עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי באיביי דיסק און קי גנרי שאמור להחיל 32 ג"ב, והוא מראה שהתפוסה יכולה להיות 32 ג"ב אבל אחרי 3 ומשהו ג'יגה הוא לא שומר, היינו או שהוא שומר וברגע שמנתקים (באופן תיקני) המידע נמחק אבל הזיכרון עדיין תפוס, או שהוא כלל לא שומר ועדיין תופס את הזיכרון. אני מאמין שאין הרבה מה לעשות, אבל בכ"ז ניסיתי לפרמט כמה פעמים עם כל ההגדרות, אם למישהו יש פיתרון אני אשמח לשמוע.

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  2. מן הסתם אין לו שום כפתור פיזי להגדרה שכזו, והמחשב מסרב לתת בו הרשאות כתיבה (לרבות פרמוט או הסרת דרייבר). מה עושים?

• 18 תגובות
    • 11.3k צפיות
  3. Started by moshesuo,

היה לי בדיסק און קי התקנה של כמה דברים, עכשיו חיברתי את הדיסק און קי למחשב ודרכו התקנתי תוכנה מסויימת, המחשב נתקע באמצע לא יודע והוצאתי את הדיסק און קי.. מאז הוא נדפק לי ואני לא יכול להיכנס אליו וגם אני לא יכול לפרמט אותו הוא לא מגיב לי והוא פשוט תוקע את המחשב הוא מראה במחשב שלי שיש כונן f אבל בלי נתונים ובלי כלום, וכל כניסה אליו או מקש ימני הוא שנה טוען ולא עושה כלום דיסק און קי של silicon power 16 gb usb 3

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by 1506,

חברים יש לי בעייה חמורה עם הדיסק הנשלף, על הדיסק קיים מידע במך תקופה אני פותח קובץ קסל מהדיסק ובמהלך העבודה עושה שמור ישירות לדיסק הנשלף. לא היתה בעייה עד לאתמול, הדיסק הנשלף בפנים אך הוא לא מזוהה ... :-[ [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by Roni Y,

יש לי דיסק און קי 128 גיגה וזה מראה לי רק 32 גיגה. איך מסדרים?

• 14 תגובות
    • 9.3k צפיות
  6. Started by daniel2019,

שלום וברכה דיסק און קי של חברת סאנדיסק (32 ג'יגה) אני מכניס את הכונן ליציאת ה- USB ולא עולה לי כלום באופן אוטומטי. בלחיצה על "מחשב זה" מופיע שיש כונן כלשהו שהכנסתי (מצורפת תמונה 1) בלחיצה על הכונן, אני מקבל הודעה "נא הכנס דיסק לכונן (מצורפת תמונה 2) בניהול מחיצות הכונן מופיע בשחור, מופיע נפח הדיסק, אך כתוב "לא הוקצה" (מצורפת תמונה 3) האם זו תקלת חומרה או משהו שניתן לסדר? נ.ב. איני יודע אם זה קשור, השימוש היחיד שעשיתי בכונן עד כה, זה הפיכתו לבוט בכדי להתקין ממנו מערכת הפעלה חדשה במחשב. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. Started by mhartal,

קניתי DOK SANDISK 8GB. בטעות הפסקתי את הפרמוט שלו באמצע ומאז אני לא יכול להשתמש בו. המחשב מזהה אותו אך מציין כי הוא לא מפורמט ומוגן מפני כתיבה, כך שלא ניתן לפרמטו. LINUX לא מזהה אותו. מה צריך לעשות בכדי להחזירו לחיים?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. היי. יש לי בעיה עם החיבור USB במחשב. כאשר אני מחבר דיסק און קי הוא לא מזוהה. זה קרה לי עם 2 דיסק און קיים שעובדים במחשב אחר. גם המחשב נתקע לכמה שניות כאשר אני מחבר את הדיסק און קי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by hadarK,

יש ברשותי דיסק און קי של sandisk 8GB, וכאשר אני מחבר למחשב הוא מזהה אותו, וכאשר אני בודק מה הנפח שלו רשום לי 0

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  10. Started by Dolev Bibi,

כשאני מנסה להעביר קבצים מהדיסק און קי לשולחן עבודה או למשל למחוק קבצים מהדיסק און קי או להפעיל אותם על חלק מהקבצים קופץ ארור או שלמשל אני מוחק קבצים הם חוזרים בקיצור הדיסק און קי פגום השאלה שלי איך אפשר לתקן את זה מבלי למחוק את הקבצים

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by miz,

יש לי דיסק און קי סנדיסק קרוזר, שמתי אותו במחשב שלי, המחשב מתנהג כאילו לא שמתי כלום, גם במחשב אחר אותה תגובה, האם יש משהו לעשות?? בעבר המחשב שלי היה מזהה אותו

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. שלום קניתי דיסק אונקי חדש של 32 גיגה השתמשתי בו כדי ליצור דיסק אתחול להתקנת מערכת הפעלה מחדש במחשב זה הפך את הדיסק ל-2 כוננים. עשיתי אתחול (על 2 הכוננים) וזה נשאר כך איך הופכים את זה לדיסק אונקי אחד? מצ"ב תמונה תודה

13. Started by Tomerb1,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה עם Disk on Key של Sandisk (דגם). כל פעם שאני מחבר אותו למחשב שלי המחשב מזהה אותו אבל הוא לא נפתח אלא נראה בצורה כזאת: גם אחרי שעברתי לWindows 8.1 וביצעתי התקנה נקייה הוא עדיין לא עובד. במחשבים אחרים הוא מזדהה ועובד ישר, ובמחשב שלי כל שאר הדיסק און קיים עובדים. אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by YEHUDA-P,

יש לי דיסק גיבוי חיצוני של מקסטור של 500 G שמחובר באופו קבוע ל USB אני בד"כ גם לא מכבה את המחשב, מידי לילה בשעה קבועה רצה תוכנית גיבוי. שמתי לב שמידי פעם יש במחשב בעיות שנובעות כנראה מהחיבור הקבוע של הדיסק החיצוני. היום המחשב נתקע אופן רציני וחיפש קובץ NTLDR , כאשר ניתקתי את הדיסק החיצוני הכל הסתדר. האם אני עושה משהו לא בסדר בחיבור הדיסק החיצוני באופן קבוע ? למה הדיסק החיצוני מציק למחשב ? האים יש דרך אינטיליגנטית אוטומטית שהדיסק החיצוני יתחבר רק בזמן הגיבוי ? תודה לכל למסייעים

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  15. בנוסף תוכנת Hard Disk Sentinel מציינת כך : There are 22 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area. 111 errors occurred during data transfer. 22 errors reported during write to the device. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. In case of sudden system crash, reboot, blue-screen-of-death, inaccessible file(s)/folder(s), it is recommended to verify data and power cables, connections - and if possible try different cables to prevent further problems. More information: https://www.hdsentinel.com/hard_disk_case_communication_error.php It is…

16. Started by ilanb0,

להלן צילום סטטוס הדיסק בטאבלט שלי (surface pro8)/ מה המשמעות של המחיצה השנייה? למה היא משמשת והאם אני צריך להיות מודאג מהקיבולת שנותרה בו? איך מפנים שם שטח דיסק?

17. Started by zehava482,

איך אני עושה דיסק קשיח כמעט ריק כלומר.. כשאני פותחת מאפיינים בקליק ימיני על כונן סי יש לי את הציור העיגול יש לי שמה חצי ורוד וחצי כחול.. איך אני עושה רבע כחול ושלושת רבעים וורוד? ואיזה קבצים חייבים להיות בכונן סי?בכלל מה חייב להיות בכונן סי?

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  18. שלום, רקע: באמצע עבודה המחשב נתקע, לאחר שלא עזר כלום, עשיתי reset אלים. מדובר ב win 7 ultimate המחשב אתחל עצמו ונתקע על ההודעה: a disk error occurred press ctrl+alt+del to restart לאחר שדיסק ההתקנה של win 7 לא עלה (נתקע לאחר loading files על הלוגו של windows) ניסיתי לעלות עם התקנה של win xp ושם בחרתי ב repair. כעת ההודעה המתקבלת היא NTDLR missing וכו'. עדיין לא מצליח לעלות עם CD של WIN7 (ניסיתי כמה מדיות כולל CD רזה של שחזור בלבד) הדיסק מזוהה ב BIOS, וכם בניסיון של ubuntu live cd - ראיתי את הדיסק הפיזי על מחיצותיו, והצלחתי לגשת לקבצים בו. נראה כי הדיסק תקין מבחינה פיזית. חוזר לבעיה - כאשר נתקתי את הHDD מלוח האם - תוכנית ההתקנה/שחזור של WIN7 עלתה תקין ובמהירות אך כמובן של…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by dorman2,

קיבלתי היום מחשב חדש מ IVORY. התחלתי בהתקנת מערכת הפעלה. ברגע שהגעתי לשלב פירמוט הכונן הקשיח שמעתי קול נפץ חזק. מיד כיביתי את המחשב וטסתי למעבדה של IVORY. הטכנאי שבדק את המחשב במקום הראה לי שדיסק מערכת ההפעלה התרסק בתוך הכונן לרסיסים! הוא החליף את הכונן (DVD של סוני) ואני נשארתי בלי דיסק מערכת ההפעלה. שאלותי לפורום: 1) האם סביר שדיסק יתרסק סתם כך או שסביר יותר שהנזק נגרם בגלל כונן תקול. 2) האם מיקרוסופט יסכימו לתת לי דיסק חדש במקום זה שהתרסק?

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  20. Started by ד ו ד,

ניסיתי לחלק למחיצות דיסק 80 גיגה במחשב פנטיום 3. הנפח הכולל ש FDISK מזהה הוא 10 גיגה. האם יש לי איזו שהיא טעות או ש80 גיגה זה מעבר לטווח של הביוס. האם יש אפשרות ושיטה בכל זאת להתקין את הדיסק של 80 גיגה.

• 8 תגובות
    • 568 צפיות
  21. הוספתי למחשב שלי (WIN7-64BIT) דיסק נוסף וליום-יומיים בכל היה תקין. פתאום בלי התראה או משהו הוא "נעלם" גם מ-"computer" וגם מ-disk management ב-manage. אם אני עושה restart או rescan בתפריט ה-disk management הוא חוזר להופיע והכל פועל כרגיל. שמתי לב גם שבשני הדיסקים (גם המקורי עם מערכת ההפעלה) נראה שהפלטות מסתובבות ללא הפסקה והם "רוטטים" קבוע בלי קשר לעומס עליהם - אפילו ב-IDLE במשך פרק זמן לא קטן. לא זוכר שזה היה כך קודם ולא מבין מה יכולה להיות הסיבה לכך. כל עצה תקבל בברכה. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום, ברשותי דיסק חיצוני מסוג Seagate Freeagent Xtreme 1TB. הדיסק היה מחובר למחשב בעזרת כבל SATA חיצוני וע"י שינוי של הגדרה ב-BIOS לעבודה עם ACHI (ווינדוס XP). היום קפץ החשמל וכשניסיתי להדליק את המחשב הוא התחיל להעלות את ווינדוס ואז קיבלתי blue screen. חשדתי בדיסק ודבר ראשון ביטלתי ב-BIOS את ה-ACHI. חיברתי את הדיסק ב-USB ווידוס עלה בסדר אבל נתקע מיד אחרי שהאייקונים עלו. ניתקתי את הדיסק בכלל, עשיתי RESET והמחשב עלה בלי בעייה. חיברתי אותו שוב והמחשב לא זיהה אותו בכלל. עשיתי RESET ושוב מסך כחול. ---עדכון--- גיליתי שכאשר אני מדליק את המחשב כשהדיסק מחובר (USB) אני מקבל blue screen בעלייה. כאשר הדיסק לא מחובר המחשב עולה תקין, ואם אני מחבר אותו לאחר שהמערכת עלתה אז אפשר לגשת אלי…

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  23. Started by shaithebest,

יש לי דיסק חיצוני 3.5 של WD וכנראה הקופסא שלו לא טובה והמחשב לא מזהה בחיבור USB הוצאתי את הדיסק מתוך הקופסא וחיברתי למחשב עם מפצל סאטא USB המחשב לא מזהה את הדיסק למרות שבביוס הוא כן מזהה חיברתי אותו ללוח האם וגם לא מזוהה במערכת אבל בביוס כן חשבתי משהו דפוק בדיסק אז עשיתי בדיקת סקטורים יצא תקין עכשיו אני מחשב אותו למערכת אחרת עם ווינדוס 7 וגם לא מזהה רעיון למישהו?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם, לא מזמן החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין וינדוס 7 קניתי עוד קודם דיסק חיצוני של 1 טרה העברתי את כל הקבצים שלי (ממש ממש חשובים - תמונות ואיזה 300 סרטים ועל הפרקים של איך פגששתי את אמא מכל העונות) עכשיו אחרי הפרמוט אני לא יכול לפתוח את הקבצים בטענה שאין לי הרשאה (premmisions) וזה מבאס אותי ממש אני ממש לא רוצה לפרמט את הדיסק כדי להשתמש בו שוב כי ימחקו לי הקבצים :-[ :'( תודה רבה לכל העוזרים והתומכים :s05:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by זאב אופיר,

WINDOWS 10 לא מזהה דיסק חיצוני. תוכנת PARAGON מזהה אבל לא מאפשרת לפרמט או לבצע פעולה כל שהיא על הדיסק. מה לעשות? (דיסק WD 12 TBׂ)

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.