עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ויש הרבה כבלים אז הכבל העבה של המסך שמתחבר לכרטיס מסך נמעך קצת האם זה בסדר או שמה יכולים להקרע בתוך הכבל כמה חוטים או שיגרם לו נזק? סליחה על השאלה הדפוקה אבל זה חשוב

2. Started by Mike_b,

יש לי בעיה חדשה שלא נתקלתי בה במחשבי אף פעם עד עכשיו. המחשב שלי נהיה מאד איטי ובקושי מגיב,בעיקר כאשר אני נכנס לסרטים או מוזיקה ולמשל ברקע עובד האימיול או איזושהי תוכנה אחרת שצורכת טיפה משאבים. המוסיקה מקרטעת ולא שומעים אותה חלק(אפילו באיטיות מסויימת) והסרטים גם הם נתקעים כל מספר שניות. דבר זה ניכר פחות כאשר אני מכבה מספר processes אשר אין בהם צורך להמשך פעילותו של הווינדואס.יש לציין שעד כה לא הייתה לי לא כזאת בעיה ולא אחת שדומה לה.יש לי מחשב יחסית טוב,512MB ddr333 ,כרטיס מסך ATI RADEON 9550 , פנטיום 4 1.8GHZ וכונן קשיח- WDC WD307AA-00BAA0, 30.8 GB וירוסים במחשב אין לי WINDOWS XP PRO (בדקתי עם קספרסקי) והכל על פניו נראה טוב. אמרתי לעצמי שזוהי יכולה להיות בעיה עם הכונן …

3. קניתי מחשב לפני 9 חודשים הכל תקין בו. שלשום אני מבחין כי כונן די (שמורכב על ההרדיסק החדש מבין השניים) מתחיל להעילם ולחזור זמנית (בערך ל2 דקות) לאחר כל ריסט. כל פעם שאני מפעיל את המחשב, רואים אותו למשך משהו כמו שתי דקות ב"המחשב שלי", אבל לאחר מכן הוא נעלם ואם הייתי בתוכו אני חוזר לשולחן העבודה ומקבל eror מעצבן שאומר: delyed write failed ביום וחצי האחרון זה ממש החמיר, המחשב החל להתקע (קפיאות), ריסטים, מסכים שחורים, טעינות מרובות. האנטי וירוס לא מזהה כלום. מה אתם אומרים?

4. Started by kritikal,

שלום, לאחרונה נדפק לי הלוח אם, והביאו לי ב-KSP, לום אם חילופי, יד שניה, כאשר התקנתי אותו המחשב נדלק אבל לא עולה לי המסך. הלוח אם דפוק? או מה יכולות להיות האופציות שאני יבדוק.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  5. יש לי ספק enermax 350 watt והוא אמור להיות איכותי וטוב אז האם זה תקין?,אגב ה"ציוצים" האלה דיי חלשים ויש הפסקות בינהם אם זה משנה...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by trxman,

שלום לכולם! האם טמפ' של 51-52 מעלות (המחשב דלוק בערך שעתיים ומתוכם חצי שעה של משחק) של הכרטיס מסך, זה טוב? (leadtk 66gt). GPU : 51-52 Ambient : 42 (מה זה אמבינט?) תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  7. שלום רב לגולשי פורום תמיכה הבעיה היא כזאת: כאשר אני מכניס דיסק DVD לכונן שלי - הוא מזהה אותו אבל כאשר אני פותח אותו לראות את התוכן שבו אני מגלה שהוא לא מציג לי שום דבר, כאילו שהדיסק ריק... זה עושה לי את זה ברוב הדיסקים הצרובים שלי דיסקים מקוריים הוא מזהה מצויין בעבר השתמשתי באותם הדיסקים שפעלו בסדר גמור. בנוסף אני רוצה לציין שהתקנתי מחדש את הדרייברים של הצורב DVD שלי הצורב הוא של חברת NEC מדגם ND-3540A האם מישהו מכם נתקל בעבר בבעיה זו? בבקשה תעזרו תודה

8. סידרתי קצת את הבלגן שהיה לי בשולחן הכבלים והכול ויצא מצב שיש לי את השנאי של הרמקולים והמודם קרובים יחסית למארז כדאי לי להרחיק אותם? או שאין מה לדאוג בנושא? המרחק הוא בערך שלושים ומשו ס"מ

9. מה בעצם נפגם ואיך? (האם זו העיינית?) והאם כדאי לקנות כוננים זולים כמו לדוגמה נגן DVD ב 88 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אורח עדן
    Started by אורח עדן,

קניתי מחשב חדש לפני כשנתיים בתוכו יש זכרון של 4gb ddr 3 1600mhz x2 שרצים בdual channel . ולפני כמה ימים הצלחתי להשיג זכרון ram שהוא סטיק אחד של 8gb ddr 3 1600mhz וחברתי אותו והמחשב זיההה אותו והכל עובד חלק ויפה עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם זה יעיל בכלל? מה שעשיתי? כי אני לא מרגיש שום האטה בביצועים או משהו כזה.

11. Started by Gimel,

ניסיתי לתקן מחשב נייד ישן ש-XP הפסיק לעלות בו. רציתי לאתחל אותו עם דיסק של לינוקס וזה עבד (אחרי החלפת הכונן האופטי שהיה מקולקל). שמרתי את המידע שרציתי והתקנתי התקנה נקייה של XP SP3. כשההתקנה הסתיימה המחשב עשה ריסט וכשהוא ניסה לעלות, הוא שוב נתקע בדיוק באותו המקום (כשהלוגו של XP עם פס הטעינה עושה "פייד אין") חשבתי שאולי זו בעיה של חום או משהו ופירקתי אותו. בפירוק ראיתי את זה: Shot with K800i at 2009-04-26 האם זה קבל שנזל? מישהו בפורום יכול לתקן לי את זה (אני לא רוצה לנסות להלחים בעצמי) ובשורה התחתונה: האם יתכן שזה מה שגורם ל-XP לא לעלות?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  12. כל התוכנות (פלש לדוגמא) מורדות בפועל ב 32 ביט (כלומר עמוד ההורדה בוחר את גירסת ה32 ולא ה 64)? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  13. שלומות , אני מעוניין לדעת אם התקלה הזו (בתמונה) היא נראת כמו תקלה בכרטיס הגרפי ? הנ"ל מופיע בזמן משחקי מחשב בשבוע האחרון , והוא תוקע את כל המחשב . לעיתים זה מופיע גם בהפעלה מחדש (כמו בתמונה) , אבל נעלם לו אחרי הפעלה חוזרת . המחשב עובד תקין כשהוא לא תחת מאמץ של משחקים , תודה מראש , ג'ו

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by hellyeahmofo,

מותקן לי ויסטה. אני מגיע לתפריט שבו אני יכול לבחור אם להכנס ל safe mode או last known good configurations וכו', אבל שאני מנסה להכנס אני מקבל את הודעה השגיאה הנ"ל. fatal system error the initial session process or system process terminated unexpectedly with status of 0x00000000 the system has been shut down עצם זה שהגעתי לתפריט boot של ויסטה אמור לשלול בעיה ב bios , אבל מה פירוש ההודעה הזאת בדיוק?

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  15. שלום, יש לי לוח אםGA945p- S3, ושאני מחבר אוזניות, אין לי סאונד בצד שמאל של האוזנייה שאני מחבר אותה ל-IPOD שלי האוזניות תקינות, האם זו בעיה בלוח אם?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  16. Started by Yamabushi,

יש לי מסכים כחולים מדי פעם במחשב. זה יכול להיות אחד מהדברים הבאים -לוח אם -מעבד -התחחמות יתר של המעבד\כרטיס מסך -בעיית תוכנה -זכרונות. זכרונות החלפתי, ניסיתי לשחק עם הסלוטים, כך שהסיכוי שזה הזכרונות 1 ל מליון. לוח אם חדש, נרכש לפני 3 חודשים בלבד, 3 שנות אחריות, מה שכן, פעם ניסיתי להעלות מתח לזכרונות ישנים אחרים ל3.10, אך למרות מעברי המתח הגבוה, לא נראה לי שזהו הגורם לבעייה כי הבעייה החלה מעט אחרי (מזה מעט? שבוע בערך, אם לא יותר). גם המעבד וגם הכרטיס מסך שניהם בטמפרטורה סטנדרטית, הכרטיס מסך אפילו קריר יותר בגלל קירור שהוספתי לו, כמו כן המעבד. מה שכן, אני תחת אוברלקוק, ייתכן כי המעבד נדפק בגלל האוברקלוק?, אך אם היה נדפק, לא היה עולה המחשב כלל, אך עדיין אני שואל, ייתכן כי נפ…

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  17. פרטים בתמונה המצורפת תודה על your input.

18. שלום לכולם.. היום בבוקר החלטתי להכניס את הדיסק און קי שלי למחשב . הזיכרון הוא חדש ולא עבר איתחול.. כשהתחלתי להעביר קבצים, המחשב אחרי מספר דקות העברה, החליט להודיע שיש בעיה כלשהי (לצערי לא קראתי מה הבעיה), והפסיק את העברה.. לאחר מכן המחשב (למעט המדיה פלייר שהמשיך לעבוד) החליט להיתקע. שוב , בטיפשותי, החלטתי לעשות ריסט (מיותר לציין שלא הצלחתי להעלות את מנהל המשימות או לבצע כל פעולה).. כשהמחשב עלה, הוא נתקע לפני בדיקת הזיכרון (שנעשה כל הפעלה).. מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  19. כמה זמן אפשר להשאיר את המחשב פעיל לדוגמה אחרי שבוע שהוא פתוח צריך לתת מנוחה?? או מה כי אני לא רוצה להתעלל במחשב..

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by nesber,

יש לי חבר שטוען שהמחשב שלו נהיה מאד איטי עם השנים. אמרתי לו שזה נדמה לו, ושבעצם התוכנות פשוט נעשו יותר ויותר כבדות, וכך נראה שהמחשב כאילו האט. הוא אומר שמדובר באותן תוכנות שהיה משתמש בהן בעבר, ושהמחשב פשוט התדרדר(הוא גם אומר שהוא פירמט מאה פעם, כך שזאת לא אמורה להיות בעיית תוכנה) בקיצור האם תיתכן שחיקה של החומרה עם השנים? לי עלה הרעיון שאולי הספק כוח אכן נשחק, וככה יש בעצם ירידה בביצועים כאשר המחשב מגיע ל100 אחוז מאמץ..מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  21. אני פונה גם לכאן באיֿן בררה יש לי חיבור על הלוח אם dp שאני צריך לחבר אותו למסך אפל studio display שהוא חיבור טאנדרבולט נכנסתי ליוטוב וראיתי בחוץ לארץ יש כאלה שהצליחו ויש כאלו שלא אני קצת מפחד לקחת סיכונים אם מישהו ניסה את זה או חיבור דבר כזה אנא תגיבו במהרה אני אובד עצות.

22. פירוט : אני מעוניין לחבר למחשב שלי עם rtx3080 (בנוסף המעבד i9-13900) שני מסכי 2K ב DP מסך אחד יהיה מיועד לגיימינג למשל ומסך שני יעבוד לצרכי משרד,גלישה וכו השאלה: אם במסך אחד אני משחק ובמגביל מסך שני דולק ומציג דפדפן , אז האם תהיי ירידה בביצועים של המשחק מבחינת FPS ?

23. Started by moris,

היי! כאשר אני מדליק את המחשב אינני שומע רעש מהספק שהוא עובד. אך כאשר אני מחבר את המסך אני שומע כמין "טיק" והנורה במסך נדלקת,מה זה אומר שהלך ספק או לא? האם קיימת אפשרות כזו שיילך ספק ועדיין יספק מתח כגון הדוגמא שציינתי לעיל? תודה!

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  24. שניסתי לתקן את הצורב אז כאילו הוא היה פתוח ומחובר לחשמל מה זה מסוכן מאד הלייזר הזה??? עכשיו רק אני רואה אזהרה באנגלית שכתוב לשים לב יש קרינה של לייזר בלתי נראה משו כזה? ותגידו צורב DVD כפול 16 צורב דיסק רגיל על 52??? תודה..

• 2 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.