תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
לאחר ניקיון למחשב וחיבור הארד דיסק חדש אני מקבל מסך שחור למרות שהמחשב נדלק ונראה שעובד. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר ונאדא. ניסיתי לבטל דברים כמו זכרונות והארד דיסקים ושום דבר לא עוזר. יתר על כן, לפעמים אחרים כמה הדלקות וכיבוי, אני מקבל מדי פעם צפצופים מהלוח, אחד אחרי השני בהפרש של 2-3 שניות. היתכן והלוח "התחרפן" פתאום ובדרך לשבוק חיים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשמנסה להתקין על מחשב נייד עם מערכת הפעלה וינדוס 7 מופיע לי השגיאות הבאות . מה לעשות http://www.up2me.co.il/images/55231704.jpg
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם 2GB זכרון וכ.מסך 8800GTS 640MB. אני משחק במשחק החדש FRONTLINES וכשאני שם את ההגדרות על HIGH או VERY HIGH יש לי פריזים כל בערך 15 שניות. אז אני משחק על MEDIUM ואין לי את הפריזים האלו. כששיחקתי על MEDIUM מזערתי את המשחק וראיתי ש 90% זכרון תפוס!!! עוד כשהמשחק על MEDIUM!!! בכל מקרה אני לא מאמין שזה הכ.מסך מפני שהוא כ.מסך בין הטובים ולא נראה לי שזה בגללו... אז אני חושב שזה בגלל הזכרון... אני צריך בבקשה עזרה מי יודע למה זה?? זה מהזיכרון?? תודה לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
רציתי לשאול האם ספקים של פנטיום 4 מתאימים לפנטיום 3 . ואם לא הייתי מעוניין שתתנו לי מחירים של ספקי כח לפנטיום 3 כי איזה חנות אמרנ לי שהיא רוצה 176 ש"ח על ספק ג'נריק כזה וזה נראה לי קצת הרבה שיש ספקים של פנטיום 4 של טסונמי שעולים 130 שקל. !!!!! אם טעיתי בפורום אז אני מצטער פשוט לא היה לי נושג איפה לכתוב את זה, אז בבקשה אל תנעלו זה מאוד חשוב לי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום התקנתי דיסק קשיח חדש והוא עובד מצויין. הבעיה היא שכדי להתקין את הדיסק הקשיח, מפאת צפיפות באזור החיבורים - ניתנקתי את הכבלים המחברים את כונן הדיסקטים למחשב (גם מחבר ללוח האם וגם מתח). כשחיברתי את הכבלים של כונן הדיסקטים בחזרה המחשב לא נדלק בכלל. כשניתקתי את הכבלים של כונן הדיסקטים - המחשב פעל כראוי. ניסיתי לחבר מחדש - וגיליתי כי כאשר המחבר ללוח האם (IDE) מחובר לכונן הדיסקטים (אפילו שכבל המתח מנותק) המחשב לא נדלק וכאשר מוציאים אותו הוא נדלק ופועל כראוי. ראיתי את התשובה ב-FAQ של הפורום וראיתי את הסרטים ונראה לי שחיברתי בסדר גמור את כונן הדיסקטים. ניסיתי גם עם כבל אחר וגם איתו זה לא עבד. הנה תמונה איך חיברתי את כונן הדיסקטים: איך ניתן לפתור את הבעיה? בתודה מרא…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם קניתי מחשב מחול והוא כולל: לוח אם:EVGA 790I FTW SLI כ.מסך:EVGA GTX280 זכרונות:CORSIER 2GB SLI 1600MHZ מעבד: INTEL Q9550 המשחק נתקע ואני צריך לעשות ריסט כל פעם התקנתי את הדרייברים החדשים 180.43 CRYSIS ו GRID עובדים בלי שום בעיה בנתונים הכי גבוהים גם FARCRY2 עובד בנתונים הכי גבוהים עד שאני מקבל מסך קפוא אחרי 5-40 דקות משחק יש גם דיון בפורום של EVGA ששאלתי שם והנה הקישור למי שרוצה http://www.evga.com/forums/tm.asp?m=605790&mpage=1&key=򓹞 כלום לא עוזר הנה מפרט של הBIOS שלי אני מקווה שפה אמצא פיתרון BIOS Version: P0* stock bios **System ** CPU Freq, MHz: 2833.3 GHZ FSB Reference Clock, MHz: 1333.3 CPU Multiplier: [8.5X] PCle x16-1 & 16-2…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון ניסיתי להעלות את המחשב שלי אך הצלחתי לעלות אותו רק מה"מצב הבטוח" כל פעם כשאני מנסה לעלות אותו רגיל, הוא פשוט עושה ריסטרט לעצמו בשניה שגומר לעשות LOADING ולהכנס לחלונות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני זקוקה נואשות לעזרתכם. יש לי מחשב נייד IBM THINKPAD T23 שאחרי פירמוט ל-XP לא מתחבר לאינטרנט. כאשר ניסינו להתקין את המודם ADSL USB ההתקנה הופסקה באמצע ו...זהו אין כלום - התומך ב HOT אומר שיש בעיה באחת החומרות אבל לא ידע להגיד במה. המוזר הוא שגם כרטיס הרשת לא מגיב לכבל שחיברנו - יש עליו X (אבל הוא מזוהה מצויין במנהל המשימות ) והתומך היה ממש אובד עצות. שמתי לב שבכל זאת יש התקן לא מוכר ב DEVICE MANAGER ואין לי מושג מהו מכיוון שהכל עובד חוץ ממה שציינתי. אני מחפשת את הדיסק דרייברים ללוח האם ( א י ן ל י אותו) אבל לא יודעת למצוא באינטרנט - פשוט אני חושבת שהתקנה של ה"לא מוכר" הזה אולי תעזור פה. לוח האם : IBM 26747MU ציפסט : INTEL ALMADOR 1830MP בבקשה תנסו לעזור לי. תודה רבה…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב חדש דנדש, ולפתע הוא לא ועובד יותר, המחשב לא פותח מסך. chip set של SIS645 לפנטיום 4. !!!!אבל הנורית שמראה שהמחשב דולק מהבהבת!!!!. מישהו יודע מה זה אומר ???? ביניים הוצאנו הכל, ,CD, IDE, HDD, memory, LAN, FDD, all pci & AGP devices אם מישהו יודע על בעיה שיש בלוח הזה או משהו כזה, אז בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 7870XT ועד היום היו לי 2 מסכים מחוברים, אחד בHDMI ואחד בDVI. עכשיו הוספתי עוד אחד שמחובר לDP, אך משום מה הוא נותן לי לעשות EXTENDED רק עם שני מסכים בו זמנית, לא עם שלושה ביחד. פתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך את הדרייברים של כרטיס המסך i 752 של אינטל (נראה לי מובנה) ואת הדרייבר של כרטיס הקל Intel 82801AB I/O Controller Hub - AC'97 Audio Adapter
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי חקירה מעמיקה של "למה המסך לא עובד" נשארו 2 חשודים : כרטיס המסך ולוח האם. איך אני יכול לדעת אם התושבת של הpci-express דפוקה או רק הכרטיס? לא פעם ראשונה שיש לי בעיות של מגעים עם הלוח-אם הזה אבל לאחרונה זה מחמיר. הכרטיס עצמו לכאורה פועל כי המאוורר עובד וכשאני מדליק את המחשב הwindows עולה בלי בעיות (רק שאני לא יכול לראות את זה). אם זה רק בעיה במגעים בpci-e איך אני מסדר את זה? תודה מראש ולילה טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה שלשום עשיתי פורמט הוא ביקש ממני לעשות אפדייט כרגיל, עשיתי כרגיל, היום אני מדליק תמחשב ויש לי איזה שיט שאומר לי שהWIN שלי הוא צרוב וצריך לקנות מפתח כלשהו שעושה אותו מקורי... הינה תמונות של השיט הזה קוראים לזה genuine מה אני עושה עם הזה? בקשה חברה תעזרו לפני שאני עושה עוד פורמט היום בגלל זה... זה איזה לינק שהתוכנה מפנה אותי אליה http://www.microsoft.com/genuine/downloads/nonGenuine.aspx?displaylang=he&Error=3&Loc=ISR&sGuid=86d465cb-73d6-423c-966b-c693db71d2a0 הינה תמונה של התוכנה שמופיע לי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי הארדיסק WD 1.0TB Caviar Black, ההארדיסק כאמור בטכנולוגיה של sata 6gb/s. לוח האם שלי הינו לוח של אינטל מסוג DG41RQ אשר תומך ב-sata 3gb/s. ביצעתי התקנה של ווינדוס 7 על גבי ההארדיסק, ההתקנה עובדת כמו שצריך עד השלב האחרון שבו מתבצע הבוט האחרון. שם אני מקבל מסך שחור עם סמן מהבהב בצד שמאל למעלה של המסך. המחשב עולה דרך הארדיסק sata 3gb/s ישן בצורה תקינה (עם ווינדוס אקס.פי). ניסיתי לבצע את הג'ימפור של פינים 5-6 (אשר אמור להגביל את ההארדיסק ל3gb/s ב-phy) אך גם זה לא עזר. ממה שהבנתי לא אמורה להיות בעיה של הרצת הארדיסק sata6gb/s על גבי לוח אם תומך sata3gb/s. אשמח אם תוכלו לסייע לי בפיתרון לבעיה. בתודה, אוהד.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אולי תוכלו לתת עצה. יש לי מחשב פנטיום 4 . כאשר מפעילים אותו, הכל לכאורה בסדר. הוא מתחיל לעבוד, ווינדוס עולה. אלא מה? כעבור כ 3 דקות הוא פתאום כבה ללא כל התראה ו/או הודעה. כבה כאילו היתה הפסקת חשמל.אם אני מפעיל אותו שוב, כל העסק חוזר על עצמו. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, במחשב של אבא של בת הזוג שלי, יש מסך כחול בעליה של הווינדוס (XP PRO). הבעיה התחילה כשאבא שלה כיבה את המחשב (יותר כמו הדליק אותו, כנראה...). כנראה שמוגדר לו במחשב לעשות BOOT כשהוא מקבל מסך כחול, אז אני לא כל כך מצליח לקרוא מה ההודעה אז ניסיתי לעלות בSafe mode או לשחזר הגדרות אחרונות וגורנישט - לא עוזר כלום - המחשב לא עולה. ניסיתי לנתק כל חלק חומרתי שניתן מתוך המחשב (נשארתי רק עם לוח, מעבד וזכרון - הכרטיס מסך OB), ואפילו ניסיתי להחליף מיקום של הסלוט של זכרון וזה לא עזר. אחרי זה ניסיתי להעלות את ההתקנה של ווינדוס מדיסק, לא עובד - מיד אחרי שהוא מתחיל להיטען המחשב עושה בוט. ניסיתי אותו הדבר אפילו בלי הרד דיסק ועדיין לא נטענת ההתקנה של הווינדוס. בשלב הזה שלחנו את המחשב למע…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול צרוב על לוח האם שלי,יש לי GIGABYTE 7VRXP וכרטיס קול של CREATIVE ct5808 FK כל פעם שאני שומע מוזיקה יש צפצופים ורעשים מעצבנים כאילו שמזיזים את החיבור של הרמקולים למחשב וזה עושה רעשים,עכשיו עשיתי בדיקה וזה קורה רק כשאני נוגע במחשב ומזיז משהו, מה זה יכול להיות, עכשיו גם לפעמים השירים קופצים קדימה, זה מפחיד! מה לעשות????? ATHLON XP 2000 ,256DDR 333MHZ דרייברים שקיבלתי מהדיסק של GIGABYTE (VUCD Ver.2.02) ועכשיו עידכנתי דרייברים חדשים מהאתר של creative וזה לא עוזר!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פה מחשב של מישהו עם בעיה: מדליקים את המחשב, הוא מגיע לווינדוס ואי אפשר לעשות כמעט כלום משתי סיבות, הראשונה זה נראה כמו עומס, המחשב נראה כבד ולא מספיקים ללחוץ על משהו בגלל (הסיבה השניה) שהמסך נכבה ונדלק כל הזמן. לפעמים נהיה רק חושך לכמה שניות, לפעמים המסך עצמו נכבה ונדלק, ולוקח למחשב כמה זמן עד שהוא מפעיל את עצמו אוטומטית מחדש. וכך זה נמשך שוב ושוב. עשיתי פירמוט דבר ראשון, התקנתי ווינדוס והכול נראה מצויין, עד שהתקנתי את הכרטיס מסך. כשהתקנתי אותו שוב פעם צצה אותה הבעיה. שוב אי אפשר לעשות כלום, המסך נכבה אחרי כמה שניות בווינדוס, והמחשב מפעיל עצמו מחדש. המחשב הוא AMD והכטיס הוא Gforce. אפשר להכריז שהכרטיס מת, או ששכחתי לעשות משהו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פריזים מעצבנים בגלישה באינטרנט ... הרצתי תוכנה MHDD יצא תקין הרצתי MEM TEST 1.7 יצא תקין הרצתי S&M זה הגיע לשלב של הכונן קשיח זה נתקע ! והתוכנה קרסה !!! עכשיו יש לי זכרון שאמור לעבוד על 2V והוא עובד על 1.8 ... אני בטוח שהבעיה או בזיכרון או בכונן הקשיח ... המחשב עובד טוב עד שהרשת נכנסת לפעולה שהרשת עובדת יש פריזים מחשב אחרי פירמוט כמעט ריק * התקנתי כרטיס רשת חדש אותו דבר * יכול להיות שהפריז בא מהמודם ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש דרך להעתיק את כל החומרים שיש לי על כונן אחד (זה הכונן הראשי שמותקן עליו הווינודס וכל התוכנות ) לכונן אחר חדש יותר עם יותר מקום יש איזה תוכנה שעושה את זה או שאני צריך להתקין את הכל מחדש על הכונן השני?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קיבלתי מחשב, די ישן (פנטיום 1 166 מג"ה עם 96 רם - מריץ w2k).. וברצוני לחבר אליו דיסק קשיח נוסף. ניסיתי לחבר אותו דרך המגירה, והביוס נתקע כש"חיפשתי" הארד דיסקים (הוא מוצא את הראשון וכשהוא מתחיל לחפש את השני אז הוא פשוט נתקע, הבעיה חזרה על עצמה כאשר חיברתי את ההארד דיסק מתוך הקופסה (רגיל). אבוד עצות, --Vega
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר כמה ימים שכשאני מכבה את המחשב יש מסך כחול עם הודעה על כשל בליבה. זה מממציג האירועים BugcheckCode 127 BugcheckParameter1 0x8 BugcheckParameter2 0xffffd000208281b0 BugcheckParameter3 0xffffd00038be3eb0 BugcheckParameter4 0xfffff802a74eaf0f
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בשלושת הימים האחרונים, המחשב התחיל להתקע בזמנים רנדומלים, ללא קשר לאיזו תוכנה אני מפעיל על המחשב. אני סבור כי מדובר בבעייה בה רכיב מתחמם יתר על המידה. בדקתי את כרטיס המסך(GeForce 3 של Asus): אמנם הוא חם למדי כאשר המחשב נתקע, ניסיתי אותו במחשב אחר שבבעלותי ובו הוא עבד כראוי ללא כל בעייה. המעבד(P3 800MHz): כאשר המחשב נתקע, כיביתי אותו ונגעתי בהיטסינק של המעבד. הוא היה מאוד חם. כאשר פתחתי את המחשב, נכנסתי ל-Bios ובדקתי את הטמפ' - המעבד נע בין 48-56, וטמפ' המערכת הייתה כ- 39. מהירות המאוורר היא 4600RPM. זאת, בחדר בו פעל מזגן ומאוורר. הספק - לא חם מאוד. ה- Chipset - כאשר נתקע המחשב, נגעתי בהיטסינק על ה- Chipset ב- Mobo. הוא היה חם, מאוד חם. כאשר המחשב נתקע, התמונה קופאת …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-