עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by almoglevi,

שלום לכולם לפני שבוע קניתי לפטופ עם ויסטה עליו בנוסף קניתי מצלמת רשת ולאחר סיום ההתקנה כשאני רוצה להפעיל את המצלמה זה נותן לי את ההודעה הבאה: there is no video capture hardware ניסיתי גם להוריד תוכנת video capture באינטרנט, אבל עדיין זה לא עובד. אודה לעזרתם המהירה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  2. אני מדליק את המחשב והכל בתוך המחשב דלוק, אין את הצליל הזה שיש כשמפעילים את המחשב והמסך אפילו לא נדלק... הכל קרה לאחר שניסתי להוסיף זיכרון חדש למחשב שלי... רציתי להוסיף עוד סלוט ואז זה קרה, זה המשיך לקרות גם אחרי שהוצאתי את הסלוט.... נ.ב כשאני מנסה לכבות את המחשב אז אני לוחץ על הפתור כבוי למשך 30 ולא קורה כלום וגם אם אני לוחץ על הריסט... מקווה שתעזרו לי במהרה תודה רבה לכולם!

3. Started by unidcom,

שלום לאחרונה אני נתקל בהרבה מסכים כחולים...עשיתי פירמוט/ניקוי וירוסים עידכון דרייבים וכדומה אפילו ניקוי אבק. מצורף קובץ DUMP אחרון שיניתי את הסיומת ל TXT מ dmp תודה (איפה יש מדריך טוב לקריאת DUMPS) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  4. Started by nikonisrael,

היי חברים יש לי מחשב שאמור לעבוד מהר ( נתונים בתחתית ) אבל הוא עובד לאט לאט אם זה בכניסה לכוננים ולראות את התיקיות עד שהן נפתחות אם זה עבודה ב LIGHTROOM על תמונות (אני צלם ) אם זה כאשר אני עורך קבצי וידאו האם יש איזה תוכנה שעושה סריקה למחשב ונותנת תוצאות לביצועים ? כמו שיש לטלפונים , תוכנה שמריצה איזה משהו שדורש הרבה נתוני מערכת ומודדת את הביצועים ? תודה

5. Started by trxman,

שלום לכולם! האם טמפ' של 51-52 מעלות (המחשב דלוק בערך שעתיים ומתוכם חצי שעה של משחק) של הכרטיס מסך, זה טוב? (leadtk 66gt). GPU : 51-52 Ambient : 42 (מה זה אמבינט?) תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  6. בעקבות שדרוג מחשב עם לוח Gigabyte - GA-P35-DQ6 נתקלתי בבעיה הבאה אשף התקנת ההתקנים מזהה את התקן הקול אבל לא מצליח להתקין את הדרייברים - UAA Bus driver for High Definition Audio ניסיתי התקנים מהדיסק המקורי וגם מאתר היצרן Gigabyte . האשף לא מצא בהם את מה שהוא מחפש. ביצעתי גם שתי התקנות מלאות של חלונות XPSP2 ENABLE שלא שינו את המצב. התקן הקול בביוס פעיל התקני האדיו הבסיסיים של ה XP קיימים נראה שחסר קובץ כלשהו (INF?) אבל לא ברור מה בדיוק, לא מצאתי ברשת התייחסות לבעיה דומה בלוח הזה התוצאה כרגע שאין קול. 1. אשמח להפניה לדרייברים מתאימים ועובדים 2. רשימה של הקבצים המתאימה ע"ת לנסות לאתר אותם בCD שלי או ברשת 3. פתרון יצירתי אחר תודה

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  7. לפני כשבועיים היתה לי בעייה הייתי מפעיל את המחשב הוא היה מגיע לטעינה של הווינדוס ואז עושה רסטרט הלכתי למעבדה הם אמרו לי שהבעייה היתה בהארד דיסק והחליפו לי אותו כי יש לי עליו אחריות עכשיו אחרי שקיבלתי את ההארד דיסק החדש הבעיה ממשיכה... מישהו אולי יודע מה עוד יכול לגרום לבעייה תעזרו בבקשה כי בישביל לבדוק אני נוסע לכפר סבא מנתניה כי שם יש לי אחריות וזה דראך ארוכה יחסית... תודה לעוזרים!!!!

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  8. Started by SagroN,

שלום לכולם. יש לי נרו 9, והיא לא מזהה את הצורב שלי. הבעיה לא הייתה לי בעבר ובגלל שהחלפתי לנרו ישן יותר - ל7 אז פתאום הנרו לא זיהה לי את הצורב, עכשיו כשהחזרתי לנרו 9 זה עדיין לא עובד לי. פשוט הייתה לי בעיה של תקיעה באמצע צריבה, אמרו לי לנסות להוריד גירסא ישנה יותר וכשניסיתי הצורב פשוט לא מזוהה בנרו. מישהו יודע מה אפשר לעשות? הצורב קורא דיסקים והכל.. פשוט לא מופיע לי ברשימה שדרכה אפשר לצרוב.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אלהן חברים אני מדליק את המחשב עכשיו בשולחן העבודה מופיע לי רק הסרגל התחתון ושאני מנסה לפתוח תיקייה/תמונה או כל דבר אחר מהסרגל התהחון הוא לא מראה אותו כלומר נשאר לי התמונה של שולחן העבודה ולא משתנה כלום!אני לא יודע מה לעשות יש לי שם קבצים חשובים קודם כל חשוב לי לגבות אותם איך אני עושה זאת?ואיך אני מחזיר את המצב למצב תקין ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by lior2009,

היי, לאחרונה התחילה לי בעיה שאני לא רואה כלום במסך, המסך שחור. המחשב נדלק, יש נורות, מאווררים עובדים אבל שחור... המסך תקין, בדקתי אותו עם מחשב אחר. חשבתי שהכרטיס מסך שלו לא תקין אבל חיברתי אחד אחר ועדיין אותה בעיה. ניסיתי גם לחבר את הכרטיס מסך שלי למחשב אחר והוא עובד. מה עוד יכולה להיות הבעיה? נתונים: לוח אם gigabyte ga-8s648 p-4 2.8ghz 512mb geforce fx5200

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. מפרט מחשב - Barton 2500+ Abit NF7 v2.0 Samsung 1GB Tccc 400MHZ Radeon 9500 PRO ENERMAX 350W Dual Fan אוקיי זה הדברים החשובים לדעתי ... הבעיה היא שהמחשב קורס תחת עומס (GTA :SA ) וזה גם אם המחשב באוברקלוק וגם אם הוא לא, אבל לא בכל המחשקים\תוכנות הוא קורס , ככה שאני לא מצליח להבין מה הבעיה ... מבחינת הקירור אין שום בעיה כי המחשב עכשיו פתוח והמעלות לא מתקרבות אפילו ל 50 מעלות במאמץ , מה גם שביטלתי את כל ההגנות על המעבד בביוס. ניסיתי לצרוב מספר ביוסים - לא עזר . מה אתם אומרים ? יש איזו דרך לגלות את הבעיה בלי להחליף חלקים לשם בדיקה? תודה מראש .

• 14 תגובות
    • 829 צפיות
  12. Started by shlomi887,

לא יודע למה אבל ברגע שאני צורב משהו לא משנה מה מתנתק לי האינטרנט והעכבר ובעיקרון כל חיבורי ה USB במחשב. המפרט שלי הוא מעבד e8400 לוח אם intel eva cove g35 320GB Seagate זיכרון 2gb ram kingston nvidia geforce 9600 GT oc edition מארז + ספק EZCOOL 400 W מה הבעיה שיכולה להיות ?? וגם בזמן הצריבה המחשב זז ממש בתקיעות ושמתי לב שאם אני מוריד את מהירות הצריבה זה קורה לאחר הרבה זמן הניתוקים אם בכלל הבעיה יכולה להיות הספק שלא מחזיק תמערכת ?? תודה לעוזרים ועוד משהו לפני חודשיים בערך היה איזה שבוע שהמחשב היה מכובה ושניסיתי להדליק אותו רק המאוורים של המארז פעלו אבל כלום לא עלה על המסך (מאה אחוז לא בעיה בו בדקתי)והמחשב השמיע רעש של רוורס ציפצופים וזה מה הבעיות האלה יכולות להיות? תודה ל…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by guyb91,

אהלן, היום בבוקר קמתי והופתעתי לגלות שהסמארטפון שלי (גלקסי S3) לא עולה. בלחיצה על כפתור ההדלקה הוא נתקע במסך הראשון, זה שרשום בו "Samsung galaxy s3 I9300". בדקתי כבר שזו לא בעיה בסוללה(הכנסתי סוללה מקורית אחרת שאני יודע שהיא תקינה). מחיפוש מהיר באינטרנט של תקלות נפוצות הבנתי שייתכן ומדובר בבעיה בזיכרון הפנימי. מישהו מכיר את הבעיה? האם יש פיתרון ביתי שיכול לעזור לי? עד כה לא מצאתי שום דבר שלא יכלול פתיחה של הטלפון ואת זה אני לא מעוניין לעשות לבד.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  14. Started by yoyo5,

מחשב hp מיני מעבד אטום 475 וינדוס 7 סטארטר, לאחר החלפת זכרון ל-2 מגה המחשב לא עולה או עולה ונתקע. הזכרון החדש מתאים ותקין. מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  15. Started by jcdenton1,

אני מדבר בשמו של חבר שלי שכתב הודעה בפורום לינוקס בקשר לבעיה עם המסך בקצרה: אתמול הוא קיבל מסך מאג (אין לי כח לכתוב את הדגם). היום הוא התקין מנדרייק 9.2 ולאחר זמן מה שהוא השתמש במנדרייק המסך מאג שלו נשרף. הוא החזיר את המסך הקודם והמשיך לעבוד במנדרייק ולאחר כמה זמן המסך התחיל להשתגע וראו מטושטש והוא התחיל לגדול ולקטון כאילו הוא לקח LSD. הוא ניתק ושוב חיבר את המסך והעיוותים חזרו שוב אחרי בערך דקה. אח"כ הוא חזר לאקס פי ואז המסך פשוט נכבה ונדלק בלי סוף. פתאום המסך נכבה לגמרי ואז הוא כיבה את המחשב, הדליק מחדש, ולאחר התמונה של הלוח המחשב הציג מלא מספרים בינאריים. אם מחכים דקה המסך שוב נכבה :\ בקיצור עכשיו המחשב לגמרי מת (כל פעם שהמחשב עולה הוא מציג מספרים בינאריים כאלה בלי קשר…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ziv124,

יש לי במחשב 2 הארדיסקים ו 3 כוננים איך אני יכול לבדוק איך זה מתחלק?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  17. Started by MLTK,

קניתי לחבר שלי את הספק cooler master extreme power 430w חיברתי אותו למחשב הכל היה טוב. התחלתי להתקין ווינדוס הכל עבר בהצלחה סגרתי את המחשב. כעבור זמן מה באתי להפעיל אותו שוב הוא נפתח....אבל במסך איני רואה כלום........ שיקחתי עם הכרטיס מסך עם המחשב ועם הספק....וכלום.........(וכן חיברתי את החשמל לכרטיס המסך r9800pro) החלטתי לקחת את הספק הישן ולבדוק- ומה אני רואה? שהוא פתאום כן עובד...... רק עם הספק החדש הוא לא עובד.........בדקתי עם כרטיס מסך אחר שלא מצריך חיבור חשמל וגם עובד......הקיצר ממש מוזר......ומה עוד אני רוצה לציין שחיבור החשמל של הכרטיס הוא חיבור רגיל כמו של סידירום או כונן קשיח- אז ככה שהחלפתי בין החיבורים ושיחקתי- ואין שום דבר לא מפעיל אותו....... איך זה יכול להיו…

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  18. אהלן חבר'ה אני די חדשה אז אני לא יודעת אם הפנייה שלי רלוונטית לפורום הזה . אבל אם כן - הייתי רוצה לדעת, אם אני רוצה לבדוק משהו על מעבד של AMD או על לוח אם של GIGABYTE ואני רוצה לראות את המנואל שלהם איך אני מוצאת אותו? נכנסתי לדף הבית שלהם ולא מצאתי.. מודה לכם על כל יעוץ והכוונה Lola

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  19. שלום ותודה מראש לכל העוזרים. לחבר שלי יש מחשב עם מערך CF של SAPHAIRE HD 3650 המחשב מריץ בצורה טובה משחקים כבדים כמו COD4 אבל משום מה דווקא במשחקים קלים מאוד כמו HITMAN2 הישן ו NEED FOR SPEED הוא יוצא מהמשחק במפתיע או אפילו מאתחל לפעמים. מה אפשר לעשות על מנת לפתור את הבעיה חשוב לציין כי עידכנתי לו את הדרייבר ואת ה CCC מה קורה חברה..?? למה לא עונים........

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  20. אהלן, יש לי נייד שאני מעוניין למחוק ממנו את כל הדאטה לפני מכירה. יש לו שני כוננים אחד SSD עליו מותקנת מערכת ההפעלה והשני HDD. השימוש שלי במחשב לא היה ארוך ורוב הדאטה הרגישה שאני רוצה למחוק לצמיתות, ללא אפשרות שחזור, הייתה על ה-SSD. השתמשתי בכלי של WIN10 לאיפוס מערכת והתקנה של WINDOWS מחדש. בחרתי באפשרות של מחיקת כל הנתונים מכל הכוננים, אך זה לא מספיק מאובטח לטעמי ולא נראה לי שזה באמת פועל גם על כוננים מסוג SSD. מה שחשבתי לעשות זה לנסות להתקין מחדש את מערכת ההפעלה על ה-HDD ואז בעצם אוכל לבצע מחיקה מאובטחת ל-SSD כי מערכת ההפעלה לא תשב עליו. הייתי שמח לעשות התקנה נקייה עם אתחול מכונן חיצוני (כמו שהיה אפשר לעשות פעם עם דיסק התק…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. קיבלתי היום בבוקר 5 דקות אחרי שהפעלתי את המחשב מסך כחול.. הבאתי פה קישור לדאמפ שהוא הביא לי כדי שתפענחו לי אם תוכלו.. http://rapidshare.com/files/52621881/Mini090107-01.rar.html תודה רבה mz155

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  22. Started by tiptipon,

קניתי מחשב חדש כולל SSD חדש ועליו מותקנת מע הפעלה WIN10 הוספתי מהמחשב הקודם את שני HD של 2 טרה בחיבור SATA וכל יום המחשב מאתחל את עצמו אני לו יודע מתי מכיוון שאני לא לידו רוב הזמן המחשב נתקע בעליה מחדש במסך של הביוס והדיסק SSD לא מופיע שם רק לאחר כיבוי מלא של המחשב המחשב עולה תקין באם אני מנתק את שני הדיסקים הישנים המחשב עובד תקין ללא שום איתחולים פיתאומיים כיצד אני יכול לדעת היכן הבעיה ? תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. Started by dj shay 30010,

הוספתי כרטיס I\O בכדי לחבר עוד צג LCD 20X2 אבל יש לי בעיה במסך שלי הקודם טווח קלט\פלט 378 DMA 03 בכרטיס שהוספתי רשום טווח קלט\פלט FF IRQ 21 אך אני משנה את טווח קלט\פלט ל 278 .3BC אך עושים את זה בכרטיס יש תוכנה לזה או מה ?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  24. העכר לא נפל לי או קיבל מכה ... ככה סתם פתאום אחרי גלישה באינטרנט הפסיק להגיב הקליק הימני בעכבר... אז בינתיים שיניתי בהגדרות והחלפתי בין הקליק הימני לשמאלי אבל עדיין... מה אני עושה? ( לא מאמין שככה סתם פתאום עכבר מתקלקל...)

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  25. Started by dor hamal,

היי קניתי מחשב לפני כארבעה חודשים מעבד i5 מערכת הפעלה של ווינדוס 10 עם 250 גיגה SSD ככונן C וטרה לכונן D יש לי המון מקום המחשב לא עמוס בכלל. המחשב מחובר לשלושה מסכים והבעיה שלי היא שעכבר שלי הופך למקוטע ועובד בצורה לא חלקה. ניסיתי להחליף בטריות ולא עבד ניסיתי להחליף עכבר ניסיתי להחליף סט של עכבר ומקלדת חדשים ניסיתי להתקין דרך מייקרוסופט עדכון של העכבר והמקלדת שלחתי אפילו למעבדה והיום קיבלתי את המחשב אבל כל זה פשוט לא עוזר.... אם יש למישהו רעיון אני אודה לו מאוד

• 19 תגובות
    • 12.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.