תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
היי, לפני כשבוע התחדשתי במחשב ו-ווינדוס 10. מאז, כל דוא"ל שאני מקבל - גם ב-gmail וגם בתוכנת הדואר המובנית של ווינדוס 10 - מפגר בשעתיים. נכנסתי להגדרות תאריך ושעה וראיתי שמופעל אצלי "קבע שעה באופן אוטומטי", אך האופציה של "קבע אזור זמן באופן אוטומטי" כבויה. קצת יותר למטה, בחלק של "אזור זמן", הבחירה היא "דבלין,...,לונדון UTC+00:00". כששיניתי את זה ל"ירושלים UTC+02:00" השעון במחשב התחיל לאחר בשעתיים, ולכן החזרתי לבחירה הראשונה. איך אפשר לסדר את השעון כך שהבחירה תהיה "ירושלים" והשעה תהיה נכונה? אודה לעזרתכם
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום... אני בונה עכשיו מחשב כבר חיברתי את כול הרכיבים ללוח ואם וחיברתי את לוח האם למארז, לאחר מכן חברתי את כול הכבלים של הספק כוח ללוח אם אבל נתקלתי בבעיה כאשר הכבל של 12V מחובר ללוח אז המחשב לא נלדק כלל אבל כאשר אני מנתק את הכבל של 12V המחשב נלדק אך לא עולה... מישהו יודע למה ויש לו פתרון? אשמח לכול עזרה תודה רבה מראש? הרכיבים שלי: gygabyte ab350n gaming wifi miniItx ryzen 5 1600 with stock cooler g.skill 16gb ddr4 ram hyper 600w ps gygabyte gtx1060 5 led case fans
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני משחק במשחק בשם PLAYER UNKNOWN BATTLEGROUNDS לא יודע אם כולם מכירים או לא אבל זה שאלה בנושא שסוג של קשור למשחק גם אני משחק במשחק לפעמים עם חברים ויש אנשים שנגדנו במשחק שהם רואים אותם ממש רחוק ואני לא כלכך לפעמים אני גם רואה סרטונים של שחקני PRO שמשחקים במשחק והם פשוט רואים דברים שאני לא מצליח לראות רק אחרי שאני ממש ממש מתרכז ומתקרב למסך אני רואה ועדיין בטשטוש רציתי לשאול אם יש איזה שהוא קשר למסך שאני משתמש ולחיבור שאני משתמש בו יש לי מסך לא חדש 21' אני משתמש בחיבור VGA(אני לא יודע אם זה בדיוק זה אבל יש HDMI יש DP יש כחול ויש לבן ואני משתמש בלבן) המחשב שלי הוא מחשב גיימרים יש לי כרטיס מסך דיי טוב שיש לו חיבורים לHDMI וDP …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איך אני מחבר דיסק קשיח פנימי כדיסק משני שיש לו רק חיבור sata דרך חיבור הusb בדרך הכי טובה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מדפסת הזרקת דיו מסוג 1650HP D ומחשב בעל מערכת הפעלה ווינדו 7. לאחרונה אינני מצליח להדפיס והנורה של המדפסת מהבהבת. התקנתי דרייבר חדש בנוסף לתוכנות עזר מאתר HP. התוכנות מדווחות לי שיש בעיה עם אחד ממחסניות הצבע ואכן מחסנית הצבע השחור היא אינה מקורית. האם יתכן שזוהי מדיניות מתוכננת של HP למנוע שימוש במחסניות שאינן מקוריות ? אם כן או לא מה מומלץ לעשות ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התקנה שעבדה כבר בעשרות מחשבים כולל במחשב הזה פשוט לא עולה בכלל גם כ-ADMIN ויש את כל ההרשאות. ה-EVENT LOG מקבל אירוע כל פעם שאני מנסה להפעיל אותה: Log Name: Application Source: Microsoft-Windows-Security-SPP Date: 26/01/2013 14:03:01 Event ID: 903 Task Category: None Level: Information Keywords: Classic User: N/A Computer: gonen-pc Description: The Software Protection service has stopped. Log Name: Security Source: Microsoft-Windows-Security-Auditing Date: 26/01/2013 14:06:43 Event ID: 5061 Task Category: System Integrity Level: Information Keywords: Audit Success User: N/A Computer: gonen-pc Description: Cryptographic opera…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב כאילו נכבה, אך הוא נשאר במעין מצב של כאילו Standby. כדי לכבות אותו לגמרי עלי לסגור את כפתור ההדלקה של ספק הכוח. כל הנסיונות שנסיתי לעשות בהגדרות של הביוס (כמיטב הבנתי וידיעותיי) לא הועילו. דבר נוסף: כשאני מאתחל את המחשב, הוא מגיע ב-Post לנקודה של פירוט אפשרויות ההפעלה ובמקום לפרט את האפשרויות, מופיעה השורה: Fixing firmware, ספירה מהירה עד 100%, אתחול מחדש שלוקח הרבה זמן ואז המחשב עולה בצורה נורמלית. אני מקווה, שניתן לפתור את הבעיה. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתחיל ככה. אח שלי שיחק במחשב בCALL OF DUTY במשך איזה 6 שעות אתמול.. והיה מאוד חם אתמול ואין מזגן בחדר וברגע שהוא יצא מהמשחק התחילו תקיעות חמורות, זאת אומרת שאני מוריד חלון של EXPLORER או מרים הוא נתקע לאיזה 10 שניות וחוזר ולפעמים המסך מתאפס (ניהיה שחור) ומחזיר תמונה גם יש לפעמים קווים כאלה שנשארים על המסך כשהוא נתקע. והוא עושה רעשים כאלה של דוס לפני שהוא נתקע... וכשאני בודק בלוג של CTRL ALT DEL אני רואה שה CPU עד הסוף... בבקשה תעזרו לי להבין מה הולך זה מוזר לי ובחיים לא קרה לי כזה דבר אין אובר קלוק על המחשב אולי זה וירוס?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב נתקע לאחר כמה שניות שאני סוגר את הסרט. זה קורה רק בסרטים שהם 480 720. אם זה סרט רגיל איכות AVI רגיל הוא לא נתקע. לאחרונה נגעתי בהגדרות של השמע בקשר ל AC3 כי אני משתמש בכבל קואקס לאדיו האם זה קשור? משתמש בקודאקים K-LITE ובתוכנה BSPLAYER. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן , יש לי i7 920 ועשיתי בדיקה ב 3DMARK VANTAGE על PERFORMANCE וקיבלתי בCPU 16521 אם אני לא טועה אני אמור לקבל בסביבות ה30000 . המעבד מעולם לא עבר אוברקלוק. אתמול רכשתי כרטיס מסך HD 6870 ולא החלפתי ספק... (יש לי Spire 550w) אני יודע שזה גבולי לכן יכול להיות הבעיה היא שלא מגיע לו מספיק מתח?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה לפני שנה ומשהו רכשתי מקדלת ועכבר אלחוטיים של teac מדגם SMX-10 העכבר התחיל לעשות לי בעיות עם הגלגלת ואחרי ריתוכים לא הצלחתי להציל את הגלגלת ולכן החלטתי לרכוש עכבר תואם שנראה זהה לחלוטין אך הציפ של האלחוטי של העכבר החדש הוא מדגם: OX-1100 עכשיו בישביל להשתמש במקלדת ובעכבר אני צריך לחבר את שני הציפים אחד של המקלדת והעכבר שהיו תואמים והאחד של העכבר החדש. הציפים נראים בידיוק אותו דבר אך כנראה בגלל שהם על תדר אחר או אלוהים יודע מה. רציתי לשאול האם אפשרי להתאים את העכבר החדש(OX-1100) והמקלדת הישנה(SMX-10) שיעבדו על ציפ אחד בלבד שהוא יזהה את שניהם. אשמח לקבל תשובה מהירה בעניין בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא כדקלמן: לפני מספר ימים נהיה לי 2-3 מסכים כחולים, קראתי את הקובץ, משהו של ntpklr , מצאתי כאן בפורומים משהו שקשור לבעית "שינה" של המחשב, משהו שקשור לזה שהמחשב מכבה יישומים מסויימים או מנסה ואז הוא נכנס ללופ כזה שגורם לו להתרסקות אבל למה זה גורם לי שהמחשב לא רוצה לצאת לי מהמסך התחלה, אפילו הוא לא נמצא בpost סתם תקוע במסך של gigabyte ולא עובר הלאה.... האם ההבעיה קשורה לדיסק או לזיכרון?, אין ציפצופים או רעשים או כל דבר אחר...... לתשובתכם אודה אוריה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התקנת הכרטיס הנ"ל על Win 7 Ultimate כשאני משתמש בדרייבר מהאתר של ALFA הוא מזהה ומתקין את מנהל ההתקן אך לא נותן אפשרות לחפש רשתות בכלל רק מופיע בתור חיבור רשת וכותב ללא גישה לאינטרנט. יש למישהו ניסיון עם הכרטיס\דרייבר? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. קודם כל חשוב לי לציין שאני לא מומחה גדול בחומרה של מחשב, אני יודע ממש ברמה בסיסית לפרק ולהרכיב אבל לא יותר. לצערי אני גם איש מחשבים במקצועי, אני אומר לצערי מכוון שזה נותן לי תחושה שאני יכול לפרק חומרה של מוצרי מחשב (מחשב, אייפונים..) וכבר קרו לי כמה טעויות. בכל מקרה, בימים האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות רעשים ממש חזקים של משהו שכאילו נשרט..הייתי מתעצבן מזה ומכבה אותו (במיוחד בלילות, שזה הזמן הטוב לעלות בUTORRENT :\). התחילה לעלות בי המחשבה שזה ההארד דיסק המקולקל שמחובר לי במחשב ולא עובד..לפני כמה זמן הוא שבק חיים אבל עדיין היה בתוך המחשב וחשבתי שאולי הוא נדפק לגמרי והתחיל לעשות רעשים. היום פתחתי את המחשב וניקיתי אותו באופן מאוד יסודי עם אוויר וקצת מטליות. גם פירקתי א…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לא מזמן ויש לי מאורר למעבד של ZALMAN 7000V הוא עושה קצת רעש יותר ממה שצפיתי ממנו לעשות ורציתי לדעת האם אני יכול להוריד לו את קצב הסיבובים על מנת שיעשה פחות רעש , אם זה כדי ואיך אני עושה את זה. תודה :]
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה קטנה, המעבד שלי E5200 עבר OC אבל אחרי תקופה מה של התחממות יתר החלטתי לאפס הכל. השאלה שלי, מדוע המחשב מזהה כרגע רק ליבה אחת? זה יכול להיות בכלל? אפשר להסיק מהתמונה שיש בעיה? תמונה מצורפת.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שהתחילה פתאום כשהמחשב פשוט נתקע על כול דבר:משחקים,סרטים,תוכנות,איטנרט ופעולות שונות במחשב. יש לי ווינדוס 7 64 ביט ובוא יש זיכרון 6 גיגה אחרי כמה זמן מצאתי כי המחשב רואה שיש 6 גיגה אבל רק גיגה ניתנים לשימוש בדיקת זכורונות לא העלתה שום בעיה עשיתי גם להוריד ולהגדיר את Maximum Memory configured אבל זה לא עזר לי חוץ מי זה אני לא יודע מה לעשות כדאי לסדר את הבעיה למישהו יש פיתרון לזה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן המסך במחשב של אחי נכבה פתאום באמצע משחק, למרות שהמחשב וכנראה גם המשחק המשיכו לעבוד. הוצאתי את המסך וחברתי למחשב אחר והוא עבד אבל כשהחזרתי למחשב של אחי שעדיין עבד ומהרמקולים שמעו את המשחק, המסך עדיין כתב no signal אז הורדתי HWMONITOR וזה מה שהוא מראה לי אני מניח שהכרטיס פשוט מתחמם (דרך אגב זה במנוחה, שום משחק לא פעל בזמן הרצת תוכנת בדיקת הטמפרטורה). אפשר לדעת מה לעשות, או איזה קירור נוסף כדאי לקנות. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי.. כרטיס המסך שלי נשרף אין לי מושג איך ןלאחר נסיונות רבים של הפעלת המחשב עם כרטיס אחר הצלחתי להפעיל אותו.. אך יש פסים ורודים על המסך ואין לי דרך אחרת לבדוק עם זה הכרטיס או לוח האם? הגיוני שלוח האם נדפק ? ולא הכרטיס דפוק? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב, כאשר מתבצעת העברת קבצים , התקנת תוכנה, הורדת קובץ - בקיצור כל פעולה הקשורה להעברת קבצים, נשמע רעש סטטי מהרמקולים\אוזניות. הרעש נפסק מייד עם סיום ההעברה\הורדה. האם מישהו נתקל פעם בבעיה כזו? הדרייברים של הכרטיס קול מותקנים והוא עובד כראוי, אבל גם באמצע השמעת שיר הרעש קיים אם יש העברת קבצים ברקע.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, AMD אתלון 64 על לוח ספיר עם כ.מסך X550 לפני כשבועיים, בזמן עבודה שוטפת פתאום התמונה במסך קפאה ואין תגובת מקלדת ועכבר ורק איתחול עזר בנושא, לפעמים ליומיים ולפעמים לשתי דקות. אחרי מספר ימים החל באיתחול ציפצוף ארוך לסירוגין, טוווווווו...טוווווווו...טוווווווווו, התחלתי להסיר חומרה, לאחר כ. מסך המשיך הציפצוף, הוצאתי את כל הזיכרונות ועדיין המשיך הציפצוף. ניקיתי את הלוח בספריי אבק והציפצוף פסק, הוספתי זיכרון אחד והדלקתי והפעם לא רק שלא היתה תצוגה (עם ATI על הלוח) אלא שלא ניתן לכבות את המחשב כרגיל אלא רק ע"י כיבוי/ניתוק הספק עצמו. אני כבר מקבל את הגזירה שכנראה הלך הלוח ולצערי עברה האחריות וגם מה בנושא של לקחת את הדיסק ולנסות להעבירו למחשב אינטל, האם אגרום לחומר בדיסק נזק…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב מרסטרט בלי הודעה מוקדמת. לפעמים מגיע למצב שהוא מרסטר בלופ (מגיע למערכת ההפעלה וקורס). מערכת ההפעלה הי וינ7 שהותקנה לא מכבר. כל המפרט חדש: ספק כח סיסוניק S12II 620W לוח אם ג'יגהבייט 770TA-UD3 זכרונות קורסאייר XMS3 (במתח 1.64 ובתזמונים של 8-8-8-24), נבדקו בממטסט שלוש שעות וחצי ונמצאו תקינים. מעבד AMD 435. הארד דיסק סמסונג טרה SJ (או JS, לא זוכר ) איך אני יכול לבודד את מקור הבעיה? (עדיף מבלי לבדוק עם מעבד אחר) יכול להיות שמשהו אחר גורם לבעיה (מלבד שי הגורמים שבכותרת)? הדו"ח לאחר הקריסה שהתקבל ממערכת ההפעלה: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 3b BCP1: 0000…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר בווינדוס 7 ונרו 8.1 אני מקבל את השגיאה הזאת בכל מהירות כתיבה. התכנת צריבה של הווינדוס גם לא מצליחה לצרוב בכל מהירות. לא ברור לי למה, ה-DMA מופעל וזאת הבעיה העיקרית ממה שהצלחתי למצוא עזרה תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב, פנטיום 4 1.7, עבד בסדר גמור פירקתי את החלקים על מנת לנקות אותו ומיד לאחר מכן התקנתי אותם חזרה. עכשיו כאשר אני מפעיל את המחשב אני שומע את ההרד דיסק עולה (נדלק), המאורר של הCPU עובד, כנ"ל של הכרטיס מסך.. אבל הצג אומר שהוא לא מקבל שום אות ומה שעוד יותר מוזר אני לא שומע ציפצופים מהמחשב.. לא צפצוף בודד לא ארוך.. שום דבר (בדקתי שהחיבור של הSPEAKER בסדר). החלפתי את הכרטיס מסך (AGP) באחד ישן, PCI... אולם שום דבר לא השתנה, כנארה הבעיה במקום אחר. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש , הרכבתי והתקנתי מערכת הפעלה. המחשב נכבה בצורה פתאומית, בזמנים שונים, לפעמים אחרי קצת זמן פעולה ולפעמים הרבה. אין ERRORS שמופיעים לפני או אחרי הכיבוי ואין מסכים כחולים, הכיבוי פתאומי לחלוטין. הפעלתי את המחשב במצב DOS כמה שעות והוא נכבה פעם אחת מתוך שלוש הפעלות ארוכות. התקנתי מערכת הפעלה מחדש ואת כל הדרייברים. - עדיין נכבה. הרצתי את MEMTEST ולא היתה בעיה. כעת אני בודק עבודה עם ספק אחר ישן יותר. אשמח לקצת עזרה ...
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-