תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אתמול קניתי מחשב נייד חדש של דל, INSPIRE 5537, וינדוס 8. עכשיו המערכת מבקשת ממני לעשות גיבוי יצרן בתוכנה של דל, עכשיו יש לי אפשרות להכניס USB או דיסקים, אני מעדיף USBף הכנסתי דיסק קשיח נייד שנחשב לUSB מן הסתם וזה לא קולט לי אותו כהתקן USB בגיבוי הזה, יש לזה פיתרון?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון מדי פעם המחשב קורס לי פתאום בצורה ברורה שהוא נתקע ואז עולה לי מסך כחול שעד כמה שאני זוכר שאמרו לי פעם זה אומר שיש בעיה בחומרה במחשב. המסך הכחול נמשך רק כמה שניות בודדות אז אני לא ממש מצליח לקלות ממנו משהו רק "...Damage......". בפעם הקודמת זה היה הכרטיס מסך (לפני יותר חצי שנה). זה לא קורה לי כול יום, הפעם האחרונה היה אתמול ולפני זה היה שבוע לפני.... . היה לי יום שהיה לי פעמיים בהפרש זמנים קטנים וכשעדכנתי דריבר חדש ללוח אם זה היה נראה שהכול הסתדר כי לא עלהלי המסך הכחול לאיזה שבוע וחצי אם אני לא טועה... עזרה בבקשה ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אז ככה יש לי את הצורב LITE-ON X48X12X48 מכוון בג'אמפר למאסטר. בערוץ IDE1 נמצא כמאסטר הHDD, ובIDE2 נמצא כסלייב הDVD. אמרו לי שעדיף לחבר את הצורב על כבל נפרד, כדי שאספקת הנתונים תהיה יותר מהירה. עכשיו, בגלל שאין לי כוח לפרק את הDVD, ויש לי רייד מובנה על הלוח, חשבתי להגדיר אותו כATA בביוס ולהשתמש בו כIDE3 לחיבור הצורב כמאסטר. האם אמורות להתעורר בעיות, והאם האיכות של הערוץ תהיה באותה איכות ומהירות של IDE1\2? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו של Samsung דגם vp-D73i ואני רוצה להעביר ממנה את הסרט למחשב... חיברתי אותה USB וכשאני מנסה להעביר עם התכנה שקיבלתי (DVC media) אני מקבל רק תמונה בלי סאונד. רציתי לדעת אם יש איזה תכנה טובה להעביר סרטים מהמצלמה או משהו כזה...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני זקוקה נואשות לעזרתכם. יש לי מחשב נייד IBM THINKPAD T23 שאחרי פירמוט ל-XP לא מתחבר לאינטרנט. כאשר ניסינו להתקין את המודם ADSL USB ההתקנה הופסקה באמצע ו...זהו אין כלום - התומך ב HOT אומר שיש בעיה באחת החומרות אבל לא ידע להגיד במה. המוזר הוא שגם כרטיס הרשת לא מגיב לכבל שחיברנו - יש עליו X (אבל הוא מזוהה מצויין במנהל המשימות ) והתומך היה ממש אובד עצות. שמתי לב שבכל זאת יש התקן לא מוכר ב DEVICE MANAGER ואין לי מושג מהו מכיוון שהכל עובד חוץ ממה שציינתי. אני מחפשת את הדיסק דרייברים ללוח האם ( א י ן ל י אותו) אבל לא יודעת למצוא באינטרנט - פשוט אני חושבת שהתקנה של ה"לא מוכר" הזה אולי תעזור פה. לוח האם : IBM 26747MU ציפסט : INTEL ALMADOR 1830MP בבקשה תנסו לעזור לי. תודה רבה…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התקנתי לפני כחצי שנה אובונטו 18 על כונן של 128 GB SSD. יש במחשב שלי עוד כונן של 1 TB המחולק ל2 מחיצות-950 GB נתונים ו50GB שטח חסר תועלת (מאותחל לNTFS) אמש התעסקתי עם הצפנת כוננים ונתקלתי ב2 בעיות. הראשונה: כאשר אני מעלה את אובונטו, במקום להיכנס למערכת ההפעלה אני מקבל את השגיאה הבאה: Couldn't get size: 0x800000000000000e MODSIGN: Couldn't get UEFI db list Couldn't get size: 0x800000000000000e לאחר מכן במקום להעלות את מסך הכניסה עולה קונסול שחור עם פקודות מוזרות. כרגע אין לי אפשרות להשתמש במערכת ההפעלה כלל. העלתי אובונטו מיו אס בי, והבעיה השניה- יש לי גישה לכונן המערכת (128), אך כונן הנתונים שלי הוצפן (950) ואין לי מושג מה …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לא מזמן ויש לי מאורר למעבד של ZALMAN 7000V הוא עושה קצת רעש יותר ממה שצפיתי ממנו לעשות ורציתי לדעת האם אני יכול להוריד לו את קצב הסיבובים על מנת שיעשה פחות רעש , אם זה כדי ואיך אני עושה את זה. תודה :]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה ואין לי מושג איך לפתור אותה וממה זה נובע אז ככה: כשאני לוחץ על POWER על מנת להדליק את המחשב המנורות מסביב למארז נדלקות (והמחשב נראה לי נדלק) אך לא רואים שןם דבר על המסך אני עושה כמה פעמים RESTART וזה כל פעם משתנה לפעמים 7 פעמים אני עושה RESTART ואף יותר עד שבסוף אני רואה על המסך (החלק שרואים על המסך זה כאשר המחשב נדלק והעלת ה WINDOWS) אבל גם לאחר שרואים משהו על המסך ה WINDOWS עצמו לא עולה (אבל במצב בטוח הוא עולה תמיד) ושוב אחרי כמה פעמים של RESTART גם ה WINDOWS עולה במצב רגיל. יש לציין שאחרי שבפעם הראשונה רואים משהו על המסך (העלתה ה WINDOWS) כשאני עושה RESTART מאותה הפעלה והלאה המחשב תמיד מצליחלהשאר במצב של העלת ה WINDOWS אך שוב צריך ללחוץ RSTART עד שה WINDOWS …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתחיל לשמוע שיר ביוטיוב או מדיה פלייר אחרי כמה דקות או כמה שירים המחשב ניתקע לי וגם אותו דבר עם סרטים אמרו לי לשדרג את הכרטיס מסך וזה לא עזר זה עכשיו יותר מהר ניתקע לי.. בבקשה תעזרווו ליי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, מערכת הפעלה שלי לא עולה. אני מקבלת הוראה boot from cd/dvd אני מנסה להתקין מחדש win10 בעזרת usb. המחשב מזהה את ה usb ואני מקבלת הוראה לחץ על כל מקש כדי להמשיך, אבל המחשב לא מגיב, לא משנה איזה מקש אני לוחצת. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האלן.. יש לי בעיה עם הכרטיס מסך GTX960, הלוח אם מראה לי שהבעיה היא B2 אני הבנתי מהאינטרנט שזה בעיה בקראיה של הBIOS של הכרטיס ע''י הלוח אם... העניין הוא שהכרטיס עצמו כן עובד במחשב אחר.. גם אחרי העידכון ביוס שלו.. אצלי במחשב עובדים גם כרטיסים אחרים (HD 5850 ו GTX980) התכנון שלי הוא להביא אותו לבדיקת מעבדה.. אבל אני בצבא ולא יוצא לי יותר מדי להיות בבית... וניסיתי הכול הדבר היחיד הוא שכשאני בSAFE MODE המחשב כן מזהה את הכרטיס כשאני על הכרטיס מסך של הלוח אם. כאשר אני מתקין את הדרייבים של NVIDIA דרך הסייף המחשב קורס עם הכרטיס הזה... עם ה980 הוא עובד. יש רעיונות? אגב המפרט: gigabyte z97x gaming g1 לוח אם intel 740 ssd core i7 4790k והבעיה לא בראם. ספק 600W
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן כולם המפרט: 8GB 2TB 1TB 460GTX X3 445 WIN7 נראה לי שאלה כל החיוניים. בקיצור, המחשב לעיתי קרובות עושה קטעים מעצבנים ממש. פתאום נהיה איטי, נתקע, תוכנות נסגרות, נתקעות, קופאות. הפיירפוקס בכלל.. מקרטע על ימין ועל שמאל. התוספים של אדובי קורסים כל הזמן (מעודכנים) סרטוני יוטיוב מקרטעים על FHD הדפדפן נתקע בגלילה וההרגשה הכללית היא פשוט איטיות. תקנו אותי אם אני טועה, אבל המפרט לא גרוע. פעם הוא היה אחלה מחשב... לפני כמה חודשים הלך לי הארדיסק וקניתי חדש של 2TB של סיגייט, התקנתי ווינדוס 7 הכל סבבה, אבל מייד לאחר ההתקנה המחשב קפא ונתקע ועשה ריסטים. בסוף עליתי על זה שזה הדרייבר של הכרטיס מסך. עכשיו מותקנת גירסה ישנה (314.22) ואין את הבעיות ההן. ניסיתי מה שאני יודע…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב ASUS חדש והעברתי אליו מהמחשב הישן מצגות PP. בשני המחשבים מותקן Power Point 2013 אך למרות זאת, המצגת במחשב הישן עובדת כיאות ובמחשב החדש המעברים בין השקפים ואנימציות בתוך השקפים עובדים בצורה איטית. מה יכולה להיות הסיבה לכך וכיצד מתקנים את זה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , לפעמים אני נתקל בתקלות מחשב שלא בהכרח נובעות ממערכת ההפעלה (כמו ריסטים וכיבוי) , אלא יותר בכיוון של חומרה . יש דרך כמובן לאתר דרך פירוק החלקים גדי לדעת מה גורם לתקלה אך שאלתיהיא האם יש תוכנות כמו MEMTEST לזיכרון שיכולות לעזור למציאת מקור התקלה ? כמו תקלה בלוח או במעבד או בספק כח ? בהרבה מקרים אין לוח\זיכרון וכו' להחליף כדי לבדוק מהיכן התקלה .. תודה לעוזרים .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר כמה ימים שכשאני מכבה את המחשב יש מסך כחול עם הודעה על כשל בליבה. זה מממציג האירועים BugcheckCode 127 BugcheckParameter1 0x8 BugcheckParameter2 0xffffd000208281b0 BugcheckParameter3 0xffffd00038be3eb0 BugcheckParameter4 0xfffff802a74eaf0f
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בשלושת הימים האחרונים, המחשב התחיל להתקע בזמנים רנדומלים, ללא קשר לאיזו תוכנה אני מפעיל על המחשב. אני סבור כי מדובר בבעייה בה רכיב מתחמם יתר על המידה. בדקתי את כרטיס המסך(GeForce 3 של Asus): אמנם הוא חם למדי כאשר המחשב נתקע, ניסיתי אותו במחשב אחר שבבעלותי ובו הוא עבד כראוי ללא כל בעייה. המעבד(P3 800MHz): כאשר המחשב נתקע, כיביתי אותו ונגעתי בהיטסינק של המעבד. הוא היה מאוד חם. כאשר פתחתי את המחשב, נכנסתי ל-Bios ובדקתי את הטמפ' - המעבד נע בין 48-56, וטמפ' המערכת הייתה כ- 39. מהירות המאוורר היא 4600RPM. זאת, בחדר בו פעל מזגן ומאוורר. הספק - לא חם מאוד. ה- Chipset - כאשר נתקע המחשב, נגעתי בהיטסינק על ה- Chipset ב- Mobo. הוא היה חם, מאוד חם. כאשר המחשב נתקע, התמונה קופאת …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחרי סופ"ש אצל ההורים חזרתי הבית והדלקתי את המחשב. כבר בהפעלה הראשונה שמתי לב לזה שהוא עולה מאוד לאט ושלא כל התוכנות שהיו אמורות לעלות בבוט עלו. התחלתי לעבוד ותוך שניה הוא נתקע לגמרי והמסך הפך כולו לקישקוש. לחצתי על ריסטר. המסך כבה וכלום לא קרה. לחצתי לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה והוא נכבה. בהדלקה חדשה הוא נתקע על המסך הראשוני שעליו החלו להופיע נקודות ירוקות. שוב לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה. בהתחלה ללא תוצאות - המחשב נדלק אבל המסך לא. ולבסוף הוא נדלק (לאחר שפתחתי את המארז) ועכשיו נראה כאילו הכל בסדר. למישהו יש רעיונות ? לפני כמה ימים הרצתי סריקת ווירוסים והכל יצא תקין. הרצתי עכשיו speedfan וההרד דיסק נראה תקין. רעיונות למישהו ? אני רוצה לעשות גיבוי אבל מפחד שז…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה כרטיס 6800. רציתי לפתוח את הצינורות שלו וראיתי שיש לו דרייבר נורא ישן. התקנתי דרייבר חדש, שיחקנו 3 דקות ופוף! נשרף הספק והקפיץ את כל הבית... אני לא מאמין שיש קשר. מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי המפרט שלי רשום בצד לאחרונה שאני נכנס למשחקים לאחר דקה או 2 המחשב פשוט נתקע והתצוגה במסך כבה בדי לשלול בעיה במשחק מסויים אז בדקתי עוד משחקים זה קורה בכולם (משחקים כבדים) בהתחלה חשבתי שזה מהאוברקלוק שלי אז הורדתי את האוברקלוק וזה לא עזר הוא עדיין נתקע חשבתי שאולי זה מהמערכת הפעלה אז החלפתי אותה וזה עדיין קורה,בדקתי את הזכרונות שלי והם בסדר,האם יכול להיות שזה הספק כוח? או המעבד? לוח אם יכול לגרום לתקלה כזאת? יש לציין שהמחשב עובד חוץ מהמשחקים בסדר גמור לא מתחמם והכל תקין אני כבר מיואש ורוצה לשחק שוב ולא יכול.....
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם ספקים של פנטיום 4 מתאימים לפנטיום 3 . ואם לא הייתי מעוניין שתתנו לי מחירים של ספקי כח לפנטיום 3 כי איזה חנות אמרנ לי שהיא רוצה 176 ש"ח על ספק ג'נריק כזה וזה נראה לי קצת הרבה שיש ספקים של פנטיום 4 של טסונמי שעולים 130 שקל. !!!!! אם טעיתי בפורום אז אני מצטער פשוט לא היה לי נושג איפה לכתוב את זה, אז בבקשה אל תנעלו זה מאוד חשוב לי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום יש לי מחשב נייד שהלך לו הסידי רום אז קנינו אחד חיצוני שמתחבר בusb עכשיו אני צריל לפרמט את המחשב מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה עם הכונן החיצוני כי הוא לא מזהה אותו בביוס כמו במחשבים החדשים כי הוא די ישן... שמעתי שאפשר לעשות דיסקט boot לסידי רום החיצוני אבל אני לא יודע איך... אם למישהו יש מאמר או יודע איך אני ישמח להסבר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב שנקנה בתחילת שנה שעברה. המפרט הוא: מעבד: i5-8400 לוח אם: Gigabyte H310M H 2.0 מאוורר למעבד Arctic Alpine 12 hdd 1TB של WD סלוט 8GB RAM של Kingston מארז Antec VSK4000B-U3 הסיפור הוא שאני מאמץ את ה-cpu ב-100% 24/7 לצרכי מחשוב מדעי (אני פעיל ב-WCG, שם משתמשים בcpu עבור מחקרים מדעיים). אני דואג לנקות את המחשב באופן תדיר, כל חודשיים מנקה אבק, ועכשיו עם בוא הקיץ הטמפרטורה של המעבד מגיעה לאזור ה-80 מעלות. אבקש את עצתכם כיצד ניתן להוריד את הטמפרטורות. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ASUS N56VB , המחשב מגיע עם מטען/ספק חיצוני. לאחורנה מתרחש המצב הבא: אחרי שהמחשב עובר למצב שינה ונמצא במצב זה זמן מה, המחשב מפסיק לזהות את המטען ולהטען (נורית החיבור לחשמל אינה דולקת במחשב). לאחר שהמחשב מתעורר הוא עובד על הסוללה ולא מזהה את המטען, גם כאשר אני מנתק את המטען מהמחשב ומחבר מחדש. כשאני מנתק את המטען מהחשמל, כעבור מספר רגעים המחשב מזהה את המטען, עובר לטעינה וחוזר לסוללה (כנראה כי המטען נפרק - עדיין לא מחובר לחשמל). לאחר חיבור בחזרה לחשמל המטען טוען את המחשב בצורה תקינה. כאשר המחשב פועל ולא במצב שינה, המטען לא מתנתק. לדעתי מדובר בבעיה כלשהי במטען ולא במחשב, אבל אין לי בסביבה מטען אחר כדי לוודא זאת. למ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-