עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בכל מספר שעות או מספר ימים, המחשב נכנס ל Sleep Mode (כנראה) ולא יכול לצאת ממנו. כאשר אני מדליק את המסך, כתוב בפינתו השמאלית העליונה: Analog ולאחר מכן Digital וחוזר חלילה, לדעתי הוא מנסה לחפש Source, ובסוף הוא כותב שהוא נכנס למצב שינה, אבל הקשות על המקלדת והזזת העכבר לא מעירות אף דב משנתו. רק לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי, ואז הדלקה חוזרת, מאפשרת לעבוד על המחשב. גם לאחר שביטלתי את כל מצב הכניסה לשינה במערכת ההפעלה (Windows 8), הדיסק הקשיח אף פעם לא נכבה, כנ"ל המסך וכו' - זה לא עזר. חשבתי על התחממות יתר של המחשב, במיוחד לאור העובדה שהמאוורר שבגב המארז לעיתים מפסיק להסתובב, אבל מייד לאחר ההדלקה החוזרת אני רואה שהטמפרטורה תקינה (~50 מעלות) (והוא גם לא הפסיק להסתובב), "מייד" הכ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by nisha,

שלום רב מסך המחשב שלי לפתע הופך לשחור, ואני שוב מכבה מחשב ומדליקה מחדש ווינדוס 7 אשמח לעצה מכם. האם עלי לקנות מסך חדש? הוא לפעמים גם מהבהב תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by dragon772,

החלפתי לוח אם לפני כמה ימים ומאז אני לא יכול להכנס ל safe mode אני לוחץ על האפשרות הזאת וזה מראה הרצת קבצים כאלה ועושה ריסט מחדש מה לעשות? הבעיה השניה היא בהתחממות של המעבד לפני שהחלפתי לוח הטמפרטורה הייתה 40 במנוחה ועכשיו היא 51 במנוחה מה גרם לשינוי כזה גדול?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by lidor_abo,

חברה פירמטתיי לחבר שלי את המחשב אחרי שפירמטתי התקנתי אנטי וירוס ומשום מה האנטי וירוס נותן לי וירוסים שנמצאים בתוך הקבצים של הוינדוס? תעזרו לי בבקשה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by helpd,

שלום חברים, יש לי בעיה קשה ואני זקוק לעזרה. יש לי מחשב בן 3, במפרט כזה: amd athlon xp 2500; לוח abit nf7; זיכרון 512. הבעיה שלי היא שהמחשב לא נדלק. כלומר נדלק, אבל אני מקבל הודעה כזו: "cpu unworkable or has been changed" ואז XP מתחיל לעלות, מאתחל את עצמו והמסך נכבה. הוצאתי את הסוללה של הלוח (אפילו קניתי חדשה) ולא עזר. ניתקתי את ההיטסינק (volcano 11), מרחתי משחה חדשה וחיברתי מחדש ולא עזר. העברתי את הזיכרון סלוט והחלפתי כרטיס מסך. נאדה! יכול להיות שהמעבד הלך? ולפני שתשאלו, לא ראיתי קבלים נפוחים, או נוזלים על הלוח. האחריות על המעבד נגמרת בסוף החודש... לצערי, של הלוח נגמרה לפני שנה...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by E-tay,

יש לי וינדווס אקס פי ובזמן האחרון הוא נהרס לי כל שבוע......(בפס טעינה של הוינדווס בהדלקת המחשב הוא נתקע לי) האם פירמוט יסדר את הבעיה? או שיש פתרון אחר? תודה מראש....

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הבעייה היא לא עם המחשב שלי אלה עם מחשב של חבר. המפרט הוא: Gigabyte M55S S3 AM2 AMD Athlon 5000+ AM2 2 x 1gb KINGSTONE DDR2 667MHZ PALIT 7300GS 256MB HITACHI 160GB HDD Thermaltake 400W המחשב נידלק, עובר את החלון של טעינת מערכת ההפעלה, XP , ואז בימקום שיופיע מסך ה "Welcome" הוא מקבל BSOD והמחשב מאתחל את עצמו

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by elad901,

תראו אני חיברתי את הרמקולים שלי למחשב ולחשמל והם לא עובדים לי.. אין חומרה חדשה כל ההגדרות קול תקינות אני ניסיתי לחבר למחשיר אחר והם כן עבדו וכאני נכנס לאינטרנט אז המודם ספיקרס שלי עובד - זאת אומרת - אני כן שומע צליל חיוג ברמקולים. ומה כל הקטע פה? הם חדשים! אז מה לעשות?? ??? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by tordek,

בזמן האחרון ניסיתי להעלות את המחשב שלי אך הצלחתי לעלות אותו רק מה"מצב הבטוח" כל פעם כשאני מנסה לעלות אותו רגיל, הוא פשוט עושה ריסטרט לעצמו בשניה שגומר לעשות LOADING ולהכנס לחלונות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by חושן,

אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה אבל אין במחשב חיבור hdmi מה לעשות

11. Started by darkman,

קניתי מחשב חדש ואני רוצה לחבר את ההרד דיסק הישן של ואז חיברתי אותו בדקתי שהכל טוב מבחינת slave-master אבל בכל זאת שהוינדוס 2000 עולה הוא עושה מסך כחול-התנגשות HELP כל המידע החשוב שםםםםםםםםם

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. המסך מחובר כראוי עבד פיקס לפני מספר ימים וכעת לאחר שלא היה בשימוש כמה ימים המחשב נדלק אבל המסך לא. הוא היה נדלק תמיד לאחר ביפ כזה שבא מתוך המחשב כזה אבל היום גם לאחר הביפ זה לא עובד. ניסיתי עם מסך אחר שהוא כרגע בכלל טלויזיה ושמתי לב שהטעינה הזאת עם הלוגו של ווינדוס XP לוקחת מלאאאאא זמן... האם זאת בעיה שקשורה לצריכת החשמל? ספק לא מספיק? למרות שהכל עבד לפני כמה ימים. לא הוספתי שום דבר ולא נגעתי בכלום אז מה זה כבר יכול להיות??? תודה מראש, גיל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by samerk,

שלום, יש לי מחשב עם וינדוס 7 שמפיל את כל הסרטים מאוד איטי בכל המצבים גם באינטרנט וגם סרטים פשוטים במחשב. יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 9500 gt ואין לי מושג איך לטפל בבעיה הזות המחשב בכללי מגיב בסדר ובלי בעיות רק אך ורק עם סרטים הוא איטי וגם משפיע על כל שאר הפועלות בזמן הפעלת סרט.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yrnkrn,

המקלדת עובדת תקין כמעט כל הזמן. פעם ביום-יומיים-שלושה המקלדת מפסיקה להגיב בכלל ואז צריך להוציא אותה מחיבור ה USB ולהחזיר והיא חוזרת לעבודה. התקלה לרוב במצב מסך מכובה אבל לא רק פעם השארתי את המחשב לשתי דקות וכשחזרתי הייתה תקלה. אולי מעניין שהתקלה תמיד שאני לא יושב ליד המחשב... עכבר USB Microsoft Laser Mouse 6000 שמחובר למחשב לא עושה שום בעיות. פרטי המחשב: מעבד E8500 לוח אם ASUS P5KC כרטיס מסך GeForce 8500 GT ניסיתי את העצה בפורום פה "הקלק הקלקה כפולה על כל USB Root Hub. בחר ב-Power Management והורד את הסימון מ-Allow the computer to turn off this device to save power. " אבל זה לא שינה כלום. ניסיתי להעביר את המקלדת בין כמה פורטים USB וגם זה לא עזר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אורח בני

שלום מדובר בכרטיס ATI RADEON R9 290 סטנדרטי, בן שנתיים. לאחרונה חוויתי בעיות של קריסה בזמן משחקים לאחר מספר בדיקות, הסרה והתקנה של דרייבים וכו', נמצא כי הבעיה במאוורר הכרטיס. המאורר חדל מלהתאים את מהירותו לחום ולמאמץ הכרטיס, ונמצא על מהירות קבועה באופן קבוע. כרגע אני מתמש בתוכנת SPEED FAN כדי להתגבר על הבעיה הזו. אציין שהפונקציה למהירות אוטומטית בתוכנה לא פעולת, למרות שאני משוכנע בוודאות שהיא פעלה עד לא מזמן. מה אתם מציעים? איפוס מסויים שאפשר לעשות להגדרות או לכרטיס? תוכנה שכן תצליח לגרום לשליטה אוטומטית על המהירות? אשמח לפתרון

16. שלום כשאני מפעיל את המחשב אני רואה שתי חלונות כמו בתמונה מה לעשות ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני לוחץ על הכפתור להפעיל את המשחק עולה מסך שחור ואחרי כמה שניות המחשב עושה לעצמו ריסטרט כשהוא עולה מחדש הוא אומר שכנראה זה נגרם מהכרטיס מסך מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. בזמן כיבוי המחשב דרך הווינדוס 7 המחשב נכבה ולאחר כמה שניות מפעיל את עצמו לבד (כמו בהפעלה מחדש) חשבתי שיש וירוס וחיפשתי עם תוכנת אנטי וירוס ולא מצאתי , לבסוף מחקתי את הווינדוס והעליתי הכל מחדש אבל הבעיה נשארה. מה יכול להיות הסיבה ? תודה

19. Started by amirn,

היי יש לי מחשב של SHUTTLE XPC (קטן) שבמשך שנה וחצי עבד מצוין היום פתאום (ללא שעבדתי עליו) הוא נכבה. ניסיתי להדליק אותו, ולא הצלחתי, רק אחרי 3 דקות הצלחתי להדליק אותו, ואז אחרי 2-3 דקות הוא נכבה. חיכיתי 1-2 דקות, הדלקתי אותו, הרצתי תוכנה שמראה טמפרטורות, היא הראתה CPU 41, BOARD 41, HD 34 ואחרי דקה המחשב נכבה למישהו יש רעיון מה קרה? איזה רכיב התקלקל? מה עוד ניתן לבדוק? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מקווה שאני בפורום הנכון (אם לא אני מתנצל על כך). החלטתי להחליף מארז. הבעיה היא שלוח האם מחובר למארז הנוכחי עם ספייסרים מפלסטיק שנראים כך (שהם לא מחוברים): איך מסירים את הספייסרים הללו מבלי לפגוע בלוח האם? בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אחרי כמה ימים של חיבור לאינטרנט דרך טלפון האנדרואיד באמצעות חיבור usb tethering המחשב משום מה הפסיק לזהות את החיבור ונתקע בidentifying network בווינדוס 7. מישהו נתקל בבעיה? לא מוצא פתרונות באינטרנט. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by issac,

צהריים טובים, ברשותי מחשב נייד של טושיבה שנקנה לפני שנה וקצת. באמצע צפייה בסרט המחשב כבה ולא נדלק יותר. הספק מתח תקין (בדקתי אותו אל מול מחשב אחר), ניסיתי להוציא את הסוללה ולעבוד בלעדיה אך גם זה לא צלח. יש למישהו רעיון? להפעיל את האחריות כרגע לא יעזור מכוון שאני טס עוד שבוע ואני צריך אותו איתי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי מחשב חדש וכל מה שאני מוריד נתקע אחרי שהוא מסיים (Download interrupted). 1.5M/1.5M - interrupted ניסיתי הכל: Firefox, Chrome, IE8 אין מצב שיש וירוס (כי המחשב חדש) אבל בכל זאת סרקתי עם 3 אנטיוירוסים שונים. התקנתי ווינדוס עוד פעמיים. כיביתי את המודם (והדלקתי שוב כמובן). המערכת: Motherboard: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 Windows 7 x64 Antivirus: Norton Internet Security (זה בא עם הדיסק של הלוח אם). מה עושים? אני משתגע!

24. השבוע קיבלתי את ה-lite-on x52 השחור והיפה שלי... הבעיה היא שהוא לא מוכן לקרוא דיסקים... לא צרובים ולא מקוריים, פשוט כאילו אין דיסק בכונן. ניסיתי לחבר אותו על ה-IDE לבד או עם הצורב, ניסיתי לעדכן firmware... כלום. יש לי כמובן ASPI מעודכן (והתקנתי אותו שוב ליתר בטחון). ה- windows מזהה אותו כמו שצריך, כולל ה-UDMA והכל. מה עושים? ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by 0110,

ברשותי לוח אם GA-MA785GMT-UD2H 2 סטיקים של זכרון 2 of Kingston Value RAM 4GB 1333MHz PC3-10600 DDR3 Non-ECC CL9 DIMM SR x8 Desktop Memory (KVR13N9S8/4) ועוד 2 יותר ישנים מסוג ADATA XPG Gaming Series 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model AX3U1600GB2G9-2G האם כל ה 4 סטיקים יכולים לעבוד במקביל על הלוח אם ? בנוסף שמתי לב של 2 סלוטים על הלוח אם יש צבע כחול ול 2 האחרים לבן , האם זה אומר משהו ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים