תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני סטודנט לצילום, ואני עובד עם קבצי תמונות גדולים, שברמה יומיומית מגיעים לגדלים של ג'יגה בייט. הבעיה שלי היא כשאני פותח תיקיות בווינדוס 7, שמכילות קבצים גדולים. הפעלתי את הגאג'ט של מודד הפעילות של הראם והמעבד, וכשאני פותח תיקיות כאלה הראם עולה ל100% והמחשב לרוב נתקע וזקוק לאיתחול. גם כשאני עובד בפוטושופ על קבצים גדולים המחשב עלול להתקע. יש לי מעבד 8400, עם 4 GB של זכרון ראם. כרטיס מסך 4770, ולוח אם של GIGABYTE. ראיתי שבמחשבים עם רכיבים פחות איכותיים הבעיה לא מופיעה, ואני בטוח שיש משהו שאפשר לעשות כדי להתגבר עליה. תודה לכל העזרה, יואב
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב של גיסי היה עושה לו בעיות, ברגע שהיה מפעיל משחקים\סרטים הוא היה בקושי זז.. הבעיה נפתרה כשהבנו שהחיבור חשמל לכרטיס מסך (9600GT) לא היה מחובר כראוי. עכשיו התקלה חזרה, הכרטיס עומד על 60 מעלות (קירור פאסיבי שבא עם הכרטיס +מאוורר שהוא הוסיף) ומה שמוזר שדווקה כשמנתקים את החשמל מהכרטיס הסרטים עובדים בסדר (משחקים הוא לא ניסה) אז מה אתם .... ה י י ת ם ב ו ד ק י ם? ספק לא טוב? כ. מסך פגום?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי היום לוח אם חדש ושאני מדליק את המחשב המאוורים דלוקים אבל המסך לא נדלק חיברת והחלפתי כרטיס מסך עדיין לא עובד וגם שמתי לב שהמאוורר של המעבד מתחלש ונדלק מהר יותר ככה כל הזמן.... מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ברשותי נייד של דל - ווסטרט 3300. רצה עליו ווינדוס7 (64ביט), הדרייבר של ה BT מותקן היטב ובכל זאת אינני מצליח להתחבר לאביזרים. למשל עכבר שיש לי - מיקרוסופט לייזר 5000, אני מצליח לסרוק להתקנים חדשים ולאתר אותו, אני מצליח להוסיף אותו כאביזר אבל בסיום פעולת האשף הזה, אינני מצליח להשתמש בו. כנ"ל הטלפון שברשותי, אייפון, אני מצליח לחבר אותו כ BT אבל לאחר מכן כשאני רוצה באמת להשתמש בו בתור מודם (למשל), אינני מצליח להתחבר באמת. אני קצת אובד עיצות...אשמח לדעה בנידון. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי,המחשב שבחתימה,דולק 24 שעות ביממה,לא מכבה אותו אף פעם,שאלתי האם לטווח הארוך זה יכול להרוס משהו? ראיתי על הקופסה של הלוח אם שיש כזה עד כמה שעות הוא יכול לעבוד. מה יותר בריא למחשב? לכבות אותו בלילה ולהדליק בבוקר? או שזה לא משנה?ולטווח הארוך לא פוגע ברכיבים? מבחינת שקט-אין רעש בכלל ולו הקטן ביותר,כאילו שהמחשב סגור אז זה לא מפריע לי. אגב יש גם לד כחול במאוור ש המעבד,ועוד שני לדים כחולים במאווררים של המארז,אז השאלה אם גם הם לא נדפקים בזמן הארוך?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי. לפני כמה ימים עבדתי על המחשב ופתאום הוא נכבה, ניסיתי להדליק אותו, הוא התחיל לעלות וקצת אחרי שהווינדוס מתחיל לעלות (אחרי שיש את הסמל של הווינדוס) מופיע לרגע מסך כחול עם הודעה בלבן ואז הוא עשה לעצמו הפעלה מחדש וככה כל פעם מחדש. נכנסתי לביוס וראיתי שהמעבד הגיע ל 93 מעלות(!) פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק וגם את הגוף קירור של המעבד וניסיתי להדליק אותו שוב אבל אותה בעייה חוזרת על עצמה שוב. חשבתי שאולי נדפק משהו במערכת הפעלה אז החלפתי הארד דיסק ושוב הייתה אותה בעייה. למישהו יש רעיון מה יכול לפתור את הבעייה?! לא נראה לי שנדפק המעבד כי הוא כן מזהה אותו ונותן פרטים שלו בהתחלה, וחוץ מזה הווינדוס כן מתחיל לעלות. תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כבר איזה חודש המחשב שלי עושה ריסטרטים לבד הוא עושה פתאום איזה 3 4 ריסטרטים כל אחד אחרי איזה 10 דקות 15 דקות ומתכבה ניסיתי לנקות אבק זה לא עזר .. מה צריך לעשות?ופירמטו לי תמחשב לפני 4 5 חודשים עם זה חשוב אבל זה קרה הרבה אחרי .. עם אפשר איזה תוכנה או משהו לסדר את זה אז תודה זה דחוף ואי אפשר ככה עם המחשב .. ותוכנה שעושה מהר תעבודה כי עם מפעילים תוכנה הוא גם מתכבה עם מפעילים מלא לחץ על המחשב גם דוגמא פייסבוק איסקיו פוקר יוטוב אחרי 5 דקות הוא מתכבה כמעט בטוח עם הבנתם אז תודה
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב די ישן בן 6-7 שנים בערך שקרתה בו תקלה מוזרה. בתחילה היו מקרים בהם הייתי מדליק את המחשב או מאתחל אותו ובאופן אקראי המחשב היה עולה לכאורה בצורה תקינה אך לא הייתה שום תגובה מהמקלדת/עכבר. אתחול נוסף, כיבוי כוחני פעם או פעמיים נוספות וזה היה מסתדר. כעת זה החמיר והמחשב לא מגיב כלל לא משנה כמה פעמים אני מאתחל או מכבה. לכאורה נראה שמדובר בבעיה של המקלדת ו/או העכבר (סט אלחוטי של מייקרוסופט) אך אני לא חושב שזה המקרה מאחר וכפתור ה-F Lock עובד (נורית נכבית ונדלקת במקלט) ואילו כפתור ה-Num Lock וה-Caps לא. נוסף על כך אם משחקים עם העכבר תוך כדי עליית מערכת ההפעלה (עד שכל האייקונים עולים וכל רכיבי ה-Startup מופעלים) אז מקבלים בהתחלה כמה שניות של תזוזה אבל אחרי ש…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן,קניתי לפני חודש וחצי נייד של טושיבה sattelite l655 ,והמחשב היה שקט לחלוטין. עכשיו אני שם לב שיש רעש צפצוף דק מאוד ומתמשך מהמחשב,זה צפצוף בתדר גבוה שנשמע ברקע רק שיושבים במקום שקט,הוא לא כל כך ברור אבל מטריד. אז שלחתי את המחשב למעבדת טושיבה,והם אמרו שהכל תקין ושהם לא שומעים שום רעש מוזר וגם הדיסק קשיח תקין,ונלחמתי והתווכחתי איתם שכן יש רעש ושהוא מטריד,כי אני רוב הזמן לומד ואני צריך מחשב שקט ליידי. בכל מקרה אומרים שלא שמעו רעש ובכל זאת יעשו ניקוי למערכות קירור וישלחו אותו אליי. שלחו אותו אלי בחזרה ואני שומע את אותו רעש,ולא השתנה שום דבר. בכל מקרה היתה לי תחושה שזה רעש שבא מהדיסק קשיח,ופתחתי את הפאנל שלו ,עד שראיתי את הדיסק קשיח באופן גלוי,והרעש ממנו היה הרבה יותר חזק כ…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הכל התחיל לפני מספר חודשים שהתחלתי להגריש בירידה בביצועי המחשב ולא הבנתי מה הגורם. בחרתי להתעלם מהבעיה בנתיים. לפני מספר ימים במהלך משחק מחשב המחשב נתקע על מסך כחול (windows xp) לחצתי על ריסטרט והמחשב עלה מחדש כשהוא הגיע לווינדוס הוא קרס שוב עם מסך כחול. לאחר כמה פעמים של תהליך כזה הבנתי שאני בבעיה ומכיוון שיש לי טיפה רקע בחומרה פתחתי את המחשב ובגלל שהנחתי שזו בעית זכרון פנימי שלפתי את אחד מהזכרונות (יש לי 2 זכרונות של ג'יגה כל אחד) והפעלתי את המחשב. להפתעתי הוא עלה כמו שצריך ואפילו היה טיפה יותר מהיר ממה שהתרגלתי אליו. עדיין לא הייתי בטוח שהבעיה היא בכרטיס ששלפתי לכן התחלתי לבצע נסיונות וגיליתי שלא משנה איזה כרטיס בפנים הוא עובד מצוין והדרך היחידה שבה הוא נתקע היא …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרטיס מסך ati 1900 XTX 512mb ,תוכנה 10.2 של ATI לפני חודש מחשב שלי מחובר לטלויזיה LG סרטים איכות מצוין היום פתאום סרט עם נקודות אדום הרבה, לא הצלחתי לתקן מבוטל נקודות אדום. מסכי מחשב אין בעיה אין נקודות אדום ,כן טלויזיה מוזר מה בעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
זה מחשב ישן ששימש את הנכדים לאחרונה יש תופעה כזאת: כאשר המחשב עולה בחצי השמאלי של המסך התמונה טובה ובחצי הימני התמונה מטשטשת ובהירה האם יש למישהוא הערכה מה הבעייה ואם כדאי לתקן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שאני מחבר משהו לUSB כלשהו במחשב אני מקבל הודעה שהמכשיר יכול לתפקד טוב יותר אם אחבר אותו לUSB 2. יכול להיות שאין לי פורטים כאלה במחשב? הוא יחסית חדש...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי בשבוע שעבר את המפרט הבא AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX Gigabyte MA-770T-USB3 AMD770 CHIPSET Samsung 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ Sapphire ATI Radeon 5830 1GB GDDR5 HDMI קירור משופר צורב LG GH24 SATA x 24 Black ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + Led VL80001W2Z [seaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze בזמן מנוחה או שימוש לא מאומץ הוא יחסית שקט, הבעיה מתחילה בזמן שהמחשב במאמץ אפילו לא גדול מידי (משחקים בפייסבוק גורמים לזה) אני לא יודע אם הבעיה היא שמארז מלא חורי אוורור ולכן שומעים את המאווררים בטירוף או שיש כאן משהו תקול זה פשוט לא נשמע לי סביר כמות הרעש שיוצאת מהמ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,כמו בכותרת,פתאום אין לי סאונד במחשב.כל הדריברים מותקנים והרמקולים תקינים.יש מה לעשות או שבטוח הלך הכרטיס קול שעל הלוח? אגב,זה קרה בדיוק שהתנתק לי הכבל של הרמקולים ושהחזרתי זה לא עבד יותר.הדריבר מזהה חיבור ומראה שהכל תקין אבל פשוט אין סאונד.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום הלוח נקנה בחו"ל (חדש באריזה) המובנה פועל תקין כאשר אני מתקין כ.מ חיצוני אין תצוגה (ניסיתי שני כרטיסים) עשיתי שינויים בביוס (למרות שלדעתי הלוח אמור לזהות שיש כ.מ חיצוני) האם מישהו מכיר את הלוח ויכול להדריך אותי מה לעשות בברכה
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
שלום רב , אני זקוק לעזרתכם 1- אני קניתי לפטופ חדש,והגדרתי הדאר שלי ל- Gmail הכל עבד כשורה בקבלת ושליחת אימל. פתאום ביומיים אחרונים קיים תקלה כאשר לפתוח אימל הכל תקין אך בשליחת אימל כאשר אני רוצה לשלוח אימל ולא לוחץ על חשב או העבר לא מגיב ולא נפתח ולא ניתן לשלוח אימל. 2- כמו כן ניסיתי גם להכנס להגדרות לוחץ ולא מגיב. 3- במידה והצטרך להתקין מחדש את Gmail , איך מסירים הישן תודה מראש רוברטו
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
אז ככה מדובר במחשב פנטיום 4 סוקט 478 : נקראתי לבדוק את המחשב מכיוון שהוא סובל מאיטיות יתר+תקיעות . ולעיתים אין תצוגה(מחשב דולק ) בתור התחלה הצעתי לו להחליף מחשב הרי הוא בסה"כ מעוניין באינטרנט... (ומה שיש לו כרגע : WINXP 512MB GFORCE 5200 התקנה נקיה) כאשר פתחתי את המחשב לבדוק מאוררים וכו' , ראיתי שם כרטיס מסך עם קבלים נפוחים ו2 סטיקים של זכרונת DDR 1 256 MB עם מגעים חרוכים את הזכרונות ניקיתי, כולל סלוטים, מאורר של המעבד היה מרעיש, מאורר של הצ'יפסט לא עבד, החלפתי 2 מאוררים והצעתי לו להחליף כרטיס מסך ולשדרג את הזכרונות ללפחות 1 ג'יגה , הוא הביא את החלקים ועדיין המחשב לא נדלק ... אחרי כל ההצלבות האפשריות , הצלבתי מעבד שמתי לו במקום P4 3.0 שמתי CELERON 2.4 (הסקתי מזה שהמעבד ה…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש מן ברגים שמצד אחד הם בורג ומהצד השני אום שהמטרה שלהם היא להפריד בין המארז ללוח האם למנוע קצרים איך קוראים להם????? תודהו שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
אז ככה מדובר במחשב פנטיום 4 סוקט 478 : נקראתי לבדוק את המחשב מכיוון שהוא סובל מאיטיות יתר+תקיעות . ולעיתים אין תצוגה(מחשב דולק ) בתור התחלה הצעתי לו להחליף מחשב הרי הוא בסה"כ מעוניין באינטרנט... (ומה שיש לו כרגע : WINXP 512MB GFORCE 5200 התקנה נקיה) כאשר פתחתי את המחשב לבדוק מאוררים וכו' , ראיתי שם כרטיס מסך עם קבלים נפוחים ו2 סטיקים של זכרונת DDR 1 256 MB עם מגעים חרוכים את הזכרונות ניקיתי, כולל סלוטים, מאורר של המעבד היה מרעיש, מאורר של הצ'יפסט לא עבד, החלפתי 2 מאוררים והצעתי לו להחליף כרטיס מסך ולשדרג את הזכרונות ללפחות 1 ג'יגה , הוא הביא את החלקים ועדיין המחשב לא נדלק ... אחרי כל ההצלבות האפשריות , הצלבתי מעבד שמתי לו במקום P4 3.0 שמתי CELERON 2.4 (הסקתי מזה שהמעבד ה…
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי, ברשותי כונן נייד 320 ג'יגה של טרקסטור. בעל מחשב מקינטוש העביר אליו סרטים ומאז באף מחשב אי אפשר לפתוח את הכונן. ניסיתי בשני מחשבים עם WIN 7, במחשב עם XP, בכמה וכמה יציאות USB ועדיין נשאר אותו דבר- בכל חיבור נאמר כי תוכנת מנהל ההתקנים הותקנה בהצלחה, רואים את הכונן במנהל ההתקנים, אבל אין במחשב שלי (או בשום מקום אחר שאני מכירה, לחילופין) ראיה לקיום הכונן. כלומר- אין יל אפשרות לפתוח אותו, או לפחות לפרמט אותו. ניסיתי להסיר את תוכנת מנהל ההתקנים, להתקין מחדש, לעדכן ומה לא- ועדיין, אותו דבר. הכונן ממש חשוב לי! איך אני יכולה לפרמט אותו ככה שאוכל להשתמש בו שוב? תודה!
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום. חיברתי היום לפטופ מסוג Gatway בעל מעבד דו-ליבתי של AMD, למסך מחשב 23 אינצ', באמצעות כאבל HDMI, ומשום מה, המסך לא מלא. ז"א - אין תצוגה על כל המסך, אלא רק על חלקו [יש בערך שני אינצ' חסרים מכל צד]. בדגתי את ההגדרות בווינדוס 7, ושם הוא ממליץ על 1920 על 1080, ואכן הזנתי את הערך הזה. לאחר לחיצת Apply, התקבלה התוצאה שציינתי לעיל. לאחר מכן ניגשתי ל CCC Advanced של ATI, ושם אין בכלל אפשרות ל 1080. הרזצלוציה הגי גבוהה שקיימת שם, היא משהו באזור ה 1650 [לא זוכר את הערך המדויק]. הפעלתי מחדש את המחשב, כדי להיות בטוח. וזה לא עזר. כמו כן, כל האמור לעיל נעשה כאשר רק המסך החיצוני מופעל (!) [ז"א - באופציות של ווינדוס בחרתי שהמסך הפנימי של הלפטופ יהיה כבוי. לא שכפול, ולא Extend, …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב די ישן , סתם עלה על דעתי לעשות לו עידכון ביוס... בואו נגיד שדי לא הלך לי בכלל הורדתי תעידכון מאתר של giga byte והתקנתי דרך התוכנה שלהם @bios קיצור המחשב נפעל מחשב ומאז הוא רושם באנגלית שהוא מחפש משהו תביוס מהארד דיסק... מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
קניתי השבוע זיכרונות חדשים למחשב היה לי עד עכשיו 2X1GB לוח אם DP965LT של אינטל קניתי השבוע 1X2GB, חיברתי אותם וראיתי שב32 ביט הווינדוס לא מזהה את כל ה4 גיג'ה אז פירמטתי, כשניסיתי לפרמט כאשר שלושת הסטיקים מחוברים לא הצלחתי להעלות את ההתקנה אבל ברגע שניתקתי אחד מהם ולא משנה איזה , ההתקנה עלתה. סיימתי להתקין וחיברתי את הסטיק החסר חזרה ושוב , כשאני מנסה להפעיל את הווינדוס לאחר הפירמוט עדיין לא עולה עם שלושת הסטיקים. אני חייב לנתק אחד מהם המחשב כרגע על 3GB כש-1X1GB ו 1X2GB מחוברים אני לא מצליח לגרום לשלושתם לעבוד ביחד בבקשה חברים אני חייב עזרה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
צהריים טובים, כרגע יש לי וינדוס 7 64ביט. הוא עושה לי בעיות אז החלטתי לחזור אל וינדוס XP. הכנסתי את הדיסק המקורי וביצעתי הפעלה מחדש. כעבור 2 דקות בזמן שהדיסק מחלץ קבצים מופיע לי מסך כחול 0x0000007E: מה לעשות?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-