תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,281 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה מתמשכת כבר בערך שנה בנוגע למחשב ואני ממש מנסה להבין את מקורה... הבעיה היא של ארטיקטים מהבהבים במשחקים, זה לא קורה תמיד, אבל זה יקרה אחרי כמה זמן או מיד, תלוי איפה ומתי. (לפעמים מופיע ולפעמים לא) עכשיו 2 ההבחנות שמיד עולות לבנאדם ההגיוני- 1. הכרטיס מסך דפוק 2. טמפרטורות גבוהות מדי. אז ככה, ניסיתי בעבר עם 2 כרטיסי מסך אחרים על אותו מחשב במשך כמה זמן והבעיות זהות. כרגע יש לי 8800GTS זמני והבעיה חוזרת על עצמה. מבחינת טמפרטורות, עקבתי אחריהן, הן יותר מבסדר והסרקולציה במארז בסדר גמור. יש לציין שהמחשב פורמט מאז והותקנה גרסה שונה לגמרי של Windows 7 ומקורית, הבעיה עדיין חוזרת על עצמה באותו האופן. ספק הכוח שהוא עוד אופציה שהעלתי נבדק גם הוא ואין איתו שום בעיה. א…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע מה קורה לי פתאום במחשב אבל היום הייתי צריך לכבות אותו איזה 5 פעמים כי הוא הגיע ל3.9GB בזיכרון משומש והמחשב לא זז.. הבעיה הזאת התחילה לי רק היום.. הנה תמונה: http://eliad.org/viewer.php?id=1289944341.png ממש אין לי מושג מה הבעיה כי אין אפילו תוכנות ברקע שעובדות.. והנה תמונה של הפרוססים: http://eliad.org/viewer.php?id=1289934801.png מקווה שתוכלו לעזור לי, טל.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסך U2311H IPS של DELL וכרטיס מסך 5770 (של sapphire אם זה משנה...) עד אתמול הם היו מחוברים בכבל DVI ללא בעיות. אתמול קניתי כבל DP, ומאז התחילו להבהב לי מסכים שחורים מידי פעם, למשך כשתי שניות, ללא סיבה ברורה ???. זה קורה בשימוש כללי ובאמצע סרט, לפחות פעמיים-שלוש בשעה, אבל לא קרה כלל במהלך כשעה וחצי של משחק ב- dragon age. לא ברור לי אם הבעיה היא בחומרה או בדרייברים.... מחיפוש ברשת ראיתי עוד דיווחים על בעיות דומות עם מסכי דל וכרטיסי ATI בחיבור DP, אבל לא מצאתי פתרון... מערכת הפעלה - win7 64 bit. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מארז מסוג Thermaltake Soprano עם החלון והמאורר צד הזה, קיצור עד היום הוא לא היה עושה רעש בכלל ואחרי כמה זמן הוא היה מתחיל לעשות רעשים חזקים כאלה ופשוט הייתי נותן מכה קטנה על הגריל של המאוורר וזה היה נפסק. היום פתאום הוא התחיל לעשות את זה באופן קבוע ובלתי פוסק לא משנה מה עשיתי... וידאתי שהברגים מחוזקים, בדקתי אם אין שום כבל שנתקע במאוורר במקרה, לא יודע מה עוד אפשר לעשות.. אשמח לשמוע רעיונות שיש לכם, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם השתמשתי בהארד דיסק חיצוני על מנת להתקין את וינדוס 7 ומאז אף מחשב לא קורא אותו כנראה ההתקנה של הווינדוס על ההארד דיסק לא הייתה טובה, לא הסתיימה כמו שצריך כשאני מחבר אותו למחשב אפשר לראות את האיקון שלו מהבהב וגם תוקע כל מה שקשור אליו איך אני מפרמט אותו אם הוא לא עובד? החומר עליו לא חשוב אני רק רוצה לפרמט תודה אלעד
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משום מה הכוננים הקשיחים שלי החליטו להופיע תחת ההודעה של ווינודס. ראו תמונה תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. נאמר לי שאני צריך להחליף בטריה של לוח האם. מה אני צריך לדעת? האם מתח (voltage) מסוים? האם גודל ספציפי? מה טווח המחירים? ושאלה יסודית עוד יותר - איך קוראים לזה? האם זה נקרא CMOS Battery, או Motherboard Battery, או אולי זאת בכלל בטריה ספציפית שאני צריך לרכוש מיצרן לוח האם שלי (DFI)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. סליחה מראש על הבורות. שאלה: ראו בתמונה המצורפת את הרשום. למה, אני שואל את עצמי (ואתכם), רשום שם שכונן ה SSD [שהוא הראשון = Channel 0] משויך ל IDE? האם הכונן הזה איננו אמור להיות SATA? אההה.... כן, כפי שאתם מבינים אני לא כ"כ בעיניינים. http://picasaweb.google.com/lh/photo/KFwV4bmY5bHcgLj95NSt2eCbiTIhBwRM9Ol7yw1YeGM?feat=directlink תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ככה יש לי מחשב יחסית ישן שמורכב מכל מיני חלקים שנזרקו משדרוגים של מחשבים אחרים ובסוף יצא מחשב לא רע לזמנו : מעבד : cor2duo e6300 1.86 8mb הראשון שאינטל הוציאו בסדרה לוח אם : Asrock 4CoreDual-SATA2 R2.0 . זכרונות: 2x1gb ocz 667 Hz מארז: גנרי של איבורי עם הידית אחיזה למי שמכיר ספק כוח : EzCool 550 W כרטיס מסך : ati saphire 4850 512mb דיסק קשיח: wd - 320 giga צורב : Lg - x22. שימושי המחשב הם אינטרנט סרטים ב HD משחקים בקטנה, תכנות visual studio , פוטושופ המחשב עובד עם windows 7 ultimate 64 bit . ונראה לי שיש לו בעיות אי תאימות כי הוא זורק מסכים כחולים מידיי פעם. השאלה מה להחליף אם בכלל? רק מעבד או אולי רק לוח אם או כל הבנדל כולל זכרון ? חשבתי על משהו כזה : AMD…
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, שבת שלום. יש בבעלותי מחשב יחסית ישן בן 5 בערך שרציתי לשדרג לו את המהירות בכך שאני יוסיף זכרון. בדקתי לפי השם של הלוח אם , איזה זכרון מתאים ויצא ככה: 2 ג'יגה מקסימלי ותמיכה ב DDR2 (גם הזכרון הישן היה DDR2). - אני כרגע לא במחשב אבל אני בטוח שבמפרט שלו רשום maximun memmory 2gb 2 blocks of 1 הלכתי לחנות וקניתי 2 סטיקים של 1 ג'יגה (חשבתי על dual). בכל מקרה פתחתי את המחשב וראיתי שיש לי רק 2 סלוטים לזכרונות (הלך ה dual ), הוצאתי את ה512 מגה שהיה לי ושמתי סטיק 1 של ג'יגה . הפעלתי, עבד חלק וטוב מאוד. הוספתי את הסטיק השני. הפעלתי, נתקע במסך שמראה את הלוגו של החברה שיצרה את הלוח אם (LOGO SCREEN). לפעמים נתקע ולפעמים ממשיך בboot אבל בדיוק לפני שהווינדאוס צריך להיכנס למס…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלפתי לאחותי את המחשב הישן שלה במשהו שהיה לי טיפה יותר חדש. מעבד AMD 3800 כפול ליבה, זיכרונות ולוח של DFI NF4. הכל עבד אצלי עד לא מזמן (שבועיים). כשחיברתי הכל היום למארז שלה והדלקתי אני רק רואה את הלוגו של הלוח לפני הפוסט וזהו לא קורה כלום, ניסיתי לאפס את הביוס אבל זה לא עזר. מה עוד אני יכול לעשות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה אני צריך עזרהה דחוףף יש לי בעיה כזאתי.....המחשב מידי פעם נתקע לי והמנהל משימות לא נפתח אלא רושם שגיאת ישום והוא לא נפתח והמחשב ממש נתקע וזה כולל הכל ושאני מנסה לעשות כיבוי קודם מעלה מסך כחול ורק אז הוא עושה הפעלה מחדש...אני מציין שהמסך הכחול לא קבוע אלא מידי פעם אבל התקיעות ומה שקורה למנהל משימות זה ממש הולך ונעשה לעיתים קרובות יותר ויותר. תודה למי שיוכל לעזור לי (:
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לגולם יש לי בעיה מוזרה במחשב של קרוב משפחה שמשגעת אותי וכמעט הוציעה אותי מדעתי. אני די מבין במחשבים וחומרה ובתקלה מוזרה כזאת עוד לא ניתקלתי! יש למחשב מסך 22 אינץ' של מאג עם רזולוציה של 1680*1050 אבל בשום דרך אני לא מצליח ליגרום למחשב להבין זאת!!!! הוא נותן או רזולוציות מעל 1600*1200 או מיתחת ל1280/720 ואין לי שום דרך להגיד לו להגדיר על 1680*1050!! הכרטיס מסך המסריח זה של ATI! דגם 9200SE ועוד מחשב עם X1650PRO 512MB שהדריברים שלהם בשוט שווים לXXXXXX לי תמיד היו ויהיו רק כרטיסי מסך של NV כי אין דריברים טובים וידידותיים למישתמש כמו שלהם כי שם בתוך שניה אני פותר את הבעיה! פשוט הדריבר הדפוק של ATI לא נותן שום אופציה להגדרה עצמית של הרזולוציה וגם לא מזה שהמסך הוא של 1680*1…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, נתקלתי בבעיה מאוד חמורה עם המחשב, וגם בעיה די הזוייה שלא נתקלתי בה בחיים שלי. לחבר שלי יש מחשב שנקנה לפני איזה שנתיים, ועוד די בסיסי. עכשיו הוא מאוד רצה לשחק במשחק חדש שיצא אבל הכרטיס מסך שלו (8400 GS) מן הסתם לא עומד בדרישות. אז אמרתי לעצמי שאני אבוא עם הכרטיס מסך שלי ואתן לו לתקופה עד שהוא יסיים. אז באתי אליו, פירקתי את המארז, ואז באתי להחליף בין הכרטיסים ואז שמתי לב שאין לו מהיציאות של הספק יציאה ספציפית שמתאימה לכרטיס מסך שלי (8800 GT). אמרתי לעצמי שאני אקנה עוד מעט מתאם ובינתיים אני אחזיר לו את הכרטיס מסך בחזרה, אבל פה התחילה הבעיה המיסתורית הזאת: אחרי שחיברתי, באתי להלדיק את המחשב, המחשב נדלק, נכנס לווינדוס, וכעבור איזה 5-10 שניות פתאום מסך שחור! הנורית של המסך…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב נייח (אבל יד 2) האם ככה זה במחשבים נייחים (פעם ראשונה שלי מזה שנים) שכרטיס הרשת דלוק (האור לפחות) גם כאשר המחשב כבוי לגמרי? שאלה שניה - ומטרידה יותר: אני מצליח להחבר לרשת (ז"א - קיים חיבור) רק כאשר אני מסיט את הכבל מעט שמאל (אולי בעיה של מגעים?). שמתי לב שלא מדובר בכבל, כי החלפתי לאחד חדש. האם מדובר על חופש במגעים, או שאני עתיד להתיקל בבעיה חמורה יותר? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח: GA-P31-S3L מעבד: E6550 + KATANA3 ספק: ANTEC NEO HE 430W מארז: REAIDMAX APEX רק שבוע שעבר סידרתי אותו + פירמוט וסידור חומרה + הוספת קירור. עבד מצויין, יציב ושקט. אתמול באתי להדליק אותו - אין כל תגובה ללחיצה על כפתור ההפעלה. המחשב פשוט מת לחלוטין - אין לדים דולקים, שום מאוורר לא מסתובב, אין צפצופים - כלום הספק תקין וגם החלפתו לא משנה דבר. אז מה העניין? * לוח אם שבק? נראה לפחות תקין ממבט שטחי (קבלים וכדומה). * אולי חיבורי הכפתור עצמם נדפקו איכשהו? איך בודקים ת זה? בטח אפשר לקצר ידנית משהו על הלוח, לא? עוד רעיונות? תודה, גונן.
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום המחשב פתאום לא עושה פוסט ואין שום תצוגה על המסך. מדובר בלוח intel d865gbf כאשר אני מדליק את המחשב, הוא מתריע בשלושה צפצופים ארוכים במרווח של שתי שניות בערך. ניסתי לנתק את כל החומרה שיש, אך עדיין המחשב מצפצף שלושה צפצופים ארוכים. אני משתמש בכרטיס מסך המובנה של הלוח. בהתחלה ישר חשדתי בבעית זיכרון אז ניסתי לחליף סלוט, לנקות, לנסות עם זיכרון אחד וגם להחליף אותו אבל לא מדובר בזיכרון ואין שום השפעה על שלושת הצפצופים. ניסתי לאפס ביוס לא עזר. אני תוהה מה כבר יכול להיות, הרי הלוח מתריע על בעיה, אז יכול להיות שמדובר בבעיה של לוח אם תקול והוא עדיין מצפצף? מה עוד ניתן לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב פנטיום 4 ואין אפשרות להתקין עליו שום מערכת הפעלה! בxp לכל גירסאותיו הוא נותן שגיאה "an unexpected error (1341850112 occurred in line 1768 in d:\xpclient וגיראות מתקדמות יותר vista ו- 7 הוא טוען ולאחר מכן מסך שחור ללא תגובה. הוחלף מעבד לאחרונה ונוספו זיכרונות אם זה אומר משהו למישהו. רעיונות ? תודה!
-
- 21 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי מסך 22" ורציתי לחבר אותו למחשב בנוסף למסך 17" שברשותי (שניהם LCD כמובן) כשחיברתי את המסך הנוסף ה WINDOWS קפא וביצעתי ריסטרט, אבל המחשב לא ביצע אתחול. במקום זה רק שמעתי את המאווררים נדלקים ואחרי כמה שניות נכבה לבד ומנסה שוב פעם. ניתקתי את המסך החדש והכל עבד, אחר כך ניסיתי לחבר את המסך החדש לבד וגם הכל עבד. כשניסיתי שוב פעם לחבר את שניהם הכל קפא והמחשב לא ביצע אתחול. המפרט שלי הוא מעבד Q9450 לוח אם Giaabyte ep-43ds3 כ.מסך asus en8600gt ספק כח Enermax pro82+ 525W יש למישהו רעיון ? יכול להיות ששני המסכים ביחד יוצרים איזה קצר חשמלי ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מממ...... כדי לא להטריח, לא אספר את כל שקדם לאירוע (אם יהיה צורך, אפרט), אבל האם אוכל לקבל עזרה עם הנושא הבא: [ראו תמונה מצורפת] מה המשמעות ולמה זה קורה? http://picasaweb.google.com/lh/photo/KFwV4bmY5bHcgLj95NSt2eCbiTIhBwRM9Ol7yw1YeGM?feat=directlink תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה הכל התחיל בזה שפתחתי את המחשב במטרה לנקות אותו וניתקתי את שני כרטיסי המסך על מנת לתת להם ניקוי מיטבי (שני כרטיסי מסך מחוברים הSLI ) שחברתי אותם חזרה וחברתי את חזרה והפעלתי את המחשב כל המאווררים והלדים עבדו אבל המחשב פשוט לא עלה לא נשמע צפצוף והמסך נשאר שחור משפשרתי כבעיה של הביוס הוצאתי והחזרתי את הסוללה ולא היה שיפור אז פרקתי את כל כרטיסים מהלוח אם כל הזיכרונות ואז הוא השמיעה צפצוף שחסר לו זיכרונות חברתי חזרה את הזיכרונות בלבד ושוב הכל עובד אבל אין צפצוף או סימן על המסך הם יש עוד מה לעשות או שהלוח אם פשוט פרש ? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתה לי מערכת עריכה מסויימת, ספק כוח היה OCZ600W, והיו מחוברים למערכת 7 הארדיסקים פנימיים. שידרגתי את המחשב לגמרי (לוח אם,מעבד,זכרונות וכ.מסך) ואת הספק כוח (עכשיו יש HEC COUGAR 700W) - מערך הדיסקים הקשיחים נשאר בדיוק אותו דבר-אותה כמות-אותם חיבורים, אותם דיסקים באותם תאים (פשוט לא נגעתי בהם). לספק כוח יש יכולת לחבר "תוספות" של חוטים,לא חיברתי את כולם כמובן, אבל הדיסקים מחוברים בטור אחד לשני, ויש כאלה שעל אותו טוב יש מאורר או צורב יחד. http://media.photobucket.com/image/hec%20couger%20700/dead_executive05/My%20Gadgets/My%20Rig/HEC%20Cougar%20CM%20700watts%2080plus/HapticShot0351.jpg אגב לפני היה XP עכשיו יש ווינדוס 7. כמה דבסרים מוזרים קורים: 1. דיסקים הולכים לישון ! פשו…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תקשיבו, יש לי על הכונן הזה את הכל - כל התוכנות הסרטים המשחקים הכל בקיצור, במחשב הקודם שלי הוא פועל בלי בעיה תוך שניה אבל במחשב החדש (שקיבלתי היום) הוא משום מה לא מזוהה לי מקודם זה עוד הראה לי סמל בצד שמאל ולא זיהה אותו עכשיו המחשב כבר התייאש כל פעם שאני מחבר אותו מחדש הוא לא מודיע לי שבכלל נכנס חומרה חדשה למחשב. מה לעשות?!?! דחוף
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-