עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ברשותי דיסק יקר ערך של בדיקות רפואיות של אבי- הדיסק בן כ5 שנים.ב3 מחשבים שונים ניסינו להכניס אותו ובכולם אותה התופעההמחשב לא מצליח לקרוא את הקבצים שעל הדיסק.האם ישנו פתרון טכני/תוכנתי/כספי/מיסטי לבעיה זו?!ואני יודע שזה נדוש- אבל הפתרון די דחוף..מודה מראש לכל תגובה רציניתשי

2. יש לי מחשב נייד של Asus כאשר אני מדליק את המחשב מופיע מופיע הלוגו של החברה "Asus" ואז מסך שחור (לא עולה ווינדוס).חשוב לציין ביום שהחלפתי מסך המחשב עבד באופן תקין אבל יום אחרי המסך נדלק מופיע הלוגו אבל לא עולה הווינדוס

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. אהלן קניתי מחשב חדש עם ווינדוס 10 מותקן יש טרה אחד של hdd ועוד 256 גיגה ssd הבעיה שהssd מחולק בצורה ממש מעצבנת כונן c שעליו מותקן הווינדוס וכו והוא בנפח 212gb וכונן d שנקרא lenovo בנפח 24.9gb ויש עליו רק תיקיית דרייברים איך אני יכול לאחד אותם בלי שימחקו לי הדרייברים? אני מפחד שהם ייפגעו מהשינוי מקום, שהמחשב לא יזהה או משהו כזה למה שלנובו יעשו דבר כזה מעצבן בכלל? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום וברכה, אחרי יותר מידי זמן שלא ניקיתי את המחשב החלטתי שהגיע הזמן לנקות אותו אז פרקתי אותו מהחשמל ומכל הכבלים (כשהוא היה מנותק מהחשמל לחצתי על כפתור ההפעלה מס' פעמים כדי לפרוק מתח) ואז פתחתי אותו והשתמשתי בספריי לחץ אוויר בשביל לנקות אותו, השתמשתי המון בספריי כי המחשב היה ממש מלא באבק. לאחר הניקוי, חיברתי את כל הכבלים וכשבאתי להכניס את הכבל של החשמל (כשהתקע כבר בחשמל עצמו) החשמל קפץ, אותו דבר קרה בניסיון השני, אז ניסיתי הפוך, הוצאתי את התקע מהשקע, חיברתי למחשב ורק אז הכנסתי לחשמל ואז לא קפץ החשמל, אבל עדיין לא ראיתי חשמל במארז (יש אצלי אור כתום כזה בתוך המארז כשהוא מחובר לחשמל) רק אחרי טיפה זמן נדלק האור במארז ורק אז הצלחתי להפעיל את המחשב. כשהו…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום לכם, המעבד מסוג פנטיום 4 שיש לי היה חם מאוד אז מרחתי עליו משחה טרמית.. כשהוצאתי אותו וכשניקיתי את המשחה הישנה, הופתעתי לראות שהמעבד שרוף (ככל הנראה), והיה צבע חום על הליבה שלו מאחורה, מתחת למשחה התרמית. למרות זאת, הצלחתי לגרד את הצבע החום עם מברג אך נשאר כתם עדין של הצבע. זה אומר שהוא נשרף? בכל אופן, לקחתי מעבד זהה ממחשב אחר ועליו מרחתי את המשחה - כשאני מדליק את המחשב, המאווררים שלו מסתובבים לשנייה ואז הוא נכבה. למה?

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by woodk1d,

לאחרונה יש לי בעיה שהעכבר והמקלדת מתנתקים וזה מאוד מפריע לי בעכבר זה מאפס לי את הDPI והרגישות וזה ממש מעצבן ואין לי מושג מה לעשות בשביל לתקן את זה לוח אם P8H61-MLE של ASUS.

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  7. תיאור התקלה לאחר תיקון של יציאת האוזניות הקידמית (הפלסטיק בחלק האחורי של המחבר נשבר, הדבקתי בדבק מהיר) לפני כמה זמן השתמשתי ביצאה הזאת שוב לאחר כחודשיים,(לא זוכר בעיה מיוחדת לאחר התיקון) לאחר חיבור האוזניות בהתחלה שמעתי בצורה מוזרה הווליום עלה וירד, וקפץ פתאום ונשאר על 70 בערך כרגע המצב הוא שקבצי Mp3 שומעים בווליום מאוד מאוד נמוך ושבדקתי משחק זה נשמע רגיל האפקטים והמוזיקה הכל נראה נורמלי לחלוטין ?? וביצאה האחורית גם ה mp3 נשמע בסדר תודה

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by thepoosh,

שלום כולם. שלשום הרכבתי מפרט חדש שכולל את הרכיבים הבאים: מעבד i5 עם סוקט של 1155 לוח GA-H77-DS3H של ASUS 2X4GB DDR3 של CROSSAIR ASUS: Radeon 6870 1GB 1 SSD 120 GB של Toshiba 2 HDD 5400 RPM ספק כוח של 550 WAT של HEC אחרי ההרכבה הראשונית, הכל עבד יופי והצלחתי להתקין מערכת הפעלה ללא בעיות. כשסיימתי להרכיב הכל, העברתי את המארז מהשולחן הגדול לחדר שבו המחשב אמור לשבת, אבל כשחיברתי את הכל, המסך לא קיבל סיגנל. העברתי את המחשב חזרה לשולחן בסלון לפירוקים והרכבות וניתקתי את הכרטיס מסך. כשחיברתי את המסך ישירות ללוח, קיבלתי תמונה בלי בעיות אבל אחרי חיבור מחדש של הכרטיס מסך, המחשב סירב להידלק. מאז פירקתי וניתקתי את כל מה שלא הכרחי לפעולה הרציפה של המחשב. נכון לעכשיו נשארו מחוברים רק …

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by Lior Bracha,

התקנתי ווינדואוס חדש בגרסא אנגלית ואחרי שהתקנתי את כל העדכונים ואת השפה עברית ניסיתי להתקין משחקים וקופצת לי הודעת שגיאה עם סימני שאלה...

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  10. ניסיתי ליצור רשת LAN בבית עם כמה מדריכים שמצאתי בגוגל, אבל בסופו של דבר לא הצלחתי. שני המחשבים היו מחוברים לאותו workgroup והכל, אבל גם כשהם זיהו אחד את השני לא הצלחתי להתחבר..(אני לא זוכר בדיוק מה הייתה הבעיה עם זה..) בכל מקרה אם מישהו יכול לתת לי מדריך לכל הסיפור, מהבסיס, אודה לכם מאוד..

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  11. Started by ohad46v,

לפני חודש קניתי מחשב חדש ב KSP כרטיס מסך Sapphire Radeon HD 7970 OC BOOST 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E שמחובר לכרטיס מסך בודד יש ריבועים קטנים כחולים על כל המסך ניסיתי להחליף מסך וזה אותה בעיה מה שמוזר זה שאני מחבר 2 מסכים במקביל הריבועים נעלמים אני מניח שזה בעיה של הכרטיס אשמח לעזרה מקצועים יותר תודה

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by BenSalem2,

יש לי 5850 XTREAM מחובר HDMI לכרטיס וגם לטלויזיה דרייברים מעודכנים וינדוס 8 במאפיינים של הדיספלי לא מראה עוד מסך

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  13. האקספלורר נפתח, בשורת המשימות למטה הוא מופיע אבל כשהוא נפתח הוא יוצא מחוץ למסך - מה אפשר לעשות? תודה

14. שלום ניהיה לי בעיה מוזרה במחשב שנניח אחרי שלוש שעות בלי שימוש או משהו כזה הקול לא עובד. הפיתרון הוא להוציא מאחור את החיבור של הקול ולהחזיר ואז קופצת הודעה ב-Realtek שהתבצע חיבור אני לוחץ אישור ויש קול זה לא מהווינדוס כי בדיוק ביצעתי פירמוט עם דרייברים עדכניים עכשיו הבעיה השניה זה שיש לי 4GB RAM ומראה לי שרק 3.25 ניתנים לשימוש במערכת הפעלה מבוססת 64X תמונה: עזרה??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  15. היי, גם זה קורה. היום לפני זמן קצר הופיע BlueScreen (בפעם הראשונה).! מכל המומחים/מבינים:נורא מבקש,את עזרתכם בפיענוח הסיבה הוודאית לקריסה זו...?! כל פרטי קובץ הdump: Dump File : 061113-8299-01.dmp Crash Time : 11/06/2013 17:06:29 Bug Check String : SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION Bug Check Code : 0x0000003b Parameter 1 : 00000000`c0000005 Parameter 2 : fffff800`02f6653f Parameter 3 : fffff880`0c529f50 Parameter 4 : 00000000`00000000 Caused By Driver : ntoskrnl.exe Caused By Address : ntoskrnl.exe+75c00 File Description : NT Kernel & System Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company …

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  16. Started by sabosal,

מערכת הפעלה windows 7 לוח אם: GA-Z68AP-D3 (כרטיס רשת של realtek) החלפתי מארז למחשב (פירקתי והרכבתי חזרה) וכשהדלקתי אותו, הכל עבד כרגיל חוץ מהכרטיס רשת. המחשב לא זיהה אותו. בדקתי את התקינות של הכבל במחשב הנייד, וזה עבד כרגיל. בדקתי ב device manager, וגם בביוס, והוא פשוט לא קיים. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים (אולי במקרה הוא ימצא אותו), וזו ההודעה שקיבלתי: The Realtek Network Controller was not found. If Deep Sleep Mode is enabled Please Plug the Cable. ניסיתי לחפש פתרונות באינטרנט. השיטות שמצאתי לא הועילו. ניסיתי להוציא את כל כרטיסי ההרחבה, להוציא את הראם והכרטיס מסך, לחכות 10 דקות עם כבל חשמל בחוץ. ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס ולחכות 10 דקות, ניסיתי להפעיל את המחשב …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום, השבוע התחילה להופיע לי הודעת שגיאה בשם explorer.exe כאשר המחשב עולה ולא רשום בה כלום ! הנה תמונה של השגיאה: חשוב לציין שפשוט אני לוחץ אישור והמחשב עובד כרגיל היא פשוט סתם מופיעה... תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  18. Started by Alon11,

שלום,אני עם מחשב נייד מערכת של ווינדוסס 7 ורציתי להחליף ל Windows Xp Sp3 הורדתי את הווינדוס צרבתי אותו במהירות הכי נמוכה עשיתי את כל הדברים שצריך הלכתי לBios שה CD יהיה ראשון הכל עכשיו אני מכניס את הדיסק מגיע למסך של ההתקנה הוא מתקין כמה דברים ואז מופיע מסך כחול שזה התמונה של המסך : http://sizmedia.com/my.php?i=m3m0fmymijue.jpg ראיתי פה בפורום שצריך לעלות את הקבצים של Minidump לפורום פה ואז יסדרו לי,אני נכנס להפעלה רושם Minidump לוחץ אנטר ולא מופיע לי כלום מופיע ככה : http://www.siz.co.il/my/zyyn12my2qyl.png יש לי ווינדוס 7 עכשיו ואני רוצה לפרמט ל xp sp 3 בבקשה תעזרו לי ואם זה יעזור אני משתמש במחשב נייד תודה רבה

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by ariel_rg,

שלום, לא מזמן קניתי מפצלי USB של 4 פורטים (USB-H40-A2.0 של Dynamode). הבעיה היא שהם לא מזהים חומרות שנכנסות אליהם, מכל הסוגים. רק אם אני מחבר את החומרה קודם לפורט שלהם במחשב, ואח"כ מחבר אותם למפצל הם מזהים (וגם זה לא תמיד). (כמובן שהחומרה מזהה, הבעיה היא במחשב). המפצלים מחוברים לחשמל. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  20. נתחיל בשאלה יש לי במחשב 2 הארדיסקים ו 3 כוננים איך אני יכול לדעת איזה כונן נמצא על איזה הארדיסק? כי הייתי בתיקון מחשב ואמרו לי שאחד הארדיסקים פגומים. ב. יש לי בעיה של מסך כחול זה יכול לקרות הרבה פעמים ביום ולעומת זאת יכול לקרות גם פעם בחחודש תלוי במזל זה פשוט הופך להיות מסך כחול ומתכבה לעתים אחרי זה המחשב גם נתקע בהפעלה... יכול להיות שזה קשור לזה שהארדיסק פגום? איך אפשר לסדר?

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by אבירן,

אהלן חבריםיש לי מחשב נייד מיני של (LG (X140 המחשב על פניו לא מוזנח בכלל נראה במצב מעולה אבל לאחר זמן מה המסך פשוט הפך שחור ובכל ניסיון הדלקה של המחשב הוא נשאר שחור ורק לאחר איזה 10 דקות שומעים את הצליל של ההתחל שכביכול המחשב עולה אך שוב כאמור המסך שחור ושום פעולה לא עוזרת! מישהו פה יכול לעזור לי והעריך אולי מה הבעיה לפני שאני שולח אותו לתיקון? תודה לעונים!!!

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  22. צהריים טובים. קטע הזוי לחלוטין, בכל מסמך שאני רושם בעברית בדפדפן, מופיע קו אדום רציף מתחת כל מילה כאילו יש שם שגיאת כתיב. זה התחיל לפני מספר ימים, מדובר רק על עברית ז"א באנגלית אין בעיה, עוד קטע מוזר זה שאני לא יכול לרדת שורות בENTER (לפחות לא פה, יש פורומים אחרים שזה כן נותן לי) ובעבר הייתי יכול. ניסיתי לאפס את ההגדרות דפדפן לברירת מחדל, זה לא עזר. ניסיתי להוריד SPELLING CHECKER בעברית כי אולי זה לא מזהה שאני רושם בעברית, זה גם לא עזר. מישהו מכיר את הבעיה? מצ"ב צילום מסך. אגב, מדובר רק על מסמכים באינטרנט, OFFICE למשל הכל תקין

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. קניתי באיביי דיסק און קי גנרי שאמור להחיל 32 ג"ב, והוא מראה שהתפוסה יכולה להיות 32 ג"ב אבל אחרי 3 ומשהו ג'יגה הוא לא שומר, היינו או שהוא שומר וברגע שמנתקים (באופן תיקני) המידע נמחק אבל הזיכרון עדיין תפוס, או שהוא כלל לא שומר ועדיין תופס את הזיכרון. אני מאמין שאין הרבה מה לעשות, אבל בכ"ז ניסיתי לפרמט כמה פעמים עם כל ההגדרות, אם למישהו יש פיתרון אני אשמח לשמוע.

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  24. Started by oferparnasa1980,

כל הזמן קופצת לי ההודעה בחלון הזה.... ואין לי מושג איזו תוכנה זו כדיי למנוע מהחלון לקפוץ....

• 5 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.