עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני קונה את הלוח הזה: http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rgm3.htm ויש עליו כבר כרטיס קול. מהמחשב הקודם יש לי כרטיס קול pci. האם לבטל את השימוש בכרטיס שעל הלוח ולהשתמש ב- pci ,או להיפך? אני שואל מבחינת הביצועים של המחשב,האם כרטיס הקול on board לא לוקח משאבים מה- ram ו/או מהמעבד. כמו שאתם רואים,יש על הלוח גם כרטיס מסך(אני אשתמש בו( שלוקח משאבים מהזכרון ואני מתכנן לקנות 256 RAM . אם לבטל,אפשר לדעת איך,בכלליות? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  2. Started by sirexrv,

כשאני מנסה להדליק את המחשב, הנורה נדלקת אך נכבת מייד... החלפתי לספק חדש (Thermaltake Purepower 460w) השאלה היא: אם הבעיה במעבד, הלוח אם יראה לפחות את הביוס בהתחלה? למישהו רעיון אחר לתקלה? לוח: GA-965p-s3 מעבד: e6600

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  3. Started by buuhaa,

היי. הסיפור קצת ארוך אני כבר קרובה למסקנה הזו אבל אשמח לשמוע את דעתכם. המחשב נכבה מדי פעם. ווינדוס 98 על פנטיום 3 600. פירמטתי והכל עבר כשורה, עד לרגע של התקנת הדרייברים - אתם יודעים, ההתקנה של הפירמוט עצמו, רגע לפני שהווינדוס עולה בפעם הראשונה. פה החל ריסטרט קבוע כך שבעצם המערכת מנסה להתקין דרייבר בסיסי לכרטיס המסך כנראה, אבל לא מצליחה. מסקנה 1: כרטיס מסך דפוק ! אז זהו שלא. החלפתי כרטיס ואפילו בייאושי שמתי כרטיס PCI . מסקנה 2 : זה לא הכרטיס וגם לא שקע הAGP. הוצאתי כל כרטיס אפשרי. עשיתי DISABLE לכרטיס קול און בורד. עדיין קריסה. מסקנה 3 : זה לא שום התקן או כרטיס. לקחתי HD אחר. פירמטתי, כססתי ציפורניים. קריסה. מסקנה 4 : לא הארדיסק. הייתי משערת אולי שזה טמפ' (אוורסט לא מצאה …

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by קובי פסח,

שלןם רב, 1. ברשותי מחשב סמסונג מדגם NP370R5E-S01 2. מעוניין להתקין עליו כונן ssd לשיפור הביצועים מהדגם הבא : SanDisk Ultra II 240GB SATA III 2.5-Inch 7mm Height Solid State Drive (SSD) with Read Up To 550MB/s 3. איך אני יודע אם לוח האם שלי תומך ssd ?

5. האם לוח-אם Abit SG-80 תואם את המעבד Intel Celeron D 346????? ואם כן אז איך מרכיבים אותו ??? בבקשה תעזרו

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  6. ככל הנראה הלך לי לוח אם ואני מבקש לדעת אם לוחות חדשים עם SATA וכדומה יכולים לעבוד עם מעבד פרסקוט 2.4 . אם כן האם בכלל כדאי להשקיע בלוח כזה ?

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  7. קניתי מחשב יחסית חדש (חודש) gtx 1060, i5 8400, 16gb ram והייתי רוצה לדעת האם כדי לי לכבות אותו בכל פעם שאני הולך לישון ב11 בלילה או להשאיר אותו דלוק (אני חוזר אליו בשלוש בצהריים) תודה לעונים

8. Started by coperl,

רציתי להתייעץ בחברי הפורום הנכבד. יש לי מחשב נייד חדש של לנובו, יש לו בעיות קשות בכרטיס הרשת. החליפו לי פעמיים את המחשב, אז זה כנראה בעייה בדרייבר, בנוסף גם הבלוטות' מתחבר אבל לא משדר. לאחרונה הוציאה לנובו עדכון לביוס, אני מודע לכך שלא נוגעים בביוס עם לא חייבים. השאלה אם יתכן שהבעייה תיפתר ע"י החלפת הביוס? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, יש לי לפטופ כפי שציינתי בכותרת שנקנה לפני כמה חודשים. באתר של לנובו היו כמה פעמים עדכונים לביוס אבל הם היו מיועדים לפתור בעיות שלא היו אצלי ולכן לא התקנתי אותם. לפני כמה ימים הם העלו לאתר עדכון ביוס שמעדכן קוד : 3. Modified 1) Update MCU code to 0x5E. השאלה שלי אם במקרה הזה כדאי לעדכן את הביוס. קישור לקובץ ה-readme של העדכון ביוס: https://download.lenovo.com/consumer/mobiles/3jcn29ww.txt

10. Started by Lakers24,

יש לי ווינודס 7 והמחשב מאוד איטי, הדפדפנים קורסים עם הרבה פופ אפים שהשתלטו עליהם ולא מעט תוכנות שהתקנתי הם יש אפשרות לתקן את המצב(עם תוכנות מתאימות) לפני שאני עושה פירמוט?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. קניתי מחשב נייח היום ויקח כמה ימים עד שאסלול נקודת אינטרנט קווית. הראוטר נמצא רחוק מהמחשב אבל ללפטופ יש אינטרנט מצויין, האם ניתן לחבר בכבל את הלפטופ למחשב ולתת לו אינטרנט? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. לא גיימינג ולא עריכה. רק שימוש לעבודה בפיתוח.

13. היי. בחצי שנה האחרונה אני חווה איטיות של המחשב שאצלי כבר 4 שנים. בגדול אין לי שום שימוש בו חוץ מגלישה באינטרנט, לא מריץ עליו תוכנות כבדות ולכן מה שהיה לי עד עכשיו ( מעבד i3 ו- 4ג'יגה זיכרון) הספיק לי אך לאחרונה אני חווה איטיות כמו שציינתי. הלכתי ל ksp המקום ממנו קניתי את המחשב ורציתי לרכוש עוד 4 ג'י'גה זיכרון וכשהגעתי לשם ושאלתי האם זה באמת יועיל או שצריך לקנות כבר מחשב חדש כמובן שהנציג אמר לי מחשב חדש ואני לא מופתע כי האינטרס שלו זה שאקנה מחשב לכן אני שואל כאן את דעתכם הכנה האם הוספת זיכרון תועיל או באמת לקנות מחשב חדש. תודה וערב טוב.

14. Started by alons73,

שלום רב אני הורדתי מספר פעמים סרטים מקאזה בפורמט avi והצלחתי לראות את הסרטים הבעיה החלה כאשר הורדתי סרטים באורך מלא ואני רואה מסך שחור וכאילו הסרט רץ מדובר גם בפורמט avi ואני משתמש במס' תוכנות להצגת הסרט כמו: wmplayer ; powerdvd או divxplayer ובכל זאת אני רואה מסך שחור ניסיתי להפוך פורמט ל mpeg אך זה לא עוזר.... אני עובד עם מערכת הפעלה win98 לכן שאלתי האם מדובר בבעיה בסיסית במחשב שלי!!! או מדובר בבעיה ידועה שקיימת אצל כולם ועדיין אין לה פיתרון אודה לכם על העזרה אלון

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם, משהו מוזר קרה לי לפני מספר דקות.. כשהמחשב סיים להעלות את כל התוכנות שעולות עם הכניסה לווינדוס.. לחצתי על חיבור האינטרנט כדי להתחבר והמחשב לא הגיב. הייתי בטוח שפשוט לא לחצתי מספיר מהר ושוב הקלקתי עם העכבר - שום תגובה. ניסיתי ככה במשך חצי דקה ולא הייתה שום תגובה. שמתי לב שהאנטי וירוס שלי נמצא על "DISABLE" - ריבוע שחור במקום אדום ב" MCAFEE " .. פתאום במכה אחת קפצו לי מספר הודעות שאומרות - "לא ניתן לפתוח את פנקס טלפונים" או משהו דומה. ומיד לאחר מכן ה MCAFEE חזר להיות פעיל. האם זאת איזשהי תולעת שביטלה לי את האנטיוירוס וניסתה לפתוח לי פנקס טלפונים כדי להוציא לי מידע פרטי ? (למרות שאין לי בכלל פנקס טלפונים במחשב..)

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  16. שלום, התקנתי את המדפסת עם דרייברים חדשים. החלפתי ראשי דיו. החלפתי מדפסת. כלום! המדפסת לא מדפיסה בשחור, וצבעוני גם מאוד לא טוב. חשבתי שאולי זה קשור למערכת הפעלה? ידוע לכם משהו? תודה, יונתן.

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  17. נתקלתי בעבר במסכים כחולים אשר נגרמו ע"י מודם מסוג זה השאלה היא האם מסך כחול עם פרטים bugecode_usb_driver , יכול להיגרם ע"י המודם ומהו הפיתרון? תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  18. אהלן חברים אני יודע שאין לכך באמת תשובה - אבל אני שואל לא סתם. יש לי מחשב נייד גיימינג של אסוס. הסוללה שלו פשוט קטסטרופה. אין מילה אחרת לתאר. עזבו את זה שאני לא משחק משחקים במחשב בכלל, הסוללה אחרי בקושי שעתיים גלישה בדפדפן(גוגל כרום לצורך העניין) כבר נשחקת לה ואני צריך להיות תמיד בסביבת מטען. הבעיה? אני עוד שבוע מתחיל ללמוד, ואני לא אוכל להיסחב עם המטען לכל מקום, אני רוצה שהמחשב יחזיק לי לפחות מספר נורמלי של שעות. אז כן - ביצעתי כבר איפוסים בעבר, אבל לא באמת היה שיפור. אני פשוט חושב לעצמי, אולי עשיתי משהו לא נכון? אני כבר אובד עצות לגמרי מבחינת הסוללה, ולקנות מחשב חדש לכבוד הלימודים זו די בעיה מבחינתי כרגע(מבחינה כלכלית.). אשמח לעזרתכם ב…

• 23 תגובות
    • 6.7k צפיות
  19. Started by a-gold,

שלום יש לי בעיה קטנה יש לי מחשב עם לוח של Gigabyte EP43-DS3L ומעבד Q8200 שעובדים עליו עם תוכנות לעריכת וידאו ... והוא עובד ממש לאט בהשוואה למחשב עם מעבד E6550 ....( שניהם עושים את אותם פעולות לצורך העניין ) קיצור עשיתי עדכון ביוס ועכשיו הוא עובד אפילו יותר לאט ממש שהיה קודם.... האם זה מומלץ לעשות Dwondrade לביוס ולהחזיר את הגרסא שהייתה? או שזה לא מומלץ ? תודה.

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  20. מצאתי מחשב ישן של Lenovo, אין עליו דגם או שום דבר שנותן לי לזהות בבירור מה השם שלו. הוא כרגע רץ עם מעבד Pentium E2160, אך יש לי בלי קשר מעבד Core2 E8400. הsocket הוא אותו הדבר, LGA775 הישן והטוב. ניסיתי הרבה לחפש בגוגל האם לוח האם יתמוך בCore2, אבל לא הצלחתי למצוא שום מידע קונקרטי. במידה ואני מנסה פיזית, המחשב על פניו נדלק, אבל לא מראה שום דבר על המסך. ניסיתי לברר אם יש עידכונים לBIOS, וגם שם לא הצלחתי למצוא שום מידע. מLenovo עצמם אין שום מידע על כלום, משהו שכבר די התרגלתי אליו מחברות חומרה נחמדות כאלו. מצורפות פה תמונות מCPUZ כאשר המחשב פועל. האם יש דרך לשדרג את המעבד? לעדכן את הBIOS? משהו? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. זה דחוף לי לדעת, מצאתי מציאה באיביי כונן חיצוני במחיר מאוד טוב, הבעיה שמצויין שיש לו חיבור USB 3.0 ולא מצויין 2.0 רציתי לדעת האם המחשב שלי שאין לו יציאות של 3.0 יוכל לקרוא אותו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. אציין שכל המדריכים הקיימים ברשת אינם מסייעים: התוכנות אינן מזהות את הקבצים, או, שהן מצליחות להוריד רק קבצים זעירים (ולא רלוונטיים) של כמה קילובייטס. תודה רבה.

• 21 תגובות
    • 7.6k צפיות
  23. Started by yair71,

החום במחשב נורמלי בדקתי זיכרון הורדתי את AGP ל-4 החלפתי לוח החלפתי זיכרונות התקנתי לאחרונה דריברים של כרטיס מסך-ATI הכנסתי אנטי וירוס NOD32 בדקתי לוירוסים, בדקתי למזיקים אחרים-נקי קראתי במאמרים שלכם. אך זאת בעיה. כי כל אחד מסביר שונה פתרון וגם תצוגה. גם לי מידי פעם יש תצוגה שונה והפעם זה 0x000000D1 DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL לא הותקן שום כרטיס לאחרונה. האם צריך להתקין דריבר של העכבר(אותו הורדתי) של לוג'יטק. כי יש דריבר של החלונות. לא היסרתי שום חלון. אפילו עידכנתי את כולם לפי הכי חדש. התופעות שהיו לי זה בוטים תוך עבודה הוא כיבוי של המחשב והפעלתו מחדש. כאשר אני סוגר את המחשב לחצי שעה המחשב עובד כמו..............תותח על עד התקלה בעוד כמה שעות ושוב סגירה . נראה שיש בעיית …

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by yankaleoitz,

היי חברים בוקר אור, אני מעוניין לרכוש חבילת אופיס 2024 לטובת השימוש הבייתי שלי והעבודה, נתקלתי במקרה באתר https://b-gamer.co.il/os-software/microsoft-office-2024-professional/ שמציע אותו במחיר זול מאוד. מישהו מכיר אותם וניסה? תודה רבה על העזרה!

25. Started by talevi83,

היי, נתקלתי היום באתר הזה: https://www.soluto.com מה שהוא נותן זה בעצם שירות שאני יכול להתקין תוכנה על מחשבים של אנשים שאני תומך בהם מבחינה טכנית ובעזרת התוכנה והאתר שלהם אני יכול לראות נתונים על תקינות החומרה ובנוסף אפשר לבצע התקנות והסרות של תוכנות מהמחשב. זה מבחינת מה שהבנתי מהסרטון שלהם באתר... השאלה היא האם מישהו כאן התנסה עם האתר הזה? האם זה נוח וכדאי להתקין את זה על המחשבים שאני תומך בהם? תודה למי שיוכל לענות..

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.