עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך און בורד הנקרא : ati radeon hd3200 עם כניסת hd \dvi\vga יש לי צג מחשב lcd הנקרא asus vh222 22inch אתמול בשעה טובה רכשתי טלוזיה lcd מסוג טושיבה 32 inc + כבל hd. שאני מחבר את צג המחשב בלבד ב dvi למחשב מופיע לי בפנל ניהול של הכרטיס מסך ככה: משמע למחשב מחובר צג אחד אסוס. שאני מחבר למחשב בנוסף (צג אסוס כבר מחובר )את הטושיבה עם כבל ה- hd ,לא מוצגים לי שני מסכים בפנל ניהול שאני יכול לשלוט עליהם אלא רק מסך אחד של טושיבה,תמונה להמחשה : כרגע המסך הרגיל של המחשב (אסוס ) והטושיבה מחוברים למחשב,ובכל זאת הוא מראה רק את הטושיבה,עקב כך יש לי כמה בעיות : 1.שאני שם בטושיבה את ערוץ ה- hd המסך של המחשב (אסוס ) נכבה,ואני יכול לראות רק בטושיבה.בגלל …

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, שיצא call of duty החדש התקנתי אותו ואחרי 7 דקות משחק המחשב היה קורס ועושה הפעלה מחדש. הייתי בטוח שזאת בעיה תוכנה (פירמוט של ווינדוס ולכן דחיתי את הבעיה) לאחר פירמוט הבעיה נמשכה. בשבוע האחרון הבעיה גברה וגם במשחק שאני מכור אליו פרו אבולושין התחיל לעשות את הבעיה. שמתי לב שבזמן האחרון המאוור של הכרטיס מסך התחיל לעשות רעשים חזקים וברגע שאני נוגע במאוור ועוצר אותו הרעשים מפסיקים והכל ניהיה שקט. ברגע שאני נכנס למשחק הרעש מהכרטיס מסך נהיה הרבה הרבה יותר חזק וכעבור זמן קצר המחשב עושה הפעלה מחדש. עכשיו לשאלה: האם הבעיה יכולה להיות מהכרטיס מסך בלבד? או יכול להיות שהספק כוח שלי חלש מדי למחשב ולכן זה קורה? אין לי כסף להוצאות מיותרות, לא רוצה לקנות כרטיס מסך סתם ואז לדעת שבכלל …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by lagadol1,

שלום לכולם ... אני מנסה לצרוב איזה כמה קבצים וזה עושה לי בעיה זה רושם שהוא לא יכול לקרוא את המידע ..עכשיו הקבצים זה סרטונים והם תקינים וזה בדוק .אז עשיתי איחוי לכונן שבו הקבצים נמצאים ועשיתי בדיקת שגיאות שזה בודק שגיאות באמצעי האחסון (עשיתי את זה על ידי לחיצה מקש ימני על הכונן -מאפיינים-כלים-בדיקת שגיאות ). עכשיו יש למישהו מושג למה זה רושם -problem reading data from disk (משהו כזה לא הספקתי לרשום )? ויש איזה דרך לבדוק אם קובץ הוא תקין ? יש איזה תוכנה ? משהו ? ויש עוד משהו שאני יכול לעשות כדי להבטיח שזה כן יצליח לצרוב כי הקבצים כן עובדים במחשב שלי .. נ.באני צורב בנרו תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  4. Started by golla,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Geforce 8800 GT 1GB של Gigabyte כל פעם שאני מנסה להריץ משחק מופיעות לי רנדומלית על המסך נקודות אדומות וירוקות מעין מרובע ארכסוני כזה... ומעין ריסט למסך כל הזמן...כאילו הכרטיס קורס או משהו כזה... בבקשה אם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך לפתור את זה אם בכלל... תודה.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  5. טוב חברה אני חייב את העזרה שלכם יש לי בעיה רצינית עם המחשב כל פעם בצורה רנדומלית הוא מכבה את עצמו ואז כשאני פותח אותו הוא משחזר את עצמו וחוזר לפעול כרגיל. אני עדיין לא סגור מה גורם לזה ואני מלתבט בין המעבד לבין הספק כח אך הנטייה שלי היא שהבעיה היא בקרור המעבד. ברשותי ספק כח איכותי של Thermaltake שאז בזמנו שקניתי את המחשב (לפני שלוש שנים) השקעתי בספק כ 400 שקל מה שניראה לי מכובד. בנוסף יש במחשב יש מעבד של AMD Athlon 64 X2 6000+ processor. בהתחלה באמת לא ידעתי ממה הבעיה נובעת איפסתי את הביוס בתקווה שאולי משם נובעת הבעיה אך הבעיה חזרה, לאחר מכן התייעצתי בחבר שאמר לי שהבעיה נמצאת או במעבד או ספק כח, הוא אמר שיכול להיות בגלל שהמעבד מתחמם יותר מידי המחשב מכבה את עצמו. כנכנסתי ל…

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  6. שלום יש לי בעיה במחשב לפעמים הוא מחליט פשוט להיתקע המסך לא משתנה פשוט שום דבר לא זז ולא מגיב ולפעמים אחרי כמה דקות זה משתחרר הרמקולים בזמן התקיעה משמיעים קול מעצבן כזה כאילו הם מוצאים את אותו טב כל הזמן ואם אני עושה ריסטרט אז זה כאילו מחקתי את כל ההיסטוריה של הקוקיס וכו' שמתי לב שהבעיה קוראת בעיקר בהרצת סרטים, כשאני מפעיל כמה טאבים בדפדפן באינטרנט או רואה משהו בסטרים (יוטיוב וכאלה) ובכללי בעיקר בעבודה עם האינטרנט למרות שאני לא עושה הרבה עם המחשב חוץ מאינטרנט הרצתי אנטיווירוס מעודכן כל מיני אדוורים שיש לי במחשב אני יכול להגיד ב90 אחוז שזה מגיע מהחומרה זה המפרט שיש לי בנוסף אני מחובר לרשת ביתית קווית של הוט דרך נתב אדימקס אם זה רלוונטי מקווה שתוכלו לעזור תודה מראש Mainboa…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  7. נתחיל ככה. אח שלי שיחק במחשב בCALL OF DUTY במשך איזה 6 שעות אתמול.. והיה מאוד חם אתמול ואין מזגן בחדר וברגע שהוא יצא מהמשחק התחילו תקיעות חמורות, זאת אומרת שאני מוריד חלון של EXPLORER או מרים הוא נתקע לאיזה 10 שניות וחוזר ולפעמים המסך מתאפס (ניהיה שחור) ומחזיר תמונה גם יש לפעמים קווים כאלה שנשארים על המסך כשהוא נתקע. והוא עושה רעשים כאלה של דוס לפני שהוא נתקע... וכשאני בודק בלוג של CTRL ALT DEL אני רואה שה CPU עד הסוף... בבקשה תעזרו לי להבין מה הולך זה מוזר לי ובחיים לא קרה לי כזה דבר אין אובר קלוק על המחשב אולי זה וירוס?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by mikibo,

שלום רב יש מחשב WIN 7 PRO לוח אם : GIGABYTE GA-H55M-S2H זכרון 4 GB DDR3 מעבד I3 לאחר התקנת WIN הכול עבד. קניתי כרטיס מסך 9800GT והמחשב מתחיל לעלות רואים את הדגל של ווידוס והמחשב מבצע ריסטרט מה עושים הכרטיס עובד במחשב אחד עם WIN 7 תודה מיקי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Kleppy,

היי לכולם. יש לי בעיה שהתחילה לא מזמן, שקצת מטרידה אותי. העניין הוא שבשבועות האחרונים משחקים מתחילים להראות סימני Artifacting. לא כולם, אבל כמות מספיק גדולה שגורמת לי לחשוב שיש בעיה. חשבתי שאולי הבעיה בדרייבר, אז התקנתי אחד חדש (אחרי הסרה מוחלטת של הישן), והבעיה לא נעלמה. ניסיתי לנקות את המחשב מבפנים כי חשבתי שאולי הכרטיס מתחמם מדי, אבל גם זה לא עזר. חוץ מזה, בהגדרות ה- ATI Overdrive זה מראה שהכרטיס עובד על 500MHZ והזכרון על 750MHZ, שזה נמוך בהרבה ממה שזה אמור להיות. אני לא יכול לשנות שום הגדרה, וגם ה- Auto Tune לא מגיב. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה במקרה כזה?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  10. Started by avigdo,

שלום, הביוס מזהה את הצורב אך הXP לא מזהה אותו. הHD הוא SATA. הצורב IDE לבדו מוגדר כמאסטר. חבר ניקה לי את המאוורים ופירק לשם כך את הכונן. יתכן שנגע לי בלוח האם: גיגהבייט GA-EP43-DS3. החלפתי כונן אופטי אך אותם תסמינים: הביוס מכיר אותו , מע' ההפעלה לא מכירה. החלפתי אותו בכHD אחר והוא פועל רגיל, מה שמראה שהכבלים והחיבורים תקינים יש למישהו עצה מה לבדוק? איך לפתור?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  11. אהלן אנשים, אני מקווה שתוכלו לעזור לי.. המחשב שלי עושה כבר הרבה זמן מסכים כחולים, העתקתי לכם את מה שהווינדוס מראה לי כל פעם אחרי שמופיע מסך כחול: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 124 BCP1: 00000000 BCP2: 85DD0024 BCP3: B6000000 BCP4: 00000181 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\073110-16302-01.dmp C:\Users\yonathan\AppData\Local\Temp\WER-27456-0.sysdata.xml אגב, המערכת הפעלה היא ווינדוס 7 ואני די בטוח שהוא מעודכן, אני רוצה לדעת היא מדובר בבעיה שאפשר לפת…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by yosibbb,

שלום אני מדליק את המחשב הוא עובר למסך שחור ניכבה ונידלק שוב וחוזר חלילה מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  13. Started by Enable,

כל הזמן שאני מחבר מאחורי המחשב אוזניות או מיקרופון אז התוכנה של הכרטיס קול [sOUNDMAX] מתחילה להשתגע ולהראות לי שהאזניות מחוברות לכניסה של המיקרופון ואחרי שניה ולבס וככה בכל הצ'אנלים. לי זה נראה כמו בעיה במגעים של הכרטיס למה ישר שאני נוגע בחיבור של האוזניות זה משתנה בתוכנה למשהו אחר. ניסיתי לעדכן DRIVERS וגם פירמטתי אבל אין לא עובד. חיבור מהקדימה של המחשב פוגע באיכות? מדובר בכרטיס קול מובנהREALTEK ALC883

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by pet4a,

לוח אם של גיגהבייט: ga-eg41mf-s2h עשיתי בוט DOK של חלונות כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש עם ה DOK מחובר אחרי בדיקת הזיכרון המסך נכנס לSTANDBY אחרי כמה לחיצות על המקלדת נדלק אבל הביוס מספיק לעלות, ניסיתי לחבר את ה DOK הכל מיני וריאציות אותה בעייה דוגמא כשאר אני נכנס לטפריט ואני יכול לבחור מאיפה לעשות את הבוט, אני מחבר את ה DOK ואז המחשב מספיק להגיב ולא ניתן לבחור כלום. *ה DOK נוסה על המחשב אחר-עובד משהו קטן ששמתי לב אליו הביוס בכלליות עולה ממש לאט בדיקת הכוננים הקשחים לוקחת בערך דקה מחוברים אצלי שני כוננים אחד 320 ושני 500 של סמסונג שניהם 7200 תודה

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  15. Started by BeBest,

אהלן, יש לי במחשב השני לוח אם Gigabyte EP41-UD3L יש שם בעייה מוזרה מאז שהחלפתי ספק כוח. קודם כל הסיבה להחלפת ספק כוח היא כי הקודם פשוט נדם. המחשב פעל בצורה תקינה עד שלפתע נכבה וסירב להידלק.. לא היה לי כוח לבדוק את תקינות הספק מכיוון שמדובר בספק ג'נרי אבל הוא פשוט סירב לעלות. לכן החלפתי לספק אחר ששכב אצלי עוד מימי המחשב הישן יותר, של Thermaltake 430W (אני לא זוכר דגם ספציפי אבל לא בעייה לבדוק אם צריך). בכל אופן, מאז שהחלפתי את הספק, בהפעלה של המחשב הוא מרסט את עצמו בערך 4-5 פעמים ורק אז ממשיך לPOST ועובר אותו בצורה תקינה. יש לציין שאין שום צפצופים המעידים על בעייה כלשהי ברכיבים כמו RAM, מעבד וכו' (הספיקר עובד בדוק ב-100%). כרגע האופציה היחידה שחשבתי עליה היא שהלוח…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Domovoi,

היי,כאשר אני מכניס CD לכונן אני לא רואה אותו ב-My computer,כאילו הכונן לא רואה אותו.. ניסיתי עם כונן אחר ויש את אותה בעיה,אזה כנראה זה משהו בתוכנה. יש למישהו רעיונות?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Enable,

ב TASK MANAGER פתוח לי SVCHOST.EXE 11 פעמים חלק ב SYSTEM חלק ב NETWORK ולק ב LOCAL יש מצב שזה איזה וירוס או משהו?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by koboc9,

קרוב משפחה שלי העביר אליי את המחשב שלו משום שהוא חיבר אליו דיסק און קי ואז המחשב נפל. ניקיתי את המחשב ואת המאוררים, המחשב נדלק אבל מסרב לעעלות, הוא מגיע עד למסך של בחירת המשתמש, מראה כיאילו הוא מתחיל אבל לא מגיע לשולחן העבודה. יש למישהו ריעון מה הסיבה לכך וכיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה רבה. שכחתי לציין- המחשב הוא סלרון, ומערכת הפעלה היא XP HOME.

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  19. Started by RoNeR,

יש לי ווינדוס 7 עם אקסיפי בדואל.. בשניהם הדרייברים מעודכנים עד היום.. עדכוני מערכת מעודכנים.. אנטיוירוס זהה נוד 32.. אין לי מושג למה יש לי מסכים כחולים בווינדוס 7 ברגע שהמחשב טיפה מתאמץ.. הכל קורס.. לאומת זאת באקספי הכל בסדר... גם אחרי הרצת prime95 בו זמנית על כל ליבה.... המחשב עדין עובד..... בווינדוס 7 איך שאני מפעיל את הבדיקה ( Blend - stress cpu and ram ) אפילו על ליבה אחת המחשב קורס במקום... המסכים הכחולים קפצו לי במשחקים בהמרת סרטים ומוזיקה... מי שהוא יודע מה הבעיה עם ווינדוס 7 יש לי עוד שתי מחשבים בבית עם ווינדוס 7 בלבד.. אחד מהם גם עם מסכים כחולים השני דווקא בסדר גמור.. יש איזה עידכון או משו שיכול לגרום לבעיה הזאת?!

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Started by KooK,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש מ KSP, DUAL CORE E8400 , 2 GB RAM ומהרגע הראשון של המחשב יש מסך כחול + ריסט. שלחתי ל KSP פעמים לתיקון והם אמרו שזה ההארדיסק, כמובן שזה לא היה זה ופשוט אין להם מושג מה גורם לבעיה. ההודעת שגיאה שאני מקבל זה: 0X00000024 (0X001902FE , 0XB2F832E4 , 0XB2F835E8 , 0XB2F832E4 , 0X8056C403) באמת שאין לי מושג מה הבעיה ניסיתי לחפש בגוגל אתה הודעה אבל זה נותן לי רק את התוצאה ל 0X00000024 , שזה מראה בעית חומרה כללית. המון תודה לעוזרים ! עריכה: מצטער שאני מקפיץ, אבל אני ממש זקוק לעזרתכם, המחשב היה ב KSP שלוש פעמים והם טוענים שההודעת שגיאה היא לא קשורה לחומרה אלא לתוכנה, זה לא הגיוני כי התקנתי כמה סוגים של ווינדוס וגם ללא שום תוכנות וזה עדין מבצע לי את …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום , יש לי מכשיר קטן כזה שאני מחבר אותו אל ה-USB שבתוכו אני מכניס את הכרטיס זיכרון של הפלאפון שלי. אני מכניס הכל כמו שצריך , המחשב מזהה שיש התקן חדש אך אינו מצליח להתקין אותו. האם צריך בשביל ההתקן דרייבר או משהו כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  22. היי, הווינדוס מודיע לי מידי פעם בזמן משחקים שכרטיס המסך התחמם יותר מידי וסוגר את המשחק. הכרטיס מגיע עפי catalyst של ATI לכ 75 מעלות. ובכל מקרה ברור שדיי חם במארז. אני תוהה עם המארז המאווררים והספק שיש לי מספיקים לחומרה ואם יש צורך להחליף / לשנות משהו. המעבד מחובר למאוורר thermaltake v1, בנוסף יש במארז שני מאווררים של 12'' יש לי חמישה HDD WD SATA בגדלים שונים, כרטיס מסך saphire readon 1950pro, ספק כח enermax liberty 400w מארז CI-6A19 HEC המלצות?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  23. קודם כל שלום, יש לי מחשב כבן שנה קצת יותר ויש לי 2 בעיות כבר תקופה ארוכה. הנה המפרט: מעבד: intel core 2 dou e7500 לוח אם: intel dg41rq כרטיס מסך: nvidia geforce 9500gt זכרון: kingston 2gb 800mhz דיסק קשיח: seagate 500gb 7200rpm ספק ג'נרי: cidev 500 wat הבעיות הם: 1)שאני מפעיל תוכנת שיתוף קבצים כדוגמת ביטורנט ומוריד לדוגמה קובץ של 8GB אני שם תהורדה בלילה, בבוקר שאני קם אני רואה שהמחשב ביצע ריסט ז"א כניראה בעיה של זכרון נמוך אני מתכוון לשדרג יכול להיות שזה יפתור את הבעיה. 2)בעיה יותר רצינית היא במשחקים כמו NBA 2K10 GTA IV MW2 ועוד כמה, לאחר זמן משחק לא קבוע המשחק נתקע לכמה שניות ואז מוצגת לי הודעה ליד השעון "שמנהל התקן תצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה" משהו בסגנון הזה …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by zuck,

שלום, יש לי מחשב עם מעבד E7500 כרטיס מסך 8600GT 4G זכרון בזמן האחרון כשאני עובד על המחשב לפתע הוא נתקע ומופיעה מסך כחול זה יכול לקרות שאני פותח FIREFOX או אם אני פותח POWERPOINT אין משהו ספציפי בכל מקרה פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר של ה- CPU תקוע , ניקיתי אותו ועכשיו הוא עובד אבל עדיין התופעה של המסך הכחול חוזרת על עצמה . אשמח לעזרה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  25. Started by עידןאופיר,

שאני מכבה תמחשב הוא מגיע לסוף של הכיבוי ולא מתכבה עד שמכבים אותו מלמטה ניסתי להשאיר אותו דולק כמה שעות והוא עדיין לא מתכבה למה זה קורה?

דיונים חדשים בפורומים