תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
מאז שעדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (geforce fx 5200) הוייס סיטי עובד יותר מהר ויותר חלק אבל אחר כך הוא נתקע כשהוא משתחרר אז יש שבושים בתצוגה למשל הוא עושה פסים צבעוניים ומשנה את הצבעים אחרי שעושים alt+tab זה ממזער את המשחק ושנכנסים אליו שוב אז זה מסתדר לכמה שניות ואז זה שוב קורה אני מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אין לימושג מזה, יכול להיות שזה בכלל לא המעבד, אבל ניחא. יש לי רעשים ממש מממששש מוזרים מהמחשב... זה לא המאווררים החיצוניים, בדקתי אותם. יכול להיות שזה המעבד/הכרטיס מסך/הHDD? זה מעין חריקות קטנות שבאות באורכים דומים ובזמנים כמעט קבועים (משהו כמו שניה הפרש בין אחד לשני). יכול להיות שהמאורר של הכ"מ או מעבד לא מצליח לפעול?
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אחרי מספר נסיונות החלטתי לפתוח ת'רד חדש בפורום הזה, בנוסף לת'רד הזה( http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=124297.0). אז ככה כשחיברתי לראשונה את הSATA החדש, הביוס זיהה את הכונן. הרצתי boot של Acronis Disk Director Suite, חילקתי את הכונן לשני מחיצות (10GB, 179GB). הפעלתי את המחשב מחדש הכל טוב ויפה, הרצתי את ההתקנה של xp sp2 לחצתי F6 ולאחר שהוא העתיק את הקבצים הראשונים ההתקנה ביקשה דיסקט בשביל הבקר, הכנסתי את הדיסקט, פעלתי לפי ההוראות אבל ההתקנה לא זיהת את הכונן sata. בסדר, לחצתי F3, כדי להפעיל את המחשב מחדש, ניסיתי שוב את ההתקנה כמה נסיונות, אבל לא יצא כלום. שוב העלתי את המחשב מחדש, נכנסתי לביוס, עשיתי מה שעשיתי (לא יודע אם בביוס או במקום אחר) וכרגע הביוס…
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
במחשב החדש (המפרט בחתימה) לא שומעים כלום.. הדרייברים כולם מותקנים,הכ. קול מזוהה ומותקן, ואין שום בעיה (לפחות לפי מנהל ההתקנים), וגם במיקסר (nvMixer) רואים את השנתות שם קופצות לפי קצת המוזיקה שמנוגן מהמדה פלייר.. אבל לא שומעים כלום ברמקולים! חיברתי את המערכת למחשב עם כבל (במחשב הישן הכל עבד פיקס), חיברתי את הכבל ליציאה (חיבור ירוק), ולא עבד. חיברתי אז לכל אחד מהשקעים, לא עבד, חיברתי לפאנל הקדמי, לא עבד! מה עושים? עריכה: חבר'ה, לא, המערכת לא על Mute, המיקסר והווינדוס על פול ווליום. נדב.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז כה הייתי בביוס והמחשב קפא פתאום (עוד לא שיניתי שום ערך) אז חיכיתי קצת וזה לא עזר אז עשיתי ריסט ומאז המחשב תקוע בלולאה של ריסט והוא לא מגיע לביוס אפילו(אני משתמש במחשב הישן)חשבתי שאולי משהו מקצר אז ניתקתי הכל חוץ מהמעבד וזה לא עוזר הוא עדיין תקוע בזה. ניסיתי אפילו לנתק את הכפתור של הריסט שום דבר לא עזר יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה? או איזה רעיון מה לעשות(הלוח עדיין באחריות אבל אני יעדיף לפתור את זה לבד)(הלוח שלי זה k8ns והוא עבד בסדר גמור מאז שקניתי אותו)
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש היום. ויש לי בעיה איתו אני מנסה לפרמט אותו ומתי שאני מגיע לפירמוט קופצת לי אזהרה כחולה כזאת. אין לי מושג למה זה קורה לי. אני לא חושב ששמתי איזו חומרה לא במקום אני חושב שהכל מחובר אחלה. אבל יש משו קטן שעשיתי שאמרו לי שזה לא הבעיה לקחתי תחוט שמסבר כונן A לחשמל וחיברתי אותו ללוח אם (DFI....) וגם יש לי אזהרה מתי שאני פותח תמחשב שאני צריך לשים תזיכרון הפנימי ב-2&4 אבל אני שמתי אותו ב-3&1 אז אני לא חושב שזו הבעיה. בקשה חבר'ה אניי מת לראות תביצועים שלו. תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
רציתי להחליף את העכבר הג'נרי שלי במשהו קצת יותר איכותי וכשהחלפתי בין העכברים המחשב פשוט לא מזהה את העכבר ,יותר נכון מזהה את העכבר אך העכבר לא מגיב גם האור שמופיע בתחתית העכבר לא נדלק. מע' ההפעלה שלי הינה XP וחיבור העכבר הינו USB ( ה PS2 שלי פשוט לא תקין ). נסיתי להחליף ליצאת USB אחרת אך עדיין אותה תופעה העכבר לא מגיב ,נסית גם עם סוג אחר של עכבר וגם העכבר השני לא מגיב ולא נדלק האור בתחתית העכבר. הלוח שלי הינו של Asus cuv4x -c מעודכן כמו כן גם ההגדרות בביוס נראות תקינות . חוץ מהעכבר הג'נרי שום עכבר אחר לא מגיב ( גם של Microsoft וגם של Logitech ). בקשה עזרה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני הרבה זמן קניתי מחשב חדש עם 64MB זיכרון פנימי, לאחר מכן הוספתי עוד 64MB והמחשב עבד עם 128MB בכללי. לאחר כ-3 שנים קניתי סטיק נוסף של 256MB ולאחר שחיברתי אותו, ה-64MB הפסיקו לעבוד. האם ישנו פתרון לבעיה? האם ה-64MBx2 יעזרו לי? את המפרט של המחשב שלי ניתן למצוא בחתימה.
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
חברה התקנתי שוב פעם את המשחק NHL 2005 אחרי שלפני הרבה זמן הוא כבר היה אצלי במחשב ושיחקתי בו.. פתאום אני נכנס למשחק ושאני בא לשחק אני לא רואה את השחקנים...יעני יש רק קצת מהבגד שלהם.. ובפעם הראשונה ששיחקתי לפני הרבה זמן זה היה בסדר רק לא היה לי את הקהל אז מה הבעיה פה? למה פתאום זה החליט לא להראות לי את השחקנים ...? בעיה בכרטיס מסך..?מה יש לעשות? הרבה שאלות בבקשה מי שיכול שיענה :-\ ושאלה מה עדיף למחוק את הדרייבר של הכרטיס מסך או להשאיר ולהתקין עוד... תמונה של עידכון של הכרטיס מסך שיש לי - להשאיר או להעיף? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתראה את כל המפרט האמיתי של המחשב שלי זכרונות מעבד כרטיס מסך וכו' תודה
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
הורדתי דריוור של הלוח אם אחרי שהתקנתי אותו המחשב הופעל מחדש והעכבר לא פעל ניסיתי להחליף עכבר וגם העכבר ה2 נהרס מחקתי את הדריוור ועדיין לא פעל התקנתי וינדוס החלפתי עוד עכבר ולא פעל בבקשה מה אני עושה
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום ,יש ברשותי התקן USB 2 ןאני מקבל התראה שההתקן שברשותי, יפעל במהירות אחטית,ושעלי להתקין התקן מסוג HI SPEED USB ,לא מצאתי התקן שכזה במחשב שלי, לכן אני פונה בבקשת עזרה למי שיודע איכן אני מוריד התקן כזה,בכבוד רב.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי בעיה שמאד מתסכלת אותי. ברשותי דיסקים צרובים מכמה סוגים, בעיקר של TDK שחלקם העליון צבוע לבן ועוד סוג אחד לפחות שאינו צבוע, שהכוננים במחשב החדש שלי אינם מצליחים לקרוא אותם. אציין שזהו מחשב חדש מאד עם לוח אם של PCI-Ex 925XE ,ASUS , פנטיום 4, מעבד 3.0 ג'יגה 64 ביט, 1 ג'יגה של DDR2, ספק כח של ANTEC TRUE POWER 430W, צורב DVD של NEC ו- DVD ROM של טושיבה. בכל פעם שאני מכניס דיסק צרוב, בעיקר של TDK, הכוננים לא מצליחים להעתיק ממנו קבצים למחשב, נתקעים ובקושי מסוגלים לקרוא אותו, גם דיסק נוסף מפירמה אחרת הוא לא הצליח לקרוא ולהעתיק ממנו. אציין רק שהמחשב הישן שלי, פנטיום 3, כן הצליח לקרוא אותם ולהעתיק מהם קבצים כך שאין שום בעיה עם הדיסקים האלה והם תקינים. ניסיתי להת…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לוח msi neo 2 platinum מעבד 3000amd venice וזיכרונות 2*256 היום החליפו את הלוח כי לא הצליחו להתקין כרטיסי רשת אבל עכשיו כשאני מפעיל את הווינדוס הוא עולה עובד יפה עד שפתאום נתקע! מה הסיבה לכך תודה?
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
http://img260.echo.cx/img260/8708/untitled12ds1.jpg http://img260.echo.cx/img260/4395/untitled29fi.jpg רואים אצלי את המסך ככה, וגם זה לא מביא לי לשנות את המאפיינים. מישו יכול לעזור בבקשה? וזה לא מביא לי לעדכן את הכרטיס מסך. http://img260.echo.cx/img260/6694/38vr.jpg ואל תגידו לי למחוק את הדריבר הישן ולהתקין את החדש כי אין לי בכלל דריבר. יש לכם אולי מושג מה לעשות? תודה מראש לעוזרים עריכה: הנה תמונה שאולי תעזור אני יודע שצריך ללחוץ על החלון אבל כשאני לוחץ על החלון זה פותח לי חלון שצריך לעשות בו YES אבל כשאני עושה YES המחשב מתחיל לחשוב כאילו שזה עומד לפתוח חלון אבל בסוף זה לא עושה כלום.
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי, יש לי HD SATA אחד 120 גיגה שאותו המחשב מזהה יפה מאוד וגם עליו מותקנת המערכת הפעלה . ויש לי דיסק חדש של maxtor 200 giga sata . התקנתי את הדיסק (לאחר מאבק עיקש עם הספק וניתוק כמה חלקים לא חשובים בשביל עוד קצת חשמל ...) אבל המחשב לא מוסיף לי את הכונן . הינה כמה תמונות : הכונן שזוהה המקום שבו אמור להופיע הכונן החדש אך הוא לא מופיע . תודה לעוזרים .
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
המחשב התחיל לקפוא בזמן האחרון p4 2.4 ht p4s800 1gb ram[samsung[ ati9600xt hdd maxtor מחשב לאחר פירמוט .טמפרטורות :cpu 30,agp 38,hdd 27,mb 35 זכרונות 2מודלים זהים Samsung M3 68L6423FTN-CCC היכן ואיך להתחיל לאתר את הבעיה ברכות לעוזרים תודה
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
קודם כל לכל מי שהולך לשלוח אותי לחיפוש באתר או בגוגל, כבר ניסיתי את זה ולא מצאתי פיתרון, עכשיו לבעיה: אתמול איחדתי את המחיצות C וD בעזרת partition magic 8.0, עשיתי RESTART כדי שהתוכנה תבצע את הפעולה המבוקשת ואחרי שהיא הגיעה ל100% היא הודיעה לי שיש בעיה ושאני ילחץ על כל דבר כדי לעשות RESTART (אני לא זוכר את ההודעה המדוייקת אבל אני לא חושב שזה רלוונטי). באיתחול הזה המחשב נתקע בשלב verifying dmi pool data כשהוא לא מגיב ללום חוץ מריסט מהכפתור או כיבוי. המפרט שלי: amd athlon64 3500+ dfi lanparty ut ultra-d g.skill 3200 1 g. ספק 420 וואט של TT sapphier x800xl עד עכשיו ניסיתי: ריסטרטים בשפע בוט מהדיסק של הXP בעזרת הrecovery console התקנת עותק נוסף של XP בתיקיה חדשה חיבור הכונן …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה לוח אם DFI LANPARTY nF4 UT SLI-DR ומארז COOLER MASTER Stacker אור של הפעלה עובד.. אבל אור של דיסק קשיח לא עובד...אני לא יודע באיזו מתאים לוח אם... תעזרו לי תודה
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום אתמול רכשתי מחשב חדש. במחשב הקודם היה לי הארדיסק 80 ג'יגה שהיה עליו המון מידע, רציתי לחבר אותו למחשב החדש בנוסף להארדיסק הקיים בכדי להעביר את המידע שעליו אך ההארדיסק נשמע מקולקל, לאחר כמה בירורים ותקלות במחשב החדש גילינו שהספק כוח היה פגום ולא יכל להזרים מספיק חשמל לכל המחשב אז הלכתי ישר להחליף אותו. עכשיו המחשב עובד בסדר אך ניסיתי את ההארדיסק הישן יותר שלי על מחשבים אחרים והוא עדיין לא עובד ועושה רעשים, יכול להיות שהספק כוח הפגום הרס אותו? תודה רבה, ארז.
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לפני שבוע הביאו פה באיזשהו תרד אתר שאתה יכול לעלות אליו קובצי minidump ששם נשמרים הבעיות אחרי מסכים כחולים והוא רושם לך באתר מה התקלה על ידי פענוח קובץ ה minidump
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הכרטיס קול שלי עבד טוב אבל עכשיו אני בא לשמוע מוזיקה אני שומע תמוזיקה חורקת ניסיתי להחליף רמקולים וניסיתי לשים אוזניות עדיין שומעים מוזיקה חורקת נסיתי להחליף שירים והכל עדיין לא..מה עושים? הכרטיס שלי און בורד
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לאחר העתקת הקבצים בשלב הראשון המחשב עושה ריסטארט אבל לא ממשיך את ההתקנה כרגיל, אלא חוזר שוב על השלב הראשון אם יש פה מישהו עם הלוח הנ"ל אשמח לעזרה תודה (לא מצאתי תשובה לאחר חיפוש בפורום)
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לפני שבועיים, לראשונה בהדלקת המחשב המסך לא קיבל אותות מהמחשב למרות שהמחשב פעל. מאוחר יותר, נוכחתי לדעת שלעיתים גם ה-cdrom לא מקבל חשמל. והמקלדת לא מקבלת כמעט לעולם. למרות זאת, בפעמים מעטות לאחר ניסיונות רבים, המחשב כן עולה (כל הרכיבים מקבלים חשמל) באופן נורמלי. לא ברור לי אם כאשר המסך אינו "נדלק" (לאחר היותו במצב standby), המחשב כן עולה. בכל מקרה, תמיד המחשב עצמו נדלק מהמאווררים עובדים. היה עוזר לדעת מה סדר ההפעלה של המחשב או אם נתקלתם בבעיה כזאת בעבר. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ליפני איזה יומיים זה ההרד דיסק התחיל להוציא רעש כזה יש חול בפנים והוא קופץ אז יש רעש כזה! הוא עומד למות או מה? אה ועם אני שם עליו את היד הוא לא עושה יותר רעש ברגע שאני עוזב הוא שוב עושה רעש :-[