עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by topgun,

אני לא יודע אם הבעיה מתאימה לפורום הזה, כי אין לי מושג מה גורם לבעיה (תוכנה/חומרה)...... אז אם זה לא שייך, תעבירו..... ולבעיה: יש לי מקלדת "מולטימדיה" (זאת עם הכפתורים של ה+- ווליום, play וכאלה), ויש עליה גם כפתורים של my documents וכו'. עכשיו, הגדרתי לה שאם אני לוחץ על my music זה יפתח לי את הצייר (סתם כי זה הכפתור שאני הכי פחות משתמש בו, ואני משתמש הרבה בצייר [להדבקה של סקירנשוטס.... ;D ]). בהתחלה זה עבד, אבל פתאום בימים האחרונים אני לוחץ על זה והצייר לא מוכן להפתח. שיניתי את זה ככה שיפתח כלמיני דברים (כולל התיקיה המקורית), וזה עובד-גם כשאני מקשר אותו לקיצורי דרך, תמונות וכו'. אבל משום מה דווקא את הצייר הוא לא מוכן לפתוח..... ד"א יש לי WIN XP SP1. למישהו יש רעיונות?

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  2. Started by tidan,

יש לי מסך lcd והגדרתי בצריכת החשמל שהוא יתכבה אחרי 45 דקות והוא לא מיתכבה מה הסיבה לכך? :-\

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  3. הצילו :'( :'( במחשב השני (לא זה שעובד לאאאט) יש לי כונן קשח עם צורב רגיל על Primary וצורב DVD על Secondary, ככה זה עובד כבר כמה חודשים, ופתאום נעלמו לי הכוננים של הצורבים - הם מופיעים כרגיל ב-BIOS ויש דרייברים מותקנים ב-Windows, אבל הוא מודיע לי ב-Device Manager ככה: Windows successfully loaded the device driver for this hardware but cannot find the hardware device. (Code 41) מה לעזאזל קורה פה ? הרצתי אנטיוירוס אבל לא מצאתי כלום, מה זה יכול להיות ? תודה מראש לכל מי שיכול להעלות רעיון למה שקרה פה . בנואשות :-[ m.c

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  4. שלום לכולם אז כככה כאשר אני משחק במשחק far cry לאחר כמה זמן המשחק נטקע והוא יוצא לוינדוס ומקבל את ההודעה הבאה עכשיו אני אחרי oc הoc עבר מצוין בכול המבחנים של prime וגם עשיתי כמה בדיקות אם 3dmark03 והכול סבבבה בלי בעיות יציבות הכול טס ליי ורק במשחק הוא עכשיו עוד משהו קטן שאולי גם כן קשור, אני עכשיו על דריור 4.3 של ati וכאשר שאני מנסה להתקין למשל את הדריור האחרון שלati הוא מתקין אבל רושם לי באופציה בדריור שזה עדין 4.3 ויורדות לי כמה אופציות מהדריור החדש אבל כמה מהם נשארות ולא משנה כמה פעמים שהורדתי והסרתי את הדריור זה לא עזר אז אולי זה קשור למישהו יש תשובה

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  5. טוב אז קודם כל תודה רבה לכל מי שענה לי ! אכן נראה שמצאתי את הבעיה (או לא בטוח אבל כך זה נראה) לאחר "פירוק" של כל רכיבי המחשב וכד', גיליתי שברוב חוכמתי חיברתי את כל קומפלקס חיבורי החשמל של מערכות המחשב על שקע אחד ללא הארקה (רק שני חורים ולא שלושה), החסרונות של דירות ישנות. עכשיו כל מה שנשאר לי זה לראות איך (אם בכלל) אני מחליף את השקע הזה לשקע נורמלי עם הארקה ומשער שהכל ייפתר. כאמור הבעיה הייתה, ככל הנראה, בעיית הארקה לספק. תודה רבה שוב ! X_SLIDER שלום! בימים האחרונים שמתי לב לבעיה - המחשב שלי כולו מעביר מתח חשמלי (מרגישים עיקצוץ בנגיעה בכל חלק מתכתי שלו והדבר נבדק גם עם טסטר). המתח עובר כאמור, בכל החלקים המתכתיים החיצוניים וגם בכל החלקים הפנימיים (לוח-אם, כרטיסים וכד').…

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  6. יש לי לוח אם של ג'יגה בייט שרק קניתי. האודיו פעל בצורה מעולה עד לפניי 4 ימים , היום , פתאום אין שום זכר. הווינדוס מזהה את "הכרטיס" (AC97 אוןבורד) ,מתקין אותו , אך טוען כי אין AUDIO DEVICE בשביל להשמיע.. ניסיתי לעשות DISABLE במדר בורד , להתקין מחדש , דרייברים שונים , הצעות??? בוכה , :'( :'( :'( :'( :'(

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  7. אז ככה, יש לי לוח ASUS A7A266 , חיברתי הכל כמו שצריך (חשמל) וכשאני מחבר אל הספק את הכבל חשמל, הספק ישר נדלק, המאוורר שעל המעבד מתחיל לעבוד ואני שומע את ה-HD וה-CDROM שהם פועלים, אבל המסך לא נדלק. חשבתי שהספק לא מתאים ללוח (ספק ישן) , אז יש לי ספק ישן אחר שניסיתי גם איתו, כשאני מחבר הכל ואז מחבר לחשמל, הנורה שעל הלוח נדלקת, אך המחשב לא נדלק, ועל הלוח חיברתי כמו שצריך את הכפתור של ה-POWER SW וניסיתי לקצר בין עוד פינים שם במחשבה שאולי לא שמתי טוב את ה-POWER SW, אך הוא לא נדלק בשום מקרה! אתם יכולים לעזור ולומר לי למה הספק הראשון ישר מפעיל את המחשב ורק תמונה לא רואים ולמה הספק השני רק מראה שהוא תקין (הנורה שעל הלוח עובדת) אך אי אפשר להפעיל איתו את המחשב? זה די דחוף, המחשב פתוח…

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  8. Started by itaysp,

אז ככה. זה התחיל בימים האחרונים שהמחשב מתחיל לעלות לאט לאט לאט ולפעמים הוא לא עולה בכלל.... אני חושב שזה כתוצאה מהכרטיס מסך שלי, גי פורס 2, שכבר ממזמן המאוורר שלו שבק חיים והכרטיס שלי מתחמם מהר משהו משהו.... עכשיו שאני מפעיל את המחשב, שמתי לב שאיפה שכתוב את הנתונים על הכרטיס מסך כתוב שיש 0 זיכרון(WTF) וגם פוטושופ עושה לי הרבה בעיות בזמן האחרון... הוא אומר שיש בעיות עם חומרה.... האם המחשב לא עולה כתוצאה מכרטיס מסך?! אני לא ידוע אם לקנות אחד.. עכ שחסכתי כסף בשביל משהו גדול שאני עומד לקנות ביומולדת שלי.... אני עכשיו צריך להוציא אותו על כרטיס חדש... ואני חושב שאם אני יקנה אני ילך על GFX5200 כי אני לא צריך יותר מזה.... זה מספיק בשביל כל המשחקים של היום...... נ.ב גם הכרטיס רשת …

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  9. יש לי בעיה מוזרה כשאני מאתחל את המחשב (שאז הרזולוציה היא 600/480 בקצב רענון של 60 הרץ) וגם קצת כשוינדוס עולה (זה עם הסמן הירוק או הכול שזז ימינה שמאלה) הבעיה נעלמת כשוינדוס עולה, אבל כשאני משנה לרזולוציה הרשומה לעיל זה חוזר , נראה שהבעיה בכרטיס מסך כי זה קורה גם בפוסט... ניסיתי להתקין מחדש את הדריוורים אבל לא עזר מדובר במחשב P4 2.6GHZ-C , עם כרטיס מסך של גיגהבייט ראדון 9600 פרו ו 512 מגה (לוח גיגהבייט 8IPE800-L) קרה למישהו פעם?...זה קרה רק לאחרונה...ב 10 ימים אחרונים. או אולי שמא זה המסך?....מסך BENQ 17'' LCD ???? עידו

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. יש לי מחשב פנטיום 3 733 עם לוח של אסוס. ביצעתי עדכון ביוס באמצעות תוכנת העדכון האוט' של אסוס דרך WINDOWS . לצערי התוכנה לא הצליחה לבצע את שלב ה- VERIFY ....אין לי מושג למה ... :-\ כמובן שלפני העדכון ביצעתי גיבוי של הביוס הישן שלי לדיסקט . מישהו יודע כיצד אני יכול לשחזר את הביוס (אני אנסה היום לאפס את הביוס ע"י הוצאת הסוללה) או האם מישהו יכול לעזור לי לצרוב את הביוס מחדש .... אני צריך את המחשב דחוף !!!!! מבחני האוניברסיטה מתקרבים .

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  11. Started by hilik,

פירמטתי את המחשב לוח אם asus a7n8x deluxe ויש לי בעיה בסאונד לפני הפירמוט לא היו לי בעיות כלל התקנתי את הדרייברים הכי חדשים שיש והם פעלו לי יפה מאוד לפני הפירמוט ועכשיו אני נתקל בבעיה אני לא מצליח להוציא סאונד מהרמקול האמצעי center זה לא מראה לי שהוא מוציא סאונד ב nvmixer אבל כשאני עושה speaker wizard הוא מוציא צליל מה לעשות?!!?

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  12. Started by kobibo,

הכנסתי למחשב כרטיס מסך זמני של ATI עד שאקבל את מה שהזמנתי ( 9800PRO ) ,המחשב עולה ולאחר תצוגה של הדיסקים שיש לי במחשב ,ישנו סמן מהבהב והמחשב לא ממשיך לעלות . עם הכרטיס הקודם שלי לא הייתה שום בעיה . האם הכרטיס לא תקין ?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by GB,

שלום לכולם. אני רוצה לפרמט אבל אני לא יכול כי המחשב לא עושה BOOT מהדיסקט וגם לא מה CD-ROM, ואני לא יכול לשנות את זה מהBIOS כי יש שם סיסמא ואני לא יודע אותה. האם יש דרך לגלות את הסיסמא , לבטל אותה או אם יש איזו שהיא סיסמת מאסטר לביוס???? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Longstrom,

שלום לכולם, יש לי בעייה די רצינית במחשב: פותחים את המחשב -> המסך נשאר ב standby, נורת HD דולקת קבוע, bios לא עולה המחשב איכשהו עובד? -> מתישהו יקרה בדיוק אותו דבר - לא בהכרח באמצע עבודה מאמצת למחשב ניסיתי ספק כוח אחר, ניסיתי כרטיס מסך אחר, בדקתי את הפינים של המעבד, החלפתי בטרייה לביוס, החלפתי זכרונות, עשיתי אנדרקלוק למעבד - בקיצור הכל. היה ברור לי שזה משהו שקשור לוידאו, בגלל שהכרטיס מסך אמור לעלות לפני הביוס - לאחר משחק עם ההגדרות, הצלחתי להפעיל את המחשב כשה agp X8 מנוטרל, ועד כה אני לא רואה בעיות בהפעלה שלו (עם הזמן, המחשב התחיל לעלות פחות ופחות). עוד נקודה - אם הצלחתי להפעיל את המחשב ולהכנס להגדרות של הביוס, כשהייתי עושה ריסטרט - שוב הבעיה הייתה צצה, ורק לכבות את…

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  15. Started by Aloha-Boy,

אוקי בשבוע האחרון קורה לי שפתאום בווינדוס (ורק בווינדוס) מופיעים לי כל מיני קווים שחורים\עיוותים כאלו מוזרים שמחייבים אותו לעשות ריסט. מה שמוזר שכבר ב POST אחרי הריסט...הכלנעלם כאילו לא היה זה קורה רק אחרי זמן מה של עבודה,ולא ישר אחרי הדלקה,מה שגורם לי לחשוב שמשהו מתחמם. כנראה הכרטיס מסך או משהו...מה אתם חושבים ואיך פותרים את זה.??? (זה לא הווינדוס ..כי אני על ווינדוס חדש,אחרי פורמט,ובקודם זה התחיל) יש לי Radeon9500 pro

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  16. רוצה לקנות חלקים ולהרכיב הכל ממש מאפס. תודה (עדיף מדריך בעברית...)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. ברשותי מחשב פנטיום 3 עם מע' הפעלה חלונות XP PRO. המחשב עובד מצויין למעט בעייה מעט מטרידה - הכיבוי. כאשר עושים כיבוי דרך החלונות מופיעה הודעה שכעת המחשב במצב בטוח לכיבוי וכעת אפשר לכבות את המחשב. המחשב לא נכבה אוטומטית כנראה מסיבה אחרת של בעיית חומרה או בעייה של אי תאימות של הספק. אינני יודע מהי הבעיה ומדוע זה לא נכבה אוטומטי אך מה שמוזר - גם הכיבוי הידני דרך כפתור POWER לא עובד! אין בעיה עם הכפתור מכיוון שההדלקה עובדת בסדר גמור. פתרון זמני שמצאתי לבעיה היא ללחוץ RESET ואז מיד תוך שניה ללחוץ על כפתור הכיבוי על מנת "להצליח" לכבות את המחשב וזה עובד בינתיים. למי יש פתרון אחר טוב יותר לבעיה זו?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום יש לי כרטיס מסך Fic radeon 9600 pro ומאז שקניתי מחשב חדש (athlon 64 3000). הכרטיס מסך עושה לעצמו מדי פעם ריסט(כלומר המשחק נתקע לפרק זמן) ואני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: מדוע הכרטיס מסך עושה לעצמו ריסט? האם זה נגרם בגלל המחשב החדש (הלוח אם הוא Abit KV8)?

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  19. Started by ma nishma?,

שלום. אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי: יש בידי פנטיום 2 עם 4 גיגה הארדיסק (מה לעשות...). אתמול פירקתי בעדינות את כרטיס המסך כדי לראות את הדגם שלו, וראיתי שכתוב עליו ATI ,כשהחזרתי - לא ניתן היה לראות על המסך כלום. חיברתי למסך אחר -ושוב המסך כבוי. ניגשתי לחנות שליד הבית, הבנאדם חיבר את הפלאג והמסך אצלו עבד מצויין , האבחנה שלו - מגעים . הכרטיס יושב ב AGP ושאלתי היא במידה והבעיה היא בAGP ולא בכרטיס האם אוכל למצוא אולי כרטיס דומה בחיבור PCI ? אני רוצה לתת לכם את נתוני הכרטיס , עפ"י תוכנת AIDA זה הולך כך: Video Adapter RAGE LT PRO AGP 2X (English) 3D Accelerator ATI 3D-Rage LT Pro האם ה- ACCELERATOR הזה הוא כרטיס המסך? תודה מראש על העזרה.

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  20. Started by Slither,

היום ניסיתי להתקין תוכנה כלשהי, והמחשב נתקע באמצע. עשיתי ריסטרט, והופיע מסך אם להפעיל את ווונדאוס כרגיל (או בסייף מוד או במצבים אחרים שאני לא זוכר). הפעלתי אותו כרגיל, אבל הוא עכשיו מציג את ווינדואוס ב-16 צבעים. עשיתי עוד ריסטרט, שום דבר לא השתנה, הוא מזהה את הכרטיס מסך (gforce 4 mmx), אבל לא נותן לי להעלות את רזולוציה(800X600) או את כמות הצבעים מה עושים?

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  21. Started by LRa,

יש לי נגן MP3 שלא עובד עם USB2.0, כל פעם שאני מחבר אותו ל USB2.0 המחשב מזהה אותו אבל כשאני מנסה לגשת לקבצים הוא נתקע עד שאני מוציא את הנגן מהכניסה. הנגן הוא CREATIVE MUVO וכתבתי מייל לחברה והנה מה שכתבו לי :The problem is not the USB 1.1 port but probably either the lack of updates from Microsoft as in; 1) Hot fix from; http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;822603 2) Service pack updates or else lack of bandwith in the usb bus. Check which IRQ the USB host controller is taking on those PCs and if it's been shared." למישהו יש מושג מה לעשות? נסיתי את 1 ו 2 אבל זה לא עזר. תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Thread1: Processing Track 1 Pregap [150 Sectors] Thread1: Processing Track 1 [Mode1] [330432 Sectors] Thread2: Executing Thread2: Write Error @ Sector -150 Thread2: Sense Error: ILLEGAL_REQUEST (0x05 0x30 0x05) Thread2: Synchronizing Cache Thread2: Synchronize Cache Error occurred Thread2: Sense Error: ILLEGAL_REQUEST (0x05 0x30 0x05) Recording complete בכל התוכנות האחרות מוזכרת איזשהי שגיאה אם Cache... למישהו יש מושג מה לעשות??

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by blue_wolf,

שלום לכם יש לי בעיה הרמקולים של המחשב מתחממים לי ונשרפים לי.... החלפתי 3 זוגות של רמקולים ,ונשרפו שלושתם ניסיתי: להחליף שקע (הרמקולים הקטנים שמקבלים אם המחשב) מה יכולה להיות הבעיה ?? האם יש אחריות בד"כ על דבר כזה במצב כזה?? נ-ב יש לי את המחשב כחצי שנה P4 2.4

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  24. שלום !!!!! אני שדרגתי את ה- windows update שלי לגרסה 5 שהיא של ה- windows service pack 2 אני חושב שזאת גרסת בטא שדרגתי את זה מתוך סקרנות דרך קישור שנמצא בכתבה של האתר הזה( http://v5.windowsupdate.microsoft.com/v5consumer/thanks.aspx?ln=en-us&thankspage=6 ) הוא אומר שהוא לא יכול לתת לי רשימת עדכונים כי הקוד פיראטי ויש לי גרסת windows xp pro service pack 1 פיראטי השאלה שלי היא איך אני יכול להחזיר לגרסת windows update 4 בבקשה עזרה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולצפות בתמונה המצורפת! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  25. Started by Mr Gadget,

שלום! אחרי בניית חלון למחשב(והוצאת כל הרכיבים ממנו) הכול הוחזר למקום ולהפתעתי העכבר פשוט לא מגיב הוא מקבל מתח אבל לא מגיב ניסיתי עם עוד עכבר אבל גם הוא לא עובד האם למישהו יש רעיון מה לעשות? או שאני צריך לקנות עכבר USB? שזהו המפלט האחרון

• 5 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.