עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by moshemaman25,

שלום: הכרטיס מסך שלי הוא4850 או צשהו כזה לא זוכר הבעיה :המסך מתכבה ורושם מצב חסכון אנרגיה שנגעתי בכרטיס מסך הוא היה חם אש אז זה נראה לי בעיה במאוורר מה אתם חושבים ?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  2. Started by EpoXi,

"Verifying DMI Pool Data............... AMD Data Change ... Update New Data to DMI!" ההודעה הזאת מופיעה כל פעם בעת עליית המחשב קצת אחרי שההארד דיסק מזוהה. אין לי שום בעיה ניראת במחשב רק רציתי לדעת אם זה בסדר ומה זה אומר(ההודעה קיימת מאז שהמחשב קיים - 3 חודשים). לוח האם הוא GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by elite group,

עשיתי עידכון בביוס ללוח ישן ECS P4M800M S478 ובאמצע העידכון הוא נכשל עשיתי את זה עם DOK עם תוכנה של DOS HIREN BOOT CD הבעיה שיש שם 2 אופציות תמיכה USB בלבד או תמיכה ב USB כולל 386 משהו כזה ובחרתי ב 386 והבנתי שצריך DOS נקי בלי כלום ובגלל זה העידכון ביוס נכשל בדרך כלל אני עושה עידכון ביוסים עם דיסק בוט פשוט שעושים דרך המערכת ההפעלה בקיצור כרגע הלוח דפוק ושלחתי מייל לחברת ECS ושאלתי אם יש להם אותו " ציפ " של ביוס אני מקווה שנשאר להם משהו השאלה אם הם יקחו לי על זה כסף ואם זה בכלל משתלם מה אתם אומרים יש לי סיכוי ? שלחתי את האימל אליהם היום מעניין מתי תהיה לי תשובה ואם התשובה תהיה חיובית כמה זה יעלה לי אם בכלל לא יודע מה המשמעות של הציפ הזה ? מבחינת מחיר ועוד שאלה מישהו יודע א…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by PTTM,

היי הרכבתי לאחי מחשב חדש מבוסס i5, וכשהדלקתי אותו כדי שאוכל להתחיל בהתקנה של הOS ראיתי שהPOST ממש איטי! המוזר הוא, שאחרי הPOST האיטי המחשב מעלה ווינדוס כרגיל... גם הביוס עובד כרגיל, כמו כן גם המסכים שלפני הPOST... ניסיתי להפעיל את המחשב עם מינימום חלקים (לוח, מעבד, כ. מסך, וסטיק אחד של זיכרון) והפוסט עדיין היה איטי... Intel Core i5-750 2.66GHz Quad Core Gigabyte GA-P55M-UD2 Intel P55 4Gb DDR3 1600MHZ PC3-12800 8-8-8-24 Gold Sparkle GeForce GT220 512Mb DDR3 PCI-e WD 500gb 32mb 7200 Caviar Black SATA II WD5001AALS Seagate 320gb 16mb 7200 SATA II ST3320613AS SeaSonic 500w SS-500ET Active PFC Antec 300 מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  5. Started by alh,

לאחרונה שמתי לב לרעש מוזר מהמחשב. זה רעש לא קבוע,לא חזק, נשמע קצת כמו ציוץ אבל בתדירות מאד גבוהה כמעט אולטרה סאונד. כמו משרוקית של כלב. בגלל שהוא כל כך גבוה זה די מפריע. הוא לא מתחיל מיד עם הדלקת המחשב, וכשהורדתי את קיר המארז בשביל לשמוע טוב יותר הוא הפסיק, מה שגורם לי לחשוב שזה תלוי בטמפרטורה. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות.

• 38 תגובות
    • 4k צפיות
  6. בזמן שאני משחק משחק המחשב קופה התמונה נשארת ושומעים מהרמקולים טררררררררררררררררררר לפי משהבנתי זה בגלל התנגשות בין החומרה של הכטיס קול של ריילטק לבין המשחקים של EA האם קניית כרטיס קול תפתור את הבעיה ? אם כן אני צריך כרטיס קול 7.1 שיחובר איליו מערכת קולנועה ביתית 5.1 + אוזניות + מיקרופון חייב שכול הדברים יהיו מחוברים ופועלים בו זמנית אם לא אז מה יכולה להיות הבעיה ? ** ניסיתי לפרמט , להחליף מערכת הפעלה , הוספת מאווררים , החלפת מאווררים , החלפת חצי מחשב ושום דבר לא עזר לפני ... תודה .

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום , לאחר עיון בתשובות הפורום לבעיית ההפעלה של ווינדוס עדין לא מצאתי פתרון לבעיה : המחשב שלי כלל אינו קרא את דיסק מערכת ההפעלה- לאחר הכנסת הדיסק אני מגיע לאותה ההודעה שיש צורך בהתקנת הקובץ מחדש למשהו יש רעיון? תודה

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  8. Started by Guy950,

שלום לכולם לפני איזה שנה וחצי קניתי את המחשב שלי עם הכרטיס מסך HD4870 של PILOT. לכרטיס מחוברים 2 מסכים, הראשי הוא מסך 23 אינץ' והמשני הוא מסך 19 אינץ', שני המסכים הם רחבים אם זה משנה למישהו. החל מלפני יומיים (29.6.10) במסך השני התחילו לפעמים להיות מעין קירטועים מעצבנים שבולטים לעין כגון קפיצות וכו'. הסיבה שאני חושב שזה אולי הכרטיס זה בגלל שאם אני עושה משהו כבד במסך הראשי אז המסך השני מתחיל לקרטע, כגון סרטונים ומשחקים, ברגע שאני מפעיל ישנה קפיצה במסך השני. כדי לבדוק את זה לעומק ולפני שאני יוצר קשר עם החנות (יש לי עדיין אחריות) אני רוצה לבדוק אם זה באמת הכרטיס, איך אפשר לבדוק את הכרטיס? הטמפ' הממוצעת שלו זה 50 מעלות כאשר העוצמה של המאוורים הם 50%.

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  9. לאחרונה רכשתי מחשב חדש: HDD 500GB 16MB SATA II AMD ATHLON II X4 630 5770HD 4G זיכרון. התקנתי עליו WIN 7 32BIT וכמובן את כל הדרייברים הדרושים ללוח אם, לכ.מ, להכל בעיקרון + עידכונים של הWIN עצמו. בניגוד למחשב הישן שלי שפירמטתי לWIN 7, המחשב הזה שהוא הרבה יותר טוב ומפורמט טיפה איטי מדיי פעם, במקום לפתוח קובץ בשנייה, הוא חושב טיפה, איזה 3-4 שניות ורק אז פותח, וזה דיי מוזר כי זה מחשב נקי. למה הוא צריך לחשוב הרבה זמן יחסית, המחשב הישן שלי עושה דברים בשניה והוא עמוס יותר. בנוסף, למה 32 סיביות מזהה רק 3.25G זיכרון במקום 4 [והוא אמור להיות מסוגל לקלוט 4 בניגוד ל64 סיביות שקולט עד 16G זיכרון] מה הסיבה לזה, והאם באמת 0.75 זיכרון הולכים ל...כלום? בבקשה תעזרו לי להבין למה. תודה

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  10. חבריה שלום כ קורים לי בזמן האחרון כל מיני תופעות לא ברורות היום המחשב בהדלקה ישר קפץ למערכת ההפעלה מבלי להציג את הלחונות של הSETUP השחורות ניסיתי לעשות DEL ולהגיע לביוס ולא הצלחתי איך מחזרים את כל הנושא שהמחשב יפעל בסדר העליה הנכון בברכה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  11. Started by אוראל-ס,

שלום. פירמטתי לחברה שלי את המחשב והתקנתי לה וין אקספי 32 ביט ( יש לה מחשב ישן ) יש לה לוח אם של msi דגם n1996 אחרי הפירמוט הוינדוס לא מצליח למצוא דרייבר לכרטיס הרשת האון בורד ובקר vgi משהו כזה ולעוד שני דברים. הבעיה שגם אין אצלה אינטרנט לעשות עידכונים מהאינטרנט. ולפי הדגם של הלוח הם לא הצלחתי למצוא דרייברים ברשת. נסיתי לעשות הסר התקנה להפעיל מחדש וכשהו משזהה את החומרה הגדרתי לו לחפש ישירות מהדיסק של הווינדוס אבל זה לא עזר הגדרתי לו לחפש אומטתי גם לא עזר.. עזרה מישהו משהוווו

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  12. שלום, יש לי מחשב חדש. שלושה חודשים. עדיין לא עבדתי איתו יום שלם ללא תקלות. נתונים: 1. כרטיס מסך : ATI, Gigabyte, HD 4670 2. מסך : BENQ G900w lcd, 19 3. מערכת הפעלה : windows and linux ubuntu windows לא עולה. מסך כחול לזמן קצר מאוד, אנני מספיק לקרא את הכתוב. רואים על המסך (למטה) ספירה נראה לי זיכרון. עם מסך אחר, גם במעבדה וגם אצלי בבית, מסוג SONY ישן מאוד, LCD בן כ 10 שנים. ה windows עולה ללא בעיות. Ubuntu עולה ללא בעיות. עובד איתו (תוכניות ב C למשל) + אינטרנט. לעיתים רחוקות קריסה כאשר אני באינטרנט. מה זאת אומרת קריסה. העמוד נתקע + ה - firefox נסגר. מנסה לפתוח שוב. גורנישט. restart קשה וכוחני, תוצאה - > עובד. מי שמכר לי את המחשב, אומר שיש לי בעיה במסך. האם הגיוני? …

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  13. Started by guyk,

אני מקווה שזה קשור לפורום הזה.. הייתה לי בעייה במחשב: כאשר הפעלתי אותו, הוא שאל האם להעלות ווינדווס רגיל/ safe mod, במסך השחור הזה... לא משנה איזו אפשרות בחרתי, הוא עשה ריסטרט וחזר לאותו מצב, כאילו לופ אין-סופי... עכשיו, אני רוצה לפרמט את המחשב ולמכור אותו, אז חיברתי את הדיסק הקשיח למחשב אחר והעברתי את כל המידע שהייתי צריך. חיברתי את הכונן הקשיח למחשב בחזרה, ועכשיו עולה לי המסך ההתחלתי (ממנו אפשר להיכנס לBIOS) אבל גם כאן- לא משנה מה אני עושה, המכשב כאילו נכבה- מסך שחור, אבל המאווררים והכול ממשיכים לעבוד! ניסיתי לאפס את ביוס, להוציא את הבטריה, וזה לא עוזר! עריכה: שחכתי לומר שהוא רושם לי: CMOS checksum error - default loaded מה לעשות??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by haim652,

שלום, יש לי בעיה עם המחשב שקורת לפעמים ואני לא יכול לדעת מתי היא תקרה, היא בדרך כלל קורת לאחר שאני משחק משחק כבד (בד''כ) זה יכול להיות גם סתם לפעמים, למרות שנדיר, אחרי שאני סתם עושה ריסט למחשב. (כשזה במחשק זה פשוט נתקע ואני לא יכול לעשות כלום אלא ריסט, וזה קורה אחרי שאני משחק באותו המשחק אחרי כמה זמן, יכול לקרות אחרי 5 דק' ויכול להיות אחרי 20 דק') כשני עושה ריסט למחשב כשהוא עולה ישרת עוד בתחילת המסך יש לי הרבה כמו פיקסלים מוזרים כאלה או איזה משהו שמסתיר לפעמים את הכתוב במסך, וזה ככה עד שעולה הווינדוס, וכשעולה ווינדוס איאפשר בכלל להבין מה אני רואה במסך מרוב כלכך הרבה דברים מוזרים כאלה שעל המסך, קשה לי להסביר את זה, אני אנסה להוסיף תמונה בהמשך אם אוכל, בנתיים אם משהו יוכל ל…

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  15. Started by jackal,

חברים שלום יש לי מחשב פנטיום 4 2.80 ,אשר מוברים לו 3 הרדיסקים . 1- סטאה ושניים חיבור רגיל ( הכבל הרחב) הוספתי לו עוד הרד דיסק של 1 טרה סטאה על מנת להוציא את שני ההרדיסרים הרגילים. ההרדיסק מחובר רואים אותו בביוס ובדיוויס מנגר , אבל !! לא רואים את הכונן ב: My Computer. מה עושים . לעזרתכם אודה.

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  16. Started by אוראל-ס,

שלום. נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד בווינדוס 7. יש לי צורב די וי די של lg לאחר כשנה עם אותה מערכת הפעלה ( וין 7 64 ביט ) פתאום החליט הווינדוס שהוא לא קורא את הסידירום וגם לא את הכונן המדומה ( דיימון טולס ) כשאני ניכנס למנהל ההתקנים ועושה עדכן דרייבר זה אומר לי שכרגע יש את הדרייבר הכי מעודכן. בנוסף במנהל התקנים זה מראה על שניהם כמו משולש קטן כזה עם סימן קריאה בפנים משהו כזה. כשאני ניכנס למחשב שלי הסידירום וגם הכונן המדומה לא מופיעים... בדוס הסידירום כן עובד.. וכן הוא נפתח ונסגר ואני מכניס דיסק הוא קוראה אותו רק שהוינדוס החליט שהוא לא קיים.. אגב עשיתי במנהל התקנים הסר התקנה הפעלתי מחדש זה אומר לי שוינדוס לא התקין את החומרה.. אבל זה חוזר על עצמו שההתקן מעודכן בדרייבר הכי עדכני. הצ…

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  17. Started by extreme2611,

אז ככה יש לי בעיה בהרד דיסק יש לי 2 הרדיסקים מחוברים למחשב אחד שכולו מלא במידע שלי ואחד ריק שתכננתי לעשות ממנו דיסק גיבוי.. אבל יש בעיה איך שאני נכנס אליו כל המחשב נתקע.. וזה מחייב ריסטארט.. האם יש דרך לסדר אותו? נסיתי את התוכנה HDD Regenerator אבל ברגע שאני מפעיל אותה המחשב נתקע נסיתי פירמוט ב-58 אחוז נתקע.. מקווה שלא קרה לו כלום

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  18. Started by yanivha6,

בזמן האחרון (מאז שפרמטתי את המחשב, לעיתים תכופות יותר), יש לי מסך כחול. ראיתי פה מדריך שמפרט כיצד למצוא נתונים על התקלה בעזרת תוכנה. הנה הנתונים: Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.12.0002.633 AMD64 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Users\HADDAD\Desktop\070210-20108-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows 7 Kernel Version 7600 MP (3 procs) Free x64 Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 7600.16539.amd64fre.win7_gdr.100226-1909 Mach…

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by Flame of Udun,

שלום. בחודש האחרון המחשב שלי השתגע. הוא מתחיל לצפצפץ 11 פעמים כל פעם שאני מדליק אותו, ולא עולה בכלל. לפעמים אחרי שעתיים של ריסטים הוא מואיל בטובו לפעול, ועובד כרגיל, חוץ מתקיעות פה ושם והווינדוס מאוד כבד - לעומת משחקים שעובדים יחסית כרגיל. ראיתי בלינקיה לינק לפירוש צפצופים. בדקתי ויש לי Ami bios, והוא מצפצף 11 פעמים. 11 Beeps - Bad Cache Memory - test failed (replace cache memory) השאלה היא - מה זה אומר? להחליף זיכרון מטמון? מה זה אומר? אולי זו שאלה מפגרת, אבל אין לי מושג מה אני אמור לעשות. אגב, לא יודע אם זה קשור, אבל כשהתחילו הבעיות של הצפצופים הכרטיס מסך שלי הפסיק לעבוד, וכשניסיתי עם כרטיס ישן, 7600GT, זה דווקא עובד - כאמור, לפעמים, ואחרי שעתיים של ניסיונות. אנ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html יש בתוכנה כמה מצבי צפיה (ב- BSOD עצמו, בקבצים שגרמו ל- BSOD ועוד). ממליץ להכניס לסטיקי (אומנם קצת פחות אינפורמטיבי מה- Debug של MS, אך כלי מהיר ופשוט לקבלת מידע נחוץ). יש באתר המפתח עוד כמה כלים שימושיים.

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  21. Started by idan399,

יש לי מחשב נייד עם windows 7. בכונן lenovo נשמר הגיבוי ושם יש תוכנות של lenovo שהתוקנו במחשב. הכונן היה מלא וכבר הופיעה הודעה שצריך למחוק קבצים מהכונן , הגיבוי תפס את רוב המקום אבל לא הצלחתי לשמור את הגיבוי בכונן C, זה הראה לי אפשרות רק על כונן lenovo. פתאום הופיע מסך כחול ולא הספקתי לקרוא והמחשב עשה הפעלה מחדש, והכונן Lenovo נעלם. בתצלום מסך- יש 4 מחיצות אבל למעלה באמצעי אחסון זה מראה שיש רק 3. אני חושב שהמחיצה עם ה30GB היא של lenovo וכשאני לוחץ על המלבן שרשום בו 30GB ולוחץ על שנוי אות ונתיבי כוננים אז מופיעה השגיאה: מה אפשר לעשות להחזיר את כונן Lenovo?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הבעייה היא לא עם המחשב שלי אלה עם מחשב של חבר. המפרט הוא: Gigabyte M55S S3 AM2 AMD Athlon 5000+ AM2 2 x 1gb KINGSTONE DDR2 667MHZ PALIT 7300GS 256MB HITACHI 160GB HDD Thermaltake 400W המחשב נידלק, עובר את החלון של טעינת מערכת ההפעלה, XP , ואז בימקום שיופיע מסך ה "Welcome" הוא מקבל BSOD והמחשב מאתחל את עצמו

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by arik_bulldog,

משהו מוזר קורה לאחרונה במחשב. אני לא יכול לצלם תמונה אז אנסה להסביר כמה שיותר ברור. כשמפעילים את המחשב, לפני הלוגו של הווינדוס יש שני דברים, בהתחלה תמונה מסויימת ואחרי זה מפרט של הנתונים הכתובים בלבן על מסך שחור. לאחרונה קורה משהו מוזר, באותה תמונה ראשונה יש כל מיני נקודות צבעוניות על המסך, והמפרט מחשב כתוב באותה צורה, רק יש אותיות שכתובות פתאום בצבעים שונים. אני חושב שגם בלוגו של הווינדוס בהפעלתו יש נקודות צבעוניות על המסך שלא אמורות להיות. תחילה לא התייחסתי, אבל עכשיו אני רואה שזה נהיה יותר צבעוני. אז מה זה יכול להיות? LSD? המחשב בטריפ?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. לא יודע אני לא כל כך מבין בזה : אז ככה,לפני מספר חודשים קניתי מחשב חדש אבא שלי המליץ לי עליו דרך חבר שלו , מחשב באמת קטלני הורדתי הרבה משחקים והאיכות פשוט קטלנית .. ואז התחילה בעיה: המסך פתאום לא נדלק,או נדלק לפעמים אז החלפתי כבלים אולי הבעיה בהם? לא . בקיצור בכל הדלקה של המחשב אני צריך ללחוץ בכפתור MENU שבמסך ומיד אחריו על הכפתור SOURCE ורק ככה המסך בעצם מציג את המחשב. (חשוב לציין שהמסך עצמו נדלק יופי פשוט כדי להציג את המחשב שעולה אני צריך ללחוץ כמו שאמרתי) מדי פעם ממש רק מדי פעם המשחקים עולים לי ופועלים יפה אבל אחרי משחק ממושך של שעה בערך המסך נכבה וצריך לעשות ריסט ואת כל הפרוצדורה עוד הפעם . רוב הפעמים שאניי מנסה להפעיל את המשחקים הם לא פועלים וההודעה הבאה מוצגת לי: …

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  25. פתחתי פה אשכול לפני כמה שבועות על המחשב שעושה ריסטים פתאומיים, שמתי לב ש SAFE MODE הוא לא עושה אותם ולכן החלטתי שלא מדובר בבעיית חומרה ופירמטתי את המחשב. לאחר הפירמוט, כרטיס הקול שהוא בעצם On Board על הלוח שלי Asus P4S333-M לא עובד. ניסיתי להתקין את הדרייבר שלו מהאתר של ASUS וזה פשוט לא הולך. או שהוא רושם לי The drivers for this device are not installed. (Code 28) או שאני עושה Reinstall לדרייבר והוא אומר ש The name is already in use as either a service name or a service display name. בקיצור סמטוכה. יש אור?[br]פורסם בתאריך: 30.06.2010 בשעה 20:38:38 טוב כנראה שמרפי החליט להתאכזר אליי והצלחתי לפתור את זה 5 דק' אחרי שכתבתי את ההודעה בפורום הבעייה היתה שהיתה כפילות בר…

• 0 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים