תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
כנסו למרפט שלי.. אני קניתי כרטיס מסך חדש 9800gt xxt oc edition וןהוא עבד הכל מצויין.. עכשיו בערך חודשיים-שלוש חודשים לאחר שקניתי אותו יש איתו מעט בעיות. פעם הבעיות היו שלחתי אותו לFOXPC והם אמרו לי שהכרטיס תקין.. עכשיו הבעייות הם...שבמשחקים קלים שפעם הייתי מריץ בלי בעיה כמו:(cod4;Nfs Most wanted;Mirrors Edge) עכשיו נתקעים בלי סוף(איפול MOST WANTED ניתקע!!!!!) יש דרך לסדר מבלי לשלוח אליהם את המחשב ?
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
נשרף לי לוח אם וקניתי חדש והתקינו לי אותו. באתי הביתה עם המחשב ורציתי להתקין את הוינדוס אבל אז אני מקבל שגיאה עם מסך כחול שאומרת שיש לי בעיה ואני צריך לבדוק אם הכנסתי חומרה חדשה למחשב או שחומרה אחרת פגועה ואני לא יודע מה לעשות.אני מאתמול על המחשב. אני חושב שאולי זה ההרד דיסק.אז אם יש למישהו הצעה אחרת אז בבקשה שיגיד לי או אם יש למישהו תוכנת בדיקת הארד דיסק לדוס שאומרת אם יש בעיה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לפני איזה יומיים הארדיסק התחיל להשמיע מעין "טיקים" כאלה ובאמצע משחק קיבלתי את המסך הבא: :s05: :s05:
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כשהיה לי XP השתמשתי בתוכנה של הדריבר, והכול עבד כמו שצריך- התוכנה שלטה על החיבורים הנכנסים והיוצאים. ב WIN7 התוכנה לא כלולה עם הדריבר ואין איך להתקין אותה. וכך יוצא כשכל פעם כשאני מדליק את המחשב, הוא לא מזהה שמחובר משהו לחיבור האנלוגי, ורק מאפשר לי את החיבור הדיגיטלי. אז אני הופך את החיבור ללא פעיל, ואז לפעיל וזה מסדר את הבעיה בדרך כלל עד להדלקה הבאה. גירסת מנהל התקן- 6.1.7601.17514. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי נשבר(המסך שבור לגמרי מפורק מהלפטופ), אבל נידלק המחשב. יש לי בהרדיסק תיקיות שאני צריכה. יש דרך להעביר את הנתונים? בבקשה דחוף. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כמה ימים פתחתי את המחשב (מבלי שעשיתי לפני זה איזה פעולה מיוחדת - לא עדכנתי ביוס ולא כלום ...) ואיך שהוא נדלק קיבלתי את ההודעה הבאה : Scanning BIOS Image in Hard drive ............ בפעמים הראשונות אחרי ריסטרט - הנקודות המשיכו בלי סוף ( נתתי לזה לרוץ בהתחלה כמה שעות - אני מניח שהוא חיפש איזה גיבוי לביוס שכנראה לא קיים) ואחרי פעמיים אני מקבל את אותה ההודעה רק עם 3 נקודות. ניסיתי כבר להוציא את הבטריה מהלוח אם ל10-15 דקות ,שום דבר לא השתנה. הדגם של הלוח אם : GA-81848P(-P) יש עוד משהו שאני יכול לנסות ? :s05: תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
המעבד חם 65 +- למרות שהוא פריסקוט הוא ממש חם אף פעם לא הגיע לכזה מצב ועוד בווינדוס ללא מאמץ יש מצב בגלל זה המחשב מרסטארט אני צריך עזרה בניתוח קובץ הדאמפ וגם המלצה לספק טוב עד 260 ככה 300 גג שיחזיק את המפרט שלי (הראשון שמופיע בצד) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
החלפתי מחשב ל AMD 6000+ .. אני בא לעשות BOOT לדיסק של ווינדוס ויסטה וזה לא עושה לי BOOT. מנסה לעשות ל XP וזה מצליח. בדקתי אולי הכונן לא בסדר אבל במחשב אחר שהוא INTEL הוא עושה BOOT לויסטה. איך אני יכול לתקן את הבעיה ? ולגרום למחשב שלי לעשות BOOT לויסטה.. והדיסק טוב ב100 אחוז.
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מה קורה ?? יש לי מחשב שפתאום הפסיק לפעול , החלפתי ספק לא עזר , מה שמוזר זה שבלי שהמחשב יפעל הנורה על המארז דולקת . ניתקתי הכל ועדיין המחשב לא נדלק .. מה זה יכול להיות ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, עדכנתי את הBIOS שלי מהאינטרנט ע"י תוכנה המצורפת ללוח האם (GYGABYTE GA-8I945P-G). כעת המחשב לא עולה ואפילו לא מתחיל POST. אין צפצופי שגיאה ואין שום תצוגה על המסך. רק כפתור הכיבוי מגיב באופן תקין. הוצאת הסוללה לא עזרה. קיצור חיבורי הסוללה וכן הג'אמפר CLEAR CMOS לא עזרו גם הם. מה עוד אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כבר לילה שני שאני משאיר את המחשב פועל הולך לישון קם בבוקר ורואה שהוא עשה ריסטרט לבד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
ערוך הודעה תגובה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קרה לי היום פעמיים שהמחשב שלי עשה ריסטרט (בבוקר ולפני1/2 שעה) סתם ככה... וקניתי אותו ביום חמישי XP תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום המתאים אז ככה יש לי מחשב E6750 1GIG 800MHZ KINGSTON 8500GT 512 WD160GB עכשיו אני רוצה לדעת למשל אחרי שאני מסיים לשחק CRYSIS או כל משחק כבד אני יוצא חזרה ל וינדוס ויש דבר מעצבן שלוקח לו איזה 20 שניות לחזור לתפקד כאילו הוא ממש איטי אחרי שאני יוצא מהמשחק כאילו עד שהכל עולה לוקח לו זמן אז אם מישהו שמבין במה זה קשור בזכרון או ב דיסק קשיח ? תודה לעוזרים(:
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
או קייי המחשרב עושה HARD RESETS באופן רנדומלי מה זאת אומרת רנדומלי...? זאת אומרת ליפעמים הור רץ למשך חצי שעה ולפעמים כמה ימים, לפעמים 4 פעמים ברצף (כאילו מגיע לונידוס). -אמרו לי "זה הזכרונות" .. אז הלכתי וקניתי עוד גיגה. -אמרו לי "זה הספק".. אז ניתקתי את הכרטיס עריכת וידאו, הרדיסק (1/2), צורב (שוב 1/2), וכמה מאוררים מתוך ה-8 שחיברתי (8/8) אבל זה לא עזר. -אמרו לי וירוס... עשיתי פורמט מלא!!! (זה הרדיסק של 120 גיגה!!!). אז אחרי כל המומחים ש"עזרו" לי אני פונה למומחים האמיתיים. חברה.... הצילו!!!!!!!! מפרט טכני...: מעבד: intel-p4-2400-800 זיכרון: 1.5g ddr ram הרדיסק: wd 120g ide כרטיס רשת: 100m lan card כרטיס מסך: radeon 9600pro כרטיס קול: creative audiodi…
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
I got a Microsoft's Sidewinder wheel (w/ Force Feedback, serial - not USB) and windows 2000 pro. the wheel has 3 axis (gas/brake/wheel). in windows 2000 the default is split axis (in 98 it was combined by default). my sidewinder software is old (versions 2 and 3) and doesn't support windows 2000/XP. the problem is that not all the games support split axis (=\) and I can't set it to combinned axis. after talking in many forums I've been told to get sidewinder software version 4, but I can't find any place to download it from. so if anybody got the software if you could send it me it'll be appreciated, or if you have any other ideas. ICQ# 123449949
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי AMD 64 3200 -754 נשברו לי הפינים בעת הוצאה, ואני לא רואה עתיד למעבד הנ"ל. האם כדאי לקנות מעבד 754 או לשדרג כבר עם לוח אם ל939 ואם כן לאיזה? המחיר הוא יחסי דהיינו נמוך ככל האפשר אבל שהתמורה תיהיה טובה. גג 2000 שח
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ... נתקלתי בבעיה מסוימת ביקשו ממני עזרה בפירמוט המחשב והסכמתי . אבל היתה בעיה עם הארדיסק לא הצלחתי לפרמט ( כאשר הגעתי לחלון בו אני אמור לבחור את הpatition עליו אני רוצה להתקין היה כתוב "can not access to the driver " או משהו בסגנון , בדקתי את החיבורים לדיסק הקשיח את כל הג'מפרים והכל היה בסדר ) החלטתי לקחת אותו אלי הביתה ולנסות לפרמט דרך המחשב שלי אבל נתקלתי שוב בבעיה כאשר הווינדוס שלי עולה הוא מזהה את הארדיסק .וכך גם בהגדרות אני יכול לראות אותו בביוס אבל אינני יכול להיכנס אליו דרך המחשב ואין אותו ב "My computer " ... מישהו יכול לעזור בבקשה ... זה די דחוף תודה האם הארדיסק פשוט נדפק או שיש דרך לגשת אליו ? לבדוק אותו או משהו
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קבלתי את המצלמה מחבר ואין לו את הדיסק התקנה. על המצלמה לא רשום איזה חברה. היא נראת ככה : וזה מה שרשום לה בלשונית על הכבל חיבור ל-USB : USB PC CAMERA MODEL: DC-2110 MAD IN CHINA
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב של תקיעה של השירים כאשר אני שומע בוינאמפ, אני חושב שזה בדיסק קשיח שיש לי... הבעיה: אני מריץץ שיר, והוא נתקע באמצע וחוזר או שהוא נתקע לכמה שניות ותוקע גם את הוינאמפ או שבכלל הוא לא עולה ורק אחרי איזה דקה עולה.ת המפרט: e7200,EP35 DS3, 4GB 1066MHZ, Creative X-FI Xtreme Audio על win7 32bit כונן קשיח ראשי (מערכת הפעלה ווינאמפ) WD 250GB YS כונן משני (שירים, הכונן כמעט מלט) Samsung 1000GB HD103UJ כונן משני 2 (שירים, הכונן כמעט מלא) Segate 500GB 320AS יש לציין שהבעיה ישנה כאשר מתנגנים שירים משני הכוננים. עכשיו, איך אני יכול לבדוק מה הבעייה, אחד הכוננים ? הכרטיס קול ? זיכרון ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ובזמן המשחקים cod4 ו pes 2012 דמו. המשב קורס נתקע על מסך שחור וגם הסאונד נתקע. ואפשר לצאת רק עם restart מפרט מחשב: מעבד Intel Dual Core G620 2.6GHZ for 1155 מארז Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm זיכרון micron rendition 4gb ddr3 1333 דיסק קשיח samsung 500g לוח אם Gigabyte GA-H61M-D2 BULK כרטיס מסך Sapphire 6750 512MB GDDR5 DVI HDMI DP תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אח של חבר שלי שם לחבר שלי סיסמא על המחשב דרך הביוס.. איך אפשר לפתוח את הסיסמא הזאת ולבטל אותה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי קול במחשב! 1 O/B AC47 ו1 רגיל ופשוט- Creative EnSoniq. כשאני משחק משחקים כבדים (כמו LOTR) עם הכרטיס של CreAtive אז הצליל נשמע ממש לא נקי ויש רעשים שאי אפשר להתעלם מהם לאורך כל המשחק בזמן שיש עיבוד גראפ, ז"א שכשאני בטפריט הראשי אז הצליל נקי אבל בהתחלה כשהמשחק מציג את הלוגו אז הצליל גם כן לא נקי וגם כשאני משחק בקיצר כל פעם שהכרטיס מסך מתאמץ יש את הרעשים האולו. במשחקים "קלים" כמו CS אין את הבעייה. הצעות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
קניתי את המסך לפני כשנתיים ולפני כשבוע התחילו בעיות מוזרות - גודל המסך משתנה/רוצד באופן קבוע, הבהירות משתנה כל פעם במעט, לעיתים נשמע קליק (כמו של degaus) והמסך נמתח מאוד ואז חוזר למצבו הרגיל, וכדומה... מישהו נתקל בבעיות דומות? מה אפשר לעשות? לדעתי יש אחריות של 3 שנים למסך אבל החנות בה קניתי נסגרה... לאן אני יכול לפנות ומה אני צריך להציג להם? או לחילופין, כמה לשלם.. ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בסאונד במחשב, בחלק מהשירים שאני שומע ( רק חלק ) פתאום אני מתחיל לשמוע כל מיני רעשים מוזרים אחרי כמה זמן.. אני בדקתי בכמה תוכנות, גם ווינאמפ 2, גם 3, וגם ה windows media player, ויש את הבעיה בכל הנגנים. המפרט שלי בצד שמאל.. הנה דוגמא למה שאני שומע, תורידו ותראו.. http://briefcase.walla.co.il/data/v/o/l/t/u/s/h/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200207281711392559/200308202011475516/sound.wav תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-