תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
יש לי מצלמת אינטרנט ושאני מדליק את המחשב אז גם הנורא של המצלמה נדלקת בלי שום תוכנה שקשורה אליה, פשוט המצלמה נדלקת ולא משדרת כלום, אפשר להפסיק את זה?
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אז החלטתי לפרגן לעצמי עם עוד חצי ג'יגה זיכרון (2X256) וHD SATA 120 של WD, אז עכשיו יש לי 4X256 ו 2X120HD אחד SATA אחד IDE טעות נוראה מסתבר... או לפחות בנתיים. אז ככה: חיברתי את הHD לSATA על הלוח אם (ASUS P4S800D) ואיפשרתי את הSATA בביוס הכנסתי את הזכרונות והדלקתי את המחשב. כבר בטעינה של הביוס הוא רשם לי Overclocking Faild ולא עשיתי אוברכלום!! באמת שאני צנוע, יש לי מעבד אינטל 2.66 ונראה לי שזה מספיק לי. אח"כ הווינדווס קרס כל הזמן אז ניסיתי לתקן אותו עם הדיסק התקנה שלו (XP HOME) מה שהתברר כטעות נוראה כי הוא דפק לי לגמרי את הXP והייתי צריך להתקין אותו מחדש אחרי פירמוט כמובן. מה עוד שכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא רוצה שאני אכנס לאיזה UTIL של הביוס כדי להגדיר RAID, יש לי רק S…
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
המחשב פתאום נתקע לי באמצע שמיעת מוזיקה בWINAMP וגלישה קלילה. ממש קפא ודרש ממני לעשות ריסטרט.. הצליל גם נתקע וגם הWINDOWS עושה הרבה ERRORS שסוגרים חלונות ואת הEXPLORER .. מה יכול לגרום לכל זה? הWINDOWS או משהו אחר פגום? :-\
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי AMD Athlon Xp 2600 שקניתי לפני שנה וכ-4 חודשים. לום אם - GA-7N400-L של ג'יגהבייט. כ. מסך של ASUS זיכרון 256 MB של Kingstone טמפ מעבד שלי - 57 מעלות. המחשב פועל רוב הזמן בסדר גמור. אני משתמש הרבה באינטרנט בכל התוכנות הפשוטות והבסיסיות והכל עובד מצויין. הבעיה מתחילה כשאני מריץ דברים "כבדים" על המחשב. כל משחק שניסיתי, או כל ניסיון צריבה של 700 מגה, הסתיים אצלי ב REBOOT או קפיאה של המחשב או סגירה החלון בטענה ש"התעוררה בעיה והוא צריך לסגור". כל המשחקים עולים ואני מצליח לשחק בהם, אבל אחרי 5 דקות פחות או יותר בתוך המשחק - הוא תמיד נתקע או סוגר את החלון או עושה ריבוט אוטומטי. מה הבעיה אצלי? המחשב מתחמם? מה כבר יכול להיות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי מקלדת QUANTUM פשוטה PS2 לא יודע כמה מקשים בדיוק.... הבעיה היא שאני לוחץ על רווח+למעלה+שמאלה הוא עושה צליל כזה מעצבן שאומר כאילו שלחצתי על יותר מדי מקשים.... ואם אניח לוחץ: רווח+למעלה+ימינה זה עובד..... בלי רעשים מה שמעצבן אותי בזה זה במשחקים כשאני רוצה לפנות בזמן שאני לוחץ על הגז וה"בלמים" ולפנות שמאלה אי אפשר..... מישהו יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מוזרה ודי מורכבת/אפשר להגיד רב מערכתית... אתחיל עם תיאור "הנפשות הפועלות" לוח asrock taichi x370 מעבד ryzen 7 1700 זיכרון g.skill tridentZ rgb 3200 cl14 - 2x16 כאשר המעבד והזיכרון באוברקלוק מתון. gtx1070 samsung 850evo 500gb + samsung 850evo 1tb (שניהם בחיבור SATA) כרטיסון firewire pcie בעל שבב של texas instruments וכרטיס קול אולפני RME FireFace 400 המחובר לכרטיסון הנ"ל. windows 10 pro [פרולוג] (אציין ששבועות ספורים עוד לפני כן, היו פעמיים-שלוש בהן המחשב עלה, חטף bluescreen שבישר על תקלה עם הNTFS, ולאחר הrestart המערכת ביצעה תיקון אוטומטי שהצליח) לפני מס' חודשים הפעלתי את המחשב, מערכת ההפעלה נראתה שמתחילה ל…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום הבעיה: המחשב נתקע,או יותר נכון מקרטע כזה, הוא לא נתקע כאילו הוא קופא,זה מין תקיעות קאטים כאלה ושומעים את הקאטים האלו גם ברמקולים מין קצרים כאלו. דוגמא: אני נכנס לאינטרנט למשל youtube אני מפעיל סרטון ,ברגע שאני מגלגל לחלק התחתון של הדף אז כאילו יורד מהמהירות של השיר זה גם קורה לי גם media player כאילו ממש קשה למחשב אפילו להפעיל שיר או משחק בכלל הוא מקרטע, אבל הוא לא קופא מספיק שאני מזיז את העכבר המעבד עולה 13%+ של שימוש ??? בדקתי את מנהל המשימות, הוא לא מראה שמה עומס על המעבד או הזיכרון כאילו הכול בסדר.... ביצעתי סריקה באמצעות avg מעודכן וכשר, של וירוסים סוסים והחברים שלהם, מצאתי 3 מחקתי אותם וזה לא עזר. יש לציין כי פירמטתי את המחשב לפני חודש לערך. זה המפר…
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני בטוח שלא נתקלתם בזה בחיים שלכם גם אני לא אבל בו ננסה אולי תדעו מזה אוקי אז יש לי צורב דיוידי חדש של סאמסונג עם חיבור סאטא וכו' צרבתי איתו המון פעמים אתמול אני מנסה לצרוב אני מכניס דיסק הוא מנסה לקרוא את הדיסק ואז מוציא את הסידרום אחרי שניה עוד פעם מנסה לקרוא ואז עוד פעם מכניס ומוציא וכו בעייה מוזרה מאוד עכשיו הדיסק תקין כי יש לי חבילה חדשה של דיסקים לצריבה ואין איתם שום בעיה וכאשר אין שום דיסק בסידרום הוא נסגר והכל בסדר אבל כאשר יש דיסק הוא משתגע ממה אתם חושבים שזה יכול להיות
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם יציאת DVI ומסך LCD תומך DVI. השאלה שלי היא האם אני חייב כבל DVI בכדי לנצל את האפשרות הזאת? או שאפשר גם לחבר לכבל VGA מתאם DVI? האם יש שוני או שזה אותו דבר? ושאלה נוספת:אני משתמש ברזולוציה 1024X768, בכמה הרץ אני צריך להשתמש? או בכמה מומלץ? האפשרויות שלי הם 60 70 72 ו-75 Hertz. (אשמח גם אם מישהו יוכל להסביר לי מה בכלל המשמעות של זה). תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לפני חודשיים בערך התחיל להיות לי מסך שחור אם הייתי משאיר את המחשב דלוק ליותר מכמה שעות מבלי לגעת בו(כמו שניכנס לשינה רק שאי אפשר לעשות כלום וחייבים לעשות ריסטרט) כול הזמן הזה עד מלפני שבוע זה היה סביל ביותר ולא קרה יותר מפעם ביום גג ולא היה לי יותר מידי כוח להיתעסק עם זה אז השארתי את זה ככה.. השבוע האחרון זה נהיה בתדירויות ממש גבוהות אבל בסדר לא מובן בכלל ופה התחיל לי כול הבלאגן,אני אפרט: ברגע שאני מפעיל את הווינדוס אם אני גולש(לא משנה אם זה CHROME או FIREFOX) אז בערך יש לי גג 10-15 דקות עד שיהיה לי מסך שחור ואם אני שומע מוזיקה שיוטיוב נניח אז המסך נהיה שחור כמו של שינה המוזיקה ממשיכה לרוץ עוד חצי דקה או לפעמים הקול מתעוות כזה ואז אני חייב לעשות ריסטרט לפעמים אני עושה …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל שלום,ועכשיו לבעיה : התקנתי את הבטא החדש של הVISTA והכל הלך מצויין עד שניסיתי להתקין את הכרטיס מסך. בעיקרון יש עדכון דרייבר בפינת הBETA אך כשאני מנסה להתקין את הדרייבר הוא רושם שהוא לא מתאים. אך את הדרייברים הישנים יותר הוא מסכים להתקין והדבר גורם לתקיעות במחשב. אנא תעזרו לי להתקין את הדרייברים בVISTA. * הכרטיס מסך שייך לNVIDIA * ניסיתי להוסיף אותו לאחר מחיקת הדרייברים שהותקנו. תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום אתמול רכשתי מחשב חדש. במחשב הקודם היה לי הארדיסק 80 ג'יגה שהיה עליו המון מידע, רציתי לחבר אותו למחשב החדש בנוסף להארדיסק הקיים בכדי להעביר את המידע שעליו אך ההארדיסק נשמע מקולקל, לאחר כמה בירורים ותקלות במחשב החדש גילינו שהספק כוח היה פגום ולא יכל להזרים מספיק חשמל לכל המחשב אז הלכתי ישר להחליף אותו. עכשיו המחשב עובד בסדר אך ניסיתי את ההארדיסק הישן יותר שלי על מחשבים אחרים והוא עדיין לא עובד ועושה רעשים, יכול להיות שהספק כוח הפגום הרס אותו? תודה רבה, ארז.
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
ממצב אנשים טוב אז ככה הדלקתי את המחשב והוא הביא ארור שהאורור של הm'יפסט לא מסתובב יש לי ASUS A8N-SLI DELUX קיצר הוא פשט הפסיק לזוז ניסיתי לנקות שם וחבר אותו מחדש לחשמל שלו אבל הוא עדיין לא עבד וכשיצא לו לעשות כמה סבסובים פה ושם אז הוא הסתובב כמו איזה נכה קיצר מה אפשר לעשות בנושא? חוץ מלהחליף לוח אם כמובן ד"א אם אני לא טועה בINFO בביוס היה כתוב שמגיע מתח לכל צרכן שדורש
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש, וכשקניתי אותו חבר התקין לי עליו ווינדוס (לא מקורי). עכשיו כל כמה זמן הווינדוס מסרב לעלות ומציג מסך של NO SIGNAL שלא נעלם עד שעושים שחזור מערכת לווינדוס.... יש למישהו מושג מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הכנסתי דיסק דיוידי לצורב דיוידי שלי ורציתי לצרוב משהו ואז המחשב קצת נתקע ועכשיו הכונן שלי נתקע, אני לא יכול להוציא את הדיסק והכונן לא מראה אפילו הבהובים בנורה שלו.. מה אני יכול לעשות? יש איזה שיטה שאני יוכל להוציא את הדיסק? תודה רבההה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, אני ממש צריך את הפורט הזה, בשביל לחבר מכשיר מידי למחשב. קניתי כרטיס קול זול, במיוחד בשביל שיהיה לי את הפורט הזה (הוא לא בא בכרטיס הקול שבלוח אם און בורד). ומה אני מגלה? הוא לא עובד. ב-Device Manager של הווינדוס מופיע לידו סימון קריאה צהוב (רק ליד ה-Game Port - הכרטיס קול עצמו כן עובד), וכתוב שאין מספיק משאבים להפעיל את ההתקן (כלומר יש קונפליקט בכתובת I/O שהוא משתמש בה עם התקן אחר, וכתוב לבטל התקן כלשהו כדי לפנות משאבים). הבעיה שאפילו כשביטלתי התקן אחר (כרטיס רשת PCI), עדיין יש את הבעיה. משום מה הווינדוס נעול על שימוש בכתובת I/O מספר 201 בשביל ה-Game Port, הווינדוס (Win XP) לא נותן לי לשנות את הכתובת באופן ידני, למרות שהוא טוען שהכתובת תפוסה ע"י התקן אחר. מה שעוד יות…
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום רב, tms החליפו לי את הלוח אם בפעם ה 3 מ z68-ud3h-b3 שהיה לו תקלה בכרטיס הרשת ל z68-ud4h-b3 ללוח שהיה לו תקלה לאחר עדכון ביוס מת. לאחר מכן ל z77x-d3h שהיה לו בעיה להכנס ללופ שלא נדלק ממנו ועכשיו הביאו לי לוח z77x-d3h שהבעיה איתו שלאחר התקנת מע' הפעלה , מיד לאחר התקנת הצ'יפסט של אינטל / עדכוני מע' הפעלה באתחול מחדש שלאחריו הוא פשוט מקבל מסך כחול מהיר בזמן שיש את האנימציה של הוינדוס שהוא בא לעלות. ונכנס למצב של תיקון האתחול ולא מצליח. בשביל לבודד את הבעיה אני משתמש רק בלוח + מעבד 2500k + זכרון קינגסטון חדש שקניתי ביום חמישי ורק ssd אחד של קרושל. בבקשה עזרה זה נהיה מאוד מייאש ומתיש.
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
המסך הופיע בעת שגלשתי באינטרנט הפעלתי מדיה פלייר ולפתע הופיע מסך כחול הוא רשם כמה דברים התחלתי לקרוא לפתע המסך נהיה מטושטש כזה והמחשב עשה לעצמו ריסטארט והא מזהה לי רק את הארדיסק ולא את הצורב והכונן דיסקים שלי והוא עושה טעינה של ויינדוס ואז מציג שגיאה בשם אינטרנט אקספולרר הוא מציג את שולחן העבודה אבל הוא קפוא אי אפשר לגעת עכבר לא זז יש למישהו דעה מה זה יכול להיות ???
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
Probably caused by : nv4_mini.sys ( nv4_mini+42aca ) זה מה שאני מקבל לפי ה windbg (ד"א יש פה אשכולים נעוצים ממש מועילים) זה קורה לרוב באמצע משחקים ובלי שיופיע מסך כחול (למרות שבהגדרות הגדרתי שכן יופיע) קישור למידע על הקובץ http://www.file.net/process/nv4_mini.sys.html מה עלי לעשות בישביל להפסיק את המטרד הזה? תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב I5 6500 ,זכרון 16 גיגה,כרטיס מסך RX 480 8 GB. עד לפני כמה ימים כול המשחקים עבדו לי מהר ,לאחרונה אותם משחקים עובדים לאט,נתקעים,בעיקר משחקים מSTEAM(הכול התחיל לקראות ברגע שהורדתי בסטים BROKEN ARROW PLAYTEST BETA) עשיתי את כל המדריכים באינטנרט שזה בדיקת זכרון והארד דיסק,בדיקת ווירוסים,איחוי הארד דיסק ועוד כל מיני בדיקות שהמליצו לי באינטנרט וכלום לא עזר. הורדתי תוכנה לבדיקת בנצ'מארק לכרטיס מסך והFPS יצא נמוך ממוצע אולי 15 -20 ,טמפרטורה שלא במשחק יצא 50 מעלות מה שמוזר שכל ההסופ"ש כל המשחקים עבדו לאט ופתאום בשבת בערב זה התחיל לעבוד טוב,היום שוב פעם חזר להיות לאט מה יכול להיות הבעייה ? אולי הכרטיס מסך תקול ולא עובד טוב ? רק מי שי…
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הכרטיס קול שלי עבד טוב אבל עכשיו אני בא לשמוע מוזיקה אני שומע תמוזיקה חורקת ניסיתי להחליף רמקולים וניסיתי לשים אוזניות עדיין שומעים מוזיקה חורקת נסיתי להחליף שירים והכל עדיין לא..מה עושים? הכרטיס שלי און בורד
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייך שהמפרט שלו: לוח אם : MAXIMUS-VIII-GENEמעבד: i7 7700kקירור למעבד: enermax-liqmax-ii-240-liquidזיכרון: HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kitדיסק קשיח:samsung 950 pro 256gb כרטיס מסך: nvidia geforce gtx 960 asus strixמערכת הפעלה:win 10 pro.רציתי לדעת אייך אני יכול להוציא ממנו את המריב, מבחנת מהירות יציבות וכו.אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבעיה בקובץ המצורף יש מתח בדקתי את כל יציאות ה usb וגם עצם העובדה שה winxp מזהה אותו מראה שזאת לא הבעיה גם שאני מנסה להריץ את scan wizard אותה הודעת שגיאה
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, לפני פחות משבוע קניתי כוננן קשיח חדש משום שהקודם כנראה נשרף ממנת יתר של ריסטים או כנראה בעיה אחרת, עכשיו הבעיה קרתה לאחר הא"ק והמחשב ציין שחסר לכונן קשיח קובץ בשם krnl משהו כזה, אני לא זוכר בדיוק, עכשיו היום ניסיתי לשפר את הOC וניתקתי הפעם את הכוננן הקשיח לפני תחילת הא"ק ואחרי שסיימתי לראות שהכל יציב חיברתי חזרה את הדיסק הקשיח והפעלתי את המחשב ושוב כאשר שהכונן הקשיח ניסה לעלות הוא ציין שנמחק קובץ בשם krnl או משהו כזה מהתיקיה של הווינדוס, בקודם פירמוט לא עזר אז אני לא רוצה להסתכן שוב ולפרמט גם את זה ולאבד שוב את כל מה שהספקתי להתקין, והשאלה היא מה גורם לבעיה הזאת? אני בבעיה מאוד גדולה אם הכונן הקשיח לא יפעל (לפחות החדש) קרעתי את התחת בשביל זה למרות שזה לא היה הדבר הי…
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם. ככה, יש לי לוח אם GIGABYTE ובקשר לכרטיס קול שלו יש לי שתי שאלות: 1. האם ניתן לחבר את החיבורי אודיו מקדימה ומאחורה? המוכר אמר לי שצריך לבחור, מישהו יכול לאמת לי את זה? 2. איך אני משתיק את כל היציאות כאשר אני מחבר אוזניות, האם אפשר שזה יהיה אוטומטית. יש לי דגם GA8I945. עזרה... בבקשה, אני משתגע
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-