תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
אני ואישתי רוצים להרכיב מחשב מאפס שיכול להריץ שתי מערכות הפעלה במקביל שעובדות באופן אוטונומי אחת מהשניה. אני אשמח לדעת איך עושים את זה ואיזה מחשב אני כניראה אצטרך לקנות. לפי ההבנה שלי אני צריך להריץ לינוקס ועליו שתי מערכות vm ולהגדיך לכל אחת משאבים אבל אם יש מדריך מסודר לכל ההגדרות אשמח לקישור. ותודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
במחשב השני בבית שלי, המשמש את שאר בני המשפחה חוץ ממני, התחילו תקלות מוזרות. המחשב נתקע פעם ביום לפחות, כלומר הוא קופא לגמריי שאי אפשר לעשות כלום. היום נתקע המחשב והופעל מחדש מעצמו, ואז כשעלה המחשב הוא נתקע בבדיקות הקבצים לפני העלאת המערכת, ב0 אחוז. מדובר על ווינדווס אקס פי, הארד דיסק של מקסטור 9 ג'יגה ישן יחסית. בסופו של דבר אחרי איזה חצי שעה עלתה המערכת, וראיתי שכונן E השייך להארד דיסק המשני של מקסטור 9 ג'יגה, לא מתפקד ורשום לי שהוא לא מאותחל ויש לאתחל אותו למרות שהוא עבד לפני כן והיו בו קבצים. מה אפשר לעשות? איך אפשר לשחזר את מה שיש שם? למה זה קרה?
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
-
אפרט את המפרט ואז אנסה להסביר היכן הבעיה בהרכבה: לוח אם - ASUS P5AD2-E Premium (925XE) מעבד - INTEL P-4 LGA775 3.2GHZ + 2MB cache דיסק - WD1600JB Western Digital(אולי זאת הטעות. זהו דיסק ATA) כרטיס מסך - SAPPHIRE RADEON X850XL 256mb זכרון 1GB 533MHz לא זוכר את היצרן. שאלה: האם המעבד הספציפי הזה מחייב התקנה של win 64bit? (למרות שניסיתי וזה לא עזר) כאשר אני עושה boot עם הסידי של ההתקנה (winxp pro sp2) ומגדיר partition אחד ומפרמט אותו ל-NTFS, אני מקבל מתישהו מסך כחול מלא מלל. העיקר שם מתאר שיש כנראה בעיית חומרה. גם כונן אחר עושה בעיה. בחנות, חשבו ש-update של ה-Bios יפתור את הבעיות - אך (בהנחה שהם עדכנו את ה-Bios כמו שצריך) לא. לא הגעתי למצב, שההתקנה של מערכת ההפעלה יוצאת לדר…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קורא לי במשחקים מסויימים דברים מוזרים. או שבמשחק מסויים, האודיו מקדים לי את הוידאו, או ההפך או שבמהלך משחק, אני שומע גמגום של של הדיבור, כלומר המילה שנאמרת על ידי השחקן חוזרת על עצמה למשך חצי שנייה. רציתי לדעת האם זו בעייה של כרטיס המסך או כרטיס הקול?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום חברים התקנתי וינדוס חדש על המחשב, והתקנתי אופיס חוקי של סטודנטים כאשר אני כותב בוורד יש דיליי בין הלחיצה על האות לבין ההופעה שלה במסמך וורד אני מצרף סרטון שממחיש את הבעיה, תראו מתי אני עוזב את המקש ומתי האותיות מופיעות במסמך מישהו יודע אולי מה התקלה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב u501 חדש של אסוס ומאז שקניתי אותו יש דיליי בוידאו, במיוחד שהוידאו במסך מלא, בין הקול והתמונה (הקןל מהיר יותר). הבעיה בכל אתר עם וידאו וגם בbs player ובו החלק שבשמאל למטה מרצד. ראיתי סרטון שלפיו יכול להיות שזוהי בעיה בתוכנה של הלוח אם אך לא הבנתי עד עכשיו איך בודקים מהו הלוח אם שיש לי ואיך אפשר לפתור את הבעיה.
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בכל סרטון או אפילו סרט שאני רואה במחשב, יש דיליי שמתחיל לאט לאט ונהיה פשוט בלתי אפשרי לצפיה. Lenovo legion y540 שקניתי חודש שעבר אם זה משנה. מישהו יודע מה עושים?
-
- 23 תגובות
- 8.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם מאז שעברתי למסך ה LG LCD יש לי דיליי אדיר במשחק אמריקס ארמי. הדיליי הוא:כשאני מזיז את העכבר התנועה שלו על גבי המסך מתחילה כ-שניה יותר מאוחר. אין לי מושג מה זה,אני שבוז מזה.. עדכנתי את הדרייבר של המוניטור עצמו+דרייבר של העכבר+כרטיס מסך(FX5600) וכלום לא עוזר. או שאולי צריך לשנות משהו בהגדרות של הדרייבר של הכרטיס מסך? אולי קרה את זה לעוד מישהו כשהוא עבר מCRT ל LCD? חשוב לציין שבCRT לא הייתה לי אף בעיה בנושא... אגב,החיבור הוא DVI(אולי גם קשור לדילי?!?) תודה מראש לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המחשב החדש (ראו מפרט מחשב בלינק הצד ימין) לוקח לו בערך 15-20 שניות להיות במסך לוגו של ה Asus (הבורד שקניתי) ואחרי זה איזה 20-30 שניות אם לא יותר במסך השחור שאחריו, כשהסמן מהבהב בצד שמאל. האם זה הגיוני?!? ??? ואם לא, מה יכול להיות הגורם לעיכוב?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לפי בדיקות תוכנה ההרד דיסק תקין , יש לי סימן קריאה צהוב על אחד הדרייברים ולא מצליח למצוא פתרון ,אולי יש לזה קשר מדוע הארד דיסק בדיליי( רק בכניסה ראשונה) לאחר כניסה ראשונה אם אני יוצא וחוזר הכל בסדר רק אחר זמן מה אם לא משתמש בהרד דיסק שוב זה עושה דיליי (גם בכניסה לתיקיות מסוימות) זה קורא רק ב HDD (ללא מערכת ההפעלה) . ב SSD עם מערכת ההפעלה הכל נראה תקין.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הדיסק החדש מזוהה ב BIOS כ 33 M בלבד . ( ה 250G מזוהה תקין ) ב COMP MANAGMENT > DISK MANAGMENT החדש מופיע לי כ DISK 0 , וה 250G מופיע לי כ DISK1 ( יכול להיות כי החלפתי בין הכבלי SATA משיקולי מיקום) בכל מקרה הגדול של DISK 0 פה הוא 7.87 גיגה , UNALLOCATED . מעבר לזה כשאני נכנס ל DISK MANAGMENT הוא יש פותח לי איזהשו CONVET WIZARD , כשנכנסתי פנימה הוא רץ , וסיים . עדיין הזיהוי הוא 8 גיגה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, חיברתי דיסק Seagate 2TB Barracuda ST2000DM001 על הלוח ASRock H810-HDS מריץ חלונות 7 הדיסק מזוהה ב 1TB במקום 2TB (אין ג'אמפרים) רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חילקתי דיסק 80 ג'יגה חדש ל-2 מחיצות של 20 + 56 עם FDISK של WINME (הוא זיהה רק 76 ג'יגה, יש לכם מושג למה?) פירמטתי את המחיצות עם פקודת הפורמט שבאותו דיסקט האיתחול של WINME . התקנתי על המחיצה הראשית XP PRO ב-FAT 32 ואל המחיצה השניה, העתקתי, עם GHOST (שנכנס בדיסקט), את כל תוכן המחיצה שהיתה לי בדיסק ישן (שגודלה 4 גי'גה). אבל משום מה, בסייר וינדוס מזוהה רק 24 ג'יגה... למרות שבמנהל הדיסקים מזוהה כל ה-56 ג'יגה של המחיצה הזאת. איך מתקנים את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה התחילה להופיע בעיה עם צורב ה-DVD שלי (NEC3520A). הוא לא מזהה דיסקים DVD עם תוכן עליהם - הוא מזהה אותם כדיסקים ריקים. זה קורה אך ורק עם דיסקים שהם DVD וידאו ולא DVD DATA. הצורב עבד בסדר למעלה משנתיים ורק עכשיו, לפתע, החלו הבעיות. מבחינת צריבה הכל בסדר - דיסקים שנצרבים עליו, כם DVD וידאו וגם DVD DATA, נקראים היטב ע"י כונני-DVD אחרים. למישהו יש רעיון ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש Q9550, לוח Asus P5Q Pro. חיברתי אליו דיסק IDE ישן של WD 40GB עם מערכת הפעלה win 2000 כדי שהמחשב יעלה עם המערכת הישנה שלי. אני מקבל הודעת שגיאה :A Disk Read Error Occurred. Please press control alt delete to reboot. אני מניח ש-Win2000 לא מכירה מעבדים עם 4 ליבות אבל עדיין לפי הודעת השגיאה הזו (שמופיעה ממש אחרי הבדיקת זיכרון ב-boot, ולא באמצע העלאת ווינדוס) אני חושב שמדובר בבעיה אחרת. אציין שהדיסק תקין כי הוא עובד ו-win2000 עולה במחשב הישן שלי.
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
למה זה ? יש תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח עם P4i65G עם דיסק SATA עם Windows XP. החלפתי את הדיסק לדיסק SATA2 מסוג Segate ST3500418AS בנפח 500GB. הדיסק מזוהה ב BIOS, אולם אם אני מגדיר אותו כדיסק ראשון לעליה , אני מקבל רצף צפצופים בלתי פוסק. האם ייתכן שלוח האם לא תומך ב SATA2, למרות שהוא מזוהה ב BIOS ? איך אפשר לבדוק האם לוח האם תומך ב SATA2 ? תודה,
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים הכנסתי דיסק SATA2 של Western-Digital, דגם WD2500KS. לאחר פירמוט התקנתי את מערכת ההפעלה על הדיסק (XP), חיברתי אותו כראשי וניתקתי את הדיסק הישן - דיסק IDE רגיל ואיטי. הדבר המוזר הוא שהדיסק החדש עובד הרבה יותר לאט מהדיסק הישן. אני רואה את זה בעיקר במשחקים שהיו עובדים לי חלק לחלוטין, עכשיו מקרטעים בצורה נראית לעין. למישהו יש מושג מה יכול להיות הגורם לזה ואיך מטפלים בבעיה? בתודה מראש, ניר.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם Intel® Desktop Board D915GEV (http://www.intel.com/products/motherboard/D915GEV/index.htm) תומך רק ב SATA האם הוא יעבוד עם דיסק קשיח SATA2? או שאין מצב? האם זה יכול לגרום נזק לחומרה באיזו צורה?
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי דיסק קשיח ssd 80 gb של חברת intel שמותקן במחשב נייד של לנובו אתמול שהדלקתי את המחשב עלה לי ציור של מנעול ומקום לרשום סיסמא {כניראה שהדיסק ננעל } לאחר מס ניסיונות של איפוס ביוס הבעיה לא נפתרה שחיברתי את הדיסק למחשב אחר דרך usb ניראה שהמחשב מזהה אותו ללא בעיה אך לא מראה את הכוננים במחשב שלי אשמח לפתרון לבעייה תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אהלן, קניתי את הדיסק און קי הזה לפני כמה ימים בכדי לגבות חומר לפני פירמוט. ניסיתי להעביר מהמחשב הנייח שלי 80 ג'יגה אליו ואני נתקל בשתי בעיות: א. ההעברה נעשת בצורה איטית להחריד. המהירות נעה בין 500K לשניה ל3 מגה כשכל הסיפור הזה לוקח פאקינג 20 שעות. זה תקין לדעתכם או שהDOK לא תקין וצריך להחזיר אותו? ב. בעת העברת הקבצים, ההתקן רותח ברמה מטורפת. זה אמור להיות ככה? תודה לעוזרים.
-
-
- 19 תגובות
- 4.8k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, יש לי מחשב P4 שבתוכו יש כרטיס קול מקצועי של motu 2408 (יושב על PCI), אין ממנו יציאות ישירות לכוננים האופטיים (אין לי כרטיס קול פשוט בנוסף). במחשב שלי יש כונן צורב וכונן DVD, כשאני מכניס audio cd סטנדרטי לצורב אני שומע אותו ב- winamp / mediaplayer חלק לגמרי, כשאני שם אותו ב- DVD יש רעשים מוזרים של טיקים וקיטועים בשמע. הבעיה לא היתה קיימת כשהיה מותקן אצלי Win98, אבל מאז שעברתי ל- XP Pro היא קוראת תמיד. למה יש מושג כלשהו? תודה מראש! עמרי
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה במחשב כאשר אני מחבר דיסק און קיי ומנסה להיכנס אליו מתקבלת הודעה access denied מה שמוזר שבמחשב אחר הוא עובד פיקס לא עשיתי שינויים במחשב מה זה החרא הזה ???? עזרה דחופה !!! תודה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי דיסק און קי 4G החלטתי והצלחתי להעלות עליו ERD2005 בוט ABLE לצורך העניין הקצאתי פרטישיין של גיגה מתוך ה-4 עכשיו אני לא רואה 3 גיגה חסרים גם דרך ה PARTITION MANGEMENT יש מקום לא מאוכסן כל נסיון לפרמט אותו לא נוגע ב 3 גיגה הנותרים גם PARTITION MAGIC לא רואה בכלל את ה USB מה עלי לעשות???
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-