עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי ויכוח רציני עם אחיין שלי הוא עובד עם סרגל הפעלה מהירה בחלונות אקספי ושם בו איזה 7 אייקונים השאלה שלי היא האם סרגל הפעלה מהירה עצמו מאט או צורך משאבי מערכת משמעותית ולמה הוא מפעיל מהר בלחיצה אחת בלבד כי האייקונים שנמצאים בו טעונים כבר בזיכרון או מה איך זה עובד?? לי נראה שסרגל הפעלה מהירה מובנה בתוך אקספלורר וכשמפעילים אותו הוא יושב אי שם בזיכרון כדי להפעיל מהר בגלל שזיכרון יקר לנו ורוצים לחסוך בו נראה לי שכדאי להימנע משימוש בו האם זה נכון???"

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני בווינדוס 7 64-ביט וחשבתי לקנות כרטיס פלאש לפחות 4 ג'יגה סיווג 2 של SANDISK בשביל לא לטחון דיסק קשיח ולהגביר מהירות של מערכת. האם 4 ג'יגה וסיווג 2 יהיה מספיק? או שאולי להשקיע ב8 ג'יגה? בעיה גם היא שקורא כרטיסים לא יהיה זמין כל הזמן ולא אוכל להכניס כרטיס עם תמונות אם ארצה. אולי לקנות קורא כרטיסים נוסף חיצוני או בכלל ללכת על דיסק און קי. קראתי שכרטיס פלאש יותר טוב לREADY BOOST מאשר דיסק און קי. קונפיגורציה: DELL LATITUDE E6420 I5-2520M 2X2GB RAM 250GB HARD DRIVE

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. לדוגמא: ראיתי באחד העדוכנים של חברה כלשהי עדכון ובו כתוב:תמיכה ב ATI 5XX בפרטי העדכון. האם חשוב לעדכן ביוס בכדי שיתמוך טוב יותר בכרטיסי מסך החדשים?

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by alia,

יש בכלל חיה כזאת-וירוס בביוס?זה מה ששני טכנאים משני מעבדות שונות אמרו לי . ואני חשבתי שאולי עדכון ביוס ימחק הוירוס. דבר שני,אפשר בבקשה קישור\מדריך לעדכון ביוס עם awdflash תודה ושבת שלום

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by dmkiller1,

מחקתי את IE11 מהסרת התקנת עדכונים מאחר והדפדפן עשה לי בעיות וכשניסיתי להתקין אותו שוב ,הופיעה לי הודעה: "התקנת IE11 לא הסתיימה". בשביל לנסות לתקן זאת, איתחלתי את המחשב מדיסק ממע' ההפעלה( WIN7ׂ 64BIT) וביצעתי תיקון, אך זה לא עזר. האם עליי לפרמט את המחשב בשביל דבר כזה? או שיש פתרון סופי לתקלה זו. אודה לכם על עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום רב, למחשב מחוברת מדפסת ליזר מסוג 3240PHASER XEROS כאשר אני מנסה להדפיס המחשב כותב "המדפסת במצב שגיאה", חסר לי טונר, האם זו יכולה להיות הסיבה להודעה זו ?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  7. יש לי צורב DVD של HEC ורציתי לדעת האם פעולה ממושכת כמו צפיית 3 סרטים ברצף יכולה להזיק לו? כי אני יודע שהדיסקים מתחממים מאוד

• 9 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by alfus73,

שלום. אני עומד לרכוש HD חדש למחשב.פנימי, 500GB, sata2 הוא יהיה יחיד. 1. האם צריך להגדיר משהו בביוס (כדי שיזהה שזה Sata2)? 2. האם הלוח אם שלי יכול לקלוט sata2. הלוח אם שלי הוא P5s800-vm

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  9. Started by RONEN1N,

שלום בדיוק בהפעלת המחשב וגם אחרי שהמערכת עולה כתוב לי שהחייב לגבות את המחשב בגלל בעיה שהקשיח שולח למערכת השאלה היא האם S.M.A.R.T מחליט שהקשיח לא תקין לפי יותר מידי נפילות של הקשיח או באמת לפי תקינותו? אני שואל את זה בגלל שיש במחשב שקיבלתי מלקוח משהו מקצר בכבל רשת ויכול להיות שכל פעם שהיא חיברה את הכבל רשת המחשב נכבה ובגלל זה הS.M.A.R.T חושב שהבעיה בקשיח ואולי באמת אין בו בעיה

10. שלום,חיברתי צורב בנוסף לסידירום שהיה כבר במחשב..וראיתי שמחובר לסידירום כבל אודיו כזה בצד שמאל של החיבורים עכשיו השאלה שלי האם צריך לחבר גם לצורב כבל אודיו כזה ואז ללוח??

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  11. שלום, מערכת ההפעלה שלי היא על כונן C וכל שאר התוכנות נמצאות על כונן D. כונן D קרס רנדומלית 3 פעמים בשבועיים האחרונים אז קניתי חדש ורציתי לדעת האם צריך לטפל/לנקות את הRegistry אחרי ההחלפה (אולי עם תוכנה כמו CCleaner)? כבר גיביתי ומחקתי את כל הדברים/תוכנות שאני לא צריך אבל אני מניח שעדיין יהיו ערכים שמתייחסים לכונן D הישן.

12. שהמודל שלו הוכרז ב2017/18? מדובר בdell עם מעבד קאבי לייק. מגיע ללא מערכת הפעלה אם כן, איך עושים את זה?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום יש לי מעבד E2000 מהו כזה, וכרגע יש ברשותי E6400 שאני מעוניינת שיחליף את הE2000 אז כמה שאלות: 1- האם יש משהו חשוב שאני צריכה לדעת על סוג המשחה הטרמית? 2 - האם כדאי לנקות את המשחה הישנה בעזרת אצטון - (או לקנות אלכוהול?) 3 - לאחר שהחלפתי את המעבד, האם אצטרך לפרמט את המחשב? (בגלל שהחומרה שונתה?) תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום! קניתי את הזכרונות האלו Geil DDR2 2048MB 1000MHZ CL5 Dual Channel וידאתי טלפונית לפני הקניה כי מק"ט היצרן שלהם הוא: GX22GB8000DC (כעט אני לא יודע כיצד לבדוק אם זה באמת המק"ט, ככה המדבקה אומרת.. אבל מדבקות אפשר להחליף בקלות) לאחר בדיקה בCPUZ נראה שהם רק 800MHZ א. האם יכול להיות שהלוח תומך 1066MHZ ולא 1000MHZ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=13 ב. חיפשתי וראיתי שיש פערי מחיר משמעותיים בין חנויות שונות, ממה זה נובע? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=480357 ג. המחשב שלי מאוד מאוד איטי יחסית למפרט שלו, האם זה נובע מהזיכרון? האם יכול להיות כי הוא עם כרטיס מסך חלש מאוד וישן מאוד (זיכרון של 4MB)? ד. תדר המעבד אמור להיות 2400MHZ למה הוא מראה 1600MHZ? מפרט:…

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  15. יש לי כונן דיסקים שהיציאת חשמל שלו היא IDE של חשמל היציאה הלבנה הזו עם הפינים. ובספק כוח שלי לא נשאר לי יציאות נקבות של IED רק של SATA. האם קיים כבל שמעביר יציאת חשמל SATA ליציאת חשמל IDE הישנה הלבנה? או אם אפשרי מבחינת חשמל ומתח לקנות מפצל IDE1 לשתי יציאות IDE? מה עדיף? אשמח לעזרה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. (פנימיים , לא משטחי קרור) במחיר ראלי ולא פי 10 מאיביי/עליאקספרס ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני עובד עם Windows Vista. מדי פעם קורה מצב שבו תוכנה כלשהי טוחנת את הדיסק הקשיח בטירוף. כאשר אני בודק במנהל המשימות מיהי התוכנה הפעילה הכל נראה כעובד בשלוות נפש, אבל משהו בהחלט מאט את המחשב זמנית. כפי שבמנהל המשימות ניתן לראות את אחוז הניצול של ה-CPU, האם קיימת תוכנה שמאפשרת לראות מידע על קריאה/כתיבה על הדיסק הקשיח בזמן אמת? תודה.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  18. האם קיימת תוכנה הבודקת תקינות כרטיס מסך ?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  19. הפריימים של המסך מסתנכרנים במשחקים רק בפריים ה-30 והפריים ה-60 (ועוד כמה פריימים מתחת ל-30) כאשר מפעילים את ההגדרה של VSYNC... אני רוצה לדעת אם יש תוכנה כלשהי שתגרום לכך שהפריימים יסתנכרנו בכל אחד ואחד מ-60 הפריימים ולא רק בפריים ה-30 והפריים ה-60... תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  20. אני עושה כרגע סדרת בדיקות על לוח אם שחשוד כתקול. בשלב זה אני רוצה לקצר את ה- CMOS כדי לקבל את הערכים המחדליים של ה- BIOS SETUP. אני יודע היטב איך לבצע את פעולת הקיצור של ה- CMOS על ידי חיבור ג'אמפר מתאים. עד רגע זה לא בצעתי את קיצור ה- CMOS (למרות ששאלתי שאלה בנוגע לכך אתמול). אני רוצה לנקוט בכל צעד זהירות אפשרי כאשר אני מבצע את קיצור ה- CMOS , מחשש שתקלה כלשהיא על לוח האם או באביזר שמחובר לו תשבש את ההליך של קיצור ה- CMOS. לשם כך אני רוצה להותיר את לוח האם _עירום_ מכל החיבורים שעשיתי אליו מאז לוח האם יצא מהקופסא. בכלל זה אני רוצה להסיר מלוח האם את המעבד, הזכרונות, כרטיסים אחרים על הסלוטים, חיבורים שונים שנעשו לפינים על לוח האם. השאלה שלי היא: כאשר אבצע את קיצור ה- CMOS…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני מטפל כרגע בלוח אם תקול. לאחר סדרת בדיקות ארוכה שלא הועילה, אני מנסה לקצר את ה- CMOS במטרה להביא את ה SETUP BIOS לערכים המחדליים שלו. חוברת ההחזקה של לוח האם מנחה אותי איזה ג'מפר עלי לחבר וכיצד (כדי לקצר את ה- CMOS). אין לי בזה שום בעיה, הכל ברור. ועכשיו לשאלה שלי. מה שאני רוצה לברר הוא האם קיצור ה- CMOS ישפיע על ה- FIRMWARE של הלוח. ככל שאני יודע, קיצור ה- CMOS לא משפיע בכלל על ה- FIRMWARE של האם, אבל אני רוצה להיות _בטוח לגמרי_ בעניין זה. נא תגובתכם בעניין זה.

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  22. אחד מהתחביבים שלי הוא לבנות מכונות משחקי וידאו. לקחתי מחשב נייד ישן, פנטיום 1 של קומפאק, חיברתי לו מקלדת PS2 שחשפתי את הלוח האלקטרוני שלה והתחלתי לקצר מגעים עם כבל חשמלי במטרה לגלות מה מפעיל איזה אות. בקיצור....... פדיחות. כנראה שבטעות קיצרתי בין שני מגעים שלא הייתי אמור, המסך נכבה, המחשב המשיך לעבוד אבל אחרי שכיביתי אותו הוא כבר לא נדלק. פעם ראשונה שזה קורה לי, ועשיתי האקינג להרבה מקלדות. האם ייתכן שקיצור מגעים במקלדת ישרוף משהו ואם כן את מה? האם זה משהו סופני או שיש דרך להחיות אותו?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  23. Started by Peter Rabbit,

למחשב שלרוב עושה עבודה משרדית + מעט גיימינג עם כרטיס gtx 1070 בעל 3 מאווררים? קירור אויר כלומר - אני בונה על 2 מאווררים שיגיעו עם מארז מיקרו. או שמומלץ קירור נוזלי? המחשב עם מעבד i5 דור שלישי, בחדר שלרוב ממוזג.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.