה? איזה חלק אשם?

10. Started by e-r-a-n,

מקווה שלא יהיו תלונות על הכותרת :-) העניין הוא כזה, יש לי Plextor 40x12x40A כפי שמצויין במפרט שלי, ותמיד צריבות של דיסקים שלמים (680~MB) לוקחות כ 4-5~ דקות.. עכשיו במקרה יצא לי לעבוד עם CloneCD כבר איזה שבע שמונה פעמים.. ואני שם לב, כל פעם אני בוחר במהירות צריבה של 40X ואני רואה שהוא כותב "מהירות נוכחית: 2816KB, 16X, עכשיו.. הוא אמור לצרוב בסביבות ה 6מגה לשניה.. שזה הבדל -עצום-.. יש לכם רעיונות ?... הוא מחובר לכבל ATA33 אני חושב.. או 100, ביחד עם הASUS 50X שלי.. אם זה עוזר בכלל תודה מראש, ערן ינאי.

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  11. טוב, נראה לי שהכותרת די מסבירה אבל... היום שמתי לב שכשאני מכניס דיסק לצורב שלי (LITEON 40125W) ומגביר את העוצמה של הרמקולים אני יכול לשמוע דרכם את סיבוב הדיסק בצורב ??? אני יודע שזה קורה בזמן קריאה של דיסק, לא בדקתי אם גם בצריבה. למה זה קורה ? זה יכול להזיק למחשב ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אוקי המחשב לא נדלק אני צריך לדעת עם הבעיה היא עם לוח אם או בספק ... איך אני יכול לעשות את זה בצורה יעילה ? זה ספק ATX ... מחשב PIII ממש מערכת פשוטה ... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by B.D.B,

I got a Microsoft's Sidewinder wheel (w/ Force Feedback, serial - not USB) and windows 2000 pro. the wheel has 3 axis (gas/brake/wheel). in windows 2000 the default is split axis (in 98 it was combined by default). my sidewinder software is old (versions 2 and 3) and doesn't support windows 2000/XP. the problem is that not all the games support split axis (=\) and I can't set it to combinned axis. after talking in many forums I've been told to get sidewinder software version 4, but I can't find any place to download it from. so if anybody got the software if you could send it me it'll be appreciated, or if you have any other ideas. ICQ# 123449949

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי כונן קשיח 80GB generation IV 7200RPM אני לא יודע מה לעשות הוא נפק לי בפעם השלישית 1.היה לי BAD SECTORS בכונן הקשיח פתאום החלפתי את הכונן לאחד חדש. 2.לאחר כמה חודשים הוא נפק לי מכנית PARTION לא הגיב לא עזר כלום החלפתי לאחד חדש. 3.ועכשיו עוד פעם לאחר שהחלפתי את הכונן הקשיח לפני שבועיים פתאום אני רואה שנוצרו לי BADSECTORS בכונן C: מההחלפה הקודמת החלפתי (בלי קשר לבעיה אם הכונן הקשיח) את הלוח אם שלי אז לא יכול להיות בעיה עםם הבקר IDE. יש לכם מושג מה אנייכול לעשות??? אני יודע שיש ביקורות מאוד טובות לדגם הזה וכולם אומרים שכונן הקשיח מחזיק הרבה ואין לו כמעט החזרות. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by avieli,

יש לי p2 ומערכת הפעלה xp fro הבעיה שלי היא שלפעמים באיתחול המחשב מופיעה לי הודעה disk boot pald :AR15: :AR15:

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  16. יש לי הארד דיסק חיצוני ולא שמתי לב בהתחלה שהוא FAT32 ועכשיו אחרי ששמתי עליו כבר הרבה דברים הוא לא נותן לי להעתיק דברים שמעל 4 ג'יגה ואני רוצה להעביר אותו ל NTFS האם יש דרך לעשות זאת בלי למחוק את הקבצים? זה יהיה ממש קשה עד בלתי אפשרי לגבות את כל מה שיש עליו

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by p_uriel,

שלום, כיום המחשב שלי מותקן עם עם כונן WD800JB. ה ג'מפר מחובר ל Cable Settings ומחובר לקצה הכבל. כעת, ברצוני להוסיף כונן WD1600AAJB חדש - מהאריזה. הג'מפרים מקונפגים ל Cable Select והכונן מחובר לאמצע הכבל. המחשב לא עולה יותר: מגיע למסך הכחול לפני ה BIOS ונתקע שם. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. קניתי צורב dvd sata של סמסונג 203b השחור הכשיו שאני מחבר אותו ללוח אם בחיבור של sata כמובן הוא לא מזהה אותו רק אם אני מחבר צורב בחיבור ide הוא מזהה והלוח שלי תומך sata שלקחתי את המחשב חנות מחשבים אמרו לי שצריך אולי לעשות עדכון לביוס כמובןן שהם בדקו את כל האפשריות והגיעו למסקנה שצריך לעשות עדכון לביוס הדגם של הלוח אם שלי הואGA-K8NXP-9 GIGABYTE אם מישהו יש לו פיתרון או רעיון אחר שיגיד לי או מי שיודע איך אני עושה עידכון לביוס ויודע מאיפה אני מוריד את העידכון המדויק שיגיד לי בבקשה תודה לכל התותחים שידעו לתת לי תשובה על השאלה הזאת

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by FuZuL,

לאחרונה רכשתי דיסק קשיח חדש של 320GBAAKS של WD.. ויש לי 120GB גם של WD.. שניהם מחוברים בSATA לAAKS יש 16MB ולשני יש 8MB ובכלל השני די ישן.. יכול להיות שאם אני אתקין משחקים על החדש זה ירוץ יותר טוב ? או שזה לא משנה .. תודה.

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  20. Started by meni99,

כמה זמן אני צריך להפעיל את התוכנה (boot) כדי לראות אם יש תקלות

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  21. Started by lader,

שלום לכולם! לאחרונה התחילה בעיה: לאחר 10 שניות מהדלקת המחשב הוא נכבה. ממה זה יכול להגרם?

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  22. המחשב אתמול נפל לי נפילה קטנה באותו רגע לא קרה כלום אחרי 5 דקות הוא ניתקע הווינדווס לא עולה פירמטתי אי אפשר לעשות פורמט מלא רק מהיר אי אפשר גם לסיים את ההתקנה של ווינדווס הוא תמיד ניתקע ולפעמים קורה משהו מוזר שהוא ניתקע הצבע מתחיל להיעלם מהמסך אני חושב שזה הארד דיסק עזרה בבקשה..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yanivs20,

כאשר אני מדליק את המחשב אחרי הPOST מופיע לי מסך שחור עם כיתוב לבן שאומר שיש ארור בדיסק ושהוא לא יכול לקרוא ממנו. a disk read error occurred אתמול בלילה ניסיתי להתקין לינוקס בנוסף לחלונות על מחיצה נפרדת והוא לא הצליח לעשות את השינוי גודל מחיצה של החלונות. לא יודע אם זה קשור אבל ממש לפני שהתחלתי להתקין לינוקס, הכיבוי חלונות לקח הרבה יותר זמן מהרגיל. יש מצב הבעיה קשורה ללינוקס או שהדיסק הלך ? יש איזה תוכנה שאפשר לעשות איתה בוט ולראות את הדיסק תקין? mhdd?

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  24. היי חברים, לאחרונה בעליית המחשב קשה למאוורר של המעבד להניע, זה מעבד amd am2 3200mhz על לוח Gygabyte. אין בו כמעט אבק, אך יש לי חשד שאני רוצה לאמת אתכם - מי שהרכיב לי את המחשב בזמנו התקין תוכנת אוורסט ושיחק שם עם כל מיני פרמטרים, אני אח"כ הסרתי אותה, ויש לי הרגשה ממבט בלבד שהמאוור מסתובב לאט כבר מהיום הראשון... איך אני יכול לבדוק האם המאוור מקבל את המתח הראוי לו כדי להסתובב כמו שצריך? תודה ! ויום טוב

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  25. Started by rafi k,

היי קיבלתי מחשב חדש שבא מורכב עם כל הדרייברים והארד דיסק החדש וכשתקנתי וונדוס במהלך ההתקנה קפץ לי מסך כחול ואפילו צילמתי והראות לכם מה כתוב בו: http://i144.photobucket.com/albums/r199/rafi666/temp/DSC00661.jpg דיברתי עם הטכנאי של החנות והוא אמר לי שהבעיה היא שהXP שלי מיושן וצריך מערכת הפעלה שכוללת SERVICE PACK 2 אז התקשרתי למיקרוסופט ושם התברר שזה קרה לי בגלל שהתקנתי ווינדוס XP UPGRADE (איך לא שמתי לב לזה?!) ויכול להיות שזה גם הרס לי את ההארד דיסק. אני מנסה עכשיו שוב להתקין עם XP _הפעם הרגיל ולא הUPGRADE) ושוב קופץ לי אותו מסך כחול. מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.